FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2019 klo 11:57:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 59 [60] 61 ... 105
 
Kirjoittaja Aihe: Tottenham Hotspur F.C. 2017/18 - Watch Us Rise, Live At Wembley  (Luettu 378846 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
robinyari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Hibs


Vastaus #1475 : 22.01.2018 klo 10:11:10

Puolustuspäähän Sissoko pelaa hyvin. Mutta minusta hän ei sovi mitenkään ylempään kolmikkoon maalintekouhkan puutteen / luovuuden puuttumisen vuoksi. Jos häntä on pakko peluuttaa, niin mielumin keskikentän pohjalla. Tai jos lähdetään jotain ylivoimaista vastustajaa vastaan pelaamaan vastaiskutaktiikalla. Mutta ei todellakaan mitään Southhamptoneita vastaan kun kentällä on Dier Ja Dembele jo muutenkin.Omaan silmään Sissoko on parhaimmillaan ns "box - to - box" - pelaajana. Kaveri osaa juosta, työmoraali on hyvä, jostakin selittämättömästä syystä pallo usein pysyy Sissokolla juostessa hallussa. Pelinrakentelussa Sissoko on käytännössä täysin turha.

Eilinen peli oli hyvin turhauttava. Lähes jokainen pelaaja pelasi all oman tasonsa (Vertonghen, Vorm, Sissoko oli ok). Kaikesta tekemisestä huokui kiinnostuksen puute, pelissä ei juuri ollut ideaa eikä tempoa. Syötöt ja ratkaisut olivat järjestään huonolaatuisia. Varmaan henkimaailman asioita enemmän kuin mitään muuta, niin pihalla koko joukkue oli eilen.

Sitten erikseen vielä pelaajavalinnat - olkoonkin että Sissoko pelasi ihan ok peli, niin silloin kun joukkueesta puuttuu Eriksenin kaltainen luova pelaaja, ja keskikentän pohjallakaan ei luovuutta ole kauheasti pelinrakentelumielessä kun Winks ei pelaa, niin miksi Lamelalle ei annettu mahdollisuutta tuurata Erikseniä? Ehkä Pochettino on supervarovainen eikä halua ottaa riskejä Lamelan kunnon kanssa, ja ehkä ihan syystä, mutta turhauttavaa tuota esitystä oli eilen katsoa.

Vaikka olenkin melko suuri Pochettino - fani, niin tottakai tekemistä saa ja pitääkin voida kritisoida. Mutta kai kritiikkiäkin - jos sen kokee olevan hakoteillä - saa kritisoida? Ihmetellen olen taas lukenut täällä kirjoituksia siitä kuinka "valioliiga voidaan unohtaa", ja "juvelle ollaan hävitty jo". Jos tästä valioliigakaudesta voi vetää jotakin johtopäätöksiä, niin se on top 6 - joukkueiden suoritrusten jatkuva ailahtelu (poislukien MC tietty). Liverpool, joka kykenee droppaamaan pisteitä ketä vastaan tahansa, on kolmen pisteen päässä. Manu ja Chelski ovat kaikkea muuta kuin vireessä. Käännetään toisinpäin, jos me olisimme neljäntenä 3 pistettä edellä liverpoolia, kuinka moni täällä toitottaisi että neljäs sija on plakkarissa? Juvelle voidaan ihan hyvin hävitä, ei siinä mitään. Toivottavasti Juven joukkue on yhtä suurella itsevarmuudella liikkeellä. Voitte olla varmoja että Pochettino ja nykyinen Spurs lähtee lähtökohtaisesti tuota, niinkuin jokaista muutakin,  otteluparia voittamaan. Niinkuin pitääkin.
Rossoneri83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milan, Spurs


Vastaus #1476 : 22.01.2018 klo 10:20:37

Vastaan Lily vain tuohon Sissoko osaan. Olet aivan oikeassa siinä, että varsinaisesti Sissokoa on turha syyttää. Mutta tässä tullaankin siihen, että joukkueessa ei ole backupeja Sonille, Eriksenille, Kanelle ja Allille. Nämäkään eivät aina onnistu ja kun se hetki tulee, että tarvitaan heidän tilalleen paikkaajaa niin sitä ei ole. Sissoko voi olla ihan hyvä yleispelaaja suojelemaan johtoa ja antamaan johtitilanteissa lepoaikaa. Vaikka hän saisi parhaita arvosanoja peleistä niin tehotkin voidaan katsoa ja todeta, että hän ei tuota maaleja. Olet aivan oikeassa, että normaalisti pelit ratkaiseva osasto oli tänään kohmeessa. Kysymys kuuluukin, ketä sinne sitten voi heittää, jos nämä epäonnistuvat tai ovat loukkaantuneena. Lamela ei sittenkään näytä olevan aivan tikissä ja Sissokosta ei ole maalintekoa edistäväksi pelaajaksi.

Samoilla linjoilla olen Journeymanin kanssa tuosta Sissokosta. Täällä nyt eräät puolustelee Sissokoa ja kehuu hänen eilistä peliä. Se on totta, että Sissoko oli eilen Spurssin parhaimmistoa, mutta jos tosissaan tuo on se mitä hän pystyy parhaimmillaan joukkueelle tarjoamaan, niin silloin on todettava, että se ei vaan riitä. Jos haluaa tosissaan haastaa top4 sijoista, niin silloin pitää löytyä parempia backuppeja Eriksenille, Alille ja Kanelle. Kun näistä joku on loukkaantuneena ja/tai parilla kaverille se off-päivä joita parhaillekin pelaajille sattuu, niin meillä ei vaan ole niitä jotka silloin nousisivat ratkaisijoiksi. Spurssin pahimmilla kilpailijoilla näitä on, mikä tietysti on myös rahakysymys. Toisaalta Sissokostakin maksettiin ihan kiitettävästi ja hän ei todellakaan ole kaveri joka nousee ratkaisijaksi kun Kanella ja Allilla ei kulje.

Eilisestä pelistä vielä sen verran, että olihan se ihan käsittämätöntä kun meillä oli lopussa Wanyama, Dier ja Sissoko samanaikaisesti kentällä. Näin voisi olla, jos puolustaisimme johtoa, mutta ei siinä tilanteesssa jos pitäisi sitä voittomaalia hakea. Miksi ei esim. Llorentea tuotu kentälle? Pochista myös lyhyesti. Olen myös ns. Poch-fani. Mutta kyllä minä osaan olla myös kriittinen omia suosikkejani kohtaan. Eilen mun mielestä Poch teki taktisia virheitä, ainakin vaihtojen suhteen. Olen vahvasti sitä mieltä, että esim. Sonnia ei olisi pitänyt ottaa kentältä pois. Vaikka kuinka oli vaatimaton peli hänellä, niin ainakin hän olisi voinut jotain taikoa (kuten West Ham maali jne) ottelun lopussa. Tai Llorente kentälle. Sen sijaan siellä oli Wanyama ja Sissoko hakemassa ratkaisua, ja Sissoko nyt ei hyvänäkään päivänä tulee ensimmäistäkään peliä ratkaisemaan.

Pochista vielä hieman lisää. Väkisinkin alkaa aika ajoin harmittamaan se, että me ei olla tällä joukkueella vielä voitettu mitään ja pelko puseroon, että näinköhän voitetaankaan. Meillä hyvä maalivahti, parhaimmillaan jopa sarjan paras topparipari (Jan/Toby). Ollut sarjaan parhaat laitapakit, toki nyt Walker Cityssa. Keskikentän keskustaan Wanyamat, Dembelet, Dierit. Eriksen rakentamassa peliä, Alli vuoden nuori pelaaja kahtena kautena peräkkäin ja kärjessä ylivoimaisesti paras kärkipelaaja Kane, jo kolmantena kautena putkeen matkalla maalikuninkuuteen. Materiaali on kapea, mutta olisiko meidän sittenkin pitänyt jo voittaa jotain? Tai viimeistään tällä kaudella voittaa. Jos kerran meillä on melkein joka pelipaikalle sarjan parhaimmistoon kuuluva pelaaja. Poch on todellinen nuorten pelaajien kehittäjä, vienyt Spurssin pitkälle, mutta onko hänestä koskaan viemään tätä jengiä maaliin asti. Ja pitäisikö edes? En ole Pochia potkimassa pihalle, mutta nämä ovat pohdintoja joita itse käyn läpi. Toisaalta meillä on resurssit pienemmät, toisaalta sarjan parhaimmistoon kuuluvat pelaajat joukkueessa. Toisaalta ollaan resurssien puolesta siellä missä pitääkin, viimeisenä kahtena kautena jopa korkeammalla, toisaalta taas noilla pelaajille olisi voinut saavuttaa vieläkin enemmän...Tälläistä pohdintaa tällä kertaa.

Rossoneri83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milan, Spurs


Vastaus #1477 : 22.01.2018 klo 10:38:02

Liverpool, joka kykenee droppaamaan pisteitä ketä vastaan tahansa, on kolmen pisteen päässä. Manu ja Chelski ovat kaikkea muuta kuin vireessä. Käännetään toisinpäin, jos me olisimme neljäntenä 3 pistettä edellä liverpoolia, kuinka moni täällä toitottaisi että neljäs sija on plakkarissa? Juvelle voidaan ihan hyvin hävitä, ei siinä mitään. Toivottavasti Juven joukkue on yhtä suurella itsevarmuudella liikkeellä. Voitte olla varmoja että Pochettino ja nykyinen Spurs lähtee lähtökohtaisesti tuota, niinkuin jokaista muutakin,  otteluparia voittamaan. Niinkuin pitääkin.

Niin jos Pool voittaa tänään on ero 5 pistettä, vai lähditkö siitä olettamasta, että se päättyy tasan? Mä luulen, että yleinen pessimismi pohjautuu eiliseen peliesitykseen ja siihen, että seuraavat 3peliä ovat top 6 joukkueita vastaan. Top 6 jengejä vastaan Spurs on pelannut todella heikosti tällä kaudella. Poolia vastaan pelattiin hienosti lokakuussa, mutta muut neljä matsia hävittiin. Ja hävitä ei oikein voida, varsinkaan Manua ja Poolia vastaan. Jos pisteitä ei tule isosti noista kolmesta niin ero voi olla lähes 10p CL-sijoille. Ja tämä on täyttä realisimia, eikä mikään mahdoton skenaario. Ja vaikka voitettaisiin kaikki kolme, niin Spurs ei todennäköisesti silloinkaan olisi top nelosessa, toki ihan siinä tuntumassa. Arsenal tuomittiin jo viime kierroksella ulos top4 taistelusta ja ne on kolme pistettä jäljessä.

Vielä noista heikkovireisistä kilpailijoista, Chelsea on hävinnyt viimeksi valioliigapelin 9.12 ja Manu 10.12. Liverpool puolestaan 22.10.

robinyari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Hibs


Vastaus #1478 : 22.01.2018 klo 10:55:45

Niin jos Pool voittaa tänään on ero 5 pistettä, vai lähditkö siitä olettamasta, että se päättyy tasan? Mä luulen, että yleinen pessimismi pohjautuu eiliseen peliesitykseen ja siihen, että seuraavat 3peliä ovat top 6 joukkueita vastaan. Top 6 jengejä vastaan Spurs on pelannut todella heikosti tällä kaudella. Poolia vastaan pelattiin hienosti lokakuussa, mutta muut neljä matsia hävittiin. Ja hävitä ei oikein voida, varsinkaan Manua ja Poolia vastaan. Jos pisteitä ei tule isosti noista kolmesta niin ero voi olla lähes 10p CL-sijoille. Ja tämä on täyttä realisimia, eikä mikään mahdoton skenaario. Ja vaikka voitettaisiin kaikki kolme, niin Spurs ei todennäköisesti silloinkaan olisi top nelosessa, toki ihan siinä tuntumassa. Arsenal tuomittiin jo viime kierroksella ulos top4 taistelusta ja ne on kolme pistettä jäljessä.

Vielä noista heikkovireisistä kilpailijoista, Chelsea on hävinnyt viimeksi valioliigapelin 9.12 ja Manu 10.12. Liverpool puolestaan 22.10.Kun / jos hävitään nuo tulevat matsit ja ero on se 10p, on analyysikin sen mukainen. Ei mennä asioiden edelle.

Dropata voi pisteitä myös tasureilla, niinkuin eilen hyvin nähtiin. Eilen Manu voitti, mutta peliesitys oli ihan yhtä huono kuin Spursilla. Hirveä säkä kummassakin päässä, ja 1 - 0 voitto. Lopputulos olisi voinut olla mitä vaan 0 - 4 ja 4 - 0 väliltä. Chelski voitti ja ilmeisesti myös vaihteeksi pelasi hyvin kolmen maalittoman ottelun jatkoksi.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: To dare is to do profit


Vastaus #1479 : 22.01.2018 klo 10:58:31

Kyllähän tuossa on tosiaan se ongelma, että noista seuraavista peleistä pitäisi ottaa voittoja, tasurit eivät riitä mihinkään. Mutta eihän se toki ole mahdotonta, jos hommat naksahtavat kohdilleen. Vähän varmaan helpottaa jos Toby tekee paluun, Sanchez ei ollut eilen kovinkaan vakuuttava.
john white

Poissa Poissa


Vastaus #1480 : 22.01.2018 klo 11:01:50


- en ymmärrä mikä on jäänyt kaivamaan kesästä ja Sanchezista?

Minua ainakin tälläiset postaukset.

Lainaus käyttäjältä: Spure
Vs: Tottenham Hotspur F.C. 2017/18 - Watch Us Rise, Live At Wembley
Vastaus #143 : 11.08.2017 klo 23:08:45

Onko tuossa nyt iloa spammata topikkia kaiken maailman uutisankoilla. Eikä ollu eka kerta nimimerkiltä john white
Varmasti Levy maksaa parikymppisestä topparista tuollaisia summia. Topparia ei edes tarvita.

ikharo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, PEC Zwolle, Fryslân Boppe!


Vastaus #1481 : 22.01.2018 klo 11:11:45

Eilisestä pelistä vielä sen verran, että olihan se ihan käsittämätöntä kun meillä oli lopussa Wanyama, Dier ja Sissoko samanaikaisesti kentällä. Näin voisi olla, jos puolustaisimme johtoa, mutta ei siinä tilanteesssa jos pitäisi sitä voittomaalia hakea.

Hieman samaa mieltä. Poislukien se fakta, että Wanyaman sisälle tulon jälkeen tuli roppakaupalla hyviä maalipaikkoja loppuun.


Sanchez ei ollut eilen kovinkaan vakuuttava.

Tätäkään en ymmärrä. Hyvän pelin pelasi.
Maaliakaan ei voinut oikein millään estää. Teki juuri sen, mitä tuollaisessa pitääkin tehdä. Nyt valitettavasti tuuri oli toisella joukkueella.
john white

Poissa Poissa


Vastaus #1482 : 22.01.2018 klo 11:30:10

Hieman samaa mieltä. Poislukien se fakta, että Wanyaman sisälle tulon jälkeen tuli roppakaupalla hyviä maalipaikkoja loppuun.


Tätäkään en ymmärrä. Hyvän pelin pelasi.
Maaliakaan ei voinut oikein millään estää. Teki juuri sen, mitä tuollaisessa pitääkin tehdä. Nyt valitettavasti tuuri oli toisella joukkueella.

Aurierin vaihto sotki varmaan suunnitelmia. Toki odotin Llorentea kentälle.
Tilastollisestihan syötöt/hallinta/syöttö% pelihän oli melkoisen tasainen, joten ehkä ymmärrettävää ettei uskallettu umpiväsynyttä, kortti alla ja muutenkin kuumana käynyttä Dembeleä vaihtaa Llorenteen. Wanyama toi todellakin ryhtiä keskikentälle.
Mitä Sancheziin tulee, niin oli toisella puoliskolla erinomainen.
Puhtaita papereita tuolta ei saa, kuin Vorm, Verts ja Davies.
CCh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Club Atlético de Madrid, HJK, Tottenham


Vastaus #1483 : 22.01.2018 klo 14:03:53

Puhtaita papereita tuolta ei saa, kuin...

Nyt kun yläpään ykkösketju petti - mikä väistämättä käy välillä kauden aikana, ikävä on:
a) kakkospelinrakentajaa: täysikuntoista Lamelaa sekä nuorta Winksiä
b) hyödyllisiä linkkejä - GKN ei kelvannut, mutta ketään muuta ei ringissä ole
c) nälkäistä kakkoskärkeä - Janssen munaravitsempillään sentään loi paikkoja, vaikkei kyennyt kankeudeltaan viimeistelyyn

Jos ketään ei lähde pois, ensi kaudelle tarvittaisiin hyvissä ajoissa näille pelipaikoille 2-3 hankintaa. Silloin rinki kestäisi Sonin, Eriksenin tai Kanen alisuorittamisen/poissaolot.
john white

Poissa Poissa


Vastaus #1484 : 22.01.2018 klo 18:04:24

Kyllähän tuota peliä sekoittaa myös Tobyn poissaolo. Poch rakentaa peliä hyvin permanentille puolustukselle, joka ei nyt toimi
EPL pelit

Toby pelaa
40 peliä
25 päästettyä maalia
2.28 pistekeskiarvo


Ilman Tobya
22 peliä
23 päästettyä maalia
1.55 pistekeskiarvo

Melkoinen vaikutus yhdellä kaverilla. Lisäksi Toby mahdollistaa keskikentän pohjan vapaamman pelin vapauttaen heitä laitapakkien suojelusta.
Kun vertaa Dierin pitkien syöttöjen yrityksiin Tobyn syöttöihin, niin ikävä tulee.

jeeves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham, saksalaiset, Saksa, JJK


Vastaus #1485 : 22.01.2018 klo 18:09:08

Sissokosta vielä:
- Hankinnan jälkeen joissakin dailymaileissa tai niisä linkatuissa blogeissa mainittiin, että kyseessä oli nimenomaan Pochettinon haluama pelaaja. Käytettiin määritelmää 'dynaaminen etenijä', mitä se sitten tarkoittikaan. (Kuulostaa ihan jefu-käsitteeltä :)).
- En usko, että saman sarjan ~avauskokoonpanopelaajasta yksikään on skouttaamaton.

Toinen asia sitten on se, että varmastikaan kyseessä ei ollut ykköstavoite, mutta paniikkihankinnaksi nimittäminen laimentaa tarpeettomasti paniikkihankinnan käsitettä.

Ihan ok-hankinta - tosin ei tee sitä, mitä varmaankin suuri yleisö (mm. allekirjoittanut) ajatteli.
Del Atletico

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham, KuPS ja PSG since 2012


Vastaus #1486 : 22.01.2018 klo 20:12:18

Arsekin vaan vahvistuu, ManUsta puhumattakaan. Mitä tekee Spurs? Ja sitten porukka oikeasti odottaa täällä jotain UCL-palloa ensi kaudeksikin.
Bob Probert

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham (Till I Die), Tampa Bay Lightning


Vastaus #1487 : 22.01.2018 klo 20:31:33

Spurs tekee hankinnat kesällä, jäitä hattuun nyt vaan.
jeeves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham, saksalaiset, Saksa, JJK


Vastaus #1488 : 22.01.2018 klo 20:33:16

Arsekin vaan vahvistuu, ManUsta puhumattakaan. Mitä tekee Spurs? Ja sitten porukka oikeasti odottaa täällä jotain UCL-palloa ensi kaudeksikin.
Spurs vetää omaa tsettiään, ja - kyllä - porukka odottaa UCL:ää ensikin kaudeksi. Eihän tässä mitään outoa ole, kun huomioi sarjatilanteen, jäljellä olevat matsit, ja vaikkapa seuraavien kolmen pelin mahdollisuudet. Mutta se ei tarkoita, etteikö samalla tiedostaisi, että voi olla väärässäkin.

Noin muuten tuo Mkhitaryan-Sanchez -kauppa on tosiaan siitä harvinainen, että molempien jengien voi hyvällä syyllä olettaa vahvistuneen.
Bob Probert

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham (Till I Die), Tampa Bay Lightning


Vastaus #1489 : 22.01.2018 klo 20:37:11

ManU vahvistui, Arsenal heikkeni IMO.
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #1490 : 22.01.2018 klo 20:44:43

Noin muuten tuo Mkhitaryan-Sanchez -kauppa on tosiaan siitä harvinainen, että molempien jengien voi hyvällä syyllä olettaa vahvistuneen.

Ehkä, mutta silti vaikuttaa isossa mittakaavassa vähän heikolta molemmilta - sopimustilanteen takia Arsu sai tasoon nähden kevyen korvauksen ja Maukka päätyi maksamaan henkilökohtaiset korvaukset tasolle, joka johtaa melkoiseen palkankorotuskierrosrumbaaan sisäisesti.

Mikään hankinta ei hetkauta Spursin tulevaa kriittisten pelien putkea ja fokus pitäisi olla niissä täysin, markkinoilta tulee jotain loppukevättä silmällä pitäen jos on tullakseen.
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #1491 : 22.01.2018 klo 20:45:18

Kovin haastatteluissa puhutaan, että hankinnat olisi hyvä tehdä ajoissa. Oli se sitten kesä tai tammikuu niin siirtoja ei tehdä tai, jos tehdään niin viime hetkillä. Kyllä se kuulostaa järkevältä, että tehdään hankinnat ajoissa ja ovat sitten ainakin ensi kaudella päässeet joukkueeseen sisälle ja sisäistänyt pelitapaa jne. Vaikuttaa olevan kuitenkin lämpimikseen puhuttua paskapuhetta ja jos joku hankinta tulee niin se on tyyliin Shilow Tracey.
Del Atletico

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham, KuPS ja PSG since 2012


Vastaus #1492 : 22.01.2018 klo 21:22:20

ManU vahvistui, Arsenal heikkeni IMO.

Menikös se Auba sinne kanssa jo?
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1493 : 22.01.2018 klo 21:33:49

Menikös se Auba sinne kanssa jo?

Dortmund haluaa Rolls Roycen, Wenger tarjosi kottikärryjä.
robinyari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Hibs


Vastaus #1494 : 23.01.2018 klo 00:51:36

Ja pool otti pataan Walesissa. Ero
2 pinnaa.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


Vastaus #1495 : 23.01.2018 klo 08:52:33

Ja pool otti pataan Walesissa. Ero
2 pinnaa.
Harmittavasti vähän liian myöhään, kun kaikki paukuthan tulisi olla jo suunnattu FA cupin puolelle.

Pool voi hyvinkin hyytyä vielä. Coutinho jätti ammottavan kuilun luovalle osastolle ja nyt seurojen on helppo niistää pisteitä pelaamalla "pikkuseura futista" noita ravaajia vastaan. VVD:n hankinta oli silmänlumetta, sillä kokonaisuutta Klopp ei edelleenkään osaa organisoida.

Kaipa se leimautuu yltiöpositiivisuuden puolelle ja Pochin fanipoikailuksi, mutta uskon vahvsti top4-sijaan ja ihan ilman yhtäkään hankintaakin. Toki tuossa on mukana myös ihan rehtiä uskoa omaan joukkueeseen ja sen tekemiseen.

Ylipäätään kun tämä on nyt lipsahtanut Cityn takana top4-taisteluksi, en muista kokeneeni koskaan sellaista tilannetta, jossa kaksi muuta samasta asiasta taistelevaa kilpailijaa joutuvat tammikuussa luopumaan parhaasta pelaajastaan. Spurs ei ole joutunut luopumaan ja organisaatiota kaikkine osapuolineen on kiittäminen siitä, ettei kukaan vingu kesken kauden mihinkään muualle ja joukkue on pysynyt kasassa. Tälle harvoin osataan antaa huomiota.
D4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYS!


Vastaus #1496 : 23.01.2018 klo 09:58:25

Kovin haastatteluissa puhutaan, että hankinnat olisi hyvä tehdä ajoissa. Oli se sitten kesä tai tammikuu niin siirtoja ei tehdä tai, jos tehdään niin viime hetkillä. Kyllä se kuulostaa järkevältä, että tehdään hankinnat ajoissa ja ovat sitten ainakin ensi kaudella päässeet joukkueeseen sisälle ja sisäistänyt pelitapaa jne. Vaikuttaa olevan kuitenkin lämpimikseen puhuttua paskapuhetta ja jos joku hankinta tulee niin se on tyyliin Shilow Tracey.

No, minusta taas Spurs on kyllä tehnyt kesähankintoja viime vuosina varsin hyvissäkin ajoin. Itse asiassa näkisin niin, että ne Pochen mielestä kriittisimmät paikat on täytetty hyvinkin ajoissa (Wanyama, Sanchez) ja sitten loppuikkunassa taas koitetaan pelata moneyballia täysillä, mikä johtaa (valitettavan) usein sitten noihin Levyn erikoisiin. Minulla on hyvin sama mielikuva Sissokon hankinnasta kuin Lilyllä, eli ei tosiaan ollut ykkösvaihtoehto, ja sitten viimeisenä päivänä Poche sai valita otetaanko tuo vai ei ketään...
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #1497 : 23.01.2018 klo 10:22:21

No, minusta taas Spurs on kyllä tehnyt kesähankintoja viime vuosina varsin hyvissäkin ajoin. Itse asiassa näkisin niin, että ne Pochen mielestä kriittisimmät paikat on täytetty hyvinkin ajoissa (Wanyama, Sanchez) ja sitten loppuikkunassa taas koitetaan pelata moneyballia täysillä, mikä johtaa (valitettavan) usein sitten noihin Levyn erikoisiin. Minulla on hyvin sama mielikuva Sissokon hankinnasta kuin Lilyllä, eli ei tosiaan ollut ykkösvaihtoehto, ja sitten viimeisenä päivänä Poche sai valita otetaanko tuo vai ei ketään...


Itse en pidä pelaajaa ajoissa hankittuna, kun hankinta saapuu kauden jo alettua. Kiinnostavat pelaajat ovat varmasti scoutattu kuitenkin jo ennen kauden alkua. Ja päällimäisenä mielessä pyörii case Sissoko, muutenkin odotellaan aina jotain Levyn erikoista. En nyt jaksa muistaa miten onnistuneita ne viime hetken ostokset ovat olleet? Van der Vaart taitaa olla tällainen ja Parker jollain tasolla. Voi olla muitakin en nyt vaan muista.

Ihmetyttää myös nämä viime kausina ajoissa tehdyt hankinnat ja miten onkin löydetty niin paljon floppeja? Soldado, Paulinho, Stambouli, Fazio, N'Jie ja Janssen nyt tulevat mieleen.

john white

Poissa Poissa


Vastaus #1498 : 23.01.2018 klo 13:57:13Ihmetyttää myös nämä viime kausina ajoissa tehdyt hankinnat ja miten onkin löydetty niin paljon floppeja? Soldado, Paulinho, Stambouli, Fazio, N'Jie ja Janssen nyt tulevat mieleen.


Noita floppeja nyt on aika paljon takavuosilta lisää.
Enemmänkin ihmetyttää, miksi kaverit floppasivat Spursissa.
Soldado ja Janssen. Kyllähän heiltä jotain parempaa perustellusti saattoi odottaa.
Paulinho loistaa nyt Barcassa. Fazio AS Roman peruskalustoa. N’Jie ihan hyvillä tehoilla OM:ssa ja Stamboulilla Spursin lähdön jälkeen kohtuullinen ura PSG ja Schankessa.

ikharo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, PEC Zwolle, Fryslân Boppe!


Vastaus #1499 : 23.01.2018 klo 15:22:48

Noita floppeja nyt on aika paljon takavuosilta lisää.
Enemmänkin ihmetyttää, miksi kaverit floppasivat Spursissa.
Soldado ja Janssen. Kyllähän heiltä jotain parempaa perustellusti saattoi odottaa.
Paulinho loistaa nyt Barcassa. Fazio AS Roman peruskalustoa. N’Jie ihan hyvillä tehoilla OM:ssa ja Stamboulilla Spursin lähdön jälkeen kohtuullinen ura PSG ja Schankessa.

Janssen loistaa Oranjessa ja Soldado loisti Valenciassa.

Suurin osa nimetyistä vain ja ainoastaan väärin peluutettuja / väärään taktiikkaan ostettuja. Eivät saaneet pelata vahvuuksillaan, eikä odotettu tai saatu nopeasti osaksi konetta.

Enemmänkin Spursin epäonnistumisia.

 
Sivuja: 1 ... 59 [60] 61 ... 105
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines