FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.12.2018 klo 01:26:02 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 78 [79] 80 ... 105
 
Kirjoittaja Aihe: Tottenham Hotspur F.C. 2017/18 - Watch Us Rise, Live At Wembley  (Luettu 377607 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #1950 : 08.03.2018 klo 11:53:06

Tuskin yllättää ketään, että toka osaottelu voitetaan pelkällä kokemuksella.
:D Ylos
Ja näin aika pitkälti tapahtui. Juve ei esittänyt mitään ihmeellisyyksiä ja odotti vaan niitä hetkiä, kun Spurs ampuu itseään jalkaan ja käytti ne hyväkseen. Spurs ei saanut kovin hyvää kiriäkään enää aikaiseksi, vaan Juve puolusti malliikaasti johtomaalin jälkeen.

Spursin paineensietokyvystä ei edelleenkään saatu kovin hääviä kuvaa, mutta FA Cupissa on onneksi tuo kynnys mahdollista ylittää. Ottaen huomioon vielä, että välierän Tottenham pääsee pelaamaan "kotistadionillaan", niin pitäisi olla jopa kilpailun suosikki.
brutalissimus maximus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Baia Melior Populus


Vastaus #1951 : 08.03.2018 klo 12:56:27

Vittu että vieläkin vituttaa.

Toisaalta nyt Spurs on päässyt siihen pisteeseen, että pudotessaan Juvea vastaan jotkut puhuvat jo sulamisesta.
Onhan siinä jo aikamoista EOM:ää viime kauden CL:n verrattuna.
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #1952 : 08.03.2018 klo 13:05:10

En yllättynyt, että ryöpytys on joiltakin aika kovaa. Tietysti se oli hallinnassa pitkät ajat, mutta Juventus on kuitenkin tottunut olemaan näissä paikoissa ja kylmän viileästi teki sen, mitä sen tarvitsi. Spursia sen sijaan selvästi jännitti olla tällaisessa paikassa. Kuten on tullut esille, niin tämä oli arvokas kokemus. Tietysti joukkueen runko pitää pitää kesällä kasassa, jotta tämä hyöty saadaan tulevaisuuteen. Spurs oli kuitenkin tällä kaudella selvästi viime vuotista parempi ja eteenpäin meno oli nimenomaan euroopassa selkeä. Varmaankin paras eurokausi sitten ensimmäisen CL kauden. Tottakai tästä väännetään foorumilla lasagnea ja muuta paskaa. On tietenkin totta, että mahdollisuudet oli pidemmälle ja jotkut yksilöt eri alueilla olisivat voineet tehdä paremmin. Kunniaa pitää antaa myös Juven hyvyydelle ja luonteen kovuudelle. Näitä pelejä oppii pelaamaan vain pelaamalla näitä pelejä.

Spursin matka on kesken, siinä missä uusi stadionikin ja toivottavasti se palkinto odottaa tulevaisuudessa, jotta kaikkein kriittisimmätkin kannattajat voisivat joskus olla onnellisia tästä joukkueesta (=pokaali?).

(Anteeksi kärjistys, mutta tuo negan määrä joskus on huvittavaa. Toki sitä tuli valtavasti muiden joukkueiden takana olevilta hekottajilta t. Kaiken hyväksyvä pochin selän pesijä (sanoin sen nyt valmiiksi niin ei tarvi reagoida tähän viestiin ;) )
« Viimeksi muokattu: 08.03.2018 klo 13:12:48 kirjoittanut journeyman »
Spure

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #1953 : 08.03.2018 klo 13:56:29

Paljon puhutaan oppirahoista, "Spurs on Spurs" ja sitä rataa. Juventus on kokenut näissä peleissä. Miten se kokemus näkyy? Se on tietenkin kokeneissa pelaajissa ja toki seurassa. Seurassa sillä tavalla, että Allegri voi puhua luottamusta pelaajiin "Olemme Juve, me voitamme". Tämä peli hävittiin kokemattomuuteen. Spurs kohmeutui täysin Allegrin vaihtojen jälkeen. Propsit Juvelle hyvästä taktisesta reagoinnista, vaikka se ne aseet ainakin selostajaa naurattikin.  Tasoitus laittoi pasmat sekaisin ja loi paniikin, mikä kyllä voi tapahtua mille tahansa joukkueelle tuossa tilanteessa. Mitä tuossa jäi Spursilta kaipaamaan, niin taktinen reagointi. Kuten studiossa Pasi heitti, ehkä olisi pitänyt kuten Juve eka osaottelussa, laittaa kunnon kilpikonnapuolustus kun paniikki on. Toki siinä aika nopeasti tulikin se johtomaali sitten perään. Siinä vaiheessa taas pitääkin hyökätä. Mutta pelihän oli totaalisen sekaisin, paniikki vaihtui epätoivoon. Tilanteita alkoi syntymään vasta 10 minuuttia myöhemmin, Dier vaihdettiin Lamelaan, lisäämäällä hyökkäyspään pelaajia (vaikka Lamela olikin ihan turhake), saatiin Juvekin hieman varpailleen. Painetta saatiin aikaan, mutta kaikessa tekemisessä aisti epätoivoa, toisaalta myös nälkää. Kyllä tuo ryhmä nälkäinen oli. Se oli niin lähellä. Tottakai tätä vähän myöhemmin voi katsoa hienona saavutuksena ja kokemuksena, mutta nyt kyllä vituttaa hetken.
jenssode

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Tottenham Hotspur


Vastaus #1954 : 08.03.2018 klo 14:13:53

Spurs kohmeutui täysin Allegrin vaihtojen jälkeen. Propsit Juvelle hyvästä taktisesta reagoinnista, vaikka se ne aseet ainakin selostajaa naurattikin.  Tasoitus laittoi pasmat sekaisin ja loi paniikin, mikä kyllä voi tapahtua mille tahansa joukkueelle tuossa tilanteessa. Mitä tuossa jäi Spursilta kaipaamaan, niin taktinen reagointi. Kuten studiossa Pasi heitti, ehkä olisi pitänyt kuten Juve eka osaottelussa, laittaa kunnon kilpikonnapuolustus kun paniikki on.

Mielestäni olet väärässä tämän suhteen, Tottenhamilla ei olisi toiminut lainkaan kilpikonna, sillä tuota ei ole pelattu lainkaan tämän vuoden aikana. Tuo olisi todennäköisesti johtanut täyteen kaaokseen ja lopputulema olisi voinut olla paljon vieläkin rumempaa. Mutta aina voidaan spekuloida...

Joka tapauksessa kuten Journeyman totesi, kyllä tämä on eteenpäin menoa kun sapettaa pudota Juventukselle. Lisäksi pienestähän se oli kiinni.

Pieni toivo että pian ei olla enää Pedron asemassa: Pedron tarina
kastemato

Poissa Poissa


Vastaus #1955 : 08.03.2018 klo 14:42:52

Mahtava ottelupari, ihan turhaan laitatte täällä päätä puskaan.

T: Messilakanoissanukkuja
Spure

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #1956 : 08.03.2018 klo 15:09:02

Mielestäni olet väärässä tämän suhteen, Tottenhamilla ei olisi toiminut lainkaan kilpikonna, sillä tuota ei ole pelattu lainkaan tämän vuoden aikana. Tuo olisi todennäköisesti johtanut täyteen kaaokseen ja lopputulema olisi voinut olla paljon vieläkin rumempaa. Mutta aina voidaan spekuloida...

No eikös ainakin Dortmundia vastaan menty aika kilpeen ja iskettiin vain vastaan? Ja se toimi.
Gambinamiäs

Poissa Poissa


Vastaus #1957 : 08.03.2018 klo 15:39:07

Toisaalta nyt Spurs on päässyt siihen pisteeseen, että pudotessaan Juvea vastaan jotkut puhuvat jo sulamisesta.
Onhan siinä jo aikamoista EOM:ää viime kauden CL:n verrattuna.
Tämä. Hieno CL-kausi Spurssilta, Jjuven rutiini kovissa paikoissa vaan käänsi tiukan ja hienon otteluparin. Jjuvessa on niin paljon kokemusta noista kovissa paikoista, että ihan turha puhua mistään lasagneista tai edes piemontelaisittain risotoista, vastus oli vaan niin kova ja marginaalit armottomat.

Joukkueen kehityssuunta on kuitenkin koko ajan ollut ylöspäin, vaikkakin Tobyn loukit ja Walkerista luopuminen osiltaan heikensivätkin joukkuetta.
Bruce78

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Pepo


Vastaus #1958 : 08.03.2018 klo 15:56:50

Haluatko lukita tämän?

Vittu mitä paskaa. Peli täysin hanskassa mutta niin vain piti perseillä ja päästää nihilistisellä esityksellä vetänyt rasvalettijengi jatkoon. Kyllä se vain tuntuu siltä että nimenomaan henkisesti tämä porukka ei riitä. Täydellinen parin minuutin jäätyminen, kruununa tämä "linja" ja Trippierin surkea käden nostelu. Ensimmäisen maalin kohdalla olisi valmennuksen ja johtavien pelaajien(?) pitänyt rauhoittaa tilanne. Paskan vitut, paniikki päälle ja hetken näytti siltä että kolmannenkin kerran kolisee omissa. Loppuun sitten jonkinlaista kiriä mutta sen nyt näki sokeakin kyynärpäällään että maalia ei tulla enää saamaan kuin tuurilla kun taannuttiin epätoivoisiin kaukalaukauksiin (varsinkin Eriksen, tuo ratkaisuhetkien näkymätön mies). Paitsiopuskulla tosin melkein kävi se tuurikin. Noh, tämän kauden arpaonnella jatkossa vastassa olisi ollut varmasti vähintään Barca, joten vittuakos tässä nassuttamaan.

Kyllä vielä uskallan lukita. Tulevat pelit liigassa ja FA cupissa näyttävät nyt joukkueen henkisen kantin. Ei eilinen esitys huono ollut, Juve vain oli juuri riittävästi rutinoituneempi tällaisissa otteluissa. Vituttaahan tuo tappio toki.
Blofeld

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1959 : 08.03.2018 klo 16:38:30

Kasvun paikka on taas. Miten joukkue käsittelee tämän tappion. Pari vuotta sitten kun teoreettinen mestaruus karkasi tselssiä vastaan, pistettiin hulinaksi ja perseiltiin loppukausi. Nyt pitäisi näyttää, että eilinen osataan nollata ja otetaan liigassa kakkostila sekä voitetaan fa-cuppi.

Jos ei olla kasvettu, tästä lähtee alamäki myös liigassa, vaikka eilinen itsessään ei katastrofi olisikaan.

Vaikka Lamelasta tykkäänkin ja mielestäni on paikkansa ansainnut, niin mielestäni eilen, ja muutenkin, Moura pitäisi olla tuollaisessa tilanteessa nokkimisjärjestyksessä edellä.
Laajikan Litti

Poissa Poissa


Vastaus #1960 : 08.03.2018 klo 18:33:07

Juventus oli molemmissa otteluissa todella surkea ja myös puolusti johtoasemassa heikosti, mihin ei ole ihan totuttu. Silti jostain syystä ovat jatkossa.
jenssode

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Tottenham Hotspur


Vastaus #1961 : 09.03.2018 klo 14:27:23

Juventus oli molemmissa otteluissa todella surkea ja myös puolusti johtoasemassa heikosti, mihin ei ole ihan totuttu. Silti jostain syystä ovat jatkossa.

Eivät noin yleisestiottaen ole mikään kovin surkea joukkue, eli eikös voisi päätellä että Tottenham teki heistä huononnäköisen? Kuten Mauricio pelin jälkeen sanoi; aina ei vain parempi joukkue voita. Mutta tämänlaisella joukkueella on eväät vielä pitkälle, enkä näe että Kanea lukuunottamatta ketään joukkueessa on korvaamaton, eli kyllä varmasti vielä voitetaan Juventuksia!
Yugo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: THFC, TTL


Vastaus #1962 : 09.03.2018 klo 21:27:39

Kuten Mauricio pelin jälkeen sanoi; aina ei vain parempi joukkue voita.

Näköjään on mennyt näin lausumaan. Tuollaista puhetta en halua kuulla, vähiten managerin suusta. Parempi joukkue voittaa aina, pl korkeintaan usean tuomarivirheen tapahtuessa. Suurimman osan ajasta toki hallitsevampi, mutta maalit kun ratkaisevat niin niitä enemmän tehnyt on voittaja. Toivottavasti MP puhuu tuollaisia vain tsempatakseen, muu on ainakin lievää itsepetosta.
Rosie Redknapp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harry, Jamie & Me


Vastaus #1963 : 09.03.2018 klo 22:14:56

Kasvun paikka on taas. Miten joukkue käsittelee tämän tappion. Pari vuotta sitten kun teoreettinen mestaruus karkasi tselssiä vastaan, pistettiin hulinaksi ja perseiltiin loppukausi. Nyt pitäisi näyttää, että eilinen osataan nollata ja otetaan liigassa kakkostila sekä voitetaan fa-cuppi.


Leicester? Silloinhan Tottenham sijoittui lopulta kolmanneksi kahden hevosen kisassa. Chelsea voitti tosiaan viime kaudella, mutta ymmärrän kyllä että nämä menevät sekaisin koska Chelsea peliinhän se loppukausi lopulta meni toissa kaudella kun ketut tekivät kaikkien aikojen ihmeen.

Itse Juventus tappiosta ei ole paljoa sanottavaa. Tuntuu vain pahalta unelta, mutta totta se taitaa olla. :D Ylos
john white

Poissa Poissa


Vastaus #1964 : 10.03.2018 klo 10:35:37

Itse Juventus tappiosta ei ole paljoa sanottavaa. Tuntuu vain pahalta unelta, mutta totta se taitaa olla. :D Ylos

En nyt kauheasti ymmärrä noita ”taisteltiin hyvin”, ”kuitenkin hyvä suoritus”, ”kuka olisi uskonut lohkoarvonnan jälkeen” jne
Mielestäni lohkovaiheessa saatiin vastaan entinen kova joukkue Dortmund, jonka oikea taso on nyt UEL:ssä nähty ja Real Madrid heikoinmillaan.
Juve oli toivevastustajani, koska riittävän kova motivoidakseen mutta täysin voitettavissa oleva porukka.
Jos 25 min ennen pelin loppua johdetaan ja hävitään, niin kyllä siinä saadaan syyttää vain itseään. Ennenkaikkea eräiden pelaajien taso ei riitä. Mikä on Pochettinon osuus on sitten vaikeampi arvioida. Itse olisin tehnyt vaihtoja aikaisemmin.
Davies oli kusessa Costan kanssa, ehkä vaihto Roseen olisi kannattanut toisen puoliskon alussa.
Samoin Moura ennen Lamelaa.

Lainaus
Poch: "We're in a process of the club settling the basis to try to win, creating a culture of winning, it's not only about on the pitch, it's about the whole structure. For us, it's too early to judge us in this way because the process is a long one."

Poch: "It’s an exciting project but we cannot get ahead of ourselves on one side or another. The balance is so important. The club will be in a very good position in the next few years to start to compete in the last level."

Poch: "With the new facilities, the new stadium, the club will be stronger. The basis is there. Then it’s a balance. Maybe at the end of the season some players must go, others in. It’s like the process in football at different clubs."

zömps

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo, HJK, Spurs


Vastaus #1965 : 11.03.2018 klo 12:42:25

Mukava haastattelu Vertsiltä Guardianin sivuilla.
Erityisesti alla oleva sitaatti lämmitti mieltäni.
Uutinen
This team can reach a lot, and it’s always nicer to have achieved this with a group of players who have been together for a lot of time and come through the ranks, or have lived in London a long time. To achieve this with this group of colleagues and friends – that’s a better feeling than just going somewhere and winning a trophy.
Blofeld

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1966 : 11.03.2018 klo 15:15:45

Leicester? Silloinhan Tottenham sijoittui lopulta kolmanneksi kahden hevosen kisassa. Chelsea voitti tosiaan viime kaudella, mutta ymmärrän kyllä että nämä menevät sekaisin koska Chelsea peliinhän se loppukausi lopulta meni toissa kaudella kun ketut tekivät kaikkien aikojen ihmeen.
Muistin että peli olisi ollut tselssiä vastaan, joka haaveet kaatoi. Johtoasemasta tasuriin ja siinä se.

Mutta saatan muista väärin, en jaksa tarkistaa.
Rosie Redknapp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harry, Jamie & Me


Vastaus #1967 : 11.03.2018 klo 15:30:38

Muistin että peli olisi ollut tselssiä vastaan, joka haaveet kaatoi. Johtoasemasta tasuriin ja siinä se.

Mutta saatan muista väärin, en jaksa tarkistaa.

Ihan oikeassa olet. Luin tänään aamulla tuon viestisi uudelleen, eikä siinä puhuttu kenelle mestaruus hävittiin vaan pelkästään Chelseasta. Pienessä nousuhumppelissa kädet käyneet nopeammin kuin mieli. :D
Lilywhite

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


Vastaus #1968 : 11.03.2018 klo 22:13:49

Selkärankaa, sitä tämä joukkue tänään osoitti. Juve tappio alla, eli henkinen ulospuhallus ja silti tappioasemasta voittoon.

Saapa nähdä kuinka kauan mennään Son ykköskärkenä, mutta se avaa alemmalle oksalle yhden paikan lisää ja minuutteja muunmuassa Mouralle.

Tehoilijoiden lisäksi Wanyama oli tänään todella hyvä. Aurierista ei ota kukaan selvää onko kyseessä lintu vai kala. Tänään 1+1 ja vastapainoksi käsittämättömiä suorituksia. Outo pelaaja.
Job

Poissa Poissa


Vastaus #1969 : 11.03.2018 klo 22:24:44

Aurierista ei ota kukaan selvää onko kyseessä lintu vai kala. Tänään 1+1 ja vastapainoksi käsittämättömiä suorituksia. Outo pelaaja.

Kyllä siitä nyt vaan alkaa saada selvää, 1+1 tänään tai ei. On jalalla aivan kamala, pallo sinkoaa joka toinen kerta ekalla kosketuksella minne satuu. Helpot alibisyötötkin menevät hyvin usein aivan persiilleen ja hankalammat passit paineistettuna puolustuspäässä ovat sitten jatkuvasti jo ihan hazardeja. Sijoittuu aivan koko ajan väärin, tai oikeammin ei tunnu tajuavan joukkuepuolustuksesta tuon taivaallista. Sitten joutuu paikkaamaan niillä taklauksillaan.

En tajua, miten sen muka voisi saada seisomaan.
CCh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Club Atlético de Madrid, HJK, Tottenham


Vastaus #1970 : 11.03.2018 klo 22:55:17

On jalalla aivan kamala, pallo sinkoaa joka toinen kerta ekalla kosketuksella minne satuu.
Trollitehtaasta tämä? Kyllähän Aurierilla tekniikkaa ja kimmoisuutta riittää pidemmälle kuin valtaosalla laitapakeista maailmanlaajuisesti. Joko sitten laitapakit kautta maailmansivun ovat susia, mutta kyllä Aurier kaikista puutteista ja virheratkaisuistaan huolimatta sellainen 4/5 pelaaja on, ja aika vekkuli hahmokin vielä kaiken lisäksi.
Spure

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #1971 : 12.03.2018 klo 11:55:45

Pahalta näytti ottelun kannalta, kun Harry loukkaantui. Mutta on tuo Son ihan mahtava! Ehdottomasti tämän kauden parhaita pelaajia Kanen ja Vertsin jälkeen.

Nyt jännätään millainen tuomio Kanen loukista tulee. :(
Yojimbo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1972 : 12.03.2018 klo 12:13:16

Olen menossa Lontooseen pe-ke ja harmillisesti peliä ei osu kohdalle, mutta Spurs-tuotteita pitäisi toki shoppailla. Mikähän lienee helpoiten tavoitettava kauppa vinguttaa Visaa seuran hyväksi (netin lisäksi)? Kartan perusteella sanoisin High Roadin liike, mutta käytäntö voi olla jotain toista?
john white

Poissa Poissa


Vastaus #1973 : 12.03.2018 klo 14:40:39

Siitä sitten kausikortteja ostamaan.
On kyllä hinnat nousseet :(

 [DIV][/DIV][DIV][/DIV]
jenssode

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Tottenham Hotspur


Vastaus #1974 : 12.03.2018 klo 20:50:53

En nyt kauheasti ymmärrä noita ”taisteltiin hyvin”, ”kuitenkin hyvä suoritus”, ”kuka olisi uskonut lohkoarvonnan jälkeen” jne


Pitäisikö tässä vaatia päitä vadille? Manageri vaihtoon ja samaten puolet pelaajista?
Toiset kannattajat lähtevät turhautuneina stadionilta ennen kuin tuomari viheltää pilliin, kun toiset jäävät laulamaan pelaajien nimiä tappiosta huolimatta - eli meitä on monenlaisia, turha tuosta hermostua!
Miten John reagoit aiempina kausina kun Tottenham oli sarjan keskikastia? Eli milloinka Tottenham-kannattaja saa mielestäsi olla tyytyväinen? Omasta mielestäni meillä on todella hyvä tilanne, hyvänä päivänä voidaan voittaa kenet vain! Ja mielestäni tuo Juve -peli lukeutui näihin suorituksiin, tällä kertaa ei vain onni ollut myötä. Ja olen itse ainakin nähnyt niin monta peliä että tiedän että onni on yksi suuri tekijä tasaisissa peleissä.

 
Sivuja: 1 ... 78 [79] 80 ... 105
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines