FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.09.2019 klo 02:01:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 43
 
Kirjoittaja Aihe: Real Madrid C.F 2017/2018 - ZZ es Top  (Luettu 298861 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
El Hefe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid, HJK, Guti


: 07.08.2017 klo 12:32:39Seuran nimi: Real Madrid Club de Fútbol
Perustettu: 6.4.1902
Seuran presidentti: Florentino Pérez
Stadion: Estadio Santiago Bernabéu
Yleisökapasiteetti: 81 044

Kausi 2016-2017

Viime kaudesta tulikin Valkoisten leirissä loppujen lopuksi loistava, sillä seurasta tuli ensimmäinen seurajoukkue, joka on Mestareiden liigan aikakaudella voittanut kahtena kautena peräkkäin isokorvaisen. Henkilökohtaisesti kuitenkin maittavampi saavutus oli palata vihdoinkin La Ligan voittajaksi, jossa merkittävä piste-etumatka pahimpaan kilpailijaan eli Barcelonaan, meinasi kuihtua kevään vaikean jakson aikana. Viimeksi Real Madrid oli voittanut kotimaassa ja Euroopassa samana kautena n. 60 vuotta sitten. Joukkue oli yhtenäisempi kuin pitkiin aikoihin, vaikka leikkisästi kauden mittaan puhuttiinkin ykkös- ja kakkos-miehistöstä. Loppujen lopuksi voisikin sanoa, että ykkösmiehistö hoiti Mestareiden liigan ja kakkosmiehistö pahimmissa otteluruuhkissa La Ligan takaisin Madridiin. Kausi oli myös Zizoun ensimmäinen kokonainen kausi joukkueen peräsimessä ja ylistyssanat miestä kohtaan eivät enää tässä vaiheessa meinaa riittää. Pelaajien kausista yleisesti voisi mainita puolustuksen kontribuution hyökkäyspäähän (Marcelo, Carvajal, Ramos), Navasin herääminen, CR:n mielipuolinen loppukausi sekä nuorten espanjalaisten esiintulo (Isco, Asensio, Morata, Nacho, Vazquez).Kausi 2017-2018

Joukkueen siirtopolitiikka on selvästi viime vuosina muuttunut nuorempaan suuntaan ja Galactico-politiikka on tällä hetkellä jäänyt hieman vähemmälle (toki kesää on vielä tässä vaiheessa jäljellä). Joukkue on kotiuttanut joukon omia lupauksiaan vahvojen ja ei-vahvojen lainapestien jälkeen sekä vahvistanut tarvittavia osa-alueita, jotka viime kaudella oli ohuella mallilla. Muutamat huippupelaajat siirtyivät muualle peliajan perässä ymmärrettävistä syistä (Morata, James, Danilo). Pelejä tulee riittämään kaikille ja Zizoun harrastama vahva rotaatio tulee varmasti olemaan esillä myös tulevana kautena. Real Madrid on tällä ns. team to beat, joten helppoa ei varmasti tule olemaan missään. Kauden virallinen avaus onkin edessä jo tiistaina, kun joukkue kohtaa Manchester Unitedin UEFA Super Cupissa. Kysymysmerkkejä kauteen lähdettäessä lienee: Löytyykö joukkueen avainpelaajilla kuinka paljon nälkää sekä kuinka hyvin uudet hankinnat pääsevät mukaan joukkueeseen, sillä viime kauden ehdoton vahvuus oli joukkueen mieletön syvyys. El Clasicoissa olisi hienoa päästä tulevalla kaudella jälleen niskan päälle.

Joukkue kaudelle 2017-2018

Valmentajat:

Päävalmentaja Zinedine Zidane

Apuvalmentaja: David Bettoni
Apuvalmentaja: Hamidou Msaidie
Fysiikkavalmentaja: Antonio Pintus
Fysiikkavalmentaja: Javier Mallo
Maalivahtivalmentaja: Luis Llopis

Maalivahdit:

#1 Keylor Navas

Oli kauden alussa useamman ottelun sivussa keväällä tulleen käsivamman vuoksi. Syyskausi oli luvattoman heikko, useampia mokia sattui ja allekirjoittanutkin oli jo huutelemassa De Geaa sisään. Tuli tammikuun loppu ja kukaan ei enää huudellut yhtään mitään, sillä Navas oli yksi niistä syistä miksi Madridissa juhlittiin kauden päätyttyä. Mielettömän kova kevät ja pakko sanoa, että toivottavasti sympaattinen costa-ricalainen on saanut hyvän kesän alleen ja jatkaa kevään otteita. Kunnossa ollessaan oman pelipaikkansa ehdottomia huippuja.

#13 Kiko Casilla

Oma kasvatti, joka tuurasi mukiinmenevästi varsinkin alkukaudella ja oikeastaan aina kun pääsi kentälle. Muodostaa Keylorin kanssa hyvän tandemin.

#25 Luca Zidane

Enzon jälkeen Castillasta nostettu seuraava Zizoun jälkeläinen. Copassa voinee saada jossain vaiheessa ottelun tai jossain pahassa loukkaantumisrumbassa, mutta muuten lähtökohtaisesti haistelemassa tuulia ja treenaa kolmosveskarin asemassa.Puolustus:


#2 Dani Carvajal (RB)

Miehestä on Madrid-vuosien aikana tullut yksi maailman parhaista oikean laidan puolustajista, josta huokuu aito madridista. Viime kaudella maaliin johtaneita syöttöjä 9 kpl. Tuleva kapteeni.
 
#3 Jesús Vallejo (CB)

Lainalta kotiutettu nuori toppari, joka pelasi nappikauden Hradeckyn edessä Frankfurtissa. Tulee suoraan korvaamaan Pepen jättämän aukon ja aloittaa kauden lähtökohtaisesti 3./4. topparina. Katsotaan kuinka Madridin kirkkaat valot vaikuttaa nuorukaisen peliesityksiin.

#4 Sergio Ramos (CB)

Itseoikeutettu kapteeni, joka iski mielettömän tärkeitä maaleja useamman aivan otteluiden loppuhetkillä ja oli tiukoissa paikoissa joukkueen tukipilareita. Maaleja kertyi kaikki kilpailut ml. 9 kpl, joka on puolustajalle upea saldo.

#5 Raphael Varane (CB)

Ärsyttävän paljon pikkuloukkaantumisia ja viime kaudella kenties siitä syystäkin heikkoja esityksiä, mutta nuori ranskalainen on niin kova luu jo nyt, että otteiden uskoisi vain paranevan ikää tullessa lisää. Avaa lähtökohtaisesti Sergion kanssa.

#6 Nacho Fernandez (CB / LB / RB)

Puolustuksen monitoimimies, josta moni nurisi viime kaudella tasonriittämättömyydellä, mutta oli lopulta kullanarvoinen pahimmissa loukkaantumissumissa. Pelaaja, jonka jokainen joukkue tarvitsee. Pystyy pelaamaan puolustuksessa kaikkia tontteja, ei narise. Toivottavasti pysyy Madridissa pitkään, mutta luulen tulevan kauden olevan viimeinen ja joku kokeilee Nachon kanssa onneaan.

#12 Marcelo (LB)

En olisi ikinä uskonut, että voisin hyvällä omalla tunnolla sanoa brassin olevan kenties paras tämänhetkinen vaspa. Viime kausi oli kaikin puolin nappikausi, meno hyökkäyspäähän oli tuhoisaa (3+12, josta mieleenpainuvin Valenciaa vastaan tehty voittomaali). Puolustuspäässä tietty välillä tuli brassille tuttuja nukahduksia ja hölmöyksiä, mutta huomattavasti vähemmän kuin aikaisempina vuosina ja mieleen jäi tukku tärkeitä katkoja ja peittoja. Henkilökohtaisesti oma suosikki nykyjoukkueesta.

#15 Theo Hernández (LB)

Uusi hankinta naapurista, joka pelasi viime kaudella Alavesissa hienon kauden, jolla herätti jättien huomion. Ollut harjoituskaudella pirteimpiä esiintyjiä. Tulevaisuuden (toivottavasti) nimi sitten kun Marcelon otteet heikkenee.


Keskikenttä:


#8 Toni Kroos (MF)

Viime kaudella yksi heikko jakso, mutta keväällä tosipelien koittaessa tulessa. Muodosti alkukaudella Ramosin kanssa vaarallisen kulma-tutkaparin. 7+14 oli myös tehollisesti Tonin paras kausi Valkopaidassa. Muodostanee Modricin ja Casemiron kanssa keskikenttäkolmikon tuleviksi vuosiksi eteenpäin. Saanee hieman enemmän lepoa Ceballosin vuoksi.

#10 Luka Modric (MF)

Tehot eivät kerro mitään, sillä Modric oli jälleen joukkueen keskikentän maestro. Tyylikäs kroatti, joka ei näytä hyytyvän missään vaiheessa. Joukkueen ehdottomia avainpelaajia. Saanee hieman enemmän lepoa Kovacicin vuoksi.

#14 Casemiro (MF)

Mies on kammennut Castillasta ykkösjoukkueen avaukseen ja näyttikin viime kaudella, ettei aiemmat esitykset ole olleet sattumaa. Noussut kilpakumppanien kommenteissa esille, kun puhutaan parhaista puolustavista keskikentistä. Ärsyttää rikkovan pelityylinsä vuoksi monia ja onkin joukkueen sylkykuppi nro. 1. On myös samalla tehnyt itsestään joukkueen avainpelaajan. Llorenten tulo antanee brassille hieman enemmän lepoa.

#18 Marcos Llorente (MF)

Kotiutus Alavesista, jossa hieno debyyttikausi. Lähtökohtaisesti loistohankinta sille paikalle, minne joukkue syvyyttä tarvitsikin eli puolustavan keskikentän paikalle.

#20 Marcos Asensio (MF/LW)

Pystyy pelaamaan keskellä, pystyy pelaamaan laidassa. Käytti näytönpaikkansa viime kaudella hyväkseen ja oli joukkueen parhaimpia pelaajia, kun pääsi kentälle. Tulevaisuuden timantti, jonka vastuu luultavasti kasvaa entisestään. Monipuolinen, nopea, tekninen.

#22 Isco (MF)

Käytännössä täysin sama kuin Asensiolla ja mies edustaa juuri sitä magiaa, mitä Bernabeulla halutaan nähdä. Viime kauden La Ligassa tärkeässä roolissa 10+8 tehoillaan. Taistelee Balea vastaan peliajasta ja lienee viime kauden näyttöjen puolesta (toiv.) vahvoilla. Madridin tulevaisuus.

#23 Mateo Kovacic (MF)

En vieläkään tiedä, tuleeko Mateolla ikinä riittämään ollakseen avauksen kaveri Madridissa, mutta Zizou on tykännyt harjoituskauden otteista ja kyllä sitä potentiaalia edelleen on, sillä nuori kaverihan Kovacic on. Näkisin tulevan kauden vedenjakajana: onnistuessaan tulee saamaan lisää vastuuta ja mahdollisesti ottaa tulevaisuudessa Modricin paikan, epäonnistuessaan poistuu talvella tai kesällä -18.

#24 Daniel Ceballos (MF)

Tuore U21-kisojen MVP, josta oli isojen kesken pientä kilpailua. Valitsi todennäköisesti Madridin johtuen suuresta määrästä ikätovereita. Pelannut hienosti Betisissä ja laukoo somessa mitä sylki tuo suuhun. Pidän hankinnasta, saanee mahdollisuuksia kauden mittaan.


Hyökkääjät:


#7 Cristiano Ronaldo (ST/LW)

Kesä ollut miehen kohdalla turbulenssia, sillä ensin uutisoitiin verosotkuista ja sen jälkeen lähtöhaluista. Lyhyt kesä Confederations Cupin johdosta takana, mutta Madridissa toivotaan Cristianon jatkavan siitä mihin edellisellä kaudella (varsinkin keväällä) jäi.  Paluut Englantiin nostaneet loppukesästä taas päätään, ensi kesästä tulee mielenkiintoinen. Rooli muuttunee yhä enemmän keskushyökkääjäksi.

#9 Karim Benzema (ST)

Paljon kuraa viime kaudella – ja aiheesta. Pelasi ajoittain hyvin vaikka maaleja ei tullut, mutta kyllä kärjeltä enemmän maaleja – varsinkin Realissa on syytä odottaa. Case-Valbuena on nyt taputeltu, aukeisiko ketsuppipullo tulevalla kaudella kunnolla.

#11 Gareth Bale (RW)

Osasyy viime kauden menestykseen saattoi olla Balen loukkaantuminen, joka mahdollisti Iscon ja Asension suuremman käytön kauden tärkeimmissä peleissä. Oli kevätpuoliskolla sanalla sanoen surkea, mutta monelta unohtuu syksy, jolloin walesiläinen oli joukkueen kantava voima useamman ottelun. Terve harjoituskausi alla, huonot harjoituspelit alla. Huhut paluusta Englantiin myös kokoajan framilla. Lienee liipasimella, jos galacticoa on kärkeen tulossa.

#17 Lucas Vázquez (RW)

Nuori laitalinkki, joka tuli usein vaihdosta viimeiseksi 30min turvaamaan oikeata laitaa. Näppärä, nopea ja tekninen, pystyy alustamaan muille paikkoja, mutta itse ei tunnut osuvan mistään. Pitäisin joukkueessa niin kauan kuin vain tyytyy rooliinsa. Pelkään, kuten Nachon tapauksessa, ensi kesänä jonkun antavan isomman mahdollisuuden. Palanen, mitä voittavat joukkueet tarvitsevat.

#21 Borja Mayoral (ST)

Kaikilla oli mielessä case-Carvajal, kun Mayoralin odotettiin lähtevän vuodeksi dominoimaan Saksaan. Kausi meni kuitenkin penkin alle, joten vaikea sanoa mitä tulevalta kaudelta on odotettavissa. Jos hyökkääjä tulee vielä siirtoikkunan lopussa, saattaa lähteä lainalle. Itse kuitenkin pitäisin ja antaisin mahdollisuuden yrittää. Tammikuussa sitten uudestaan, jos tarve vaatii.

Rosteriin kuulunee Castillasta kauden mittaan ainakin myös

- Luca Zidane (maalivahti), Achraf (puolustaja) ja Tejero (puolustaja).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pelaajasiirrot:

SISÄÄN:

Jesús Vallejo (Eintracht Frankfurt, lainalta paluu)
Theo Hernández  (Atletico Madrid)
Marcos Llorente (Alaves, lainalta paluu)
Daniel Ceballos ( Real Betis)
Borja Mayoral (Wolfsburg, lainalta paluu)

ULOS:

Pepe (Besiktas)
Mariano Diaz (Lyon, takaisinosto-optio)
Alvaro Morata (Chelsea FC)
Fábio Coentrão (Sporting CP, 1v laina + sopimus päättyy)
James Rodríguez (Bayern Munich, 2v laina + osto-optio)
Danilo (Manchester City)
Enzo Zidane (Alaves)

Harjoituskausi:
23.7 Real Madrid – Manchester United 1-1(1-2 rank.)
26.7 Manchester City – Real Madrid 4-1
29.7 Real Madrid – Barcelona 2-3
2.8 MLS-All-Stars – Real Madrid 1-1 (2-4 rank.)

Kilpailukausi:
UEFA Super Cup 8.8 (vs. Manchester United)
Supercopa de España 13.8.2017 ja 16.8.2017 (vs. Barcelona)
La Liga 20.8.2017 - 20.5.2018
UEFA Champions League xxxx-xxxx (Group stage)
Copa del Rey xxxx - xxxx (Round of 32)
FIFA Club World Cup 13.12.2017 - 16.12.2017 (Semi-finals)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siitä uutta topikkia tulille, Magicon viime vuoden pohja tuli todettua hyväksi! Muokkaillaan vielä kuun lopulla, jos isompia liikehdintöjä tapahtuu. Aiheeksi otetaan ehdotuksia vastaan. Kausi alkaa virallisesti huomenna, joten ei muuta kuin spämmiä tulemaan ja HALA MADRID!

« Viimeksi muokattu: 18.08.2017 klo 11:33:55 kirjoittanut El Hefe »
Ratsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portan ja Pikkuveljen kultahammaspihdit.


Vastaus #1 : 07.08.2017 klo 12:50:29

Hyvä avaus. Nyt vaan arvuuttelemaan meneekö Real noilla vai tuleeko sieltä kenties vielä uutta, Zidanen mielestä tuo rosteri kai riittäisi, eikä tuo nyt niin huonolta näytä. Jopa Xavi on kehunut tuota Rellun nykylinjaa, jossa satsataan nuoriin. Ja toinen on, että lähteekö Bale ingländiin vai pysyykö. Nythän on ollut brittimediassa jopa Chelsean kiinnostuksesta. Tosin se tarkottaisi Mbappen ostoa. muuten Rellu ei myy.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: el 7, Raul


Vastaus #2 : 07.08.2017 klo 13:56:29

Avaukselle Ylos Hyvä, että kelpasi viime kauden pohja :)

Ristiriitaiset fiilikset kun tosi pelit lähestyvät. Hirveästi ei voi valittaa kun joukkueeseen on tuotu juuri ne kaverit joita vähän kaipailin enne  siirtoikkunaa. Kuitenkin kaksi laadukasta ukkoa ja yksi ihan pätevä peluri menetettiin. Sinäänsä jengistä löytyy näille korvaajat, mutta ei täysin yks yhteen.

Vähän huono fiilis on kuitenkin päälimmäisenä mielessä, krapula on aina pelottava ja harmittavan todennäköinen. Pelillisesti toivon, ettei Ramosin tarvi ihan niin montaa maalia tällä kaudella tehdä. Toivottavasti Zizou on Ibizan lomallaan keksinyt jotain uusia kikkoja.

Nyt olisi ihan hyvä mahdollisuus siirtymäkaudelle, mutta kun kyseessä Real Madrid tämä ei ole edes mahdollista.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 07.08.2017 klo 15:39:12

Avaukselle Ylos Hyvä, että kelpasi viime kauden pohja :)

Ristiriitaiset fiilikset kun tosi pelit lähestyvät. Hirveästi ei voi valittaa kun joukkueeseen on tuotu juuri ne kaverit joita vähän kaipailin enne  siirtoikkunaa. Kuitenkin kaksi laadukasta ukkoa ja yksi ihan pätevä peluri menetettiin. Sinäänsä jengistä löytyy näille korvaajat, mutta ei täysin yks yhteen.

Vähän huono fiilis on kuitenkin päälimmäisenä mielessä, krapula on aina pelottava ja harmittavan todennäköinen. Pelillisesti toivon, ettei Ramosin tarvi ihan niin montaa maalia tällä kaudella tehdä. Toivottavasti Zizou on Ibizan lomallaan keksinyt jotain uusia kikkoja.

Nyt olisi ihan hyvä mahdollisuus siirtymäkaudelle, mutta kun kyseessä Real Madrid tämä ei ole edes mahdollista.
Aika lailla samat fiilikset kuin Magicollakin. Eniten arveluttaa juuri, että kenen vastuulle jää maalien tekeminen, kun BBC kolmikko tuskin tälläkään kaudella pelaa koko kautta formin huipulla ja kaikilla taas ikää vuosi enemmän ja Ronaldolla käytännössä ei pre-seasonia alla ollenkaan.

Siitä hiukan eri mieltä, että olisi hyvä sauma välikaudelle (edes tilanteessa, jossa Realin ulkoiset paineet eivät vaikuttaisi). Nyt olisi hyvä vaihe pyrkiä jatkamaan menestystä, kun alla on hyvä kausi ja periaatteessa ykkösvitjalla voisi olettaa olevan enää 1-3 kautta jäljellä absoluuttisella huipulla yhdessä.

Joukkueen avainpelaajista iät:
Ramos - 31v
Ronaldo - 32v
Marcelo - 29v
Modric - 31
Benzema - 29 (joulukuussa 30)
Bale - 28

Kaikilla käytännössä siis fyysiikan puolesta käyrä kääntynyt jo laskuun tai kääntymässä parin vuoden sisällä. Keskikentän ja puolustuksen osalta onkin jo lähtöihin hyvin varauduttu. Isco - Kovacic - Ceballos kolmikosta vähintään yksi pystynee ottamaan Modricin viitan niskaansa. Isco jo pelaakin tasoltaan maailman parhaiden joukossa.

Varane, Vallejo ja Theo vaikuttavat myös tässä vaiheessa ihan riittäviltä korvaajilta Marcelo - Ramos kaksikolle.

Hyökkäyksen osalta, josta käytännössä koko kolmikko täytyy lähivuosina korvata pelaajilla ja joiden pitäisi lähtökohtaisesti olla jo ykköskorin pelaajia, ei ole taustalla kuin Asensio, jonka kehityskäyrä on osin vielä kysymysmerkki, vaikka kovia näytttöjä jo antanut. Lucas on puhtaasti tasoltaan rotaatiopelaaja ja Mayoralin kohdalla ei voida odottaa vielä yhtään mitään. Castillassakaan ei tällä hetkellä ole yhtään hyökkäyspelaajaa, ehkä Minkiä lukuunottamatta (jolla aimo kasa loukkaantumisia jo tässä vaiheessa uraa taustalla), jonka kehitysodotukset olisivat järin korkealla.

Kun ottaa huomioon vielä, että lähimmät korvaajat yläkolmikolle läksivät tässä ikkunassa, niin nyt olisi ollut loistava mahdollisuus naarata siirtomarkkinoilta korkean tason hyökkäyslupauksia tai valmiita pelaajia jakamaan hyökkäysvastuuta ja pääsemään joukkueen sisälle. Mitä pidemmälle hankintoja venytetään sitä valmiimpia pelaajia pitää ostaa sisään ja näidenkin pitää käytännössä onnistua laakista, jos menestystä halutaan.

Tässä mielessä muutama isompi loukkaantuminen hyökkäyspäässä tällä kaudella sekä epäonnistunut siirtoikkuna ensi kesällä ja välikausia tulee helposti useampi. Toki jossittelua, mutta tällä tasolla ei mielestäni pitäisi antaa edes jossittelun mahdollisuutta, kun rahasta joukkeen vahvistaminen ei pitäisi olla kiinni. Mielestäni vähintä mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä olisi 1-2 osto+lainaa kohtuu hintaisille lupauksille ja rotaatiohyökkääjä.

Kiitoksia Hefelle avauksesta.

nurtsi1

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.08.2017 klo 15:47:34

Avaukselle Ylos  Itse uskon että hyökkäykseen tulee vielä yksi nimi, ehkä kaksikin jos Bale lähtee mutta vaikea nähdä sitä tässä vaiheessa.

Pienenä huomiona että Kovacic vaihtanut numeronsa 23:seen.
Julss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Los Merengues, Spurs


Vastaus #5 : 07.08.2017 klo 15:51:33

Mahtava avaus, kiitos.
Los Mou

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 07.08.2017 klo 19:17:53

Achraf mukana Super Cupin ottelussa, toivottavasti tämä ei tarkoita että kokeneempi stunttaaja Carvajalille jää hankkimatta. Sama Mayoralin kanssa.
Ratsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portan ja Pikkuveljen kultahammaspihdit.


Vastaus #7 : 07.08.2017 klo 19:50:28

Yksi jokerikortti tuonne hyökkäykseen voisi olla Diego Costa pariksi kaudeksi. Tiedän, että tämä dumataan. Vaan syitäkin on, että miksi ei voisi olla harkinnan arvoinen. Mies olisi kohtuuhinnalla saatavilla ja Chelsea on käytännössä ulostanut miehen, Atletico vatuloi miehen hankinnassa ja Costa haluaa Madridiin. On kuitenkin näyttänyt isoa roolia kahdessa valjumestaruudessa ja yhdessä La Liga mestaruudessa.

Eri asia sitten haluaisiko Zidane ottaa hänet.
DarkClown

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #8 : 07.08.2017 klo 19:54:56

Yksi jokerikortti tuonne hyökkäykseen voisi olla Diego Costa pariksi kaudeksi. Tiedän, että tämä dumataan. Vaan syitäkin on, että miksi ei voisi olla harkinnan arvoinen. Mies olisi kohtuuhinnalla saatavilla ja Chelsea on käytännössä ulostanut miehen, Atletico vatuloi miehen hankinnassa ja Costa haluaa Madridiin. On kuitenkin näyttänyt isoa roolia kahdessa valjumestaruudessa ja yhdessä La Liga mestaruudessa.

Eri asia sitten haluaisiko Zidane ottaa hänet.
Costa haluaa Madridiin kyllä, mutta siihen naapuri seuraan ;)
Ratsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portan ja Pikkuveljen kultahammaspihdit.


Vastaus #9 : 07.08.2017 klo 20:00:26

Costa haluaa Madridiin kyllä, mutta siihen naapuri seuraan ;)

Tiedän, mutta siitä ei näytä tulevan valmista. Costa on kuitenkin palkkasoturi, mutta myös pelimies joten seuralla ei ehkä nyt enää olisi väliä jos pitää valita Chelsean katsomo tai Madrid. Milanoon ei ole kuulemma niin halukas lähtemään.
El Ingeniero

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 07.08.2017 klo 20:26:05

Costa ei varmasti halua tulla haastamaan BBC:tä peliajassa. Munapäällä vaikuttaa olevan tärkeintä päästä ensi kesän kisoihin mukaan ja tuskin haluaa tätä kautta istua pääosin katsomossa. Samasta syystä Moratakin vaihtoi maisemaa. Toki Atleti lienee "sydämen seura" jne.
Ratsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portan ja Pikkuveljen kultahammaspihdit.


Vastaus #11 : 07.08.2017 klo 20:37:21

Costa ei varmasti halua tulla haastamaan BBC:tä peliajassa. Munapäällä vaikuttaa olevan tärkeintä päästä ensi kesän kisoihin mukaan ja tuskin haluaa tätä kautta istua pääosin katsomossa. Samasta syystä Moratakin vaihtoi maisemaa. Toki Atleti lienee "sydämen seura" jne.

Tuossa ei välttämättä tarvitsisi haastaa kuin Benzo. Luulen, että CR7:n kanssa homma voisi toimia. Mutta anyway, jos Rellu tuonne hyökkäykseen leveyttä ja kokemusta haluaa, niin tuossa olisi väliaikainen ratkaisu. Muuten siellä Mayoral saa stuntata.

Toki Costa Ticoon menee jos kunnon tarjousta tekevät, vaan näyttävät odottavan joulupukkia.
DarkClown

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #12 : 07.08.2017 klo 20:41:30

Tuossa ei välttämättä tarvitsisi haastaa kuin Benzo. Luulen, että CR7:n kanssa homma voisi toimia. Mutta anyway, jos Rellu tuonne hyökkäykseen leveyttä ja kokemusta haluaa, niin tuossa olisi väliaikainen ratkaisu. Muuten siellä Mayoral saa stuntata.

Toki Costa Ticoon menee jos kunnon tarjousta tekevät, vaan näyttävät odottavan joulupukkia.
Joha tuo Costa menettäs hermot ja kävis käsiks Ronaldoo ku levittelis käsiä ja ihmettelis missä passi :D
Ratsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portan ja Pikkuveljen kultahammaspihdit.


Vastaus #13 : 07.08.2017 klo 20:48:29

Joha tuo Costa menettäs hermot ja kävis käsiks Ronaldoo ku levittelis käsiä ja ihmettelis missä passi :D

Höpö höpö. Ihan ammattimies Costa on tosipaikassa. No, Rellu tuskin miestä hankkii, mutta heitin nyt yhtenä kovan luokan vaihtoehtona. Olisi kuitenkin saatavilla ja markkinat ovat aika kuivat muuten tuon tason pelurien suhteen.
Jari-ja-Minä
Vastaus #14 : 07.08.2017 klo 21:03:30

Mahtava avaus Tuoppi

Toivottavasti tulevat super cupit (uefa ja Espanja) eivät nyt mene ihan vihkoon ja toimistolla paineta paniikkinappulaa jonka seurauksena Mbabbe liiku jollain 180milj€ siirrolla ja Bale saludoilla pois. Itse en häntä Baleen vaihtaisi.

Jos nyt pitää arvata mikä on tilanne kesäkuussa 2018, niin pokaaleja nolla ja krapula haissut vielä joulun jälkeen. Ensi kesänä sitten perinteinen siirtoruletti pystyyn Ylos
El Hefe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid, HJK, Guti


Vastaus #15 : 07.08.2017 klo 21:23:05

Nyt kun pakollinen avaus on pois alta, niin muutamiin yllä oleviin viesteihin:

- Yanezista ei ole juurikaan mitään ollut, mutta Luca Zidane tosiaan nimetty rosteriin Super Cupiin. Achraf löytyy myös rosterista ja tämä onkin jännä nähdä, löytyykö miehen nimi sieltä myöskin kun sarja alkaa.

- Krapulan pelko on täälläkin, mutta haluaisin uskoa, että hankintojen ollessa kaikki espanjalaisia tähän mennessä (moni vielä Castillan nähnyt), niin sieltä suunnalta nuoret puskisivat painetta vanhemmille. Siellä on nimittäin pomminvarmaa halua pärjätä kotoisessa liigassa oman nuoruuden seuran paidassa.

- Jossakin vaiheessa oli puhetta, että Carvajalille ei hankittaisi kallista varamiestä. Olisin valmis siihen riskiin, että Carvajalin ollessa lepovuorossa oikean laitapakin tonttia tuuraa Achraf sekä Vazquez.

- Hyökkäys on kärjen osalta nimenomaan ohut ja jos jotain hankintaa joukkue huutaa, niin se olisi nimenomaan kärkeen. En lähtisi vielä haistelemaan ketään nuorta junnua, sillä Mayoral on sellainen ja haluaisin nähdä hänen saavan mahdollisuuden. Mieluiten ottaisin tuonne jonkun kokeneemman kehäratsun, joka janoaisi menestystä ja tyytyisi mahdollisesti hieman pienempään rooliin. Mielessä esim. koodinimi: Pizarro. Costan haaveilu tässä vaiheessa on turhaa. En haluaisi että tulisi ja uskon ettei kukaan muukaan. Kuuluu Atleticoon ja Simeonen joukkioon.
Tsisou

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 07.08.2017 klo 22:20:35

Avaukselle Ylos

Kovasti on spekuloitu mestaruusdarrasta. Samoja fiiliksiä myös meikäläisellä ja pahasti pelkään seuraavan kauden jäävän välikaudeksi. Muistaakseni joku toi jo aikaisemmin esiin sen, että Jamesin ja Moratan mukana lähti reilut 20 maalia (samalla mukava määrä syöttöjä). Uudet pelimiehet eivät herätä suurempaa luottamusta tällä saralla. Mielestäni on hyvä huomioida, että Jamesin ja Moratan minuutit olivat aika vähäiset. Enemmän minuutteja saaneiden pelaajien tehot eivät puolestaan olleet ylivertaisia, itse asiassa esim. Balen ja Iscon statistiikka jäi suhteessa laihaksi. Toki uusi kausi on uusi kausi ja mahdollisesti edellä mainitut pelimiehet kunnostautuvat yhdessä ranskalaisen ex-lainsuojattoman kanssa maalinteossa. Asension varaan uskallan laskea, hänellä näyttäisi olevan nälkää ja nuoren pelimiehen otteet ovat olleet nousujohteisia koko Real Madrid uran ajan.

Diego Costasta sen verran, että mielellään näkisi hänet vielä Atletin paidassa ja nimenomaan nahistelemassa Ramosin kanssa kuuman kiihkeissä erikoistilanteissa. :D
tanu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid Club de Fútbol


Vastaus #17 : 07.08.2017 klo 22:22:40

Avaukselle Tuoppi!!

Mielenkiintoista tosiaan nähdä, että mennäänkö Achrafilla ja Nacholla oikean pakin paikan lomitus. Luulin että se tontti olisi ollut tarjolla Tejerolle, mutta ilmeisesti nuori marokkolainen on sävyttänyt paremmin Jenkkien tourilla.

Yanez siirtyy lähes varmasti jonnekin ja näin Luca nousee kolmosmaalivahdiksi.

Muutama pakollinen "typon" korjaus: Jesús Vallejoa ei pystyne laskemaan omaksi kasvatiksi, kun ei ole tainnut minuuttiakaan ylhäällä pelannut Real Zaragozasta siirtymisensä jälkeen. Toisena huomiona, niin Theo on ranskalainen, vaikka taitaa jotain sukujuuria myös Espanjasta omata.
« Viimeksi muokattu: 07.08.2017 klo 22:25:58 kirjoittanut tanu »
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: el 7, Raul


Vastaus #18 : 07.08.2017 klo 22:38:53

Toisena huomiona, niin Theo on ranskalainen, vaikka taitaa jotain sukujuuria myös Espanjasta omata.
On syntynyt Marseillessa 1998, mutta isä siirtyi Espanjan kentille -98. En tiedä sukujuurista, mutta eiköhän tuo spanskista mene. Ranskaa on edustanut junnutasolla.
zz-toppi

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 07.08.2017 klo 23:01:41

On syntynyt Marseillessa 1998, mutta isä siirtyi Espanjan kentille -98. En tiedä sukujuurista, mutta eiköhän tuo spanskista mene. Ranskaa on edustanut junnutasolla.

Kuulemma kieltäytyi keväällä/kesällä Ranskan jonkun junnuikäluokan (U21?) MJ kutsusta, koska havittelee Espanjan MJ:n edustusoikeutta.

Edit. Linkki uutiseen.
https://en.as.com/en/2017/05/31/football/1496245268_664810.html
« Viimeksi muokattu: 07.08.2017 klo 23:04:50 kirjoittanut zz-toppi »
zz-toppi

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 07.08.2017 klo 23:14:24

Onko kenelläkään syväanalyysiä Mourinhon "hajoita ja hallitse" -meininkiin? Viittaan tähän kiihtyneeseen Balen liehittelyyn. Onko tosissaan ostoksilla, yrittääkö hämmentää ennen Super Cuppia vai onko tässä joku harhauttava agenda?

Bale on pelaaja, joka kunnossa ollessaan pystyy henkilökohtaisilla ratkaisuillaan voittamaan otteluita. Hänen pelityylinsä ja vahvuudet eivät vain sovi kollektiiviseen pallonhallintaan kovin hyvin. Itse toivon noin 100m€ talletusta ja Walesin sipulin menestystä sumujen saarilla. Vähäinen kilpailu tuskin nostaa hintaa kovinkaan ylös.

Ps. Avaukselle peukku ylös
tanu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid Club de Fútbol


Vastaus #21 : 08.08.2017 klo 00:48:19

On syntynyt Marseillessa 1998, mutta isä siirtyi Espanjan kentille -98. En tiedä sukujuurista, mutta eiköhän tuo spanskista mene. Ranskaa on edustanut junnutasolla.

Joo, taisi olla omaa mutuilua nuo spanski sukujuuret, kun hämätä tuo sukunimi lahjakkaasti. :) Varmaan löytyy myös Espanjan passi, mutta jos syntynyt Ranskassa (1997) ranskalaisille vanhemmille, niin kyllä mä ranskalaiseksi laskisin!  :D

Eipä tuolla niin väliä, kun kovan luokan pelimieheltä vaikuttaa joka tapauksessa. Ylos
3-5-3hoax

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 08.08.2017 klo 02:10:44

On syntynyt Marseillessa 1998, mutta isä siirtyi Espanjan kentille -98. En tiedä sukujuurista, mutta eiköhän tuo spanskista mene. Ranskaa on edustanut junnutasolla.

Theolla ilmeisesti prosessi menossa Espanjan kansalaisuuden ja edustusoikeuden saamiseksi kieltäydyttyään kutsusta U21 mukaan. Yllä tuosta aiheesta AS:n jutun linkkikin. Veljellään toinen passi löytyy, mutta on ilmoittanut tavoittelevansa paikkaa nimenomaan Ranskan majoukkueessa.
ZenTTeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Los Blancos


Vastaus #23 : 08.08.2017 klo 12:08:00

Avaukselle Ylos Tuoppi

Mbappe vielä sisään ennen kauden alkua niin mielestäni rosteri on tarpeeksi leveä tällekkin kaudelle.
iniestan nyytit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lypo


Vastaus #24 : 08.08.2017 klo 12:37:12

Avaukselle Ylos Tuoppi

Mbappe vielä sisään ennen kauden alkua niin mielestäni rosteri on tarpeeksi leveä tällekkin kaudelle.
Hyökkäykseen kyllä tarvittaisiin joku kirittäjä, mutta en mä tota Mbabbea silti haluaisi niin mojovalla hintalapulla sisään.

 
Sivuja: [1] 2 ... 43
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines