FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2024 klo 16:09:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 23
 
Kirjoittaja Aihe: Vantaan fudis/TiPS  (Luettu 216547 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
James Pöntti

Poissa Poissa


: 08.08.2017 klo 07:13:00

Huh huh...

TiPS Akatemian linjauksia
-harraste ja iso osa haasteesta pois seurasta ja muut ympäristön seurat lähettäisivät "parhaansa" seuraan. Ei ole kuulemma väliä jos lisenssimäärä tippuu...ympäristön seurat nauraa
-eli ei ole lähiseuraa kaikille kohta Tikkurilassa
-seuran palkallisia toimijoita ei näy arkisin seuraamassa joukkueiden harjoituksia...eikös tämä ole valmennuspäällikön ykköshomma?

Ja ilmeisesti kk-maksut nostetaan reippaasti päälle 100€..
« Viimeksi muokattu: 09.08.2017 klo 13:54:34 kirjoittanut James Pöntti »
tapio.rostedt

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 08.08.2017 klo 09:49:59

Kiitos palautteesta.

Teksti sisältään asiavirheitä koko viestin osalta, joten mielekäs vastaaminen on mahdotonta.

Tervetuloa kuulemaan TiPS akatemiasta seminaariin 14.8. tai lähetä sähköpostia.

Tapio Rostedt
045-1447731
tapio.rostedt@tips.fi
James Pöntti

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 08.08.2017 klo 11:43:39

Hyvä homma...
Nimittäin luulisi että kaupunki jo vaatii että jokainen voi aloittaa ja pelata lähiseurassa niin paljon kuin haluaa?

Eli myös tulevien kilpajoukkueiden kk-maksu pysyy nykyisellään? Tämäkin tieto on helpotus monelle vähävaraiselle perheelle.

Vantaan Käpa hihhuloinnit kannattaakin jättää. Kilpapuolta pystyy kyllä viemään eteenpäin vaikka harrastajamäärä on suuri. Myös Käpa on tämän nyt huomannut kun perustaa kaikentasoisia joukkueita.
hoc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #3 : 08.08.2017 klo 15:20:25

Kyllähän tässä ollaan tekemässä jälleen uutta perseilyennätystä TiPS:n poikapuolen pitkässä perseilyhistoriassa. Asiat olivat seuraan palkatun kokeneen kilpaurheilujohtajan myötä lähteneet jo hyvään nousuun, kun seuran historiassa oltiin ensimmäistä kertaa (tai ainakin pitkään pitkään aikaan) seuran palkkalistoille saatu henkilö jota aidosti kiinnosti seuran pelaajien kehittäminen, pelitavalliset asiat, toiminnan vaatimustason nosto ja joukkueiden valmentajien tukeminen.

Kilpaurheilujohtajan jälkeen seuraan palkattu valmennuspäällikkö kuitenkin ilmeisesti koki jonkinasteista uhkaa/mustasukkaisuutta tämän tekemisistä ja hallituksen avustuksella kilpaurheilujohtaja savustettiin pois seurasta. Sanomattakin selvää että tätä valmennuspäällikköä ei kauheasti ole kentänlaidalla tai käytännön toiminnassa näkynyt, vaan vaikuttaa viihtyvän paremmin toimistolla kahvinkeittimen ääressä, jossa on mukava visioida näitä Vantaan KäPa -päiväunia. Samaan aikaan seura kyykyttää tämän akatemiaohjelman varjolla ikäluokkien vastuuvalmentajia käynnistämällä näiden ohi uusien talon ulkopuolelta tulevien vastuuvalmentajien rekrytoinnin.

TiPS:ssä on aika pahasti hukassa seuratoiminnan reaalimaailman totuus siitä että seura on olemassa jäseniään varten, eikä päin vastoin. En olisi kauhean yllättynyt jos muutama ikäluokka hyppää johonkin toiseen seuraan. (Tästähän TiPSin poikapuolen perseilyhistoriassa on esimerkkejä.) Seuran onni taitaa olla että Legiruksen junnutoiminnan alasajon myötä vaihtoehtoja ei alueella kauheasti ole. Vähintäänkin tämä todennäköisesti johtaa muutamien lahjakkaiden junioreiden lopettamiseen, näiden päätyessä muiden lajien (lätkä, säbä) ääreen. Etenkin kun seuran puolelta on jo tullut vahvaa viestiä siitä, että odotuksena on akatemiapelaajien keskittyvän jalkapalloon ja hylkäävän oheislajit. Ja tässä siis puhutaan parhaimmillaan U8 ikäluokan pelaajista!  
« Viimeksi muokattu: 08.08.2017 klo 15:43:48 kirjoittanut hoc »
James Pöntti

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 09.08.2017 klo 05:40:14

Ei oikein nyt auennut kun tuli kommentti että asia virheitä kautta linjan tekstissä??
Joku voisi korjata asiavirheet vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

-kilpa/(akatemia🤘) joukkueissa saa olla myös toisen lajin harrastajia tulevaisuudessa?
-kk-maksut pysyvät joukkueissa ennallaan?
-vielä ei niin taitavat harrastepojat saavat treenata tulevaisuudessa vaikka kolme kertaa viikossa TiPSin väreissä ja heillä on hyvä toiminta

Se henkilö ketä väitti että oli asiavirheitä aiemmin voisi kumota yllä olevat väittämät ja sitten katsotaan mikä on tilanne parin kuukauden päästä..
James Pöntti

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 12.08.2017 klo 08:41:10

Sos.mediassa TiPSin palkollinen visionääri laukoo että Harrastetoiminta siirtyy seurassa kerran viikossa tapahtuvaksi piirileikkijutskaksi..eli harrastepelaajat heitetään ulos kunnon joukkuetoiminnasta vaikka hekin ovat tottuneet treenaamaan 2-3 kertaa viikossa. Ja tämän ovat kaikki äänen omaavat toimihenkilöt muka hyväksymässä? Empä usko..
Jauho

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 12.08.2017 klo 10:33:51

akatemia huono sana harrastamiselle - kannattaa tikkurilan miettiä nimeä harkiten
Basinas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #7 : 14.08.2017 klo 10:21:56

Taas suomalainen, perinteinen negatiivisuus nostaa päätään. Tipsi yrittää uudistaa ja terävöittää toimintaansa tälle vuosituhannelle ja se on jonkun mielestä huono asia... vaikea ymmärtää.
Potentiaalia ja perinteitä Tikkurilan jalkapallossa riittää, nyt vaan täytyy maltillisesti ja päämäärätietoisesti kehittää seuraa, tietenkin samalla toivoen, että kustannukset eivät nousisisi kuitenkaan liikaa...
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, West Ham United


Vastaus #8 : 14.08.2017 klo 11:01:15

Taas suomalainen, perinteinen negatiivisuus nostaa päätään. Tipsi yrittää uudistaa ja terävöittää toimintaansa tälle vuosituhannelle ja se on jonkun mielestä huono asia... vaikea ymmärtää.

Miksi täällä tehdään aina se sama virhe, että panostetaan heti alkuun aivan tolkuton määrä rahaa hankkimalla turhan monta valmentajaa sun muuta huseeraajaa ja panostetaan muutenkin asioihin, joita ei välttämättä tarvita? Pitäisikö joskus aloittaa maltillisesti ja lisätä panostusta tipoittain, ettei tarvitsi vauhtisokeuden yllättäessä alkaa purkaa hyviä olosuhteita? Kummallista on myös, miten tähän aina yhdistyy pakonomainen tarve kasata liian kallis ja iso miesten joukkue.

TiPSin aiempi romahdus, AC Allianssi ja PK-35/Vantaa ovat kaikki perua siitä, miten pikavoittoja tavoitellen ja hutiloiden Vantaalla hoidetaan nämä seurakuviot. Jos edes joskus pohjatyö hoidettaisiin kunnolla ja maltillisesti, niin voitaisiin realistisesti unelmoida kunnon lippulaivasta.
Tuovinaattori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi,


Vastaus #9 : 14.08.2017 klo 20:32:24

Tuliko tänään vastauksia? Olisi kiva kuulla lisää tapahtumasta ja tipsin suunnitelmista. Video illan seminaarista olisi plussaa.
James Pöntti

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 14.08.2017 klo 21:42:02

Heh...vastauksia..
Ei tullut yhtään konkreettista asiaa Shitoffissa...anteeksi Kickoffissa. Ei yhtään valmentajaa julkistettu, ei mainittu kk-maksujen suuruutta ikäluokissa...
Nythän sinne on palkattu kaksi "ammattilaista"..toinen ei ole ikinä valmentanut päivääkään ja toinen on saanut lähtöpassit jo kolmesta pääkaupunkiseudun seurasta.
Kivoja puhujia oli liitosta yms. mutta ei siis mitään konkreettista asiaa ollut.
Paras osuus oli pelaajahaastattelut. Antmannia haastatellessa Klinga kyseli että ketäs on ollut kehityksen taustalla hän vastasi: Roberto Nuccio. Aplodit yleisöstä olivat illan kovimmat ja pisimmät...ja ironisimmat. Hänestähän oli kiire päästä eroon nyky toimijoilla.
Lisäksi iso naurunremakka syntyi kun Erkka laukoi:" Toivottavasti Hyyhö on tässä seurassa pidempään kuin aiemmissa seuroissa". Kaverillahan on todella erikoinen työhistoria..
Leka Harkko

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 15.08.2017 klo 06:00:30

TIPS:llä on näköjään edelleen päällä Napoleon kompleksinsa. Seurahan on läpi aikojen pyrkinyt olemaan Vantaalaisen jalkapallon suunnan näyttäjä, omasta mielestään. Vuosia sitten seura yritti flirttailla Itä-Vantaan muiden seurojen suuntaan, jotta nämä alkaisivat tehdä yhteistyötä Tipsin kanssa Vantaalaisen jalkapallon puolesta. Luonnollisesti Tips olisi ollut kuskin paikalla hankkeessa. Idea oli antaa, edustuskelpoiset pelaajat ikäluokista riippumatta Tipsille ja muiden seurojen homma olisi ollut hoitaa harrastepuoli. En yllättyisi, jossa tässäkin Akatemia mallissa olisi sama idea, höntsääjät muualle leikkimään ja laulamaan.

Tips:n seurahistoria on täynnä vittuilua muille lähialueen seuroille ja sitten on marttyyrina oltu ihmeissään kun suuren seuran siipien suoja ei kiinnosta. Kuten aikoinaan seurasta todettiin Koipsin toimihenkilöille, nää pikkuseurat kuolee ennenpitkää ja kannattaisi tarttua tilaisuuteen...
hoc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #12 : 15.08.2017 klo 08:13:56

Kummallista on myös, miten tähän aina yhdistyy pakonomainen tarve kasata liian kallis ja iso miesten joukkue.

Lisätietoja TiPS:n liian kallista ja isosta miesten joukkueesta? Sen sijaan naisten viime kauden liigaseikkailun kustannukset ja toimiston täysin ala-arvoinen talouden hoitaminen meinasivat jo kaataa seuran. Naiset johtavat ykköstä ja havaittavissa on jo pientä keulumista liigapaikasta, joten täytyy toivoa että naisten edari taustavoimineen järjestäisi tällä kertaa itse varainhankintasa jottei jälleen tarvisi käydä lasten kukkarolla.

Onhan seuran listoilla pari (tai ainakin yksi) hyvää, kentällekin jalkautivaa ja itsensä likoon laittavaa henkilöä, mutta ikävä kyllä on todettava että toimistolla (ja luottamuselimissä) on ikävä kyllä liikaa väkeä jotka puhuvat ennemmin kuin tekevät. Hallituksen puheenjohtajahan on avoimesti seuran syyskokouksessa todennut että seuran strategiana ja toiminnan tavoitteena on kasvattaa pelaajamääriä, koska näin saadaan lisää rahaa. Tiedä sitten liittyykö tämän strategian toteuttamiseen tuo muutaman uuden kaupunginosajoukkueen perustaminen, vai onko ko alueella ollut olemassa myös 'työntäviäm tekijöitä'.

Nuccion savustus ulos seurasta oli kyllä täysin ala-arvoinen teko seurajohdolta ja hallitukselta. Totaalinen osoitus siitä että seuran johtoa ei ainakaan seuran pelillinen ja pelaajakehitys kauheasti kiinnosta, ja että joukkueiden tarpeita ja mielipiteitä ei kauheasti kuunnella.
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, West Ham United


Vastaus #13 : 15.08.2017 klo 08:23:42

Tuo kuppikuntaisuus on myös vakava asia, joka rasittaa vantaalaisen futiksen kehitystä. Toki on ymmärrettävää, että lähiöityneessä kaupungissa muodostuu useita eri joukkueita, varsinkin kun pelaajamateriaali on valtava, mutta kykenemättömyys kunnolliseen yhteistyöhön ja toistuva perseily toimintaa kehittäessä estää ja on estänyt sen, että Vantaalla ei ole houkuttelevaa kohdetta junnuille, kun aletaan herätellä ajatuksia ammattilaisuudesta ja saavutetaan miesten peleihin soveltuva ikä. Nuo parhaat lahjakkuudet lähtevät saman tien Helsinkiin, kun puhelin sieltä soi. Silti Vantaalla on junioreissa useassa joukkueessa ja useassa ikäluokassa valtakunnallinen top 10 -joukkue.

Lisätietoja TiPS:n liian kallista ja isosta miesten joukkueesta?
Vaikka Xhaferin kanssa solmittiin hyvä diili, niin ei tuollaisia pelaajia joukkueeseen houkutella vain olosuhteilla, kun pelataan kuitenkin vain Kolmosta.
Tuovinaattori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi,


Vastaus #14 : 15.08.2017 klo 08:44:54


seuran strategiana ja toiminnan tavoitteena on kasvattaa pelaajamääriä, koska näin saadaan lisää rahaa. Tiedä sitten liittyykö tämän strategian toteuttamiseen tuo muutaman uuden kaupunginosajoukkueen perustaminen, vai onko ko alueella ollut olemassa myös 'työntäviäm tekijöitä'.

Tämä taitaa olla juuri se yhteistyön suurin este. Jos lähdetään perustamaan joukkueita toisten apajille (Tips Ilola ja Hakunila), niin on jatkossa turha odottaa tanssiparia kyseisellä alueella toimivista seuroista.
Itse olisin toivonut Tipsiltä jonkilaista järkevää "akatemia"polkua Vantaalle. Tällä hetkellä VJS tekee hemmetin hyvää duunia Länsi-Vantaalla, mutta kehityksen vuoksi olisi hyvä saada vastaavanlainen tois´puolelle Vantaata.
« Viimeksi muokattu: 15.08.2017 klo 08:53:35 kirjoittanut Tuovinaattori »
hoc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #15 : 15.08.2017 klo 09:32:20

Vaikka Xhaferin kanssa solmittiin hyvä diili, niin ei tuollaisia pelaajia joukkueeseen houkutella vain olosuhteilla, kun pelataan kuitenkin vain Kolmosta.

OT, mutta muistelisin että jossain paikallislehdessä kerrottiin että diiliin sisältyi lupaus joukkueen tekemästä markkinointi-/myyntityö Xhaferin siviilissä pyörittämälle firmalle...? Paha sanoa kustannuksista, mutta ymmärtääkseni miesten joukkue on joka tapauksessa vastannut omasta varainhankinnastaan, eikä ole (ainakaan viime aikoina) käynyt junnujen kukkarolla.

« Viimeksi muokattu: 15.08.2017 klo 09:39:01 kirjoittanut hoc »
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, West Ham United


Vastaus #16 : 15.08.2017 klo 09:53:28

OT, mutta muistelisin että jossain paikallislehdessä kerrottiin että diiliin sisältyi lupaus joukkueen tekemästä markkinointi-/myyntityö Xhaferin siviilissä pyörittämälle firmalle...?
Kyllä sisältyi, siksi itsekin totesin diilin olevan hyvä. Ei se tee joukkueesta kuitenkaan ilmaista.
Lainaus
ymmärtääkseni miesten joukkue on joka tapauksessa vastannut omasta varainhankinnastaan, eikä ole (ainakaan viime aikoina) käynyt junnujen kukkarolla.
Eikö täällä juuri ole kerrottu päinvastaista? Tässä tapauksessa on sana sanaa vasten.
Jones55

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 15.08.2017 klo 09:56:12

Youtubesta löytyy eilinen seminaari

https://www.youtube.com/results?search_query=tips+seminaari+akatemia+kick+off


Alabaster

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 15.08.2017 klo 12:39:47

Tips Akatemian kick off pidettiin tikkurilan lukion auditoriossa minne piti ilmoittautua virallisesti ja jos ei paikalle pääsekään niin lasku tulee perässä. Tämä kertoo jo paljon uusien toimijoiden tavoista ja seurassa vallitsevasta hengestä.
Paikalle oli kutsuttu ihan oikeita jalkapalloa ammatikseen tekeviä piiristä ja liitosta, joten akatemian perustamisen haasteista ja mahdollisuuksista olisi saatavana ulkopuolista osaavaa näkökulmaa.

Seuran puheenjohtaja avasi tilaisuuden ja toivotti kuulijat tervetulleeksi. Katsottiin video missä tipsin pelaajia esiintyi kesän tapahtumissa ja maalejakin siinä nähtiin, tunnelma ei kuitenkaan mielestäni lähtenyt suureen nousuun. Kaikki varmasti odottivat asiaan siirtymistä, missä kerrottaisiin akatemiaan palkattujen valmentajien nimiä ja käytäisiin läpi heidän meriittilistoja lasten ja nuorten valmentajina sekä omia parhaita hetkiä peliurilta jos pelaaja taustaa on. Ei kerrottu.
Ei myöskään kerrottu mikä on tips akatemiassa pelaamisen kustannus ja mitä se sitten sisältäisi, paitsi nimen AKATEMIA. Sen sijaan käytiin valmennusPÄÄLLIKÖN ja toiminnanJOHTAJAN powerpoint esitykset läpi mitkä olivat viimeisen päälle mietityt ja edistykselliset. Rehellisesti sanottuna ei ne minusta poikennut mitenkään minkään itseään kunnioittavan seura tavoitteista, paitsi muut ymmärtävät olla käyttämättä sanaa AKATEMIA.

Tipsiä seuranneena sivusta ja sisältä ei voi kuin ihmetellä miten nämä uudet toimijat saavat puuhastella ja vedellä omia linjojaan seura kehityksen nimissä. Tips on tehnyt vuosikausia hyvää työtä kouluttamalla OMIA valmentajiaan ja toimijoita, jotta sen joukkueet pystyvät kehittämään pelaajia mahdollisimman hyvin.
Mielestäni Tips joukkueiden menestys kentillä on ollut varsin hyvä etenkin tytöissä ja pojissakin on paljon ikäluokkia jotka ovat pelanneet korkeilla sarjatasoilla.
Haasteena tikkurilassa on aina ollut, että pelaajia siirtyy jo alle 10-vuotiaina kehä-1 eteläpuolelle. Ja silti on pystytty raivaamaan paikkoja kärki tasolle. Jotain on tikkurilassa tehty oikein tämän 60v aikana.

Nyt ei tiedetä mikä on tulevaisuudessa suunta, nykyiset tekijät ovat sitä mieltä että kaikki entiset valmentajat täytyy vaihtaa ja uudet rekrytoitava. Uusien valmentajien kriteereistä ei ole muuta tietoa kuin UEFA B pitää olla suoritettuna ja hyvä jos on pelaajauraa taustalla. Sitä ei tiedetä millaiset mittarit on käytössä kun etsitään valmentajia lapsille ja nuorille. Edellä mainitut ominaisuudet kun ei kerro vielä mitään osaako tällainen henkilö valmentaa ja johtaa jalkapallojoukkuetta. Itse en palkkaisi yhtään valmentajaa papereiden perusteella, paperit ei valmenna. Vähintään viikko harjoituksia pitäisi seurata miten tällainen tuntematon suoriutuu kentällä.
Tällainen prosessi olisi kyllä kova nykyiselle tipsin valmennuspäällikölle jota ei ole nähty kertaakaan kentällä seuraamassa joukkueiden harjoittelua kuluvalla kaudella. Ja samaan aikaan hän tuntuu olevan hyvinkin tietoinen kuinka heikkoa valmennusta tipsissä on tällä hetkellä, koska muutenhan tätä akatemian valmentaja rekrytointia olisi käyty eri ajatuksella mitä nyt ollaan tekemässä.

Kick Off on nyt pidetty ja itselle tämä ei tuonut mitään lisätietoa akatemia toiminnasta. Ainoat asiat mitä tuli uutena tietona on, että yhdelle toimistossa aikaansa kuluttavalle on tiedossa lisää hommaa (liksaa) akatemian varjolla ja yksi UEFA-PRO tason hemmo alkaa tienaamaan kertomalla missä olisi hyvä turnaus tarjolla suomen rajojen ulkopuolella (WTF).

Ei tällaista lättähattuilua ole pitkään aikaan nähty, ei edes hiihtoliitossa.

ihmiskartio

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 15.08.2017 klo 13:07:54

Samaa mieltä ylläolevien kanssa. Koko akatemiamanian ajan on tuntunut siltä että akatemia on muutaman henkilön omaa ideointia ilman että yksikään(?) joukkue tuota haluaisi siitä saatavilla vähillä tiedoilla ja että siihen akatemian kehittelyyn ei liity mielenkiinto nykyisiä valmentajia, toimijoita tai pelaajia kohtaan. Mielipiteitä tai toiveita toiminnan kehittämiseksi ei kysytä seuran jäseniltä eikä nykyinen parivaljakko esitä mitään suoria ideoita tekemiseen tai suunnitteluun. Toivoin että olisin ollut väärässä pessimismini suhteen mutta kick off:issa epäilykset vain kasvoivat, esitetyn suunnitelman sisältö oli täysin yleisellä tasolla ja se olisi voitu kopioida suoraan mille tahansa seuralle.

Ydinasiat: "Luodaan yhteinen valmennus- ja toimintalinja. Halutaan olla paras."
Voi elämä. Se ei kuulkaa ihan riitä.

Onneksi pelaajille on oman seuran pakollisten try outien lisäksi muitakin vaihtoehtoja lähialueilla syksyn aikana jos homma tosiaan menee näin.
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 15.08.2017 klo 17:24:45

Näyttää tänne nousevan TiPSin miestenkin joukkueen asioita. Sen verran siitä että normaalia futiksen kehittämistä perusasioiden kuntoon laittamista sekä hyvän joukkueen ja yhteistyökuvioiden rakentamista ei eroa millään lailla taloudellisesti eikä muutenkaan muista joukkueista. Suuri tarkoituksemme on saada väki kiinnostumaan jalkapallosta ja sitä kautta väkeä katsomoihin. Se lienee suurin haaste kaikille joukkueille Suomessa. Futis on parasta paikan päällä joten kaikki seuraamaan TiPSin pelejä. Nöyrällä työllä eteen päin ja katsotaan mitä saadaan aikaan :) 
Jauho

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 15.08.2017 klo 19:32:48

Puheiden pitämiselle peukku.

Varovainen, mutta ilmainen vinkki tikkurilaan seppo rätyä siteeraten:

" Ne ketä heiluttelee avajaisissa ei muuten heiluttele palkintopallilla "
James Pöntti

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 15.08.2017 klo 20:10:17

Siellä on miesten joukkueen taustojen selän takana kyselty jos jonkinlaista valmentajaa ensi kaudeksi. On unohdettu että nykyinen tiimi on yksin hommannut sponsorit,joukkueen ja rahoituksen. Ja eivät ota mitään palkkaa...seura edes peliasuja ei antanut. Selkärangatonta toimintaa nykyjohdolta seurassa. Voipi olla miesten pukukoppi hyvin tyhjä kun ensi kauteen alkaa valmistautuminen.
Tuttuni on B-ikäluokassa eräs taustahenkilöistä ja yhtään valmentajaa ei ole kuulemma ensi kaudeksi hommattu..hienoa toimintaa.
brassi eder

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Keps


Vastaus #23 : 15.08.2017 klo 21:48:09

Hienoa TiPS!!
Tämmöistä lisää. Painukoon he****ttiin nämä narisijat (mikä tämä yläbasteri tjsp ja nämä muut) jotka ovat heti näkemässä jotain pahaa tämmöisissä. Vai onko nämä niitä kendojanareita?
« Viimeksi muokattu: 15.08.2017 klo 21:50:10 kirjoittanut brassi eder »
hoc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #24 : 15.08.2017 klo 22:00:48

Hienoa TiPS!!
Tämmöistä lisää.

Joo, hienot oli kalvot. Kalvoja,  tyhjiä puheita ja katteettomia lupauksia on toimistolta saatu ennenkin. Jäädään odottamaan niitä tekoja. Josko tällä kertaa....

 
Sivuja: [1] 2 ... 23
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa