FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.01.2019 klo 14:51:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 16 [17]
 
Kirjoittaja Aihe: Vantaan fudis/TiPS  (Luettu 121632 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Leka Harkko

Paikalla Paikalla


Vastaus #400 : 02.01.2019 klo 07:52:09

Kylillä kiertää huhu, että B-pojat (pl edari) olisi laitettu osaksi A-poikia, koska a:ssa ei ole tarpeeksi pelaajia?

Ainakin omat havainnot talvikauden harkkahöntsistä kertoo, että B:n reservipelaajat eivät ole viime kauden b:n jätkiä vaan 03-04 puuhasteluosastoa. Mieluusti näkisin taas kovia pelejä Tipsiä vastaan, enkä 10-1 ajanhaaskausta ja toivoisin huhun olevan ankka.
micali

Poissa Poissa


Vastaus #401 : 14.01.2019 klo 13:43:40

Tekemällä pohjat hyvin ja olemalla pitkäjänteinen. Nyt Tips perusti akatemian reilu vuosi sitten ilman, että se oli mitenkään loppuun asti mietitty -> Piti vaan saada jotain nopeasti = pikavoiton tavoittelu. Pitkäjänteisyys ja valmentajarekryt on erittäin tärkeitä Tipsin tulevaisuuden kannalta. Esim. akatemian alkuvaiheessa palkatut valmentajat olivat ihan syystä vapailla markkinoilla ja kukaan ei tarttunut -> Paitsi Tips paniikissa kun ei muita enää löytynyt.
Aikanaan Legirukseen kaksi ikäluokkaa kilpapelaajia mukanaan vienyt valmentaja palasi takaisin Tipsiin ja kahteen peräti kahteen ikäluokkaan.. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja kyllä Tips ihan itse on sekavan maineensa rakentanut. Iso työ on edessä, että maine paranee, mutta mahdollista se on :)

Jep...ei siinä ole muuta vaihtoehtoja kuin vuosia kestävä pohjatyö. Samalla pitää toivoa ettei vanhemmat kiikuta poikia liian aikaisin .muualle eli pitäisi päästä kilpasarjakarsinnasta vähintään aluesarjaan.
Näin toimi P01 ja P02 -ikäluokat. Aluetta parit kaudet ja sitten nousu Elliin. P01 pääsi myös Kai Pahlman-turnaukseen ollen  lopputuloksissa 7. P02 pääsi Pajulahden turnaukseen. Näitä joukkueita treenautettiin monta vuotta ennen kuin tuli kovaa tulosta. Se on pitkä tie ja siinä tarvitaan aina myös onnea matkaan, mutta pohjalla on myös hemmetin paljon duunia.

Toni A.

 
Sivuja: 1 ... 16 [17]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines