FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.11.2018 klo 23:29:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 13 [14] 15 ... 25
 
Kirjoittaja Aihe: Newcastle United 2017-18: In Rafa We Trust!  (Luettu 105637 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Leemanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle United, Boro


Vastaus #325 : 21.12.2017 klo 22:29:47

Lauantaina äärimmäisen tärkeä kuuden pisteen peli West Hamia vastaan London Stadiumilla. Uskoisin, että Rafa lähtee peliin samalla pelitavalla kuin Arsenalia vastaan, Kokoonpano tuskin paljon muuttuu viikon takaisesta liigapelistä. West Ham ollut hyvässä vireessä viime aikoina, joten pistekin olisi hyvä tulos vieraskentältä. Tammikuuta odotellessa. HOWAY TOON!
Phil Dunphy

Poissa Poissa


Vastaus #326 : 21.12.2017 klo 22:58:36

Hyvin se läski vetää Alas
Mulla ei oikeen mee jakeluun nämä kommentit, tuntuu varsinkin parilla englantilaisilla fanisaitilla olevan kovin yleisiä.

Ensinnäkään en ymmärrä miksi aikuiset ihmiset puhuu "läskistä" kun kyse on Ashleysta vaikka ylipainoa olisikin. Käsittämätöntä.

Toiseksi, kuka oikeasti luulee että Ashley ei haluaisi myymästään omaisuudesta parasta mahdollista hintaa, ja miksei saisi haluta? Niin varmaan me kaikki halutaan kun ollaan jotain myymässä.

Toki toivon että seura saataisiin pikaisesti kaupaksi ja uusi omistaja olisi avokätisempi siirtoikkunoissa, olematta kumminkaan City/Manu-tason rahankäyttäjänä.

Myynti jollekin toiselle taholle ei ole automaattisesti parannus aikaisempaan, niistäkin esimerkkejä löytyy. 

Leemanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle United, Boro


Vastaus #327 : 21.12.2017 klo 23:13:45


Myynti jollekin toiselle taholle ei ole automaattisesti parannus aikaisempaan, niistäkin esimerkkejä löytyy. Ekana tulee mieleen Blackburn Roversin tapaus, kun intialainen Venky's osti seuran marraskuussa 2010. Uudet omistajat antoivat Big Samille miltei heti potkut ja palkkasi tilalle Steve Keanin, josta alamäki alkoi. Nykyään entinen 95-vuoden valioliigamestari pelaa League Onessa. Toivotaan ettei Staveleyn kanssa tapahdu samaa.
Toki Ashleyn aikana koettu jo kaksi putoamista, jotka Newcastlen kokoiselle seuralle fanien keskuudessa ovat ihan liikaa ja ihan oikeutetusti ovat jo useamman vuoden halunneet miehen ulos seurasta.
nupe4ever

Poissa Poissa


Vastaus #328 : 22.12.2017 klo 00:19:19

Toki toivon että seura saataisiin pikaisesti kaupaksi ja uusi omistaja olisi avokätisempi siirtoikkunoissa, olematta kumminkaan City/Manu-tason rahankäyttäjä.
Onko sillä oikeesti mitään väliä paljonko sitä rahaa pumpataan seuraan. Namutteluajat on nykyaikaa, ymmärrän romantisoinnin, mutta sillä logiikalla ei hirveästi enää menestytä.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #329 : 22.12.2017 klo 06:07:36

Mulla ei oikeen mee jakeluun nämä kommentit, tuntuu varsinkin parilla englantilaisilla fanisaitilla olevan kovin yleisiä.

Ensinnäkään en ymmärrä miksi aikuiset ihmiset puhuu "läskistä" kun kyse on Ashleysta vaikka ylipainoa olisikin. Käsittämätöntä.

Toiseksi, kuka oikeasti luulee että Ashley ei haluaisi myymästään omaisuudesta parasta mahdollista hintaa, ja miksei saisi haluta? Niin varmaan me kaikki halutaan kun ollaan jotain myymässä.

Toki toivon että seura saataisiin pikaisesti kaupaksi ja uusi omistaja olisi avokätisempi siirtoikkunoissa, olematta kumminkaan City/Manu-tason rahankäyttäjänä.

Myynti jollekin toiselle taholle ei ole automaattisesti parannus aikaisempaan, niistäkin esimerkkejä löytyy. Harakat herättää itsessäni vielä sen verran tunteita, että seuran urheilullisesti laiminlyövä seurapomo ei saa minulta niin paljon sympatiaa, että voisin käyttää vaikka herra bisnesmies-titteliä. Ashley on haukkunsa ansainnut eikä läski tässä kohtaa ole sieltä pahimmasta päästä. Lisäksi äshli ja läski sointuu keskenään hyvin.

Toisekseen tarkoitan viimeisimmällä Ashleyn kritisoinnilla sitä, että tässä kohtaa bisnesnero saattaa kusta omiin muroihinsa ihan huolella. Jos meno jatkuu tällaisena tuloksellisesti, niin voi olla että koko seura jää myymättä, tai ainakaan hän ei saa niitä rahoja mitä itse on pyytänyt. Ja tämä johtuu suurimmaksi osaksi urheilullisen näkemyksen puutteesta. Miksei seuraa laitettu myyntiin viime toukokuussa? Flow tila seuran yllä oli varmasti yhtä kova kuin syksyn tulosten jälkeen. Nyt piti kituuttaa ratkaiseva kesä rahojen kanssa ja vetää jälleen kerran riskillä. Riski johtaa pahimmillaan siihen, että tammikuussa ei ole edelleenkään kellään halukkuutta laittaa seuraan rahaa koska uusi mahdollinen omistaja on tilanteen/hinnan suhteen epävarma ja vanha omistaja haluaa vain päästä tuotteesta eroon ilman suurempia lisäkustannuksia.
Ajankohdallisesti tämä nyt näyttää olevan ihan katastrofi!

Olen samaa mieltä, että aina ei vaihtamalla parane, mutta olen tässä kohtaa valmis katsomaan sen riskin ja mahdollisimman nopeasti. Läskillä pitäisi olla porttikielto urheilumaailmaan tämän jälkeen koska urheilu on jotakin muuta kuin järkevää bisneksen tekoa. Se on suuria tunteita ja haaveilua jossa rationaalinen ajatuksen juoksu saa joskus väistyä intohimojen tieltä. Urheilu on hyvä syrjähyppy normien ja aikataulujen sävyttämästä elämästä. Urheilu yhdistää eri sosiaaliluokkia ja aiheuttaa yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja ylpeyttä fanien keskuudessa. Se on intohimo.
Jos joku bisnes-guru onnistuu näitä tunteita tai ilmiöitä tappamaan niin paljon kuin Asley , oli seuran talous kuinka hyvä tahansa, on se mielestäni väärin.
Ashleylla on ollut monia monia tilaisuuksia tiputtaa vaihde pienemmälle ja tehdä muutamille seuroille ohitusyritys, mutta ei. Se vuosi kun oltiin viidensiä, kuinka mahtava tilaisuus se olisi ollut panostaa hieman seuraan ja edes yrittää ottaa askel eteenpäin. Ainoa mahdollisuus minkä läski näki oli pelaajien nousseet hintalaput.
Vastaavia esimerkkejä löytyy myös sieltä huonommilta ajoilta, milloin panostaminen olisi ollut pakollista. Nyt tammikuusta näyttää tuleva jälleen erittäin kriittinen kuukausi jolloin rahaa on yksinkertaisesti laitettava palamaan, osittain jopa intuitiolla. Aikaa joka helvetin pennistä vääntämiseen ei ole. Ja tämä on tosi ihan läskin bisneksenkin kannalta.

Itse olen valmis katsomaan putoamisen jos se tapahtuisi ilman Ashleyta. Seurassa on niin moni asia päin helvettiä, että kokonaan uuden kulttuurin rakentaminen ottaa aikansa eikä sarjaporrasta alempana käyminen välttämättä huonoa tekisi. Ashleyn kanssa kun näistä divarireissuista ei ole opittu A)yhtään B)mitään.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #330 : 22.12.2017 klo 06:22:02

Aika vähiin on jäänyt Newcastlen seuraaminen viime aikoina, mutta mikäs tämä Staveley oikein on naisiaan? Onko hän omilla rahoilla liikenteessä vai jonkun sheikkien edustajana?

Jos omillaan, niin onko mitään syytä uskoa, että kukkaronnyörit olisivat tippaakaan avoimemmat ottaen huomioon, että omistajavertailussa Staveley olisi kategoriaa rutiköyhä. Google antaa omaisuuden arvoksi 115 miljoonaa puntaa, mikä on toki näin normitallaajan mittapuulla järjetön summa rahaa, mutta nykyfutiksessa täysin pähkinöitä. Jos taas taustalla on joku sheikki valmiina avaamaan rahahanat, voisi ehkä kuvitella, ettei tämä ostohinnasta sopiminenkaan ihan tällaista muutamista kymmenistä miljoonista nysväämistä olisi.

e. Eli mitä tältä koko kuviolta oikeastaan odotetaan? Vai riittääkö Ashleyn lähtö, oli seuraaja mitä vaan?
    

Staveleyn yhtiöllä PCP-Capitalsilla on jotain yhteyksiä lähi-itään ja hän on ollut jotenkin osallisena tuomassa Citya ja uusia sheikkiomistajia aikoinaan lähemmäs toisiaan. Lisäksi nainen on ilmeisesti Pool-fani ja on aiemmin koittanut ostaa Poolia. Se vähä mitä olen lukenut näitä artikkeleja niin tällainen käsitys on jäänyt. Itselleni tulee ainakin sellainen fiilis, että Amandalla olisi kiinnostusta ja intohimoa jalkapallon saralle joten tämän vaihdon ottaisin ilomielin vastaan.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #331 : 23.12.2017 klo 19:26:38

Ai hitto että maistuu!!!!

Hapen_ottokyky

Poissa Poissa


Vastaus #332 : 23.12.2017 klo 21:02:59

Peliä en nähnyt, mutta Benitezin hatusta kaivama kani näytti sitten toimineen ihan asiallisesti, kun keskustan hylkiökaksikko Saivet-Diame painoivat maalin mieheen. Kolme osumaa on viime kuukausien nallipyssyhyökkäämisellä helvetin kova suoritus ja Gaylella kaiketi avopaikasta kehikkoon sen lisäksi.

Tämä voitto saattoi olla käänteentekevä koko säilymistaistossa. Paljon helpompi on lähteä City-peliin, kun onneton putki on katkaistu.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #333 : 23.12.2017 klo 21:22:45

Diame Saivet kaksikko käsittääkseni pelasi pakon edessä koska Shelvey oli vielä pannassa ja Hayden ja Merino kärsi jonkinlaisista kolhuista. Niin ne yllättävät pelaajat joskus onnistuu kun uskaltaa kokeilla vaikka sitten pakon edessä. Tiedä vaikk Mitrostakin olisi vielä johonkin?

Tappioasemasta voittoon, torjuttu rankkari ja kolme pistettä ei todellakaan sillä ennakkoon ihanteellisimmalla miehistöllä. Helvetisti hyviä asioita näin jouluksi. Ylos
Uusilinna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #334 : 24.12.2017 klo 03:13:27

Toon Toon Toon 
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #335 : 24.12.2017 klo 12:48:41

Toon Toon Toon 

Tulitko?Hyvää joulua harakkaveljille Ylos
Niistaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kusitauko!


Vastaus #336 : 27.12.2017 klo 00:49:24

Rafa Benitez explains his vision for Newcastle's future and how he can make United a top-8 side...

“If you talk about the massive money that has been spent in football in recent years, maybe it is not easy. But you never know. To improve teams like Newcastle United Football Club, if you change some things and do the right things, sometimes it is enough to be strong enough and be bigger and to compete. If you spend £200million or £300m every year, even if you make mistakes you will still have a good team. But without spending so much money still you can improve and do well. That is my idea if we are capable of staying in the Premier League.”

“I think that still this club has great potential. If we do the things that we have to do now in January, and we stay in the Premier League then it’s one of the teams that has to be in the top eight. Watching the table, watching the size of the others teams, if we do what we have to do, it’s a team that can be in the top 10 for sure, and top eight if you do well, then compete. We have to be sure that this is a crucial time for us.”

"Yeah (I will not stay quiet when I know something needs to be done), but I think that I have to be realistic and pragmatic. Sometimes you try to change things and then you cannot, so then you have to keep going. But still it is important to tell the supporters what we are trying to do, and in the way that we think we have to do things. If you cannot change everything, at least try - and then, after, give your best every single day.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #337 : 27.12.2017 klo 11:25:26

Lueskelinkin tota chroniclen artikkelia aiemmin. En voinut välttyä fiilikseltä, että tämä oli Rafan hätähuuto omistajan suuntaan tammikuun osalta. Hienosti oli otettu seuran tulevaisuus ja potentiaali mukaan kommentteihin ja hyvä niin. Olisikohan Rafalla halukkuutta kokeilla jatkaa tätä mainittua kehitysprojektia uuden omistajan kanssa?

Milläs eväillä illan matsiin? Cityllä vähän heikompi vaihe menossa niin hyvä sauma iskeä Ylos
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #338 : 27.12.2017 klo 11:33:36

Olisikohan Rafalla halukkuutta kokeilla jatkaa tätä mainittua kehitysprojektia uuden omistajan kanssa?

Eikös vallalla oleva käsitys ainakin mediassa ole se, että Rafa on ollut merkittävä tekijä tämän ostajaehdokkaan naaraamisessa paikalle. Luulisi, että halukkuutta siis olisi.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #339 : 27.12.2017 klo 15:42:56

Siinä tapauksessa ihmetyttää miksi Amanda ei ole jo peliliikettään tehnyt vaan turhaa panttaa tuota ostamista. Paras tapa välttää putoamis uhan aiheuttamat mutkat kaupan teossa olisi ostaa seura nyt ja luvata Rafalle hyvä kassa tammikuulle. Tämä siis siinä tapauksessa jos Staveleylla on halukkuutta pitää rafa puikoissa ja luottoa löytyy tarjoilijaa kohtaan seuran tulevaisuuden rakentamisessa.
Bele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #340 : 27.12.2017 klo 20:28:20

Kovasti ihmetyttänyt ettei Rafa ole antanut Mitrovicille mahdollisuutta vaikka Joselu ollut enimmäkseen huono. Nyt sitten väittänyt että Mitrolla ongelmia selän kanssa ja loukkaantuneena.

Mitro itse antanut nyt haastattelun missä sanonut että on täysin kunnossa, mutta peliaikaa ei vain heru. Tykkää Newcastlesta ja haluaisi jäädä, mutta uran takia on parempi lähteä tammikuussa kuin jäädä katsomoon tai korkeintaan penkille. Mielestäni aika munatonta Rafalta.
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #341 : 27.12.2017 klo 21:12:42

Siinä tapauksessa ihmetyttää miksi Amanda ei ole jo peliliikettään tehnyt vaan turhaa panttaa tuota ostamista. Paras tapa välttää putoamis uhan aiheuttamat mutkat kaupan teossa olisi ostaa seura nyt ja luvata Rafalle hyvä kassa tammikuulle. Tämä siis siinä tapauksessa jos Staveleylla on halukkuutta pitää rafa puikoissa ja luottoa löytyy tarjoilijaa kohtaan seuran tulevaisuuden rakentamisessa.

Eiköhän siellä kulissien takana ole täysi tohina päällä. Peliliikkeet on jo tehty.

Juuri viikko sitten taisi olla uutisia, että Ashley rahoittaa siirtoikkunan ja saa korvaukset käytetyistä rahoista kaupan yhteydessä. Käytännössä diili olisi siis jo taputeltu, mutta virallista vahvistusta voidaan joutua odottelemaan.

En kyllä tiedä mitä vaikutusta Amandan luotolla Rafaan tuohon prosessin nopeuteen olisi. Yhtälailla kannattaisi olla uusi mies puikoissa tammikuun alusta ja hänen haluamiaan pelaajia ikkunassa sisään. Paras tapa välttää putoamisuhka siinäkin tapauksessa, että halukkuutta pitää Rafaa puikoissa ei olisi.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #342 : 28.12.2017 klo 06:38:27En kyllä tiedä mitä vaikutusta Amandan luotolla Rafaan tuohon prosessin nopeuteen olisi. Yhtälailla kannattaisi olla uusi mies puikoissa tammikuun alusta ja hänen haluamiaan pelaajia ikkunassa sisään. Paras tapa välttää putoamisuhka siinäkin tapauksessa, että halukkuutta pitää Rafaa puikoissa ei olisi.

Tarkoitin lähinnä sitä, että jos Staveley haluaa, että Rafa on puikoissa vielä hänen mahdollisen seuraostonsa jälkeen niin kannattaisi toimia nopeasti. Spekulaatiota toki on ollut, että Ashley rahoittaisi tammikuun hankinnat mutta vieläkö joku jaksaa uskoa Ashleyn toimintaan? (Ilman että kauppoja olisi vielä pykälittäin suullisesti sovittu) Huonojen tulosten jatkuessa keväällä nihkeän siirtoikkunan takia voi olla, että ostoa taas pantataan kun ei sarjaportaastakaan ole varmaa tietoa. Eli oma fiilis on se, että mitä pidemmälle seuran myyminen menee, sitä epävarmemmaksi asiat käy monessa suhteessa.

Jos tossa tammikuun alussa alkaa pelaajia lappamaan sisään niin silloin voitanee pitää kauppoja taputeltuna koska en uskoa hetkeäkään, että Ashley antaisi 10m enempää rahaa pelaajiin. Ja sillä kun tammikuussa saa tunnetusti Joselun serkkuja.

Olikohan se ihan sattumaa, että tuloksellisesti todella surkea putki alkoi kun seuran kauppaamisesta ja Ashleyn&Staveleyn bisneksistä alettiin julkisesti puhua? Kadottiko Rafa ja jopa pelaajat fokuksen jonnekin ihan muualle kuin omaan ammattiinsa? Senkin takia toivon, että tämä hässäkkä olisi ohi nopeasti.

Heitin omat ajatukset tosta Chroniclen artikkelista ilmoille lähinnä siksi, että niistä sain sen fiiliksen, että Rafa anelee rahaa siirtoikkunaa varten. Jos kaupat olisi tavalla tai toisella sovittu, niin luulisin valmentajalla olevan jonkinlaisen käsityksen siitä asiasta jotta hän voisi alkaa scouttien kanssa keskittymään pelaajien naaraukseen sen sijaan, että haikailee rahojen perään lehdistötilaisuuksissa. Elämme kuitenkin joulukuun viimeisiä päiviä ja siirtoikkuna avautuu ensi viikolla.
« Viimeksi muokattu: 28.12.2017 klo 06:46:14 kirjoittanut Tino Asprilla »
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #343 : 28.12.2017 klo 14:05:40

Cenk Tosunia odottelin hankittavaksi Newcastleen koko syksyn ja nyt turkkilainen on menossa Evertoniin, piru vie. Siinä olisi ollut taattu maalintekijä, mutta näin kun riittävästi munitaan ja odotellaan vaan niin kaikki potentiaaliset hankinnat menee muihin seuroihin.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #344 : 28.12.2017 klo 20:22:30

Isoja seuroja huhuiltiin olevan Tosunin perässä ja Everton naaraa? Koko syksynhän media nosti esille harakoiden halukkuutta hankkia Tosunia joten olisi mielenkiintoista tietää mikä oli syynä, ettei loppumetreillä ole enää mitään spekulaatiota ollut. 25m hintana on jo harakoiden tavoittamattomissa ikävä kyllä.

Nyt sitten Danny Ingsia lainalle :(
Proudfoot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #345 : 29.12.2017 klo 11:08:48

Mä uskon, että ne kaupat on käytännössä lyöty lukkoon. Eikös koko homma laahannut sen vuoksi, että virallinen hyväksyntä saadaan vasta kuukautta myöhemmin, eli leimaa ei missään tapauksessa saada ennen siirtoikkunaa.. Paljon oli puhetta myös siitä, että pykälissä on (30m?) sovittu siirtokassa tammikuulle, joka lisätään myyntihintaan. Millekään vilunkipelille tuskin tuossa Ashleynkään osalta enää jää sijaa. Kolmekymppiä on kyllä aika minimi, mutta parilla täsmähankinnalla uskoisin sen olevan riittävä sarjapaikan säilyttämiseen. Maalinteko on osoittautunut suurimmaksi kompastuskiveksi, eikä edes kohtalaisen maalintekijän jälkeen tuosta jää välttämättä käytettäväksi enää ihan hirveästi muihin vahvistuksiin. Alle kympillä kun ei selvästi kannata ostaa hyökkääjää.

Nyt ois sitten luvassa kolme aika helvetin tärkeää matsia. Tällä kaudella on käytännössä voitettu ne joukkueet mitkä ovat taulukossa alapuolella ja hyvä niin. Vaikka Brighton ja Stoke ovatkin sarjassa ylempänä niin tappioihin ei näissä matseissa olisi mielestäni hirveästi varaa. Etenkin ensin mainittu pitäisi kotona olla voitettavissa, pistekin Stokessa saattaisi riittää. Swansean vierailu tammikuun puolivälissä kuuluu pakkovoittoihin ja kuudenpisteen kamppailuihin. Siinä vaiheessa on toivottavasti saatu hyökkäykseenkin vahvistuksia.

Mitrovic-keissi on kyllä hieman erikoinen, koska kukaan muukaan hyökkääjä ei ole vakuuttanut ja maallikon silmään hänelle olisi voinut hieman enemmän mahdollisuuksia antaa. Vaikea kuitenkaan uskoa mihinkään henkilökohtaisuuksiin, että eiköhän siellä ihan oikeat syyt löydy pelaamattomuudelle. Mun mielestä hyvä homma vaan jos saadaan kaupaksi tammikuussa niin on yksi särö vähemmän joukkueen sisällä. Vähän erikoista kyllä serbinkin osalta käydä julkisuudessa huutelemaan, niin heikkoa on hänenkin otteet tällä(kin) kaudella olleet, oli niitä peliminuutteja minkä verran hyvänsä. Kai tässä on todellisuudessa kyse enimmäkseen siitä että asetellaan itseään näyteikkunaan tammikuuta varten, ja ihan ymmärrettäväähän se on.
Uusilinna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #346 : 31.12.2017 klo 04:55:36

Brighton tasuri ja aikaisemmat pelit osoittaa maalintekijä pulan. Tammikuussa uusi omistaja ja maalintekijä?
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #347 : 01.01.2018 klo 19:46:35

Vuoden vaihde tuloksellisesti minimivaatimus mun mielestä, mutta erityisesti lämmittää Stoken voittaminen, koska uskon että siinä on yksi joukkue joka kamppailee hamaan loppuun saakka putoamisesta. Rafalta tänään hyvä taktinen onnistuminen verrattuna lauantaiseen joka oli mun mielestä aivan liian passiivista kotimatsiksi.
Tässä on nyt selkeästi palattu alkukauden tunnelmiin puolustuksellisesti, siitä osittain toi lauantain matsikin kertoi. Tänään vaan meinasi sydäri tulla vikan kympin aikana kun maattiin boksissa ja annettiin Stoken toppareille kaikki maailman aika hakea Petterin päätä. Darlow oli tänään mies paikallaan lopun parilla huikealla seivillä! Eka jakso meni striimin kanssa tapellessa, mutta ilmeisesti peli olisi voinut olla ohi jos Atsu j Clark olisivat paremmin osuneet paikoistaan?
Siltikin, kolmessa viime matsissa vain yksi päästetty maali Cityä vastaan. Lascellesin paluu ja LeJeunen penkittäminen alkaa näkyä. Näitä tuloksia tarvitaan taistelussa ja maaginen 40p raja on enää kuuden voiton päässä.

Hyvä jäädä cup-tauolle näissä tunnelmissa odottelemaan josko siellä siirtorintamalla alkaisi jotain tapahtua. Shelveyta viedään huhuissa hammersiin. Ehdottomasti sanon minä jos joku korvaaja saadaan. Kauden suurimpia pettymyksiä itselleni. Pitäisi oll kantavia pelaajia, mutta tehot puhuu puolestaan ja kaksi punikkia maustaa Voldemortin kakun tässä kohtaa kautta todella kitkerän makuiseksi.

Nyt Lutonia turpaan itseluottamuksen ylläpitämiseksi (aivan kuin nämä kolmannen kierroksen cup-avaukset olisi jotain läpihuutojuttuja harakoille olleet) ja levänneenä Swansealta rutiinivoitto niin harakkafanin on taas helpompi hengittää :)
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #348 : 01.01.2018 klo 21:48:58

Clark missasi tosiaan aivan avopaikan ekalla jaksolla, ja Hayden&Gayle -kaksikon olisi pitänyt naulata matsi lopussa.

Kyllähän Lascellesin tultua puolustus on näyttänyt ihan eri tasoiselta. Kapulle hattua päästä. Eiköhän tässä vielä säilytä, vaikka vaikean kautta se tehdäänkin tällä hyökkäyksellä.
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #349 : 02.01.2018 klo 10:08:45

Erityisesti eilisessä lämmitti Murphyn toisen puoliajan esitys. Hienoa, että sai maaliin syötön palkinnoksi. Ja olipa muuten varsin kaunis keskitys.

Ensimmäiselläkin jaksolla pääsi hyviin tilanteisiin laidalta, mutta ratkaisut olivat heikkoja. Jos boksissa oli pelaajia niin löysä keso ekaan puolustajaan ja kun siellä ei ollut ketään, niin kova keskitys sivurajasta yli. Tokalla jaksolla pelasi mun silmään ensimmäistä kertaa hyvällä itseluottamuksella, meni näppärästi ohi pelaajista ja oli jatkuvasti Castlen vaarallisimpia pelaajia. Hankki myös harhautuksillaan muutaman vaparin hyviltä paikoilta. Iso ero siihen Murphyyn mikä nähtiin alkukaudesta. Ehkäpä se vielä seisoo Ylos

Atsulla tosiaan oli pari kolme hyvää paikkaa iskeä maali ekalla jaksolla ja sitten toki se Clarkin uskomaton missi kulmasta. Hieman paremmalla viimeistelyllä ei olisi ollut tiukka peli ollenkaan.

Hyvä esitys ja varmasti antaa itseluottamusta koko joukkueelle parin vaisun kotipelin jälkeen.

e: ja Murphy toki petasi harhautuksella ja syötöllä loistavasti pallon Gaylelle tokalla jaksolla, josta olisi pitänyt viheltää pilkku. Ehkäpä ilman Gaylen viime aikojen heittäytymisiä olisikin vihelletty.
« Viimeksi muokattu: 02.01.2018 klo 10:16:54 kirjoittanut Toon Army »

 
Sivuja: 1 ... 13 [14] 15 ... 25
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines