FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.01.2019 klo 12:30:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 25
 
Kirjoittaja Aihe: Newcastle United 2017-18: In Rafa We Trust!  (Luettu 106284 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #350 : 02.01.2018 klo 11:38:34

Kyllähän Lascellesin tultua puolustus on näyttänyt ihan eri tasoiselta. Kapulle hattua päästä. Eiköhän tässä vielä säilytä, vaikka vaikean kautta se tehdäänkin tällä hyökkäyksellä.

Lainaus
With him: conceded 15 goals in 17 games.
Without him: conceded 15 goals in 5 games.

On se kova Ylos
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #351 : 02.01.2018 klo 12:34:40


e: ja Murphy toki petasi harhautuksella ja syötöllä loistavasti pallon Gaylelle tokalla jaksolla, josta olisi pitänyt viheltää pilkku. Ehkäpä ilman Gaylen viime aikojen heittäytymisiä olisikin vihelletty.

Juurikin näin. Turhan paljon on koittanut kalastella ja maine karttuu näissä asioissa nykyään nopeasti.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #352 : 03.01.2018 klo 16:01:25

http://tombenbow.blogspot.fi/2018/01/amanda-staveley-and-cantervale-what.html?m=1

Lainaus
Amanda Staveley and Cantervale: What does it mean for Newcastle United?
January 02, 2018
Amanda Stavely and Cantervale: What does it mean for Newcastle United?

After tweeting about the establishment of ‘Cantervale Limted’, I’ve had a few fellow Newcastle fans in touch. Most of who to ask what on earth I’m talking about. So, I decided to write an article discussing the implications this company has on the sale of Newcastle United Football Club.

To better understand what’s going on, I decided to look back on the sale of Manchester City from Thaksin Shinawatra to the Abu Dhabi United Group (ADUG) in Summer 2008, which was brokered by Staveley. This will give us an idea of how Amanda likes to conduct business, and how she and her Lawyer/Business partner Craig Farquhar have structured deals in the past. In Spring 2008, the Thai government froze Thaksin Shinawatra’s $750 million bank account, and brought proceedings to extradite him.This would make him in breach of Premier League regulations, deemed ‘unfit to be an owner’, then forced to sell the club. Anticipating this, Amanda Staveley established ‘PCP Capital Partners’ in May, a company with 2 shares which she owned outright. This company was set to be used as a vehicle for the Abu Dabhi United Group to purchase the club.

So, you’re asking, how is this relevant to Newcastle United? Well, yesterday Amanda established ‘Cantervale Limited’ a company with 1 share owned by herself. This company has extremely close links to PCP in 2 ways. Firstly, it is registered from the same luxury apartment as PCP, ‘130 Park Lane, W1K 7AE’, in Central London. Secondly, ‘Penhallow Company Services Limited’ is registered as the agent of Cantervale, making Penhallow and Cantervale part of the same corporate group. Penhallow is owned outright by Mr Craig Farquhar, the same man Staveley worked with to broker the purchase of Man City.

As well as having close ties to PCP in terms of location and personnel, the structure of the companies emerging is like that of the City Deal. In having only one share owned by Staveley, Cantervale is indicative of a ‘vehicle company’, akin to PCP’s role in the City Deal. In said deal, Staveley was a broker for ADUG, receiving a ‘commission’ with Mr Craig Farquhar as her Legal Consultant. I believe Staveley will broker the deal for NUFC herself, using Cantervale as a vehicle, while continuing to legally reside in Dubai. Rather than acting as an employee, Craig Farquhar will now be a business partner, with Penhallow being established to give him commission of his own.

(If you're still awake), this structure would’ve never have been put in place if she wasn’t certain it would be used. Firstly, she wouldn’t waste the Company Registration fee and her time otherwise. Secondly, Amanda hasn’t set up any companies since PCP at all, other than the ‘Amanda Staveley foundation’. This is despite her extended negotiations over Liverpool Football Club back in 2008, demonstrating she doesn’t set up vehicle companies light-heartedly, or over-speculatively.

A few sceptics have dismissed this as nothing due to the confidentiality agreement between Staveley and Ashley. However, this couldn’t be more irrelevant. Information on every company registered is publicly available, regardless of any private agreements. 

From a legal perspective, I’m 99% confident of a sale going through in the next fortnight. Put the Brown Ale on ice, because Mike Ashley is finally getting out of the club.

Shearer

Poissa Poissa


Vastaus #353 : 04.01.2018 klo 11:36:35

Huhuillaanko joukkueeseen yhtään vahvistuksia? Hiljaista ollut sillä rintamalla, saatikka että ketään olisi hankittu. Seuran myynnistäkään hirveä vahvoja tietoja ei ole kuulunut. Viimeisillä päivillä sitten taas yritetään joku hankkia ja jää sitten miljoonasta kiinni ettei seuraan tule.
Proudfoot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #354 : 05.01.2018 klo 14:49:28

No juu. Hirvittävän paljoahan ei vielä mikään joukkue ole vahvistunut, eli ihan vielä en köydestä ala kravattia tekemään, mutta huoli kasvaa päivä päivältä. Onhan näitä pettymyksiä nähty jo niin monesti ettei usko ostoihin tai seuramyyntiin, ennen kuin se virallisesti julkaistaan. Huhujahan riittää niin hyökkääjistä kuin laitureistakin, mutta tänä päivänä huhut ei tarkoita usein yhtikäs mitään. Sitten kun joku luotettava media (SkySports tms) lätkäisee huhut sivuilleen niin vasta siinä vaiheessa oma mielenkiinto herää. Miksi innostua, kun 90% huhuista on lehdistön tai muun tahon täysin itse keksimää sepitelmää ja jäljellä olevastakin kymmenestä prosentista tuskin edes puolet muuta kuin pelaajien normaalia "seuraamista"..
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #355 : 05.01.2018 klo 15:16:48

Nopeasti listattuna eniten huhutut ovat olleet Leicesterin Slimani, Danny Ings(laina) ja Chelsean misfit Kennedy(laina).

Ei todellakaan mitään varmaa ja luotettavaa.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #356 : 06.01.2018 klo 20:22:04

Lutonia turpaan ykkösillä 3-1 ja cup juna puksuttaa Ylos
Livescoresin tilastoista huolestuneena bongattu Lascellesin vaihto reilun puolen tunnin kohdalla. Sky Sports kerkesi jo uutisoimaan kapun missaavan Swans matsin, mutta Rafa kommentoi pelin jälkeen että kapu on kunnossa ja oli varotoimenpide ottaa vaihtoon. Sormet ristiin ihan huolella!
powderfinger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves, Huuhkajat, Newcastle United


Vastaus #357 : 07.01.2018 klo 08:41:51

Nopeasti listattuna eniten huhutut ovat olleet Leicesterin Slimani, Danny Ings(laina) ja Chelsean misfit Kennedy(laina).

Ei todellakaan mitään varmaa ja luotettavaa.

Slimani kelpaisi ehdottomasti ja Ingskin olisi EOM:ää nykyisiin nallipyssyihin verrattuna.
Proudfoot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #358 : 11.01.2018 klo 12:17:05

Tammikuun 11. ja hiljaista on edelleen. Ylihuomenna six-pointteri Swanseaa vastaan ja tuo jos hävitään niin tuleepa taas pitkä ja tuskainen kevät. Jälleen kerran olin sinisilmäinen ja uskoin, että ainakin yksi hyökkääjä olisi viimeistään tuohon tärkeään matsiin mennessä hankittu, mutta eipä-ei. Ainoa done deal on Armstrongin laina Blackburniin. Muita uutisoitavaa ei sitten oikeastaan olekaan paitsi Beardsleyn kiusaamissyytökset.

Slimani ja Ings huhut ei mun mielestä ole viime päivinä olleet tapetilla. Maalivahtihuhut enemmänkin, tosin Kevin Trapp taisi jo ilmoittaa, että jatkaa kauden loppuun asti PSG:ssä. Mutta jos nyt taas vetäisi naiivilasit päähän: Ashley on palannut lomilta tiettävästi tänään (erikoinen ajankohta muuten lomailuun?). Ehkä nyt alkaa tapahtua :-D
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #359 : 11.01.2018 klo 14:35:06

Hiljaista on ja näyttää vahvasti siltä, että lainadiileillä joudutaan menemään tammikuun siirtoikkuna. Tai kuten mediassa (chronicle) on jokusen kerran spekuloitu, Benitez joutuu myymään ennen ostoja. Shelvey, Mitrovic ja Mbemba ovat olleet ne pelaajat joiden on uskottu olevan arvoltaan sellaisia joiden myyntirahoilla jotain voidaan jopa hankkiakin. Colbak ja Saivet menee sitten hiluilla jos on mennäkseen.
Maalivahtihuhuissa on pyörinyt Joe Hartia, Kevin Trappia ja viimeisimpänä slovakivahti Martin Dubravka. Hart ja Trap tosiaan ammuttu alas.

Viimeisimpänä huhuna Wolvesissa erinomaisen kauden pelannut Pool-akatemian kasvatti Connor Coady. Koulutukseltaan keskikenttä, mutta on pelannut tämän kauden enimmäkseen topparia. Mbemba—->Coadyy?

Mitrovicia ollaan viety viime aikoina Ranskan ja Portugalin liigoihin. Uskoisin että tämä siirto tavalla tai toisella toteutuu. Mitron tilalle on Danny Ings vahvana korvaajana, mutta asiaa saattaa vaikeuttaa se, että Pool on päästämässä Sturridgea lainalle (kenties interiin). Tuskin Pool päästää kahta hyökkääjäpelaajaa pois coutinhon myynnin päälle.

Chelsean Kennedy on vahvin huhu sisään tulevista lainoista ja päivän paikallislehdet kirjoittavat asioiden olevan jo pitkällä.

Shelveysta olisin valmis luopumaan heti sillä ehdolla, että joku keskikenttäpelaaja, mielellään luova olisi tulossa tilalle.

Joo, eipä kovin luottamuksia herättävästi ole tammikuu alkanut, ja jostain syystä en ole yllättynyt. Lauantaina muutenkin iso kierros edessä kun peräpään joukkueet pelaavat paljon ristiin. Kolme pinnaa olisi ehdottomasti saatava plakkariin.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #360 : 13.01.2018 klo 08:56:13

Uutinen
BENITEZ TALKING WITH AGENTS

Rafa Benitez says Newcastle are "talking with agents", but remains uncertain about how much money he has to spend on transfers.

In addition to having regular conversations with managing director Lee Charnley, Benitez has also spoken to club owner Mike Ashley with regards to a transfer fund for January.


Onkohan tämä mahdollista muualla kuin harakoissa?
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #361 : 13.01.2018 klo 15:07:18

Rahaa kyllä pitäisi olla kun eikös niistä tv-rahoista ole yli puolet maksettu tähän mennessä. Silti huhut pyörii vaatimattomien lainasiirtojen ympärillä tai sen, että pitäisi myynneillä rahoittaa. Käsittämätöntä touhua.

Tai olisi käsittämätöntä, jos ei olisi kymmenen vuoden ajalta kokemusta Ashleystä. Nyt ei enää juurikaan yllätä.
Leemanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle United, Boro


Vastaus #362 : 13.01.2018 klo 19:22:17

1-1 tasuri kotona jumbo-Swanseaa vastaan tänään lauantain kierroksella. Tammikuun siirtoikkunassa ollut hiljaista ja en odota juuri mitään, koska läski ei pistä rahaa seuraan vaikka mikä olisi. Läski vois pikku hiljaa painua v#ttuun. Alkaa kyllästyttämään seurajohdon toiminta, Rafa ei vieläkään tiedä budjettiaan tammikuun siirtoikkunalle vaikka herra Ashley on palannut jo lomaltaan. Vituttaa kun edelleen kärjessä viilettää joku vitun Dwight Gayle.
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #363 : 13.01.2018 klo 20:07:26

Alkaa täälläkin olemaan nyt mitta täysi tota touhua. Helvetinmoista puuhastelua. Se nyt on nähty kauden ekasta pelistä lähtien ettei joukkueessa ole maalintekijää ja silti vetkutellaan ja pelleillään ja annetaan kaikkien mahdolliseten vahvistusten mennä muualle. Fanitkin alkavat uskomaan ettei ole rahaa, vaikka sitä ei vaan haluta nyt satsata mihinkään, putoamisen uhallakin. Paljon pienemmätkin seurat edes yrittävät ja ottavat riskejä, muttei meidän Ashley. Perkele!
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #364 : 13.01.2018 klo 20:28:00

Olihan tuo ottelu, jonka Newcastle olisi voittanut, jos kärjestä olisi löytynyt maalintekovoimaa enemmän. Gaylelta erittäin huono ottelu, kyllä niistä avausjakson paikoista olisi vähintään yksi maali pitänyt tehdä, mutta Gayle ei hienoista paikoista saanut edes mitään vaarallisen oloistakaan suoritusta. Muutenkin Castlella oli avausjaksolla hyviä paikkoja, kun keskikentän pallonriistojen jälkeen peli kääntyi ajoittain erittäin nopeisiin hyviin hyökkäyksiin, joissa sitten viimeiset ratkaisut pettivät.

Toinen jakso oli sitten huonompi ja Atsu-Clark-kaksikon heikot suoritukset mahdollistivat vieraiden johtomaalin. Joselun tasoitus aika yllättäen flipperipallon jälkeen, mutta kyllä tuokin hyökkäys lähti nopeasti keskialueen pallonriiston jälkeen.

Rafan vaihdot olivat taas vähän erikoiset, ei toki mitään kysymystä Gaylen ottamisesta pois, mutta Shelveyn vaihtaminen pois oli jotenkin outo veto, kun ihan hyvin oli keskikentällä pelannut ja käynnistänyt hyökkäyksiä. Ehkä sitten kummallisinta, ettei tehnyt sitä kolmatta vaihtoa, kun Atsulla ei selkeästikään ollut paras päivänsä ja laidalle olisi pelaajaa penkiltä kuitenkin löytynyt.
Leemanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle United, Boro


Vastaus #365 : 13.01.2018 klo 20:57:32

Gaylelta erittäin huono ottelu, kyllä niistä avausjakson paikoista olisi vähintään yksi maali pitänyt tehdä, mutta Gayle ei hienoista paikoista saanut edes mitään vaarallisen oloistakaan suoritusta.

Joo tulee kyllä Obafemi Martinsia ja jopa Papiss Cisseä ikävä, kun katsoo noitten nykyisten N'castle kärkien puuhastelua vaikka Joselu tänään maalin tekikin. Mieluummin laittaisin Gaylen lihoiksi kuin Mitrovicin. Toki Mitrosta ei paljon hyötyä ole kun istuu Rafan koirankopissa.
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #366 : 13.01.2018 klo 22:22:53

1-1 tasuri kotona jumbo-Swanseaa vastaan tänään lauantain kierroksella. Tammikuun siirtoikkunassa ollut hiljaista ja en odota juuri mitään, koska läski ei pistä rahaa seuraan vaikka mikä olisi. Läski vois pikku hiljaa painua v#ttuun. Alkaa kyllästyttämään seurajohdon toiminta, Rafa ei vieläkään tiedä budjettiaan tammikuun siirtoikkunalle vaikka herra Ashley on palannut jo lomaltaan. Vituttaa kun edelleen kärjessä viilettää joku vitun Dwight Gayle.

Ei tarvitsisi "laittaa seuraan rahaa", kun seuran tililtäkin sitä pitäisi löytyä ihan riittävästi. Kasvattaako se sitten siellä pankissa seuran myyntiarvoa enemmän kuin pelaajiin satsaus ja sarjapaikan pitämisen todennäköisyyden kasvatus. En ummarra.
The Kovis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajaanin Palloilijat


Vastaus #367 : 14.01.2018 klo 00:15:24

Kyllä tästä aistii sen ettei mitään omistajan vaihdoksia ole tulossa, eli hankintoja ei varmaankaan tehdä.
Beezeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle


Vastaus #368 : 14.01.2018 klo 11:27:11

Tiedä sitten mistä ne huhut syksyllä tuli, joissa Gayleä oltiin viemässä championshipiin ja vielä yli 15milj. punnalla. Ei siinä mitään ku kyllähän kaveri haistaa ja pääsee paikoille aivan loistavasti, mutta tuhnu mikä tuhnu. Tarvii 10 paikkaa yhteen maaliin ja jopa Joselu osuu paremmalla pronsentilla. Ei vaan voi ymmärtää miksi Mitroa ei voi edes kokeilla(muuta kuin jämä 10 minuuttiset lopusta).
Välillä pistää raavituttaan päätä noi Rafan taktiset vedot. Joskus ne osuu joskus ei sinne päinkään ja pelaa tietyt kaverit miten huonosti tahansa, niin näyttää olevan paikka avauksessa kiveen hakattu.
Mikäs sillä Merinolla nyt on ku Diamen kaltaiset jannut vie paikan avarista? Tuskin enää suurempaa loukkaatumista kyseessä. Shelveytä vaan ei kiinnosta ja ulkoinen olemus näyttää tarttuvan tehokkaasti muutamaan pelikaveriin...
Hapen_ottokyky

Poissa Poissa


Vastaus #369 : 14.01.2018 klo 20:53:01

Ilman useampaa hyökkäyspään hankintaa tie käy auttamatta Championshipiin. Valitettavasti nallipyssyihin kaadutaan tällä surkealla kotiformilla, jota on kestänyt jo pitkään. Ei vaan saatana ole mahdollista, että tuolla hyökkäämisellä voisi sarjassa säilyä. Sapettaa tämä Ashleyn kyvyttömyys oikeasti ihan kunnolla, koska muuten homma riittäisi komeasti säilymiseen, mutta ei se ilman hyökkäyspelaamista onnistu.
Proudfoot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #370 : 15.01.2018 klo 11:39:31

Kuukausi alkaa olla puolivälissä ja kyllä tämä ikävä kyllä alkaa näyttää siltä, että Staveley on laittanut seuran oston ainakin tässä vaiheessa jäihin, ellei kokonaan. Ashleyn toiminta on puolestaan täysin tuttua ja odotettua, enkä missään vaiheessa kunnon sijoitusta seuraan tässä tammikuussa odottanutkaan, sen jälkeen kun mies ilmoitti seuran olevan kaupan syksyllä.

Ikävä kyllä, tämä jättää Rafa Benitezin täydelliseen limboon ja en näe lainkaan epätodennäköisenä, että mies jättäisi uppoavan laivan vielä tämän kevään aikana. Itse näen, että Benitez on ainoa syy miksi olemme enää edes taistelussa mukana ja kaiken aiemman jälkeen on vaikea nähdä, että seuraaja olisi millään tavalla pätevyydeltään samaa tasoa ja pystyisi hinaamaan tämän lauman kuiville. En ole lainkaan vakuuttunut, että edes Benitez ilman vahvistuksia, siihen pystyy. Joukkue on auttamatta divaritasoa, koitti sitä katsoa miltä kantilta tahansa ja ainoastaaan kurinalainen joukkuepelaaminen on syynä siihen, että 23 ensimmäisen matsin jälkeen kasassa on yhtä monta pistettä. Mike Ashley ”lomaili” ulkomailla ensimmäisen kolmasosan tammikuun siirtoikkunasta, minkä kyllä olisi pitänyt soittaa hälytyskelloja. Sittemmin ainoa asia mitä omistajan suunnalta on edes huhujen osalta kuulunut, on se että uusien pelaajien saamiseksi on myytävä alta pois. Tutun kuuloista?

On yleistä tietoa, että Benitezille luvattiin viime kesäksi ”merkittävä” budjetti uusien pelaajien hankintaan, kunnes kesän mittaan tarina muuttui vähitellen siihen suuntaan, että uusien pelaajien hankkimiseksi, joistain pitää ensin luopua. Hanleyn, de Jongin, Murphyn, Krulin, Ameobin, Anitan, Vuckicin, Rivieren, Gouffranin ja Lazaarin lähdön myötä palkkakuluja saatiin supistettua ja siirtokassaankin euroja. Kesän kallein ostos Jacob Murphy haiskahtaa vakavasti aiemmin vallassa olleen siirtodirektoraatin junailemalta ostolta. Norwichin nuorukainen tuskin nostaa kovaa liksaa ja läpimurron myötä voisi omata potentiaalisesti hyvän tuottoprosentin. Benitez antoi varmasti siirrolle hyväksyntänsä, mutta tuskin näki, että tässä olisi kesän kallein hankinta. Florian Lejeune kuului puolestaan Benitezin hankintalistalle, mutta tuo siirto lähenteli farssia ja oli varmasti hyvin lähellä kaatumista. Topparin saapumisen jälkeen huhuttiin lukemattomista pelaajista. Sampdorian Dennis Praet oli Benitezin toivelistalla ja pelintekijä oli erittäin halukas saapumaan seuraan, mutta Ashley kätyreineen blokkasi tuon(kin) siirron. Sivuhuomiona Praetia ollaan tällä hetkellä viemässä Juventukseen. Pepe Reina, Adrian ja muut veskarit niin ikään unohdettiin, kun jälleen kerran seurajohto tiesi paremmin ja päätti että Elliot ja Darlow hoitavat homman tolppien välissä. Laitapakin ja hyökkääjän hankintaan annettiin enää roposia ja viiden millin korista haaviin jäi Joselu ja Manquillo. Viidellä miljoonalla kun ei tänä päivänä valioliigalaatua saa, se nyt vaan on fakta. Dortmundista vähäiselle peliajalle jääneen Mikel Merinon laina osoittautui ainakin syyskauden osalta yllättäen parhaaksi hankinnaksi. Surullista ja kuvaavaa syksyn siirtojen osalta oli Chelsean nuoren Kenedyn laina, jota sitäkään ei saatu toteutettua, vaikka asia oli vireillä kesästä asti. Kirsikkana kakun päällä oli Southamptonin nimekäs Matt Targett, jonka lainaa ei onnistuttu viemään läpi siirtojen viimeisenä päivänä.

Jälkiviisaana voi todeta, että viime kesänä Merinon hankintaa lukuun ottamatta Newcastle ei luultavasti vahvistunut juurikaan viime kaudesta. Daryl Murphy ja Siem de Jong olisivat luultavasti pystyneet samoihin sankaritekoihin hyökkäyksessä, kuin Joselu ja Gayle. Anita olisi stuntannut laitapakkina Manquilloa paremmin ja vaikka Jacob Murphystä on tulevaisuudessa varmasti iloa niin Yoan munaravuri Gouffran olisi juossut laidalla yhtä tehokkaasti ja lisäksi puolustanut kurinalaisemmin.

Tässähän ihan vesi kielellä odottelee tammikuun siirtoikkunan viimeisiä hetkiä. Taas semmoinen jännitysnäytelmä luvassa, että oksat pois.
Proudfoot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #371 : 16.01.2018 klo 21:20:31

http://www.skysports.com/football/news/11678/11210462/no-newcastle-takeover-deal-on-the-table

Tässähän tämä alkaa sitten olla. Ei ole huimia odotuksia loppukauden suhteen. En muista kaikkien näiden vuosien aikana kyseisen median julkaisseen hirvittävän montaa hölynpölyhuhua. Toisaalta taas myös ihan laatua kirjoittava Damien Spellman tietää kertoa, että Ashley on näyttänyt vihreää valoa kolmelle hankinnalle tammikuun aikana. Sitä en äkkiseltään löytänyt, että onko summasta mitään puhetta ja väkisinkin tulee mieleen, että onko nämä nyt aiempaa tasoa, sillä kuumimpana huhuna tällä hetkellä on Crystal Palacessa penkkiä kuluttava Pape Souare. Yllättävän tuttua on sekin, että tammikuun siirroista aletaan puhumaan vasta kuun puolivälissä. Ihan helvetinmoinen kiire tulee, kun harva jengi haluaa enää tässä vaiheessa pelaajista luopua. Voipahan taas sitten todeta, että kyllähän niitä vahvistuksia koitettiin saada..
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #372 : 17.01.2018 klo 06:58:03

Jotenkin perverssillä tavalla sieluni valtasi suunnaton lämpö kun luin ton uutisen.
Uutinen
Ashley loses patience
:D

Tässä nyt on oppinut parin divarikauden aikana arvostamaan ja seuraamaan joukkuetta pelasi se missä tahansa. Jos kausi on loppuva putoamiseen, niin olkoon niin. Karmalla on paha tapa maksaa takaisin ja sen Ashley ansaitsee. Jospa se seuran myynti kiinnostaa sitten sellaisella 80m hinnalla :)

Kolmeen pelaajaan on tullut lupa, mutta kaksi aktiivisinta huhua on tällä hetkellä Suare ja Kenedy. Varmaan hiton kovia maalintekijöitä?
Proudfoot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #373 : 17.01.2018 klo 09:02:59

Tiedätkö kuule, aika samoissa fiiliksissä ollaan vaikka sitten välillä iskee harakiri-tunne myös. Ei tässä nyt paljoa muuta taida voida, kun odottaa. Mä luultavasti elän pidempään kuin Ashley kuitenkin :)

Souare mennee samaan alle viidenmillin koriin syksyn täsmähankintojen Manquillo&Joselun kanssa ja Kenedyn lainahan ei maksa sitäkään. Siihen päälle sitten joku hyökkääjä alennuskorista ja siinäpä se trio sitten onkin. Melkoinen taikuri penkin päässä täytyy olla jos Newcastle mielii säilyä sarjassa. Kenedyn laina jotenkin mättää aina vaan ja hitusen epäilyttää tämäkin. Pitäisikö suosiolla koittaa jotain muuta? Diafra Sakho on tosiaan huhuissa pyörinyt, mutta Palacen tarjous aiemmin kuussa oli 10-12 miljoonan punnan korvilla, ja vaikea nähdä että Ashleytä kiinnostaa niin paljoa laittaa rahaa. Se on pakko sanoa, että aika hulluksihan nämä markkinat on menneet jos ja kun penkkihyökkääjä ei irtoa alle kymmenen miljoonan. Carrollista puolestaan hintapyyntö kakskymppiä!
Proudfoot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #374 : 17.01.2018 klo 12:53:39

Unohdetaan hyökkääjähankinnat. Eihän meillä ole mitään hätää!

http://www.skysports.com/football/news/11096/11210004/each-premier-league-clubs-top-player-this-season-revealed

"Perhaps surprisingly, Joselu narrowly emerges as the top player at Newcastle, with four goals and an assist - 898 points ahead of midfielder Mikel Merino.

The Spaniard's conversion rate is exceptionally high, having only mustered 16 shots on target, and he has club-high totals for duels won (153) and aerials won (119).

Power Ranking points: 21,384

Runner-up: Mikel Merino (20,486)"

 
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 25
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines