FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.03.2019 klo 00:39:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 20
 
Kirjoittaja Aihe: AC Milan 2017-18  (Luettu 129644 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Oronzo Canà

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Le minne d'Agatha


Vastaus #250 : 24.05.2018 klo 05:36:48

Käsillä oleva tilanne on sellainen, jonka äärellä kannattaa ottaa pois päästä Milan - lasit ja katsoa sitä hieman eri valosta. Tarkoittaa sitä, että keissiä on aika hankala kääntää fraaseihin, kuten "epäselvyyksiä nyt on muillakin ollut", "tämähän tarkoittaa vain asiaa x tai y" jne.

Mirabellin ja Gattuson siirtomarkkinapuheet voidaan hetkeksi sivuuttaa täysin, sillä kaikki kaupanteko Milanin osalta on täysin jäissä. Kun Voluntary Agreement on Uefan toimesta hylätty ja nyt näyttää siltä ettei Milan pääse Settlement Agreementinkaan pariin, on Milanin tilanne erittäin kiharainen. Syyt Uefan hanhinaamaliuun on siinä, että sillä ei ole juuri minkäänlaista luottoan Yohong Lin varallisuuteen ja velkojen määrään. Li ei vieläkään ole suorittanut kaikkia maksujaan ja lokakuuhun mennessä sen tulisi maksaa takaisin Elliotille tämä 303 Me laina. Uefa nyt ilmeisesti ei katso hyvällä Milanin joutumista Elliotin käsiin, sillä tässä skenaariossa Milan olisi erittäin epävarmoissa käsissä. Erona talousdoupattuihin suurseuroihin on siinä, että Milan katsotaan toimivan tällä hetkellä velkarahalla ilman minkäänlaisia taloudellisia edellytyksiä siihen. Uefalle esitetyt talousmallit Kiinan markkinoiden suhteen ovat olleet yltiöpositiivisia, sitä kautta harhaisia ja näin ollen epäuskottavia,

Se, pääseekö Milan eurokentille ensi kaudella on sikäli toissijainen asia verrattuna pahimpiin skenaarioihin. Käytännössä ainoa väylä ulos tästä sotkusta olisi luopua näistä epärealistisista Kiinan valloituksista ja että kiinalaisomistus pistäisi seuran myyntiin. Calcio e Finanza - lehden mukaan nyt mahdollisesti olisi jonkinlaista kiinnostusta Goldman Sachsin suunnasta, eli taholta joka on epäsuorasti myös Pallottan kautta mukana Roman toiminnassa. Stephen Ross - niminen, Miami Dolphinsin omistajanakin toimiva henkilö olisi kiinnostunut mahdollisesti hankkimaan Milanin, mikäli Yohong Li:n projekti ajaisi seinään.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #251 : 24.05.2018 klo 09:56:11


All in all, Silvio piti lupauksensa ja myi seuran vakaisiin käsiin :)
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #252 : 24.05.2018 klo 15:29:27

Kyllä, Yonghong Lin kädet ovat vakaat ja rahaa löytyy. Rahaa löytyy niin paljon, ettei alla nähtävä takkikaan istu kunnolla päälle, kun taskut ovat täynnä. Toisaalta taustalla saattaa olla myös ihan vain brassailua, sillä takki on tehty äärettömän kalliista muinaisen Longdong-dynastian kauden merinovillasta. Muistetaan myös vanha viisaus, jonka mukaan rahalla saa kaiken paitsi tyylitajua. Tyylitajua ei selkeästi ole, joten loogisesti voimme päätellä, että rahaa on :)
Italomedia on ollut tänään piukkanaan kunkin lehden vuorollaan julkaisemia juttuja, jotka ovat kaikki sisältäneet suunnilleen samoja pointteja. Uefan päätöstä pidetään kummallisena ja toisaalta Yonghong Liltä vaaditaan läpinäkyvyyttä. Lainan uudelleenjärjestelyn ja omistustahon läpinäkyvämmän avaamisen uskotaan edelleen olevan tie, jolla Uefan kanssa päästään helpoimmalla. Tällä hetkellä Yonghong Lin taustalla olevat rahat ovat jonkinsortin Schrödingerin kissa ja nyt on se hetki, kun laatikko pitää avata ja katsoa, onko kissa kuollut vai ei. Jos kissa on kuollut, laitetaan kissa kuoppaan ja hankitaan uusi kesäkissa ja kulutetaan seuraavat 220 miljoonaa siirtoikkunassa. Ihan vaikka vittuillakseen.

Aikoinaan FFP:n perustamisessa vahvasti mukana ollut ja juuri tämän SA:n hylänneen komitean entinen puheenjohtaja Umberto Lago muuten kommentoi tilannetta sekä Gazzettalle että Corriere della Seralle. Juha Mietoa sielläkin siteerattiin ja CdS:n artikkelissa Lago totesi, että kaiken järjen mukaan sovittelusopimus olisi pitänyt myöntää. Järjestelmän olisi tarkoitus auttaa uusia omistajia eikä rankaista heitä vanhojen omistajien virheistä.
« Viimeksi muokattu: 24.05.2018 klo 15:32:47 kirjoittanut The Missionary »
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #253 : 24.05.2018 klo 18:39:16

Ylipitkät hihat vain nyt sattuu olemaan ns. juttu Kiinassa. Toivotaan nyt nopeaa selvitystä, että voidaan palata business as usual moodiin ja hoitamaan kesän mercatoa. Eikös sieltä pitänyt tulla jotain päätöstä uuden stadikan suhteenkin? Kriisiviestintää median suuntaan: omistaja on hävinnyt johonkin kiinalaiseen hiilikaivokseen, mutta meillä olisi tällainen uusi stadikka tulossa, voidaanko puhua siitä? Joko Silvio on kommentoinut asiaa? Paperit oli kunnossa ja kahden hyökkääjän taktiikka eh!

Francescoli

Poissa Poissa


Vastaus #254 : 25.05.2018 klo 09:16:38

UEFA ei selkeästi tykkää Lin businessmallista

Ei varmaan tykkääkään.

14.6.2017 oli puhe, että kauden 2017-2018 tulot Kiinan markkinoilta ovat 90 miljoonaa.
https://www.gazzetta.it/Calciomercato/13-06-2017/milan-200-milioni-cina-piano-ottimistico-dubbi-uefa-200986067870.shtml

9.11.2017 puhuttiin enää 30-40 miljoonasta.
https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Milan/09-11-2017/milan-fiducioso-convincere-uefa-pagare-elliot-gennaio-nessun-colpo-230490048770.shtml

20.5.2018 La Repubblican mukaan Kiinan markkinoilta on saatu 2 sponsoria, Alpenwater ja Vwin. Business Insider puhuu Alpenwaterin kohdalla kymmenien tuhansien sopparista, toiset lähteet 200 000 eurosta. Juventuksen logolla Milania mainostaneen Vwinin diilin taas on arvioitu olevan 500 000 euron luokkaa.

Ei kai tässä puutu enää kuin 89 miljoonaa ja rapiat?


Linkkejä:

http://www.repubblica.it/sport/calcio/serie-a/milan/2018/05/20/news/accordo_con_guizhou-196881390/

https://it.businessinsider.com/fassone-si-smarca-da-yonghong-li-ma-il-suo-milan-tra-uefa-e-sponsor-brancola-nel-buio/

http://www.calcioefinanza.it/2018/04/27/milan-ricavi-sponsor-2017-2018/

https://calcio.fanpage.it/milan-che-succedera-dopo-il-no-dell-uefa/

https://calcio.fanpage.it/epic-fail-il-milan-ufficializza-l-accordo-con-vwin-ma-in-grafica-c-e-il-logo-juve/
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #255 : 25.05.2018 klo 09:38:19

Ei ne sponsoritulot ainoita tuloja ole, mitä sieltä on haettu. Sitä tietysti ei tiedä varmaan kukaan ulkopuolinen, miten Kiinan projekti on oikeasti mennyt. Luultavasti ei ainakaan suunnitellusti, kun siitä ei ole mitään leijuttu. Syksyllä oli seurajohdon toimesta paljon puhetta merkittävästä sponsorista, mutta puheet siitä ovat hiljenneet ja siitä voinee päätellä, että diili ei ole mennyt maaliin. Keskeneräisiä sopimuksia voi olla olemassa ja sellaisista on paljon kiinni, miten tässä lopulta käy. Vuosi on kuitenkin loppujen lopuksi todella lyhyt aika avata business_honmia Kiinan kokoisella alueella, mutta jotain pitää pystyä esittämään vähintäänkin osakkeenomistajille ja Uefalle.

Kaiken kaikkiaan Uefan päätös on johtanut siihen, että Yonghong Li on päätynyt Kummelista tuttuun Munasillaan-ohjelmaan. Vääränlaisia vastauksia on tullut sen verran, että sukka pitää ottaa pois. Se sitten ratkaisee projektin kohtalon, löytyykö sukan alta itäaasialaisille tyypillinen vaatimattoman kokoinen varustus vai vakuuttava koneisto, joka sojottaa Pisan tornin tavoin jykevästi yläviistoon. Mene ja tiedä, sanoisi entinen Ylen toimittaja.


E: Gazzetta jatkaa vieläkin Immobile-huhujen rummuttamista. No mutta vittuakos tässä, koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Milan ensi kaudella tsämppärissä ja Yonghong Li jossain suolakaivoksella työorjana loppuelämänsä Tuoppi Myös Pato haluaisi tulla hankituksi Milaniin. Tavallaan ymmärrettävää, kun en usko, että perinne presidentin tyttären kanssa puuhailusta onnistuu vielä muutamaan vuoteen. Ja ainahan sitä pääsee lainalle Kiinaan, kun tytär pääsee lailliseen ikään.
« Viimeksi muokattu: 25.05.2018 klo 10:35:58 kirjoittanut The Missionary »
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #256 : 25.05.2018 klo 11:37:18

Orastavaa loppuunpalamista havaittavissa muutamien kirjoittajien teksteissä Ylos Tuoppi

Tervetuloa joukkoon.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #257 : 25.05.2018 klo 11:47:46

Orastavaa loppuunpalamista havaittavissa muutamien kirjoittajien teksteissä Ylos Tuoppi

Tervetuloa joukkoon.

Sivullekirjoittaneella on ainakin vaan tällä hetkellä ihan vitusti liikaa aikaa keksiä turhia hassutteluja :D Eikä tästä asiasta ihan hirveästi ole asiakeskusteltavaakaan, kun liikutaan niin spekulaatiotasoilla.

Pidetään kuitenkin foorumirooli edelleen yllä ja todetaan, että #wearesorich ja Fassonelle Nobel.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #258 : 25.05.2018 klo 14:53:29

Hankintoja tulee 3-4 UEFAsta riippumatta. - Fassone

 
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #259 : 25.05.2018 klo 15:43:47

Hankintoja tulee 3-4 UEFAsta riippumatta. - Fassone

Jep. Tässä vielä Johtajan koko puhe:

Uutinen
Milan CEO Marco Fassone insists the club will still look to bring in ‘2-3 players’, even without Europa League football.

Milan risk expulsion from European competitions after their Financial Fair Play settlement was rejected by UEFA, but Fassone made it clear the Rossoneri would still be active in the transfer market.

“This is a routine board meeting, the objective was to approve our accounts quarterly, which became mandatory as of the 2018-19 campaign, and we approve of them. It’s been good and positive quarterly analysis,” he announced.

“We’ve also touched on the topic of UEFA at board level, the increase in capital and minor issues.

“Capital increase? The total increase in capital to be achieved is €40m, €10m plus €30m. The most complicated part of the refinancing is that of the holding company, for which there’s nothing imminent.

“As for the refinancing of Milan’s debt, it is a simpler mechanism. As soon as there’s a breakthrough with the holding company, it’d be quite quick.

“UEFA’s ruling isn’t final. If Milan were to be excluded from European competitions, there would be a decrease in revenue, which I would take into account for this summer.

“However, the fact that we don’t expect any arrivals or departures in the next two weeks isn’t linked to the UEFA ruling.

“Should there be lower revenue, there could be a squeeze in purchases, which I’d foreseen.

“New signings? I’ve tried to be transparent and clear with the fans. Regardless of our participation in the Europa League, they’ll come.

“There won’t be 10 new players but two or three and clearly I still have to understand how much we can pay, but [no EL] won’t affect that.

“I hope we’ve given the clearest possible messages of absolute transparency as a club.”


https://www.football-italia.net/121893/milan-signings-without-europe

Ja vielä johtajan ilme tätä topicia lukiessa:

Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #260 : 26.05.2018 klo 21:32:39

https://oracolorn.it/post/24/milan-reazioni-e-scadenze-cinesi-qualcosa-si-muove

Li pihalle ja uutta matoa koukkuun vai mitä tapahtuu? Mielenkiintoisia aikoja.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #261 : 27.05.2018 klo 18:17:19

Mielenkiintoisia aikoja todellakin. Football Italia puskee pihalle artikkeleja, joissa sanotaan vuoroin kenenkin Milanin parhaimmistoon kuuluvan olevan lähdössä. Yleensä lähteenä joku tyyliin Tuttosport, jonka viitatussa artikkelissa spekuloidaan, että Bonaventuran mielestä voisi olla ihan kivaa pelailla europelejä. Olisi varmaankin, mutta harvemmin kyllä EL-pelit ovat kenellekään oikeasti iso kynnyskysymys. Eikä sekään nyt ole vielä lähellekään varmaa, että Uefa olisi laittamassa eurobanneja.

Nyt joka tapauksessa huhukenttä Milaniin ja sen taustakuvioihin liittyen on ihan levällään. Toisaalta kerrotaan Elliotin laittavan lisää rahaa Milaniin, koska Lillä ei rahaa ole, ja samaan aikaan kerrotaan Lin hylänneen ostotarjouksia, jotka olisivat tarjonneet poispääsyn Elliotin velkaikeestä. Myös johtokunnan italialaisjäsenten kerrotaan liittoutuneen kiinalaisosaston eristämiseksi. Ja sitten kuitenkin samaan aikaan ollaan Immobilen ja Moratan perässä.Kesän ikkunan kaksi ensimmäistä hankintaa ovat muuten käytännössä varmistuneet, kun sekä Pepe Reina että Ivan Strinic ovat kertoneet tulevansa Milaniin. Donnarumma on tähän mennessä ollut parhaimmillaan, kun treeneissä on ollut karismaattinen kalju mies sparraamassa, joten hyvä tästä tulee. Pepe saa lisäksi myös vielä sormet osumaan maahan eteentaivutuksessa, toisin kuin Abbiati ja Storari aiemmin kakkosveskoina. Alfonso Donnarumman pojan veli hoitaa sitten yksinoikeudella derbyt.
Rossoneri83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milan, Spurs


Vastaus #262 : 29.05.2018 klo 08:33:45

Eilisessä Italian ystävyysottelussa avauksessa maalissa Donnarumma, toppariparina Bonucci ja Romagnoli. Siinä varmaan trio jonka ympärille Mancini aikoo rakentaa joukkueen alakerran.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #263 : 29.05.2018 klo 08:52:08

Eilisessä Italian ystävyysottelussa avauksessa maalissa Donnarumma, toppariparina Bonucci ja Romagnoli. Siinä varmaan trio jonka ympärille Mancini aikoo rakentaa joukkueen alakerran.

Paitsi sitten kun Caldara lyö ensi kaudella läpi, ja pitää Ruganin kanssa Juven verko puhtaimpana kaikista Serie A seuroista. Tajuaa Mancinikin Romagnolin ja Bonuccin kuuluvan penkille ;)
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #264 : 29.05.2018 klo 09:00:31

Paitsi sitten kun Caldara lyö ensi kaudella läpi, ja pitää Ruganin kanssa Juven verko puhtaimpana kaikista Serie A seuroista. Tajuaa Mancinikin Romagnolin ja Bonuccin kuuluvan penkille ;)

Siinähän se uusi topparisukupolvi on. Noista kolmesta nuoresta kyllä Romagnoli on tällä hetkellä kovin pelattuaan jo useamman kauden suuressa roolissa Milanissa. Ennemmin tuosta Bonuccin pistää penkille kuin Alen. Ruganin ja Caldaran tarttisi saada syrjäytettyä Juven vanhat sotaratsut ennen kuin maajoukkuepaidassa voi haaveilla muusta kuin Mancinin takatukan katselemisesta.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #265 : 29.05.2018 klo 09:09:43

Siinähän se uusi topparisukupolvi on. Noista kolmesta nuoresta kyllä Romagnoli on tällä hetkellä kovin pelattuaan jo useamman kauden suuressa roolissa Milanissa. Ennemmin tuosta Bonuccin pistää penkille kuin Alen. Ruganin ja Caldaran tarttisi saada syrjäytettyä Juven vanhat sotaratsut ennen kuin maajoukkuepaidassa voi haaveilla muusta kuin Mancinin takatukan katselemisesta.

niin, ei se nyt niin sanottua ole kuka siellä pelaa ja mikä pari tulee vakiinnuttamaan itsensä majussa, vai tuleeko edes selkeää paria. Hyvä Italialle että Mancinilla on käsissään näinkin positiviinen ongelma. Toistaiseksi kukaan ei ole tasoa Nesta joka olisi selkeä valinta.

IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Milan, ja Dallas Cowboys


Vastaus #266 : 30.05.2018 klo 07:30:25Simone Zazan nimi on nyt viime aikoina pyörinyt paljonkin yhdistettynä Milaniin. Olenko ainut jota ko. pelaaja ei kiinnosta paskan vertaakaan? Oli toki ihan mielenkiintoinen nimi vielä Ascoli-kaudellaan mutta tuosta nyt on jo tovi vierähtänyt.

Kesän ykköstargetiksi on näköjään pelaajamarkkinoilla muodostunut kiinnipitäminen seuran tärkeimmäistä pelaaajasta Romagnolista. Haaskalinnut ovat jo kokoontuneet pyörimään ympärille. Toki olisi ihan jees homma sekin ettei seura menisi nurin.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #267 : 30.05.2018 klo 14:21:22

Simone Zazan nimi on nyt viime aikoina pyörinyt paljonkin yhdistettynä Milaniin. Olenko ainut jota ko. pelaaja ei kiinnosta paskan vertaakaan?

Vaikea nähdä skenaariota, jossa ZaZa sen 20+ maalia nakuttelisi, vaikka aloittaisi joka matsin. Ei lämmitä, joskin menisi 3. kärkenä, mutta jos Kalish...Kalinickin on jäämässä, niin ei tuolla tilaa tälle rankkarispecialistille ole.

Higsu Bonaventuraan + säkillinen palloja(ja 30 miljoonaa euroa) kuulostaa jo paremmalta. Tähtiä en kyllä tähän lähtisi leipomaan yhtään. Immobile kelpaisi myös mainiosti. Tästäkin vaikea sanoa mitään. Belotti olisi jo sitten isomman luokan riskiveto ja pitäisi tulla maltillisella siirtosummalla viime kauden näytöt huomioiden. Tällöin olisi toivottavaa, että penkiltä löytyisi Cutronen lisäksi toinenkin maalintekoon kykenevä varamies. Jonkun muun sarjan nouseva tähti olisi jo sitten big riski big reward kamaa, johon en lähtisi. Mihinkään sarjaan totutteluun ei ole aikaa. Morata myös vilkkunut huhuissa, mutta riskihankinta olisi hänkin.

Vanha kauppakumppani Genoa haluaa ilmeisesti pitää Bertolaccin ja sehän käy. Korvaus on sitten eri asia ja takkiinhan tuosta tulee vähintään se 10m euroa ostohintaan nähden. Genoa tosin auliisti maksoi ronskia ylihintaa Lapadulasta, joten joskus voitetaan joskus hävitään. Locatelli kiinnostaa heitä myös ja lainadiili toimisi varmasti hyvin. Bacca myytäneen jonnekin Espanjaan, joten puheet paluusta voitaneen haudata. Kuckan paluusta myös huhuttu ja kelpaisi penkkiveikoksi hyvin. Sopivasti grintaa ja sydäntä seuraa kohtaan.
Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #268 : 31.05.2018 klo 18:17:15Simone Zazan nimi on nyt viime aikoina pyörinyt paljonkin yhdistettynä Milaniin. Olenko ainut jota ko. pelaaja ei kiinnosta paskan vertaakaan? Oli toki ihan mielenkiintoinen nimi vielä Ascoli-kaudellaan mutta tuosta nyt on jo tovi vierähtää.

No itseasiassa Valenciaa kun tulee seurattua niin ei Zazan touhu hullumpaa ole ollut. Maalihanat menivät vähän umpeen mutta target pelaaminen ollut hyvää tasoa ja paiskii hommia yhdessä pelissä enemmän kuin Kalanikki koko viime kaudella.

Selvää ykkös hyökkääjäähän tuo rosteri huutaa ja siihen Zaza ei maalimäärillään taida mennä. Mielellään pitäisin myös pojan Portugalista joukkueessa koska meno näytti välillä todella lupaavalta. Eli siis 1kärki, Cutrone ja Silva kolmikolla ensi kauteen.
bella bambina

Poissa Poissa


Vastaus #269 : 01.06.2018 klo 09:08:27

Miten käy Milanin jos tulee bänniä? Pystyvätkö vielä ostamaan pelaajia, vai kostautuuko kinkkiuhkapeli oikein tosissaan ja alennusmyynti alkaa ennen Juhannusta?
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #270 : 01.06.2018 klo 09:46:47

Alennusmyyntejä en pidä todennäköisenä juuri missään tapauksessa. Joko Li hoitaa pinkkansa kuntoon Kiinan ulospäin liikkuvan valuutan rajoitteista huolimatta tai seura siirtyy Elliotin haltuun. Elliot sitten myy seuran eteenpäin, eikä siinä kohtaa tietenkään kannata alkaa myymään pelaajia, tai joutuu alentamaan kauppahintaa. Fassone taasen juuri viime viikolla kertoi, että eurobänni pienentää siirtobudjettia noin 20 miljoonalla.

Nyt eletäänkin mahdollisesti taas jonkinlaisia ratkaisuhetkiä Yonghong Lin toiminnan suhteen. Ilmaisu on tosin menettänyt hohtoaan melkoisesti kevään aikana, kun noita 10 miljoonan pääomalisäyksen deadlineja on huhuiltu jo varmaan lähemmäs miljardin edestä. Nyt kuitenkin asiasta on jossain määrin mustaa valkoisella seuran julkaiseman tiedotteen ja käytännössä kaikkien mediatietojenkin muodossa. Maanantaina pitäisi siis näkyä vihreää Milanon säästöpankin verkkopalvelussa tai uusi rikas isäpuoli Elliott heittää rahaa kehiin ja saa huoltajuuden. Saas nähdä, onko Li jaksanut täytellä 10 miljoonan edestä rahansiirtopapereita ja pantannut parhaan puvun kanssa sopivan animepaitansa. Gazzettan ja Milano Finanzan mukaan on.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #271 : 05.06.2018 klo 17:09:16Romagnolille jatkosoppari vuoteen 2022 Ylos

Mirabelli ja Gattuso olivat eilen scouttaamassa vahvasti Milaniin huhuttua Memphis Depayta Italian ja Hollannin välisessä ottelussa. Eihän Memphis siinä ihan erityisesti vakuuttanut, mutta ainakin oikeanlaisia ominaisuuksia siinä on haastokykynsä ja maaliahneutensa myötä. Joka tapauksessa mitään definitiivistä ei tulla varmaankaan tekemään ennen UEFAn päätöstä, ihan jo siitäkin syystä, että se lähettää paremman signaalin eteenpäin. Milan Badelj on toinen pelaaja, jonka kanssa huhutaan sopimuksemn olevan valmiina. Badeljia on tosin huhuiltu voimakkaasti myös Napoliin.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Milan, ja Dallas Cowboys


Vastaus #272 : 06.06.2018 klo 08:43:59

Romagnolin jatkosoppari tämän kesän tärkein signaus. Joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja.

Tämä uutinen sai ainakin meikäläisen varsin hyvälle tuulelle: https://www.football-italia.net/122444/montolivo-terminate-milan-deal

Voi kunpa koko Montyn Eraa ei ikinä oltaisi Milanissa nähtykään. Vituttaa kyllä lukea tuosta Cristanten Roma-pestistä. Seedorfihan Cristanten kaivoi naftaliinista esille ja siihen aikaan melko poikasesta jäi heti varsin positiivinen kuva. Pippolta ja seurajohdolta ei kuitenkaan paljoa rispektiä herunut ja niinpä oli edessä muutto muille maille. Monty tietenkin sai peliaikaa perkele vie.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #273 : 06.06.2018 klo 10:57:47

Mulle on koko kevään tullut Cristantesta vähän Bertolaccimaiset vibat. Samanlainen näennäisen hyökkäävä keskikenttäpelaaja, jollaiset Gasperinin pelisysteemi saa näyttämään paremmilta kuin ovatkaan. Liike Cristantella on hyvää ja tekee hyviä taustanousuja boksiin, mutta ei se ole hirveästi silti säväyttänyt. Joku Ilicic ollut paljon parempi Atalantassa imo. Bertolaccin lisäksi mieleen tulee myös Nocerino, joka taannoin oli hetken aikaa maajoukkueessakin lähinnä vetelemällä Zlatanin pudottelemia palloja puolivolleysta sisään. Ja toki Cristante tällä hetkellä Milaniinkin kelpaisi, mutta rooli olisi kyllä Bonaventuran varamies.

Ja Montolivo oli aikoinaan ensimmäisinä kausinaan hieno pelaaja, mutta vammat ja ikä ovat kyllä kohdelleet kaltoin. Muutenkin odotuksissa taisi olla uusi Pirlo, vaikka Monty pelaajana onkin ihan erilainen. Montolivon toimiminen kapteenina ja hänen johtama keskikenttänsä noin yleisesti onkin sitten ollut surullisempaa nähtävää.
« Viimeksi muokattu: 06.06.2018 klo 11:01:19 kirjoittanut The Missionary »
Clocker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Feyenoord, Kasiysi Rocky


Vastaus #274 : 06.06.2018 klo 21:25:38

Montolivon lähdölle kyllä iso Ylos  Mun muistikuvieni mukaan oli parhaimmillaankin melko keskinkertainen, vaikka pelaajatyypistä tykkäänkin. Pirlo ja Seedorf, jotka tuon tilalta väistyivät, olisivat varmaan vieläkin parempia pelaajia kuin Monty parhaimmillaan. Noihin aikoihin hiuksia tuli revittyä ihan kohtalaisen paljon, nykyisin sentään vähän vähemmän.

 
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 20
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines