FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.08.2019 klo 22:46:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 30
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2017-2018 - Kaljun aikakausi  (Luettu 141002 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


: 14.08.2017 klo 23:51:22F.C. Internazionale Milano

Inter, tuo Calcion jättiläinen, jatkaa hidasta nousuaan ylös suosta, johon Italiassa ennenkokematon (ja toki jälkeenkin) kaiken voittaminen sen ajoi. Milanon sinimustat ovat saalistaneet vuosien saatossa palkintokaappiinsa 18 Italian mestaruutta, 3 Mestareiden liigan voittoa, 3 Uefa-cupin voittoa, 7 Coppa Italiaa sekä lukuisia muita pystejä. Seuran kannattajat omaavat melko "kireät" välit Italian kahteen muuhun suurseuraan vuosisataisen kilpailun ansioista, toki eräällä calciopolilla maustettuna. Katkeruus ja kateus eivät kuitenkaan poista faktaa, että Milanon tyylikkäämpi joukkue on ainoa aina Italian pääsarjatasolla pelannut joukkue sekä ainoa italialainen joukkue, joka on kyennyt triplan voittamaan.

Tuohon mahtavaan Madridin kevääseen voidaan katsoa päättyneen erään merkittävän aikakauden, kun Moratti oli saanut seuransa samaan glooriaan kuin hänen isänsä aikanaan omistama Grande Inter. Jo tällöin alkoi hiljaisuudessa uuden omistajan etsintä seuralle ja rahahanat käytännössä sulkeutuivat. Morattin arvellaan investoineen seuraan 1,5 miljardin euron edestä omaa rahaansa vajaan 20 vuoden aikana. Mourinhon lähdön jälkeen jäljelle jäi vain kasa kalliilla jatkosopimuksilla palkittuja voitonnälkänsä tyydyttäneitä vanhuksia ja 2011 vuoden Coppa italia onkin viimeinen seuralle tullut pokaali. Tämä aiheutti todellisen valmentajaruletin, jossa seitsemän vuoden jälkeen järjestysnumerona on 11. 2013 indonesialainen liikemies Erick Thohir osti enemmistön seurasta ja aloitti määrätietoisen taloudellisen kehitystyön. Muutamassa vuodessa hänelle kuitenkin paljastui, että italialainen jalkapallo ei ole nopeaan vaurastumiseen se kaikkein helpoin tie ja hän myi valtaosan osakkeistaan kiinalaiselle Suning Holdings Groupille.


End of an era. Pokaalinkorvissa kiinni pelaaja, jolle jopa merdailijat soivat tuon hetken

Suning Holdings Group

Suning Holding Group on Zhang Jingdongin omistama sijoitusyhtiö, jonka nimissä hän osti Interin. Jingdong taas on Suningin yritysimperiumin hallituksen puheenjohtaja sekä suuromistaja. Miehen henkilökohtainen omaisuuskin on Forbesin mukaan kohtuullinen 4,5 miljardia dollaria. Suurin Suningin yritysimperiumin toiminnoista on Suning Commerce Group, jolla on Kiinassa ja Japanissa yli 1600 liikettä. Yritysimperiumin arvoksi on jossain lähteissä arvioitu ~200 miljardia dollaria. Suningin selkeänä visiona onkin ollut lisätä Interin tuottoa nimenomaan aasian markkinoilla, jossa sillä on huikea etulyöntiasema liiketoimintansa myötä. Jos pelkästään 2015-2016 kaudella Thohirin toimet saivat Interin tuoton nousemaan 43 miljoonalla eurolla, voidaan Suningin myötä Kiinan markkinoiden hyödyntämisessä arvioida piilevän valtava kasvunvara. Myös Suningin laajalle ulottuva yritysyhteistyö takaa seuralle rahakkaat sponsorivirrat. Viime kausien törsäilyistä jäi FFP:hen maksettavaksi ainoastaan 30 miljoonaa, joten melko vakaalla pohjalla seuran talous vaikuttaa jo nyt olevan. Inter on myös viime vuosien taapertamisestaan huolimatta suurimman yleisökeskiarvon omaava joukkue serie a:ssa. Valitettavasti talouskehitykseen ne positiiviset asiat ovatkin viime vuosina päättyneet.  


Kausi 2016-2017

"Huoh, tuntuu että tässä olisi aloittanut uuden kausiotsikon samoilla fraaseilla viime vuodet. Jälleen kerran seura lähti kovin odotuksin tulevaan kauteen mutta tällä kertaa oli jo aihettakin odottaa jotain, ennen kaikkea sijoitusta kärkikolmikkoon joka avaisi tien Mestareiden Liigan kultapadoille." Näin aloitti ex-adriano edellisen kausitopicin käsitellessään kautta 15-16. Nyt Inter kuitenkin ylitti itsensä ja antoi kenkää valmentajalleen Mancinille kaksi viikkoa ennen sarjan alkua. Vaihtoehtoisen tarinan mukaan Mancini lähti kun ei saanut haluamiaan saunakavereita kesän siirtoikkunassa. Yhtä kaikki, uusi valmentaja piti löytää. Kesän muita herkullisia episodeja tahditti joukkueen kapteeni Icardi vaimoineen. Icardi haali pohjoiskaarteesta läjäpäin sydänystäviä elämänkerrallaan, joka toki jokaisen tulee julkaista 23-vuotiaana...Tähän yhdistettiin Wandan kikkailut uuden sopimuksen saamiseksi, siirtosaagat ja sinimusta maailma oli liekeissä. Foorumillakin vaadittiin kapteeninnauhan poisottoa, tervaa, höyheniä, myymistä sekä uhottiin Gabriel "Gabigol" Barbosan hoitavan tuon maalipyssyn ruudun helposti...Harkkamatseissa Interillä luututtiin pääsääntöisesti lattiaa (Bayern 4-1, PSG 3-1). Kaikki vaikutti olevan huonosti.

Valmentajan paikalle naarattiin hollantilainen Frank de Boer, jonka valmennuskokemus oli lähinnä puukenkämaasta. Lisäksi useammankin pelaajan suulla kerrotiin, että Mancini ei ollut oikeastaan vetänyt joukkueelle minkäänlaista pre-seasonia ja pelaajien pelikunto oli maksimissaan 60 minuutin luokkaa. Tästä maksettiin syksyllä todella kovaa hintaa, kun kauden avauksessa Chievo nöyryytti Interiä 2-0 ja jopa Hapoel beer Sheva haki voiton Meazzalta eurooppaliigassa. Frank de Boerin valmentajauran ainoaksi kohokohdaksi jäi Derby D'Italian voitto, kun Juventappaja-Icardi siivitti joukkueensa 2-1 voittoon verivihollisestaan. Icardin buuaukset vaihtuivat hurrauksiin, velat saataviin ja jopa paikallislehdessä kirjoitettiin capitanon suorituksesta. Juurikaan muuta positiivista ei FDB:n ajasta irti saatukaan ja hollantilaiselle osoitettiin kortistoa Sampdoria tappion jälkeen. Primavera-koutsi Vecchin hoiteli siirtymää kunnes penkin päähän saapui "pikku-kalju" Pioli. Piolin alaisuudessa tapahtui todellinen ryhtiliike ja Inter otti lähes kymmenen ottelun voittoputken. Harmillisesti tappiota tuli sen jälkeen pääkilpakumppaneille ja esitykset alkoivat ailahdella. Joao Mario totesikin, että joukkueen henkinen selkäranka taittui, kun edes tuolla voittoputkella he eivät saavuttaneet kärkeä juuri ollenkaan. Hyviä otteita nähtiin esimerkiksi 1-5 ja 7-1 voitoissa Cagliarista ja Atalantasta, mutta toukokuussa Genoa-tappion jälkeen pikku-Kaljullekin näytettiin ovea ja Vecchi tottuneesti astui paikkaamaan loppukaudeksi. Kalenterivuoden sisään Interille mahtuukin viisi eri valmentajaa, joista Vecchi vieläpä kaksi kertaa. Vecchi voitti toki Primaveran kanssa mestaruuden kaiken ohessa. Sarjasijoitukseksi tuli kauden loputtua vaatimaton seitsemäs sija, joka toki tulevalle kaudelle voi olla positiivinen asia kun europelejä ei ole.


Frank edellä ja Stefano perässä


Kesä 2017

Inter aloitti kesän siirtomarkkinansa valmentajan metsästyksellä. Lehtitietojen valossa jahdattiin Contea, Simeonea ja Spallettia. Lopulta valinta päätyi, tahdosta tai tahtomatta Spallettiin, joka oli leipääntynyt työhönsä ikuisessa kaupungissa. Spalletti, myös Kaljuna tunnettu, on valmentanut nimiseuroista lähinnä Romaa ja kahden pestinsä välissä käväissyt Venäjällä. Valmentajana hän on voittanut lähinnä Venäjällä mestaruuksia ja Italiassa Cup-pystejä. Kalju on saanut Romasta oikeastaan ainoana valmentajana jotain tehoja irti useampanakin kautena, mutta harmikseen kilpaillut suvereenia sinimustaa sekä suvereenia mustavalkoista vastaan ja näin saanut kerättyä vain kakkossijoja. Mutta tällä hetkellä Interin kannalta sillä ei ole väliä, kakkoseksi tuleminenkin kelpaisi. Spallettin vahvuus Interin valmentaja onkin hänen tinkimätön asenteensa, jossa yksilöt laiteetaan palvelemaan joukkueen etua, eikä hänen mieleensä vaikuta ulkopuolisten huutelut. Tätä ryhtiä Interin nykyjoukkue kiistatta kaipaa, sillä yksilöillä olevasta valtavasta potentiaalista on saatu vain ajoittain näytteitä joukkuepelin puuttuessa edeltävillä kausilla. Kuten Bergomi totesi, Spalletti saattaa olla Interin paras hankinta.

Muuten siirtomarkkinat alkoivat myyntien merkeissä, kun seura tasasi tilit hyvintoimivan FFP:n raameihin. Banega, DiMarco, Caprari, jne pakkasivat laukkunsa ja lähtivät. Tähän yhdistettynä vanhojen poisto, jossa lähteä saivat Palacio, Carrizo ja Andreoli. Myöhemmin ulko-ovea ovat käyttäneet vielä Biabiany, Medel ja lähtökuopissa ovat Kondogbia sekä Murillo. Siirtomarkkinat ostopuolella alkoivat tuosta FFP:stä johtuen vasta heinäkuussa ja tällöin vanha Inter-kaksikko Fassone-Mirabelli oli jo kaivanut muistiinpanoistaan useammankin Interin siirtokohteen nimen ja ostanut heidät markkinoilta. Turhautuminen oli toreilla ja foorumeilla käsinkosketeltavaa.

Sitten alkoi shekkien kirjoittelu ja vaihtuvuus onkin ollut suhteellisen suurta kun sisäänpäin on tuotu tähän mennessä Skriniar, Vecino, Dalbert, Valero sekä Padelli. Siirtopolitiikka on tähän mennessä näyttänyt omaan silmään hyvältä, jossa turhia jätkiä on myyty ja valmentajan haluamia pelaajia ostettu. Suuria tähtiostoksia ei ole tehty, mutta Spalletti totesikin jo alkukesästä laatua löytyvän joukkueesta reilusti. Kun kaikkein hirveintä huutonaurua vastustajille ja hiustenlähtöä kannattajille perinteisesti tarjoillut vasen pakki Nagatomo sai korvaajan, saatiin joukkueen avausrosteri vahvaksi, vaikka toki vaihtopenkillä on paperinohutta yhä.Lisäksi taustalla junnuista kovasti tykkäävä ketjupolttaja-Sabatini on ostanut nuorukaisia niin, että keskikastin seurat voivat vain uneksia sellaisista summista. Siirtosaagoja on ollut kaksi, joista case-Dalbert päätyi voittoon brassin kiihdytellessä unelmiensa seuraan reilun kuukauden väännön jälkeen. Perisic-projekti on toivottavasti tullut päätökseen, jossa kroaatti jatkaa sinimustissa tarjoillen Maurolle vähintään 10 maalisyöttöä tänäkin kautena.

Spalletin jälki on näkynyt Interin kesän harjoitusotteluissa ja tätähän on jo kuvailtu kaikkien aikojen pre-seasoniksi. Otteluissa on kaadettu Bayernia, Chelskia, Lyonia, Villarealia sekä Betisiä ja voitettu ICC Aasian osalta. Peliesitykset ovat olleet rohkaisevia ja joukkueen tekemisessä on ollut hyvännäköistä pallollista rutiinia, jossa Inter on pystynyt hyökkäämään joukkueena nopeita ja hitaita hyökkäyksiä hyödyntäen. Kalju on myös useasti puuttunut tuohon Interin perisyntiin eli pelin luovuttamiseen vastustajalle ajoittain riehumalla kentän laidalla ja muistuttamalla tästä piirteestä myös haastatteluissa. Kausi alkaa mielenkiintoisissa merkeissä, kun alkuun on luvassa paluita rikospaikoille Piolin palatessa Violan peräsimessä Meazzalle ja heti perään Kaljun tehdessä saman Roomaan. Tämän jälkeen vuorossa "helppoja" pelejejä kunnes ensimmäinen serkusderby lokakuun 15. päivänä määrittää missä mennään.


Pelaajat

Esittelyssä omasta mielestä Interin tämänhetkinen avauskokoonpano, jos merkittäviä hankintoja ei enää tehdä. Pelaajat laitettu tärkeysjärjestykseen hyvinkin analyyttisen subjektiivisesti.

1: Mauro Icardi #9. Roistosta sankariksi? Icardi on Interin paras pelaaja, laajemmin ajateltuna ehkä koko sarjan paras 9. Hän vain tekee asiat tunteella eikä järjellä. Hän menee naimisiin ystävänsä vaimon kanssa, koska rakastuu, eikä ajattele seurauksia. Hän kertoo mielipiteensä ultrien toiminnasta, koska se tuntuu hänestä oikealta. Hän pelaa ja tekee maaleja Interille, koska rakastaa seuraa. Hän on tehnyt niitä jo enemmän kuin Milito teki Interille ja on vasta 24-vuotias. Mauro on seuran tulevaisuus vaikka se joissain pahalta tuntuukin.

2: Ivan Perisic #44. Kroaatti on mielialapelaaja. Kun häntä kiinnostaa pelata, hän on lähes pysäyttämätön laidallaan ja paukutti viime kaudellakin tehot 11+8 serie a:ssa. On myös työteliäs puolustussuuntaan , mutta valitettavasti taso heilahtelee, eikä hänelle ole asettaa kirittäjää nykyisessä rosterissa.

3: Samir Handanovic #1. Handanovic on serie a:n huippuvahteja Gigien ohella. Refleksitorjujana sekä rankkarien kiinniottajana tunnettu Handa nauttii interistojen keskuudessa suurta kannatusta. Kenties pakon sanelemana hän on ollut usein viime vuosina Interin paras pelaaja ja tuonut roppakaupalla pisteitä pelastuksillaan.

4: Iglesias Borja Valero #20. Tuore hankinta Violasta on osoittanut pre-seasonilla, että hän on se palanen, joka keskikentältä on puuttunut. Borja Valero taistelee jokaisesta pallosta, luo henkeä joukkueeseen ja osaa rytmittää peliä syötöillään.

5: Joao Mario #10. Viime kauden jättiostos, jota kukaan valmentaja ennen Kaljua ei osannut käyttää järkevästi. Hyökkäyssuuntaan erinomainen pelaaja, joka tarvitsee vapautta puolustamisesta tehdäkseen taikojaan. Osaa tuoda palloa ylös tempokuljetuksilla ja pystyy laittamaan murhaavan tarkkoja läpisyöttöjä puolustuslinjan väleihin, joista Mauro kiittää. Ethän mene Ranskaan, ethän?

6: Roberto Gagliardini #5. Viime kauden sensaatio. Tuli, näki ja voitti. Otti pelipaikan keskikentältä huimilla näytöillään ja oli oikeastaan se pelaaja, jonka suoritusten mukana Inter hävisi tai voitti. Laittoi Kessienin taskuun ja näytti kumpi heistä komentaa. Kesän näytöt olleet toistaiseksi Valeron varjossa, mutta toivottavasti ottaa tällä kaudella seuraavan askeleen ja nousee maajoukkueeseen lunastamaan DDR:n hänelle osoittaman paikan.

7: Milan Skriniar #37. Nuori toppari tuli antikliimaksina sinimustiin kun naapurit ostivat Bonuccin. Ketään ei kiinnostanut, että oli nuorten kisojen paras toppari. Siinäpä olikin sitten helppo paikka alkaa lunastaa itselleeen faneja. Viisi harjoitusmatsia ja nopeimmat valavat jo patsaalle jalustaa Milanoon. Huikean pallovarma toppari, joka taklaa lujaa pystyssä, lukee peliä erinomaisesti ja syöttää palloa todella hyvin. Olisiko tämä se Bonucci mitä emme hukkaa?

8: João Miranda #25. Kokemus on nyt näyttävä kun pelaa nuoren Skriniarin vierellä. Parhaimmillaan erinomainen toppari, jolla toki kehäketun temppuja ajoittain. Pre-seasonilla pelannut todella hyvin yhteen parinsa kanssa. Jos sama meno jatkuu on puolustusvihdoin luotettava.

9:Henrique Dalbert #29. Kesän pisin siirtorumba on päättnyt ja brassi saapunut. Joidenkin mielestä vasemman laidan Maicon, monet arvioineet viime kaudella Ranskan liigan parhaaksi laitapakiksi. Nämä vertaukset ovat vaan kovin vaarallisia. Nopea kuin mikä, mutta brassiksi yllättävän hyvä puolustussuuntaan. Jos yhteispeli Perisicin kannassa onnistuu on Interin vasen laita todella vaarallinen tällä kaudella. Tahtoi unelmiensa seuraan Interiin ja hylkäsi Arsenalit sekä Liverpoolit.

10:Antonio Candreva #87. Interin turhauttavin pelaaja? Silti valmentajat piirtävät hänet ensimmäisten joukossa kuvioihinsa. Tunnollinen työmyyrä, joka ei pääse vastustajasta ohi vahingossakaan. Keskittää euroopan eniten, osuu vähiten. Silti kuusi maalia ja kymmenen syöttöä viime kaudella, koska määrä on voimaa. Jos Kalju saa hänestä parhaan irti, kykenee kyllä likipitäen tuplaamaan nuo tehot.

11:Danilo D'Ambrosio #33. Kunnon oikeaa pakkia odotellessa. Toisaalta Danilo pelasi itsensä viime kaudella otteillaan maajoukkueeseen, joten kyllä hän roolissaan pärjää. Puolustaa hyvin, jospa vielä jalostuisi hyökkäyssuuntaan edes kohtuulliseksi.

Enää vajaa viikko ja sitten päästään taas herkuttelemaan. Odotukset vaarallisen korkealla, mutta sinimustia kannattaakseen pitää olla masokisti. Ehkä Inter tarjoaa itselleni fanituksen 20. vuoden kunniaksi jotain iloa. Forza Inter!

                                                
« Viimeksi muokattu: 15.08.2017 klo 07:01:09 kirjoittanut ar20 »
gordo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: F.C. Internazionale


Vastaus #1 : 15.08.2017 klo 07:14:36

Kiitokset hyvästä avauksesta. Kauden alkuun enää muutamia päiviä, joten kiima alkaa taas nousta. Toivottavasti ei pääty ennen aikaiseen siemensyöksyyn.
Simba

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 15.08.2017 klo 07:40:56

Avaukselle Ylos ja seurantaan!
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #3 : 15.08.2017 klo 07:53:57

Kiitokset myös täältä Ylos
Kiimahan se tässä nousee! Toivottavasti seisoo vielä kahden ekan pelin jälkeen. Viola-Roma peleistä 4-6pst niin kaikki taas mahdollista tällä kaudella ja 0pst niin voidaankin ruveta suunnittelemaan seuraavaa kausitopikkia.. ollaan jännän äärellä!
Biscione

Paikalla Paikalla


Vastaus #4 : 15.08.2017 klo 08:18:31

Candrevan esittelylle Ylos :D

Kiitos avauksesta ja toivotaan Interille nyt sellaista lentoa joka ei pääty mahalaskuun heti jouluna...
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #5 : 15.08.2017 klo 09:19:35

Hyvä avaus Ylos

Muutenhan tämä olisi näyttänyt ihan hyvältä, mutta Kondogbia päätti alkaa lakkoilla viime perjantaina, ilmeisesti fiksun agentti-veljensä käskystä vauhdittaakseen haluamaansa siirtoa Valenciaan. Käsittämätöntä toimintaa joka tuli Spallettillekin täytenä yllätyksenä kun mitään viitteitä suuresta tyytymättömyydestä ei aiemmin ollut havaittu.

En voi ymmärtää mitä lakkoilulla voittaa vs olisi käynyt kertomassa Spallettille ja Sabatinille, että haluan siirron jotta voin pelata enemmän. Valencia tuntuu olevan vähän kitsas maksamaan mitään isoja summia ja Inter ei Kondogbiaa kovin halvalla myy. Viimeisin huhu on, että Kondogbia lainataan ja takaisin tulee lainalle oikea pakki / laituri Cancelo. Ihan ok kai, mutta Inter tarvitsee keskikentälle uuden pelaajan joka tapauksessa (mielellään joku fyysisempi kaveri mitä siellä nyt on jäljellä), joten optimitilanteesta ei olla lähdössä uuteen kauteen.

Perisicin pitäminen on äärimmäisen tärkeää, sieltähän on noussut Man Utd:n jälkeen näitä random-huhuja Chelsean ja Barcelonan hätäkiinnostuksesta, mutta varmaan pelkkää toimittajien mielikuvitusta. Tässä vaiheessa Perisiciä olisi jo hyvin vaikea korvata.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #6 : 15.08.2017 klo 17:47:42

Hyvä avaus, kiitos! Ylos

Yllättävän kova kiima kohti kauden alkua. Hankinnat ovat olleet pääpiirteissään ihan mahtavia ja tulokset presikseltä olivat hämmentävän kovaa luokkaa. Kaljulla muutenkin ihan kelvollinen rekordi joukkueidensa peräsimestä ja Interin joukkue on avarin osalta tosiaan aivan riittävän kova Mestarien Liigaan.
Serie A lienee tällä kaudella pitkästä aikaa tasainen ja kiimainen kärjen osalta ja täten veikkaan Nerazzurria rohkeasti toiseksi Napolin jälkeen.

Forza Inter jne!
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #7 : 15.08.2017 klo 19:39:48

Viimeisin huhu on, että Kondogbia lainataan ja takaisin tulee lainalle oikea pakki / laituri Cancelo. Ihan ok kai, mutta Inter tarvitsee keskikentälle uuden pelaajan joka tapauksessa (mielellään joku fyysisempi kaveri mitä siellä nyt on jäljellä), joten optimitilanteesta ei olla lähdössä uuteen kauteen.

En tiedän onko tuo keskikenttäpelurin osto kärkipäässä vaikka lakkoranskiksesta eroon päästäisiinkin. Siellä on kuitenkin keskikentälle Mario, Gagliardini, Valero, Vecino ja Brozovic. Jos huhuiltu Schick tulee niin voi olla, että vie formaatiossa tuon hyökkäävän keskikentän paikan, jolloin tarvetta olisi peluuttaa enää kahta keskikenttäpelaajaa kerrallaan. Jojo ja eder ovat myös kilpailemassa siitä kakkoshyökkääjän pelipaikasta, joten sinne tunkua riittää jos sellaista käytetään. Nythän otteluita on suhteellisen vähän europelien puuttuessa, joten ihan mielettömän laajalle ringille ei ole tarvetta. Toki tässä on huono sanoa millä formaatiolla Kalju peluuttaa kun ei se ole vielä soittanut kysyäkseen neuvoa...

Siinä olet kyllä oikeassa, että sellainen luut syliin- tyylinen keskikenttäpelaaja rosterista puuttuu ja sellaiselle olisi kyllä ajoittain tarvetta. Toisaalta harkkamatseissahan Spallettin ideana on vaikuttanut olevan mahdollisimman nopea pallon pelaaminen keskikentän läpi hyökkäykseen ja siihen ei kyllä Medelit ja Melot sovi. Noita sukittajaosaston puolustustavia keskikenttäpelaajia, joilla olisi hyvät kyvyt pallollisena taitaa vaan olla saatavilla melkolailla nolla. Cancelosta en oikein osaa sanoa olisinko tyytyväinen vai en, kun hänen valttinsa ovat selkeästi hyökkäämisessä ja kohta kentällä puolustavat enää topparit. Kalju tuumi haluavansa puolustukseen lisää pelaajia, etenkin jos Murillo on lähdössä. Nythän vissiin Ausilio painoa jarrua kolumbialaisen siirrolle, kunnes korvaaja löytyy. Lehdistöhän innostui ja viimeisimpänä "varmana" ollaan tuomassa Mangalaa. Mutta ilmeisesti Cityllä on samalla tavalla korvaajan etsintä käynnissä, joten odotteluksi menee.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #8 : 15.08.2017 klo 19:47:35

Avaukselle Ylos

Kohta mennään! Ylos
Harmaja

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 15.08.2017 klo 20:16:05

Se onkin mielenkiintoista että Interillä oli viime kaudella korkeampi katsojakeskiarvo kuin AC Milanilla, vaikka Inter ei tuloksellisesti pärjännyt Milania paremmin. Eikös Milanilla ole kuitenkin yleensä ollut Interiä isommat yleisömäärät, vai muistanko väärin?

Olisi hienoa jos oma kasvatti Davide Santon pääsisi välillä myös pelaamaan kauden edetessä.
Agagabuto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #10 : 15.08.2017 klo 20:20:18

Hyvä avaus!

Jotenkin aika järkevä pre-season ollut tähän asti, jotenkin pessimistinä vaan odottaa, että mitenköhän tämä saadaan vielä sössittyä...
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #11 : 15.08.2017 klo 20:27:27

Se onkin mielenkiintoista että Interillä oli viime kaudella korkeampi katsojakeskiarvo kuin AC Milanilla, vaikka Inter ei tuloksellisesti pärjännyt Milania paremmin. Eikös Milanilla ole kuitenkin yleensä ollut Interiä isommat yleisömäärät, vai muistanko väärin?

Olisi hienoa jos oma kasvatti Davide Santon pääsisi välillä myös pelaamaan kauden edetessä.

Kyllähän Inter on keikkunut tuolla yleisömäärien kärjessä nyt ainakin kymmenisen vuotta. Ainoa kerta kun Milan oli edellä oli heidän mestaruutensa jälkeisellä kaudella 2011-2012. Vaikuttaa siltä, että Santon on ennemmin kilometritehtaalla kuin pelikentällä ensi kaudella. Toki ensin pitää saada mies takaisin harrastamasta vesijuoksua. Harmi sinänsä, koska Josepojan aikaan vaikutti siltä, että hänessä on loistopakki vuosikymmeneksi.
Harmaja

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 15.08.2017 klo 20:34:29

Kyllähän Inter on keikkunut tuolla yleisömäärien kärjessä nyt ainakin kymmenisen vuotta. Ainoa kerta kun Milan oli edellä oli heidän mestaruutensa jälkeisellä kaudella 2011-2012. Vaikuttaa siltä, että Santon on ennemmin kilometritehtaalla kuin pelikentällä ensi kaudella. Toki ensin pitää saada mies takaisin harrastamasta vesijuoksua. Harmi sinänsä, koska Josepojan aikaan vaikutti siltä, että hänessä on loistopakki vuosikymmeneksi.


Mielenkiintoista että Milanilla on Facebookissa 24 miljoonaa tykkäystä ja Interillä vain 6 miljoonaa, mutta silti Interillä on paremmat katsojamäärät. Mitäköhän tuostakin pitäisi ajatella. Olisiko niin että Milanon ulkopuolella asuvista isompi osa ihmisistä kannattaa Milania kuin Interiä, mutta Milanon ympäristössä asuvista isompi osa kannattaa Interiä.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #13 : 15.08.2017 klo 21:50:25

En tiedän onko tuo keskikenttäpelurin osto kärkipäässä vaikka lakkoranskiksesta eroon päästäisiinkin. Siellä on kuitenkin keskikentälle Mario, Gagliardini, Valero, Vecino ja Brozovic. Jos huhuiltu Schick tulee niin voi olla, että vie formaatiossa tuon hyökkäävän keskikentän paikan, jolloin tarvetta olisi peluuttaa enää kahta keskikenttäpelaajaa kerrallaan. Jojo ja eder ovat myös kilpailemassa siitä kakkoshyökkääjän pelipaikasta, joten sinne tunkua riittää jos sellaista käytetään. Nythän otteluita on suhteellisen vähän europelien puuttuessa, joten ihan mielettömän laajalle ringille ei ole tarvetta. Toki tässä on huono sanoa millä formaatiolla Kalju peluuttaa kun ei se ole vielä soittanut kysyäkseen neuvoa...

Siinä olet kyllä oikeassa, että sellainen luut syliin- tyylinen keskikenttäpelaaja rosterista puuttuu ja sellaiselle olisi kyllä ajoittain tarvetta. Toisaalta harkkamatseissahan Spallettin ideana on vaikuttanut olevan mahdollisimman nopea pallon pelaaminen keskikentän läpi hyökkäykseen ja siihen ei kyllä Medelit ja Melot sovi. Noita sukittajaosaston puolustustavia keskikenttäpelaajia, joilla olisi hyvät kyvyt pallollisena taitaa vaan olla saatavilla melkolailla nolla. Cancelosta en oikein osaa sanoa olisinko tyytyväinen vai en, kun hänen valttinsa ovat selkeästi hyökkäämisessä ja kohta kentällä puolustavat enää topparit. Kalju tuumi haluavansa puolustukseen lisää pelaajia, etenkin jos Murillo on lähdössä. Nythän vissiin Ausilio painoa jarrua kolumbialaisen siirrolle, kunnes korvaaja löytyy. Lehdistöhän innostui ja viimeisimpänä "varmana" ollaan tuomassa Mangalaa. Mutta ilmeisesti Cityllä on samalla tavalla korvaajan etsintä käynnissä, joten odotteluksi menee.

Ei ole joo tällä hetkellä kärkipäässä se ostos, mutta Spallettikin puhui, että oli luvannut Kondogbialle jonkinlaista roolia tulevalle kaudelle. Sekin olisi hyvä, että penkiltä löytyisi se puolustava, fyysinen vaihtoehto keskikentälle vaikkei se ykköspelisapluunaan sopisikaan. Optimipelitapaa ei kuitenkaan kaikissa tilanteessa voida käyttää. Ei tämä mikään Barcelona ihan vielä kuitenkaan ole.

Noh, kunhan nyt saisivat sen kolmostopparin hommattua, Ranocchia pihalle ja sitten vaikka Vanheusden junnuista ykkösrinkiin mukaan tuuraamaan tarvittaessa.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #14 : 15.08.2017 klo 22:07:14

Mielenkiintoista että Milanilla on Facebookissa 24 miljoonaa tykkäystä ja Interillä vain 6 miljoonaa, mutta silti Interillä on paremmat katsojamäärät. Mitäköhän tuostakin pitäisi ajatella. Olisiko niin että Milanon ulkopuolella asuvista isompi osa ihmisistä kannattaa Milania kuin Interiä, mutta Milanon ympäristössä asuvista isompi osa kannattaa Interiä.

Sehän on helposti selitettävissä kun Milan on ostanut kiinasta facebook-tykkäyksiä ja Interillä on ihan oikeita kannattajia ;)

Vakavasti puhellen Inter on saapasmaassa suositumpi seura kuin Milan, kun taas maailmalla Milanilla on kymmeniä miljoonia faneja enemmän. Luvuthan toki perustuvat enemmänkin nettiaikauden seuraajiin somessa sekä seurojen omiin ilmoituksiin rekisteröityneistä faneistaan. Kun Eto'o pyssytteli häkkejä triplainterissä oli odotettavissa, että Interin suosio Afrikassa kasvaisi suuresti. No näinhän ei käynyt siinä määrin kun odotettiin ja jossainhan tuolloin uutisoitiin, että potentiaalisella fanipohjalla ei ollut oikein pääsyä interwebbiin samaan tapaan kuin länsimaissa. Liekö sitten tarua vai totta, mutta sellaista aukotonta mittaria ei ole olemassakaan, millä pystytään sanomaan ketä kannatetaan eniten. Jos mittarina käytetään tätä foorumia niin Romahan on italian kannatetuin seura Suomessa. Ja se ei voi olla menestyksen ansiota :)

Rumasti sanottuna ainoa validi mittari on fanien tuottavuus seuralle lipputulojen ja fanituotemyynnin myötä.
GB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu


Vastaus #15 : 15.08.2017 klo 22:12:27

Ei kai Ranocchian jääminen seuraan tässä tilanteessa mikään katastrofi olisi jos penkkirooli maittaa. Pääasia ettei ole kolmostoppari vaan siellä  on Murillo tai ainakin yhtä laadukas pelimies.

Laitapakkiosastolla turhakkeista ei ilmeisesti päästä eroon. Nyt siellä on puhtaita edustusjoukkueen laitapakkeja viisi kappaletta ja tulopuolelle on edelleen huhuja. Nagatomo ei ole lähdössä mihinkään joten Santonin lähtö ei olisi pahitteeksi.

Kondogbian suhteen Interillä ei ole kuitenkaan mitään hätää. Valencialla ei ole rahaa eikä Interillä halua tai tarvetta pakkomyyntiin. Veikkaan että kalju takoo järkeä patongin päähän konttorissa joku päivä ja ranskalainen esittelee kohta nöyriä anteeksipyyntöjä.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #16 : 16.08.2017 klo 00:32:35

Joao Cancelon tuleminen olisi kyllä uskokaa tai älkää loistava kaappaus. Tuo kaveri pystyy pelaamaan mitä tahansa paikkaa oikealla (esim voisi tarvittaessa olla ihan posketon wingback) ja todella korkealla tasolla. Oli La ligan parhaimpia laitapuolustajia ihan heittämällä ja Barcelonahan piti miestä Alvesin korvaajana todella pitkään, kunnes ongelmat alkoivat. Se sitten onkin se 'mutta' tässä, koska ymmärtääkseni asenteessa on ollut vähän vikaa. Jos Spaltsu saisi fiksattua pään kondikseen...
Biscione

Paikalla Paikalla


Vastaus #17 : 16.08.2017 klo 07:21:16

Mikä siinä onkin että molemmat interiin yhdistetyt laitapakit on päästään sekaisin. No se varmaan on syy että ovat ylipäätään saatavilla. Eikös tuo Cancelo ole menettämässä pelipaikkansa Montoyalle joka taas ei Interissä päässyt urallaan vähää alkuun? Pelaajathan ovat ilmeisesti halukkaita siirtymään mutta seurat tuskailevat miten ostopakot menevät kun kumpiakin ymmärrettävästi floppaaminen pelottaa
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #18 : 16.08.2017 klo 10:34:53

Loistava avaus, kiitos siitä :)

Onko kellään tietoa Joao Cancelon puolustustaidoista, noita kun on moitittu huonoiksi??
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #19 : 16.08.2017 klo 17:38:35

Ranocchia pihalle

Voipi olla vaikeaa kun muistaakseni on klesana.

Huhuilevat että Cityn Mangala olisi tulossa kauden mittaiselle lainalle, ei mitään osto-optioita yms. En nyt tiedä olisiko huimaa EOMia Murilloon verrattuna, brittien reissu taisi mennä vähe vituiksi kun virheitä tuli aika paljon? Kai tuo stunttina menee. Jos ja kun Ranocchia ei liiku pois niin eiköhän toppariosasto ole valmis.

Ja nyt raportoidaan että K-Dog <--> Cancelo -lainadiili olisi done. Molemmilla optio lunastaa pelaaja itselleen. Myöskin Murillon siirtyminen Valenciaan kuulema varma 13milj.€ hintaan.

Itsellä ei mitään tietoa Cancelosta pelaajana mutta jos kuulema Spurs oli valmis maksamaan kaverista 30milj.€ niin ei kai se mikään turha kaveri voi olla? Oikea pakki ja JOS Mangala ja Cancelo on done niin olisiko ne markkinat sitten poistoja lukuunottamatta tässä? Ainakaan mitään pakkorakoja ei mielestäni ringissä ole, pl. ehkä joku rouhija keskikentälle. Tiedä sitten jos kiinalaiset innostuvat vielä jotain Pepsiä hakemaan rahalla ja onko se taas sitten lopulta järkevää.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #20 : 16.08.2017 klo 19:08:32

olisiko ne markkinat sitten poistoja lukuunottamatta tässä?

Itsellä on kyllä sellainen tunne, että sieltä hyökkäyspäähän joku (Schick/vast) vielä naarataan sisään. Tässä on ollut niin paljon savua, että jossain on pakko olla pientä liekkiäkin. DiMarziohan kertoili, että Doria etsii ensin korvaajan ja myy sitten ukon Interiin. Tavallaan siirrolla ei ole kiire, koska hyökkäyspää tekee kyllä riittävästi tehoja nykyiselläänkin, mutta toki nuori ja osittain itsensä sarjassa todistanut peluri olisi vahvistus.

Ranoa tuskin saadaan tosiaan myytyä mihinkään, joten topparit on varmaan Mangalan myötä paketissa. Mangalahan oli ennen Cityn reissua kyllä kova tekijä ja kun City vielä maksaa osan palkasta niin uskoisin, että hän täyttää vähintään sen hätävarapelaajan saappaat. Interin presidentti (Thohir, vaikkei uskoisikaan) lausui medialle Perisicin mahdollisesta siirrosta Perisic dovrebbe rimanere - Perisicin pitäisi jäädä. Kyllä lämmittää sydäntä, että seuralla on tuollainen vahva presidentti, joka ei edes omista seuraa...Miten olisi vaikka lausunto mallia Perisic jää. Olisi ehkä vähän selkeämpi indikaatio kiinnostuneille tahoille sekä erityisesti faneille.

Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #21 : 16.08.2017 klo 19:33:18

Mangala tosiaan ihan jees paikko, koska isoja rahoja ei tarvitse pulittaa, ainoastaan puolet 3,5m€ nettopalkasta. Jos tosiaan saisivat sen oikean pakin vielä pakettiin niin kyllä tuolla joukkueella kehtaisi kauteen lähteä.

Perisic - huhut ovat kyllä pelottavia, ja jos seurajohtokaan ei pysty varmuudella kertomaan, että joukkueen top3-pelaaja pysyy seurassa niin on kyllä onneton tilanne. Kulisseissako Perisic siirtoa sitten vaatii, koska mitään muuta järkeä siirrolle ei enää ole. Vai käykö johto ahneeksi ja haluaa rahastaa 28-pelaajalla vaihtaen hänet nuorempaan (Schick). FFP:kö siellä olisi taustalla mielessä? Surullista paskaa.

Noh toivotaan että jää ja Schick saadaan naarattua.
 
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #22 : 16.08.2017 klo 20:54:05

Cancelon tulo Interiin ja Kondogbian meno lepakoihin näyttää toteutuvan. Molemmille kauden jälkeen osto-optiot seuroilta. Nyt tämän toteutuessa heikoimille paikoille uudet ukot hommattu mutta aika näyttää onko nuorista miehistä sateentekijoiksi.

Kyllä Schick kannattaisi vaikka väkisin naarata Milanon kauneimpaan. Uskon että hommaisi jo tälle kaudelle paikan avaukseen ja tulevaisuudessa tulee olemaan tähtiainesta.
Alkais jo!
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #23 : 16.08.2017 klo 21:33:45

Tuumailin tätä Interin kesän mercatoa, joka tunnutaan yleisesti sivuutettavan kokonaan kun punanutut ostivat samaan aikaan uuden joukkueen. Vaikka itsekin on tietyllä tapaa tullut ajateltua, että Interin siirtoikkuna on ollut hiljainen, niin onhan tuota "avauskokoonpanoa" kuitenkin uudistettu ainakin kolmella tai neljällä pelaajalla. Edellisessä kausitopicissa kun listasin kelvollisia avauksen pelaajia niin onhan niihin heikkoihin kohtiin tullut hyvää päivitystä. Toki täytyy nyt jo myöntää, että olin tuolloin väärässä Valeron ja luultavasti Skriniarin osalta, jotka ovat osoittaneet olevansa selkeitä parannuksia edelliseen. Muutenhan haukuinkin laitapakit ja sellaisetkin ostettiin. Laitapakit (lasken nyt jo Cancelon mukaan) tulivat vaan harmillisen myöhään, jotta heidät olisi saatu integroitua kunnolla preseasonilla. Dalbert varmaan on taattu avauksen pelaaja alusta lähtien kilpailijoiden tasosta johtuen. Cancelon luulen taas viikonloppuna esiintyvän korkeintaan penkiltä, koska D'Ambrosio on ihan mukiinmenevä laitapakki. Cancelon saaminen on omaan mieleen erityisen hyvä siitä syystä, että se on vaimentanut Mario Ranskaan ja Aurier vaihdossa huhut kokonaan.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #24 : 16.08.2017 klo 22:19:15

Cancelon tulo Interiin ja Kondogbian meno lepakoihin näyttää toteutuvan. Molemmille kauden jälkeen osto-optiot seuroilta. Nyt tämän toteutuessa heikoimille paikoille uudet ukot hommattu mutta aika näyttää onko nuorista miehistä sateentekijoiksi.

Kyllä Schick kannattaisi vaikka väkisin naarata Milanon kauneimpaan. Uskon että hommaisi jo tälle kaudelle paikan avaukseen ja tulevaisuudessa tulee olemaan tähtiainesta.
Alkais jo!

Schick kyllä kovettaisi, jotain sellaista D. Bergkamp tyylistä meininkiä kaverissa. Ei nyt just mikään raketti, mutta todella taitava seconda/prima jolla on raameja pitää 'itsestään huolta' kentällä.
Sit vaan sais nähdä mitä Jojolle käy, kuitenkin ihan kelvollisia esityksiä presiksellä ja oikeastaan pelaa ihan samoja positioita kuin Schick. Jos Spaltsu tykkäisi peluutella välilä kahta kärkeä tai jopa tuplakymppiä, olisi näille molemmille toki tilausta rosterissa.

Anyway nyt hankintojen myötä Interin rosteri tuntuisi olevan versatiilimpi kuin aikoihin ja tuon materiaalin uskoisi taipuvan lähes mihin tahansa numerosarjaan.

 
Sivuja: [1] 2 ... 30
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines