FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.12.2018 klo 13:48:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 7 [8] 9 ... 30
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2017-2018 - Kaljun aikakausi  (Luettu 138773 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #175 : 20.10.2017 klo 09:43:12

Eihän sitä pakko ole ostaa, lainallekin saa pelaajia :)

Jos rahaa ei ole maksaa lainasta tai varaa laittaa sopimukseen ostopakkoa, niin en usko, että kukaan hyvää hyvyyttään antaa pelaajaa, joka olisi Ranocchiaa parempi peluri tuonne. Eli kyllä jotain rahaa pitää olla heittää tiskiin, heti tai myöhemmin, jotta sinne saa varteenotettavan pelurin. Ja noita lunastuspakkoja on jo muutama odottamassa, mihin rahaa tulee palamaan eli niitäkään ei loputtomiin voi ottaa kontolle.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #176 : 21.10.2017 klo 16:13:17

VS
Kaunotar vastaan hirviö?

Siinä, missä Roman totesin olleen kotonaan viime vuosina varsinaista myrkkyä Interille, on Vesuviuksen juurella vieraileminen aivan eri kategoriassa. Edellinen sarjavoitto etelästä on haettu heti vuonna 1997, eikä "hiiret pois pöydältä" taida tapahtua tänäänkään. Yleisesti ottaen historian saatossa joukkueiden välillä on kuitenkin Inter voittoja naarannut parikymmentä enemmän kuin Napoli.Jos Interistoilta olisi kysytty heinäkuussa, pelataanko sarjan veden kielelle tuovaa kärkikamppailua Napolin ja Interin välillä lokakuun lopussa, olisi kyllä ääniä tullut nolla. Vai onko kyseessä kaikessa realistisuudessaan mikään veden kielelle tuova ottelu vai silkka kaunotar vastaan hirviö näytelmä? Juven ja Roman kannattajat pohtivat ja kohta ryntäävät kertomaan, millaisella vääryydellä milanolaiset sarjasijoituksellaan ovat, eikä tuollaisella pelillä ole mitään oikeutta pärjätä, puhdasta tuuriahan se on. Ja ottelun jälkeen kun Napoli todennäköisesti voiton haalii, puidaan kuinka kupla puhkesi, alamäki alkaa, tuho tapahtuu ja Interillä on edessään samanlainen tyhjennysmyynti kuin naapurillaan ensi kesänä.

Valitan, mutta tänään on se ottelu, josta on budjetoitu nolla pistettä useammankin kannattajan laskelmissa. Sijoituksista ja pisteitä viis, mutta Juve sekä Milan pitää voittaa jo ihan otteluiden merkityksen vuoksi ja Roman leikkeihin on aina hauska pistää otos realismia mukaan, mutta Lazio ja Napoli ovat niitä joukkueita, joille voi hävitä. Ja jos jonkun pitää voittaa mestaruus, joka ei mene sinimustalle palkintohyllylle, sen ansaitsee Napoli. Ainakin omasta mielestäni. Tappio tänään ei ole maailmanloppu vaan odotusarvo, mutta hauskaa olisi saada voitto nähdäkseen kuinka media menisi sekaisin ja kuinka paljon sitten kirjoiteltaisiinkin italolehdissä siitä s-alkuisesta jutusta, jota ei saa mainita...

Tämä inhorealistinen lähestymistapa ei toki tarkoita sitä, että Inter ei tänään lähtisi voittamaan ottelua ja sitä kykenisikin oikeiden tähtien asennon turvin hoitamaan. Se kuitenkin edellyttää muutamaa asiaa:

-Puolustuspäässä on Handan ja Skriniarin lisäksi muidenkin pelattava ihan oikeasti jalkapalloa. Nuo kaksi kyllä hoitavat tonttinsa, mutta vasen laita Nagatomon johdolla hirvittää jo valmiiksi astellessaan Napolin hyökkäyskolmikkoa vastaan. Viime kautiset japsin toilailut nimenomaan Napolia vastaan ovat tuoreessa muistissa. Eikä Miranda ole kyllä loistanut esityksillään viime aikoina juurikaan, joten sieltä kaikkein eniten kaivataan tason nostoa.

-Keskikentällä on otettettava tällä kertaa selkeä niskalenkki vastustajasta. Kalju tuumi, että ilma palloa Napolin on vaikea hyökätä. Se pitää paikkansa, mutta vaatii sitä, että Valerolla liikkuu tänään pallo eri suuntiin napakasti ja Gagliardini taklailee Hamsikilta illan pilalle. Jos KK:n kolmikko voittaa keskikentän omakseen, on tasuriin jo mahdollisuus.

-Muiden kuin Icardin on onnistuttava maalinteossa. Tai sitten Maurolta on löydyttävä hihasta sellainen esitys, että Maradonakin hiljenee (mikä toki olisi mukava lisämauste tähän :)). Ei yllättäne ketään, että napolilaisten treeneissä lienee katsottu muutama klippi Mauron liikkumisesta tekopaikkaaan. Ja se yritetään estää. Kun pallo on jalassa boxissa, Reinan tasoisella veskarilla reaktiot riittävät ottamaan sen verkosta pois, torjuntaa lienee turha haaveilla. Eli Napoli ottaa kaiken ajan ja tilan pois Icardilta koko ajan ja se avaa tilaa...Perisicille. Voittoa varten Perisicin tulee pelata se parempi ottelunsa, jossa myös tekee maaleja.

City jyräsi napolin viikolla ensimmäisen vartin aikana täysin mattoon, mutta Interillä ei ole kykyä samanlaiseen prässiin ja syöttöpelaamiseen kuin cityläisillä. Onkin hauskaa nähdä, millä Kalju lähtee murtamaan Napolin pelin. Viime kaudella Romalla se onnistui ja siellähän ei ole yhtään parempaa peluria kuin sinimustissa...


Löytyykö apua sieltäkään?
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #177 : 21.10.2017 klo 16:42:08

Piti hakea rokote tuon lopun ruosteisen narraimen jälkeen.

Hyvä pohjustus!
Biscione

Poissa Poissa


Vastaus #178 : 21.10.2017 klo 18:50:56

Toivottavasti tämäniltaisesta ei tule suvereeni yliajo joka heikentää koko sarjan mainetta, vaan saadaan tasainen ja jännittävä ottelu. Maaleja kyllä luulisi tulevan kun noita pyssyttäjiä on kentällä vähän enemmänkin
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #179 : 21.10.2017 klo 21:43:21

Piti hakea rokote tuon lopun ruosteisen narraimen jälkeen.

Mukavaa, että sentään joku reagoi. :) Tosin olen kyllä viime aikoina kohdistanut piikkini enemmänkin vielä kesällä Kiinan kokoisella egolla ja koulukiusaajan käyttäytymisellä varustettuihin punamustien kannattajiin.
Biscione

Poissa Poissa


Vastaus #180 : 21.10.2017 klo 22:46:38

Vastoin pelkotiloja ei tullut yliajoa. Itseasiassa omaan silmään inter pärjäsi ihan hyvin kyydissä kun miettii miten kova napoli on ollut tähän asti. Toki menestyvällä joukkueella pitää olla huippuvahti ja Handa kyllä ansaitsi viikkopalkkansa tänään.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #181 : 21.10.2017 klo 23:36:58

Etukäteen ajattelin, että tulee kunnolla tukkaan. Hyvinhän se meni, eikä Inter mitenkään huonolta näyttänyt.
Seuraava peli on edessä jo parin päivän päästä, eikä siinäkään vastus helpoimmasta päästä. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #182 : 22.10.2017 klo 13:07:06

Oli kyllä mukavaa jalkapalloviihdettä nollanollaksi. Vaikka stadionilla olikin melkoisen kova tunnelma, jossa Interille vihellettiin aina pallollisena, niin kyllä siellä loppuvihellyksen jälkeen silti oltiin tyytyväisiä kotijoukkueen suoritukseen. #Interiscoming alkaa näkyä siinä, että muutoksena edelliskausiin nyt pelataan joukkueena. Ja ilman tiivistä joukkuepeliä olisi eilen varmasti tullut kuokkaan. Muuten itselle vaikutti siltä, että otteluennakossa kaivatuista asioista tapahtui kaksi kolmesta, eli puolustuspään pelaajat nostivat profiiliaan ja keskikentän taistelu voitettiin tai ainakin saatiin tasoihin. Se mitä ei tapahtunut oli se hyökkäyksen esiinastuminen muilta kuin Maurolta, jota seurailtiin kahden topparin voimin melkein koko ottelu.

Mutta Interin laitapakit :o. Oikeastaan todella hyvä esitys heiltä, mitä nyt japsi ei pallollisena pärjännyt, mutta puolusti hienosti ja D'Amrosio pelasi täysin vahvuuksillaan eli puolustussuunnan loistolla. Skriniar oli nyt jo totutun hyvä, ainoastaan kerran herpaantui ja vastustajan toppari vei pallon. Handa oli loistava, mutta se ei yllättäne ketään. Ottelun erikoismaininnat menevät kyllä Candrevalle, joka pelasi taas hyvän ottelun sekä Gagliardinille who's back. Nuori italialainen ei loista kentällä tekemällä maaleja, mutta hitto, että puolustaa hienosti keskustan. Voittaa kaksinkamppailuja, niin että vastustajat levittelevät käsiään ihmeissään ja puolustaa tilaa aivan erinomaisesti. Ja myös osaa rytmittää peliä syötöillään pallollisena, vaikka ihan edelliskauden tasolla ei tässä vielä ollakaan. Totesi myös haastattelussa, että kunnolla ei ollut alkukauden suorituksien kanssa mitään tekemistä. Mielestään pelasi vain huonosti. Rehellisyyttä ja objektiivisuutta on pakko arvostaa Ylos Samalla linjalla ylöspäin ja tähti syttyy uudestaan kirkkauteen.
Biscione

Poissa Poissa


Vastaus #183 : 22.10.2017 klo 18:58:09

Tulikos Mirandalla korttitili täyteen eilen? Jos niin pääsee rano näyttämään kyntensä parin päivän päästä. Olisi voinut pahempaankin paikkaan käydä
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #184 : 22.10.2017 klo 18:59:40

Tulikos Mirandalla korttitili täyteen eilen? Jos niin pääsee rano näyttämään kyntensä parin päivän päästä. Olisi voinut pahempaankin paikkaan käydä
Taitaa pelikielto tulla vasta seuraavasta lapusta.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #185 : 23.10.2017 klo 17:19:04

Samoilla linjoilla muiden kanssa lauantaista, sehän meni loppujen lopuksi oikein kivasti. Napoli piti palloa mutta eivät he kyllä saaneet sillä oikein mitään aikaan, kiitos loistavan puolustuspelaamisen. Ylöspäin ei sitten tapahtunut mitään mutta samapa tuo kun ei isännätkään sitä maalia tehnyt. Piste maistuu kun miettii että ennakko-odotukset eivät hirveän korkealla olleet. Huomenna taas jatkuu kun loistavasti kauden aloittanut Sampdoria tulee kylään. Tunnetusti Samp Meazzalla on potentiaalinen banaaninkuori Interille, toivottavasti ei tällä kertaa.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #186 : 23.10.2017 klo 19:52:24

Samoilla linjoilla muiden kanssa lauantaista, sehän meni loppujen lopuksi oikein kivasti. Napoli piti palloa mutta eivät he kyllä saaneet sillä oikein mitään aikaan, kiitos loistavan puolustuspelaamisen. Ylöspäin ei sitten tapahtunut mitään mutta samapa tuo kun ei isännätkään sitä maalia tehnyt. Piste maistuu kun miettii että ennakko-odotukset eivät hirveän korkealla olleet. Huomenna taas jatkuu kun loistavasti kauden aloittanut Sampdoria tulee kylään. Tunnetusti Samp Meazzalla on potentiaalinen banaaninkuori Interille, toivottavasti ei tällä kertaa.

Jep. Napolin tylsyttäminen oli itseasiassa aika hieno juttu kun miettii millaista kyytiä ne ovat antaneet tällä kaudella monille. Spaltsun ja jengin taidonnäyte oli tuo lauantai Ylos

Samoin tuntuu, että vaikka peli itsessään ei mitään järin näyttävää tykitystä ole, siinä on kuitenkin punainen lanka ja määrätietoisuus sekä taisteluilme kentällä paistaa niin että ihan häikäisee näiden muutaman viimevuoden jälkeen. Tällä hetkellä Inter tekee juuri sitä mitä pitääkin, tulosta. Hinnalla millä hyvänsä pisteitä, pisteitä ja pisteitä.
Mestarien liigaan pääseminen vaan olisi niin valtaisan tärkeä asia. Sen jälkeen pelaajien houkutteleminen helpottuu ja työrauha on ainakin hetkeksi taattu koko organisaatiolle. Sitten voi ryhtyä katselemaan sitä sexyfootballia jos on tarvis ja mahdolliset uudet pelaajat siihen taipuvat.

Yksi asia mikä vähän mietityttää vaan on tuo Borjan kymppipaikka. Haluaisin nähdä partaveikon vähän alempana rakentamassa varsinkin heikompia vastaan. Kymppiin ei Valeron hyökkäysavut ole ehkä riittävät, kun tuolla on oikeasti vain kaksi äijää keneltä tehoja voi jatkuvasti odottaa.
Borja on kuitenkin niin taitava ja hyvä syöttämään että alempana voisi päästä oman pelinsä päälle paremmin. Kalju taitaa vaan tykätä kymppipaikasta ideana ja ei sinne parempaakaan ole Brozovicin poissa olessa tai kun sille sattuu ohipäivä.

E. No siis toki Mario käy kymppiin, mutta vähän skeptinen olen senkin suhteen onko kybä sille oikea rooli.
« Viimeksi muokattu: 23.10.2017 klo 19:55:18 kirjoittanut chandlerbing »
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #187 : 24.10.2017 klo 13:26:48

Yksi asia mikä vähän mietityttää vaan on tuo Borjan kymppipaikka. Haluaisin nähdä partaveikon vähän alempana rakentamassa varsinkin heikompia vastaan. Kymppiin ei Valeron hyökkäysavut ole ehkä riittävät, kun tuolla on oikeasti vain kaksi äijää keneltä tehoja voi jatkuvasti odottaa.
Borja on kuitenkin niin taitava ja hyvä syöttämään että alempana voisi päästä oman pelinsä päälle paremmin. Kalju taitaa vaan tykätä kymppipaikasta ideana ja ei sinne parempaakaan ole Brozovicin poissa olessa tai kun sille sattuu ohipäivä.

E. No siis toki Mario käy kymppiin, mutta vähän skeptinen olen senkin suhteen onko kybä sille oikea rooli.

Spanskihan on pelannut tuota kymppipaikkaa juurikin siksi kun Brozovic on klesana ja Mariollakin on ollut jotain pikkuvaivaa. Onhan se nähty että kyllä hän paremmin sopii tuohon kahden kk-pelaajan linjaan, ei oikein nopeus riitä kymppipaikalla. Jää nähtäväksi tänään joko Mario olisi valmis palaamaan avaukseen.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #188 : 24.10.2017 klo 14:59:22

Spanskihan on pelannut tuota kymppipaikkaa juurikin siksi kun Brozovic on klesana ja Mariollakin on ollut jotain pikkuvaivaa. Onhan se nähty että kyllä hän paremmin sopii tuohon kahden kk-pelaajan linjaan, ei oikein nopeus riitä kymppipaikalla. Jää nähtäväksi tänään joko Mario olisi valmis palaamaan avaukseen.

Toivoisinkin näin. Tosin Vecino pelasi hienon pelin Napolia vastaan joten varmaan saa jatkaa siinä pohjalla Gagliardinin kanssa.

Eiköhän kuitenkin Valero löydy siitä Icardin takaa tänäänkin.
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #189 : 24.10.2017 klo 18:53:26

Pikkuisen on pelottava tunne tänään Genoalaisia vastaan. Pahaa pelkään että monella pelaajalla on rotsi henkisesti ja fyysisesti tyhjä Napoli pelin jäljiltä. Tänään pitäisi ehdottomasti hyödyntää rotaatiota. Eder, Joao Mario avaukseen Borjan ja Candrevan (joka on muuten ollut derbyssä ja Napoli pelissä Interin top 3 pelaaja) aloittaessa penkillä ja Dalbert ja Cancelo myös ainakin vaihdosta kehiin. Näillä ukoilla uskoisi ainakin näyttämisen halun olevan aika korkealla. Tänään 3pts niin alkaa vauhti olemaan jo pistessä 2000-luvun lopun tasolla. Viime kaudella Inter taisi olla kerännyt tässä vaiheessa kautta 11pistettä kun tämän kauden vertailuluku on 23 pistettä. Ei huono ( Jorma Uotisen äänellä sanottuna)

Forza Inter!

Edit. Ei muutoksia kokoonpanoon vaan samalla mennään kuin Vesuviuksen juurella. Pelkäänpä ettei energiat ole tänään kunnossa.
« Viimeksi muokattu: 24.10.2017 klo 20:01:38 kirjoittanut Lihaani »
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #190 : 24.10.2017 klo 22:04:00

Pikkuisen on pelottava tunne tänään Genoalaisia vastaan. Pahaa pelkään että monella pelaajalla on rotsi henkisesti ja fyysisesti tyhjä Napoli pelin jäljiltä. Tänään pitäisi ehdottomasti hyödyntää rotaatiota. Eder, Joao Mario avaukseen Borjan ja Candrevan (joka on muuten ollut derbyssä ja Napoli pelissä Interin top 3 pelaaja) aloittaessa penkillä ja Dalbert ja Cancelo myös ainakin vaihdosta kehiin. Näillä ukoilla uskoisi ainakin näyttämisen halun olevan aika korkealla. Tänään 3pts niin alkaa vauhti olemaan jo pistessä 2000-luvun lopun tasolla. Viime kaudella Inter taisi olla kerännyt tässä vaiheessa kautta 11pistettä kun tämän kauden vertailuluku on 23 pistettä. Ei huono ( Jorma Uotisen äänellä sanottuna)

Forza Inter!

Edit. Ei muutoksia kokoonpanoon vaan samalla mennään kuin Vesuviuksen juurella. Pelkäänpä ettei energiat ole tänään kunnossa.

Mitä asiantuntemusta😂😂😂
Inter pelaa helposti kauden parastaan ja huikea syksy saa vaan jatkoa.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #191 : 24.10.2017 klo 22:45:58

Inter pelasi suorastaan loistavasti kunnes lopetti pelaamisen. Onko tää joku Kaljun juttu, että laitetaan peli jännäksi ja lopetetaan pelaaminen?
Se tulee vielä kostautumaan jossain pelissä.
Sarjan kärjessä, ainakin vuorokausi. Vois olla huonomminkin :D
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #192 : 24.10.2017 klo 23:00:48

Näytti että aika monelta pelaajalta loppui energiat pelin lopussa. Vaihtoja voisi tehdä jo aikasemmassa vaiheessa niin voisi vaihtaa hyökkäyspään ja laitapelaajia eikä tarttisi tehdä pakki-pakki vaihtoja. Mutta hyvä näin, voitto on aina voitto.
peruslauste

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso Ankan Punk Side Story


Vastaus #193 : 25.10.2017 klo 13:07:02

Huvitti kyllä eilen Kaljun tuuletukset pelin jälkeen koska housuun paskominen täydellisestä dominanssista oli erittäin lähellä. Toisaalta kolme pistettä tuli ja ei näitä keväällä muistella että millä esityksellä.
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #194 : 25.10.2017 klo 13:43:20

Näytti että aika monelta pelaajalta loppui energiat pelin lopussa. Vaihtoja voisi tehdä jo aikasemmassa vaiheessa niin voisi vaihtaa hyökkäyspään ja laitapelaajia eikä tarttisi tehdä pakki-pakki vaihtoja. Mutta hyvä näin, voitto on aina voitto.

Sama homma oli Spallettilla Romassa, mutta tulosta syntyi. Nyt 10 kierroksen jälkeen sinimustilla 8 voittoa ja 2 tasuria, eivätkä eurokiireetkään tällä kaudella paina. Taisi Kalju sittenkin olla kesän kovin kaappaus Inter-leiriin?
pelotudo

Poissa Poissa


Vastaus #195 : 25.10.2017 klo 14:11:27

Kolme (?) tolppaa ja useampi tuhrattu 2-1 tai puolittainen läpiajo.

Olishan tuon voinut ratkaista jo aiemmin, tosin joku voisi väittää että 3-0 on jo voiton naulaamista. Ei näköjään Interille.

Mitä helvettiä tuolla on tapahtunut, kun joku Nagatomo esimerkiksi näyttää huippupelaajalta.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #196 : 25.10.2017 klo 14:49:49

Huvitti kyllä eilen Kaljun tuuletukset pelin jälkeen koska housuun paskominen täydellisestä dominanssista oli erittäin lähellä.

Sama, myös tämä pisti silmään Kaljun matsin jälkeisessä haastiksessa:

Uutinen
“We played a great game, against a well-coached opponent, it can happen that there were two strange bounces that they were able to convert into goals. It’s all normal and there was nothing bad about our performance."


Häh?! ???

Täyttä dominointia 60-65 minuuttia, sitten vieraat saavat todella halvan kavennuksen ja Inter nostaa kaasun jalalta. Vieraat saavat henkeä päälle ja alkavat tulla läpi melkein joka hyökkäyksessä. Vieraiden toinen alkaa oikein leijua ilmassa ja sieltähän se tuli ja armoton nitroloppu vielä peliin. Kuten todettua, täydellinen housuunpaskominen oli aivan liian lähellä. Kuten myös todettua, vaihtoja olisi pitänyt ruveta tekemään paljon aikaisemmin. Toki ainakin keskikentän suhteen tämä oli aika vaikeaa kun Mario oli ainoa vaihtopelaaja, mutta Santon ja Eder olisi pitänyt ottaa aikaisemmin sisälle. Noh, nyt loppu oli onnellinen mutta liian tiukoille tuo meni. Pelinhän olisi pitänyt olla jo 5-0 tai 6-0 ennen tuota kavennusta mutta Inter ja paikkojen tuhlailun pitäisi olla jo valitettavan tuttua kauraa tässä leirissä.

Mutta ettei mene ihan negailuksi niin pakko vielä myös kehua Kaljua. Kädenjälki alkaa näkymään kentällä kun jokainen pelaaja tuntuu nostavan tasoaan kierros kierrokselta ja ennenkaikkea tuo ryhmä alkaa myös näyttämään joukkueelta. Erityisesti Candreva on aivan eri pelaaja kuin n. kuukausi sitten; keskitykset ovat alkaneet tippua sinne minne pitääkin ja italialainen on myöskin alkanut haastamaan pakkeja ihan eri tahtiin. Myöskin Yuto näyttää uudestisyntyneeltä ja homma toimii molempiin suuntiin. Tarvitseeko edes mainita Icardia? Vire on hirveä ja eilenkin oli hattu todella lähellä. Myöskin Gagliardini on alkanut dominoimaan entiseen malliin joten kyllähän tässä tulevaisuuden näkymät alkavat olemaan hyvällä mallilla. Nyt tulee vielä mukavaa pikku taukoa kun seuraava peli on vasta maanantaina Ylos
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #197 : 29.10.2017 klo 21:58:25

VS

Veronalla on ollut historian saatossa hiljaisempaa voittosarakkeessa Interiä vastaan (4) kun taas tasapelejä seurojen välillä on nähty yllättävänkin paljon (20). Inter on voittanut otteluista 30 ja edellisestä veronalaisten voitosta onkin kulunut vaivaiset 25 vuotta. Inter on ottelussaan pakkovoiton edessä kun muut kilpakumppanit ehtivät jo saalistaa täydet pistepotit omista otteluistaan viikonlopun aikana. Viikko-ottelussaan Dorian kukistanut Inter palloili tunnin verran loistofutista, josta päällimmäisenä jäi käteen maalipuiden kolina, jota Kalju voi käyttää muistutuksena onnekkaiden huutelijoille...Sitten loppuikin puhti pelaajista ja loppus kuvastaa Icardin toteamus, ettei 3-0 johtavan seuran pidä joutua kyselemään paljonko ottelua on vielä jäljellä. Kippari olikin syystä raivoissaan ottelun lopusta ja osoittaa sen naulaamalla itsensä Immobilen kantaan seuraavassa ottelussa?

Muuten Inter lähtee otteluun lähes täydellä miehistöllä, kun Brozovicin on saatu takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Odotettavissa ei kuitenkaan liene kokoonpanomuutoksia edellisiin otteluihin, sillä onhan Kalju jo osoittanut olevansa voittavaa joukkuetta ei vaihdeta - miehiä. No tulosta on tullut, joten kritiikki lienisi hieman yliampuvaa tässä vaiheessa ja onhan tuolla Candreva ja Nagatomo eläneetkin uutta kevättä viimeisten otteluiden aikana. Jos tästä ei kuulu kunnia Spalletille niin kenelle sitten? Toki Vecino on treenannut viikolla itsekseen jouduttuaan jättämään ottelun kesken Doriaa vastaan, joten katsotaan saataisiinko sieltä kuitenkin lusitaani vetelemään naruja Icardin taakse. Gagliardini lienee sementoinut paikkansa keskellä viimeisten otteluiden die hard -asenteellaan, joten Vecinon puuttuessa Valero tippunee vierelle ja ylös haetaan korvaaja Eder-Mario-Brozovic-akselilta.

Loppuun pitkin kysyä, voittiko Santon viikon vapaapotkukisan Mariota ja Ederiä vastaan? :oKymmenen peliä ja tehot: 11+0 ja 3+5. Pysäyttääkö Romeo vai Julia tämän kaksikon?

Ja herkutellaan nyt vielä Milanon todellisen topparitähden otteilla tältä kaudelta:
https://twitter.com/twitter/statuses/923533391013777408
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #198 : 31.10.2017 klo 00:27:52

Oli se taas pirun vaikeaa, mutta niin vain kolme pistettä tarttui mukaan.
Aikamoisen huumoripilkun tuomari tarjoili Veronalle. Siitäkin huolimatta joukkue kairasi voiton. D'Ambrosiolle suosittelen piilolasien vaihtoa, sen verran vaikeita palloja tarjoili Handalle alaspäin.
Vecino ei kyllä jotenkin vakuuta. Tarjoilee aikamoisia alibi syöttöjä ja laukoa ei osaa edes vähää alusta. Taistelee kyllä siinä missä muukin joukkue.
Valero oli ensimmäisellä jaksolla ylivoimaisesti paras pelaaja, siitä sai palkinnoksi maalinkin.
Tästä on jälleen kerran hyvä jatkaa.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #199 : 31.10.2017 klo 16:40:45

Tiukkaa se oli mutta tulos ratkaisee Ylos . Hellas kyllä taisteli kiitettävällä asenteella mutta ei Inter missään vaiheessa ollut mitenkään "hädässä". Pilkku oli kyllä niin siinä ja siinä ilman värilasejakin, nyt kävi näin; muutenhan isännillä ei paikkoja ollut. Perisicin hurja pommi takasi kuitenkin ansaitun voiton. Seuraavaksi sitten Torino ensi sunnuntaina, vastus kovenee mutta kyllähän tuokin peli pitäisi pystyä voittamaan.

Omasta mielestäni taas Vecinonkin käyrä on ollut muiden kanssa tasaisessa nousussa. Hyvää tekemistä molempiin suuntiin, pallo pysyy jalassa ja pääsee sen kanssa myös vastustajasta ohi sekä myös avaavat syötötkin menevät linjojen läpi tai omille. Hoitaa myös puolustamista ja riistoja hyvin Gagliardinin rinnalla.

 
Sivuja: 1 ... 7 [8] 9 ... 30
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines