FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2019 klo 12:45:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 ... 30
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2017-2018 - Kaljun aikakausi  (Luettu 139462 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #375 : 05.02.2018 klo 20:09:44

Lauantain esitystä kuvaa ainoastaan yksi sana, luokaton. Aivan halutonta mukapelaamista alibisyötöillä, ei mitään hajua mitä tehdä pallon kanssa. Siis vittu paikoitellen Crotone hallitsi ja pyöritti peliä, Meazzalla?! Nyt on sitten seilattu kaksi kuukautta ilman voittoa ja kyllä tekeminen on niin surkean näköistä rämpimistä että tällä hetkellä luotto Kaljuun on ainakin täällä aika nollissa. Kaksi peliä joista ne kuusi pistettä olisi pitänyt ottaa kahden sijaan. Roma enää pisteen päässä ja kriisi on päällä, vittu jee. Saa nähdä miten pitkään kiinalaiset katsovat tätä paskaa, itse olisin jo antanut ultimaatumin: Voitto Bolognasta tai muuten tulee potkut. Jos sitten ensi kaudella bensa riittäisi pidempään kuin n. kolme kuukautta?
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #376 : 06.02.2018 klo 14:32:31

Valmentajaa lienee turha tässä vaiheessa kautta potkia pois. Tai voisi sanoa niin päin, että koska valmentajan vaihtaminen on tuottanut posiitivisia tuloksia? Ainakaan Interissä näin ei yleensä käy.

Inter on kuitenkin EDELLEEN neljäntenä, toki Roma on vain pisteen päässä, mutta Laziokin meni käsittämättömästi häviämään eilen. Onhan se totta, että ryhtiliikkeen on vain tultava jossain kohtaa, tasureilla ei tietenkään pärjätä. Kilpakumppanit vain antavat tällä hetkellä kohtuullisen hyvin aikaa hakea sitä ryhtiliikettä. Ehkäpä miehistövaihdokset avaukseen voisivat tuoda sen?

edit. Vielä Spallettista (ja Sabatinista). Kaiken käsityksen mukaan heitä vedettiin ns. perseeseen kesällä. Suningin lupaukset olivat kovat, puheissa oli Nainggolania, Vidalia, oli #InterIsComing hastagia ja oli vaikka mitä mölinää. Sabatini palkattiin siis hommaan näillä lupauksilla ja sama pätee varmasti myös Spallettiin. Kiina-bannit lopettivat tuon touhun kuin seinään. Olihan siinä toki kesää jäljellä Spallettin uudelleenjärjestellä ajatuksensa, että missä tilanteessa nyt ollaankaan, mutta kun nyt tammikuussakaan ei tule pennin jeniäkään käyttöön niin voihan se vähän vitutella näitäkin kavereita.

En sitä kiistä, etteikö silti tuolla materiaalilla pitäisi pystyä parempaan. Valmentajan tehtävä on saada materiaalista riittävän hyvä tulos revittyä ja tällä hetkellä se ei onnistu Spallettilta ollenkaan. Eli pyyhkeitä toki lähtee valmentajan suuntaan, mutta kokonaiskuvassa isoin syyllinen istuu jossain, missä vitussa istuukaan pääkonttorissaan Nanjingissa.
« Viimeksi muokattu: 06.02.2018 klo 14:42:18 kirjoittanut Mogitus »
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #377 : 06.02.2018 klo 17:28:06

Suurimmat syylliset istuu varmasti jossain päin Kiinaa, mutta kyllä Spallettikin aikamoinen vitsi on.
Onko oikeasti noin vitun yksinkertainen tyyppi että puskee samalla taktiikalla illasta toiseen vaikka sen osaa lukea jo sokea mummokin? Ei edes yritä herätellä joukkuetta kokoonpano tai taktillisilla muutoksilla?
Mitä sitten jos olisi saanut kesällä kaikki haluamansa pelaajat, vetäisi laput silmillä silti. Joo pisteitä olisi varmasti enemmän, mutta tuskin silti osaisi muuta kuin puskea päin seinää samalla taktiikalla.
Välillä tuntuu että Spalletti elää ihan jotain muuta vuotta kuin tätä. Ei ymmärrä että pelaajat osaa muutakin kuin sen yhden tempun tai että taktiikoita on enemmän kuin yksi.
Paranisiko tulokset valmentajaa vaihtamalla? Ei välttämättä. Paraneeko tulokset Spallettin kanssa? Ei siltä näytä.
Jotain pitää kuitenkin tehdä, muuten jää luu käteen ja ensi kaudella saamme ihailla Biabianyn tasoisten lahjakkuuksien otteita kentällä.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #378 : 06.02.2018 klo 17:50:30

Paskaahan se olisi jos taas kerran vaihtuisi valmentaja kesken kauden mutta kuten todettua, ei tässä enää viikkotolkulla voi odottaa kurssin kääntymistä. Tässä on nyt n. kaksi kuukautta odotettu muutosta mutta lukko ei vaan tunnu millään aukeavan. Joo, olin ehkä turhan jyrkkä tuon ultimaatumin suhteen mutta sanotaanko nyt näin että jos ensi sunnuntai menee taas päin persettä niin paine erottaa Kalju varmasti kasvaa aivan uusiin sfääreihin, nämä on kuitenkin pelejä mitkä pitäisi hoitaa ilman suurempia ongelmia. Veikkaan myös että toimistolla seurataan hyvin tarkkaan mitä Lontoossa tapahtuu, kohta voi olla iso nimi vapaana. Toivottavasti tätä ajatusleikkiä ei tarvitse tämän enempää miettiä vaan se lukko murjottaisiin vaikka väkisin auki ensi viikonloppuna.
GB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu


Vastaus #379 : 06.02.2018 klo 18:03:51

Alkukausi oli huima, mutta niin oli sitä seurannut sukelluskin. Näin se usein menee kun operoidaan kapealla materiaalilla. Interillä ja Romalla on nyt sakannut, mutta kutina on että Laziollekin on se lasku tulossa jossain vaiheessa.

Kuitenkin jos katsellaan ennakko-odotuksia ennen kautta, niin ollaan siellä mitä täälläkin ennusteltiin. Spallettin taktiikka on ollut toki hieman liian ennalta-arvattavaa, mutta ainakin nyt on jokin ajatus mitä yritetään toteuttaa (vrt. Mancini).

Kapea materiaali vaatii sen että avainpelaajat ovat iskussa. Kun se puoli alkaa taas luistamaan niin kohta voidaan huudella Spallettille jatkosopparia.
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #380 : 06.02.2018 klo 23:17:11

pelaajat osaa muutakin kuin sen yhden tempun

Itsellä taas sellainen fiilis, että ei ne osaa. Candreva on joskus osannut, mutta Interissä ollut aika yksipuolinen juoksija ja keskittäjä. Perisic nyt on sen yhden kikan poni ja muuksi ei muutu vaikka kuinka kehutaan. Viime pelissä oli viisi paikkaa, mutta osuko se edes päätykatsomoon?? Icardilla on omat heikkoutensa niiden erityisvahvuuksien lisäksi ja keskikenttä on mikä on. Aika rajoittunut on pelaajien kyky muuntautua muuksi kuin mitä ovat. Eikä joukkueessa ole oikein sellasta monipuolista ja laadukasta pelaajaa joka voi pelin kulun muuttaa. Lisätään tähän se, ettei avarin ulkopuolelta löydy vahvistavaa tai erilaista pelaajaa niin valmentajalla on kädet aika sidotut sen suhteen. Kyllä tuo huutaa taitavaa 1vs1 pelaajaa jolla on luovuuta ja työmoraalia. Spallettin miinus on se, ettei saa pelaajia motivoituneeksi ja jos harjoittelussa on jokin pielessä niin se. Tietenkin voisi yrittää edes löytää jotain vaihtoehtoisia tapoja pelata, myönnän kyllä. Nyt on koko joukkueella aika alkaa taas tekemään töitä ja pelaamaan joukkueelle eikä itselleen tai vaan hölkkäillä.

Joao Cancelo olisi uutisten mukaan penkitetty sen takia, ettei ole ollut tarpeeksi motivoitunut/aktiivinen harjoituksissa. Jos tämä totta niin voisiko sinne laittaa Periusicin myös penkille istumaan. Jotenkin tuntuu siltä, että jos Spalletti saa jatkaa kesän yli niin joukkueessa nähdään kevyt puhdistus kesällä.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #381 : 07.02.2018 klo 21:29:08

Spallettin taktiikka on ollut toki hieman liian ennalta-arvattavaa, mutta ainakin nyt on jokin ajatus mitä yritetään toteuttaa (vrt. Mancini).

No jaa, kyllä tuo omaan silmään on alkanut aika paljon näyttämään samalta paskalta mitä se oli pahimmillaan paska-Mancion kanssa. Peli-idea täysin hukassa.

Lainaus
Kyllä tuo huutaa taitavaa 1vs1 pelaajaa jolla on luovuuta ja työmoraalia.

Rafinha? Toivottavasti olisi sunnuntaina avauksessa.

kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #382 : 07.02.2018 klo 23:50:56

Rafinha? Toivottavasti olisi sunnuntaina avauksessa.

Niin saattaa olla ja toivotaan, että olisi avauksessa. Tällä hetkellä vielä kevyt arpa, mihin suuntaan lähtee suoritukset kulkemaan. Ainut toivo tälle kaudelle kylläkin. Laituriksi tarvitaan myös sellainen 1vs1 pelaaja joka pääsee ohi puolustajasta ja omaa ainakin kaksi eri harhautusta :) 

Ehkäpä kesällä sitten taas haaveillaan...
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #383 : 08.02.2018 klo 00:10:46

Niin saattaa olla ja toivotaan, että olisi avauksessa. Tällä hetkellä vielä kevyt arpa, mihin suuntaan lähtee suoritukset kulkemaan. Ainut toivo tälle kaudelle kylläkin. Laituriksi tarvitaan myös sellainen 1vs1 pelaaja joka pääsee ohi puolustajasta ja omaa ainakin kaksi eri harhautusta :) 

Ehkäpä kesällä sitten taas haaveillaan...

Felipe Andersonilla ja Simo Inzaghilla mennyt kuulemma vähän sukset ristiin Lazion kulisseissa. Jos onnistuisi vaikka vaihtaa Candreva sinne takaisin ja saada Anderson tilalle :)

Muutoinhan Inter on taas hakannut päätään seinään kohta kolmatta kuukauutta. En avaudu, kun muut ovat sen jo ansiokkaasti tehneet. Spalletti on varmaan pakko vaihtaa, jos UCL paikka alkaa oikeasti karkaamaan. Seuraavat kolme peliä on aivan pakko voittaa, ja mielellään vielä joukkueen itseluottamusta kohentavilla esityksillä ennen Derbyä ja Napolia. Jos näiden seuraavan viiden pelin jälkeen Inter on menettänyt UCL sijotuksen ja pelannut tähän malliin, siihen jää vielä 10 ottelun suonenvedolla mahdollisuus tehdä ihme. Silloin uuden koutsin alkuboostilla saattaisi saada vielä top 4 sijoituksen haaviin.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #384 : 08.02.2018 klo 14:09:12

Argentiinan Racingista on tulossa ilmeisesti sabamagialla Lautaro Martinez, 20 v, hyökkääjä. Hieno mies, ja vituttaa kilpailevan seuran maanikkoja jo valmiiksi.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #385 : 08.02.2018 klo 14:20:12

Inter on ilmeisesti lanseeraamassa uutta sosiaalisenmedian strategiaa. Kannattaa lähteä siitä että ei kerro miten ottelut on mennyt vaan valehtelee että joskus tulee voittojakin ja pelikin on ollut yritteliästä. :D
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #386 : 08.02.2018 klo 17:04:07

Argentiinan Racingista on tulossa ilmeisesti sabamagialla Lautaro Martinez, 20 v, hyökkääjä. Hieno mies, ja vituttaa kilpailevan seuran maanikkoja jo valmiiksi.

Uskotaan kun nähdään... Uutisissa kesään asti pyörii "waiting ok from suning" ja sitten menee Atleticoon. Tämän jälkeen paljastuu että Inter olisi saanu pelaajan pähkinöillä, mutta kiinalaisilla kesti liian kauan miettiä asiaa.

Mutta joo, iloitaan sitten kun varmistuu jos varmistuu :)
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #387 : 08.02.2018 klo 19:31:53

Suht varma taitaa kuitenkin olla. Ilmeisesti kaveri on saatu puhuttua Interiin Zanettin ja Militon avustuksella (Milito on Racingin urheilutoimenjohtaja?). Tosin mitään ei ole vielä allekirjoitettu mutta joku suullinen sopimus olisi kesäsiirrosta. Hintaa on ilmeisesti 25m€, kun kaikki välistävetäjien palkkiot otetaan mukaan ja julkisuudessa tullaan puhumaan 20m€.

Väitänpä, että kun tämän kokoluokan siirto on saatu hyväksytettyä kiinalaisilla niin tietää Icardin lähtöä kesällä. On luvattu isot palkat, on luvattu peliaikaa. Jos Icardi jää, niin tuo jälkimmäinen lupaus ainakin rikkoontuu.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #388 : 08.02.2018 klo 20:33:30

Väitänpä, että kun tämän kokoluokan siirto on saatu hyväksytettyä kiinalaisilla niin tietää Icardin lähtöä kesällä. On luvattu isot palkat, on luvattu peliaikaa. Jos Icardi jää, niin tuo jälkimmäinen lupaus ainakin rikkoontuu.

Tai jos sitä voisi joskus vetää vaikka kahdella kärjellä ettei Icardin tarvitse aina tehdä kaikkea?
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #389 : 08.02.2018 klo 21:12:35

Tai jos sitä voisi joskus vetää vaikka kahdella kärjellä ettei Icardin tarvitse aina tehdä kaikkea?

Niin, toinen asia on toimiiko homma Icardin kanssa kahdella kärjellä? Joka tapauksessa väitän, että tuon siirron myötä Icardi myydään. En vaan jaksa uskoa kiinalaisten hyväksyvän tuon kokoluokan siirtoa pelipaikalle, johon on jo erittäin kova kaveri, kun CL on vielä vain haave tulevaisuudessa. Suurempi tarve on muihin hyökkääviin positioihin ja keskikentälle.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #390 : 08.02.2018 klo 23:21:36

https://www.football-italia.net/116910/exclusive-skys-limit-lautaro

Pientä pintaraapaisua siitä kuka ja mikä on kyseessä.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #391 : 09.02.2018 klo 00:22:50

Vaikka pelattaisiin yhdellä kärjellä voisi kai joukkueessa silti olla toinenkin pelaaja joka pystyy ratkaisuihin? Ederiä en pidä kovinkaan hyvänä vaihtoehtona, vaikka sattuikin viime pelissä maaliin osumaan.
Lisäksi saattaisi saada Mauroon uutta virtaa kun paikka avarissa ei olisikaan kiveen hakattu.Itseäni ei ainakaan haittaisi jos jo tällä kaudella olisi ollut toinenkin jolta voi maaleja odottaa.

Ehkä viime pelin huili teki hyvää Maurolle ja ottaa kapteenina joukkueen harteilleen viikonloppuna iskemällä pari maalia.
GB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu


Vastaus #392 : 09.02.2018 klo 06:14:10

Vaikuttaa että halvalla on saatu. Aika näyttää onko sitten vain uusi Gabigol.

Icardin korvaaja hän on, siitä ei ole kahta sanaa. Ainoa kysymys on että saako Inter pidettyä Icardin vielä yhden kauden seurassa. Se vaatisi sekä Interiltä että Icardilta kovaa kevättä,  CL-paikkaa ja mottipäistä palkkaa vielä viimeiseksi kaudeksi.

Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #393 : 09.02.2018 klo 08:05:04

Tuohan olisi paras skenaario. Icardille pitäisi tosiaan nyt luvata se mahtipalkka ensi kaudeksi, hilataan ulosostoklausuulia jollain 50-60m€ ylöspäin ja ajetaan Martinez sisään. Toki tämä kaikki vaatii CL-paikkaa.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #394 : 10.02.2018 klo 12:34:16

Onhan se surullista ajatella, että Inter on ennemmin kasvattajaseura, josta ne tasonnostoon tarvittavat pelaajat myydään pois kun pitäisi saada samantason pelureita tuotua lisää seuraan. Joukkueessa on tällä hetkellä kaksi nuorta ja oikeasti Interin tasoista pelaajaa (Icardi ja Skriniar), joista saa päivittäin lukea kuinka seura etsii heille korvaajia eikä aisapareja kuten eteenpäin menevään projektiin kuuluisi. Milloin Martinez on tulossa Icardin tilalle ja milloin De Vrij Skriniarin tilalle. Tietysti lehtien pitää myydä ja otsikoita pitää tehdä, mutta valitettavasti ei savua ilman tulta. Jos taas onnistutaan ryssimään loppukausi, niin jompikumpi lähtee tai pahimmassa tapauksessa molemmat. Eikä noiden kahden tilalle löydy samantason korvaajia kiinalaisbudjetilla ja luulenpa, että nuo onnistuneet ostokset Doriasta on nyt hetkeksi tehty eikä sieltä saa joka toinen kausi ostettua timantteja hiilen hinnalla. Eikä etelä-amerikasta välttämättä noin vain kävellä euroopassa avaukseen ja paineta yli 20 maalin kausia silmät kiinni.

Se, mitä kesällä pitäisi tapahtua on ringin leventäminen tsämppäriä varten, jossa De Vrij tuodaan topparipariksi Skriniarille ja Martinez pelaamaan Icardin rinnalle. Naureskellaan Barcelonan ja Realin 70-110 miljoonan tarjouksille sekä ostetaan Chiesa Violasta, jotta tämänkautista touhua laidoilla ei tarvitse enää katsella. Vielä kun keksisi sen keskintän taikurin, joka toisi kovuutta, osaisi puolustaa ja hyökätä sekä tarjoilisi sen 10 maalisyöttöä ja 10 maalia kauteen. Ja seuralla olisi rahaa sellaiseen...

Niin ja Cancelo oli saanut penkkiä kun oli kertonut Kaljulle mielipiteensä peluuttamisesta väärällä laidalla. Sinänsä varman ihan validi pointti portugalilaiselta, että Dumbo on ihan yhtä hyvä/huono kummallakin laidalla, mutta portugalilainen onkin ollut oikealla laidalla ainoa joukkueen viimeisissä otteluissa hyvää peliä esittänyt pelaaja. Mutta italialaisen kausari on kausari ja siihen ei puututa totesi Kalju ja penkki heilui...
Biscione

Poissa Poissa


Vastaus #395 : 10.02.2018 klo 15:42:42

No eipä tarvi huomennakaan laskea Icardin varaan kun ei tervehtynyt edes penkille. Eder kliinisenä viimeistelijänä tekee onneksi sen 3 maalia kolmesta paikasta
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #396 : 11.02.2018 klo 18:40:09

Syksykierre on oikaistu ainakin hetkellisesti. Peliesitys oli aivan karmea, kun loppua kohti kahden vajaalla pelannut Bologna piti Interiä köysissä. Tänään hyvää oli ainoastaan oikealla laidalla hyökännyt Karamoh - Cancelo kaksikko, joka tarjosi edes jonkinlaisen ennalta-arvaamattoman ulottuvuuden Interin hyökkäyspeliin. Miranda ilmeisesti loukkaantui, mutta oli kyllä esitykseltään niin huono, että olisi joutanut vaihtoon muutenkin. Kroaateille kummallekin voisi etsiä kesällä uuden osoitteen. Icardin ja Brozon välirikko on "sisäpiirin" mukaan parantumaton, eikä kroaattia saatu myytyä tammikuussa, vaikka Mauro jo somessa toivottikin tervemenoa. Nyt sitten kumpikaan kroaateista ei voi syöttää Maurolle palloa kun välit on rikki ja maanmiestä pitää tukea. Klikit ovat palanneet Interiin "Ylos"

Tänään sitten Karamohin esiinmarssi kun pääsi ensimmäiseen sarja-avaukseen ja ihan hyvät näytöt antoi tulevaisuutta ajatellen, kun molemmat maalit olivat hänen ansiotaan. Muuten täytyy toivoa, ettei Bolognan UFC-henkisellä pelityylillä rikottu ketään pelaajaa vaikka yritys olikin kova.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #397 : 11.02.2018 klo 20:37:52

Karamoh illan parasta antia, jonka Kalju palkitsi vaihtokomennuksella vaikka virtaa tuntui riittävän.
Rafinha oli jotain uutta keskikentälle, ei alibi syöttöjä alaspäin vaan täyttä hänkään ylöspäin kun paikka oli.
Eder teki maalin jo toisessa pelissä peräkkäin, jotain mihin Mauro ei ennen loukkaantumistaan pystynyt.
D'Ambrosio ja Perisic ihan yössä. Kuten myös Miranda, onneksi vaihdettiin puoliajalla pois.
Jos lopun peruuttelu mies ylivoimalla oli Kaljun idea niin voitko vaan mennä pois? Järkyttävää. Plussaa Kaljulle Karamoahin avauspaikasta ja Candrevan hyvästä pelistä. Penkillä ei tehnyt juurikaan virheitä ;)
Onneksi Bolognan sankarit ei saanut enempää pelaajia telottua, aika rumia otteita oli.
Asperiini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Milan, Muury


Vastaus #398 : 12.02.2018 klo 10:06:31

Karamoh illan parasta antia, jonka Kalju palkitsi vaihtokomennuksella vaikka virtaa tuntui riittävän.
Rafinha oli jotain uutta keskikentälle, ei alibi syöttöjä alaspäin vaan täyttä hänkään ylöspäin kun paikka oli.
Eder teki maalin jo toisessa pelissä peräkkäin, jotain mihin Mauro ei ennen loukkaantumistaan pystynyt.
D'Ambrosio ja Perisic ihan yössä. Kuten myös Miranda, onneksi vaihdettiin puoliajalla pois.
Jos lopun peruuttelu mies ylivoimalla oli Kaljun idea niin voitko vaan mennä pois? Järkyttävää. Plussaa Kaljulle Karamoahin avauspaikasta ja Candrevan hyvästä pelistä. Penkillä ei tehnyt juurikaan virheitä ;)
Onneksi Bolognan sankarit ei saanut enempää pelaajia telottua, aika rumia otteita oli.

Pakko korjata vähän, kun näyttää että katsottiin 2 eri ottelua.

Karamoahillla vamma, jonka takia jouduttiin ottamaan pois kentältä. Tuli tilanteessa jossa liukui vastustajan pallolliseen pelaajaan riisti ja samalla vastustaja astuu nappiksilla suoraan sisäreiden päälle. Tämän jälkeen pari kertaa kuvattiin jossa painelee reittä kipeän tuntuisesti.

Perisic pelasi kohtalaisesti ekan puoliajan, mutta toisella hän 55-60 minuutilla pääsi ederin keskityksestä puskupaikkaan, jossa Bolognan pakki ajoi selkään Perisiciä ja hän kaatui maahan. Otti samalla oikean olkapään vamman, jonka kanssa pelasi 97 minuutille saakka. Näki jo pelkästä juoksusta että olkapää kipeä, koska oikea käsi ei ollut missään juoksutilanteessa juoksuasennossa vaan roikkui.

Plussat kyllä Karamoahille ja näytti kyllä että hän tuo tuota arvaamattomuutta kentälle mitä Inter tarvitsee. Rafinha myös mahtava tuulahdus, mutta match fitness ei ole vielä 90 minuutin tasolla.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #399 : 12.02.2018 klo 11:31:21

Karamoahin loukkaantuminen meni itseltä ohi, hyvin siis peliä katsonut :D

 
Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 ... 30
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines