FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.02.2019 klo 21:18:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 30
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2017-2018 - Kaljun aikakausi  (Luettu 139481 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #425 : 20.02.2018 klo 07:38:55

Jep enkä usko että mikään hyväkään nimi saisi laivaa käännettyä Spallettia paremmin.
Agagabuto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #426 : 20.02.2018 klo 08:29:18

Kun lukee nyt esim. De Boerin kommentteja Inter- ajasta, niin ne voi joko kuitata katkerana tilityksenä tai sitten sieltä saattaa löytyä se todellinen syy tähän jatkuvaan anemiaan. Eli joukkueessa on aivan liikaa yksilöitä, jotka katsovat olevansa suurempia kuin valmentaja tai muu joukkue. Mikäli näin on niin on aivan sama kenet tuonne palkkaa valmentajaksi. Onhan se täysin käsittämätöntä jos treeneissä valmentajan treenit kyseenalaistetaan ja jätetään treenit kesken, koska ne pelaajasta/ pelaajista tuntuvat "turhilta". Ja hieman kun asiaa pohtii niin voisin veikata, että esim. nykyinen kapteeni on siellä varmaan kyllä ensimmäisten joukossa ollut ilmoittamassa, että mitkään Ajaxin junnujen treenit ei paljoa kiinnosta ja nyt vedellään pilkkuja... Ei tässä mitään outoa ole takana, joukkue ei ole sitoutunut pelitapaan. Kaljuakin voi kritisoida siitä, että mennään samalla formaatiolla ja samoilla pelaajilla, mutta niin menee aika moni muukin joukkue, eikä toiminta ole tuollaista. Omasta puolestani joukkueesta voisi statuksesta riippumatta kyllä heivata vaikka ilmaiseksi ulos kaikki, jotka kuvittelevat jo olevansa jotain ja vaikka sitten junnuista sellaisia, joilla on nälkää ja halua mennä eteenpäin.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #427 : 20.02.2018 klo 10:57:15

http://app.football-italia.net/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2F117465%2Finter-were-living-luck#article/footballitalia-117465 

Samat sävelet myös pääkaupungin ulostuloissa. Tietynlaisesta onnesta puhuttiin syksyn nousukiidossa, kun selvä pelitapa oli todellisuudessa yhtä hukassa kuin tammikuu näytti.
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #428 : 20.02.2018 klo 11:51:32

Ihan jo sillä uskoisin DeBoerin kommenttien olevan totta kun joka vuosi tarina toistaa itseään. Tammikuusta eteenpäin vedetään homma sekaisin. DeBoer yritti omalla tavallaan saada homman haltuun ja potkuthan sieltä tuli. Ehdottomasti Materazzi takaisin vaikka apuvalmentajaksi ja jos löytyy niin joku toinenkin tunteella elävä entinen pelaaja niin alkaa homma varmasti rauhoittua. Kesällä tosiaan jokainen joka ei suostu valmentajan mukaan menemään tai rakentelee blokkeja joukkueeseen niin ulos, riippumatta pelaajan nimestä. DeBoer sanoi, että olisi ollut 6-7 pelaajaa tuossa ryhmittymässä niin ainakin peluutuksen puolesta voisi kuvitella Kondogbian olevan yksi ja Gabigolin toinen näistä ja ehkä Brozovic...

Icardin kuulumisesta tuohon vähän kaksijakoinen olo. Tuli kuitenkin mediaan asti kertomaan kuinka jotkut eivät harjoituksissa anna 100% joten tämän perusteella siellä olisi muut jotka johtaa tuota hommaa. Olisiko Perisic, Brozovic & kumppanit ja ketä muita siihen kuuluu niin arvailuja kaikki. Mutta nyt olisi näytettävä, että yksikään pelaaja ei ole seuraa suurempi ja laitta kaikki nuo pihalle oli sitten Icardi, Perisic, Brozovic, Skriniar tai Handanovic. Spallettilla jatkettava ehdottomasti jos ei saada todellista nimimiestä hankittua varmasti korvaajaksi ja haluaako kukaan ottaa samaa riskiä kun ovat nähneet miten Spallettille kävi. Lupaukset petetty hankintojen osalta ja joukkueen ilmapiiri on ollut myrkyllinen jo monta vuotta, riippumatta valmentajasta... Ehkä parasta olisi nyt pitää Spalletti tuloksista riippumatta ja kesällä rakentaa joukkue Spallettin toiveiden mukaan jo senkin takia, että tuntee tilanteen sekä joukkueen. Eli tietää ketä haluaa pitää ja kenestä luovutaan. Tämä antaisi pelaajille myös merkin, että he eivät hallitse joukkuetta vaan ovat tekemässä töitä sen eteen että saavat olla siellä.

interista

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #429 : 20.02.2018 klo 12:56:17

Ehkä parasta olisi nyt pitää Spalletti tuloksista riippumatta ja kesällä rakentaa joukkue Spallettin toiveiden mukaan jo senkin takia, että tuntee tilanteen sekä joukkueen. Eli tietää ketä haluaa pitää ja kenestä luovutaan. Tämä antaisi pelaajille myös merkin, että he eivät hallitse joukkuetta vaan ovat tekemässä töitä sen eteen että saavat olla siellä.
Kirjoitetaan pitkästä aikaa topingiin. Jos poikkeuksetta KAIKKI valmentajat peräjälkeen epäonnistuvat joukkueessa, ei se voi enää olla pelkästä valmentajasta kiinni eikä valmentajan vaihtaminen auta. Itse pitäisin Spallettin. Myisin ne, jotka ilmapiiriä pilaavat, oli nimi mikä tahansa. Ei se nyt paljon huonomminkaan enää voi mennä.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #430 : 20.02.2018 klo 13:01:00


Lehtimies onnistunut kaivamaan jonkun katkeroituneen ex-pelaajan vähän avautumaan ja varmasti hieronut käsiään, kun Bellugi päässyt vauhtiin. Toisaalta paljon hyviä pointteja ja ei kyllä ihan äkkiä tule mieleen toista seuraa, joka olisi tehnyt yhtä monta ison rahan hutihankintaa lähivuosina. Näiden ilmiselvien floppien ohella ihmetyttää halu tuoda näitä kerran paskaksi todistettuja davidesantoneja takaisin. Ennen vastaavanlaiset laitettiin kiertopalkintona eteenpäin alemman kastin serie a -jengeille.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #431 : 20.02.2018 klo 15:26:52

Frankihän sanoi että kun hän otti ohjat käsiinsä niin joukkue oli todella keskenkuntoinen, ja tämä siis kaksi viikkoa ennen sarjan alkua kun Mancinin aika meni treenien sijaan sopimusasioiden kanssa tapellessa. Hän ilmoitti tarvitsevansa aikaa asioiden saamisessa kuntoon ja sitä luvattiin, kaikki tietävät mitä lopulta kävi. Eli kyllä tässä ihan koko organisaatio on vetänyt jo vuosia aika vituiksi näitä hommia. Johto on lupaillut vaikka mitä ja on ollut kaiken maailman projekteja, suunnitelmia yms. Ja nämä on sitten kuopattu viimeistään seuraavana kesänä, ellei jopa tätä nopeammin kun on näyttänyt että vituiksi tulee menemään tämäkin kausi. Ei minkäänlaista pitkäjänteisyyttä vaan pelkkää puhetta, paine palata herkkusieneen on ilmeisesti niin kova että samat virheet toistetaan vuodesta toiseen.

Se miksi nyt ollaan jälleen kerran ainakin napaa myöten paskassa on monen tekijän summa. Johto söi sanansa vidaleiden ym. tähtien suhteen mutta mitäs vittua teet kun hallitus tulee ja sanoo että rahan valumista ulkomaille rajoitetaan, varsinkin kun Kiinan valtaapitävät ovat ihan eri luokkaa kun meidän lestat ym. oman edun tavoittelijat. Spalletti voi ja saakin närkästyä kun sanat syödään mutta kyllä nyt silti voisi joskus edes yrittää jotain muuta kuin ainaista 4-2-3-1 -muodostelmaa jonka kaikki ovat scoutanneet läpikotaisin ainakin kaksi kertaa. Pelaajat toistelevat viikosta toiseen että "haluamme palata voittojen tielle", "meidän on alettava pelaamaan", "asenne on löydyttävä" jne. mutta illasta toiseen meno on samaa aneemista, mielikuvituksetonta alibifutista. Huoh.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #432 : 20.02.2018 klo 19:46:14

Hyvä kyllä tuo De Boerin avautuminen, että tulee julki. Jos edes tuota kautta tulisi johtoon jotain painetta muuttaa asioita. Ei yksi valmentaja, pelkkä ulkopuolinen palkollinen siis, mitään voi muuttaa jos koko helahoito on mätä.
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #433 : 20.02.2018 klo 20:23:03

Omasta mielestä Spalletti on yrittänyt muuttaa taktiikkaakin viimeaikoina, mutta kun pelaajat ovat samat materiaalin kapeudesta johtuen niin ei sillä saa muutosta aikaan. Kyllähän pelaajat voivat tuoda peliin uusia asioita ja tehdä erilaisia ratkaisuja, mutta kun ongelma on pelaajissa ja heidän motivaatiossa tjs. Voittopelissä oli sama taktiikka jota pelaajat pelasivat eritavalla ja ennenkaikkea innostuneesti sekä luovasti.

Ja tuohon Spallettille tehtyjen lupausten syömiseen on varmasti osittain perusteetkin, mutta tarkoitin itse sitä, että kuinka moni huippuvalmentaja joihin Spalletti kannattaisi vaihtaa, haluaa tulla tällaiseen seuraan. Tällä perustelin vain Spallettin pitämisen järkevyyttä. Nyt jos tulee uusi valkku niin se haluaa katsella rauhassa ketä pitää jne. Spalletti taas pääsee nyt sanomaa ketä haluaa pitää ja ketä ei. Näin saataisiin ehkä jotain pikkuhiljaa muutettua joukkueessa. Toinen asia on sitten se, mitä ja miten seurajohdon tulisi ottaa tilanteeseen kantaa. Zanetti vaikka legenda onkin niin taitaa olla liian jees jees mies saamaan näitä joukkueen asioita kuntoon. Balotellin kouluttaja Materazzi olisi kyllä oma suosikki johonkin tehtävään. Kiinalaisista taas tiedä, että mitä ne meinaa kun eivät kerro mistään mitään. Lanseeraavat vain turhia interiscoming iskulauseita ja lähtevät kotiin.

Paljon on Sabatinilla tehtävää ja Ausiliolla on monta lounasta syötävänä neuvotteluiden merkeissä kesällä jos muutos meinataan saada aikaiseksi...
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #434 : 21.02.2018 klo 19:52:45

Omasta mielestä Spalletti on yrittänyt muuttaa taktiikkaakin viimeaikoina, mutta kun pelaajat ovat samat materiaalin kapeudesta johtuen niin ei sillä saa muutosta aikaan. Kyllähän pelaajat voivat tuoda peliin uusia asioita ja tehdä erilaisia ratkaisuja, mutta kun ongelma on pelaajissa ja heidän motivaatiossa tjs. Voittopelissä oli sama taktiikka jota pelaajat pelasivat eritavalla ja ennenkaikkea innostuneesti sekä luovasti.

No aika kosmeettista tuo "taktiikan muutos" on ollut. Pohja on sama 4-2-3-1, mites vaikka kahdella kärjellä 4-3-1-2? Muovikuusi? 4-3-3?

Enhän minä mitään valmentamisesta tiedä mutta näin nopeasti ajatellen nämä tulivat mieleen mitä voisi kokeilla tällä nykyisellä miehistöllä.
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #435 : 21.02.2018 klo 20:46:23

En minäkään valmentamisesta mitään tiedä :)

Mutta omasta mielestä taktiikkaa on yritetty muovata pelien sisällä, en sitten tiedä olenko nähnyt omiani... Samaten ajattelen, että Interin pelaajamateriaali ei anna hirveästi vaihtoehtoja. Voidaan toki peluuttaa pelaajia millaisessa kenttäryhmityksessä tahansa mutta mielestäni se ei määritä niin paljoa taktiikkaa kuin se millaisia pelaajia kentälle laitetaan. Esim Borja vs Rafinha ylempänä keskikenttänä  jne

Eli tuota ajattelin sillä että pelaajisto myös määrittää vahvasti taktiikkaa. Mutta todellakin Spallettinkin pitäisi vielä aktiivisemmin yrittää löytää toimivia ratkaisuja. Pelaajien pitäisi sitten vielä jaksaa toteuttaa niitä...
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #436 : 24.02.2018 klo 01:25:22

Benevento peli onkin jo tänään, eikä vasta sunnuntaina. Todellista herkkua lauantaihin.
Jos Spalletti saa piiskattua joukkueesta kaiken irti, niin pieni mahdollisuus on tasuriin. Veikataan optimistisesti 1-1. Todennäköisempää on maalin tappio, mutta luotan Spallettin kykyyn virittää joukkueensa huippuiskuun tänään.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #437 : 24.02.2018 klo 15:13:06

Mutta omasta mielestä taktiikkaa on yritetty muovata pelien sisällä, en sitten tiedä olenko nähnyt omiani... Samaten ajattelen, että Interin pelaajamateriaali ei anna hirveästi vaihtoehtoja. Voidaan toki peluuttaa pelaajia millaisessa kenttäryhmityksessä tahansa mutta mielestäni se ei määritä niin paljoa taktiikkaa kuin se millaisia pelaajia kentälle laitetaan. Esim Borja vs Rafinha ylempänä keskikenttänä  jne

Kyllä tuo sama on omaan silmään osunut. Siellä kyllä muoto on muuttunut pelien aikana useampaankin otteeseen, mutta jotenkin tuntuu, että muutosten jälkeen ollaan menty vielä heikompaan suuntaan. Esimerkiksi Karamoh on vielä niin raakile pelaajana, että edellisessä ottelussa Genoaa vastaan oli aivan hukassa, kun Kalju peluutti eri roolissa. Sama pätee moneen pelaajaan ikään katsomatta. Valerolle ei löydy sopivaa roolia keskikentällä oikein tekemälläkään, mutta vaihtoehtoa ei ole, kun Rafinha on vielä sen verran vajaassa pelikunnossa, että hänen pelityyliinsä tarvittavaa energiaa ei löydy yli 60 minuutiksi. Sitten kun tulee kentälle vaihdosta niin murheena on muiden pelaajien väsymys, jolloin hänen energisyytensä hukkuu massaan. Valitettavasti optimaalisesti hänen kanssaan pelatakseen tarvittavaa pallollista osaamista löytyy melko vähän joukkueesta. Lähinnä Cancelo ja Karamoh ovat pelaajia, jotka kykenevät nopeaan lyhytsyöttöpeliin ja se ei riitä. Etenkään, kun Icardi on samaan aikaan ollut loukkaantuneena, joten ratkaisut pitäisi tehdä tuolla porukalla, kun pallon pelaaminen kärkeen ei auta mitään. Eder ei ole mikään ratkaisu hyökkääjänä. Teki kaksi maalia, jotka kummatkin olivat vahinkoja ja edellisessä ottelussa palasi siihen tuttuun vauhti ja yritys 100, taito 0 - moodiin, jossa yleensä touhuaa.

Eniten ihmetyttää, mihin katosi se pelitapa, jolla kesällä pelattiin ja kausikin aloitettiin? Kun pallo saatiin pois vastustajalta, lähdettiin hyökkäämään todella terävästi ja hyökkäykset olivat nopeuden ansiosta jatkuvasti vaarallisia. Nyt kaikki tuo on kadonnut ihan joukkueen itsensä toimesta, eikä vastustajan toimien tuloksena. Nykyään vaaditaan kuusi kosketusta, jotta pallo saadaan edes puoleen kenttään...
Biscione

Poissa Poissa


Vastaus #438 : 25.02.2018 klo 09:49:41

On se vaan helppoa ja peli kulkee. Pitäisikö alkaa taas puhua scudetosta kun oli eilenkin niin vakuuttavaa? Nyt on todella hyvä lähteä derbyä kohti...
GB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu


Vastaus #439 : 26.02.2018 klo 06:58:06

Neljäntenä, Inter porskuttaa kohta tsämppäriä.

Ensi viikonloppuna odotus 0 pistettä, mutta ohjelma on Serie A:ssa sellainen että luultavasti neljäntenä ensi viikonlopun jälkeenkin.

Jos tammi- ja helmikuu olisi pelattu edes vähän sinne päin, niin puskuri taakse voisi olla todella mukava.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #440 : 26.02.2018 klo 21:25:24

Ensi viikonloppuna odotus 0 pistettä, mutta ohjelma on Serie A:ssa sellainen että luultavasti neljäntenä ensi viikonlopun jälkeenkin.

Joo, kyllähän kun tässä katsoo joukkueiden viimeaikaisia otteita ja formia niin suunnat ovat kääntyneet täysin ympäri sitten syksyn. Milan on sellaisessa flow-tilassa että hirvittää kun katsoi taas tuota tekemistä lauantaina. Joo, tuli voitto mutta peli oli kyllä hirveetä paskaa. Vähän tuli ~10 vuoden takainen Inter mieleen, Mancinin ensimmäisellä ajanjaksolla moni huono esitys kääntyi voitoksi tappavalla erikoistilannepelaamisella. Joukkue tuntuu olevan ihan kipsissä, onko fanien ja median paine liikaa? Tällä hetkellä torjuntavoitto tasurin muodossa tuntuisi mahdolliselta mutta derby on aina derby, pahin skenaariohan on Milanin suorittama perseraiskaus. Sen jälkeen voikin sitten mennä toimistolla paniikkinappula pohjaan.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #441 : 27.02.2018 klo 01:30:39

Vaikea uskoa Kinuskien mitään paniikkinappulaa painavan vaikka takkiin tulis 10-0. Taitaa olla nappula samaa "made in China" laatua kuin koko seurajohto.
Vaikea kyllä nähdä Interillä olevan mitään mahdollisuuksia Milania vastaan. Olkoonkin kuinka derby kysymyksessä, Inter on kaivanut itselleen sellaisen pelillisen kuopan että sieltä ei ihan heti ylös päästä.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #442 : 27.02.2018 klo 08:03:55

Joo, näkisin ainoana mahdollisuutena Icardin paluun ja tappavan maalivaiston kuten viime derbyssä. Tosin silloin Inter ei rämpinyt pelillisesti ja tuloksellisesti aivan täydessä paskassa. Formit vain osoittavat täysin päinvastaisiin suuntiin tällä hetkellä, että joku sykäys tuohon Interin touhuun tarvittaisiin, että täydellinen alakulo saataisiin käännettyä. Olisiko se uskomaton taistelutasuri derbystä?
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #443 : 27.02.2018 klo 11:15:23

Taitaa olla nappula samaa "made in China" laatua kuin koko seurajohto.

Alan olemaan samaa mieltä, mikäli viimeiset huhut pitävät paikkaansa. Sabatini huhujen/uutisten mukaan olisi tuskastunut kiinalaisiin omistajiin kun säätävät päätöksissä. Nyt Teixeiran oli määrä siirtyä brasiliaan pelaamaan, mutta kiinalaiset olivat viime hetkellä muuttaneet mielensä ja kauppa karahti siihen. Yhtäläisyyksiä voisi kuvitella löytävänsä myös interin kesäisistä siirtokuvioista. Ihmeellistä säätämistä johdolta ja kyllä ainakin itseltä karisee luottamus koko seuran tekemistä kohtaan.

Loppukaudesta en odota mitään ja kesältäkään en oikein osaa odottaa mitään. Kai ne Skriniarin, Handanovicin ja Icardin myy alennuksella ja antaa Perisicille ja Brozovicille hirveän palkankorotuksen sekä ostaa lisää keskinkertaisuuksia höntsäämään jos sattuu kiinnostamaan. Niin ja tottakai valmentaja pitää vaihtaa vaikka vaihtamisen ilosta. Tuntuu siltä, ettei seurassa ole johtajaa ja nyt mennään ilman päämäärää tai suunnitelmia. Ajateltu varmaan, että tuurilla CL paikalle ja sit panostetaan vähän niin pysytäänkin ehkä siellä.
pampatus

Poissa Poissa


Vastaus #444 : 04.03.2018 klo 09:09:47

Veikkaan myös että toimistolla seurataan hyvin tarkkaan mitä Lontoossa tapahtuu, kohta voi olla iso nimi vapaana.

Taitaako Wenger italiankielen? Omistajien kanssa tulisi varmasti juttuun, kun saisi vuosittain myydä parhaita pelaajia ja ostaa tilalle kallista tusinaa.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #445 : 04.03.2018 klo 10:10:35

Toivottavasti Milan on tänään hellä, että Derby ei pääty kyynelehtivään Spallettiin jolla hanuri kipeänä.
Tasuri olis kiva ylläri.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #446 : 05.03.2018 klo 18:26:17

Järkyttävän tapahtuman seurauksena sitten huilivuoro, huili ei pahitteeksi ole kun lähtökohdat olivat aika paskat derbyyn. Astorin kuolema tosin varjostaa tästä "nauttimista", RIP :(
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #447 : 05.03.2018 klo 19:13:37

Järkyttävän tapahtuman seurauksena sitten huilivuoro, huili ei pahitteeksi ole kun lähtökohdat olivat aika paskat derbyyn. Astorin kuolema tosin varjostaa tästä "nauttimista", RIP :(

Ties vaikka Astori viimeisenä tekonaan pelasti Kaljun työpaikan.

Lepää rauhassa Davide.

ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #448 : 11.03.2018 klo 19:09:57

Kausitopikkia saa kaivella yhtä syvältä kuin joukkueen sarjasijoitusta. Tänään toki sitten helppo paikka kaunistella tilastoja, kun vastaan asettuu aina helppo Napoli. Harmillisesti Napoli on Lazion ohella sellainen joukkue, joka ei sytytä samanlaista taistelutahtoa kuin vastuksen taso edellyttäisi. Siinä missä derbyt ovat formista riippumatta aina yllätyksellisiä, nämä valitettavasti eivät.

Interin kannalta ainoa positiivinen asia on pelaajien tervehtyminen, erityisesti kapteenin paluu avaukseen. Muita kaivattuja sitten lähinnä Miranda. Silti melko mollivoittoisilla tunnelmilla otteluun, eikä siellä taideta Valeroa kentällä nähdä sillä taisi Astorin kohtalo viedä hetkeksi pelikyvyt häneltä. Vaikka toki pikku loukkaantumisesta on puhuttu... No Valeron pelaamisella nyt ei viime aikaisten otteiden perusteella ole mitään väliä. Luultavasti siellä kentällä esiintyy hölkkä-Brozo sekä luunmurtaja-Gaglia. Toki kovuus on varmaan ainoa ase, millä Napolilta otetaan keskikentältä nopeus pois. Jos ei saalista punikkia, niin italialainen on siihen paras mies rosterista. Vaikka syötöt ei enää kulje niin kovuus on tallella.

Oikeastaan mielenkiintoisin kysymys on tuo laitapakkiosasto. Cancelo tuo tällä hetkellä kaiken kyvyn ylöspäin mitä joukkueella on, mutta puolustussuuntaan ei pärjää. D'Ambrosion kanssa sitten juuri toisinpäin. Ja kumpi kummalle laidalle. Eräs Insigne siellä jo odottelee ketä pääsee riepottelemaan. Kaikesta huolimatta tänään varma 1-0 voitto Mauron maalilla. Ainoastaan harmittaa Napolin mestaruushaaveiden kannalta :)
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #449 : 11.03.2018 klo 23:50:04

Puolustus toimi, hyökkäys ei. Tai siis mikä hyökkäys?
Miksi pelata pelejä jos niitä ei pelaa voittaakseen?
Candreva vähemmän yllättäen joukkueen huonoin.
Zanetti tuntuu viihtyvän joka matsissa tämän Kiinalaisen johtajan seurassa, mikä lie nimeltään. Joku Zing, Zang, Ping tai Pong. Mitä jos vaikka kertoisi tälle jotain futiksessa? Tiedä vaikka oppisi jotain ja joukkueeseen hankittaisiin kesällä ihan oikeita pelaajia.

 
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 30
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines