FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.03.2019 klo 08:46:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 19 [20] 21 ... 30
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2017-2018 - Kaljun aikakausi  (Luettu 139799 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #475 : 29.03.2018 klo 21:40:44

Esimerkkiä järkevästä siirtopolitiikasta voi ottaa Juventukselta, dynastian runko kasattiin todella pienellä kulutuksella.
Periaatteessa näin, joskin kyllähän Conten ensimmäiselle kaudelle meni rehellisyyden nimissä myös 100 miltsiä pelaajiin niin, että heilahti. Ja ottaen huomioon yleisön, niin tietysti vääryyden nimissä toinen mokoma kirjekuoriin. :)
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #476 : 29.03.2018 klo 22:21:47

Minkälaista panostusta kaipaisit urheilulliseen puoleen?

Jos tällä viitataan pelaajahankintoihin, niin onhan rahaa poltettu, mutta osumat ovat vähän kehnoja. J Mario, Gabigol nyt etunenässä mieleen tulee mieleen.

FFP tulee rajoittamaan kesän toimintaa ja sille nyt ei mitään voi, jos eurokentillä meinaa pelata.(jos nyt edes kausi päättyy niille oikeutetuille sijoille)
Ja kyllähän seurajohto on aktiivinen ollut tulevaa kesää ajatellen jos De Vrij, Martinez ja Asamoah saadaan pakettiin jo hyvissä ajoin ennen siirtoikkunan aukeamista.

Ei rahan polttaminen pelaajiin mitään takuita menestyksestä tuo. Esimerkkiä järkevästä siirtopolitiikasta voi ottaa Juventukselta, dynastian runko kasattiin todella pienellä kulutuksella.

J Mario ja Gabigol olivat totta tosiaan Suningin hankintoja, nimenomaan Suningin. Ei Inter-johdon vaan Suningin, neuvonantajanaan Kia Joorabchian. Mies on sattumoisin myös J Marion agentti ja kääri varmaan hyvät komissiot myös Gabigol-siirrosta. Näistä on jo vähän aikaa, mutta kertoo vaan Suningin osaamattomuudesta futismaailmassa.

Seurajohdolle ei ole annettu rahaa "omiin" siirtoihinsa tuntuvia määriä, mitä tällaiselta uudelta omistajalta voisi toivoa ja jopa olettaa.

De Vrij ja Asamoah ovat erinomaisia hankintoja totta tosiaan, kun omistukselta on tullut ilmoitus, että rahaa ei tipu. Martineziin palaa rahaa, ja toivottavasti on hyvä hankinta hänkin. Epäilyttää vaan rahoitetaanko se Icardin/Skriniarin myynnillä.
Francescoli

Poissa Poissa


Vastaus #477 : 29.03.2018 klo 23:11:25

Branca-huhuissa nyt ei ole mitään tolkkua, koska DS:n (direttore sportivo) hommia Interissä hoitaa jo Ausilio. Sabatinin tilannetta ajatellessa kannattaa muistaa, että Saba oli Suningin eikä Interin palkkalistoilla, vastuualueinaan sekä Inter että Jiangsu, eikä tällä kertaa ollut DS:n tehtävissä vaan tittelinä taisi olla direttore tecnico. Saban erolla ei siis välttämättä ole kovin dramaattista vaikutusta Interin toimintaan ja esim. ensi kesän mercatoon, jos siis verrataan sellaiseen tilanteeseen, että seuran ainoa DS olisi lähtenyt lätkimään. Sabatinin rooli on alunperinkin ollut hieman erikoinen (2 eri seuraa, Interissä jo Ausilio), ja eron taustalla on varmaankin se, ettei saanut kiinalaisilta tarpeeksi valtaa ja vapautta. Siis myös siellä Jiangsun puolella: https://www.football-italia.net/117788/sabatini-suning-jab

Kiinalaiset taas näyttäisivät pitävän tiukasti viimeisen sanan itsellään ja samalla näkyvät olevan vähäpuheisia muutenkin. Vaikea sanoa, miten siellä on mistäkin neuvoteltu ja ylipäätään kommunikoitu, mutta varmaan turhauttava tilanne Saballe. En siis lähtisi tästä vetämään vielä johtopäätöksiä esim. siihen suuntaan, onko ensi kesänä minkä verran pelimerkkejä käytettävissä. Ja kuten Gordokin  totesi, FFP tulee vaikuttamaan asiaan joka tapauksessa.

En tiedä onko Zazzaroni perillä asioista, mutta twiittaili noista Interin tulevista siirroista niin, että Lautaro, De Vrij ja Asamoah ovat kaikki Ausilion hankintoja, kun taas Sabatini olisi ollut tuomassa Milanoon Vidalia, Moria ja Pastorea, joista siis yksikään ei toteutunut: https://twitter.com/zazzatweet/status/979320994501406720

Huono uutinen Sabatinin lähtö joka tapauksessa oli, ja osoittaa miten paljon siellä on vielä tekemistä, ennen kuin seuran johtaminen saadaan toivotulle tasolle.
gordo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: F.C. Internazionale


Vastaus #478 : 30.03.2018 klo 10:41:43

Oliko Mogitus tuolloinkin sitä mieltä, että metsään menee omistajilta kun kyseinen kaksikko hankittiin? Nuoria potentiaalisia pelureita, jotka ei nyt syystä tai toisesta onnistunut.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #479 : 30.03.2018 klo 12:14:42

En nyt muista tarkalleen mitä mieltä oltin. J Marion kohdalla varmaan olin hyvin toiveikas, kun mottipäinen hinta maksettiin. Todennäköisesti pidin kalliina. Gabigolin kohdalla sama juttu, epäilyksiä oli ehkä vielä enemmän täydellisen kokemuksenpuutteen vuoksi. Yleensä hankintojen suhteen yritän kuitenkin olla optimisti. Nämä taustat eivät silloin tainneet olla ihan tiedossa, joten huolestumista oli liian vähän?

Pointti näissä nostoissa on, että seurajohto ei suoranaisesti valinnut näitä pelaajia eli omistus tuli hääräämään tontille, joka ei heille kaiken järjen mukaan kuulu. Varsinkin kun ovat täysiä ummikkoja futismaailmassa ja neuvonantajana sitten agentti joka käärii miljoonia näistä siirroista niin kumma miten hälytyskellot eivät soineet missään vaiheessa kiinalaisurpoilla.

Noh, pitää ajatella myös positiivisia puolia asioista, niin toivottavasti Ausilio on saanut opittua juttuja Sabatinilta, ja jonkinlaista kokonaiskuvan hahmotusta olisi tarttunut Ausilionkin päähän. Kyllä mies neuvottelut taitaa suht hyvin hoitaa ja pelaajiakin osaa tosiaan bongata.

Mitä tulee noihin Sabatinin targetteihin niin nehän olivat viime kesän / talven kohteita, joihin ei sitten lopulta löytynyt Suningilta minkäänlaista tukea. Tämä varmaan osittain syynä Sabatinin hanskojen tiskiin heittämiselle. Jos omistajaporras ei tue, vaikka yrität tehdä työsi hyvin niin ymmärrän tunteen. Nämä ensi kesän siirrot ovat eri juttu ja toivottavasti onnistuvat, hyviä hakuja joka tapauksessa kun minimibudjetilla varmaan liikutaan. Pidän paristakin asiasta. Siitä, että ollaan keväällä jo liikkeellä niin kesällä ei välttämättä tulee kamalaa paniikkia. Ja sitten siitä että Asamoahin sopimus on kolmevuotinen. Kertoo, että enää ei lyödä maksimisopimuksia tosta vaan pöytään vaan funtsitaan vähän pidemmälle. De Vrijlle voikin antaa pidemmän sopparin kun ikää on vasta 26 vuotta.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Ilves


Vastaus #480 : 30.03.2018 klo 17:31:01

Noh, pitää ajatella myös positiivisia puolia asioista, niin toivottavasti Ausilio on saanut opittua juttuja Sabatinilta, ja jonkinlaista kokonaiskuvan hahmotusta olisi tarttunut Ausilionkin päähän. Kyllä mies neuvottelut taitaa suht hyvin hoitaa ja pelaajiakin osaa tosiaan bongata.

Tarkoititko tässä kokonaiskuvalla tasapainoisen joukkueen kasaamista? Itselle on jääny tunne, että tämä on juuri myös ollut Sabatinin heikoin kohta, kun taas vahvuus on ollut nimenomaan ollut yksilöiden naaraamisessa.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #481 : 30.03.2018 klo 22:39:03

Tarkoititko tässä kokonaiskuvalla tasapainoisen joukkueen kasaamista? Itselle on jääny tunne, että tämä on juuri myös ollut Sabatinin heikoin kohta, kun taas vahvuus on ollut nimenomaan ollut yksilöiden naaraamisessa.

Ok, en osaa sanoa historiasta tarkemmin. Viime kesänä vain tuntui, että mercatossa oli jonkinlaista järkeä kokonaisuutena. Toki se meni vähän sähläykseksi lopulta kun Suning löi rahahanat kiinni, alunperin piti ostaa vidaleita, di marioita jne. Ehkä siellä sitten oli Ausilion vaikutusta, jos kaverit ovat yhdessä saaneet lyötyä viisaat päänsä yhteen ja tuloksena oli jonkinlainen järkevä strategia. Aiemmin Ausilio ei ole mielestäni suoriutunut hirveä mallikkaasti, mitä tulee joukkueen kehittämiseen kokonaisuutena.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #482 : 30.03.2018 klo 23:09:36

Kiinalaisilla omistajilla, sekä Inter ja Milan, näyttää olevan kunnon kuppaus suunnitelmissa. Siinä missä arabit rahoittavat mitä vain Citylle ja PSG:lle, kinkit yrittävät tehdä Milanon seuroista lypyslehmiä, mistä imetään kaikki pois. Esim Icardin myynnin rahat menisivät varmasti suoraan Kiinaan.Sorry OT, jos tämä on jo aiemmin käsitelty.
gordo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: F.C. Internazionale


Vastaus #483 : 31.03.2018 klo 07:30:32

Interissä ei kupattavaa kyllä ole. Omistajat perivät jättivelat ostaessaan seuran, ja sitä ei Icardin tai kenenkään muunkaan myynti miksään muuta.

Pitkällä tähtäimellä haetaan varmasti sitä, että seura tekisi tuottoa omistajilleen, mutta siihen on matkaa vielä monia vuosia. Taloutta on pystytty parantamaan, mutta cl/oma stadion olisi ne seuraavat askeleet, jotta taloudellinen ja urheilullinen puoli notkahtaisi eteenpäin.

Tänään taas mennään, kun vastaan asettuu Hellas. Tästä kelpaa vain ja ainoastaan voitto. Siitä sitten valmistautumaan derbyyn.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #484 : 31.03.2018 klo 14:36:10

Kiinalaisilla omistajilla, sekä Inter ja Milan, näyttää olevan kunnon kuppaus suunnitelmissa. Siinä missä arabit rahoittavat mitä vain Citylle ja PSG:lle, kinkit yrittävät tehdä Milanon seuroista lypyslehmiä, mistä imetään kaikki pois. Esim Icardin myynnin rahat menisivät varmasti suoraan Kiinaan.

Pitää myös muistaa että Kiinan hallitus rupesi viime vuonna rajoittamaan kiinalaisten yritysten rahan valumista ulkomaille tjsp. ja näin ollen ainakin Interin rahahanat menivät kiinni ja vidalit sekä di mariat jäivätkin vain puheen tasolle.

Kohta mennään Milanossa. Kuten todettua, mikään muu kuin voitto ei kelpaa. Bolognalta tuli pientä jeesiä kun ottivat pisteen Romalta joten nyt sitä eroa on kurottava kiinni.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #485 : 31.03.2018 klo 16:56:17

Tärkeät pisteet ja vielä suht helpolla. Tasapainoinen esitys koko joukkueelta, vaihtojen myötä tempo hieman laski. Gagliardini-Brozovic-Rafinha on varsin toimiva kolmikko ja Perisic on herännyt unestaan. Valitettavasti herra numero 87 on jopa entistä paskempi. Käsien levittelyä kiukuttelua, yhtään tilannetta ei viitsi loppuun asti pelata, sai pallon tolppaan asti ja päätti lopettaa täysin pelaamisen siihen. Karamoh vaan kentälle, pelasi hyvin ennen kuin Kalju suuressa viisaudessaan päätti antaa avauspaikan takaisin Candrevalle.
Biscione

Poissa Poissa


Vastaus #486 : 31.03.2018 klo 19:54:36

Tänään oli miellyttävä seurata ottelua kun joukkue pelasi ihan oikeasti joukkueena eikä muutaman yksilösuorituksen varassa.  Toivottavasti nyt saatu pieni ryhtiliike jatkuu kauden loppuun ja erityisesti derbyyn, jossa toki candreva on yleensä parhaat pelinsä pelannut. Sitten penkille ja karamoh tilalle
Tipinho#10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale, Salon Toverit


Vastaus #487 : 01.04.2018 klo 12:30:15

Herra 87 on saatava kyllä pois tästä seurasta ja hyvin äkkiä.

Edit. Pitkän linjan interistana tämä on siis avunhuuto vertaistukeen kyseisen pelaajan aiheuttamaan pahaan oloon ja masennukseen. Tästä on hyvä puhua jollekkin.
« Viimeksi muokattu: 01.04.2018 klo 12:36:31 kirjoittanut Tipinho#10 »
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #488 : 01.04.2018 klo 16:29:07

Onhan tuolla Kalju saanut jotain järkeä taottua pelaajiensa (kroaattien) päähän, sillä viimeisessä kahdessa ottelussa taas aivan eri luokan suorituksia verrattuna aiempaan. Erityisesti näkyy Mauron tulostaululla (6 maalia kahteen otteluun), kun joukkue taas pyrkii saamaan palloja tekopaikkoihin hänelle. Myös Valero-Vecino duon penkittäminen ollut hyvä ratkaisu, kun Brozo-Rafinha on tuonut huomattavasti lisää nopeutta pallolliseen peliin aiempaan verrattuna. Gagliardini on taas viime otteluissa päässyt takaisin juoneen kiinni, kun hölmöily vierellä on vähentynyt. Kirjoittelinkin kuukausi takaperin hänen alamäkensä johtuvan rinnalla pelaavien suorituksista, jotka vetivät myös hänet alas, koska pelaajatyyppinä on kuitenkin sellainen joka ei stadionin valoja itsekseen sytytä. Nyt kun Rafinha on tullut kentälle, ansaitsee mielestäni paikkansa tasapainottamassa peliä, koska lainabrassi ei puolustamisesta tiedä vähää alusta. Seuraavassa ottelussa olisikin sitten Gagliardinin vastuulla laittaa vaihteeksi Kessie taskuun (eikä mielellään ottaa punaista samassa vauhdissa). Maalien muodossa häneltä on turha odottaa panostusta, kuten eilinenkin osoitti.

Candrevasta on kyllä pakko olla samaa mieltä. Oikeastaan alamäki alkoi joukkueen mukana joulukuussa ja hänellä se ei ole taittunut. Ei yhtään maalisyöttöä tämän vuoden puolella vaikka syksyllä niitä kertyi kahdeksan 17 ottelussa. Maalejahan ei ole koko kaudella tullut liigassa yhtään. Toki hän tulee pelaamaan derbyn, koska hänen kurinalaisuutensa puolustusuuntaan on Kaljulle ensiarvoisen tärkeää ja suonenveto-Milan on sen tason joukkue, että Karamohin nuorenmiehen ratkaisuille ei ole tilaa. No toisaalta Candreva on jokaisessa derbyssä pelannut elämänsä parasta jalkapalloa, joten toivotaan, että trendi jatkuu. Sen jälkeen Karamohia pieniä joukkueita vastaan kentälle ehdottomasti ja tarvittaessa Canceloa pelaamaan ylempää, jos tarvitsee osata puolustaa.

Mielenkiintoisista asetelmista tässä lähdetään Milania vastaan, sillä nyt Inter saanut edes vähän syöksykierrettä oikaistua ja derby on aina derby, jossa formi ei ole kaikki kaikessa. Itse asiassa olen yllättynyt, että Gattuso on saanut Milanin pärjäämään, sillä aikaisemmat näytöt vaihtopenkin päässä ovat olleet vähintäänkin kehnoja. No toivotttavasti olisi tarjolla samannäköinen esineiden heittelijä kuin primaveran derbyssä syksyllä :D
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #489 : 03.04.2018 klo 16:12:20

Kyllähän kahden viime pelin esitykset ovat olleet aivan eri planeetalta kuin täysin haluttomat neppailut 1,5-2 kuukautta sitten. Syitä ryhtiliikkeeseen on monia. Vihdoinkin kymppipaikalla on siihen sopiva pelaaja, Brozo ja Gagliardini ovat löytäneet yhteisen sävelen keskikentän pohjalla ja tietysti Mauron herääminen talviunilta. Jos viikkoja sitten derbyä odotti pelonsekaisin tuntein niin juuri nyt huomiseen derbyyn voi lähteä huomattavasti luottavaisemmin fiiliksin. Milanin hurja herääminen on hieman taittunut ja Inter on vihdoinkin saanut jälleen pelistä kiinni, tosin derby on aina derby ja mitä vaan voi tapahtua. Terveystilanne on paras mahdollinen, serkkujen merkittävin poissaolija lienee Biglia? Toivottavasti huomenna nähdään jälleen yksi hieno derby Ylos
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #490 : 04.04.2018 klo 20:34:48

Kolme pojoa ja kauden 17/18 täysi vittuiluoikeus jäi nyt saamatta, vaikka Maurolla mestat olikin. No ainakaan AC ei lähemmäksi päässyt, ja muutoinkin Inter pelasi ihan hyvän matsin. Ainakin paremmin kuin punamusta.

Tästä on ihan hyvä jatkaa top 4 paikasta taistelua.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #491 : 04.04.2018 klo 20:37:40

Ihan ok peli Interiltä. Puolustus on rautaa edelleen, Candrevaltakin jopa onnistuneita suorituksia. Normaalina päivänä Icardi olis osunut 3/3 noista paikoista, tänään vaan kerran ja se oli noin viisi senttiä paitsio.
Odotin että Milan antaisi enemmän painetta Interille, mutta aika helpolla selvisivät.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #492 : 04.04.2018 klo 20:39:42

Omaan silmään näytti suht paskalta tuo pelaaminen. Aivan helvetin hidasta tarpomista koko peli. Parhaat paikat taisivat tulla nopeista hyökkäyksistä, yllättäen.

Brozovic näyttää kyllä hyvältä tuossa keskikentän pohjalla. Joku kolme täydellistä harhasyöttöä tuli ekalla jaksolla mutta pää ei hajonnut näihin, kehitystä on tapahtunut. Normaalisti Brozolla menee kuppi täysin nurin muutaman epäonnistuneen suorituksen jälkeen.

Kunhan Icardi jatkaa suorittamista ja unohtaa tämän derbyn niin hyvissä asemissa Inter tässä vielä on.

edit. Mainitaan nyt toki se myös, että Milanista ei ollut yhtään mihinkään tässä matsissa.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #493 : 05.04.2018 klo 18:05:20

Omaan silmään näytti suht paskalta tuo pelaaminen.

???

Ollaan kai sitten katsottu ihan eri peliä koska en Interin esityksestä kyllä löydä mitään muuta moitittavaa kuin viimeistely. Pallo ja miehet liikkuivat todella aktiivisesti ylöspäin ratkaisuja hakien ja välillä Milan sai minuuttikaupalla vain juosta perässä/ottaa vastaan. Muutenkin Milan oli todella heikko ja Kalju vei kyllä tässä pelissä Gattusoa 100-0. Mielestäni kaikesta näki että Inter halusi enemmän voittaa tämän peli, korkeaa prässiä millä pakotettiin Donnarumma potkimaan palloa sivurajasta yli ja jos kenttäpelaaja yritti nostaa peliä omalta alueelta/keskikentältä niin heti tuli yhden tai kahden pelaajan kova prässi iholle ja kaksinkamppailuja voittivat mielestäni todella hyvin josta aukesi taas uusi vastahyökkäys. Puolustus totutusti täyttä rautaa ja Skriniar sekä Miranda pistivät cutronet ja kumppanit muutamaa tilannetta lukuunottamatta helponkin näköisesti taskuihinsa. Itse laskin Milanilla kaksi hyvää paikkaa (ekan jakson vapari (Handa!) sekä Cutronen jassomaali) kun taas Inter tuhlaili ja tuhlaili. Hieman hapan maku jäi itselle kun voitto oli täysin otettavissa mutta olihan se selvää kumpi joukkue eilen pelasi paremmin.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #494 : 05.04.2018 klo 18:36:43

Olihan inter parempi, mutta mielestäni väärin sanoa, että Spalletti olisi vienyt Gattusoa 6-0. Milanin ongelmat tällä erää aivan muualla kuin penkin päässä. Jos vertaa viikonlopun Juve-peliin, niin kyllähän taso tippui siitä mitä se silloin oli ekat 60min.
Biscione

Poissa Poissa


Vastaus #495 : 06.04.2018 klo 14:18:14

???

Ollaan kai sitten katsottu ihan eri peliä koska en Interin esityksestä kyllä löydä mitään muuta moitittavaa kuin viimeistely.

Pakko olla samaa mieltä. Kyllähän tuossa ottelussa inter vei ja milan vikisi suurimman aikaa. Sinänsä ihmeellistä että se heikko lenkki löytyi nyt sieltä missä yleensä on voitu nautiskella laadusta
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #496 : 07.04.2018 klo 13:41:55

Olihan inter parempi, mutta mielestäni väärin sanoa, että Spalletti olisi vienyt Gattusoa 6-0. Milanin ongelmat tällä erää aivan muualla kuin penkin päässä. Jos vertaa viikonlopun Juve-peliin, niin kyllähän taso tippui siitä mitä se silloin oli ekat 60min.

No kyllähän se nyt tavallaan vei 6-0 kun Milanin oma pelisuunnitelma (mikähän se mahtoi olla?) ei toiminut oikein yhtään ja mitään muutosta hän ei tähän pelin aikana saanut. Näkisin myös että valmistautumisessakin on jotain mennyt vihkoon kun Interiin verrattuna asennoituminen peliin kentällä näytti "vittu kun ei napostelis"-osastolta.

Huomenna sitten Torino vieraissa. Tiukkaa on ollut granataa vastaan viime vuosina mutta jos oma tekeminen pysyy yhtä vahvana kuin viime peleissä niin voitto on otettavissa tai tarkemmin sanottuna, se pitäisi ottaa.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #497 : 07.04.2018 klo 14:48:34

No kyllähän se nyt tavallaan vei 6-0 kun Milanin oma pelisuunnitelma (mikähän se mahtoi olla?) ei toiminut oikein yhtään ja mitään muutosta hän ei tähän pelin aikana saanut. Näkisin myös että valmistautumisessakin on jotain mennyt vihkoon kun Interiin verrattuna asennoituminen peliin kentällä näytti "vittu kun ei napostelis"-osastolta.

Ei se pelisuunnitelma ole mitenkään merkittävästi viime aikoina elänyt, vaan melkolailla samoilla miehillä on painettu koko ajan, joka on alkanut näkymään pienimuotoisena väsymyksenä. Nyt vielä tärkeä Biglia oli korvattu heikolla Montolivolla, joka välittömästi heikentää pelin laatua. Samaan aikaan pahasti alavireistä Bonaventuraa on pakko peluuttaa, koska järkeviä vaihtoehtoja ei penkiltä löydy. Eurooppa liigasta huolimatta Milanilla ei ole lähellekään riittävän leveä materiaali pelaamaan kahta kovaa matsia muutaman päivän sisään. Pelin siirto Astorin kuoleman johdosta pelasi lopulta melko selvästi interin pussiin, kun derbyä ei tarvinut pelata heidän huonon vireensä aikana ja nyt uuden pelipäivän alle tarjoutui Verona-höntsä kotona vs. Milanin vaikea vierasmatsi Juvea vastaan. Tasuri mikä tasuri ja pointtina lähinnä se, että on siellä taustalla muutakin kuin valmentaj vs. valmentaja asetelma.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #498 : 07.04.2018 klo 18:40:53

Ei se pelisuunnitelma ole mitenkään merkittävästi viime aikoina elänyt, vaan melkolailla samoilla miehillä on painettu koko ajan, joka on alkanut näkymään pienimuotoisena väsymyksenä. Nyt vielä tärkeä Biglia oli korvattu heikolla Montolivolla, joka välittömästi heikentää pelin laatua. Samaan aikaan pahasti alavireistä Bonaventuraa on pakko peluuttaa, koska järkeviä vaihtoehtoja ei penkiltä löydy. Eurooppa liigasta huolimatta Milanilla ei ole lähellekään riittävän leveä materiaali pelaamaan kahta kovaa matsia muutaman päivän sisään. Pelin siirto Astorin kuoleman johdosta pelasi lopulta melko selvästi interin pussiin, kun derbyä ei tarvinut pelata heidän huonon vireensä aikana ja nyt uuden pelipäivän alle tarjoutui Verona-höntsä kotona vs. Milanin vaikea vierasmatsi Juvea vastaan. Tasuri mikä tasuri ja pointtina lähinnä se, että on siellä taustalla muutakin kuin valmentaj vs. valmentaja asetelma.

No eikö se nyt juuri tarkoita sitä, että Kalju luuttusi Gattusolla lattiaa, kun "samalla pelisuunnitelmalla" pelannut milan nollattiin lähes täysin? Samoilla pelaajilla Inter Veronaa vastaan pelasi kuin milania, eikä siellä ollut yhtään rotaatiota sinimustissa. Ja kyllähän tuossa Verona-pelissä ihan hyvällä temmolla pelattiin yli 60 minuuttia, joten ei se nyt ihan vastustajan piikkiinkään mene. Ottelun siirto toki pelasi täysin Interin pussiin, siitä olen samaa mieltä. Menetetyt kaksi pistettä joka tapauksessa. Toivottavasti ei kostaudu kauden lopussa.

Huomenna sitten myös itsensä vaihteeksi pelipäälle löytänyt Torinon sympaattisempi joukkue. Millähän aseilla sen voittaisi kun vanha Torinonkaataja Kondogbia on Epsanjassa nauttimassa paremmista tuulista purjeissaan? No ehkäpä Mauro käytti nyt kauden viimeiset hutinsa viikolla ja nyt osuu taas. Olihan se epäusko aikamoinen sinimustassa maailmassa, kun liigan ykköstykki suti ohi tyhjistä...
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #499 : 07.04.2018 klo 20:33:04

???

Ollaan kai sitten katsottu ihan eri peliä koska en Interin esityksestä kyllä löydä mitään muuta moitittavaa kuin viimeistely. Pallo ja miehet liikkuivat todella aktiivisesti ylöspäin ratkaisuja hakien ja välillä Milan sai minuuttikaupalla vain juosta perässä/ottaa vastaan. Muutenkin Milan oli todella heikko ja Kalju vei kyllä tässä pelissä Gattusoa 100-0. Mielestäni kaikesta näki että Inter halusi enemmän voittaa tämän peli, korkeaa prässiä millä pakotettiin Donnarumma potkimaan palloa sivurajasta yli ja jos kenttäpelaaja yritti nostaa peliä omalta alueelta/keskikentältä niin heti tuli yhden tai kahden pelaajan kova prässi iholle ja kaksinkamppailuja voittivat mielestäni todella hyvin josta aukesi taas uusi vastahyökkäys. Puolustus totutusti täyttä rautaa ja Skriniar sekä Miranda pistivät cutronet ja kumppanit muutamaa tilannetta lukuunottamatta helponkin näköisesti taskuihinsa. Itse laskin Milanilla kaksi hyvää paikkaa (ekan jakson vapari (Handa!) sekä Cutronen jassomaali) kun taas Inter tuhlaili ja tuhlaili. Hieman hapan maku jäi itselle kun voitto oli täysin otettavissa mutta olihan se selvää kumpi joukkue eilen pelasi paremmin.

Juu kommentissa vähän turhautuneisuutta tuloksesta. Kyllähän Inter hallitsi peliä selvästi, vaikka toisella jaksolla olikin vaiheita kun annettiin Milanille ihan liikaa tilaa ja mahdollisuus tulla peliin mukaan. Ehkä tuossa Interin pelaamisessa turhauttaa edelleen se hitaus, miten peliä pelataan.

Vähän liittyen pelin hitauteen on toisaalta on annettava aivan hemmetisti propseja Brozovicille, jolle Spalletti on tuon uuden roolin löytänyt. Aivan timanttista touhua kaverilta, jonka tietää hermostuvan vähän turhan helposti pelien sisällä. Malttoi monen monta kertaa laittaa helpon syötön sen ehkä peliä edistävämmän mutta huomattavasti vaikeamman (eli todennäköisemmin epäonnistuvan) sijaan. Brozo siis on sisäistänyt tuon pelintekijän roolin aivan erinomaisesti, sillä osasi kyllä tarvittaessa laittaa sen nopeamman syötön. Pelaajan tietäen itsellä vaan pelko perseessä, että koska se kuppi menee nurin. :D Toistaiseksi mennyt kyllä hyvin.

edit. Nythän Roma meni häviämään pelinsä, joten tässä on hyvä mahdollisuus nousta ihan kolmossijallekin pitkästä aikaa.
« Viimeksi muokattu: 07.04.2018 klo 20:35:07 kirjoittanut Mogitus »

 
Sivuja: 1 ... 19 [20] 21 ... 30
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines