FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.03.2019 klo 00:49:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 26 [27] 28 ... 30
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2017-2018 - Kaljun aikakausi  (Luettu 139772 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Francescoli

Poissa Poissa


Vastaus #650 : 30.05.2018 klo 11:48:10

Se, minkä tilikauden aikana pelaajat maksetaan ei ole relevanttia. Maksamisella tarkoitan siis sitä, milloin rahat siirtyvät tililtä toiselle. Kyse on sen sijaan kirjanpidosta.

Myyntien (ehdoton) siirtosumma kirjataan aina kokonaisuudessaan voittona tai tappiona sille tilikaudelle, jonka aikana pelaaja myydään. Eli seuroilla on kesäkuun loppuun asti aikaa kerätä rahaa tämän kauden tulokseen. Skriniar-Caprari tyylinen tapa kirjata siirrot ei siis edusta mitään poikkeusta vaan sääntöä.

Ja ostot poistetaan aina niiden kausien aikana, kun sopimus on voimassa. Toisin sanoen ei ole enää mahdollista ostaa pelaajia ja saada kirjattua heidän ensimmäinen poisto 2017-18 tulokseen, koska sopimukset koskevat kautta 2018-19 ja eteenpäin. Esim. Roman toissa päivänä julkistaman Coricin vaikutus tilikauteen 2017-18 on 0 euroa, vaikka Roma olisi maksanut jo koko siirtosumman Zagrebiin. Siirtosumma (6 milj + muut maksut) poistetaan tasapoistoina viiden seuraavan kauden ajan ellei pelaajaa myydä ennen sitä taikka hänen kanssaan tehdä uutta sopimusta. Uuden sopimuksen tilanteessa jäljellä oleva kirjanpitoarvo (poistamaton osa siirtosummasta) jaetaan taas tasapoistoiksi uuden sopimuksen ajalle.

Se on toki siis totta, että Politano-Pinamonti -vaihdossa voidaan kikkailla Interin pussiin siirtosummilla. Politanon hankinta menisi joka tapauksessa tulevien kausien menoihin, mutta Pinamontista voidaan saada markkinahintoja korkeampi summa tämän kauden tulokseen. Liian läpinäkyvään kikkailuun luulisi UEFA:n kuitenkin puuttuvan jossain vaiheessa.

En viitsi yksityiskohtaisemmin kirjoittaa, koska Internet on jo täynnä hyviä selostuksia siitä, miten jalkapallossa kirjanpitoa pidetään myyntien ja ostojen osalta. Tuossa gordon linkkaamassa jutussa oli hyvin käyty asia läpi ennen kaikkea myyntien osalta.

Ok, hyvä täsmennys. Joka tapauksessa nuo vaihtokaupat helpottavat pelaajien myyntiä sopivaan hintaan, ja kyllähän noiden junnujen usein kannattaakin lähteä hakemaan peliaikaa jostain muualta (ja tässä kohtaa toivottavasti on takaisinostopykälät kohdallaan).

Mainitaan vielä, että helppo yhtyä noihin ar20:n vuoden pelaaja -valintoihin. Täytyy todella toivoa, että Brozovic jatkaa ensi kaudella siitä mihin jäi. Enpä olisi uskonut näiden vuosien jälkeen, että Brozosta olisi tuollaiseen ottelusta toiseen jatkuvaan erinomaiseen suorittamiseen noin keskeisessä roolissa. Ja Skriniar taisi muuten pelata täydet 90 minuuttia jokaisessa sarjapelissä.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #651 : 06.06.2018 klo 20:16:06Itselle tästä kahden kerroksen väestä mieluisin (ja ehdottomasti tärkein) hankinta olisi Chiesa. Varavaihtoehtona oleva Malcom on omaan silmään melkoinen riski, sillä noita nuoria brasseja on käynyt nollaamassa itsensä sinimustissa muutamakin kappale. Yksi Gabinogol kohtaloineen pitäisi vielä ratkaista ja toista tuodaan jo tilalle. Chiesa sen sijaan on jo näyttänyt liigassa kyntensä ja sopeutumisvaikeudet lienevät oletusarvoisesti pienemmät. Toki hinta hipoo pilviä ja gobbot vaanivat taustalla...no ehkä isi puhuu nuorukaiselle järkeä.

Dembele + Rafinha on itselle jotenkin houkuttelevampi vaihtoehto kuin roman kaksikko. Tähän ei kyllä varsinaisesti pelillistä järkeä sisälly, sillä roman kaksikko on ihan varteenotettavia nahkakuulan potkijoita, mutta jo se, että miehet ollaan pääkaupungista päästämässä pois kertoo, että siellä on jotain laadunalenemaa havaittavissa. Rafinha oli hyvä peluri ja hänet näkisin mielelläni takaisin Meazalla. Dembele kelpaa myös, jos diilissä saadaan Mario liikkumaan toiseen suuntaan.

buono

Poissa Poissa


Vastaus #652 : 07.06.2018 klo 12:20:38


Italian paskalehdissä ollut huvittavaa Higuain + 50M Vaihto Icardi läppää, jolla sitten rahoittaisivat tuon Nainggolanin Romasta. Olisihan se ihan TOP3 -joukkue, mutta todellä lyhyentähtäimen projekti, sekä absurdi olisi tuo kapteenin myynti Jjuveen. Kummankin joukkueen kannattajille ehdoton "Ei missään nimessä haluta" -siirto.

Chiesa sitten taas panostus tulevaisuuteen, toivottavasi (todennäköisesti) pysyy italiassa.

Hassutteluna:
                            
                               Handanovic
                              
     Mr. X         Skriniar         De Vrij        Asamoah
                                                                    
                   Nainggolan       Brozovic
                      
       Chiesa                Rafinha                Perisic

                                  Higuain
                            
« Viimeksi muokattu: 07.06.2018 klo 12:22:56 kirjoittanut buono »
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #653 : 07.06.2018 klo 16:57:45

Tuota vaihtoa on etunenässä huutanut Tuttosport, joten sen suhteen sillä lienee enmmänkin negatiivinen luotettavuusarvo . No joka tapauksessa luulen kanssa muutaman vuoden takaisen Guarin-casen toistuvan, jos Juven kanssa ollaan tekemässä diiliä Icardista. Wandalla taas joku shoppailurahaa kesäksi-kampanja menossa... Vaikka kaikki olisikin keksittyä, niin silti Icardin toiminta, jossa ei kiellä siirtohuhuja (vertaa esim. Skriniarin kommentit tyytyväisyydestä Interissä) on ärsyttävää.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #654 : 07.06.2018 klo 19:13:36

Johan fanit meinasivat repiä pelihousunsa tuon kokoluokan swapista. Jos joukkueen ykkösmaalinsylkijä vuosien ajan, suurin tähti ja paras pelaaja heivattaisiin Juventuksen vaihdossa johonkin vitun läskiin niin siellähän tultaisiin tiiliskivien kanssa toimiston ikkunoista sisään.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #655 : 08.06.2018 klo 14:32:31

Johan fanit meinasivat repiä pelihousunsa tuon kokoluokan swapista. Jos joukkueen ykkösmaalinsylkijä vuosien ajan, suurin tähti ja paras pelaaja heivattaisiin Juventuksen vaihdossa johonkin vitun läskiin niin siellähän tultaisiin tiiliskivien kanssa toimiston ikkunoista sisään.

Tasan sama. Toisella uran parhaat viisi vuotta takana, toisella edessä. Edes 50 miljoonan kompensaatio ei oikeuta noin huonoon diiliin.

Canceloa nyt siis ei taida Inter pystyä pitämään millään? Jos nyt edes Rafan saisi kiinnitettyä...

Eli laitapakkiostoksille pitää taas lähteä. Asamoah olisi jo hyvä haku. Kokenut, monikäyttöinen, tasaisen laadukas suorittaja.

Oikealle joku, kuka? Oikeastaan Cancelon lähtiessä koko oikea kaista tarvitsee avarin pelaajat. Chiesa olisi todella jees näin lähtökohtaisesti, kuten todettua.

Tuleekohan siirtoja sisäänpäin lisää vasta myyntien jälkeen? Ja mitkä on realiteetit? Lainoja osto-optioilla ja toiveissa suonenveto champparissa vähintään puolivälieriin, että ne saadaan rahoitettua?
La Magica Roma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #656 : 08.06.2018 klo 18:21:15

Tuleekohan siirtoja sisäänpäin lisää vasta myyntien jälkeen? Ja mitkä on realiteetit? Lainoja osto-optioilla ja toiveissa suonenveto champparissa vähintään puolivälieriin, että ne saadaan rahoitettua?
Varmasti 1.7 jälkeen kun tilikausi vaihtuu. Mielenkiintoista nähdä Q3 välintilipäätös kun Q2 oli 60 miljoonaa heikompi kuin tilikauden alusta. Siinä varmaan faktat ja antaa osviitan siirtoikkunaan.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #657 : 08.06.2018 klo 19:27:59

Lehdistössä on ainakin jo lähtenyt ihan lapasesta ja suunnitteilla on tyyliin jotain 150m€ edestä siirtoja. Todellisuus on sitten jotain ihan muuta. Kesäkuussa ei tule kuin myyntejä, heinäkuussa alkaa sitten joukkueen kasaus (virallisesti, toki Ausilio hyörii nyt jo täyttä päätä ympäriinsä tekemässä diilejä). Tämän takia Cancelokin todennäköisesti menetetään eikä sille voi oikein yhtään mitään.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #658 : 08.06.2018 klo 21:13:33

Olihan Cancelo eteenpäin menoa Interin surullisen huonolle laitapakki osastolle, mutta jotenkin tuntui että jotain jäi puuttumaan. Kyllä ainakin itse näkisin mieluummin Rafinhan joukkueessa.
Asamoah on huhuissa pyörinyt, olisi eteenpäin menoa kaikenmaailman Santoneihin. Joka toivon mukaan heivataan kesällä hiuksista hevon kuuseen.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #659 : 09.06.2018 klo 16:14:30

Käsittääkseni Asamoah on siis De Vrij:n tyyliin jo signattu. Julkistukset sitten heinäkuun puolella.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #660 : 09.06.2018 klo 21:11:28

Pitää muistaa että kun kysymyksessä on Inter mikään ei ole varmaa. :D
Siellä on saatettu vahingossa signata joku A. Samoasta ja ollaan ihmeissään kun Santon kakkonen painelee pisin kenttää...
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #661 : 11.06.2018 klo 15:56:23

Kerkeää välillä tännekin.

Tuli tänään vilkaistua pitkästä aikaa mitä sieltä huhurintamalta kuuluu ja tällaista näköjään:

https://www.football-italia.net/122781/report-nainggolan-inter-done

Eli 29milj.€ + Zaniolo belgistä. Aluksi reaktio oli että näillä nykyisillä markkinahinnoilla tämähän on lähes ryöstö. Tämän tason kaveri, tähän hintaan ja vielä kilpakumppanin riveistä. Toisaalta sitten se että ikää on jo se 30 vuotta joten saa nähdä miten pitkään taso säilyy, herran pelityyli kun on kuitenkin aika kuluttava. Ja myös se että jälleen pistetään junnua pihalle ennenkuin on edes omassa edarissa käyty kokeilemassa. Tehot kuitenkin tällä kaudella kendotyyliin 14+10 joten jospa sittenkin Roma tekisi viisaamman siirron tulevaisuutta ajatellen? Tiedä häntä, odotellaan nyt aluksi se virallinen varmistus ensi kuussa. Jos siis sellaista edes tulee.

Sitten taas kuulema Kataloniassa on vedetty herne kunnolla nenään kun Inter ei vieläkään ole lunastanut Rafinhaa itselleen. Siellä on ollut suunnitelmissa käyttää Rafinhasta saadut rahat omiin hankintoihin ja kerta rahoja ei ole tullut niin tämä nyt haittaisi heidän suunnitelmiaan. En tiedä mitä siellä on viime talvena lupailtu kun kättä on lyöty päälle mutta itse sanoisin että voi kyynel ja yhyy. Tietääkseni on ollut aika pitkään jo selvää että Inter ei todellakaan pysty saman tien lunastamaan brassia kauden jälkeen vaikka se CL-paikka tulikin koska FFP. Nyt sitten sieltä heitetään Spurs-korttia vaihtoehdoksi mutta haluaako Rafinha itse Lontooseen? Eiköhän tästä saada hyvä soppa muutamaksi viikoksi vielä.

Chiesasta viritellään puolestaan huhujen mukaan tarjousta tyyliin 40-50m€ + kolme pelaaja jotka olisivat:

Uutinen
Dalbert, Yann Karamoh and Federico Valietti are the most likely to be offered to to the Tuscans as part of the deal, though other youth prospects could be considered.


Ei voi ainakaan noilla kahdella ensin esitetyllä janarilla pitää mitenkään paikkaansa. 20milj.€ maksanut Dalbert + Karamoh, joka on mielestäni tämän kauden näytöillään nostanut arvoaan siitä 10milj.€ hinnasta mitä hänestä maksettiin, vielä kylkeen on kyllä mielestäni liikaa Chiesasta vaikka millainen huipputalentti onkin. Dalbert ja junnuja voisikin jo käydä järkeen. Saas nähdä, Chiesa on haluttu kaveri joten onko Inter jo pudonnut junasta silloin kun oikeasti on löydä sitä hilloa pöytään pelkkien lupausten sijaan?

Lisäksi Inter olisi lähellä Sassuolon Politanon signaamista kun koviten kilpasilla ollut Napoli jättäytyi kisasta pois. 25milj.€ + bonareita päälle olisi hinta elokuussa 25-vuotta täyttävästä laiturista. If you can't beat them, buy them tjsp.?

Noin muutenkin touhu vaikuttaa ihan fiksulta ja järkevästi vakaalta kun katsoo vaikka kaupungin toiselle puolelle. Kaikki tiedostavat mikä on tilanne ennen kuun vaihdetta, lähinnä saa jännittää mistä ne puuttuvat 40milj.€(?) saadaan tilien tasaamiseksi. Icardin päästäminen jjuveen olisi niin irvokasta paskaa että tämä on toivottavasti vain paskalehdistön sivujen täytettä. Jostain muistan lukeneeni että Perisic tai Brozovic olisivat ne mahdolliset pelaajat joiden myyntiä mietittäisiin rahan saamiseksi.
« Viimeksi muokattu: 11.06.2018 klo 16:01:28 kirjoittanut ex-adriano »
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #662 : 11.06.2018 klo 17:34:10

Eiköhän nuo kaikki huhut ole pelkkää paskalehdistön sivujen täytettä.

Mitään ostoja nyt ei kuitenkaan tehdä nyt ennen heinäkuuta. Nimet ja luvut ehtivät muuttumaan vielä moneen kertaan ennen 1.7. :D
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #663 : 11.06.2018 klo 17:50:11

Nainggolan ei irtoa alle 45 miljoonan, voitte luottaa.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #664 : 11.06.2018 klo 19:31:43

Jep ja tuollaisella hinnalla en kyllä välttämättä ostaisi. Nainggolan vaikuttaa pelaajalta, jolla voi uran alamäki alkaa yllättävän nopeasti. Siinä tulee parille hyvälle kaudelle hintaa, kun siirtosumma on juuri jotain päälle 40m€ ja 5-6m€ nettopalkka siihen päälle neljäksi vuodeksi (oma arvio sopimuksesta, mikä rustataan jos Nainggolan Interiin tänä kesänä päätyy).
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #665 : 11.06.2018 klo 19:57:58

Jos huhutut 29milj€+Zaniolo 9ggolanista pitää paikkansa niin äkkiä diiliä vaan sorvaamaan. 30milj€ tuon tason pelimiehestä on tässä markkinassa ihan nappikauppaa ja nostaa tosissaan Interin profiilia ja maalinteko uhkaa Icardin (jos jatkaa) takaa huomattavasti. Juuri sellainen pelaaja mitä joukkue kaipaakin. Mitä Zanioloon tulee niin olkoon kuinka lupaava tahansa niin uskooko kukaan vilpittömästi että Keväästä noustaan pelaavaan miehistöön? Balotelli ja Santon :D ainoat pelaajat jotka ovat tuolta tieltä ovat pelipaikkansa ottaneet.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #666 : 11.06.2018 klo 22:21:50

Ikää alkaa kyllä olemaan, mutta jos yhdellä Ninjalla saadaan joukkue siihen tikkariin, että taistellaan jatkoonpääsystä UCLssä ja pelataan sellainen tasainen ja varma 70-80 pisteen seriekausi niin kai belgi maksaa itsensä takaisin sillä tavalla.

Exä viestissään esitti Perisicin ja Brozovicin olevan ne mahdolliset rahastettavat, ja heistä luopuisin meilummin Perisicistä (uskotteko kotona). Brozovic oli niin helvetin kova koko loppukauden ja yksi oleellisimpia palasia jatkossakin jos homma jatkuu noin. Perisic taas vaikuttaisi pelanneen parhaat pelinsä jo, ja jos tuo vaihtuu Politanoon niin tuskin mitään merkittävää taaksepäinmenoa tapahtuu. Siitä ei sitten tiedä miten Brozovic reagoi jos kroaattikamu vaihtaa maisemaa.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #667 : 11.06.2018 klo 23:32:08

Biabiany taitaa edelleen olla Interin sopimuspelaaja, mitään korvaajia tarvita kun laitakiituri saadaan takaisin :D
Itse kyllä kauheasti jaksa Radjasta innostua, mutta jos tykittää pari komeaa kaukokutia Rooman verkkoon ja tuulettaa maalejaan suutelemalla Kaljun kaljua niin mukaan vaan.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #668 : 12.06.2018 klo 13:47:05

Biabiany taitaa edelleen olla Interin sopimuspelaaja, mitään korvaajia tarvita kun laitakiituri saadaan takaisin :D
Itse kyllä kauheasti jaksa Radjasta innostua, mutta jos tykittää pari komeaa kaukokutia Rooman verkkoon ja tuulettaa maalejaan suutelemalla Kaljun kaljua niin mukaan vaan.

Biabiany palaa formiin heti kun Parma nousi takaisin liigaan? ;)

Jep haiseehan tässä ilmeisesti seurajohdon traumat siitä toissakautisesta Nainggolan -showsta Meazzalla. En syytä heitä siitä, oli Radjalla vetojalka kohdallaan sinä iltana.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #669 : 13.06.2018 klo 19:36:09

Inter ei mennyt FFP-sopimuksesta UEFA:n kanssa vieläkään läpi, eli paskansyönti jatkuu.

https://www.fedenerazzurra.net/news/2018/6/13/here-is-why-inter-did-not-meet-uefa-requirements

On tämä vaan sellaista vitun pelleilyä koko FFP. Rahaa tehdään jo ihan hemmetisti enemmän kuin vaikka kaksi vuotta sitten mutta ei vaan riitä. Toki samalla pitäisi pystyä olemaan tekemättä paskoja pelaajakauppoja.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #670 : 13.06.2018 klo 19:50:35

Edelleen, entä jos vaan haistattais paskan koko FFP:lle? Ihan vitsi tuo systeemi on, kaiken maailman Cityt ja PSG:t saa porskuttaa rauhassa vaikka plussaa ovat tuskin tehneet ikinä.
Vaikea nähdä Milaninkaan saavan mitään rangaistuksia loppupeleissä, kunhan uhkaillaan.
Mitä tulee siirtomarkkinoihin niin Rafinhaan vaan niitä pelimerkkejä jos niitä on, tiedettäisiin ainakin mitä saadaan. Politano olisi myös kiinnostava haku, ennen kuin joku kallis arpa Ranskan liigasta.
La Magica Roma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #671 : 13.06.2018 klo 19:51:47

Inter ei mennyt FFP-sopimuksesta UEFA:n kanssa vieläkään läpi, eli paskansyönti jatkuu.

https://www.fedenerazzurra.net/news/2018/6/13/here-is-why-inter-did-not-meet-uefa-requirements

On tämä vaan sellaista vitun pelleilyä koko FFP. Rahaa tehdään jo ihan hemmetisti enemmän kuin vaikka kaksi vuotta sitten mutta ei vaan riitä. Toki samalla pitäisi pystyä olemaan tekemättä paskoja pelaajakauppoja.
Perustele nyt vähän, sillä jos taloudellinen tilanne heikkeni 60 miljoonaa välillä 1.7.17 - 31.12.17 välitilinpäätöksen mukaan niin ei se lukujen perusteella kuulosta siltä, että rahaa tehdään hemmetisti enemmän. Tai jos tehdäänkin niin sitä myös kuluu 60 miljoonaa enemmän kuin vuosi sitten.

Puhua aina voi mutta ei se tilinpäätöksissä näy ja se on ainoa millä on väliä.
Pasculli

Poissa Poissa


Vastaus #672 : 14.06.2018 klo 18:03:42

Lainaus
Edelleen, entä jos vaan haistattais paskan koko FFP:lle?

Niin, nyt ilmeisesti tulee CL-peleihin vain 22-pelaajan lista. Ymmärsinkö oikein, jos tällä kaudella kulutetaan rahaa enemmän ostoihin kuin myynteihin, niin sama rangaistus lienee ensi kaudellakin mahdollisissa europeleissä? Jos näin on niin mielestäni kannattaa keskittyä scudettoon ja hankkia nyt 2-3 kunnon vahvistusta ja haistattaa vitut FFP:lle ja UEFAlle.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #673 : 14.06.2018 klo 19:47:56

Perustele nyt vähän, sillä jos taloudellinen tilanne heikkeni 60 miljoonaa välillä 1.7.17 - 31.12.17 välitilinpäätöksen mukaan niin ei se lukujen perusteella kuulosta siltä, että rahaa tehdään hemmetisti enemmän. Tai jos tehdäänkin niin sitä myös kuluu 60 miljoonaa enemmän kuin vuosi sitten.

Puhua aina voi mutta ei se tilinpäätöksissä näy ja se on ainoa millä on väliä.

Noh en ole itse saanut käsiini mitään välitilinpäätöksiä. Nuo nykyiset päätökset koskivat 2016-2017 tilikauden tapahtumia. Eli nollatulokseen on päästy, mutta jotain vitun amortisaatioita on ollut liikaa/liian vähän, miten vittu nyt ovatkaan, niin Interiä pidetään edelleen sen settlement agreementin piirissä.

On kyllä täysin vitun älyttömiä tällaiset agreementit, kun tilanteet muuttuvat kausien aikana. Muutenkin koko FFP:n voisi heivata minun puolesta vittuun. Interin ei toki ole tässä vaiheessa järkevää haistattaa vittuja FFP:lle, koska ulospääseminen on nyt niin lähellä ja CL on ensi kaudeksi hyppysissä ilman isompia rangaistuksia, mutta kyllähän tuo homma vituttelee. Käsitykseni mukaan 22-pelaajan lista tosiaan + ostot/myynnit viime vuosilta pitää mennä nolliin eikä miinukselle, jotta näitä uusia ostoja voidaan lisätä CL-listalle. Eli ilmeisesti Skriniar, Vecino ja Gagliardini (joka virallisesti ostettiin vasta nyt) esimerkkeinä pitää kattaa myynneillä, saatikka sitten uudet nimet noita tänä kesänä ostetaan.

FFP :SENTTERI:
Simba

Poissa Poissa


Vastaus #674 : 15.06.2018 klo 07:44:50

Stefano Vecchi jättää näköjään Interin ja siirtyy Venezian päävalmentajaksi Pippo Inzaghin tilalle. Käsittämättömän kovaa tulosta mies teki primaveran peräsimessä (mm. kaksi edellistä junnu-scudettoa), vaikka tuttuun Inter-tapaan edustukseen asti ei ole pelaajia näistä voittoisista junnuporukoista saatukaan sisäänajetuksi. Väitän että Vecchillä on kelpo ura koutsina edessään, ja tätä kaveria tullaan vielä kaipaamaan.

Mielestäni FFP:n osalta olisi jo aiemmin pitänyt tehdä jonkinlainen selkeä päätös kuinka toimitaan sen suhteen, eli vedetään joko rehellisesti läskiksi ja pannaan haisemaan mallia PSG/Milan tai sitten nuorennetaan ja halvennetaan joukkuetta reilusti pariksi vuodeksi ja purraan hammasta sen aikaa. Nyt on kuitenkin koetettu pyristellä jonkinlaisella välimallilla jossa hankintojen kustannuksia hivutetaan koko ajan eteenpäin, jolloin joka kesä maksetaan ensin edellisten kausien hankintoja pois, ja sitten taas ihmetellään kun rahaa ei ole kuin uusiin lainavirityksiin. Ehkäpä tuo CL-paikka sitten jossain määrin auttaisi tilanteen vakauttamisessa.

 
Sivuja: 1 ... 26 [27] 28 ... 30
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines