FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.02.2019 klo 17:34:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 28 [29] 30
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2017-2018 - Kaljun aikakausi  (Luettu 139452 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #700 : 29.06.2018 klo 12:38:33

Tuo diili menee siis niin, että Inter myy Odgaardin 7m€ Sassuoloon ja sitten maksavat lainasta 7m€. Tämä on jälleen tätä Nainggolan-diilin tyyppistä FFP-kikkailua ja tuon myötä luulisin Interin olevan hyvin lähellä myyntivoittotavoitetta.

Kyllä nyt on tuo sama pelko ja myynnit ja ostot pitää saada tasan tämän Interin oman settlement agreementin takia. Tuo on siis eri asia kuin FFP:n vaatimat myynnit, jotta tilikausi saadaan nollille (tai plussan puolelle). En kyllä itse osaa tuosta settlement agreementista sanoa mitä sinne nyt lasketaan mukaan ja mitä ei, myynneistä ja ostoista siis. Sen verran sekavaa uutisointia aiheesta on ollut.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #701 : 29.06.2018 klo 15:56:18

Pelaajiahan hankitaan kuin punamustalla kakkosjengillä konsanaan :) 4-4-3:seen tuo Politano on tervetullut peluri, sillä pudottanee Can'trevan penkille. Vielä kun Florenzi siirtyy pohjoiseen Kaljun kiillon perässä, alkaa rosteri olla kohtuu valmis ensi kautta varten. Se mitä hänellä on sitten annettavaa on eri kysymys, mutta taisi olla vielä Kaljun käskyttämänä ihan pelimies edelliskausilla? Aikaisemmin pohtimaani topparimäärään uutisoitiin nyt, että Bastoni saattaakin jäädä ensi kaudeksi kokoonpanoon "vitostoppariksi". Erityisesti näin, jos Vanheusden lähtee hakemaan pelituntumaa lainalle. Nuorukainen itse toki elänyt ilmeisesti käsityksessä, että laina odottaa, mutta tuosta kun nakuttaa huippukisat ensin alle, niin kyllähän sieltä voi ihan peliaikaakin saada, jos kolmella topparilla potkutellaan.

Ausiliolta sinänsä hyvää liikehdintää, että nämä siirrot on saatu nakuteltua ajoissa kasaan vaikka vielä ollaan "myyntivaiheessa". Silti itsellä on sellainen tuntuma, että sieltä naarataan vielä joku kokeneempi kehäkettu joukkueeseen Kaljun mieliksi. Olisiko sitten Dembele?

E: kirjoitusvirhe raakattu
« Viimeksi muokattu: 29.06.2018 klo 16:16:13 kirjoittanut ar20 »
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #702 : 29.06.2018 klo 18:53:15

Joo on kyllä aivan poikkeuksellista menoa, kun ennen preseasonin alkua on käytännössä pelivalmis, viime kaudesta vahvistettu joukkue kasassa. Oikea pakki ja kk-pelaaja vielä, niin sitten puhutaan lähinnä myynneistä ja pikkuleveysparannuksista siellä täällä. Koska viimeksi?

Pitää nostaa hattua Ausiliolle erinomaisesta työstä.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #703 : 01.07.2018 klo 12:48:41

Kuulema vielä viimeistä yritystä Rafinhan suhteen, Barcalle ehdotettu lainaa 36milj.€ osto-optiolla mutta eiköhän tämä kortti ole jo katsottu. Barca halunnee rahaa nyt ja kyllä jollain on varaa ja halua maksaa tuo vajaat 40milj.€. Agentti-isäkin jo haastelee että on "aika mennä eteenpäin" kun kiinnostusta löytyy muualtakin. Sääli, mutta minkäs teet. Kunhan ei vaan jjuveen päädy (on huhuttu), olisi kyllä jotenkin irvokasta nähdä ensi kaudella niin Cancelo kuin Rafinhakin seeprapaidassa...

Malcom taas sanonut "ei kiitos" Valencialle kun spanskit ovat lähestyneet Bordeaux'ta 35milj.€ kanssa, mieli on jo kuulema Interissä ja ensi viikolla jatkuvat neuvottelut Interin ja patonkien välillä.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #704 : 03.07.2018 klo 11:07:42

Kuulema vielä viimeistä yritystä Rafinhan suhteen, Barcalle ehdotettu lainaa 36milj.€ osto-optiolla mutta eiköhän tämä kortti ole jo katsottu.

Mielestäni Interin tarjous oli ostopakolla, ei optiolla. Jippona Ausiliolla tässä tarjouksessa oli se, että raha Rafinhasta alkaisi liikkua vasta 2019-2020 tilikaudesta alkaen, joten tarjouksessa olis joku astuu voimaan vasta - tyyppinen pykälä. Tästä on sellaista varovaista toiveikkuutta ilmassa, jos tarjous on todella jätetty, koska pelaajan itsensä ykköskohde kuitenkin olisi Milanossa. Tuskin tässä kannattaa kuitenkaan numeroa kokoonpanoon varata...

Toivossa on hyvä elää jne. Kannattajien näkemys asiasta on selvä:

#bringbackRafinha

Muuten en tuosta Malcomista ole vieläkään vakuuttunut. Pelaaja itsessään vaikuttaa kyllä lupaavalta, mutta hinta suhteessa riskiin hirvittää. No onneksi Ausiliossa on viime vuosina järki ottanut vallan ja tuotakin pelaajaa on yritetty hankkia jonkinlaisilla optiolla, jotka ovat sidoksissa menestykseen. Harmi vaan, että Cancelon ja Rafinhan tapaukset söivät näitten sopimuksien luotettavuutta aikalailla, kun hyvien suoritusten päätteeksi ei sitten lunastettukkaan. Dembelen ottaisin joukkueeseen mieluummin kuin Carvalhon, mutta tässäkin täytyy hinnan korreloida. Tottenham nyt yleisesti lienee yksi suolaisimpia ostopaikkoja, joten jos siellä jatketaan ~30 miljoonan hulluttelua niin potkikoon siellä vielä yhden kauden ja sitten ilmaiseksi johonkin. Carvalho olisi ilmainen/halpa, jos ollaan ystävällisiä, mutta kisanäytöillä hänellä ei kyllä ole mitään annettavaa, kun vihdoin on keskikentän jarruista (esim. Medel) päästy eroon. Tietysti voihan tuon heittää johtoasemassa jäädyttämään pelin täysin ja pelottelemaan olemuksellaan alle satakiloisia vastustajia.

Ostojen oheen täytyy antaa huomiota tuolle Ausilion ulostuspolitiikkalle. Otetaan esimerkiksi puolustuslinja. Parissa vuodessa Ausilio on vaihtanut Santonin, Nagatomon, Ansaldin, Jesuksen ja Murillon Mirandaan, Skriniariin, De Vrijin sekä Asamoahiin. Toki sieltä vielä löytyy flopilta haiskahtava Dalbert sekä uutta kevättä elävä Rano, mutta muuten täytyy kyllä nostaa hattua, sillä yhteensä tässä muutoksessa ei ole kuitenkaan palanut rahaa aivan Manchesterilais-tyyliin. Ja tuosta kahdeksan laitapakkia, joista kukaan ei kelpaa kentälle - skenaariosta on sentään päästy eroon.

Oikeastaan kun vauhtiin pääsin, niin kyllähän tässä on eteenpäin menty tuosta kolmen-neljän vuoden takaisesta ajasta. Silloin kentällä kirmasivat edellämainittujen liäksi mm. Palacio, Jonathan, Alvarez, M'Vila ja Guarin.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #705 : 03.07.2018 klo 11:50:03

Edelliseen liittyen:On siinä Handalla ollut kestämistä...
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #706 : 04.07.2018 klo 16:49:03

On siinä Handalla ollut kestämistä...

Ai saatana, on siinä kyllä aikamoista kaveria :D Ylos

Branca, vittu sä olit uskomattoman paska duunissasi! Siinä missä Ausilio hankkii laatua lähes ilmaiseksi niin Branca se vaan maksoi tuosta kentällisestä...
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #707 : 08.07.2018 klo 20:05:16

Mitä ihmettä sinulle tapahtuu Brozovic?


Brozovic nakkaa kasuaalisti pallon yläkulmaan rankkarikisassa.

Tässä kisoja katsellessa on itsellä kummastusta herättynyt Kroatian numero 11. Tähän asti ruutupaitojen maajoukkueessa Interin kaksikosta Perisic on aina ollut se, joka vaikuttaa merkitykselliseltä pelurilta. Brozovic pelaili viime kisoissa vähän siellä missä tilaa oli eli toisella laidalla, kun omalle paikalle keskelle ei mahtunut, kun taas Perisic omistaa oman paikkansa ottelusta toiseen. Näissä kisoissa kaksikosta ylpeä saa olla nimenomaan Brozosta.

Kroatian keskikentän keskusta on kova, vaikka foorumin asiantuntijaraadissa sitä tykätäänkin haukkua. Siellä ei pallollista osaamista puutu ja syöttövastuu on lähes kokonaan Modricilla. Mutta asia, josta lähdin kirjoittamaan on Brozovicin rooli ja pelaaminen roolissaan. Dalic peluuttaa Brozoa ensisijaisesti keskikentän pohjalla puolustavassa roolissa. Jos aikaa kelataan taaksepäin puoli vuotta, ei olisi voinut kuvitella Brozoa edes joukkueessa, saati sitten avauksessa. Mutta todella tärkeänä lenkkinä tuossa Modricin ja Rakiticin rinnalla? Pelaajana, jonka puuttuminen kentältä näkyy selkeästi kroatian pelissä?

Talvella Brozo oli lähtökuopissa. Suhde seuraan ja kannattajiin oli pakkasella. Lehdet keksivät taronoita suhteesta Wandaan jne. Kevään viimeisillä kuukausilla Kalju sai Brozon sopivaan rooliin ja kroaatti kasvoi pelaajana korvaamattomaksi osaksi sinimustien viimeistä rynnistystä eurokentille. Mutta Brozo pelasi nimenomaan pelintekijän roolissa, koska hänen syöttötaitonsa ja pelinkäsityksensä sopivat siihen parhaiten. Nyt hän tasapainottaa kroatian peliä voittamalla palloja vastustajilta sekä suojaamalla puolustuslinjaa todella kurinalaisesella sijoittumisella ja oman roolin tinkimättömällä täyttämisellä.

Aikaisempaa Brozoa, joka tunnettiin lähinnä yksinyrittäjänä ja huolimattomana korttien haalijana ei enää näy. Eikä ole ikävä. Mutta onko tämä pysyvää? Onko ensi syksynä Kaljulla käytössään vielä parempi ja kurinalaisempi kroaatti? Ja vielä tärkeämpi kysymys: voisiko Dalic ottaa Brozosta vielä enemmän irti kisoissa? Brozovicin syöttötaito ja laukaukset eivät kuitenkaan kalpene niille kahdelle muulle keskikentän pelurille. Onko riskinä, että kohta se sopimuksessa oleva ulosostohinta alkaakin olla huolestuttavan alhainen?

Päivän siirtostoori:
Kukavittu-Salcedo tulossa 15 miljoonan hintaan primaveraan. Jos tässä ei ole kyse FFP-kikkailusta, jossa tuon voi sitten ottaa myyntivoittoon myöhemmin, en kyllä siirtoa ymmärrä. Primaverassa on saapasmaata dominoivat junnut, jotka eivät pääse pelaamaan, mutta rahaa kylvetään 16-vuotiaaseen...

Edelliseen liittyen Emmers on kuitenkin tekemässä nousua miesten joukkueeseen. Nähtäväksi jää paljonko peliaikaa sieltä heruu.
Asperiini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Milan, Muury


Vastaus #708 : 10.07.2018 klo 18:25:43

Hola,

Jos porukkaa kiinnostaa niin meillä on kasassa Discord-ryhmä (kansainvälinen), jossa olisi tarkoitus keskustella Interin asioista.

Tarkoitus on kasvattaa ryhmää isommaksi, kunhan tuo kausi alkaa taas. Siellä puhutaan ostoista, ryhmityksistä, streameistä yms.

Tulkaahan vilkaisemaan!

https://discord.gg/4Tz6m9
pelotudo

Poissa Poissa


Vastaus #709 : 12.07.2018 klo 11:14:07

Vuodesta 1982 joka kerralla MM-finaalissa ollut Interin (ja Bayernin) pelaaja. Niin myös nyt.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #710 : 13.07.2018 klo 11:30:01

Eder myytiin tosiaan sitten Jiangsuhun. Naurettava 5m€ siirtosumma, eli mistään Kiina-vedätyksistä ei voida puhua. Jotenkin irvokkaalta tuntuu, että Inter on se "kakkosseura" Suningille ja Jiangsu on se, joka käyttää Interiä omiin tarkoitusperiinsä. Ei puhettakaan mistään Kiina-ylihinnasta tässä siirrossa, päinvastoin maksettiin se luxury-taxin alittava (6-7m€) siirtosumma, jotta ei tarvitse maksaa samaa summaa Kiinan hallinnolle. Eder saa kuitenkin sellaiset 5m€ käteen vuosipalkkaa siellä.

Noh, pääasiassa, että saatiin myytyä, koska peliaikaa ei olisi juurikaan herunut. Lautaro vie hyökkäysminuutit ja laidoille hankittiin Politano.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #711 : 13.07.2018 klo 13:24:09

Joo, tärkeintä vain ja ainoastaan päästä kaverista eroon. Ei ollut enää viime kaudellakaan yhtään mitään annettavaa joukkueelle. Nyt pääsee vielä kivasti keräämään eläkerahoja Kiinan höntsäsarjaan jossa tasokin vielä riittänee.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #712 : 13.07.2018 klo 13:52:10

Chelsea topicissa oli puhetta Martusciellon siirtymisestä Chelseaan, mutta olisikin jäämässä Interiin viimeisimpien tietojen mukaan.

En jaksanut lainausta kikkailla puhelimella enkä raapustaa vanhaan topingiin.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #713 : 13.07.2018 klo 13:59:47

Jeps, Sky väittää tosiaan, että jäisi kuitenkin. Toivottavasti jää, Inter-puolustus ei ole ollut viime kauden tasolla vuosiin (mm. 30 päästettyä maalia, edelliskaudella päästetty maaleja 49)
alvaro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & Z


Vastaus #714 : 13.07.2018 klo 14:42:07

Hyvät ellei jopa harvinaisen hyvät uutiset siirtomarkkinoilla tosiaan jatkuvat ederin suksiessa vittuun. Viime kaudella tuli lähinnä penkiltä tuomaan tuoreita jalkoja, lähinnä vain siksi koska penkillä ei juuri ketään muuta ollutkaan... Hinnalla nyt ei mitään väliä ole, kunhan kaveri lähti.

Serie A:ssa 76 peliä, 3123 minuuttia ja 12 maalia. Hyvästi.

Ulostettavaa löytyykin sitten enää luuseri joao marion muodossa, ja jos nyt pilvilinnoihin kurkoitellaan niin yksi kaksikosta Vecino/Valero. Candreva saattaa olla yllättävänkin käyttökelpoinen jos Spalletti päättää kokeilla 3-5-2:sta.

m: Handanovic, Padelli, Berni
topparit: Skriniar, de Vrij, Miranda, Ranocchia, Bastoni(?)
laitapakit: Asamoah, Dalbert, D'Ambrosio, Dimarco(?)
kk-keskusta: Nainggolan, Brozovic, Gagliardini, Vecino, Valero, Emmers(?)
laiturit: Perisic, Politano, Candreva, Karamoh
kärjet: Icardi, Lautaro

Kyseiseen listaan vielä oikea pakki (Vrsaljko/Darmian/jokumuu), kk-keskusta (Rafinha,Dembele/jokumuu) sekä laituri Malcom.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #715 : 13.07.2018 klo 14:54:41

Luinko väärin jokunen viikko sitten, että Vecino olisi tehnyt uuden sopparin eli Chelseaa käytettiin vipuvartena?
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #716 : 13.07.2018 klo 16:38:18

Luinko väärin jokunen viikko sitten, että Vecino olisi tehnyt uuden sopparin eli Chelseaa käytettiin vipuvartena?

Vecinon uudesta sopimuksesta on tosiaan huhuiltu laajemminkin, mutta itse en ole koskaan seuran sivuilla nähnyt vahvistusta tälle. Vipuvarsi tässä ei kuitenkaan ole kyseessä, vaan seuralähtöinen tarve. Inter yrittää jakaa pelaajan kuluja pitemmälle aikavälille uudella sopimuksella. Samaa menelmää on huhuiltu käytettävän esimerkiksi Gagliardinin kanssa.

Omaan silmään Vecino on ehdottomasti se pidettävä peluri, jos hän tai Valero pitää laittaa muille maille vierahille. Vecino menee kuitenkin ihan kivasti ringinleventäjästä ja ajoittain saattaa saada jopa hyödyllisiä juttuja aikaan (kuten Interin tsämppäriin puskullaan). Valerolla on valitettavan vähän käyttöarvoa enää, vaikka tuo vielä Viola-paidassa olikin pelimies.

Ederin poistumiselle vilpitön Ylos
Viimeisiä niitä laaduttomia pelaajia joita ringissä vielä heilui, joten sinänsä hyvää työtä kun saatiin pois. Doriaan kun ei huolittu enään takaisin vaikka Ausilio yrittikin...
pampatus

Poissa Poissa


Vastaus #717 : 13.07.2018 klo 22:53:26

Inter-show kiinnostaa ja suuri syy siihen löytyy myös ketjun aktiiveista joille iso peukku.

Löytyykö joukkueesta Icardin ja Nainggolanin lisäksi muita henkisesti epävakaan oloisia, mutta parhaillaan oikeaan suuntaan räjähtäviä ruutitynnyreitä seurattavaksi?
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #718 : 13.07.2018 klo 23:41:24

Icardia en tunnista moiseksi, mutta Nainggolan tosiaan täyttää kuvauksen. Vastauksena kysymykseen, niin vuoden takainen Brozovic olisi helposti sellainen, tämän hetken Brozovicista en ole enää varma. Veti niin huikean kauden jälkimmäisen puolikkaan keskikentän moottorina ilman perseilyjä, että ehkä siellä on jotain mystistä henkistä kasvua tapahtunut, kun mentiin naimisiin ja saatiin lapsia ja Spalletti löysi vielä Brozolle sen omimman pelipaikankin (ainakin Interissä).
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #719 : 15.07.2018 klo 21:18:58

Hauska tilasto muuten. Kautta MM-historian, Interillä on ollut eniten pelaajia, jotka ovat tehneet maalin MM-finaalissa: 7 kpl. Boninsegna (1970), Altobelli (1982), Rummenigge (1986), Brehme (1990), Ronaldo (2002), Marco Materazzi (2006) ja nyt viimeisin Ivan Perisic (2018). Ronaldon tuplamaalien myötä maaleja 8 kappaletta, mikä myöskin siis ennätys yhdelle joukkueelle. Yhden perässä tulee Juventus ja pysyikin yhden perässä Mandzukicin maalin myötä.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #720 : 17.07.2018 klo 16:57:11

Kisat on ohi ja preseason alkanut joten kohtahan tässä onkin jo uusi kausi ovella.

Atletin kanssa väännetään edelleen Vrsaljkosta. Kalju on kuulema päättänyt että kroaati on se pakki joka on saatava ja eiköhän tätä siirtoa väännetä vielä tovi. Ainoa asia josta on yhteisymmärrys on pelaajan arvo, 25milj.€. Sen sijaan se miten maksu tapahtuu sekä ym. asiat ovat vielä ratkaisematta joten en ihan hetkeen odottaisi herran ilmestymistä preseasonille, jos edes ilmestyy ollenkaan.

Tämä hieman yllätti:

https://www.football-italia.net/124601/inter-could-sell-perisic-candreva

Se että Can'trevasta halutaan eroon ei toki yllätä edes Kurikassa mutta Perisic pääsi kyllä yllättämään. Nyt näin nopeasti mietittynä olisi rohkea mutta tulevaisuutta ajatellen mahdollisesti järkevä siirto, jos siis tämän myötä Chiesa olisi irrotettavissa. Selvää on ettei Chiesa ole saatavilla ilman että joku pistetään lihoiksi ja loistokisat pelanneesta Perisicistä pitäisi kyllä se +60milj.€ irrota helposti, enemmänkin jopa. Näkisin tässä myös panostuksen tulevaisuuteen, Perisic täyttää kuitenkin ensi vuonna 30 vuotta, Chiesa tänä syksynä vasta 21.

Sen sijaan myöskin loistokisat pelanneelle Brozolle ollaan sorvaamassa uutta sopparia Ylos
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #721 : 17.07.2018 klo 18:28:02

En kyllä myisi Perisiciä ellei tarjous olisi tyyppiä mottipäinen. Vaikeaa olisi joka tapauksessa löytää korvaajaa, joku Chiesa sellainen ei todellakaan ole. Perisic on kuitenkin kokenut sotaratsu, joukkueen avauksen vakionimiä siitä asti kun seuraan tuli ja nykyään myös MM-finalisti, joka oli ehkä maansa tärkein pelaaja kahdessa viimeisessä kisamatsissa.

Isot saappaat olisi siis korvaajalla täytettävänä, ja vähän epäilen Ausilion kykyjä tällä aikataululla naarata joku laatukaveri sinne tilalle. Interillä on kuitenkin tarkoitus sementoida paikka top4:ssa ja CL:ssäkin havitella tosissaan jatkopaikkaa lohkoista. Sen takia en vaihtaisi lähtökohtaisesti Perisiciä mihinkään nuorempaan tulevaisuuden lupaukseen, joka on ehkä Perisicin tasolla parin vuoden päästä.

Luulen, että nämä Man Utd huhut ovat vaan viime kesän lämmittelyjä (Lavezzi-Inter tyyliin silloin kun ne huhut olivat jokakesäisiä useamman vuoden ajan), eli Ausilio ei ole myöskään myymässä Perisiciä minnekään.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #722 : 18.07.2018 klo 13:07:57

Samoilla linjoilla, tuli vaan mietittyä mahdollisuuksia miksi näin voisi tapahtua. Mitään pakottavaa tarvettahan Chiesalle ei ole kun Politanokin jo tuli, toki kyseessä on supertalentti josta kisaavat kaikki Italian suuret mutta onko kukaan valmis vielä tänä kesänä kaupoille? En siis itsekään ole halukas Perisicistä luopumaan mutta hän olisi tällä hetkellä mielestäni se "helpoiten" rahaksi muutettava tekijä joukkueessa koska loistavat MM-kisat ja sen myötä saatava "kisalisä". Mutta järjellä ajateltuna tällainen myllerrys tässä vaiheessa kesää ei tunnu enää mitenkään järkevältä. Joukkuehan alkaa olla lähes valmis kunhan se yksi puuttuva laitapakki vielä vain saadaan joukkueeseen. Muuten Ausilio on tehnyt tänä kesänä tähän mennessä loistoduunia, ja ennenkaikkea hyvissä ajoin, joten olisihan se hyvin outoa ruveta vielä jotain tällaista ylimääräistä rumbaa hakemalla hakemaan. Varsinkin kun ei se ole mitenkään varmaa että Perisic lihoiksi = Chiesan saanti.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #723 : 19.07.2018 klo 13:00:48

Vittu jee, Sionilta turpaan harkkahöntsässä ja Ninja n. 20 minuutin pelin jälkeen loukin takia vaihtoon "Ylos" . Ilmeisesti jonkinlainen lihasvamma ja pahimmillaanhan nämä voivat parantua vittumaisen hitaasti, toivottavasti ei siis mistään pahemmasta kyse.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #724 : 20.07.2018 klo 14:07:19

Jatkan yksinpuhelua :)

Atletin kanssa väännetään edelleen Vrsaljkosta.

GDS tietää tänään kertoa että merkittävää edistystä olisi tapahtunut siirron suhteen. Isoin ongelmahan on ollut että spanskit haluaisivat joko pysyvän siirron tai sitten laina + ostopakko -diilin, Interin tarjouksen ollessa perinteinen laina + osto-optio. Mutta kun pelaaja itse haluaa palata takaisin Italiaan (on kuulema hyvin otettu siitä miten kovasti Kalju hänet haluaa), välit Simeoneen ovat paskat eikä kukaan muu ole pelaajaan osoittanut kiinnostusta kuin Inter niin arvioiden mukaan Atleti olisi vähän niin kuin pakotettu Interin tahtoon Ylos

Hyvä jos tämäkin saataisiin nopeasti pakettiin niin olisikohan se sitten siinä siirtojen suhteen tänä kesänä? Jos menee läpi niin sitten voikin kivasti palata 2-3 viikon päästä lomilta yhdessä Perisicin sekä Brozon kanssa :)

 
Sivuja: 1 ... 28 [29] 30
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines