FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.07.2019 klo 08:13:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: William Jääskeläinen - Crewe Alexandra  (Luettu 76528 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
JurpoBiltema

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Makke Granholm ja Kris Gawara


Vastaus #125 : 22.04.2019 klo 12:25:40

Williamin kielitaitoa ihmetellään vuosi toisensa jälkeen. Oletettavasti hänen koti- ja ensimmäinen kielensä on suomi, mutta ilmeisesti hänelle on käynyt sama ilmiö, kuin vaikka lukemattomille Ruotsissa syntyneille suomalaisille - tai vaikka Suomessa syntyneille maahanmuuttajille. Kun vuosikaudet puhuu äidinkieltään silloin tällöin vain vanhempiensa ja lähtömaassa asuvan mummonsa kanssa, uuden kotimaan kieli yksinkertaisesti vain jyrää käyttökielenä ensimmäisen kielen yli kuin tsunami. Sanavarasto kuihtuu ja ääntäminen muuttuu eksoottiseksi. Tietysti tämä on kaikilla yksilöllistä, mutta ilmiö on universaali.

William varmasti puhuu suomea ja varsinkin ymmärtää sitä mainiosti, mutta ymmärrän, että hän ei välttämättä halua  mokeltaa sitä haastatteluissa.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2019 klo 12:30:02 kirjoittanut JurpoBiltema »
BFS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Marraskuu


Vastaus #126 : 22.04.2019 klo 15:02:30

Avaa myös tänään Swindonissa Crewen maalilla. Yritän saada miehen juttusille pelin jälkeen niin saadaan selvyys tähän kielikysymykseen.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #127 : 22.04.2019 klo 15:25:07

Hyvä. Crewe olisi voinut pelaajaa lannistamatta päättää myös toisin perustellen Williamin peluutusta ja Garrattin lepuuttamista perjantaina pääsiäisen otteluruuhkalla.

Fiksua tietysti päästää William pelaamaan edelleen, kun mies näyttää selviävän sarjassa ihan hyvin. Sopivaa kannustusta hänelle ennen kesän treenikautta, ja jos käy niin, että Crewellä on vielä ensi kaudella sekä Garratt että Richards riveissään, William nuorimpana kannattaa lainata kehittymään muualle. Kevään pelien näytöillä, ja ylipäätään sillä, että joukkue on luottanut miehen olevan liigatasoa, lainapaikan olettaisi löytyvän selvästi korkeammalta tasolta (= pari sarjapykälää) kuin parin edellisen kauden Nantwich.

Miten olisi Wrexham konferenssissa (voivat toki nousta League2:een ja laina estyy), tai JJ:n Greenock Skotlannissa (lainamaalivahtiinhan JJ:n piti turvautua tänäkin kautena kevääksi)?

« Viimeksi muokattu: 22.04.2019 klo 15:35:43 kirjoittanut Tuulenmies »
r0ger

Poissa Poissa


Vastaus #128 : 22.04.2019 klo 19:08:21

1-2 voitto Swindonista. Maali pilkulta.

Peliä näkemättä voisi olettaa, että ihan hyvin meni taas Ylos
BFS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Marraskuu


Vastaus #129 : 22.04.2019 klo 19:48:10

Ihan hyvä esitys. Torjui ne mitä pitikin ja hyvin pelasi sekunteja kellosta johtoasemassa. Muutama avaus jätti toivomisen varaa ja kerran haparoi ulostulossa.

Puhuu erinomaista suomea ilman merkittävää aksenttia. Kotona ja sukulaisilla kesäisin tullut puhuttua, mutta muuten menty koko elämä englannilla. Kirjallisessa kuulemma enemmän ongelmia.

Ensi kauden tavoite vakiinnuttaa pelipaikka Crewestä, lainoja ei tällä hetkellä edes harkita.
Cassiano

Poissa Poissa


Vastaus #130 : 27.04.2019 klo 19:28:52

Jässi maalilla tänäänkin 4-3 -voitossa noususta taistelevasta Forest Greenistä. Maaleista ainakin yksi oli ilmeisesti tullut läpiajosta, mutta tarkempaa tietoa otteista ei ole.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #131 : 28.04.2019 klo 06:01:58

Jässi maalilla tänäänkin 4-3 -voitossa noususta taistelevasta Forest Greenistä. Maaleista ainakin yksi oli ilmeisesti tullut läpiajosta, mutta tarkempaa tietoa otteista ei ole.

Vastustaja Forest Green menetti mahdollisuutensa suoraan nousuun, kun Crewe nousi loppuhetkien kahdella maalilla voitoon. Olivat toisella jaksolla jo 3-1 tappiolla. Manageri nimesi ottelun heidän kauden parhaakseen. Otteluraportit eivät Williamin otteita suuntaan taikka toiseen kommentoineet.

Williamin pelipaikka Crewessä ensi kaudella on toki mahdollinen ja ainakin sellainen joka tavoitteeksi kannattaa asettaa. Paljon riippuu siitä, pysyvätkö nykyiset maalivahdit vielä seurassa.
Cassiano

Poissa Poissa


Vastaus #132 : 04.05.2019 klo 17:52:03

Will maalilla kauden viimeisessäkin pelissä Grimsbyä vastaan. 2-0 -tappioasema tauolla.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #133 : 04.05.2019 klo 20:23:28

Lukemat myös jäivät tuohon 0-2:een.

Nyt ei täysin onnistunut ottelu Williamilta.

Lainaus
Vernam went a lot closer with his second effort on goal, forcing Jaaskelainen into a smart save. The young goalkeeper did well to get down and push it over but from the resulting corner, the ball was whipped dangerously close to the line and with Jaaskelainen failing to gather under pressure, the ball dropped at the feet of Harry Davis and he turned it over the line to score against his former club.

Toinen maali oli omituinen

Lainaus
A few minutes later though and the lead was doubled but the gome side needed a huge slice of good fortune. From another corner that was just about cleared, Joe Grayson’s attempted cross caught the wind and sailed into the far corner. It was a cross-come-shot but Grimsby had used the advantage of the wind once again.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #134 : 16.05.2019 klo 22:09:39

Crewe tarjosi pitkäaikaiselle ykkösveskarille Ben Garrattille uutta sopimusta, mutta kun vastausta ei kuulunut määräaikaan mennessä seura veti tarjouksensa pois ja ilmoitti Garrattin jättävän seuran. Jääskeläinen ja Dave Richards ovat sitten nyt Crewen maalivahtikaksikko, kolmosveskari ilmeisesti haetaan junnuista, eikä uuden maalivahdin hankkiminen ole tällä hetkellä seuran suunnitelmissa. Richards ei ole ihan niitä odotuksia vastannut ja loppukausi meni sivussa olkapäävamman takia, joten ihan hyvä kilpailuasetelma Jääskeläisellä Crewessä on.
Puncheon

Poissa Poissa


Vastaus #135 : 07.07.2019 klo 12:21:09

Pelasi jälkimmäisen puoliajan höntsässä Nantwichia vastaan. Aiheutti pilkun, josta tuli Nantwichin 2-1-voittomaali ja fanit toivovat joukkueen hankkivan maalivahdin mahdollisimman pian.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #136 : 07.07.2019 klo 21:57:16

Vähän tuota Crewen maalivahtitilannetta on kyseenalaistettu, kun Richards on ollut jonkinasteinen pettymys ja Jääskeläinen erittäin kokematon, eikä harjoituskausi nyt parhaalla mahdollisella tavalla alkanut. Manageri Artell on ovea maalivahtihankinnalle joutunut hieman avaamaan, kun aiemmin se ei ollut suunnitelmissa, niin nyt uusi maalivahti on mahdollinen, joskaan ei hankintalistan kärjessä.

Jos Crewe maalivahdin hankkii, niin Jääskeläinen luultavasti laitettaisiin lainalle hakemaan kokemusta ja seuraavalla kaudella sitten uusi yritys.
« Viimeksi muokattu: 07.07.2019 klo 22:06:12 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #137 : 08.07.2019 klo 06:32:21

Manageri ja valmentajat ovat tietysti seuranneet maalivahtiensa otteita jatkuvasti harjoituskentällä ja ovat parhaassa asemassa päättelemään, onko osaaminen riittävällä tasolla League 2:een.

Richards heistä todennäköisesti olisi ykkösvahti ainakin alkukaudesta. Aloitti harjoittusottelussakin. Williamin kannalta ei ehken olisi mitenkään huono vaihtoehto, vaikka hän itse pääsisi vielä lainalle esim. konferenssiin tai 6-tasolle.

Crewe on hyvin nihkeä ollut tekemään pelaajahankintoja. Mutta hyvän kasvattajaseuran maineessa olevana maalivahdin lainaaminen ylempää voisi olla todennäköisempää?

Lainaus
Will Jaaskelainen had to be alert to a teasing cross going into the Crewe box but moments later he got himself in a muddle with his centre-half Eddie Nolan to gift Nantwich a penalty.

Nolan’s back header was not collected by the Crewe youngster and after it escaped his grip, he was forced to trip Malkin as he threatened to divert the loose ball into an empty net. It was a complete mix-up that should have been avoided.

Selvä Williamin lapsus tuon perusteella. Yksittäisenä ei kamala asia, jos otteet muuten varmoja. Harjoitusotteluja tulee vielä paljon ja Williamille niissä tilaisuuksia osoittaa osaamisensa.


 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines