FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2024 klo 02:20:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 17
 
Kirjoittaja Aihe: William Jääskeläinen - Woking FC  (Luettu 217656 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #25 : 20.10.2017 klo 11:01:58

Ketteringkään ei ole aivan ilman historiaa olevan seura. On pelannut parikin kertaa FA-cupissa neljännellä kierroksella asti, vaikka aivan viime vuodet ovat menneet heikommin.

Kettering ei unohdu.

Tähän voisi litteroida Tero Karhun kiimaisen selostuksen Urheilukanavalla jostain kymmenen vuoden takaa. "JA ter-r-r-rvetuloa tänne Latimer-r-r-r Par-r-rkille seuraamaan FA-cupin huippumielenkiintoista ottelua paikallisista palomiehistä koostuvaa Ealing Casualsia vastaan."
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 23.10.2017 klo 08:34:12

Hyvin on jatkunut sekä seuran että Williamin otteet.

Omassa liigassa meni tappioputki poikki 3-2 voitolla Witton Albionia vastaan.
http://thenantwichnews.co.uk/2017/10/22/nantwich-town-earn-crucial-league-win-beating-witton-albion-3-2/

Paikallislehden raportti mainitsee Williamilta kaksi hyvää pelastusta, joista toisesta käytetään laatusanaa incredible. Vastustajan toinen maali tuli lopussa rankkarista.
Tietysti Williammilla on laadukkaampaa valmennusta taustallaan kuin valtaosalla tuon tason pelaajista, joten seurassa pitäisikin erottua, jos liigapelaajan uraa kaavailee.

Mukava seurata ruohonjuuritason palloilua ja uran edistymistä/tekemistä sitä kautta. Robert Taylor oli edellinen suomalainen, joka noilla tasoilla kävi lainapelaajana - Lincolnista lainattuna. Ja ihan kelvollisesti hänkin on eteenpäin päässyt.

Mukava huomata myös kuinka kattavasti paikallislehti kertoo oman seuran tekemisistä, vaikka kyseessä alasarjaseura onkin.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 23.10.2017 klo 10:16:31

Ketteringkään ei ole aivan ilman historiaa olevan seura. On pelannut parikin kertaa FA-cupissa neljännellä kierroksella asti, vaikka aivan viime vuodet ovat menneet heikommin. Hyvä valintahan se on Williamilta mennä sellaiselle tasolle, missä pääsee pelaamaan.

- No ei todellakaan ilman historiaa, sillä itse asiassa juuri Kettering pitää hallussaan seurojen maalintekoennätystä (870 maalia vuoden 2016 tilastoissa) FA Cupissa kautta aikojen. Tämähän jo riittää kutsumaan Williä giant killeriksi!
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 15.11.2017 klo 23:47:52

Nantwich hävisi Stevenangelle FA-cupissa 1-5. Laittoi tunnin hyvin kampoihin, mutta repsahti lopussa. Omassa liigassa tuli 3-0 voitto ja alasarjojen cupissa 3-1 voitto. William pelasi kaksi ensinmäistä mutta huilasi alasarja-cupin pelin. Ei sen kummemmin positiivisia kuin negatiivisia mainintoja. Seuran otteet kyllä kääntyneet tappioputkesta paremmaksi Williamin tultua.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 19.11.2017 klo 15:08:36

Eilen Nantwichille 1-0 voitto kotona Whitbya vastaan.

William torjui 1-0 tilanteessa vastustajan rankkarin. Heikko suoritus potkaisijalta. Matalana keskelle maalia. Willian ehti heittähtyä, mutta reagoi sen verran, että piti jalkansa kilpenä.

Nantwichin maalin teki iso romuluinen ja vähän turhan painavakin numero 5. Clayton McDonald. Korkea roikkuva keskitys, johon voimalla pää väliin. Komea pusku, mutta oikein kliseisen nostalginen brittiläinen alasarjamaali.

Whitby on hyvä turistikaupunki itä-ranninolta. Kaupungin linnan rauniot olleet esikuvana Draculan tarinassa.

Huomasin, että Nantwichin sarjaan on vajonnut aikoinaan vuosikymmeniä liigassa pelannut Workington. Köyhää taantunutta Cumbrian rannikkoa. Jo 70-luvulla jännättiin milloin liiga raskii seuran pudottaa. Raski lopulta ja silloin taisi tulla Hereford liigaan.

Pelin kohokohdat löytyvät videolta Nantwichin kotisivulta. Jota en tällä pikkulootalla ryhdy linkittämään.

e. maalin tehnyt jättiläismäinen MacDonald (198 cm) oli muuten toinen syytetty silloin kun Ched Evans sai raiskaustuomion (joka myöhemmin vankeustuomion jälkeen peruttiin). MacDonald - silloin nuori puolustaja Port Valessa - vapautettiin jo ensimmäisessä oikeudenkäynnissä. Ura on kuitenkin mennyt alamäkeen muutaman 1 ja 2 divisioonassa vietetyn vuoden jälkeen.
« Viimeksi muokattu: 20.11.2017 klo 16:30:51 kirjoittanut Tuulenmies »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #30 : 13.12.2017 klo 16:36:33

Jääskeläisen lainapesti Nantwichiin päättyi maanantaina ja ilmeisesti tällä kertaa ei ole jatkoa ainakaan välittömästi tulossa. Jääskeläinen pelasi kymmenen ottelua, piti neljästi nollan ja torjui kaksi rankkaria.

Manageri Dave Cooken mielestä Jääskeläinen oli seuralle erinomainen ja on valmis ottamaan välittömästi takaisin Nantwichiin, mutta epäilee, että Jääskeläisen olisi aika ottaa seuraava askel urallaan pykälää tai kahta korkeammalle sarjatasolle.

Lainaus
“Will has been superb for us, but he’s not our player. I have spoken with Crewe boss David Artell and told him how well he has been playing. Maybe he now needs to go to a Conference or Conference North side to further his progress, but if ever I am in need of a keeper and he is available, I wouldn’t hesitate to have him back at Nantwich.
http://www.stokesentinel.co.uk/sport/football/football-news/striker-jordan-cole-sets-out-894055
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 13.12.2017 klo 23:03:31

Huomasin, että Nantwichin sarjaan on vajonnut aikoinaan vuosikymmeniä liigassa pelannut Workington. Köyhää taantunutta Cumbrian rannikkoa. Jo 70-luvulla jännättiin milloin liiga raskii seuran pudottaa. Raski lopulta ja silloin taisi tulla Hereford liigaan.

- Off topic: Workingtonin tilalle tuli Wimbledon.
Hitti-Litti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SC Riverball


Vastaus #32 : 15.01.2018 klo 17:58:31

Kuukauden ajan lainalla Buxton FC:ssä.

https://www.crewealex.net/news/2018/january/loan-jaaskelainen-links-up-with-buxton/

Lauantai-illan Nostalgia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #33 : 15.01.2018 klo 18:51:05


Eli ilmeisesti sama sarja missä pelaa edellinen lainaseura Nantwich Town. Ehtivätkö Nantwichissä jo hankkia toisen maalivahdin, kun sikäläinen päävalmentaja olisi aiemmin halunnut jatkaa William Jääskeläisen lainaa? Toiveissa oli lainapesti korkeammalta sarjatasolta, mutta kunhan nyt pääsee pelaamaan.
« Viimeksi muokattu: 15.01.2018 klo 18:53:10 kirjoittanut Lauantai-illan Nostalgia »
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 15.01.2018 klo 19:13:38

Epäilemättä lutuuriseura (perustettu 1877), mutta myös heittämällä typerimmät seuralogot -matskua:

Paviaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahden Reipas


Vastaus #35 : 15.01.2018 klo 20:00:00

Tiedän vaikka kuinka paljon typerämpiä logoja, ihan kyykän logosta lähtien.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 15.01.2018 klo 21:02:00

Eli ilmeisesti sama sarja missä pelaa edellinen lainaseura Nantwich Town. Ehtivätkö Nantwichissä jo hankkia toisen maalivahdin, kun sikäläinen päävalmentaja olisi aiemmin halunnut jatkaa William Jääskeläisen lainaa? Toiveissa oli lainapesti korkeammalta sarjatasolta, mutta kunhan nyt pääsee pelaamaan.

Nantwich lainasi jo aika alussa tammikuuta Blackpoolin  (League 2) 19-vuotiaan maalivahdin.

Buxton on samassa sarjassa, mutta pärjännyt hieman paremmin. Onko se sitten maalivahdin kannalta hyvä vai huono, ei tule torjuntatilanteita niin paljoa.

Buxton on vanha kylpyläkaupunki ja jonkinlaisen turistikaupungin maineessa. Aivan Peak Disrict alueen kulmilla. Itse olen tuolla pari kertaa ohikulkumatkalla ollut, mutta ennemmin tuonne väkeä vetää nykyään juuri Peak Districtin läheisyys kuin itse kaupunki, uskoisin. Jonkin verran varakasta Manchesterin alueen väkeä asuu Buxtonissa asti - joukossa aikoinaan majaa pitämässä jopa yksi hieman tuttu suomalaisprofessori. Kaupunki on ilmeisesti hankalasti kumpuilevan maaston ja nykyään luonnonpuiston läheisyyden vuoksi syrjässä päärautatielinjoilta ja valtateiltä, ja siksi suomalaisturisteille ja satunnaisille matkamiehille ehkä mainettaan tuntemattomampi paikka.
Viinipullo
Vastaus #37 : 17.01.2018 klo 02:40:22

Nyt on kyllä mielenkiintoinen kaveri seurattavaksi. Kuukauden siirtoja sinne tänne, isot voimat taustalla ja jannu näyttää ihan kivasti suorittavan. Enpä osaa suoralta kädeltä nimetä jannua, joka olisi samanlaista polkua hetkeen ainakaan kulkenut.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 17.01.2018 klo 12:13:47

"Poika" on ehtinyt jo pari otteluakin pelaamaan.
http://www.buxtonfc.co.uk/match-reports

6. tammikuuta vierastappio Warringtonia vastaan 0-1. Vastustajan voittomaali rankkarista. Kehuja yleisesti hyvistä ja varmoista otteista Williamille.

13. tammikuuta kotona tasapeli 2-2 Stalybridgea vastaan. Vastustajan maalit pitkästä keskityksestä takatolpalta ja toinen "nostetusta" keskityksestä, jota puolustus ei hoitanut kunnolla pois. Runsaasti kehuja Williamille, enemmän kuin ensimmäisessä ottelussa. Pari loistavaksikin mainittua torjuntaa ja ratkaisi pelastuksellaan lopussa tasapelin.

However, it was 'Bridge who had the better of the closing stages but a spectacular flying catch by the promising home 'keeper denied their best effort and the visitors had to settle for doubling their meagre points tally 'on the road, rather than securing that elusive first away victory.

Tuolla tasolla tietysti pitääkin erottua, mutta saattaa siitä Jussin pojasta jonkin sortin ammattilainen tullakin - tai on jo tietysti ammattilainen, mutta että ihan liigassakin pelaisi jollakin tasolla.  


mooses pessi

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 17.01.2018 klo 13:38:31

Mikähän logiikka Crewellä on Williamin suhteen? Vain yhden vuoden soppari ja peluutetaan lyhyillä lainoilla mutasarjaseuroissa.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 17.01.2018 klo 13:44:02

Mikähän logiikka Crewellä on Williamin suhteen? Vain yhden vuoden soppari ja peluutetaan lyhyillä lainoilla mutasarjaseuroissa.

- Ei kai pelituntuman ylläpitäminen nuorelle kolmosvahdille ole mitenkään epäloogista?
cvb

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 17.01.2018 klo 23:12:56

Mikähän logiikka Crewellä on Williamin suhteen? Vain yhden vuoden soppari ja peluutetaan lyhyillä lainoilla mutasarjaseuroissa.

https://m.iltalehti.fi/jalkapallo/201706092200195731_jp.shtml

Faijalla voi olla normaalia enemmän näkemystä urakehityksen suhteen, ja tämä talvi mentiin Creween nollapalkalla Barberin takia?

Nuo lyhyetkin lainat mutasarjassa antavat kuitenkin paljon uskottavuutta seuraavan sopimuksen etsimiseen, varsinkin jos se olisi lyhyt soppari kesällä Suomeen...jonkinlainen takuu että kaveri ei ole aivan täysi vitsi aikuisten pelissä?

EDIT: Vertailukohtana suomalaiset ulkomailla -topikin mukaan Jesse Jorosen lainat Fulhamista olivt Englannin 6. ja 4. Korkeimmille sarjatasoille. Koska en jaksa lukea kahta sivua tätä topikkia, mihin nämä Jääskeläisen seyrat asettuvat sarjapyramidissa?
« Viimeksi muokattu: 17.01.2018 klo 23:26:55 kirjoittanut cvb »
Puncheon

Paikalla Paikalla


Vastaus #42 : 18.01.2018 klo 01:02:53

https://m.iltalehti.fi/jalkapallo/201706092200195731_jp.shtml

Faijalla voi olla normaalia enemmän näkemystä urakehityksen suhteen, ja tämä talvi mentiin Creween nollapalkalla Barberin takia?

Nuo lyhyetkin lainat mutasarjassa antavat kuitenkin paljon uskottavuutta seuraavan sopimuksen etsimiseen, varsinkin jos se olisi lyhyt soppari kesällä Suomeen...jonkinlainen takuu että kaveri ei ole aivan täysi vitsi aikuisten pelissä?

EDIT: Vertailukohtana suomalaiset ulkomailla -topikin mukaan Jesse Jorosen lainat Fulhamista olivt Englannin 6. ja 4. Korkeimmille sarjatasoille. Koska en jaksa lukea kahta sivua tätä topikkia, mihin nämä Jääskeläisen seyrat asettuvat sarjapyramidissa?

Buxton ja Nantwich pelaavat kumpikin 7. korkeimmalla sarjatasolla.
cvb

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 18.01.2018 klo 01:11:08

Buxton ja Nantwich pelaavat kumpikin 7. korkeimmalla sarjatasolla.

Eli miesten pelien kokemuksessa yhden sarjaportaan samanikäistä Jorosta "perässä".

Yllättävän lyhyeksi muuten listattu nettilähteissä verrattuna faijaansa, tai maalivahdiksi yleensä.

Kivahan näitä on seurata, vaikka realiteetti on että tämänikäisistä käytännössä kaikki katoavat kartalta vielä esimerkiksi maajoukkue-tason uran suhteen.
Hitti-Litti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SC Riverball


Vastaus #44 : 06.02.2018 klo 15:23:21

Laina päättynyt ja oli lauantaina Crewen penkillä.

Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 06.02.2018 klo 16:03:15

OT, mutta Notts Countylla aikamoinen kokoonpano. Shola Ameobi, Jon Stead, Alan Smith, Nicky Hunt ja penkin päässä Kevin Nolan.
kouhi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #46 : 06.02.2018 klo 17:55:18

OT, mutta Notts Countylla aikamoinen kokoonpano. Shola Ameobi, Jon Stead, Alan Smith, Nicky Hunt ja penkin päässä Kevin Nolan.

Penkiltä löytyy myös TPS-legenda Robert Milsom.

Puncheon

Paikalla Paikalla


Vastaus #47 : 02.03.2018 klo 05:21:54

Nostellaanpa, William siirtynyt lainalle National Leaguen (5. sarjataso) putoamiskamppailussa olevan Chester FC:n riveihin. Tällä hetkellä joukkue on sijalla 22/24 ja eroa säilymiseen oikeuttavaan 20. sijaan on kuusi pistettä.

http://www.chesterfc.com/2018/03/01/breaking-blues-sign-jaaskelainen-on-loan/
Louhikkokoskettaja
Vastaus #48 : 02.03.2018 klo 14:38:03

Jääskeläinen näyttäisi olevan Chesterin kauden seitsemäs maalivahti, joten melkoinen ruletti on käynyt, kun veskareita on hankittu niin lainoilla kuin lyhyillä sopimuksilla. Eipä noista kuudesta aiemmasta ole jäljellä kuin Liverpoolista kauden loppuun asti lainalla oleva 21-vuotias Andrew Firth, jonka kanssa Jääskeläinen tulee peliajasta taistelemaan. Firthkään ei ole vielä Chesterin riveissä pelannut, vaan istunut noin kuukauden ottelut penkillä. Jääskeläisen laina tuli ajankohtaiseksi, kun joulukuun alusta helmikuun loppuun Chesterin ykkösveskarina ollut Sam Hornby palasi lainan päätyttyä Port Valeen.

Viikonlopun ottelu Bromleyä vastaan on siirretty sääolojen takia, joten näillä näkymin ensimmäinen mahdollisuus on tiistain kotiottelu Doveria vastaan ja 11. päivä Chesterillä on tv-ottelu vieraissa Wrexhamia vastaan.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 02.03.2018 klo 21:23:30

Mukava hyppy uralla eteenpäin, jos pelaamaan pääsee. Töitä Chesterin vahtina saa tehtäväksi.

Kaikki lainat olleet kohtuullisen lähellä Crewea. Chester saattaa olla - tai Nantwich - lähimpänä. Kiva vanha keskusta Tudor-tyylisine pääkadun rakennuksineen. Saattaa olla isoimmasta päästä niitä kaupunkeja, joilla ei ole liigajoukkuetta. Darlington selvästi isompi ainakin, Oxford ja myös Cambridge jonkin verran. Tietysti sitten metropolialueilta löytyy isojakin "satelliittikaupunkeja" ilman liigaseuraa.

e. Korjataan sen verran, että Oxfordilla on liigaseura. Kaikkein isoimmat ilman taitavat olla Birkenhead ja Warrington. Newportkin kun on takaisin liigassa.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2018 klo 21:38:41 kirjoittanut Tuulenmies »

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 17
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa