FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.04.2019 klo 11:25:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: William Jääskeläinen - Crewe Alexandra  (Luettu 67367 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #50 : 02.03.2018 klo 22:58:27

Chesterin paluuyritys liigaan on tosiaan tyssännyt tuonne Nationalin alempaan kastiin, ja putoamisen takaisin kutostasolle välttämiseen. Kyseessähän on uusi seura, kannattajien omistama, perustettu vuonna 2010, kun tunnettu ja tuomittu rikollinen Stephen Vaughan Sr. oli ajanut 125-vuotiaan Chester Cityn konkurssiin. Toki seura oli ollut talousvaikeuksissa jo pitkään ennen Vaughanin aikaakin, mikä selittää sitä, että miksi kelmiksi tiedetyn tyypin kuvioihin menivät.

Uusi Chester nousi kolmessa vuodessa kasitasolta vitoseen, mutta siihen on sitten jäänytkin, ensimmäisellä kaudella vitostasolla olisivat ilman Herefordin konkurssia pudonneet, eivätkä sen jälkeisetkään kaudet kovin vahvasti ole sujuneet, mutta tarpeeksi hyvin putoamisen välttämiseksi. Tällä kaudella tulee sitten tekemään taas todella tiukkaa, toki otteluita on vielä tarpeeksi jäljellä.

Töitä tosiaan Jääskeläisellä riittää, jos pääsee pelaamaan. Firth nyt ei mikään Liverpoolin ykkös- tai kakkoskategoriankaan junnu taida olla, vaan etsinee itselleen sitä sopivaa tasoa Liverpoolin jälkeiselle ajalle, miten sitten Jääskeläisen kanssa vertailussa pärjää.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 14.03.2018 klo 10:30:34

William ollut lainalle tuntuaan kahdessa Chesterin ottelussa penkkivahtina. Maalissa Liverpool-junnu Firth. Molemmat ottelut Chester hävisi puhtaasti. Viimeksi viikonloppuna Wrexhamille (lähes paikallisottelu) 0-2.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #52 : 07.04.2018 klo 19:58:49

Jääskeläinen istui kuudesti Chesterissä vaihtopenkillä, ei päässyt pelaamaan, ja palasi kuukauden jälkeen Creween. Kausi on luultavasti nyt paketissa, jos mitään yllättävää ei tapahdu, koska Crewellä on molemmat veskarit terveenä, joten kokoonpanoon ei tällä hetkellä ole mahtumassa, peliajasta puhumattakaan.

Saa nähdä, miten ura jatkuu, koska sopimus Crewen kanssa päättyy kesällä. Tarjoaako Crewe jatkoa, hakeeko vielä Englannista toisesta seurasta paikkaa vai lähteekö jonnekin muualle, vaikka Suomeen jo kesällä, kokeilemaan?

Chesterin putoaminen varmistui muuten tänään, 0-2-kotitappiossa Tranmerea vastaan, missä Jääskeläinen ei ollut enää mukana. Jos nyt kokoonpanoa oikein tulkitsin, niin Chesterillä ei vaihtoveskaria ollut ollenkaan. Sama se tässä tilanteessa kait...
OstarinRokkitähti

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 07.04.2018 klo 20:41:47

Suomeen kannattaisi tulla.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 08.04.2018 klo 08:26:03

Liverpoolin junnu meni Crewen / Boltonin junnun edelle Chesterissä. Sinällään ei yllättävää.

Positiivista Williamin kaudessa oli, että otteluja kertyi kaikkiaan kolmen muun lainajakson aikana mukavasti, ja seurat (ainakin kaksi ensimmäistä kovastikin) olivat tyytyväisiä miehen otteisiin.

Alasarjoissa pelataan usein yksivuotisilla sopimuksilla, eikä ole tietoa, pelaavatko tämän kauden kaksi muuta maalivahtia ensi kaudella Crewessä. Ykkösvahdin paikka on betonoitu Ben Garrattille niin pitkäksi aikaa, kun hän seurassa viipyy. Miehen nopeaa siirtoa muualle pidettiin varmana jo pari kautta sitten, mutta paha loukkaantuminen piti hänet silloin seurassa. Nyt mittariin tulee jo 24 vuotta ja ehkä alkaisi olla aika katsoa sitä seuraavaa askelta.

Dave Richards taas ei koskaan urallaan kovin korkealle nouse. Hän on ja pysyy alasarjojen kakkosmaalivahtina - pelaa säännöllisesti U23:ssa, mutta ei ole pelannut vielä liigaotteluakaan Crewelle eikä edelliselle seuralleen Bristol Roverssille.

Jos Garratt lähtee, ei Crewe luottane ykkösvahdin paikkaa Richardsille taikka Jääskeläiselle, vaan muualta etsitään sopivaa tekijää (koko kauden laina esimerkiksi). Jääskeläisen ja Richardsin suhteen seura joutuu katsomaan, kumman haluaa pitää penkkivahtina ja U23 maalivahtina.

Ja Jääskeläinen joutuu katsomaan haluaako penkkivahdiksi (kakkonen ei pääse lainallekaan, vähintään ne U23-pelit pitäisi olla "luvattuna"), vai etsiikö pelipaikkaa konferenssista tai kuutostasolta. Kyllä tämä kausi kuitenkin jonkinlaisesta näytöstä käy.

e. No, jos ammattijalkapalloilijan urapolut etenisivät järjestelmällisesti ja tämä kausi katsottaisiin positiiviseksi näytöksi ainakin jollakin tapaa / jossakin päin, niin kolme selkeää vaihtoehtoa ensi kautta varten olisivat:

1. Syrjäyttää Richards ja jäädä Creween pelaamaan U23 pelit + kakkosmaalivahdiksi, lisämahdollisuutena haastaa ykköstä, jos tämä on joku muu kuin Garratt.

2. Tehdä jatkosopimus Crewen kanssa ja lähteä puolen kauden tai koko kauden lainalle heti syksyllä konferenssiin / kuutostasolle (esimerkiksi Chester tarvitsee maalivahdin ensi kaudelle). Vaihtoehdoissa 1 ja 2 on etuna, että valmennus tulisi edelleen ainakin osittain Creweltä ja Fred Barberilta.

3. Sopia ensi kaudesta suhteellisen nopeasti Chesterin kanssa.

Ennen vaihtoehtoa 3 kyllä isä-Jussi ainakin käyttänee verkostoaan, löytyisikö mitään kiinnostavampaa mahdollisuutta.
« Viimeksi muokattu: 08.04.2018 klo 08:46:35 kirjoittanut Tuulenmies »
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 08.04.2018 klo 12:03:18

Noi lyhyet stintit tietysti ovat omalla tavalla kehittäviä, kun joudut ottamaan jatkuvasti eri puolustuksia haltuun pelin ohjaamisen kannalta ja kaikki jengit haluavat vähän erilaista touhua mm. pelin avaamisen osalta, jolloin pitää silläkin saralla mukautua. Mutta toisaalta tuollaisen pikalainan aikana seuraa ei kiinnosta, eikö sillä ole mahdollisuuttakaan kehittää peliä valmennuksen kautta.

Olisin toivonut Suomeen siirtymistä talvella. Ehkä ensi kesänä koko kausi täällä?
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #56 : 21.04.2018 klo 14:59:48

https://www.crewealex.net/news/2018/april/barber-we-have-three-goalkeepers-challening-for-number-one/

https://www.crewealex.net/news/2018/april/barber-will-has-a-bright-future-in-the-game/

Fred Barberin juttujen perusteella Jääskeläinen jatkaa Crewessä, vaikka jatkosopimuksesta ei ole ainakaan uutisia näkynyt. Barberin mukaan Crewellä on ensi kaudeksi kolme nuorta maalivahtia taistelemassa ykkösveskarin paikasta; Garratt, Richards ja Jääskeläinen.

Tällä kaudellahan Garratt oli ykkösveskari, menetti tosin syksyllä paikkansa Richardsille pariksi kuukaudeksi, mutta otti taas takaisin ja on aloittanut joulukuun jälkeen yhtä lukuunottamatta kaikki liigapelit. Richards on keväällä saanut tuon yhden näyttöpaikan, mutta loukkaantui siinä ja on taas jämähtänyt penkille. Cupien otteluissa vastuu on vaihdellut Garrattin ja Richardsin välillä.

Hankala Crewen kausi on ollut, League Twon alemmassa keskikastissa, kun varsinkin puolustus on ollut epävarma ja päästettyjä maaleja on sarjassa toiseksi eniten, hyökkäystehoja on kuitenkin ollut ihan kohtuullisesti, joten sarjapaikka säilyy. Joskin vielä kolme-neljä kierrosta ennen loppua putoaminen on teoriassa mahdollista, mutta vaatisi aivan älyttömiä tuloksia.

Barberinkin haastattelu kertoo siitä, että hyvin realistisesti Crewessä mennään. Toivotaan että Garratt, Richards ja Jääskeläinen kehittyvät, jotta muut seurat haluaisivat Crewen maalivahteja ostaa.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 21.04.2018 klo 18:51:28

Ok. Oma mokani ylempänä. Lukemani kuvaus Richardsin urasta oli kauden alusta (mitä en hoksannut). Tällä kaudella mies on saanut ensimmäiset liigaottelunsa. Garrattin syrjäyttäminen hetkeksi on hyvä saavutus - tätä vietiin jutuissa aikoinaan kohtuullisen tosissaan Liverpooliin ja Tottenhamiin. Hän oli 20 ja 21 vuotiaana kahdesti seuran kauden pelaaja. LDV:n pelatessa Crewessä tuli heidän tekemisiään ja joukkuetta koskevia uutisia seurattua. Nuoren maajoukkueissa pelannut.

En tiedä, onko Garrattin kehitys hidastunut, vai onko niin, että Crewe (ja pelaaja) odottavat "isoa kalaa", ts. luottavat, että ostajaksi löytyy vielä iso ja rahakas taho. Crewen selvästi parhaiten palkattu pelaaja Garratt lienee ilman muuta nyt. Sopimus jatkuu vielä kesään 2019 saakka, joten tänä kesänä olisi sen isomman myynnin paikka - mutta mitä ostaja, jos paikka omassakin joukkueessa on horjunut.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2018 klo 09:42:51 kirjoittanut Tuulenmies »
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 22.04.2018 klo 09:49:14

Ei liity suoraan Williamiin, mutta omaa uteliaisuuttani tyydyttääkseni, etsin uutista viime syksyn maalivahtivaihdoksesta Richerdsista Garrattiin.

https://www.crewealex.net/news/2017/october/richards-aiming-for-run-in-the-team/

Aivan "rehellisesti" hyvien esitysten vuoksi vaihto tuli. Garratttiin ei oltu tyytymättömiä tai mies ei ollut loukkaantuneena, mutta Richardsille haluttiin antaa mahdollisuus ja hän käytti sen erinomaisen hyvin.

Tarkoittaa tietysti sitä, Williamilla olisi syrjäytettävänä kaksi tuolle tasolle aika kovaa luuta. Ellei sitten Crewen toiveet toteudu, ja joku maalivahdeista käy kaupaksi hyvään hintaan.
Puncheon

Paikalla Paikalla


Vastaus #59 : 08.05.2018 klo 13:38:45

William tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen Crewen kanssa. Ilmeisesti luottoa löytyy sieltä päästä. Ylos

https://www.crewealex.net/news/2018/may/contracts-finney--jaaskelainen-pen-new-deals/
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #60 : 12.05.2018 klo 00:36:17

Crewe luottaa, että Jääskeläinen saattaisi kehittyä rahanarvoiseksi veskariksi, kun noin pitkän sopimuksen tarjosivat. Garrattilla ja Richardsilla on myös sopimukset ensi kaudeksi, joten tällä hetkellä Will on kolmosveskari.

Tosin Garrattin ja Richardsin sopimukset kattavat vain ensi kauden, Richardsin sopimuksessa tosin optio seuraavastakin. Mutta Garrattin osalta lienee niin, että jos riittävää kiinnostusta jostain löytyy, niin Crewen on myytävä kesällä.

Jutut Crewen suunnalta näyttävät olevan, että ensi kaudella Jääskeläinen pelaa korkeammalla tasolla kuin on aiemmin pelannut, ei siis välttämättä Crewessä, vaan kuulostaisi siltä, että jotain lainaa Nationaliin etsittäisiin. Mikä on se looginen vaihtoehto, jos Garratt ja Richards molemmat jatkavat. Tai vaikka toinen lähtisi, niin jonkun kokeneen veskarin voi hommata penkille takaamaan nuoremmille peliaikaa sopivalla tasolla.
Hitti-Litti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: SC Riverball


Vastaus #61 : 10.07.2018 klo 22:10:04

Avauksessa harkkapelissä

Jorma Teräs

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 10.07.2018 klo 23:34:34

Jässi on pelannut saarilla jostain sähkön keksimisestä lähtien ja sukunimen kirjoittaminen on pallokorville edelleen täysin ylivoimainen tehtävä.
Hossam Ramsu

Poissa Poissa


Vastaus #63 : 11.07.2018 klo 12:56:13

Tällä kertaa meni myös etunimi ja seuran nimi väärin :D
shots

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 11.07.2018 klo 13:19:27

Menee snadisti ot mutta kun noista nimistä kerran puhutaan. Helvetin hieno että tämä traditio, jossa testissä olevan pelaajan nimeä ei mainita vaan jokapaikassa lukee "trialist". Eikö sitä nyt voisi painaa noihin ohjelmiin tai edes siihen matsiraporttiinkin, kun sielläkin aina lukee vaan trialist.

Paras esimerkki viime vuodelta

RTS

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 11.07.2018 klo 13:26:34

OT mutta ehkä herra Trialist tai hänen edustaja ei halua kertoa muille mahdollisille sopimusneuvottelukumppaneille että herra Trialist käy kolmen muunkin jengin testissä.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 11.07.2018 klo 13:31:47

OT mutta ehkä herra Trialist tai hänen edustaja ei halua kertoa muille mahdollisille sopimusneuvottelukumppaneille että herra Trialist käy kolmen muunkin jengin testissä.

Ja pelaa pussi päässä?
Dimes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, LCFC


Vastaus #67 : 11.07.2018 klo 14:49:19

OT mutta ehkä herra Trialist tai hänen edustaja ei halua kertoa muille mahdollisille sopimusneuvottelukumppaneille että herra Trialist käy kolmen muunkin jengin testissä.

Eikö heidän juuri niin kannattaisi tehdä? Sehän vain löisi painetta muiden kiinnostuneiden seurojen puoleen ja voisi johtaa parempaan sopimustarjoukseen. Seurojen näkökulmasta tuon ymmärtää paremmin, sillä tuskin kukaan kaipaa lisää kilpailua heidän tavoitteleman pelaajan ympärille. Takuulla riittää tapauksia, joissa seura on ihan erikseen vaatinut pelaajan edustajia olemaan hiljaa ennen kuin itse tehdään päätös sopimuksen tarjoamisesta.

Mutta joo, vanhanaikaiseltahan tuo tuntuu näin Twitterin ja nettifoorumeiden aikakaudella.
Hitti-Litti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: SC Riverball


Vastaus #68 : 19.07.2018 klo 12:09:27

Pelasi tiistaina Nantwichin riveissä.

Kroatian Pele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #69 : 19.07.2018 klo 20:46:03

Sarjan nimen perusteella jengi sopii varmasti hyvin tällaiselle liimanäpille.
Hitti-Litti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: SC Riverball


Vastaus #70 : 21.07.2018 klo 17:56:27

Pelasi tänään Blackpoolia vastaan.

Lainaus
Nantwich Town FC @TheDabbers
36' Fantastic save from Jaaskelainen reaching to his right to tip a well struck effort over the bar! (1-1)

Lainaus
38' Nantwich fail to get the ball away and almost put it on a plate for Blackpool but Jaaskelainen is down low to make the save (1-1)

Lainaus
40' Shot from just inside the box is deflected inches past the post for a Blackpool corner which at the third time of asking is headed on goal by Mark Cullen but again Jaaskelainen is there (1-1)

Lainaus
51' Max Clayton on for Blackpool, his ball finds Bola who crosses low into the box but this time Jaaskelainen cuts it out (1-2)

Lainaus
64' Max Clayton's run is met by a low cross but his effort is handled by Jaaskelainen (1-2)

Lainaus
79' Blackpool effort from the edge of the box curls wide of the left hand post with Jaaskelainen covering (1-2)

Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 23.07.2018 klo 21:11:36

Blackpool-pelin paras pelastus löytyy myös videona:
https://www.facebook.com/nantwichtownfc/videos/1721946397891944/
Lauantai-illan Nostalgia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #72 : 23.07.2018 klo 21:59:42

Blackpool-pelin paras pelastus löytyy myös videona:
https://www.facebook.com/nantwichtownfc/videos/1721946397891944/

Komea torjunta yläkulmasta. Onko tietoa jatkaako William Jääskeläinen Nantwichissa pidempäänkin? Muistaakseni oli jo aikaisemminkin tuolla lainalla.
Tuulenmies

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 23.07.2018 klo 22:16:45

Komea torjunta yläkulmasta. Onko tietoa jatkaako William Jääskeläinen Nantwichissa pidempäänkin? Muistaakseni oli jo aikaisemminkin tuolla lainalla.

Ei mitään mainintaa seurojen sivuilla, eikä kommenttia Nantwichin managerin uudessa haastattelussa.

Oma arvailuni on, että Crewe yrittää vielä löytää lainapaikkaa ylemmistä sarjoista, mutta jos ei löydy, Nantwichiin sopii ilmeisen mielellään.

Hyvä että saa pelata preseasonia. Tuottaa samalla näyttöjä lainaa tai pelipaikkaa varten.
Hitti-Litti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: SC Riverball


Vastaus #74 : 24.07.2018 klo 22:18:41


 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines