FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.06.2018 klo 15:35:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 13 [14] 15
 
Kirjoittaja Aihe: Stadin derby: HJK - Hivk @Telski 12.9. klo 18.30  (Luettu 28486 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mehu-Jani

Poissa Poissa


Vastaus #325 : 13.09.2017 klo 00:24:57

Miksei ole pelkoa?
Pelolle ei saa antaa valtaa :)
Hiiritin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #326 : 13.09.2017 klo 00:29:11Molemmat päädyt piti hyvää ääntä ja hyvä näin. Kingeillä näytti olevan sisäiset myllyt käynnissä yhdessä vaiheessa. Vaikea uskoa potkujen ja lyöntien kuuluneen koreografiaan.

Myllytifolle Ylos
Yanaar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #327 : 13.09.2017 klo 00:31:27

Jep! Niinku Rade Syllerillä: kun ei jenkeissä taso riitä niin veikkausliigaan ja siellä vaihtoon? :)
Niinku lassaksella riitti nelosbundesissa melkeen niin veikkausliigaan ja vaihtoon? :)
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #328 : 13.09.2017 klo 00:35:45

Andbergille ja Jyrylle Ylos Nuoret pojat pelasivat miehekkäästi.

Ennakkoasetelmiin nähden HIFK pelasi kokonaisuudessaan paremmin kuin odotin ja taisteli hyvin, täysin ylivoimaista vastustajaa vastaan. Niinkuin on oikeastaan taistellut kaikissa Derbyissä.

Mikään ei vielä ole varmaa HIFK:n kannalta. Ei säilyminen, mutta ei putoaminenkaan. Pelataan pelit ja katsotaan miten käy.

Onnittelut vielä Klubilaisille Derby-voitosta. Tuoppi
suomifutiksen Janne Tähkä

Poissa Poissa


Vastaus #329 : 13.09.2017 klo 00:49:50

"Huora Mäkelän" mies on sentään itse ansainnut sanomisillaaan. Vitun naurettavaa tuo jullien muovinen ja täysin päälleliimattu HJK-viha  :D :D

Mitä sellaista Mäkelä on sanonut, että on tuollaisen tsäntin muka ansainnut? Vihalarppi on molemmin puolin ihan yhtä naurettavaa.
iso-muki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Länsi-Suomi, Stadi, Landet


Vastaus #330 : 13.09.2017 klo 02:20:02

Tippuminen ja konkurssi odottaa IFK:ta kauden päätteeksi. Seuraavat derbyt taas joskus 40 vuoden päästä ja julleilla jälleen uudet fanit kendohallista värvättynä.

Ooksää joku Honkalegari vai?
muuuiz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ei ole muutakuin jalkapalloa suaatana


Vastaus #331 : 13.09.2017 klo 03:49:03

8)
kunq

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: :keskari:


Vastaus #332 : 13.09.2017 klo 08:25:34

Eikö kukaan ole oikeasti saanut niitä mystisiä tifoja taltioitua?
Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #333 : 13.09.2017 klo 08:48:45

Mitä sellaista Mäkelä on sanonut, että on tuollaisen tsäntin muka ansainnut? Vihalarppi on molemmin puolin ihan yhtä naurettavaa.
Mikäli oikein muistan, taisi oikein kympillä hehkuttaa uuden seuransa fantastista yhteisöllisyyttä siirtyessään. Sinällään melko normaalia toimintaa, mutta toisaalta ymmärrettävää, että joku siitä hermostuu. Forssell taisi vetää vähän matalammalla profiililla, vaikka varmasti vitutti vähäinen peliaika, josta sanoi kauden jälkeen kritiikin suoraan.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #334 : 13.09.2017 klo 08:49:55

MyCoach.fi laskeskeli maaliodottamat ensimmäiselle puoliajalle ja koko ottelulle.

           HJK     HIFK
HT xG  0,25   0,50 https://twitter.com/MyCoazhFootball/status/907642500319514624/photo/1
FT xG  2,50    1,0 https://twitter.com/MyCoazhFootball/status/907659449564844032/photo/1

Pallonhallintahan oli Klubilla ja kulmia saatiin aikaiseksi ihan urakalla.

Lehkosuo teki muutaman muutoksen pelissä ensimmäisen puoliajan jälkeen, ja Muurinen ei niihin nähdäkseni reagoinut.

Laitahyökkääjät siirtyivät välikaistoille jo puoliajan jälkeen. Varmaan Lehkosuo olisi tehnyt tässä jo muutaman vaihdonkin, mutta nyt joutui odottamaan kohtuullisen pitkään Valencicin tuomista sisään, koska kyseessä oli viimeinen vaihto. Valencic vaihdettiin Schülleriin, mutta odotin että Onovo tippuisi Annanin kanssa keskikentälle. Näin ei käynyt vaan keskikentän kolmio käännettiin toisin päin.

Tuo välikaistoille meno jo aukaisi ammottavaksi laidan vasemmalle laidalle, ja sitä kautta sitten tehtiinkin Klubin kummatkin maalit.

Keskikentän kolmion kääntäminen toisinpäin lisäsi mahdollisti paremmin ylivoimien luomisen laidoille - varsinkin kun laidat olivat auki johtuen vastustajan tiiviistä pakasta keskellä. Toki sillä saatiin myös luotua muutama murtautuminen keskeltäkin.

Nämä muutokset olisivat voineet olla kohtalokkaita, jos HIFK olisi pystynyt vastaiskuhyökkäyksiin. Senhän osoitti jo tasoitusmaalikin, mutta tämä uhka oli lähinnä satunnaista. Nähdäkseni HJK:n valmennus laski että topparipari pystyy hoitamaan yksinäisen hyökkääjän pois pallosta kun sellainen hänelle saatiin. Mielestäni tässä valmennus pelasi riskillä, mutta kiitän muutoksesta, koska se toimi ja tasoituksen myötä peliin tuli muutenkin enemmän virtaa.


- Lari Vesander, Twitter

Tasoitusmaali varmaan tuli juuri niin kuin Muurinen oli suunnitellut, mutta siihen tarvittiin HJK:n puolustuksen osittaista apua. Forssellilta vuoden 2013 toisintoja.

HIFK:n puolustaminen oli järkevää, mutta he joutuivat liian syvälle omalle puolustusalueelle, ja sieltä ei päästy kontrolloidusti pois kun muutamaan otteeseen. HIFK onnistui puolustamisessa huomattavasti VPS:ää paremmin, mutta hyökkäyksen kustannuksella. Pakka pysyi tiiviinä ja ensimmäisellä puoliajalla sinne oli HJK:n vaikea pelata. Parhaimmat paikkansa maalin lisäksi HIFK loi erikoistilanteista, joissa toisen puoliajan vaparissa oli onneakin.

HJK:n raportti: https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-3980
HIFK:n raportti: https://hifkfotboll.fi/hifkn-taistelu-ei-riittanyt-hjklle-derbyvoitto/

Laadullisesti varmaan kauden heikoimpia puoliaikoja tuo ensimmäinen HJK:lta. HIFK on kyllä ihme kryptoniittia ei voi muuta sanoa.

N.B. En ole tasoitusmaalia nähnyt jälkikäteen, ja katsomosta muutenkin osa pelistä tuppaa meikäläiseltä jäämään huomioimatta. Ehkä tämän voisi kirjoitella paremmin katsomalla pelin toistamiseen jälkikäteen.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #335 : 13.09.2017 klo 08:53:49

Vitun naurettavaa tuo jullien muovinen ja täysin päälleliimattu HJK-viha  :D :D
En ole niin varma. HIFK Soccerin taustalle kehittyneen kannattajajoukon koossapitävä voima on klubiviha, jota joidenkin isät 70-luvulla ovat jo kylänraiteillaan jälkikasvuilleen iskostaneet. Ei ole annettu muuhun mahdollisuutta.
Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #336 : 13.09.2017 klo 08:59:04

Hieno analyysi Untermarsilta. Harvinaista tässä ketjussa, jonka anti on lähinnä Seppojen ja Teppojen "huudettiin kovempaa" one-linerit.
Nimimerkitön

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vielä kerran: ulkoinen paine, sisäinen yhtenäisyys


Vastaus #337 : 13.09.2017 klo 09:12:09

Hieno analyysi Untermarsilta.

Ehdottoman samaa mieltä Ylos

Pelin aikana kiinnitin itse eniten huomiota ATOMin fiksuun pelaamiseen. Hän löysi itselleen rangaistusalueen lähellä todella hyvin sellaisia tiloja joissa oli helposti pelattavissa ja joista pystyi sitten antamaan peliä edistäviä syöttöjä. Tästä sulka hattuun sekä pelaajalle että Banalle, tuollainen rooli jossa laituri liikkuu pelaamaan oikeastaan kymppipaikkaa on onnistuessaan todella tehokas mutta vaatii sitä toteuttavalta pelaajalta aika paljon.
Kirmo Latva-Lahola

Poissa Poissa


Vastaus #338 : 13.09.2017 klo 09:46:03

ja julleilla jälleen uudet fanit kendohallista värvättynä.

Onnea, olit muuten ensimmäinen kendopäätyläinen,

Huvittavaa kommentointia päädystä jossa caponakin toimii narri...
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #339 : 13.09.2017 klo 17:54:40

Ehdottoman samaa mieltä Ylos

Pelin aikana kiinnitin itse eniten huomiota ATOMin fiksuun pelaamiseen. Hän löysi itselleen rangaistusalueen lähellä todella hyvin sellaisia tiloja joissa oli helposti pelattavissa ja joista pystyi sitten antamaan peliä edistäviä syöttöjä. Tästä sulka hattuun sekä pelaajalle että Banalle, tuollainen rooli jossa laituri liikkuu pelaamaan oikeastaan kymppipaikkaa on onnistuessaan todella tehokas mutta vaatii sitä toteuttavalta pelaajalta aika paljon.

Joo, tämä kiinnitti huomiota myös. Mielestäni ei ollut näin näkyvä VPS-pelissä.

Noista nuorten edesottamuksista voisi sen verran ehkä ruotia noiden maalien osalta (koska ne on koosteessa). Eli olen ylikorostanut tässä nuorten pelaajien osuutta tilanteissa, enkä nyt niin hirveästi pistäisi näitä maaleja heidän piikkiin, varsinkin 2-1 maalissa syylliset ovat erinomaisen muualla. Kuten aiemmin jo on todettu, niin nämä nuoret pelasivat kaikki hyvän pelin eilen.

Andberg lähti 1-0-maalissa pelaamaan miestä (Pelvas) eikä aluetta -> Onovo vapaasti puskemaan maaliin, ehkä oli sovittu mies miestä vastaan pelaaminen. Tässä nähdään myös Pelvakselta hienoa työtä toppari mukaan - tila tuli kuin taikaiskusta. Toki voi kysäistä että miksi muut valuivat Maanojan syliin?
Tai miksi Schüller pääsi keskittämään? Koska Jyry ei ollut estämässä sitä. Tilanne siis syntyi kun Jyry ei huomioinut selän takaa noussutta Schülleriä.

Vesiahon purkuyrityksen epännistuminen -> 1-1 maali. Toki voisi kysäistä Piriseltä, että missä olit? Myös Valencikselta vähän pehmeää pelaamista. Obilorkin saatiin siihen samaan sumppuun, mutta kukaan ei päässyt palloon tai pystynyt vetoa blokkaamaan.

2-1 maalissahan kuvan mukaan Klubi pääsi jauhamaan lähes koko kentän syöttöketjun, mutta Jyryllä oli mahdollisuus katkaista Annanin syöttö, mutta se mahdollisuus hukattiin kommunikaatiokatkoon. Tässä lienee virhe siinä pienimmästä päästä. Päävastuun korjannee tuosta Maanoja joka tarjoili Annanille karkin, tai Ristola joka teki alibihölkkää silloin, kun Atom ja Pirinen syöttelivät toisiaan vapaaksi. Myöskään pelipaikan ns. vastuullinen Terävä ei ollut mailla, ei halmeilla, ja toppari Backman oli tulossa myöhässä paikkaamaan. Andberg oli täysin oikein sijoittunut ja Pelvas oli kontrollissa, vai oliko? Pelvas päästi laukauksen jalkojen välistä maaliin. Olisiko Andberg pystynyt blokkaamaan vedon? Sehän oli lähes sijoitus.

Ohessa kooste: https://www.youtube.com/watch?v=0XdukPfw5oc
Tilastot: https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-3981

Edit. vähän taustoitusta ja selitystä tuohon nuorten esiintuomiseen näissä tilanteissa.
« Viimeksi muokattu: 13.09.2017 klo 18:00:52 kirjoittanut Untermars »
Yanaar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #340 : 13.09.2017 klo 19:42:19

Vesiaholta hyvä peli, mutta hifkin maalin nyt uusintana nähneenä ihmettelen miksi ei liukunut palloon. Oli sen verran lähellä että olisi kyllä mielestäni ehtinyt siihen. Mutta nuori pelaaja joten virheet ymmärtää ja niistä varmasti oppii Ylos
Lekker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #341 : 14.09.2017 klo 00:48:23

"Ollaan Stadista, muttei Narrit eikä HJK"
"Ja me vihataan Klubia" ja "Nussitaan sakilaisia perseeseen"
"Äiti älä pelkää, kyllä sakilaiset juoksee"
"40 vuotta muovia, 100 vuotta huoria"
"Haista vittu HJK"
"Tänään, tänään, te juoksette taas"
"ei narrit, eikä klubirunkkarit"

Eli todistettavasti ainakin seitsemän HJK-vastaista chanttiä. Asiantuntijapiirit voivat täydentää listaa. Toisin päin taitaa olla vain "Saa dunkkuun Honka, IFK" ja "Vihaan IFK:ta"
hoc

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #342 : 14.09.2017 klo 07:42:03

Toisin päin taitaa olla vain "Saa dunkkuun Honka, IFK" ja "Vihaan IFK:ta"

Olen itse ollut siinä uskossa että näissä lauletaan perinteikkäästä IFK Maarianhaminasta, koska IFK eikä HIFK ;)
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #343 : 14.09.2017 klo 08:26:01

Olen itse ollut siinä uskossa että näissä lauletaan perinteikkäästä IFK Maarianhaminasta, koska IFK eikä HIFK ;)


Eiks kaikki IFK:t ole yhden ja saman suomenruotsalaisen urheiluseuran paikkakuntakohtaisia alajaostoja, kun niillä on sama logokin?
RicoSuave

Poissa Poissa


Vastaus #344 : 14.09.2017 klo 08:27:26

HIFK:n jalkapallojaosto perustettu 1907, eikö vain?
Vainiin

Poissa Poissa


Vastaus #345 : 14.09.2017 klo 08:49:13


Andberg lähti 1-0-maalissa pelaamaan miestä (Pelvas) eikä aluetta -> Onovo vapaasti puskemaan maaliin, ehkä oli sovittu mies miestä vastaan pelaaminen. Tässä nähdään myös Pelvakselta hienoa työtä toppari mukaan - tila tuli kuin taikaiskusta. Toki voi kysäistä että miksi muut valuivat Maanojan syliin?
Tai miksi Schüller pääsi keskittämään? Koska Jyry ei ollut estämässä sitä. Tilanne siis syntyi kun Jyry ei huomioinut selän takaa noussutta Schülleriä.

Juuri näin ja miksei Halme reagoinut muuten kuin kättä heiluttamalla Onovon nousuun, joka kuitenkin lähti Halmeen takaa?

Lainaus

"Helsinkiläiset loivat painetta läpi puoliajan". :p
hoc

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #346 : 14.09.2017 klo 10:01:32

Eiks kaikki IFK:t ole yhden ja saman suomenruotsalaisen urheiluseuran paikkakuntakohtaisia alajaostoja, kun niillä on sama logokin?
....ihan samaan tapaan kuin kaikki palloseuratkin ovat paikkakuntakohtaisia alajaostoja? :D

Ruotsissa on IFK-kattojärjestö, mutta suomessa kaikki IFK:t taitavat toimia itsenäisesti?


HIFK:n jalkapallojaosto perustettu 1907, eikö vain?

Ai siksi ne Anti 1907 -liput? ;)
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #347 : 14.09.2017 klo 12:04:34

....ihan samaan tapaan kuin kaikki palloseuratkin ovat paikkakuntakohtaisia alajaostoja?

Niillä ei ole kovinkaan samanlaisia logoja muistaakseni.
bluewhite

Poissa Poissa


Vastaus #348 : 14.09.2017 klo 20:28:52

"Ollaan Stadista, muttei Narrit eikä HJK"
"Ja me vihataan Klubia" ja "Nussitaan sakilaisia perseeseen"
"Äiti älä pelkää, kyllä sakilaiset juoksee"
"40 vuotta muovia, 100 vuotta huoria"
"Haista vittu HJK"
"Tänään, tänään, te juoksette taas"
Eli todistettavasti ainakin seitsemän HJK-vastaista chanttiä. Asiantuntijapiirit voivat täydentää listaa. Toisin päin taitaa olla vain "Saa dunkkuun Honka, IFK" ja "Vihaan IFK:ta"

Alakoululaiset päässyt vauhtiin. Aina ihmettelin mihin sata vuotta nuoria perustuu?
E$cobar

Poissa Poissa


Vastaus #349 : 14.09.2017 klo 21:08:15

"Ollaan Stadista, muttei Narrit eikä HJK"
"Ja me vihataan Klubia" ja "Nussitaan sakilaisia perseeseen"
"Äiti älä pelkää, kyllä sakilaiset juoksee"
"40 vuotta muovia, 100 vuotta huoria"
"Haista vittu HJK"
"Tänään, tänään, te juoksette taas"
Eli todistettavasti ainakin seitsemän HJK-vastaista chanttiä. Asiantuntijapiirit voivat täydentää listaa. Toisin päin taitaa olla vain "Saa dunkkuun Honka, IFK" ja "Vihaan IFK:ta"

Muuten hyvä, mutta erotit samoista chanteista eri kohtia, jotka laskit omiksi chanteiksi.

 
Sivuja: 1 ... 13 [14] 15
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines