FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.01.2019 klo 05:40:17 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: GrIFK - FC Honka 22.9.17 klo 18:30 @ Kauniaisten keskuskenttä  (Luettu 12754 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kikkara

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


Vastaus #25 : 22.09.2017 klo 19:22:12

Tervetuloa liigaan.
Jörg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, 1.FC Köln


Vastaus #26 : 22.09.2017 klo 20:07:53

Olipa melkoinen tunnemyrsky tämä peli. Johtomaalin jälkeen Honka luovutti jostain ihme syystä peliä koko ajan enemmän Granille ja kaikki tuntui olevan sekaisin. Virheet kertautuivat jne. Veskulta mielestäni virhe vaihtaa Liikonen pois kentältä, ainoita pirteitä siinä vaiheessa. Mutta onneksi Korhonen kaivoi sen johtomaalin sitten kuitenkin. Välillä jo pelotti, että Grani voittaa. Onneksi ei ja 3p. Kiitos Honka tästä tunnemyrskystä, vaikka tää pumpun päälle ottaa. Ens kerralla sitten paremmin koko matsin ajan. Kiitos ja onnea!
zup

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 22.09.2017 klo 20:10:54

Eikö tämä ollut toinen peräkkäinen "Ivanov kärkeen" -vaihto? Ihmettelen, vaikkei Roba ihan perinteinen toppari olekaan ominaisuuksiltaan.
idänihme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suurseura


Vastaus #28 : 22.09.2017 klo 20:26:42

Ihan hirveää paskaa oli Hongan peli ja erittäin aiheelliset protestit Liikoselta joka ainoana sentään yritti alusta asti. Oli usein juuri oikeassa paikassa murtautuakseen läpi mutta sitten syöttö tuli metrikaupalla liian taakse.

Silti ihan ymmärrettävä vaihto. Kahdella kärjellä on sujunut ja silloin porukan ainut laituri on se joka putoaa pois. Huhtala olisi tosin voinut olla parempi vaihtoehto kärjeksi. Nyt peli oli syystä tai toisesta ekat 10min vaihdon jälkeen sellaista että lähinnä toivoi edes tasuria.
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #29 : 22.09.2017 klo 20:30:44

Hongalla ei tule olemaan karsinnoissa mitään saumaa. Siis mikäli niihin selviävät.

Ihan kuin Honka olisi muka pelannut koko kauden tällä tasolla. Eiköhän asenne mahdollisessa karsinnassa ole hiukan eri tasolla. Se on sitten eri asia johtuiko tämän päivän surkeahko peli paineitten heikosta kestämisestä. Toisaalta hyvin ne on  kestetty edellisissäkin peleissä, joten lähdettiinkö tänään vain soitellen sotaan ja jos näin on niin täysin edesvastuutonta tässä vaiheessa kautta, kun jokainen maali puoleen tai toiseen on hyvinkin ratkaiseva.

Tärkeintä oli kuitenkin voitto, vaikka enemmän toki odotti. Käytännössä vähintään karsijan paikka on lähes 100% varma, joten ehkä se vähän rentouttaa positiivisesti peliä, vaikka tietysti tepsin perässä pitää pysyä ja maalieroa saatava kiinni, jotta mahdollisuudet keskinäisessä paranee.
Toldo

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 22.09.2017 klo 23:07:12

Ihan kuin Honka olisi muka pelannut koko kauden tällä tasolla. Eiköhän asenne mahdollisessa karsinnassa ole hiukan eri tasolla. Se on sitten eri asia johtuiko tämän päivän surkeahko peli paineitten heikosta kestämisestä. Toisaalta hyvin ne on  kestetty edellisissäkin peleissä, joten lähdettiinkö tänään vain soitellen sotaan ja jos näin on niin täysin edesvastuutonta tässä vaiheessa kautta, kun jokainen maali puoleen tai toiseen on hyvinkin ratkaiseva.

Enpä usko että asenteesta jää mikään peli kiinni enää tässä vaiheessa kautta, kun tiedossa on että nousuun on hyvät mahdollisuudet ja enää muutama peli jäljellä. Luulenpa että tämän päivän huono esitys menee enemmän tuon paineensietokyvyn piikkiin, kun lähtökohta peliin oli pakkovoitto ja mielellään isolla maalierolla. Ei ole mikään helppo lähtökohta tuo. Sitten kun Grani tasoitti eikä Honka saanut nopeaa johtomaalia, niin rentous katosi ja ratkaisut olivat väkinäisiä.
Veslagas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, topparit laitapakkeina


Vastaus #31 : 23.09.2017 klo 00:17:49

Ihmetyttää kyllä suuresti Vasaran älynväläys ottaa hyvin pelannut Liikonen pois ja tilalle selkeästi puolustava pelaaka Ivanov. No sentään saatiin raavittua voitto vaikka peli olikin aivan hirveän näköistä, harhasyöttöjen määrää en halua edes arvailla.
donggarit

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 23.09.2017 klo 09:02:23

Hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä, on joku viisas joskus todennut ja tämä näyttikin eilen toteutuvan Kauniaisissa. Honka oli huono eikä pelissä näkynyt juuri mitään elementtejä kärkipään joukkueen pelaamisesta, paitsi lopun tasoitus joka sekin tuli grani-vahdin avustuksella. Povailin vierasjoukkueen nopean maalin tappavan pelin, mutta enempää en voinut väärässä olla tai toisaalta tappoihan se, nimittäin Hongan pelin. Kun Grani tuli tasoihin ei sen jälkeen enää tiennyt kumpi joukkue pelaa kärkisijoista, kumpi putoamisesta, niin ympäripyöreää peli oli.

Ei siinä mitään, että ennakolta vahvempi joukkue vetäytyy, mutta jos ei ole omallakaan kenttäpuoliskolla prässistä mitään tietoa, voi syystä olla hieman huolestunut Honka-leiririssä. Grani sen sijaan nautti saamastaan pelitilasta eikä kaukana ollut kotijoukkueen johtomaalikaan. On selvää, että huonoja päiviä tulee, mutta tuolla pimputtelulla ei hyvä heilu mahdollisissa karsintapeleissä, mikäli sinne pääsevät/joutuvat.

Granin tilanne oli lähes toivoton ennen peliä, mutta nyt kuitenkin antoivat kelpo vastuksen ja metelin perusteella ilmeisesti oli yleisöäkin paikalla. Harmi, että lähtö sarjasta tuli :(

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines