FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2018 klo 18:22:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Kirjoittaja Aihe: JJK- Inter Harjulla 25.9. klo 18:30  (Luettu 10636 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hunter S Thompson

Poissa Poissa


Vastaus #75 : 25.09.2017 klo 20:58:45

Se oli taas sellaista improvisaatiopalloa. Toki oli paikat niitata peli jo ekalla jaksolla, mutta mikä ihmeen hätä tuli levittää pakka 0-1 tilanteessa. Suunnaton ketutus.
Tombey

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, FCV Reds


Vastaus #76 : 25.09.2017 klo 21:00:00

Vittu mitä paskaa

kaikki ulos
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #77 : 25.09.2017 klo 21:02:52

Eka maali OG:n piikkiin lopullisiin pöytäkirjoihin.
Saviour#20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Suomi


Vastaus #78 : 25.09.2017 klo 21:06:50

Mikä vitun vaihto Paso oli Petrescu ja Kari pois 65'? Tilalle joka suuntaan täysin turha Leppänen? Suoraniemi oli hyvä ja tasainen kuten aina, mutta Petrescu oli vaarallinen joka hyökkäyksessä. Kapteenin taisteluakaan ei tarvittu?
Urpo Tomera

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 25.09.2017 klo 21:12:39

Kissa pöydälle, Manninen on ollut surkea tällä kaudella. Suoraniemelläkin on paremmat kendotehot.

Toka jakso oli karmeaa peliä ja Interin johtomaali oli vain ajan kysymys. Miksi Veikka oli avauksessa vaikka penkillä oli Lähitie ja Nieminen? Onko varaa antaa pallollisessa pelissä näin paljon siimaa?
JiiPee

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 25.09.2017 klo 21:12:44

Niinhän siinä aina tuppaa käymään, että kun jotain hieman uskaltaa odottaa, niin sitten mennään metsään. Kolme syytä miksi hävittiin:

1. Toinen puoliaika, mentiin Interin kävelyyn mukaan. Vaikka leppoisa syyskävely Harjun pimenevässä illassa on tosi jees ja monien jyväskyläläisten lempiharrastus, niin ongelma oli se, että kun Inter ei enää kävellytkään. Ei nyt sentään juossut, mutta hölkkäkin riitti JJK:lta karkuun. Johtomaalin jälkeen hieman herättiin, mutta Interin vastaiskumaali tyhjensi ilmapallon lopullisesti. Niin inhimillistä kuin tietty herpaantuminen onkin vastustajan läpsytellessä, niin tähän luksukseen meillä ei tule koskaan olemaan varaa, asenteen ja halun pitää olla 100%, jos JJK haluaa tällä materiaalilla säilyä. Eka puoliaika oli toki hyvä, osin kiitos Interin löysyyden tosin. Silloin olisi niistä paikoista pitänyt tehdä, koska niitä ei juuri toisella puoliajalla siunaantunut.

2. Kokeneet pelaajat pettivät täysin. Ensinnäkin Tommi oli aivan surkea tänään. Järkyttäviä syöttöhasseja ensimmäisellä puoliajalla, eikä päässyt enää peliin missään vaiheessa sisälle sen jälkeen. Interin fyysisten pelaajien keskellä Tommi oli aivan hukassa. Tommi pitäisi aina vaihtaa pois heti kun näkee että on off-päivä, koska se ei siitä paremmaksi muutu. Toiseksi Manu oli vain marginaalisesti parempi. Jos JJK aikoo säilyä, tarvitaan sitä Manua, joka voitti aikanaan syöttöpörssiä kausi toisensa perään ja jakaa laatukeskityksiä omille niin matalana kuin korkeanakin. Luulin jo että HIFK-pelin syöttö Petrescun maaliin olisi avannut lukot, mutta mitä vielä. Todella heikkoja viimeisiä ratkaisuja - jälleen kerran voisi sanoa tämän kauden osalta. Edelleen pidän pelaajasta, mutta tason on pakko nousta viimeisiin peleihin, tai Manun kautta voi alkaa pitää jo floppina. Kolmanneksi hieman keveämmin sanapainoin Petrescu, joka hassasi JJK:n parhaat paikat, eikä muuten esittänyt mitään ihmeellistä jos nyt ei ollut aivan paskakaan. Erikoistilanteet olivat aikamoisia kukkupalloja pl. se yksi nätti syöttö Manulle, josta ei siitäkään tehty. Ja vähän isommassa kuvassa tehtiin ihan vain yleisesti ns. "toiseksi viimeisissä syötöissä" aivan penteleen paljon helppoja virheitä. Siis ne muutaman metrin syötöt, jotka vapauttavat oman pelaajan hyvään keskityspaikkaan jne.

3. Taktiset asetelmat. Kun JJK lähtee peliin toppariparilla Tapaninen-Gustavsson, vastustaja tietää, että siellä ei yritetä enää liiemmin omassa päässä syötellä (aiemmin toki tehtiin sitäkin). Inter ei prässännyt käytännössä laisinkaan, minkä seurauksena joko a) Etock valui alimmaksi pelaajaksi syöttämään viiden metrin syöttöjä b) Tommi tuli syöttämään pallon lähimmälle vastustajalle tai c) Gustavssonin lottokoneesta lähti pallo suuntaan x - joko sivurajasta yli, päätyrajasta yli, omalle, vastustajalle tai ensimmäiseen mieheen, you name it. Pääasia että kukaan stadionilla oleva ei tiedä mihin se on lähdössä, kaikkein vähiten Veikka itse. Pitkien pallojen heittäminenkään ei toiminut lainkaan Interin torneja vastaan, Jovovic ei tainnut voittaa ainuttakaan palloa. Jälkiviisaana voi ehkä sanoa, että JJK:n olisi kannattanut lähteä Lähitiellä&Niemisellä ja yrittää houkutella Interiä prässiin tai hakea tarkkuutta niihin pidempiin syöttöihin, joiden antajaksi Felix nyt päätyi. Kääntöpuolella tällä toppariparilla se on sujunut viime aikoina ihan ok, joten ymmärrän sinällään miksi näin lähdettiin.

Summa summarum, jälleen yksi pettymys Harjun illassa. JJK oli parempi ensimmäisellä puoliajalla ja Inter toisella, ehkä sikälis tasapeli olisi voinut olla enemmän pelitapahtumia muistuttavampi tulos, mutta toinen puoliaika jätti niin kitkerän maun suuhun, että jossitella ei tee mieli yhtään. Kuten Vesander jossain Pallokerhossa sanoi, JJK on päässyt jalkapallo-otteluiden tulosten satunnaisvaihtelun piiriin, mutta se ei tarkoita, etteikö välillä myös hävittäisi ns. fifty-fifty - otteluita. Silti se 50-50 on aika lähellä parasta, mihin tälläkään materiaalilla voidaan päästä. Off-päiviin ei olisi varaa oikein kellään.
« Viimeksi muokattu: 25.09.2017 klo 21:17:23 kirjoittanut JiiPee »
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #81 : 25.09.2017 klo 21:26:15

Ekan jakson jälkeen nykäset näytti jalkapallojoukkueelta. Toinen jakso näytti, miksi kyseinen jalkapallojoukkue on sarjassa viimeisenä.
drc

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 25.09.2017 klo 21:29:06

Kissa pöydälle, Manninen on ollut surkea tällä kaudella. Suoraniemelläkin on paremmat kendotehot.
...
Näin se vaan valitettavasti on. Tänäänkin toinen toistaan surkeampia palloja ihan lupaavista paikoista.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #83 : 25.09.2017 klo 21:30:44

Mutta onko noussut hyvin kuhaa? AM.
Heppu Hellämieli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #84 : 25.09.2017 klo 21:51:55

JiiPeen analyysiin sanasta sanaan sama. Kyllä se nyt vaan sille näyttää, että päästään kyllä Mursun poppoon paniikkihikeä lähelle haistelemaan, mutta viimeistä loikkaa ei vain tahdo tulla millään. Mopossa on kyllä hyvin pärinää (eka jakso), mutta kytkin luistaa reilusti. Käyrä kasvaa otsaan kun ei maalipaikkoja saada ulosmitattua millään ja sitten loppuu taas kerran moposta puhti ja kaveri käy juoksemassa helpon näköisesti maalit toiseen päähän.
lipunostaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, OPS


Vastaus #85 : 25.09.2017 klo 21:55:16

Jjk:n parasta ennen päivämäärä on mennyt umpeen  - ja ihan joka portaassa.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: http://secularjihadists.libsyn.com/


Vastaus #86 : 25.09.2017 klo 22:27:24

Kyllähän tuo taas aika hyvin itse tehtiin. Ekalla puoliajalla oli sen verran paikan puolikkaita, että kerran olisi edes pitänyt onnistua, mutta ei osata. Ja ihan vitun surullista tuo JJK:n viimeisten syöttöjen laatu, niin monta kertaa niitä taas päästiin antamaan todella hyvistä paikoista, mutta voi nyt vittu sentään.  Ensimmäisellä puoliajalla Inter oli täysin vaaraton, muuten paitsi sitten taas sillä omalla aivan käsittämättömän paskalla syöttelyllä omalla puolella tarjottiin vastustajalle vaaranpaikkoja. Tällä kaudella varmaan JJK itse rakentanut vastustajalle melkein yhtä monta paikkaa kuin ne ovat saaneet itse tehtyä.

Ja Gustavsson, ensin maali omiin, sitten toisessa ryntää kolmanneksi pelaajaksi Furuholmia pysäyttämään ja ylivoimahyökkäys vastustajalle ja pelin ratkaisu. Ja syöttöpeli totutusti melkoista lottoa ja sydämentykytystä. Miten vitussa Gustavsson pelaa, jos Lähitie tai Nieminen on pelikunnossa?

Vaikka hetkittäin JJK:n pelaamisessa oli valonpilkahduksia niin lopulta kuitenkin jäi aika surullinen kuva, kun tuntuu, että se on yksinkertaisesti laadunpuute mikä nämä pelit aina hävittää. Ei osata viimeistellä, ei osata antaa viimeistä syöttöä, ei osata antaa aina edes sitä helppoa syöttöä omalla alueella ja puolustuksessa tehdään vääriä ratkaisuja ja vastustaja rokottaa. Ei osata pelata liigatasoista futista 90 minuuttia.
Kapteeni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, FCV, MJK, Hibernian


Vastaus #87 : 25.09.2017 klo 22:34:24

Ei ole minkäänlaista uskoa siihen, että Manninen pystyisi tasoaan tuosta nostamaan, merkkejä mainittavasti paremmasta ei ole oikeastaan ollut koko kaudella. Ei sinne kuitenkaan ketään muitakaan ole laittaa hyökkäyskolmannekselle, joten koetetaan toivoa kania hatusta. Luulisi ihan tilastollisestikin, että joku syöttö voisi vielä loppukaudella onnistua.

Kyllähän tämä nyt varsin huonolta näyttää.
Lottomaes

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 25.09.2017 klo 22:41:57

Joukkueiden tasoeroa kuvastaa hyvin se, että Interin jätkiä ei peli kiinnostanut edes vähän ja JJK:n jampat paino täysiä häviten pelin 0-3. Ei tässä nyt HIFK:n leirissä hirveästi vielä puntti tutise kun katsoo Mannisen viimeistelyjä.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #89 : 26.09.2017 klo 06:21:38

Ei tässä nyt HIFK:n leirissä hirveästi vielä puntti tutise kun katsoo Mannisen viimeistelyjä.

Eikö HIFK:n leirissä kannattaisi olla enemmän huolissaan Hyyrysen, Ömerin, Mettälän ja muutaman muun noiden kahden joukkueen pelaajiston viimeistelystä?
« Viimeksi muokattu: 26.09.2017 klo 09:11:24 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Lottomaes

Poissa Poissa


Vastaus #90 : 26.09.2017 klo 10:48:07

Eikö HIFK:n leirissä kannattaisi olla enemmän huolissaan Hyyrysen, Ömerin, Mettälän ja muutaman muun noiden kahden joukkueen pelaajiston viimeistelystä?

Pysytään nyt ekana niillä sijoilla, että kyseisistä jampoista pitäisi olla huolissaan.
jayar

Poissa Poissa


Vastaus #91 : 26.09.2017 klo 21:05:48

Kuvakooste eiliseltä: http://jussireinila.com/jjk-fc-inter-1-3-25-09-2017-veikkausliiga/
Heppu Hellämieli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #92 : 26.09.2017 klo 21:28:18


Onhan tuossa iltavalaistuksessa vaan tunnelmaa.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #93 : 26.09.2017 klo 21:56:53

Olipa kiva pitkästä aikaa nähdä kunnollinen kuvakooste matsista, jossa oli itekin mukana. Aina yhtä vekkulia nähdä tuttuja tilanteita eri suunnista. Ammatin mies osaa hyvällä kalustolla hallita tuon vähän puutteellisenkin valon ja saa sen näyttämään ihan helvetin hyvältä. Aina oon sun kuvista tykännyt ja pari juttua apinoinut itellekin matkan varrella. Liian harvoin vaan jaksaa Nykästen matsitopikeista kaivella linkkejä.

Pitää yrittää ronkkia omistakin jotain julkiseen jakeluun ennen kuin unohtuu kokonaan.
jayar

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 26.09.2017 klo 22:47:24

Onhan tuossa iltavalaistuksessa vaan tunnelmaa.

Kyllä, vaikkakin valot saisi olla vielä vähän tehokkaammat :)

Olipa kiva pitkästä aikaa nähdä kunnollinen kuvakooste matsista, jossa oli itekin mukana. Aina yhtä vekkulia nähdä tuttuja tilanteita eri suunnista. Ammatin mies osaa hyvällä kalustolla hallita tuon vähän puutteellisenkin valon ja saa sen näyttämään ihan helvetin hyvältä. Aina oon sun kuvista tykännyt ja pari juttua apinoinut itellekin matkan varrella. Liian harvoin vaan jaksaa Nykästen matsitopikeista kaivella linkkejä.

Pitää yrittää ronkkia omistakin jotain julkiseen jakeluun ennen kuin unohtuu kokonaan.

Nöyrät kiitokset! Jos et jaksa kahlailla matsitopiikkeja läpi, niin linkit kuviin pätkähtävät aina myös someen:
- https://twitter.com/JussiReinila
- https://www.facebook.com/JussiReinilaPhotography/

Ja luonnollisesti kotisivuille http://jussireinila.com/blog/
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #95 : 26.09.2017 klo 22:58:14

Eipä tyhmänä ole tajunnut näitäkään katella aiemmin. Erinomainen otos tuo eilen mainitsemasi kuukauden kuva. Kertoo olennaisimman mun "skenen" seuraamisesta, kun en ole tuollaisista kisailuista koskaan kuullutkaan. :D

Tavallaan vähän ikävä foorumin kuukauden kuva -kisailua, mutta sitten taas ei kuitenkaan ole.

e. molemmat yhteisöpalvelutilit luonnollisesti heti seurannassa.

e2. Tuosta mun tiiviimpi kuvasatsi, koko yheksänkytruutuinen paketti sitten tästä.
« Viimeksi muokattu: 27.09.2017 klo 04:00:44 kirjoittanut krevis »
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #96 : 27.09.2017 klo 04:05:59Tässä on pitkästä aikaa jotain omasta mielestä oikein onnistunutta.
Hunter S Thompson

Poissa Poissa


Vastaus #97 : 27.09.2017 klo 15:46:36

On hieno. Näyttäisi että ekalta jaksolta ja työtä puolustussuuntaan.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #98 : 27.09.2017 klo 16:58:05

Juu, toisella jaksolla ei enää ollut noin valoisaa. Kaupungin puoleiselta sivulta on kuvattu.
jayar

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 27.09.2017 klo 20:25:40


e2. Tuosta mun tiiviimpi kuvasatsi, koko yheksänkytruutuinen paketti sitten tästä.

Onhan näissä myös useampi "melkoisen maukas" otos :P

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines