FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.03.2019 klo 13:11:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Pallo-Kissat 2018  (Luettu 122798 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #125 : 30.04.2018 klo 21:35:34

Joo. Eilen tosiaan karmea reilu avauskymppi jonka jälkeen peli oli ihan tasaista vääntöä ja toisella puoliajalla Kissat onnistui muutaman kerran painostamaankin ihan mallikkaasti, mutta Punakone ei tosiaan päässyt lopun paria tilannetta lukuunottamatta järin vaarallisille maalintekopaikoille. Kulmapotkuja MiPK sai melko paljon, mutta niistäkään ei tällä kertaa osuttu.

Avausmaali tuli tosiaan toisella minuutilla kun Österlund ei onnistunut nyrkkeilemään lihamuurin keskelle kiertänyttä vaarallista kulmapotkua väljemmille vesille ja pallo pomppi siitä Kissa-maaliin. Kysymyksiä jäi olisiko alunperin kulman sijaan pitänyt tuomita maalipotku ja rikottiinko Österlundia tilanteessa. PEPO:n toinen maali oli sitten kunnon tekomaali komean kuvion päätteeksi. PEPO:n 4-3-3 -formaatio hallitsi keskikenttää, varsinkin avausjaksolla, Kissojen 4-4-2 -ryhmitelmää vastaan.

En tiedä missä kunnossa Rafael on, mutta kaipailin häntä jo aikaisemmassa vaiheessa kentälle kun Kissa-puolustus purki vastustajan prässiä pitkillä palloilla niin Rafu olisi voinut voittaa niitä/pystynyt pitämään palloa ylhäällä. Ceesay&kumppanit veivät pituusylivoiman ansiosta kaikki pitkät pallot Koppelomäkeä ja Erlonia vastaan. Rafun ja lopussa myös T.Ekmarkin tultua kärkeen Kissat voittivat näitä palloja PEPO:n linjaa vastaan. Myös Kissojen kolmas vaihtomies, tauolla sisään tullut Voutilainen toi paljon piristystä ja vauhtia punapaitojen peliin. Erlon ei itseäni eilen vakuuttanut, mutta eiköhän se vielä siitä kun pääsee joukkueen pelikuvioihin paremmin sisälle.

Olikohan se sitä sarja-avauksen aiheuttamaa ylilatausta vai mitä, mutta jonkun verran noita keltaisia kortteja eilen Kissa-pelureille jaettiin. No taistelu jatkuu lauantaina Oulunkylässä.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #126 : 30.04.2018 klo 22:11:33

Jep, esim. Miika otti vielä yliajalla aika hölmön varoituksen turhalla rappauksella. Rafu taisi ottaa kortin myös suunsoitosta. Näitä ei määrällisesti kohtuu kapealla ringillä pelatessa tarvitsisi alkaa heti kasaamaan kesää kohti. Ronie oli ekalla jaksolla lähellä jopa lentää ulos, mutta pulkka osui onneksi myös palloon ja selvisi vain varoituksella. Erlonin kortti tuli tuomarin tulkitsemasta filmauksesta, mutta striimin perusteella mahdoton sanoa oliko siinä kontaktia, kun mies kaatui rankkialueella pepolaisen jaloissa.

Vastahyökkäyspelaamista ajatellen Rafu - Voutilainen lienee yksi vaihtoehto kärkikaksikoksi Oulunkylässä, jos Rafu vaan lähellekään ysikymppisen kunnossa on. Kirvesojan uskoisin pysyvän yhä oikealla defensiivisenä laiturina näitä kärkijoukkueita vastaan, varsinkin nyt, kun Puden tilalle jouduttaneen heittämään joku laitapakkina vähemmän pelannut kaveri. LPS:ää vastaan voisi olla sitten mielenkiintoista nähdä avauksessa Kannah toisella laidalla ja Voutilainen toisella.  :)
« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 klo 22:24:54 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #127 : 04.05.2018 klo 11:42:35

Matsiennakkoa huomiselle: http://www.mikkelinpallokissat.fi/mipk-reissaa-helsinkiin/
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, Jokerit FC, Oakland Raiders


Vastaus #128 : 04.05.2018 klo 14:40:43

Gnistanin ennakko tässä: http://www.gnistan.fi/2018/05/otteluennakko-gnistan-saa-vieraakseen-mikkelin-pallo-kissat/

Myös Moilasen Jamo päässyt ääneen.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #129 : 05.05.2018 klo 19:21:53

3-1 tappio myös Oulunkylästä. Striimiltä jäi tänään valitettavasti suurin osa ottelusta näkemättä, joten en itse lähde nyt Kissojen otteita sitä vähääkään sen kautta arvioimaan. Kannahin maalin näin, se oli hieno viimeistely Gnistanin linjan taakse pelatusta pomppupallosta.

Kauden aloitus kahdella tappiolla vetää kyllä mieltä hieman matalaksi, mutta toki tiedossa oli, että näistä vieraspeleistä sarjan kahta ehkä kovinta joukkuetta vastaan oli haastavaa lähteä pisteitä keräämään. Torstaina on vastassa sitten kahdella suurinumeroisella tappiolla kauden aloittanut LPS Hänskissä ja sieltä toki on Kissojen ehdottomasti se eka voitto napattava.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #130 : 05.05.2018 klo 20:45:34

The plot thickens. Paikallisen aviisin nettiuutisesta:
Uutinen
Helsingin Oulunkylässä IF Gnistan oli Mikkelin Pallo-Kissoja vahvempi maalein 3—1 (0—0), mutta ottelun tulos voi vielä kääntyä protestin myötä. Gnistanin kokoonpanoon merkityn Elias Lappalaisen sijasta ottelussa pelasi Zakaria Kibona, joka teki myös ottelussa maalin.

— Tilanne on näiltä osin selvä. Ottelun tuomari ei ole hyväksynyt ottelupöytäkirjaa, koska kotijoukkueessa pelasi kokoonpanon ulkopuolinen pelaaja, MiPK:n joukkueenjohtaja Teemu Kokko kertoi.

Kokoonpanon ulkopuolisen pelaajan käytöstä on Kokon mukaan yleensä seurannut ottelun lopputuloksen muuttaminen 3—0:aan, mikäli protesti menee läpi.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #131 : 05.05.2018 klo 20:53:21

Kissat ovat nyt kohdanneet ehkä lohkon kaksi kovinta joukkuetta ja molemmat vielä vieraissa. Vaikka pisteitä ei ole tullut, niin tämän päivän esityksen perusteella niitä on kyllä jatkossa luvassa (ihan pelaamallakin). Esitys oli miehekäs ja ilme loppuun saakka taisteleva. Gnistan oli parempi, mutta vain hiukan.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #132 : 05.05.2018 klo 22:00:11

Joo ei ilmeisesti ollut tämä Gnistanin #31 Kibona merkittynä pöytäkirjaan.

Kissojen pelillisistä otteista sen verran että ihan tasaista vääntöä , mutta keskityksistä päästetyt ensimmäinen ja kolmas maali olivat hieman halpoja. Lisäksi hyökkäyspelistä puuttui ajoittain ideoita kun useamman kerran Kissa-pelurit virittivät laukausta 25 metristä. Kannahin tasoituksen jälkeen MiPK:llä oli hyvä paine joka tosin kuihtui Gnistanin toiseen maaliin. Erlon oli tänään paljon pirteämpi kuin Lappeenrannassa.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #133 : 05.05.2018 klo 22:17:48

Kiitokset tiivistelmistä femmalle ja 'katsomolle jälleen.  Ylos

Tuo murtautumisten tyrehtyminen hyökkäyskolmanneksella mietityttää myös itseäni PEPO-pelinkin perusteella. Yksi ongelma lienee kunnon offensiivisen laitapakin puute joukkueessa. Viime kaudella Ville Teräsranta toi vasemmalta läpi kauden vahvan taustatuen Kissojen hyökkäyksiin ja loi paljon hyviä kuvioita mm. Kannahin, Rafun ja kumppaneiden kanssa. Nyt Villen tilalle pelisysteemiin vaspaksi tullut S. Ekmark on defensiivisempi pelaajatyyppi, eikä pysty nähdäkseni esim. samanlaisiin "marcelomaisiin" nousuihin aina vastustajan rankkialueellekin asti, tai yhtä laadukkaisiin keskityksiin, joilla saataisiin vastustajan boksiin painetta. En tiedä, olisiko esim. pakkina viime kaudella parissa matsissa lupaavasti esiintyneestä Kaustosta apua tähän, monipuolistamaan hyökkäyksiä, ja olisiko etenkin LPS:ää vastaan kokeilun paikka, kun vastassa on oletettavasti omalla alueella tiukasti puolustava joukkue?

Selvältä jutulta tuo protesti kyllä vaikuttaa, ellei kyse ole sitten jostain kusisen katiskan bugista tms, mutta olisiko menneet vaan nrot 30 ja 31 sekaisin kokoonpanoa täyttäessä? Joka tapauksessa niin räikeä virhe, että eipä tuollaista oikein voi sormien läpi katsoa Kakkosen tasolla, kun kaveri teki vielä maalinkin. Pisteet kabinetista nepalilaismausteisella vivahteella Mikkeliin ja kaikkia vituttaa ainakin vähän.  :)
« Viimeksi muokattu: 05.05.2018 klo 22:23:48 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #134 : 06.05.2018 klo 11:02:29

Official match report: http://www.mikkelinpallokissat.fi/mipk-taipui-kentalla-vastalause-voi-muuttaa-lopputuloksen/  Ronie puuttunut muuten ottelusta kokonaan, onkohan tullut joku loukkaantuminen?

Protestin päätös pitäisi tulla ilmeisesti parin viikon päästä siitä, kun Kissat sen ensin tekee.
Lainaus
Vastalause on käsiteltävä kahden viikon kuluessa sen saapumisesta liiton kilpailujen osalta liiton toimistossa ja piirin kilpailujen osalta piirihallituksessa tai sen asettamassa elimessä. Vastalausetta koskevaan päätökseen tyytymätön samaan kilpailuun samassa lohkossa osallistuva seura voi valittaa päätöksestä seitsemän vuorokauden kuluessa päätöksen tiedoksisaannista liiton vastalauselautakuntaan tai piirihallitukseen.

https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/saannot-ja-maaraykset/kilpailutoiminta/kilpailumaaraykset-tavlingsbestammelser#vastalauseet
TeemuT

Poissa Poissa


Vastaus #135 : 06.05.2018 klo 14:26:36

Official match report: http://www.mikkelinpallokissat.fi/mipk-taipui-kentalla-vastalause-voi-muuttaa-lopputuloksen/  Ronie puuttunut muuten ottelusta kokonaan, onkohan tullut joku loukkaantuminen?

Protestin päätös pitäisi tulla ilmeisesti parin viikon päästä siitä, kun Kissat sen ensin tekee.

Toki pisteet Mikkeliin kelpaa, mutta hoidettasiko kentällä nämä?
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #136 : 06.05.2018 klo 15:25:58

Toki pisteet Mikkeliin kelpaa, mutta hoidettasiko kentällä nämä?

Varmasti kaikki tuota ennemmin toivoisivat. Tällä hetkellä vaikuttaa raporttien ja tulosten perusteella vaan siltä, että ainakin nämä kärkijoukkueet ovat vielä piirun verran Kissoja parempia ja rutinoituneempia. Kausi on toisaalta vasta alussa ja joukkueessa on varmasti vielä kasvun varaa. Esim. brassit taitavat kaikki olla nyt Euroopassa ensimmäistä kertaa ja tulleet Mikkeliin vasta reilu kuukausi sitten, eli sopeutuminen Suomeen, Kakkoseen ja joukkueen pelityyliin lienee vielä vaiheessaan.
« Viimeksi muokattu: 06.05.2018 klo 15:35:52 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #137 : 06.05.2018 klo 15:36:37

Toki pisteet Mikkeliin kelpaa, mutta hoidettasiko kentällä nämä?
Oletko sinä TeemuT sitä mieltä että sääntöjä voi rikkoa ja kentällä hävinneen joukkueen pitää tyytyä osaansa?
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #138 : 06.05.2018 klo 15:49:56

Oletko sinä TeemuT sitä mieltä että sääntöjä voi rikkoa ja kentällä hävinneen joukkueen pitää tyytyä osaansa?

Montako peliä Atlantis tuomittiin hävinneeksi kun peluutti "vahingossa" edustuskelvottomia pelaajia?

Lainaus
Valitusvaliokunnan aikaisemmassa rangaistuskäytännössä viimeisten vuosien aikana on päädytty pistemenetysrangaistuksiin vain silloin, kun seura on peluuttanut tietoisesti pelioikeudettomia pelaajia väärillä nimillä.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #139 : 06.05.2018 klo 15:50:54

Montako peliä Atlantis tuomittiin hävinneeksi kun peluutti "vahingossa" edustuskelvottomia pelaajia?


Väärä topic tuolle väännölle.
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #140 : 06.05.2018 klo 15:54:02

Väärä topic tuolle väännölle.

Toki, pahoittelut. Mutta jos tuollaisesta perseilystä selviää "koska vahinko", niin vaikea nähdä, että jostain yksittäisestä näppisvirheestä pelin tappioksi tuomitseminen olisi Palloliiton suhteellisuus- ja yhdenvertaisuusperiaatteiden mukainen.
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #141 : 06.05.2018 klo 15:58:58

Väärä topic tuolle väännölle.
Juurikin näin ja aivan eri asia. Gnistanilla pelasi eilen pelaaja jota ei ollut pöytäkirjassa. Tämä lienee selvää kaikille osapuolille eikä Gnistankaan ole sitä ainakaan vielä kieltänyt. Nythän ei mitään pisterangaistusta ole varmaan tulossa vaan ainoastaan ottelun lopputulos oletettavasti muutetaan kilpailumääräysten mukaisesti. Gnistan menettänee pisteet mutta eivät saa erillistä rangaistusta. Case Atlantiksessa kukaan pelaaja ei pelannut väärällä nimellä tai ei ollut pöytäkirjassa vaikka pelasikin - kaikilla oli pelioikeus ottelussa eikä Palloliiton silloisen lakimiehen mukaan vastalausekaan olisi em. otteluiden lopputulosta muuttanut. Siksi vertailua ei ehkä kannata lähteä tekemään näiden kahden tapauksen välillä.
« Viimeksi muokattu: 06.05.2018 klo 16:00:59 kirjoittanut RTS »
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #142 : 06.05.2018 klo 16:03:24

Ei tuo sinänsä pelkkä näppisvirhe ole, kun jojon pitäisi nuo kokoonpanot varmistaa ennen ottelupöytäkirjan luovuttamista tuomarille ja siis ylipäätään olla 100% varma siitä, että täyttämänsä tiedot ovat siellä oikein. Asiaa voi ajatella siltäkin kannalta, että pelaajan vakuutusturvan kannalta voisi olla varsin paska juttu, jos sattuu loukkaantumaan ottelun aikana mutta virallinen, jojon hyväksymä ottelupöytäkirja näyttäisi, ettei ole ollut koko ottelussa mukana.
Silvennoinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iivo Niskanen


Vastaus #143 : 09.05.2018 klo 10:54:56

Mihis vieraskatsojat kentällänne sijoitetaan ja mitä maksaa liput? Saako kaljaa? Entä makkaraa? Henkilöautolastillinen Laajasalolaisia olisi tulossa huomenna Mikkeliin vieraita kannustamaan.
rogumu

Poissa Poissa


Vastaus #144 : 09.05.2018 klo 10:55:46

7-0
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #145 : 09.05.2018 klo 12:06:31

Liput maksaa tällä kaudella nähtävästi 10/5 e. Makkaraa saanee, mutta kaljaan ei Hänskissä taida anniskelumahdollisuutta olla. Mahdollisesta vieraskatsomon paikasta en osaa sanoa.

Kissojen matsiprevikkaakin löytyy jo: http://www.mikkelinpallokissat.fi/mipk-kohtaa-kotiavauksessa-lpsn/  Ronie siis loukkaantuneena. Onneksi tuohon keskikentän keskustaan löytyy vaihtoehtoja.
Silvennoinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iivo Niskanen


Vastaus #146 : 09.05.2018 klo 14:31:29

Liput maksaa tällä kaudella nähtävästi 10/5 e. Makkaraa saanee, mutta kaljaan ei Hänskissä taida anniskelumahdollisuutta olla. Mahdollisesta vieraskatsomon paikasta en osaa sanoa.

Kiitos tiedosta. Täytynee toivoa etteivät järkkärit ohjaa meitä hurjimpien Pallokissa-ultrien syliin. Osaisiko joku kertoa mitä makkaraa Mikkelissä tarjoillaan?
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #147 : 09.05.2018 klo 16:22:30

Osaisiko joku kertoa mitä makkaraa Mikkelissä tarjoillaan?

Merkistä ei tietoa, mutta yleensä ihan hyvää perussettiä Kissojen peleissä tarjoillaan. Kerran tai kaksi taisi viime kaudella olla grillissä jauhoisempaa tavaraa (olisikohan silloin ollut joku tarjous että makkara kuului lipun hintaan). Mutta lähtökohtaisesti makkara on perusvarmaa keskikastia joka onnistuessaan yltää ylempään keskikastiin.

edit. Paikallismediassa oli juttua että kauden ensimmäinen Urskissa pelattava peli on kesäkuun ensimmäisen päivän derby. Jutun kuvan perusteella nurmen kunto näyttää tällä hetkellä aika hirveältä.
« Viimeksi muokattu: 09.05.2018 klo 17:00:21 kirjoittanut sadekatsomo »
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #148 : 09.05.2018 klo 17:27:46

Melkoista perseilyä kyllä kaupungilta jos ei edes kesäkuun ensimmäinen päivä ole Urski pelikunnossa. Milloinkohan se kenttäremontti on tulossa?

Hänski on toki erinomainen kakkoskenttä, mutta derby kuuluu yksiselitteisesti Urskiin.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #149 : 09.05.2018 klo 20:52:27

Kirvesoja ja Koppelomäki paikallisen aviisin haastattelussa  Ylos : https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/05f50970-988c-43c8-ac1b-b76246d28473

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines