FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2018 klo 20:47:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Äänestys
Kysymys: Mitä mieltä olet?
KTP on muukalaislegioona - 74 (6.7%)
AC Kajaani on muukalaislegioona - 152 (13.7%)
KTP ei ole muukalaislegioona - 71 (6.4%)
AC Kajaani ei ole muukalaislegioona - 19 (1.7%)
Tässä otteluparissa pelaa Kakkosen parhaat joukkueet - 116 (10.5%)
Tässä otteluparissa ei pelaa Kakkosen parhaat joukkueet - 51 (4.6%)
Toivottavasti KTP nousee - 168 (15.2%)
Toivottavasti AC Kajaani nousee - 37 (3.3%)
Uskon, että KTP nousee - 92 (8.3%)
Uskon, että AC Kajaani nousee - 57 (5.1%)
Seuraan peliä Arto Tolsa Areenalla - 39 (3.5%)
Katson pelin Veikkaus TV:sta - 72 (6.5%)
En katso peliä lainkaan - 68 (6.1%)
En halua ottaa kantaa, mutta haluan silti äänestää - 91 (8.2%)
Äänestäjiä yhteensä: 314

Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: KTP - AC Kajaani ja AC Kajaani - KTP 14.10.2017. klo 15:00 Veikkaus TV  (Luettu 39312 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Zentinel

Paikalla Paikalla


Vastaus #125 : 07.10.2017 klo 23:35:09

Sama.

Entäs se toisen puoliajan ilmiselvö pilkku, kun alueen rajojen sisäpuolella työnnettiin vihermustavalkoinen ukko kumoon?
Zentinel

Paikalla Paikalla


Vastaus #126 : 07.10.2017 klo 23:38:58

Mun mielestä ton olisi aivan hyvin voinut laittaa epäurheilijamaisuuden piikkiin, se kun kattaa aika paljon asioita.

Näitä harvemmin näkee, mutta tässä ottelussa oli sekin, kun ACn 83:nen idioottimaisesti ihan ok katkaisun jälkeen karjui ja uhitteli nokka nokkaa vastaan ktp:n peluria. Tuomari oli edes hetken tilanteen tasalla ja palkitsi keltaisella urpon.
hene

Poissa Poissa


Vastaus #127 : 08.10.2017 klo 03:06:06

Siä oot kotkalainen. On taas syksy, ollu jo pitemmän aikaa. Näkeehän sen säästäki, vettä sataa ja on satanu jo vaik kuin monta päivää. Tää luonnon harmaus ja ylipäätää pimeys alistaa ja masentaa. Mut sulle, kotkalaiselle se tarkottaa myös ratkasupelei, futikses tietenki.

Kotkal on menny jo pidemmän aikaa aika heikost kaupunkina, mut onhan meil aina hienot puistot, ja tietyst KTP. KTP, koko kaupungin keulakuva ,se mist kaikki Kotkan tietää. Oot kannattan paikallist ylpeyttä ainaki yli 20 vuotta,ehkä 25.

No, se päivä oli taas käsil ku aletaa jakaa ens kauden sarjapaikkoi. Sitä on jostaa syystä aina positiivisel mielel ennen pelii ja mieles pyörii vaa, et nyt tehää poikkeus, onhan nää pelit sujun nyt hemmetin hyvin viimeaikoin. Pakkohan tän syksykirouksen on joskus loppuu, ja sehän loppuu nyt. Pakkohan se on.

Siä tallaat Tolsalle. Matkal huomaat et vihreevalkost on siel tääl, vähä joka puolel. Mietit et tää on nyt se kerta ku nää hommat menee meijän tahtii. Perus rutiinit ennen pelii, ja katsomoo. Jotenki hirveen hyvät vibat pääl, ja äkkii peli onki KTP:lle 1-muna. Taas funtsit et noni, miä arvasin et tää homma nyt muuttuu ja mennää kolisten ykkösee. Vittu vihdoinki noustaa muutenki ku säälittäväst kabinetis. No, sit huomaat et ei tää ollukkaa niin selvä peli. Kaveriki alkaa hyökkää ja tasotus on lähempän ja lähempän...ja sieltähän se tuli. Voi vitun vittu, taasko täs käy niiku aina ennenki, sittenkii...ja lisää lunta tupaa, just ennen taukoo. Voi perseen perse. Onneks toi paska tuomari vihels ees puolajan  alkaneeks. Vitun mulkku seki.

Tauko. Ku ei pelii nää just sil hetkel, ni taas se saatana ajatus jostaa hiipii mielee, et voihan tää kääntyy viel...kääntyhän se äsken meijän hyvän alun jälkee  kaverille, ni miks hemmetis tää ei vois kääntyy viel takaski, ja ehkä täs otetaa parin maalin voitto sitteki, ja ykkösee mennää saatana! Vaikka väkisin! Sit vaa takas katsomoo kattoo ku jätkät laittaa homman nätist sellasee pakettii et on kiva käyä Kajaanis viimeistelemäs tää kurjuuden loppu!

Taas mennää, tasast on mut eiköhän tää klaarata, tai siis totta vitus klaarataa. Hups...1-3 vierailijalle....voi vitun vittu. Vittu. Vittu saatana! Vittu toi linjamies on perseestä, satavarma paitsio oli. Ja toi vitun kusipää tuomari. Ja miten toi meijän hyvän kauden pelannu molariki on tänää ihan susi. Vittu just tänää ku pitäs murtaa kirouksii. Saatanan saatana.

Peli ohi. Lähet kävelee pois Tolsan katsomost. Vituttaa rajattomasti. Kävelet, ja vitutus alkaa vaihtuu ajatuksee, et taasko täs käy niiku aina ennenki. Et siä nyt  itke, mut vähä yläviistoo kattelet taivaalle. Sinne saatanan sateiselle taivaalle. Onhan syksy.

Pelin jälkee käyt vähä kaupas, ja ajatus alkaa kirkastuu. Mietit, et mitä sitä liikaa funtsaa tät hommaa, täähän on vaa futist. Pelaahan ne ens kesänki, ykköst tai kakkost. Voi käyä peleis niiku tähäkii asti. Sit herää se toinen hahmo, toisel olkapääl istuva futisromantikko. Mitä helvettii, totta vitus sil on välii mis divsris sitä pelataa, täähän on kilpaurheiluu. Sitäpaitsi jos ja kun KTP pelaa joskus niit europelei, ni nyt ykkösee ni ne pelit on vuotta lähempän! Jotku varmaa miettii, et miten helvetis voi olla tollaset haaveet, senhän pitäs olla kiinnostun ihan eri jutuist ku jostaa futiksest, elää niitä vitun ruuhkavuosiaan jne. Taas se alkaa. Oot siel kaupas edellee sohlaas ihan omis ajatuksissas, mietit jos sielt Kajaanist sittenki tulis iso voitto ja tää homma viel kääntyis ja ens kaudel pelattaski ykköst. Onhan se ihan mahollist jos kaikki natsaa, vai mitä! Eihän täs o viel mitää hävitty! Sit oot kassal ja huomaat et tavara jos toinenki jäi hyllyy, ku nää jutut vaa pyörii mieles. Vaik oot se keski-ikänen perheellinen.

Kotimatkal jo laskeskelet mieles mahollisii ykkösee vievii lopputuloksii, 3-0 ei kuulosta ihan mahottomalt jos heti alkuu sais ainaki yhen tehtyy. Hei, 3-1 kii veis jatkoajalle, voihan sen homman hoitaa sillonki! Taas aletaa olee futisromantikon hahmon toiveen mukasest intoo täynnä. Nyt vittu tän paskan on loputtava ja homma vietävä maalii kerrankii, myö hoijjetaa tää homma viel!

Paitsi ettei hoijjeta. Siä oot kotkalainen.
Onneks tulee aina seuraava syksy. Ja ne vitun sateet.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #128 : 08.10.2017 klo 03:11:29

Käpersin pari kuvaa tästäkin tapahtumasta. Isompi läjä - Parinkymmenen tiiviimpi otos

KTP:lta aika vahvaa itsetekemistä, kun hyvä alku hukattiin painamalla tasoitus omiin ja viimeisestä ekan jakson tilanteesta vielä täydellisellä veskarin avustuksella vieraat johtoon. En tiiä kumpi luovutti aikaisemmin, joukkue vai kannattajat, mutta olipa ihan viimehetkiä lukuun ottamatta ponneton ns. loppukiri. En tiiä, että vaikuttiko se, että matsia on vielä ainakin 90 minuuttia jäljellä, eikä haluttu ihan tolkuttomalla riskillä hakea kavennusta, mutta tuskin se Kajaanissa oleellisesti helpompaa on. Ihmettelin miten joissain kohdissa jopa näytti siltä, että valkovihreäpaitainen ei enää jaksanut painaa tilanteissa ihan loppuun asti. Yhdessä kohtaa jopa Nykäsen Juho otti ensin pari lönköttelyaskelta, ennen kuin jaksoi lähteä raatamaan puolustussuuntaan. Varmaan eka kerta ikinä, kun tuollaisen näin. :D

Tunnelma oli ainakin ekat puoli tuntia aivan huikea. Kunnon ammattituomari ei välttämättä ollut kotkalaisten etu, joku vähäsen pehmeämpi kaveri olisi saattanut alkaa jopa vähäsen tuossa huutomyrskyssä katselemaan enempi vieraiden pötköttelyjen perään ja antanut KTP:n pelata kovempaa. Munukkahan on vuosikausia reenannut tuota sylkykuppina olemista ja väkisinkin tykkää siitä, että palaute tule kurkku suorana joka suunnasta. Mun mielestä tänään(eilen) paras joukkue Tolsalla oli keltamusta.

Matsin jälkeen autolle hiipiessä joku kotijoukkueen ulkomaalaisvahvistuksista jutteli jonkun koirankusettajan kanssa ja oli sitä mieltä, että heillä on korkeintaan kymmenen prosentin mahdollisuus hoitaa homma kotiin viikon päästä. Ite en antaisi tuon yhden yksittäisen matsin perusteella noinkaan isoja prosentteja, jos ei jotain oleellista muutu tuossa tekemisessä. Hyökkäyspeli oli kovin vaarattoman oloista. En näe oikein mitään järjellistä syytä, että miksi tuolla pelillä tehtäisiin kolmea maalia, joka on ehdoton vähimmäisvaatimus sille, ettei ensi suvena pelattaisi Kymen derbyjä mypsiä vastaan.

Mutta toisaalta, kuten joku mua viisaampi osasi ylempänä mainita, kyseessä on kakkosdivari ja tavallaan mahdottomat ovat mahdollisempia kuin ylemmillä sarjatasoilla.
Seitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #129 : 08.10.2017 klo 10:16:04

Nyt kun ei enää suu vaahdossa vituta. Niin täytyy ihmetellä miksi KTP ei pelannut ensimmäisen maalinsa jälkeen agressiivisemmin ja viljellyt keskityksiä ac kajaanin maalille, koska näytti että vastustajan keskuspuolustus oli aika paniikissa siinä pelin alkupuolella jokaisen pallon kanssa mitä sinne pelattiin. Tuntuu myös että ktp:n laidat haastoi alkukaudella paljon enemmän kuin nyt viimeisissä peleissä. Palattu taas siihen jee syötetäänpäs taas pallo omalle maalivahdille peliin. Mitä jos peli menee jatkoajan kautta rankkareille Kajaanissa. Lauotaanko piemässä? Onko siellä valot? :) ...no vitsi vitsi, ei mitään hajua milloin siellä aurinko laskee. Jotkuu sedät katsomossa vitsailikin että lumi valaisee. :D
trendkiller

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #130 : 08.10.2017 klo 11:08:34

Uusittu tekonurmi ja valot löytyy. Toivottavasti yleisö löytää paikalle. Aurinko laskee siinä kuuden jälkeen, joten pimeässä on mukava matkustaa takaisin miettien kakkosta.
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #131 : 08.10.2017 klo 11:36:50

Uusittu tekonurmi ja valot löytyy. Toivottavasti yleisö löytää paikalle. Aurinko laskee siinä kuuden jälkeen, joten pimeässä on mukava matkustaa takaisin miettien kakkosta.
Meil on bussis valot, vitust viinaa ja paskaa musaa. Kotimatka on takuulla hauska
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #132 : 08.10.2017 klo 11:42:59

Uusittu tekonurmi ja valot löytyy. Toivottavasti yleisö löytää paikalle. Aurinko laskee siinä kuuden jälkeen, joten pimeässä on mukava matkustaa takaisin miettien kakkosta.

Kyllä se epäonnistumisen aiheuttama tuska lievenee tässä viikon mittaan. Kajaaniin lähdettäessä mieli on jo iloinen, koska ei ole mitään muuta kuin voitettavaa. Tappiontuska on jo käyty läpi. Sitäpaitsi tässähän on jo tähtiin kirjoitettu kabinettinousu tiedossa, kun HIFKin korttitalo on juuri sopivasti romahtamaisillaan. Ja kun matkan saa tehdä vielä oman kannattajayhteisön kanssa, niin edessä on taas kerran sellaisia hetkiä, joista AC Kajaanin kannattajat voivat vain haaveilla. :)
Besiktas J.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajaanin Palloilijat


Vastaus #133 : 08.10.2017 klo 12:00:08

Kyllä se epäonnistumisen aiheuttama tuska lievenee tässä viikon mittaan. Kajaaniin lähdettäessä mieli on jo iloinen, koska ei ole mitään muuta kuin voitettavaa. Tappiontuska on jo käyty läpi. Sitäpaitsi tässähän on jo tähtiin kirjoitettu kabinettinousu tiedossa, kun HIFKin korttitalo on juuri sopivasti romahtamaisillaan. Ja kun matkan saa tehdä vielä oman kannattajayhteisön kanssa, niin edessä on taas kerran sellaisia hetkiä, joista AC Kajaanin kannattajat voivat vain haaveilla. :)

Ördäysreissu Kajaaniin, siinähän sitä on haavetta kerrakseen.
trendkiller

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #134 : 08.10.2017 klo 12:09:36

Ja auringonlaskua kohti pitkin Sunset Boulevardia.
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #135 : 08.10.2017 klo 16:21:03

Jos Pölliksellä ollaan hereillä niin toiseenkin osaotteluun tulisi laittaa Munukka.
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #136 : 08.10.2017 klo 17:50:26

Jos Pölliksellä ollaan hereillä niin toiseenkin osaotteluun tulisi laittaa Munukka.
Veti ihan hyvin eilen...
Jakopaikanhöylä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #137 : 08.10.2017 klo 18:39:15

Joo NukkaMuna vois kyl tulla pilaamaan toisenkin pelin. Kaikki sit voidaan yhdessä ihastella ku kajaanin illassa kotijoukkueen pelaajat pötköttelee tekonurmella ja miettii miten hienoa on ku näinkin perinteisen seuran saa tulla afrikasta asti nostamaan ykköseen.
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #138 : 08.10.2017 klo 19:25:08

Ibiyomi tuli Rovaniemeltä asti, erittäin tärkeitä maaleja. 20 kasassa jo. Vihdoinkin vahvistus kirjaimellisesti tai pelasihan tuo jo viime vuonna Kajaanissa. Willy Stephanuksen Namibian majustatus tuli kyllä puskista.
Besiktas J.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajaanin Palloilijat


Vastaus #139 : 08.10.2017 klo 20:28:00

Vini ja Ewelike tuli Oulusta, Rami ja Jürgen Meksikosta.
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #140 : 08.10.2017 klo 21:52:37

Kotkaan ulkkarit tulevat nykyään melkein aina Helsinki-Vantaalta. Aikoinaan suoraan Kantasatamasta
emilkostadinov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pool, Gnisu, Hifk, Grani...


Vastaus #141 : 08.10.2017 klo 21:59:07

Mistä pienet pojat tulevat? Jos niillä on reppu selässä ne tulevat koulusta...

Huvittaa tämä pippelimiekkailu aiheesta mistä soul-veljet tulevat...
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #142 : 09.10.2017 klo 10:27:43

Veikkaan että ne tulee Soulista
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #143 : 09.10.2017 klo 16:51:24

Uusittu tekonurmi ja valot löytyy. Toivottavasti yleisö löytää paikalle. Aurinko laskee siinä kuuden jälkeen, joten pimeässä on mukava matkustaa takaisin miettien kakkosta.

Juu puitteet on kunnossa, Kajaanissa on ihan oikea futisstadion. Tervetuloa. Tulomatkalla jo sellaset lärvit naamalle, että menee tuskattomasti se 90min. Voimia Kotkaan.
Tri Pe

Paikalla Paikalla


Vastaus #144 : 09.10.2017 klo 18:02:02

Juu puitteet on kunnossa, Kajaanissa on ihan oikea futisstadion.

Tekonurmi ja yksi katsomo, jos tämä on ihan oikean futisstadionin määritelmä niin sittehän sellainen löytyy joka kylästä...
trendkiller

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #145 : 09.10.2017 klo 19:34:52

Tottahan toki aurinkokatsomo löytyy vastapäätä, sekä vip-aitiot (kaljaa) päädystä (Hakan pelit) ja ultrat toisesta päädystä Aidan takaa-katsomosta.
Besiktas J.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajaanin Palloilijat


Vastaus #146 : 09.10.2017 klo 20:03:18

Aurinkokatsomon pääty taitaa taas olla varattu vierasjoukkueen ultrille.
El Domingo

Paikalla Paikalla


Vastaus #147 : 09.10.2017 klo 22:23:02

Tekonurmi ja yksi katsomo, jos tämä on ihan oikean futisstadionin määritelmä niin sittehän sellainen löytyy joka kylästä...
Juoksuradat puuttuu joten lähempänä oikeaa futisstadioniahan tuo
El Domingo

Paikalla Paikalla


Vastaus #148 : 09.10.2017 klo 22:24:22

Laittakkeehan AC Kajaani - KTP nousukarsinnan osa II pystyyn, jos kehtootte..... kiitos
El Domingo

Paikalla Paikalla


Vastaus #149 : 10.10.2017 klo 00:33:26

Kooste ottelusta
https://www.youtube.com/watch?v=_RNSUuilE-U

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines