FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.12.2019 klo 01:58:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden forumisti 2019, Joulupata 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 14 [15]
 
Kirjoittaja Aihe: Naisten MM-karsinta 2019 (2019 FIFA Women's World Cup)  (Luettu 86331 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Tsiisus

Poissa Poissa


Vastaus #350 : 05.09.2018 klo 09:55:30

Mikähän ikäluokka se tosissaan on osoittanut pystyvänsä menestymään. U17?.

Jotenkin huvittaa tämä pettyneisyys. Kun valmentaja vaihtui innostuttiin parin helpon pelin jälkeen luulemaan että ongelmat olivat ohi kun jeglertz lähti. Mutta edelleen hän tuo Westerlund siellä hiihtelee ja hyökkäykset ovat yksinäisiä Lindalle pitkä ja perään
M13

Poissa Poissa


Vastaus #351 : 05.09.2018 klo 10:18:42

Näin sitä voi eri tavoin pelin nähdä ja kokea. Käsitykseni mukaan Suomessa ovat fyysisten ominaisuuksien kehittäminen ollut tavoitteiden kärkipäätä jo vuosia. Silloin tällöin Norjasta palautuu pelaaja fyysisten puutteiden takia,joten pakkohan ongelmien on tästä johtua. Oman fiiliksen mukaan pelin ymmärtämisessä, taktisessa osaamisessa sekä ylemmän vaatimustason perustekniikoissa on niin valtavia puutteita, että pelaajat näyttävät fyysisesti heikoilta. Tämä taas on suoraa jatkumoa liiton linjauksiin, kuin myös näkemyksiin pelistä. Toisenlaista oppia ja näkemystä Suomesta kyllä löytyy, mutta ei nämä tyypit sovi liiton sabluunaan. Jostain syystä peli ei näytä vieläkään kokonaisuudelta.. Meidän futiksessa on kirosanoja ne, jotka muualla maailmassa ovat pelin perusta. Jääkiekon tuomaa? Ehkä

Stürmer kysyi hyvän kysymyksen yllä. Signeaul ainakin uskaltaa arvostella pelaajia ( jännä nähdä miten tämä sopii meidän mielenlaatuun),  mutta mitään muuta ei toistaiseksi ole näkynyt. Haluaisin olla eri mieltä, mutta kun ei vaan taida olla sitä mitä tuo joukkue/ suomalainen naisfutis kaipaa. Skotlannissa tuo toimi, mutta miten he eroavat meistä? Tottakai tuo pallo toimi siellä. AJ taas oli jatkosopparin jälkeen ja ennenkin pelaajien nukke. Onko uusi apukoutsi se puuttuva palanen? Aika näyttää..  Ruotsalaisten roudaaminen päävalmentajan pestiin on outo veto maassa, missä valmentajakoulutus on viimeisen päälle.

Jääräpäisyydestä olisi päästävä ensimmäisenä.

Suomalaisia valmentajia on roudattu iät ja ajat Englantiin,Espanjaan,Belgiaan,Tanskaan, Hollantiin ja ties minne oppia saamaan. Kun näitä valmentajia kuuntelee, niin tuntuu että epäolennaisia asioita näiltä reissuilta on taskuun jäänyt. Sääli!

Kuitenkin pakko päättää tämäkin avautuminen hyvään. Todellisuudessa en usko hetkeäkään, että oltaisiin niin kaukana kärjestä,kuin miltä se matka nyt näyttää. Nipsu sinne,napsu tänne ja homma muuttuu jo paljon. Kuka ne osaa napsauttaa, siinä riittää MM & co:lle pähkinää.

Seuraavaa karsintaa kohti👍

Keskirima

Poissa Poissa


Vastaus #352 : 05.09.2018 klo 13:15:08

Olipahan surullista katseltavaa eilinen peli mutta täytyy AS:lle nostaa hattua että vihdoinkin naisten majun pelaamista uskalletaan joukkueen sisältäpäin kritisoida. Jeglerzhän hoki jokaisen pelin jälkeen miten on
menty eteenpäin ja todellisuus oli aivan jotain muuta. Et kehity jos et tarkastele tekemistä tarpeeksi kriittisesti. Näin se vaan on.

En usko että suomalaispelaajat ovat noin paljon fyysisyydessä jäljessä miltä se TV:ssä näytti. Iso ongelma näyttäis olevan pelaajien riittämätön taitotaso kansainväliselle tasolle mikä näkyy esim. siinä kun palloa yritetään saada haltuun niin ollaan jatkuvasti huonossa tasapainossa ja keskittyminen on kokonaan pallossa jolloin vastustaja hiukankin tönii niin menetetään pallo välittömästi.

Pallottomien liike ja aktiivisuus, missä? Perusasioita, eikö opeteta liikkeitä vai eikö huvita tehdä? Näyttäis olevan vähän molempia!!

Tuntuu sille, että suomalaisille, kun puhutaan pelinopeudesta niin se ymmärretään niin, että otat mahdollisimman vähän kosketuksia ja vedät sen luokattoman syötön kaverille joka ei saa palloa kunnolla haltuun.
Pelinopeuttahan on se, että otat välillä useammankin kosketuksen ja viet laadukkaasti peliä eteenpäin. Voi olla pelinopeutta ottaa jopa 6-7 kosketustakin peräkkäin.

Toivotaan että AS tarkastelee toimintaa kriittisesti ja tekee tarvittavan ryhtiliikkeen joukkueen kanssa.
Ei millään haluais uskoa etteikö suomalaiset naisfutarit ois parempia kuin nyt on nähty.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #353 : 05.09.2018 klo 13:31:24


Tuntuu sille, että suomalaisille, kun puhutaan pelinopeudesta niin se ymmärretään niin, että otat mahdollisimman vähän kosketuksia ja vedät sen luokattoman syötön kaverille joka ei saa palloa kunnolla haltuun.
Pelinopeuttahan on se, että otat välillä useammankin kosketuksen ja viet laadukkaasti peliä eteenpäin. Voi olla pelinopeutta ottaa jopa 6-7 kosketustakin peräkkäin.


Pelinopeutta on se, että kykenet ottamaan pallon haltuun/suojaan/mukaan kovan prässin alla ja/tai liikutat palloa nopeasti ja oikea-aikaisesti ilman tarpeettomia kosketuksia laadukkailla syötöillä pelikavereille.  Varsinkin tuossa ekassa osiossa näkyy jatkuvasti suurimmat puutteet henk. koht. taitotasossa.

jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #354 : 09.12.2018 klo 23:42:17

Laitetaanko lopputurnaus samaan ketjuun?

Group A: France, South Korea, Norway, Nigeria

Group B: Germany, China, Spain, South Africa

Group C: Australia, Italy, Brazil, Jamaica

Group D: England, Scotland, Argentina, Japan

Group E: Canada, Cameroon, New Zealand, Netherlands

Group F: United States, Thailand, Chile, Sweden

 
Sivuja: 1 ... 14 [15]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines