FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.04.2019 klo 18:50:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 45
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2018 - Kuivana Kakkoseen ja KTP karkasi kabineteissa  (Luettu 273349 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BorisC

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


: 17.10.2017 klo 13:40:09Odotettu, kaivattu sekä koko alueen kannalta tarpeeseen tullut paluu pelikentille toteutui kaudelle 2017. MyPa oli sen kovimman selkeästi dominoivin joukkue ja nousikin saman tien ”kuivana Kakkoseen” häviämättä otteluakaan ja kokien ainoastaan kaksi pistemenetystä, kertaalleen kotona 0-0 luvuin paikalliskamppailussa Peltirumpua vastaan ja kauden päätöksessä 2-2 tuloksella Savonlinnassa STPS:a vastaan. Joukkue häikäisi pelaten poikkeuksellisen kypsää jalkapalloa piiritasolla, sillä Jukka Karjalainen on saanut myytyä pelitapansa pitkään kasassa olleelle rungolle erinomaisesti. Joukkue pelaa poikkeuksellisen vahvasti yhteen ja keski-iästään huolimatta varsin kypsästi. Kuitenkin siinä missä Kolmonen on poikien sarja, on Kakkonen miesten, joten samanlaista riemumarssia voitosta voittoon ei ole odotettavissa.

Myllykoskelaiseksi ei tarvitse aina edes syntyä. MyPa on perhe, johon on hyvä palata. Tiedän, että tiedät sen, Super-Hessu. Ps. Erotiikkavaroitus!


Jatkosopimuksia on jo hiljalleen tihkunut, kenties oleellisimpina maalivahti Miika Korpelan, kapteeni Hessu Pulkkisen, maalikuningas Jupe Rämän sekä nopean ja työteliään Tomi Räikkösen diilit. Lisää on odotettavissa, eikä olekaan syytä olettaa toimivan rungon rajuja muutoksia. Kuitenkin lisävahvistuksia tarvitaan, sillä kuten sanottua, Kakkonen on vaativuudeltaan huomattavasti Kolmosta kovempi sarja.

Samaan aikaan toisaalla: Jose Lindbergin jättämää kaaosta paikkailemaan joutunut Toni Lindberg ei ehtinyt pelastaa Susia putoamiselta, vaan seura tippui sarjaporrasta alemmas. Tämän myötä MyPa on jälleen omalla paikallaan Kouvolan suurimpana ja kauneimpana.
Myös Kotkassa petyttiin tuttuun syksyiseen tapaan, kun Jallu Rantasen suojatit jälleen kerran puppeloivat ratkaisuhetkillä. Erinomaisesti Kakkosessa suoriutunut kotkalaisnippu ei pärjännyt Ykkösen karsinnoissa AC Kajaanille, joten kesällä 2018 päästään jälleen pitkästä, pitkästä aikaa ihailemaan Kymenlaakson derbyä.

Kymenlaakso sun laulusi soikoon, yli kaunihin Suomen maan…


Pelaajarintamalla on huhumylly luonnollisesti jo laulanut, ainakin TamUn viimekauden maalivahdista aina Susien veijareihin. Nämä huhut voitaneen ampua alas ainakin toistaiseksi. Susista tuskin tulijoita on, vaan runko solminee viidakkorummun mukaan jatkosopimukset lähiaikoina. Tampereen seudulta huhuttua maalivahtia nyt ei ole huhuttu kun viestin verran, joka sekin taitaa olla peräisin ei Viialan kusilaarilta, vaan yksittäisen foorumistin social media power player tason stalkkauksesta. Ylipäätään MyPan linja on ollut tähän asti pitkälti se, ettei ulkopuolelta ole liikoja pelaajia kyselty. Nyt kuitenkin sarjaportaan noustessa ylemmäs niinkin olisi tarpeen tehdä, sillä kiistatta vahvistuksiakin kaivataan. Koodinimit Skele & Iiskola etenkin edellämainitun kohdalla kovettaisivat ns. aivan helkutisti. Henkilökohtaisesti olenkin valmis tunkemaan opintotuen rippeet kolehtiin vaikka heti, mutta odotellaan nyt vielä. Lähtijöitä tulee myös varmasti olemaan, sillä osalle ei yksiselitteisesti ole käyttöä ja osalla ei aika, taso taikka motivaatio riitä Kakkoseen. Käydään kakkosviestissä heitä läpi tarkemmalla tutkalla.

Vaikka MyPa ei juurikaan maaleja Kolmosessa päästänyt, näkisin puolustuksen selkeimmäksi vahvistusta kaipaavaksi osa-alueeksi. Joukkue päästi kuitenkin turhan monta kertaa vastustajan paikoille, joista Kakkosessa rokotetaan armottomammin. Myös vasemman pakin Paavo Kujalan jatko on epävarmaa Tampereelle muuton myötä, mikä jättää vasemmalle laidalle sekä erikoistilanteisiin todella suuren loven. Heikki Pulkkinen hoitaa tonttinsa kyllä ylemmälläkin tasolla, mutta esimerkiksi hienon kauden pelannut Benjamin Niveri on ison näytönpaikan edessä. En yllättyisi, vaikka Niveri nähtäisiinkin esimerkiksi laitapuolustajan tontilla, mikäli toppariosastolle löytyy vahvistusta.

Keskikentällä duo ”Nahkis” Tiihonen – Lindeman ovat hyviä rakennuspalikoita, mutta Roiton jatkosta tuskin on varmuutta. Keskikenttä on muutenkin aavistuksen kapea.
Hyökkäyksessä Rämä ja Räikkönen ovat satavarmoja avauksen pelaajia, mutta yhtä puuttuu sano piru kun kusiaisia laski. Susista lainalla ollut Kaan Kovanen täyttäisi paikkansa luultavasti, joten jos Ranskan maalta paluu punvalkoiseen paitaan houkuttaa niin tervetuloa koska vain (luet kuitenkin)!

Pelaajasopimuksiin varmaan vaikuttavat myös mahdolliset yhteistyökuviot alueen muiden seurojen kanssa, mutta näistä on toistaiseksi liikkeellä vain huhuja sekä ehdotuksia, joten palataan niihin myöhemmin mikäli realisoituvat ajankohtaisiksi.


Paluu liiton sarjoihin on kuin raikas tuulahdus opiskelijaboksin paskanhajuisessa ilmastossa ja antaakin voimaa uskoa tulevaan paremmin kuin joinain aiempina vuosina. Myllykoski tarvitsee MyPaa ja MyPalla on koko Myllykoski takanaan. Seurayhteisö niin organisaation, kannattajien, pelaajien ja toimihenkilöiden osalta on eliittiä vielä Kakkosessakin, eikä paljoa parempaa peli- ja harjoitteluolosuhteita voisi toivoa. Pitkästä aikaa pienessä mutta asukkailleen sitäkin suuremmassa kylässä on uutta eloa, jonka myötä kaikki tuntuu aavistuksen valoisammalta. On uskomaton tunne mennä MyPan peliin ja nähdä samat naamat jotka ovat olleet seuran toiminnassa jollain tasolla mukana liigatasolta piirisarjaan. MyPan paikka jalkapallokartalla on aina kiistaton ja nyt onkin uusien nimien aika kirjoittaa nimiään pitkään ja komeaan historiikkiin.
Tämä seura on yksinkertaisesti jotain uskomattoman hienoa, eikä Kakkosen käynnistymistä malta edes odottaa. Palloliitto herätys, täältä tullaan taas!Rantakylän kentällä nähtiin historiallinen hetki, kun MyPa sinetöi paluunsa liiton sarjoihin kaatamalla SavU:n. Sankka tukijoukko matkasi Mikkeliin Myllykoskelta saaden haluamansa, eikä paikallisten daifujen pitch invasioniin reagoinnit poliisille soiton muodossa tainneet paikallisia reinikaisia kiinnostaa. MyPa on täällä taas!
Ps. Tästä oli ihan hienokin kuva, mutta näkyy häipyneen bittiavaruuteen kotisivujen päivityksen yhteydessä. Helvetti.


(mode-edit: lohkon ikoni lisätty)
« Viimeksi muokattu: 07.03.2018 klo 13:07:37 kirjoittanut BorisC »
BorisC

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #1 : 17.10.2017 klo 13:41:06

Pelaajisto kaudella 2017

Maalivahdit:

Miika Korpela #12

Nuori maalivahti otti harppauksia eteenpäin ja olikin läpi kauden kiistaton ykkösmaalivahti. Otti arvokkaita torjuntoja pitkin kautta ja oli taatusti sarjan parhaiden maalivahtien joukossa. Taso riittänee myös Kakkosessa.
Jatkosopimus tehty
Syntymäaika: 19.4.1997
Pituus: 198
Paino: 92
Edelliset seurat: HaPK, MYPA, KJP, PurhaMatias Riikonen #1

Paikallisen maalivahtilegendan, tällä kaudella MyPankin maalilla nähdyn Jussi Riikosen poika Matias debytoi niin Kolmosessa kuin U-16 maajoukkueessakin. Poikkeuksellisen kypsä nuori maalivahti, joka tuo allekirjoittaneelle hivenen mieleen nuoren Jesse Jorosen.
3 vuoden jatko julkaistu 9.11.2017.
Syntymäaika: 24.2.2002
Pituus: 187
Paino: 72

Puolustus:

Benjamin Niveri #2

Oli ansaitusti läpi kauden avauksen toppari. Ajoittain nuorimies höntyilee, mikä hioutunee hiljalleen pois. Erinomainen kausi, mutta tasoa nostettava Kakkosessa. Menisikö laitapuolustajana paremmin? Pituus ei aivan ihanteellinen topparille.
Jatkosopimus tehty
Syntymäaika: 10.6.1997
Pituus: 181
Paino: 80
Edelliset seurat: KAJO, KJP, Sudet, FC Peltirumpu, Purha


Toni Lehtonen #4

18 peliä viime kaudella, ysikymppisiä huomattavasti vähemmän. Raameja löytyy, mutta Kakkoseen ei välttämättä riitä.
Vuoden jatko 17.11.2017
Syntymäaika: 24.10.1998
Pituus: 190
Paino: 90
Edelliset seurat: Kumu JT, KJP, Purha

Olli Kähkönen #13

Laitapuolustajana pelannut Kähkönen ei ollut selkeä avauksen pelaaja, mutta säväyttää nopeudellaan. Tuskin tulee avauksen pelaaja olemaan jatkossakaan, mutta mahdollisesti vaihtomiehen roolia tarjolla Kakkosessa.
Vuoden jatko 28.11.2017
Syntymäaika: 10.7.1997
Pituus: 180
Paino: 73
Edelliset seurat: Kumu JT, KJP, Purha


Paavo Kujala #21

Erinomainen kausi ja tärkeä palanen niin hyökkäys- kuin puolustuspelissäkin. Erinomainen vasen jalka, pelote erikoistilanteissa niin jalalla kuin päälläkin sekä pitkät rajaheitot aiheuttivat päänvaivaa vastustajien puolustuksille. Muuttaa Tampereelle, olisi kuitenkin hienoa saada kesäksi takaisin.
Vuoden jatko 21.12.
Syntymäaika: 27.10.1997
Pituus: 191
Paino: 86
Edelliset seurat: MYPA, KJP, Purha

Veeti Tuomala #28

MyPan vuoden junioripelaaja pelasi hienosti kentälle päästessään. Kohtalaisen vähän minuutteja, mutta kehityksen jatkuessa odotettua tahtia voi taso riittää Kakkosessakin.
Jatkosopimus plakkarissa.
Syntymäaika: 4.10.1999
Pituus: 179
Paino: 78
Edelliset seurat: MYPA Juniorit, KJP, Purha

Oskari Nurminen #18
Susissa viime kaudella Kakkosta, kova tsempaamaan.
Syntymäaika: 24.4.1998
Pituus: 178
Paino: 72
Edelliset seurat: KJP, Sudet

Simo Majander #14
Ehti pelaamaan MyPassa liigaa, kävi kääntymässä Lahdessa akatemian riveissä ja edellisellä kaudella pelasi Susissa. Hyvän pelikäsityksen omaava laitapuolustaja, jolla on mahdollisuus lyödä kunnolla Kakkosessa läpi. Entinen poikamaajoukkuepelaaja.
Syntymäaika: 2.8.1996
Pituus: 176
Paino: 73
Edelliset seurat: MYPA, KJP, FC Lahti, Sudet

Leevi Perkiö #3
Vuonna 2000 syntynyttä topparia on testiltu pitkin kautta ja lopulta palkittiin kahden vuoden sopimuksella. Lupaava nuorukainen.
Syntymäaika: 5.9.2000
Pituus: 188
Paino: 78

Heikki Pulkkinen #8

Super-Hessu oli taas kerran Super. Joukkueen meritoitunein sekä kokenein pelaaja toimii kapteenina, on elintärkeä palanen puolustuksessa sekä johtaa joukkuetta esimerkillisesti. Joukkueen tärkeimpiä pelaajia Kakkosessa.
Sopimus tehty.
Syntymäaika: 12.8.1982
Pituus: 173
Paino: 73
Edelliset seurat: STPS, Atlantis FC, AC Allianssi, MYPA, FC Viikingit, Puijon Pesäkarhut, FC Peltirumpu


Keskikenttä:

Joonas Tiihonen #6

Veistoksellinen uros ”Nahkiitto” Tiihonen dominoi keskikentän pohjalla. Pallovarma, joskin ajoittain turhan verkkaisesti avaava pelimies oli tärkeä palanen runkoa, ja toivottavasti on jatkossakin. Kakkosen kokemusta Susien paidasta.
Vuoden jatko 17.11.2017
Syntymäaika: 28.10.1992
Pituus: 187
Paino: 83
Edelliset seurat: MYPA, Sudet, Purha, Korian Ponsi

Samuel Lindeman #9

Kauden positiivisimpia yllätyksiä. Pyöritti MyPan peliä hyökkäyspäässä upeasti osuen myös itse. Ehdottomasti kauden parhaita suorittajia.
Jatkosopimus löytyy.
Syntymäaika: 29.12.1997
Pituus: 188
Paino: 81
Edelliset seurat: Sudet, KJP

Jari Hassel #17
MyPa-kasvatti on viettänyt edelliset kaudet Susien paidassa. Komeana postinkantajanakin tunnettu kaveri viihtyy hyökkäävässä roolissa keskellä tai kärjessä. Odotetaan tulevalla kaudella isompia tehoja kuin aiempina kausina.
Syntymäaika: 26.05.1996
Pituus: 181
Paino: 85
Edelliset seurat: Purha, MyPa, Sudet, KJP

Esko Pesari #11
Pienikokoinen mutta pirullisen taitava Pesari tuli myös Susista. Nuori hyökkäävä keskikenttäpelaaja tuo ainakin erikoistilanneosastolle osaamista.
Syntymäaika: 2.11.1996
Pituus: 168
Paino: 67
Edelliset seurat: Sudet, KJP, MYPA, Purha, FC Lahti

Rico Ryöpäs #7
Pelasi ilmeisesti kohtalaisen hyvän kauden Susissa. Haastaa avauskokoonpanon paikasta.
Syntymäaika: 6.1.1996
Pituus: 175
Paino: 70
Edelliset seurat: KJP, Sudet


Hyökkäys:

Tomi Räikkönen #10

Tässä toinen, jolle kausi oli varmastikin henkilökohtaisesti paras. Alasarjojen maalitykki monipuolisti peliään ja otti suuria kehitysaskelia. On motivoitunut ja alati vaarallinen. Kakkonen on tuttu sarja FC Kuusankosken paidasta, mutta hampaankoloon varmasti jäänyt paljonkin. Saa uransa parhaan mahdollisuuden lyödä läpi liiton sarjoissa. Fanien suursuosikki, vaikka saksarimaali jäikin uupumaan.
Kahden vuoden jatko.
Syntymäaika: 26.9.1988
Pituus: 171
Paino: 75
Edelliset seurat: MYPA, FC Kuusankoski, Purha, FC Peltirumpu


Jussi-Pekka Rämä #16

19 maalia Kolmosessa ja maalikuninkuus. Entinen poikamaajoukkuepeluri. Kiistattomasti kauden suurimpia tähtiä, ehkä jopa suosituin pelaaja. Fyysinen kärkimies on vaikeasti horjutettava, omaa kiistatta maalivainua mutta viimeistely tuottaa ajoittain tuskaa. Kehittynyt Karjalaisen valmennuksessa paljon ja kehittynee jatkossakin.
Kahden vuoden sopimus.
Syntymäaika: 15.2.1996
Pituus: 184
Paino: 84
Edelliset seurat: MYPA, KJP, FC Peltirumpu, Purha


Arttu Huovila #19

Kehityskelpoinen nuorukainen mursi kätensä, mutta pääsi väläyttelemään Kolmosessa. Kakkonen aivan taatusti vielä liikaa, joten tarvinnee hakea vauhtia alempaa.
Vuoden jatko 28.11.2017
Syntymäaika: 4.9.1999
Pituus: 178
Paino: 74
Edelliset seurat: Sudet, KJP

Kaan Kovanen #5

Saapui Susista lainalle ja pelasi erittäin hyvin lyhyen pätkän kautta. Paineli Ranskaan vaihto-oppilaaksi, mutta mikäli on tulossa kesäksi takaisin niin tervetuloa!
Vuoden jatko 17.11.2017
Syntymäaika: 25.2.1997
Pituus: 175
Paino: 75

Samuel Arponen #20

Vaihtomies väläytteli laidalla ajoittain. Riittävyys Kakkoseen arvoitus, kehitystä kuitenkin tapahtunut ehjän kauden aikana.
Jatkaa.
Syntymäaika: 21.3.1997
Pituus: 185
Paino: 70
Edelliset seurat: Kumu JT, KJP, Purha

Kaarel Usta #22
Virolainen K. Usta oli edellisen kauden KTP:n sopimuspelaaja, pääsi kentälle kahdeksassa ottelussa ja oli myös lainalla HaPK:ssa, missä 12 ottelua tuotti viisi maalia. Ykkösen paikan saaneilla kotkalaisilla oli optio hyökkäävään laitapelaajaan myös tälle kaudelle, mutta se jäi käyttämättä.
Syntymäaika: 3.11.1999
Pituus: 180
Paino: 71
Edelliset seurat: PJK, FC KTP, HaPK (laina)

Siirrot sisään:
17.11.2017 Kaan Kovanen, Sudet (3. div.)
6.1.2018 Esko Pesari, Sudet (3. div.)
6.1.2018 Jari Hassell, Sudet (3. div.)
6.1.2018 Simo Majander, Sudet (3. div.)
6.1.2018 Rico Ryöpäs, Sudet (3. div.)
6.1.2018 Oskari Nurminen, Sudet (3. div.)
23.1.2018 Kaarel Usta, FC KTP (1. div.)

Siirrot ulos:
30.11.2017 Eevert Hellsten, Sudet (3. div.)
20.12.2017 Ville Rautakorpi, Sudet (3. div.)
22.12.2017 Niko Roitto, Sudet (3. div.)
Petri Metsälä
19.2.2018 Miro Paajanen, Purha (5. div.)
29.1.2018 Joonas Vainio, Purha (5. div.)
Jimi Kyytsönen
Joona Alenius
Tuukka Saari, FC Peltirumpu (3. div.)
« Viimeksi muokattu: 07.03.2018 klo 13:04:00 kirjoittanut BorisC »
FletchZ

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 17.10.2017 klo 15:36:14

Kiitos BorisC mainiosta avauksesta. Oli mahtava kausi ja nyt on edessä pitkä talvi odotellessa tulevaa.

Niko Roitto #22

Ei sopimusta toistaiseksi, ei välttämättä jatka.

Ylläoleva vähän huolestuttaa. Toivotaan parasta, olisi kiva nähdä Niko dominoimassa kakkosta.
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #3 : 17.10.2017 klo 21:49:08

Nimimerkki tyhmä Lahesta toivoisi pelaajalistan faktoihin pituuden ja painon kaveriksi myös ikää. Isäukko pyysi sanomaan että 70-luvun vierasmatsi kannattajan näkökulmasta "Mylsälle" oli niin hieno että toivottavasti vielä joskus ollaan samassa sarjassa.
BorisC

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #4 : 17.10.2017 klo 22:26:11

Nimimerkki tyhmä Lahesta toivoisi pelaajalistan faktoihin pituuden ja painon kaveriksi myös ikää. Isäukko pyysi sanomaan että 70-luvun vierasmatsi kannattajan näkökulmasta "Mylsälle" oli niin hieno että toivottavasti vielä joskus ollaan samassa sarjassa.

Laitettaisiin toki, mutta kun seura ei niitä sivuillaan ilmoita ja ei jaksaisi mistään sosiaalisen median syövereistä ruveta kaivamaan. Ihan jokaisen ikävuosia ei ulkoa muista.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #5 : 17.10.2017 klo 23:09:50

Laitettaisiin toki, mutta kun seura ei niitä sivuillaan ilmoita ja ei jaksaisi mistään sosiaalisen median syövereistä ruveta kaivamaan. Ihan jokaisen ikävuosia ei ulkoa muista.

Syntymävuosi/ikä on asia joka seuran pitää ehdottomasti laittaa kuntoon sivuille harjoituskauden aikana, kun kaikki muukin on niin mintissä videoita myöten. Itsekään paljon muuta muista kuin että paljon on nuoria pelaajia mutta Hessu on 35.
« Viimeksi muokattu: 17.10.2017 klo 23:14:07 kirjoittanut supstanssi »
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #6 : 18.10.2017 klo 00:19:49

FC Lahden kanssa yhteistyösoppari kuulemma allekirjoitusta vailla. Varmaan hyödyttää aidosti molempia osapuolia.

Vähän niinkuin ennen vanhaan, kun puolet joukkueesta asui Lahdessa ja kävi Mylsällä päivisin töissä.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten ykkönen


Vastaus #7 : 18.10.2017 klo 08:05:30

FC Lahden kanssa yhteistyösoppari kuulemma allekirjoitusta vailla. Varmaan hyödyttää aidosti molempia osapuolia.

Ainiin kun se akatemia putosi.. kuulostaa oikein hyvältä kuviolta Ylos.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #8 : 18.10.2017 klo 09:41:31

Varmaan hyödyttää aidosti molempia osapuolia.

Riippuu ihan siitä mitä sopimuksessa lukee. Periaatteessa voisi olla hyvä.
Jespa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: -47


Vastaus #9 : 18.10.2017 klo 12:23:04

Nykyisten sopimuspelaajien syntymävuodet on aboutrallaa:
Korpela 96, Tuomala 99, Niveri 97, Hessu 82, Lindeman 96, Jupe 96, Tomppa 89, Arponen 97
« Viimeksi muokattu: 18.10.2017 klo 12:29:15 kirjoittanut Jespa »
Tippo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #10 : 18.10.2017 klo 12:37:55

Nykyisten sopimuspelaajien syntymävuodet on aboutrallaa:
Korpela 96, Tuomala 99, Niveri 97, Hessu 82, Lindeman 96, Jupe 96, Tomppa 89, Arponen 97

Tomppa on -88.
BorisC

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #11 : 18.10.2017 klo 13:16:28

Siinähän se syy onkin miksi jätin iät laittamatta: arpomalla tulee virheitä. Luotetaan, että toimistolla päivitetään kotisivuja.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suur-Kamppi


Vastaus #12 : 18.10.2017 klo 14:31:23

Voi pojat Ylos
jompotti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Omonian veteraanit


Vastaus #13 : 18.10.2017 klo 14:49:33

Hyvä aloitus ja summaus! Kieli pitkällä jäämmä odottamaan mitä off-season tuo tullessaan. Ylos
star4sytka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Sudet


Vastaus #14 : 18.10.2017 klo 17:04:34

Nykyisten sopimuspelaajien syntymävuodet on aboutrallaa:
Korpela 96, Tuomala 99, Niveri 97, Hessu 82, Lindeman 96, Jupe 96, Tomppa 89, Arponen 97

Korpela ja Lindeman 97..
Muuten hyvä mutta ihan vituiks
Jespa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: -47


Vastaus #15 : 18.10.2017 klo 22:36:24

Siin luki aboutrallaa et jos vuodella heittää nii voi voi
hotSpurz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #16 : 18.10.2017 klo 22:54:17

Hieno avaus, kiitokset siitä! Tuo farmisoppari Lahin kanssa kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. Pahaltahan se toki myös tuntuu, mutta hyväksytään realiteetit ja otetaan avut vastaan!
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #17 : 19.10.2017 klo 08:11:40

Avaukselle peukkua ja tuoppia ja mitä niitä oli.
Kaan Tulossa talven aikana takaisin joten sopimusta kouraan samantien.
Lahin kanssa sopimus, käy.
MyPassion

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 29.10.2017 klo 16:18:56

FC Lahden kanssa yhteistyösoppari kuulemma allekirjoitusta vailla. Varmaan hyödyttää aidosti molempia osapuolia.

Vähän niinkuin ennen vanhaan, kun puolet joukkueesta asui Lahdessa ja kävi Mylsällä päivisin töissä.

Hieno juttu.
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 29.10.2017 klo 16:27:24

FC Lahden kanssa yhteistyösoppari kuulemma allekirjoitusta vailla. Varmaan hyödyttää aidosti molempia osapuolia.

Vähän niinkuin ennen vanhaan, kun puolet joukkueesta asui Lahdessa ja kävi Mylsällä päivisin töissä.

Tuo tarkoittanee että treenit on treenejä ja matseissa pelaavat on sitten eri heppuja kun treeneissä :) Kiva valmentaa tuollaista sekasakkia :)
Darthy

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 01.11.2017 klo 11:20:35

Tuo tarkoittanee että treenit on treenejä ja matseissa pelaavat on sitten eri heppuja kun treeneissä :) Kiva valmentaa tuollaista sekasakkia :)

Tämä. Jos Lahti lähettää vähälle peliajalle jääneitä pelaajia käymään MYPA:n otteluissa, voi sitoutumisessa ja yhteispelaamisessa ilmetä suuriakin ongelmia. Korostuu entisestään vahvasti yhteenhitsaantuneessa joukkueessa.

Tällä nollatason analyysilla seurantaan, jos kauden aikana pääsisi pari matsia PK-seudulla väijymään. Sormet ristissä otteluohjelman suhteen, että kiimainen derby MYPA-KTP sattuis viikonlopulle.
Mypis

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 01.11.2017 klo 22:18:32

Kovin on ollut hiljaista viime aikoina sopimusrintamalla. 16.10. viimeeksi julkaistu sopimuksia ja Kouvolan sanomien jutun perusteella ei uusia sopimuksia ole tehty. Jutussa mainitaan myös, että uusia pelaajia tulee ja kiinnostusta on ollut myös Kouvolan ulkopuolelta. Alla vielä linkki Kouvolan sanomien uutiseen.Saviniemi suli roudasta — MyPan avainsana on kärsivällisyys

Alustava lohkojakokin on tullut ja MyPan lohko näyttää seuraavalta:
A-lohko
JIPPO
PEPO
MiPK
MP
FC KTP
MYPA Juniorit
PK K-U
FC Legirus
JäPS
NJS
FC Viikingit
Gnistan
Kratos

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 02.11.2017 klo 13:38:08

Tämä. Jos Lahti lähettää vähälle peliajalle jääneitä pelaajia käymään MYPA:n otteluissa, voi sitoutumisessa ja yhteispelaamisessa ilmetä suuriakin ongelmia. Korostuu entisestään vahvasti yhteenhitsaantuneessa joukkueessa.

Tällä nollatason analyysilla seurantaan, jos kauden aikana pääsisi pari matsia PK-seudulla väijymään. Sormet ristissä otteluohjelman suhteen, että kiimainen derby MYPA-KTP sattuis viikonlopulle.

Nollatason analyysilla jatketaan. Jos ja kun pelaajat ovat kuitenkin niin ylivertaisia sarjanousijan materiaaliin, niin tämä haitta kuittautunee kuitenkin.

Alustavasti oikein hyvä asia tää lahiyhteistyö.
Clint Itäpuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokke ja suurseurat


Vastaus #23 : 03.11.2017 klo 09:02:08

Nollatason analyysilla jatketaan. Jos ja kun pelaajat ovat kuitenkin niin ylivertaisia sarjanousijan materiaaliin, niin tämä haitta kuittautunee kuitenkin.

Alustavasti oikein hyvä asia tää lahiyhteistyö.
Onko tätä lahi yhteistyötä julkaistu virallisesti missään vai vieläkö nämä ovat kaikuja kusilaarilta?
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #24 : 03.11.2017 klo 11:47:48

Kovin on ollut hiljaista viime aikoina sopimusrintamalla. 16.10. viimeeksi julkaistu sopimuksia ja Kouvolan sanomien jutun perusteella ei uusia sopimuksia ole tehty.
Löytyy myös julkaisemattomia sopimuksia. Toki pari viikkoa sitten tilanne taisi olla 10 kun kaikki lasketaan yhteen.

 
Sivuja: [1] 2 ... 45
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines