FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.02.2019 klo 01:54:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 7 [8] 9 ... 12
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Palloilijat 2018  (Luettu 124124 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #175 : 11.06.2018 klo 18:50:17

Juu, Mikkelissä saadaan väkeä kentän laidalle kun aurinko paistaa ja annetaan ilmainen lippu. Muuta futiskaupungista ei sitten olekaan jäljellä, paitsi muistoja. Kaupungin junioritoiminta tuottaa hädin tuskin 2.divarin pelaajia, ja derbyssä kentällä kirmasi paljon enemmän ulkomaalaisia kuin paikallisia.

Sarjataso lienee aivan oikea, vaikka haihatteluja kaupungissa riittää.

(lainaus yleisömäärätopicista, siirsin tänne on-topicpuolelle)

Sarjataso on aina oikea. Jos se olisi väärä, niin korjaantuu taatusti kauden päättyessä.

Kaupungin junioritoiminta on hiukan kohentumaan päin, kaupungin ikärakenne ei. Pikavoittoja ei ole luvassa. Jos vertaa muihin samankokoisiin kaupunkeihin, jotka ovat onnistuneet Ykköseen nousemaan (Tammisaari, Kokkola, Kotka, Kajaani), niin ulkomaalaisten kentällä kirmaamiseen on hyvä totutella Mikkelissäkin.
aksu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #176 : 11.06.2018 klo 20:54:04

Kaupungin junioritoiminta on hiukan kohentumaan päin, kaupungin ikärakenne ei. Pikavoittoja ei ole luvassa. Jos vertaa muihin samankokoisiin kaupunkeihin, jotka ovat onnistuneet Ykköseen nousemaan (Tammisaari, Kokkola, Kotka, Kajaani), niin ulkomaalaisten kentällä kirmaamiseen on hyvä totutella Mikkelissäkin.

Olihan derbyssä ilman ilmaislippuja se reilu 2000 myös. Jos keskimäärin peleissä kävisi se vajaa tuhat, niin yleisön puolesta kelpaisi. :)

Noista ulkomaalaisista: nykyisellään MP:ssä ihan kivasti myös omia kasvatteja. Nykyvahvistuksista Lucas ainakin kovasti yrittää, ja kesän edetessä parantanee. Sen aijaan Bikanan ja Sammyn otteista paistaa jonkinlainen haluttomuus. Maalivahdista näkee kyllä, miksi pelaa Suomen kolmostasolla. Hazardien määrä liian korkea - montako maalia maksanut jo MP:lle? Näkisi mieluummin omia kasvatteja maalilla - onhan niistä ennenkin kasvanut kovia tekijöitä. ;)
Valoissa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #177 : 16.06.2018 klo 19:25:11

Noustaan
Jack The Summer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hjalliksen €urot


Vastaus #178 : 16.06.2018 klo 20:00:20

Noustaan Tuoppi
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #179 : 16.06.2018 klo 23:26:46

Sama
Shanti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #180 : 17.06.2018 klo 01:51:32

Vaikka sama Ylos Tuoppi
el Blanco

Poissa Poissa


Vastaus #181 : 17.06.2018 klo 11:11:00

Sama.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #182 : 17.06.2018 klo 12:00:53

Iha sama.

Ilahduttava määrä Sinisen Eturauhasen äijiä oli eilen päässyt Heteniityn asiantuntijakatsomoon. Siinä muisteltiin oliko MP ikinä täyttä pistepottia täältä hakenut. Viikingit on sen verran märkäkorvainen ja tuore nousukas kansallisissa sarjoissa, että allekirjoittanut on tainnut kaikki nuo keskinäiset pelit Hesassa ehtiä nähdä. Cupissa tuli kerran voitto Saku Romppaisen torjuessa pilkkukisan Kartanon tekonurmella. Heteniityn sarake oli mahdollisesti 0p ennen eilistä.

Nyky-Viikingit muistuttavat hiukan sitä eMPeetä, joka takavuosina hyökkäsi railakkaasti ja omassa päässä soi. Laatua riitti yläpäähän, kuria ja kontrollia alapäähän vähemmän. Sininen Eturauhanen tämän tietää kokemuksesta.

MP:llä ei ollut oikeastaan suurempia ongelmia punaisten hyökkäysten kanssa. Puolustus on kuosissa ja se koskee koko joukkueen puolustamista. Mutta se pakollinen Sammyn lahja nähtiin taas. Syöttö vastustajalle ja jatkotilanteesta 1-0 tauluun. Herätti keskustelua.

MP sai onneksi lähes yhtä helpolta näyttäneen tasoituksen. Lucasin kaukaa lähtenyt maanuoliainen alanurkkaan oli kuitenkin tarkka ja ilmeisesti Viikkarimolari oli täydellisesti maskattu.

Toisella jaksolla MP lisäsi vauhtia ja tempoa. Tilanteita tuli ja taisi siinä punaisten yksinäiseksi jäänyt puolustusnelikkö hiukan väsähtää. Kovin paljon ei keskikentältä apuja tullut. Molotuskin lisääntyi vaihtopenkillä. Laatua kotijoukkueessa tunnistettavasti on.

Kovin kummoista eMPeen hyökkäyspeli ei vieläkään ole. Lucaksen yksilösuorituksiin voi luottaa kuten myös Oinon preesensiin. Loppupuolella hämmennettiin kotijoukkuetta vielä lisää kun tilanteita rakennettin Sammyn 70 metrisillä millintarkoilla syötöillä Oinon päähän, Lucasin, Kuhmosen tai Brusin jalkaan. Eihän pitkää palloa pelaa enää kukaan. Mitä vittua.

Tasaisessa sarjassa mahdollisuudet on hyvät vielä kaikilla PKKU:n yläpuolella olevilla vaikka mihin. Tästä on hyvä lähteä Anjalankoskelle.
« Viimeksi muokattu: 17.06.2018 klo 12:22:12 kirjoittanut bluevitonen »
aksu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #183 : 19.06.2018 klo 14:47:01

Kaupungin junioritoiminta on hiukan kohentumaan päin.

Olenko muuten ymmärtänyt oikein, että A-junnut nousevat syksyksi piirisarjasta valtakunnan Ykköseen? :)
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #184 : 20.06.2018 klo 19:25:59

Maalihanat eMPeellä tosiaan auenneet Ylos

Teksti-tv:n mukaan Kouvolassa on tehty kolme maalia 67. peliminuutilla :D
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #185 : 21.06.2018 klo 10:16:59

Vahva esitys Anjalankoskella niin kentällä kuin pitkästä aikaa katsomossa. MyPa riisuttiin aseistaan vahvalla koko joukkueen prässillä. Hyvältä näytti Sinisten asenne. Kotijoukkue otettiin vakavasti ja syytä olikin. MyPa on tullut jäädäkseen kansallisiin sarjoihin.

Nitroja ei tarvittu enää Oinon 2-0 maalin jälkeen. Juuri sopivaan aikaan tullut osuma söi vastustajan pelihuumoria. Punaiset yrittivät kuitenkin loppuun saakka ja ansaitsivatkin kavennusmaalinsa. Parempi kuitenkin voitti.

Olenko muuten ymmärtänyt oikein, että A-junnut nousevat syksyksi piirisarjasta valtakunnan Ykköseen? :)

Ei tullut ainakaan suoraa nousua. Gnistan vei piikkipaikan ilmeisesti keskinäisen ottelun perusteella. Se olikin MP:n ainoa tappio. Nyt on A-nuorten kakkosen ottelukaavioon ilmestynyt uusi peli: MP - KTP. Ilmeisesti molempien lohkojen kakkoset pelaavat (yksiosaisen?) karsinnan pääsystä syksyn ykkösdivisioonaan. Peli on Urpolassa 27.6. klo 19:15 (harmillisesti samaan aikaan Rantakylässä pelataan SavU-STPS). A-poikien peliä voi suositella. Uuden ruotsalaisvalmentajan Jonathan Arnetin ansiosta toimintaan on tullut silminnähden uutta kipinää. Myös Kissat ovat saaneet ilahduttavasti joukkueen pitkästä aikaa A-poikiin. Derbykin on pelattu toukokuussa ja se päättyi 3-2.
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #186 : 29.06.2018 klo 20:24:59

Nyt on A-nuorten kakkosen ottelukaavioon ilmestynyt uusi peli: MP - KTP. Ilmeisesti molempien lohkojen kakkoset pelaavat (yksiosaisen?) karsinnan pääsystä syksyn ykkösdivisioonaan.

Voittohan siitä napsahti (1-0), ja MP:n A-nuoret nousi syksyksi 1. divisioonaan Ylos

http://mikkelinpalloilijat.fi/2018/06/28/juniorit-a-juniorit-nousevat-syksyksi-ykkoseen/

Mitä pienet edellä, sitä isot...
pena pena

Poissa Poissa


Vastaus #187 : 30.06.2018 klo 19:11:08

MP on nyt pelannut kaksi tasapainoista vieraspeliä tuloksena kaksi tärkeää voittoa.  (LPS-peliä en laske mukaan, sen verran nihkeä voitto heikosta vastustajasta tuli.)  Niiden myötä sijoitus on kärjen tuntumassa.  Kysymys kuuluukin, ovatko yhtenäisyyden ja tasapainon avaimet löytyneet vai näemmekö vielä alkukauden ailahtelua?

Puolustuspeli on ollut koko kauden jokseenkin luotettavaa ja kun maalejakin on nyt alkanut tulla, niin se tietysti nostaa toiveita.  Sekä Viikingit että Mypa hyydytettiin vahvalla puolustamisella.  Sammy tosin tarjosi molemmissa otteluissa tutut hasardinsa ja Viikingit rokottikin niistä yhdessä.  Kokonaissaldo puolustuksesta on kuitenkin hyvä ja Sammyn kontolle voidaan merkitä vain yksi menetetty piste FCV:tä vastaan.  Etenkin Bikanan eleetöntä ja vahvaa työskentelyä on kehuttava. 

Tuleva vastustaja Gnistan on puolestaan osoittanut viime peleissä epävarmuuden merkkejä ja se nostaa toiveita kotivoiton suhteen.  Tiukka peli kuitenkin odotettavissa ja tasapelikin voisi olla hyvä tulos.  Gnistan on parhaimmillaan parempi joukkue kuin esim. Viikingit ja vaikka kotona pelataankin, niin on maltettava lähteä puolustus edellä.

Sarja on tasainen ja jos voitolla ollaan kärkiporukoita, niin häviöllä jo lähellä alempaa keskikastia.  MP on kerännyt suurimman osan pisteistään vieraissa, mutta onneksi Gnistan on vahvimmillaan kotona.  Olisiko nyt aika näyttää, että Urski on MP:n kotikenttä, josta pisteitä ei muille helposti irtoa?
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #188 : 01.07.2018 klo 20:10:54

Tiukka peli tuli ja tasapeli oli hyvä tulos. Molemmille. Lähes virheettömät esitykset kumpaiseltakin kärkipään joukkueelta. Heikoin lenkki oli ehkä tällä kertaa tuomaristo, jolle sattui paikoitellen useita virheitä. MP kärsi niistä ehkä hiukan enemmän kun Olli Kilpeläisen rankkarialueella tapahtunutta kaatoa ei vihelletty. Yleisömäärä kolean tuulisessa kesäillassa jäi alle tonniin. Saattoipa itänaapurissa pelattavalla nyhjäyksellä olla tuohon osansa. Mikkelissä ei siis nyhjätty vaan pelattiin rehti ja taistelurikas 0-0.
lossivitunkuski

Poissa Poissa


Vastaus #189 : 04.07.2018 klo 09:22:54

http://mikkelinpalloilijat.fi/2018/07/04/edustus-sammy-ndjock-jatkaa-mpn-maalilta-etela-afrikan-paasarjaan/


Ylos
aksu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #190 : 04.07.2018 klo 09:25:20


Hasardit loppuu? :) Uroselle päävastuu vai lähdetäänkö kaupoille? Milloinhan se hyökkääjähankinta julkistetaan - siirtoikkuna aukeaa ensi viikolla? Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia. ;)
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #191 : 04.07.2018 klo 09:31:58

Löytyykö valistuneita arvauksia siirtosummasta? Luulisi olevan kohtuullinen, kun sopimuskautta oli puolitoista vuotta jäljellä.

TM:n viime siirtotieto ja arvio 400k€ olisi kyllä ruhtinaallinen raha MP:lle toiminnan kehittämiseen, puoletkin siitä olisi melkoinen potti.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #192 : 04.07.2018 klo 09:41:38

Sarjatauon jälkeen saattaa joukkueessa olla useampikin uusi pelaaja. Myös Bikana on ollut erittäin vakuuttava ja voisi kuvitella kysyntää löytyvän haastavammissa sarjoissa.

Kuka sitten lienee se uusi hyökkääjä, josta vihjailtiin ennen juhannusta. Liukkonenkin on päässyt SaPassa vireeseen ja tehnyt 8 maalia kuudessa ottelussa, mutta palaako Juuso enää Mikkeliin on toinen juttu.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #193 : 05.07.2018 klo 06:14:03

Aamun Länsi-Savo kertoo, että yhtään pelaajaa ei ole varsinaisesti kiikarissa. Uroseen luotetaan, toisaalta hyökkäysosasto myönnetään ohueksi, mutta Liukkonenkin pelannee loppukauden Pieksämäellä.

Tästä voi tehdä tulkinnan, että kynsin ja hampain ei nousua ole tänä vuonna pakko tulla. Pitkästä rakennusvaiheesta puhui Wilkman jo kevään Maalitykki-lehdessä, joten kurssissa mennään.

Uusia pelaajia varmasti kartoitetaan ja katsastellaan sarjatauon aikana. Ratkaisevaa hankinnoissa voisi uskoakseni olla se, että pystyykö pelaaja sitoutumaan myös ensi kaudeksi Mikkeliin.
aksu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #194 : 05.07.2018 klo 10:28:13

Aamun Länsi-Savo kertoo, että yhtään pelaajaa ei ole varsinaisesti kiikarissa. Uroseen luotetaan, toisaalta hyökkäysosasto myönnetään ohueksi, mutta Liukkonenkin pelannee loppukauden Pieksämäellä.
Mihinkäs se toukokuussa uutisoitu, heinäkuussa tuleva hyökkääjä on unohtunut? Vaiko eikö hakunnutkaan Mikkeliin?
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #195 : 05.07.2018 klo 20:52:12

Tauko tulee tarpeeseen. Mielestäni joukkueelta puuttui tänään virtaa (ja hyökkäysosasto oli ohut).

Putoamiskamppailun kannalta tärkeä piste, kärkikamppailun kannalta turha kahden pisteen menetys. Maalipaikkoja ei pystytty luomaan. Lucaskaan ei meinannut päästä PK:n puolustajien ohi samaan malliin millä Viikinki- tai Gnistan-pakit jäivät telineisiin. Olisiko tuolla Oinokaan auttanut, tiedä häntä.

PK ei kyllä sekään saanut mitään aikaan ekalla jaksolla. Tokan jakson alku mentiin täysin MP:n komennossa ja tulipa sieltä lopulta maalikin. Onu haki ja haki vetopaikkaa ja sen lopulta sai. Komea tykki oikeaan yläkulmaan meni tolpan kautta sisään.

PK tasoitti ensimmäisestä tekopaikastaan kun kulmassa vartioitiin kaveria huonosti. Sen jälkeen kotijoukkueen itseluottamus kasvoi silmissä ja tilanteita tuli myös Sinisten päätyyn. Huonomminkin olisi voinut käydä. Olihan siinä MP:lläkin paikkansa ottaa voitto, mutta sitä ei nyt oikeastaan ansaittu.

Huilataan pari viikkoa ja ollaan sitten syksyn joukkue.
Savon Sonni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP & Polk High


Vastaus #196 : 09.07.2018 klo 00:24:07

Transfermarkt osaa kertoa, että Sammyn siirtosumma olisi 45000 euroa. Jos tuo pitää paikkansa, niin oikein mukava summa kakkosen seuralle siitä, että kaveri kävi puoli vuotta pelailemassa.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #197 : 12.07.2018 klo 13:47:50

https://yle.fi/uutiset/3-10301483

Siirtosummasta ei lörpötellä, Uroseen luotetaan ja kolmen parhaan joukossa yritetään pysyä. Järkipuhetta.
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #198 : 14.07.2018 klo 09:28:33

Naurahdin tuolle puheelle että tavoitellaan merkityksetöntä kolmatta sijaa tuomalla ulkoa vielä pari  palkattua vahvistusta lisää..
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #199 : 17.07.2018 klo 11:32:55

Uusi pelaaja julkistettu: http://mikkelinpalloilijat.fi/2018/07/17/edustus-shane-mcfaul-loppukaudeksi-mpn-keskikentalle/

Puolustavaa keskikenttämiestä en ehkä ensimmäisenä odottanut. Joukkueesta löytyy kuitenkin Hiltusta, Köseä ja Simmonsia. Vahvistus epäilemättä ja kokenut. Toivottavasti kärkimieskin vielä löytyy, vai etsitäänkö sellaista enää tälle kaudelle?

 
Sivuja: 1 ... 7 [8] 9 ... 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines