FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.12.2019 klo 06:45:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Vuoden forumisti 2019, Joulupata 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kannattiko Hakan hankkia Pekka Lagerblom riveihinsä?
Kyllä
Ei

Sivuja: [1] 2 ... 38
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2018 - Niin hyvä, että maalikuningas ei kelpaa  (Luettu 282014 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


: 22.10.2017 klo 13:15:47


Perustettu: 1934
Kotistadion: Tehtaan kenttä (kapasiteetti: 3200)
Kausia pääsarjassa: 61
Mestaruuksia: 9 (1960, 1962, 1965, 1977, 1995, 1998, 1999, 2000, 2004)
Suomen Cupin mestaruuksia: 12 (1955, 1959, 1960, 1963, 1969, 1977, 1982, 1985, 1988, 1997, 2002, 2005)
Sijoitus kaudella 2015 Ykkösessä: 6.
Kotisivut: www.fchaka.fi
Facebook: www.facebook.com/fchakavalkeakoski
Twitter: www.twitter.com/fchakaofficial
Instagram: https://www.instagram.com/fchakaofficial
Snapchat: Löytyy, osoitteesta ei hajua

Kausi 2017

Kauteen 2017 lähdettiin varovaisen toiveikkaina vanhan tutun, eli Keith Armstrongin johdolla. Talvikauden harjoituksissa mentiin kuulopuheiden perusteella todella kovaa, pelaajamateriaalissa oli potentiaalia ja jo todistettua osaamista ja kun talvikauden tuloksetkin olivat vähintään kohtuullisia, niin toiveet alkoivat heräilemään.
Sarjakauden alussa tuli kutenkin tylysti lunta tupaan, kun Honka oli Tehtiksellä täysin suvereeni. Osittain toki Jaakko Rantasen aikaisen suihkukomennuksen myötä, mutta yhtä kaikki, Honka oli luokkaa tai paria parempi. Vähitellen Hakan valmennus sai kuitenkin pelaamiseen ryhtiä ja alkukesästä Haka kaatoi Tehtiksellä silloiset sarjajohtajat Hongan ja KPV:n ehjien esitysten päätteeksi.

Parhaimmillaan Haka oli muutaman voiton päässä karsijan paikasta oikeasti ottamassa sitä mustan hevosen tonttia itselleen nousutaiston suhteen, jota villeimmät haaveilijat ennen kautta joukkueelle povasivat. Vähitellen pisteitä alkoi kuitenkin erilaisten nukahteluiden ja koomaamisten johdosta putoilemaan ja loppukausi olikin aika mitäänsanomatonta taaperrusta päättyen lopulta hiipumiseen maalieron perusteella sarjan alemmalle puolikkaalle. Ykkösen kotietu jäi näin ollen haaveeksi kaudelle 2018.

Ehdottomasti parasta antia Hakan kaudessa oli se, että Kari Martosen melko hajuttoman, mauttoman, värittömän ja ennen kaikkea tuloksesllisesti heikon päävalmentajakauden jälkeen Hakan pelaamiseen palasi tunne. Vaikka pelillisiä ongelmakohtia kauden aikana olikin, niin harvoin, jos koskaan pisteiden jääminen haaveeksi oli tunteen tai asenteen puuttumisesta kiinni. Ehdotonta plussaa Armstrongin johtamalle miehistölle tulee myös siitä, että Hakan sarjasijoitus parani edelliseen kauteen verrattuna ensimmäisen kerran sitten kauden 2007.

Toimiston puolella kausi oli ensimmäinen kokonainen Olli Huttusen nykyisellä toimitusjohtajakaudella. Hakan leirissä on nähty viimeisen kymmenen vuoden aikana lukematon määrä osakeanteja ja niin nähtiin yksi myös tällä kaudella. Poikkeuksena edellisiin oli se, että nyt annin tuotto pystyttiin käyttämään investointiin seuran tulevaisuuteen sen sijaan, että rahat olisivat valuneet laskupinon sekaan. Pelkästään tästä on pääteltävissä, että seuran talous on ottanut jälleen pienen askeleen kohti parempaa.

Pelaaja-arviot kaudelta 2017

Maalivahdit


1 Tuomas Karjanlahti, 7+
- Alkukausi meni pelituntumaa hakiessa viime kauden polvivamman jäljiltä. Parhaimmillaan oli Hakan ykkösmaalivahti. Heikoimmillaan koomasi sitten TPS:lle kaksi maalia Tehtiksellä varsin koomisella höntyilyllä. Potentiaalia on voittavaksi maalivahdiksi Ykkösen tasolla.

30 Ville Kauppinen, 7+
- Reisivamma pilasi osan kaudesta. Tasaisempi suorittaja kuin Karjanlahti, mutta parhaiden kausiensa loistoon Kauppinen ei yltänyt. Toivottavasti ensi kausi olisi jo ehjä, kokonainen kausi, joko Hakassa tai jossain muualla. Sen Kauppinen ehdottomasti ansaitsisi.

35 Joonas Immonen, 7+
- Otti talvikaudella isoja kehitysaskelia omassa pelissään. Oli rohkeampi ulostuloissa ja muutenkin vaikutti siltä, että pojasta oli kasvanut mies. Sitten tuli käsivamma ja sotaleikit ja sitä myöten kausi olikin paketissa ennen kuin se kunnolla edes alkoi.

Yhteenveto kolmikosta: En todellakaan osaa erottaa kuka näistä on paras, mutta toivottavasti Hakan maalivahtiosastolle tulee muutoksia ensi kaudeksi. Tämä kolmikko on liian samanlainen, eikä kukaan erotu porukasta sen enempää hyvässä kuin pahassakaan. Toivottavasti ensi kaudella Hakassa on selkeä ykkösmaalivahti, jonka takana sitten potentiaalinen kirittäjä.

Puolustus

2 Ville-Valtteri Starck, 8
- Vaikutti talvikaudella täydelliseltä hutihankinnalta. Otteet vasemmalla laidalla olivat huolimattomia ja epävarmoja etenkin puolustussuuntaan. Armstrongin otettua – osin pakon edessäkin – kesän korvalla käyttöön kolmen topparin linjan, Starck löysi pelinsä. Vasemman topparin tontti sopi turkulaiskasvatille hienosti ja sillä tontilla mies oli pääosin todella hyvä.

4 Paavo Ahola, 7-
- Ei pettänyt kentällä ollessaan, mutta ei kyllä loistanutkaan. Vastuu jäi melko vähäiseksi eikä ihan syyttä. Ei Ahola kentällä ollessaan esittänyt mitään, mikä olisi puoltanut suurempaakaan vastuuta.

5 Juho Saarinen, 7-
- Ehkä vapautuminen kapteenin vastuusta helpotti, sillä Saarinen nosti tasoaan ainakin jonkin verran edellisestä kaudesta. Menetti kauden kuluessa paikkansa avauskokoonpanosta Jami Kyöstilälle, eikä syyttä. Kyöstilä oli parempi, eikä Saarinen ollut sillä tasolla, jolla pitäisi pelata Ykkösen kärkeen hamuavassa jengissä.

6 Mikko-Petteri Latosaari, 8-
- Ei ollut huono, mutta ehkä vähän yllättäen topparikolmikon epävarmin joka tapauksessa. Hoiti ruutunsa, mutta sellaista kapteenin pelillistä esimerkkiä ei välttämättä aina näkynyt, mitä olisi kaivattu sarjan kärkeä kohti kavutessa. Latosaari on ihan kelpo toppari Ykkösen keskikastiin, mutta luotan edelleen siihen, että napsu tai pari lisää löytyy varastosta.

23 Diogo Tomas, 9+
- Nousi avauskokoonpanoon kesän voittokaaseen KPV-kotiotteluun ja pelasi sen jälkeen jokaisen tarjolla olleen minuutin. Ei aivan Juho Pirttijoen tasoinen dominaattori kentän molemmissa päissä, mutta selkeästi Hakan puolustuksen paras ja koko joukkueen mittapuullakin TOP-3:ssa. Todella kova talentti, joka toivottavasti jatkaa myös ensi kaudella Hakan alakerrassa.

27 Jami Kyöstilä, 8-
- Nosti tasoaan valtavasti kauden edetessä. Odotuksiin verrattuna kauden myönteisin yllättäjä. Ajoittain jopa joukkueen parhaita suorittajia. Piti välillä vastustajia pilkkanaan myös hyökkäyspäässä. Jos kehitys jatkuu samaan suuntaan, on Veikkausliiga ihan realistinen tavoite Kyöstilälle.

34 Henri Malundama, 8+
- Wingbackin tontti tuntui sopivan Mamballe hienosti. Hyökkäyspelaaminenkin meni eteenpäin kauden kuluessa oikein mukavasti. Yksi niistä pelaajista Hakassa, jotka voivat löytää itsensä hyvinkin liigapeleistä tulevaisuudessa kehityksen jatkuessa nähdyn kaltaisena.

Keskikenttä

3 Jaakko Rantanen, 9 ½
- Erittäin monikäyttöinen ja ennen kaikkea luotettava työjuhta. Olisi ansainnut kannattajien vuoden pelaaja -tittelin. Raataa joka hetki fiksusti ja periksiantamattomasti oman joukkueensa puolesta. Oli myös Hakan toiseksi paras maalintekijä kauden aikana. Onneksi jatkaa Tehtiksellä.

8 Omar Khary, 7-
- Muutama ihan hyväkin esitys kauden aikana, mutta pääosin pettymys. Ei noussut sille tasolle, jolle odotukset oli asetettu. Loppukausi meni pilalle loukkaantumisen myötä.

9 Patrik Ahonen, -
- Minuutit jäivät todella vähiin sarjassa, eikä se ollut talvikauden perusteella suurikaan vääryys. Ei arvosanaa, eikä todennäköisesti myöskään jatkosopimusta.

10 Tuomas Lähdesmäki, 8
- Valmentajansa näköinen pelaaja. Hirvittävällä asenteella, taistelulla ja tunteella tilanteesta toiseen raatava jyrä. Alkukaudesta todella isoja kehitysaskelia edellisiin verrattuna. Numero nousee joukkueen kärkiluokkaan heti, kun tehoja alkaa löytymään enemmän kuin nyt.

11 Erkka Helminen, 9-
- Alkukausi pimennossa, mutta tarttui mahdollisuuteen, kun se kesällä annettiin. Hienoja maaleja ja sellaista oveluutta Hakan hyökkäyspelaamiseen, jota se toden totta kaipasi. Ensi kaudella jälleen askel eteenpäin?

14 Anton Popovitch, 8
- Otti ison askeleen eteenpäin edelliskauteen verrattuna. Varsinkin alkukaudesta oli Hakan keskikentällä pelillinen moottori, kun Jaakko Rantanen joutui liian usein puolustuslinjaan tuuraushommiin. Ehkä sellaiset huippuhetket jäivät vielä odottamaan tulevaa, mutta ei myöskään pettänyt kauden aikana oikeastaan kertaakaan.

15 Arlind Basha, 8-
- Potentiaalinen sisääntulo mukaan joukkueeseen. Fiksu ja rauhallinen pelaaja pallollisena ja pallottomana. Pitkä pelaamattomuus näkyi ajoittain. Mahdollisuus nousta Ykkösen tasolla keskikenttäpelaajien eliittiin.

16 Joona Kari, -
- Ei minuutteja Ykkösessä (muistaakseni), eikä näin ollen myöskään arvosanaa.

21 Niilo Mäenpää, 8-
- Yksi oman ikäluokkansa potentiaalisimmista pelimiehistä, mutta Haka-kausista tämä oli Niilon heikoin. Eikö sitten sopeutunut Keken pelitapaan, vai mikä oli, mutta pieni pettymys tämä kausi oli. Osoite vaihtunee kauden jälkeen melkoisella varmuudella ja se tekee varmasti hyvää. Hieno pelaaja, jolla on mahdollisuuksia, vaikka kuinka pitkälle.

22 Emenike Mbachu, 8+
- Ei ihan yhtä tehokas kuin edellisellä kaudella, mutta ajoittain silti todella vaarallinen ratkaisija. Arvosanan nousu viime kauteen verrattuna tulee siitä, että asenne puolustamista kohtaan oli aivan toista luokkaa kuin aiemmin. Teki hienosti töitä oman joukkueen eteen myös alasapäin ja se oli hienoa katsottavaa.

Hyökkääjät

7 Antto Hilska, 7 ½
- Hoiti ruutunsa. Ei loistanut, ei pettänyt ja loppukausi menikin sitten jo sairastuvilla. Ensi kaudesta taitaa olla optio ja eiköhän se kannata seuran käyttää.

17 Kalle Multanen, 10++++
- Ihan vittuilun vuoksi tuollainen arvosana. En käsitä, miten Multanen voi edelleen saada nähdyn kaltaista kritiikkiä osakseen. Jätkä on voittanut maalikuninkuuden Hakassa jokaisella kaudella, jolla seuran riveissä on Ykkösessä esiintynyt ja silti arvostusta ei tunnu Tehtiksen lehtereiltä irtoavan riittävästi. Tällä kaudella halpoja maalipaikkojen missauksia oli ehkä muutama enemmän kuin aiemmin, mutta jos hyökkääjä voittaa sarjansa maalikuninkuuden, niin mikään seuran menestyksessä ei ole jäänyt hänestä kiinni. Seuraavassa jatkosopimuserässä soisin näkeväni Multasen nimen. Ei Hakalla ole varaa päästää tällaista tekijää muualle – etenkään toiseen Ykkösen seuraan.

18 Topi Järvi, 7
- Jostain syystä touhu ei Hakassa tunnu lähtevän, ainakaan pidempiä jaksoja. Kauden 2016 alku ja loppu näyttivät, että potentiaalia on, mutta tällä kaudella se ei jalostunut tuloksiin. Jos saisi polviongelmat karistettua ja ehjän kauden alle, voisi tehdä läpimurron Ykköseen.

19 Jonni Thusberg, -
- Katsellaan arvosanoja sitten tulevaisuudessa.

20 Jean Fridolin Nganbe Nganbe, 7½
- Samaa sarjaa Hilskan kanssa. Ihan ok, mutta ei ”Jampen” ratkaisuilla ylimääräisiä pisteitä naarattu. Ei toisaalta pettänytkään.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 10:09:22 kirjoittanut Vastapallo »
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #1 : 22.10.2017 klo 13:17:37

Kausi 2018

Seurajohto

Käsittääkseni samalla porukalla mennään. Olli Huttunen jatkaa seuran kehittämistä kaikilla osa-alueilla toimitusjohtajan pallilla ja Marko Laaksonen johtaa puhetta pienessä, mutta tehokkaassa hallituksessa. Nämä ukot tekevät isoa työtä Hakan eteen, eivätkä saa taatusti riittävästi kiitosta urakoinnistaan. He ovat hienoja ja suurella Haka-sydämellä varustettuja ihmisiä.

Talous

Jälleen askel, tai pari eteenpäin. Pieniähän ne askeleet ovat, mutta tämä taisi olla ensimmäinen kausi kymmeneen vuoteen, kun kauden aikana ei tullut yhtäkään uutista konkurssiuhasta, maksurästeistä, tai palkanmaksuongelmista. Eteenpäin on todellakin menty.

Valmennus

Päävalmentaja Keith Armstrong jatkaa kaksivuotisella sopimuksella. Armstrongin apuvalmentajista ei ole ainakaan vielä tietoa. Minä kelpuuttaisin Jari Pyykölän jatkon, mutta huhuissa liikkunut Teemu Tainio kelpaisi myös. Keith Armstrongin jatkosopimus oli hieno asia, toivottavasti miehelle löytyy sopiva apumies mahdollisimman pian.

Pelaajamateriaali

Jatkosopimuksia on julkaistu toistaiseksi kourallinen. Jaakko Rantasen ja Erkka Helmisen jatkot olivat erinomaisia uutisia. Siihen lisäksi ilmestyy toivottavasti jatkot vielä Diogo Tomasille ja Kalle Multaselle, niin runko on hyvin kasassa. Muuten pelaajamateriaali kaipaakin ehkä pientä tuuletusta.

Olosuhteet

Ei valittamista. Haka pääsee harjoittelemaan ja pelaamaan Suomen tasolla huippuolosuhteissa, jotka muuttuvat täydellisiksi, kunhan voitan Eurojackpotissa päävoiton. Silloin Tehtikselle palautuu luonnonnurmi.

Odotukset ja tavoiteet kaudelle 2018

Kovin vaikeahan näitä on tässä vaiheessa asetella. Mietitään sarjasijoitusta tarkemmin sitten, kun nähdään enemmän sopimusuutisia. Hyvä tavoite sarjataulukon puolesta tässä vaiheessa on sarjan ylemmälle puolikkaalle kipuaminen.

Tärkeimmät tavoitteet ovat edelleen talouspuolella. Laskupino pienemmäksi ja tulos suuremmaksi. Sitä kautta organisaatio rakentuu vähitellen siihen kuntoon, että noususta Veikkausliigaan voidaan puhua ihan oikeana ja todellisena tavoitteena.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #2 : 22.10.2017 klo 13:17:51

Varataan nyt tämäkin viesti varmuuden vuoksi jotain käyttöä varten.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #3 : 22.10.2017 klo 13:17:57

Ja tämä.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #4 : 22.10.2017 klo 13:18:12

Ja tämä vielä, vaikka tuskin näille käyttöä tulee.

Jatkakaa.
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #5 : 22.10.2017 klo 17:52:42

Hyvä avaus jälleen taas.

Henk. koht. elämän vuoksi katsoin Hakan matseja vähemmän kuin koskaan v. 1992 jälkeen. Kausikortti oli, mutta niinhän siinä kävi, että tämä kausi oli selvästi ns. välikausi. Silti voin kertoa, että Keken jengi teki vaikutuksen asenteellaan ja oli hienoa, että Kekelle saatiin jatkosoppari.

Pois alta *ittupäät, Haka tulee!
Maakuntasatraappi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kauneustubetus


Vastaus #6 : 22.10.2017 klo 20:18:21

Kun Haka perinteisesti jossain määrin itseänikin kiinnostaa ainakin seurana (ei välttämättä niinkään jokaisen kauden saati yksittäisten pelaajien esitysten osalta) niin kysytäänpä, että millä tavalla "tulevaisuuteen" ne päättyneen kauden osakeannin tuotot sitten investoitiin?

Anteeksi mahdollisesti tyhmä kysymys, mutta tällaiselta toispaikkakuntalaiselta on mennyt ohi.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #7 : 22.10.2017 klo 20:42:29

Annin tuotolla hankitaan tässä lähiaikoina led-mainostaulu Lempääläntien varteen, johon myydään sitten yrityksille mainostilaa.
RamaC

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 22.10.2017 klo 21:20:12

Tässä näkee kuinka vaikea arvostelulaji jalkapallo on.

Jotkut ei näe mitään. Jotkut näkevät vain jotain. Jotkut näkevät vain sen minkä haluavat nähdä. Jotkut näkevät taas kaiken vaikka eivät olisi olleet edes matseissa.

Omissa soi tänä vuonna aivan turhan usein. Siksi siis kaikille joukkueen maalivahdeille "huonoimmat" arvosanat ja arvostelut. Syy toki olisi voinut olla "ehkä" huonosti toimineessa keskikentän puolustuspelaamisessa ja "ehkä" paikoitellen aivan kuutamolla olleista puolustuspelaajista.

Surkea kausi joukkueelta kokonaisuudessaan.

Mutta onneksi kaikki kommentoijat ovat oikeassa, ainakin omasta mielestään. Siksi ei kannata ottaa näitä hauskoja arvosteluja ja kommentteja ihan tosissaan. Futistahan tämä vaan on. 
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #9 : 22.10.2017 klo 21:39:13

Tässä näkee kuinka vaikea arvostelulaji jalkapallo on.

Jotkut ei näe mitään. Jotkut näkevät vain jotain. Jotkut näkevät vain sen minkä haluavat nähdä. Jotkut näkevät taas kaiken vaikka eivät olisi olleet edes matseissa.

Omissa soi tänä vuonna aivan turhan usein. Siksi siis kaikille joukkueen maalivahdeille "huonoimmat" arvosanat ja arvostelut. Syy toki olisi voinut olla "ehkä" huonosti toimineessa keskikentän puolustuspelaamisessa ja "ehkä" paikoitellen aivan kuutamolla olleista puolustuspelaajista.

Surkea kausi joukkueelta kokonaisuudessaan.

Mutta onneksi kaikki kommentoijat ovat oikeassa, ainakin omasta mielestään. Siksi ei kannata ottaa näitä hauskoja arvosteluja ja kommentteja ihan tosissaan. Futistahan tämä vaan on.  

Mistä lähtien 7+ on ollut huonompi tai edes "huonompi" kuin 7 tai 7-?

Ei Hakan maalivahdeissa edelleenkään mitään kauden ratkaissutta vikaa ollut, mutta oikeasti parempiin arvosanoihin olisi tarvittu sitä, että niitä pisteitä olisi torjuttu henkilökohtaisilla suorituksilla enemmän, koska ajoittain tosiaan muun joukkueen pelaaminen sakkasi aika pahasti.

Suurin kritiikin kärki osuu ehkä tuon maalivahtikolmikon rakentamiseen. Kuten todettua nuo jätkät ovat ominaisuuksiltaan, pelityyleiltään ja varmaan naismaultaankin liian samasta puusta veistettyjä ja se ehkä lopulta söi sitä mahdollisuutta onnistua.

Pysyn siis kannassani. Ensi kaudeksi joku selkeä ykkösvahti ja hänen peräänsä sitten kirittäjä/kirittäjiä. Se ykkösvahti voi olla joku näistä jätkistä, tai sitten joku ulkopuolinen. Ehkä vastaava kuvio oli nytkin haussa, mutta kaikkien kolmen veskarin loukkaantumiset sotkivat varmasti suunnitelmia.

EDIT: Enkä kyllä ymmärrä, miten noista sanallisistakaan huomioista saa surkeimmat arvostelut tuossa porukassa. No, kukin lukee näitä juttuja tavallaan ja omasta kulmastaan.
« Viimeksi muokattu: 22.10.2017 klo 21:42:10 kirjoittanut Vastapallo »
JR97

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: There's only one United! Ja vain yksi Haka!


Vastaus #10 : 23.10.2017 klo 07:25:19

https://www.arvokisat.com/huuhkajalegenda-valmentajaksi-ykkosen-joukkueeseen/
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #11 : 23.10.2017 klo 07:32:16

Siinä on kova "hankinta" taustoihin. Toivotaan että Keke antaa vastuuta.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #12 : 23.10.2017 klo 07:38:55

Todellakin kelpaa. Ylos
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #13 : 23.10.2017 klo 08:08:00

Tästä vielä seuran tiedote.

http://fchaka.fi/?p=6231
Tehtis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, FCMS


Vastaus #14 : 23.10.2017 klo 09:07:46

Aika messevä paluumuutto-uutinen tähän aamuun. Nyt vaan toivotaan, että Tainion pelilliset ajatukset kohtaavat Keken kanssa, ja ensi kaudella kentällä nähdään pari napsua taktisempi ja tämän kauden asenteella pelaava vastustajille vittumainen Haka Ylos
« Viimeksi muokattu: 23.10.2017 klo 09:11:05 kirjoittanut Tehtis »
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 23.10.2017 klo 10:25:59

Hieno uutinen kyllä! Jatkaako Pyykölä myös?
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #16 : 23.10.2017 klo 10:57:10

Jatkaako Pyykölä myös?

Jos olen oikein käsittänyt, niin ei.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 23.10.2017 klo 11:49:43

Tainiosta en osaa sanoa oikein mitään, mutta avausviestin myötä aloin toivoa Vastapallon Eurojackpot-voittoa.
Suomenliigan seuraaja

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 23.10.2017 klo 15:03:14

Itsekkin ajattelin antaa pelaajille nyt arvosanat ennen tätä täytyy tosin sanoa että Tainion tulo seuraan on aivan loistava juttu! Toivottavasti samat taktiset ajatukset kuin Kekellä ja tulos näkyisi kaudella 2018 ainakin paremmpan puolikkaan puolella. Ja sitten arvosanoihin

Maalivahdit

Tuomas Karjanlahti 7-
-Ajoittain hyvää suorittamista ja hänen avullaan taidettiin muutamat pisteetkin hakea, mutta edelleen liian epävarma aloittavaksi maalivahdiksi.

Ville Kauppinen 7
-Pelasi paremmin kuin Karjanlahti mutta ei mitenkään vakuuttavasti ja tuo loukkaantumis kierre kyllä pitäisi pikku hiljaa saada katki...

Joonas Immonen - 
-En nähnyt tarpeeksi Joonaksen pelaavan että voisin antaa arvosanaa potentiaalia kyllä löytyy ykkösen yhdeksi parhaista maalivahdeista.


Puolustus

Ville-Valtteri Starck 8
-Ajoittain todella hyvää työtä puolustuksessa mutta varsinkin alkukaudesta erittäin epävarma toivottavasti kehittää peliään ensi kaudella.

Paavo Ahola 7-
-Pääsi harvoin näyttämään ja ihan syystä kentällä epävarma enkä näkisi tällä pelillä Aholalle jatkoa ainakaan Hakassa.

Juho Saarinen 7
-Saarinen nosti tasoaan hieman viimekaudesta mutta kovan kilpailun johdosta Jami Kyöstilä nappasi paikan kesken kauden avauksessa näin ollen Saariselle en voi parempaa numeroa antaa.

Mikko-Petteri Latosaari 8
-Hyvä kapteeni pelasi hyvällä tasolla tosin ajoittain epävarma toivottavasti tämä korjaantuu ensi kaudella potentiaalia on ykkösen parhaiden pakkien joukkoon nousemiseen.

Diogo Tomas 9½
-Hakan paras pakki ei vastaa Pirttijoen tasoa ainakaan vielä potentiaalia löytyy paljon ja varmasti yksi Haka pelaajista jotka tulevaisuudessa nousevat Veikkausliigaan asti!

Jami Kyöstilä 7½
-Jami pelasi ihan mallikkaan kauden mutta sama asia täytyy sanoa mitä monesta muustakin pelaajasta... Liian epävarma vielä tällä hetkellä.

Henri Malundama 7½
-Mamba mennyt eteenpäin paljon mutta edelleen peli aika fifty-fiftyä välillä loistavaa työtä välillä pahoja virheitä puolustuksessa.


Keskikenttä

Jaakko Rantanen 10
-Jaakko pelasi aivan loistavan kauden enkä näe mitään syytä miksi Jaakolle ei voisi povata kelpo uraa Veikkausliigassa asti!

Omar Khary -
-En nähnyt häneltä kauheasti näin ollen arvosanaa en voi antaa.

Patrik Ahonen -
-Sama syy kuin Kharylla.

Tuomas Lähdesmäki 8
-Oikein keskikentän työmyyrä painaa työtä ylöspäin hyvällä prosentilla kunnon läpimurto ensi kaudella?

Erkka Helminen 9-
-Erkka pelasi oikein mallikaasti kentälle päästessään hienoja maaleja ja pisteitäkin hankki.

Anton Popovitch 8½
-Hyvää ja varmaa peliä koko kauden mahdollisuus hyväksi Veikkausliiga pelaajaksi on olemassa.

Arlind Basha 7+
-Ei saanut paljoa näytönpaikkoja pelasi ihan keskinkertaisesti ei ylistämistä mutta ei myöskään lyttäämistä.

Joona Kari -
-Ei minuutteja ei arvosanaa.

Niilo Mäenpää 8
-Hyvä kausi Niilolta kaikin puolin lähtö enemmän kuin todennäköinen joten toivotan onnea uran jatkon suhteen toivottavasti pärjäät minne ikinä menetkin.

Emenike Mbachu 9½
-Olen tykännyt Emenikestä siitä asti kun tuli Hakaan pelasi jälleen loistavan kauden puolustussuuntaan paransi peliään paljon jatkosopimus olisi tärkeä saada.


Hyökkääjät

Antto Hilska 8-
-Ei kunnon näytönpaikkaa pelasi pelaamansa pelit hyvin toivottavasti saa ensi kaudella enemmän peliaikaa potentiaalia on kyllä.

Kalle Multanen 10
-Pahoja ohivetoja oli muutamia mutta maalikuninkuuden jos voittaa ei voi olla pelannut kuin hyvän kauden.

Topi Järvi -
-Ei kunnolla peliaikaa sopimus purettiin ei arvosanaa.

Jonni Thusberg -
-Tulevaisuuden nimi ei kuitenkaan näyttöjä tällä kaudella ei arvosanaa.

Frido 8
-Erittäin hyvä peleissä joissa pelasi toivottavasti saa ensikaudella lisää peliaikaa.

Velmu Vilmunen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka


Vastaus #19 : 23.10.2017 klo 18:46:40

Emeniken kausi ehkä pieni pettymys, alkukaudesta oli malttia pitää palloa mutta loppukauella otteissa näky liikaa hätiköintiä. Hukkas paljon hyviä maalipaikkoja joista ois pitäny saaha upotettua. Toki laadukkaita keskityksiä antaa pelissä kun pelissä mutta riittääkö se jatkosoppariin? Toki kehitystä näkynyt tietyillä osa-aluilla, kuten puolustuspelaamine, kaksinkamppailut
« Viimeksi muokattu: 23.10.2017 klo 19:09:56 kirjoittanut Velmu Vilmunen »
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #20 : 24.10.2017 klo 15:01:44

Tainiolla taitaa olla paskiksella kesäasunto joten nurmikonleikkuu vaihtuu muovin haisteluun.
KorkkiKiinni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mystis: Kausikorttimyynti korkeakorkoista lainaa.


Vastaus #21 : 25.10.2017 klo 11:56:12

Tästä vielä seuran tiedote.

http://fchaka.fi/?p=6231

Meneekö ite kentälle kans?
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #22 : 25.10.2017 klo 13:57:31

http://fchaka.fi/?p=6236

Cupin lohkovaihe on arvottu. Mieluummin olisin nähnyt Hakan jättäytyvän pois tuosta pelleilystä, mutta siellä sitä nyt ollaan.

Meneekö ite kentälle kans?

Eiköhän tuo vielä vahvistaisi Hakaa, mutta tuskinpa pelaa.
Aarhus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Im nobody,nobody is perfect,therefore Im perfect


Vastaus #23 : 25.10.2017 klo 19:34:04

Tässä näkee kuinka vaikea arvostelulaji jalkapallo on.

Jotkut ei näe mitään. Jotkut näkevät vain jotain. Jotkut näkevät vain sen minkä haluavat nähdä. Jotkut näkevät taas kaiken vaikka eivät olisi olleet edes matseissa.

Omissa soi tänä vuonna aivan turhan usein. Siksi siis kaikille joukkueen maalivahdeille "huonoimmat" arvosanat ja arvostelut. Syy toki olisi voinut olla "ehkä" huonosti toimineessa keskikentän puolustuspelaamisessa ja "ehkä" paikoitellen aivan kuutamolla olleista puolustuspelaajista.

Surkea kausi joukkueelta kokonaisuudessaan.

Mutta onneksi kaikki kommentoijat ovat oikeassa, ainakin omasta mielestään. Siksi ei kannata ottaa näitä hauskoja arvosteluja ja kommentteja ihan tosissaan. Futistahan tämä vaan on. 


Samoilla linjoilla. Olen odottanut, että melko hyvin kasassa pari kautta pysynyt nuori jengi kehittyisi kausi kaudelta. Nyt täytyy todeta, että askeleet on aivan liian hitaita. Taso ei vaan riitä ja heilahtelee liikaa matsista toiseen. Maalivahtiosasto ei ole vakuuttanut. Puolustus vuotaa kun seula. Turha hehkuttaa Pirttijokia ja Mikkiksiä jos kaudessa menee omiin 35+ maalia.

Itse toivoisin joukkueeseen ensi kaudelle johtajuutta profiilipelaajan muodossa. Verkot vesille.
Raimo123

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 25.10.2017 klo 19:35:44

http://fchaka.fi/?p=6236

Cupin lohkovaihe on arvottu. Mieluummin olisin nähnyt Hakan jättäytyvän pois tuosta pelleilystä, mutta siellä sitä nyt ollaan.


Josko nuo voisi ottaa hyvänä harjoitteluna sarjakautta varten?

 
Sivuja: [1] 2 ... 38
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines