FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.10.2018 klo 02:54:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: FC Legirus Inter 2018 - meno vaihtui ja se oli siinä  (Luettu 41238 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Levante Utd

Poissa Poissa


Vastaus #100 : 02.12.2017 klo 21:39:51

Viitannet tuonne Venäjän suuntaan ja toisaalta venäläisten tapaan "viedä suomalaista jalkapalloa eteenpäin"
Jokainen tulkitkoon haluamallaan tavalla mutta tummennettua en allekirjoita.
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #101 : 06.12.2017 klo 16:01:06

Jokainen tulkitkoon haluamallaan tavalla mutta tummennettua en allekirjoita.

Siksipä sekin sana oli lainausmerkeissä
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #102 : 17.12.2017 klo 00:55:28

Muistutukseksi että Legiruksesta jäi myös jotain perintöä. Tuolla lisää....
http://futisforum2.org/index.php?topic=173826.150

Usea tuollakin viime vuosina kommentoinut forumisti oli niin "uskossa" Legirus-touhuun että hieman huvittaa heidän puolesta.
AndyLove

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS & Liverpool


Vastaus #103 : 14.02.2018 klo 23:47:22

Aivan mielettömän hienoa kaukonäköisyyttä kyllä osoitit. Tuollaisella tietämyksellä ja riskin oton haluttomuudella varmaan onnistuttaisiin välttämään kaikki epävarmat kokeilut. Kun olisi Legiruksessa uskottu sinua silloin kaksi vuotta sitten, kun murskaavasti nousivat nelosesta ja rakensivat hallin, olisi Vantaan ja erityisesti Korson jalkapalloilu aivan eri mallillaan. Ja varmasti paljon hienompi hallikin olisi rakennettu, jota nuoriso ei olisi rikkonut.

Sääliksi käy hölmöjä, kun uskoivat unelmiin ja yrittivät.

Nyt vasta heräsin tähän. Luin koko topicin juuri ja tähän teki mieli tarttua.

Kuulostaa ihan joltain WinClubin, OneCoinin tai vastaavan kusetuksen uhrin puolustelu itkulta. "Ylos" Ei tosiaan tarvinnut pari vuotta sitten olla hirveän kaukonäköinen tai edes millään tavalla fiksu, että tämän lopputuloksen osasi ennustaa. Itse en menneenä vuonna enää tilannetta seurannut, oli mennyt ihan ohi että jo kauden alussa oltiin pistetty hanat kiinni, kun vedonlyönnin osalta tilastoja ja taulukoita seuratessa Legiruksen meininki ei näyttänyt mitenkään erikoiselta, mutta loppukauden sukellus yllätti. Nyt sillekkin löytyi järkevä selitys.

En edelleen ymmärrä, mihin nämä fanipojat nyt näkivät tämän touhun menevän pitkällä tähtäimellä? Ja että miksei venäläistaustaisten rahaihmisten kiinnostus suomalaiseen ja täällä vielä kaiken kukkuraksi korsolaiseen urheiluun ja siinä vielä kaiken kukkuraksi futikseen, aiheuttanut teissä minkäänlaista ihmetystä?
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 15.02.2018 klo 09:05:28

Kuten aikoinaan kirjoitin, kun Jallu seuraan tuli että tulevaisuus on juniorityössä eikä seuralla ole mitään ideaa ainoastaan pitää edustusjoukkuetta hengissä. En ymmärtänyt silloista Jallun tuomaa uutta strategiaa, jossa junnuille näytettiin ovea.  Nyt seura mennyt konkurssiin ilmeisesti?

Noin vuosi sitten Jallun kirjoitus

Olen myös rakentanut seurajohdon hyväksyttäväksi strategian (visioineen), jonka perustana on juuri seuran olemassaolon oikeutus, sen paikka ja rooli suomalaisella (sekä vantaalaisella) futiskartalla. Legiruksen täytyy tuoda jotain lisäarvoa, muuten tässä hommassa ei olisi mitään järkeä. Tuo lisäarvo on espanjalainen valmennus ja keskittyminen tällä hetkellä edustusjoukkueeseen. Lähialueella on noin 3500 junioria koko ajan paremmin hoidetuissa seuroissa. Ei ole mitään järkeä polkea heidän varpailleen, vaan löytää niitä keinoja, joilla yhteiselosta olisi hyötyä kaikille. Kysymyksessä on siis seuran profilointi, josta myös piirissä ja liitossa niin paljon puhutaan. Jos nyt sitten väitteen mukaan piirissä ei tätä ymmärretä, niin kyseessä ovat varmaan samat tahot, jotka muutenkin ovat luoneet käsityksensä hyvistä seuroista ja sitten niistä muista
« Viimeksi muokattu: 15.02.2018 klo 09:46:03 kirjoittanut valmennustiimi »
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #105 : 15.02.2018 klo 10:04:37

Junnujen ylläpitämiseen ei ollut yksinkertaisesti resursseja, vaan kaikki laitettiin edustuksen toiminnan ylläpitämiseen. Jo aiemmin Legirus oli nyhtänyt aivan tähtitieteellisiä summia junnujen vanhemmilta, joten sinänsä ymmärrän, miksi sille tielle ei haluttu lähteä. Tämä toive yhteistyöstä muiden seurojen kanssa varmaankin luotti siihen, että asema Kakkosessa pitää ja Legirus olisi näin Vantaan "ykkösseura" ja sitä myötä houkuttelevin. Muut - TiPS lähinnä - lähtivät toki mukaan panostamaan miesten joukkueeseen, mutta itselle ei oikein auennut, mikä Legiruksen tavoite oli pitkällä tähtäimellä, enkä saanut tähän mitään vastaustakaan.

Lopulta Legirus kaatui siihen, mistä sitä alun perin on syytetty: pikavoittojen tavoitteluun. Vaikka he selvisivät Kakkosessa, niin ei ollut alkuunkaan selvää, mihin tällä pyrittiin.
FCSTOKE

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 15.02.2018 klo 11:07:20

Väärä topikki.
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #107 : 15.02.2018 klo 11:10:23

Väärä topikki.
Tämän voisi muutenkin siirtää vaikka muihin sarjoihin.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #108 : 15.02.2018 klo 14:38:11

Samapa se on muistokirjoituksia käydä läpi täällä, kun eivät missään enää pelaa.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines