FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.02.2019 klo 14:40:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Monta maalia Boris ehtii tehdä?
0-3 - 78 (30%)
4-6 - 47 (18.1%)
7-9 - 30 (11.5%)
Helvetisti - 105 (40.4%)
Äänestäjiä yhteensä: 260

Sivuja: 1 ... 55 [56] 57 ... 278
 
Kirjoittaja Aihe: RoPS 2018 - Lopussa seisoo. Kiitos!  (Luettu 1040381 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
topi20

Poissa Poissa


Vastaus #1375 : 09.02.2018 klo 20:27:10

Noh. Panikoida tietysti voi jos niin haluaa. Takana on käytännössä kolme peliä eikä tietenkään tulokset ole olleet tyydyttäviä. Toisaalta hölmöhän nyt olisi lähteä paskomaan housuun ja heittää alun treenikautta hukkaan vaihtamalla takaisin malispalloon, etenkin, kun valmennus selkeästi haluaa hakea monipuolisempaa peliä. Itse pidän siitä ajatuksesta, että pyritään pitämään pallo omalla joukkueella ja pyritään etsimään niitä linjoja murtavia paikkoja vastustajaa liikuttamalla. Toki tällä hetkellä ei olla lähelläkään sitä tilannetta, että se olisi kovin toimivaa. Pelissä kuitenkin näkyy merkkejä, että siihen halutaan pyrkiä. Korkea, aggressiivinen prässi on toistaiseksi vielä myrkkyä pelin avaamiselle, mutta itse uskon, että niitä malleja löytyy treenin ja pelin kautta.

Omaan silmään näyttää siltä, että tällä hetkellä isoimmat ongelmat pallonhallinnan osalta löytyvät (Geffrardista huolimatta) kymppipaikalta, kärjestä ja laitureista. Suken ja Edun valuessa alaspäin peliä käynnistämään, jää kympissä tänään pelannut Lingman liian kauas eikä tee liikettä alaspäin pelattavaksi. Laitapakithan hakeutuu peliä avattaessa jo varsin ylös, joten oikein ajoitettujen liikkeiden kautta niitä ylivoimia ja tiloja voitaisiin muodostaa. Laitapelaajat taas tuntuivat jatkuvasti tekevän hivenen harkitsemattomia liikkeitä pelattavaksi. Laitapelaajan kuitenkin tulisi kyetä oikea-aikaisiin liikkeisiin linjan taakse tai sitten pelaamaan itsensä yhden syötön ja liikkeen kautta vapaaksi. Hyökkääjäksi tarvittaisiin kyllä pelaaja, joka kykenee pitämään palloa hallussaan jotta hyökkäys saisi vielä tukea nousevilta pelaajilta. Simo nyt ei vain ole sellainen hyökkääjä, Borre taas olisi. Jotenkin mietin, että Oulun piikissä oli sellainen pelaaja, meillä ei.

Sitten tietysti kakkosesta tulleet vahvistukset. Eiväthän he ole lainkaan vakuuttaneet. Toisaalta en nyt itse henkilökohtaisesti tuomitsisi kumpaakaan lopullisesti flopiksi. Jotenkin esimerkiksi tämän Geffardin osalta tulee sellainen tunne, että ihan jäätävä paine on osoittaa, että on toinen ykköstoppareista ja niitä hätäilystä johtuvia virheitä vain tulee. Segawa taas toistaiseksi tekee pallollisena aina juuri sen huonomman ratkaisun, mutta eihän muutenkaan peli pallollisena ole sellaista, joka mahdollistaisi helpot valinnat. Löytyisiköhän se sitten treenin kautta? Toivon niin.

Kaikin puolin itse en paskoisi ihan vielä housuuni. Viime vuonna cupin peleissä Timo tuomittiin turistiksi kun oikein tarkkaan muistelen.

edit. Geffard taisikin tulla ykkösestä vai muistanko väärin?

Geff .Tuli Eif ykkösestä. Joku jossain vertas Obiloria Geffiin. Ero on kuin yöllä ja päivällä.
Joo. Katson just INT- TPS peliä. Rähmönen jo pelottaa.
Maccarone

Poissa Poissa


Vastaus #1376 : 09.02.2018 klo 20:42:58

Edellisiin peleihin verrattuna Okkonen oli selkeä pelintekijä ja tuli topparien väliin tekemään peliä, kun reunat nosti ylös. Muinonen ja Lingman jäi tässä systeemissä pallottomiksi hyvin usein. Mielummin tuo haku monipuolisemmaksi, jossa keskellä pelaajat liikkuu ja auki tullaan terävästi, kukin tilanteen mukaan, ei pakotettuna yksi ja sama pelaaja. Väisänen kun osaa avata peliä, niin ei sitä jalasta mielestäni tarvisi keskustan pelurin hakea.

Prässistä ei vielä osata pelata ohi, vaan Simolle lähtee karkeampaa palloa paineistettuna. Hyvin on Roiha tuota targetin roolia hoitanut, oikeastaan olen aika yllättynyt miten hyvin.

Sen voi sanoa, ettei kolmeen peliin mitään mullistavaa ole tapahtunut. Lappalainen on vaarallinen, mikä ei ole yllätys, muuten ei mitään ihme elämyksiä ole katsojalle tullut, että olisipa joku juttu taktisesti tosi hyvä, tai joku pelaaja kehittynyt.

Yhtä kaikki nopeutta pelin avaamiseen ja sitten harjoittelemaan niitä malleja koska kannattaa mennä nopeasti ja koska pitää palloa. Tuo on aika mitätöntä hallintaa kun pitää puolustuksella palloa, jota liikutetaan paskoilla syötöillä kuudella pompulla ja kaveri seisoo paikallaan pitäen pelin edessään ja vaihtelee vaan vartioitavia pelaajia puheella. Toki tämä vaatii sitä keskikentänkin rikkovaa pallotonta liikettä, että vastustaja voisi jonkun vartioinnin hukata.
keane

Poissa Poissa


Vastaus #1377 : 09.02.2018 klo 22:24:54

Viime kausi tullee näyttäytymään ajan kanssa Malisen mestarityönä.
Mutta annetaan aikaa vielä.

Tämä. Materiaalin ja muun sösssötyksen taakse on turha yrittää piiloutua. Viime kauteen lähdettäessä lähtökohdat olivat huonommat.

Nämä pallonhallinnat ei vie suomalaisia pelaajia ulkomaille. Maailmalta löytyy kollektiiviseen hierontaan parempia osaajia.
alarima

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juntti rasisti


Vastaus #1378 : 09.02.2018 klo 23:42:07

Tämä. Materiaalin ja muun sösssötyksen taakse on turha yrittää piiloutua. Viime kauteen lähdettäessä lähtökohdat olivat huonommat.

Nämä pallonhallinnat ei vie suomalaisia pelaajia ulkomaille. Maailmalta löytyy kollektiiviseen hierontaan parempia osaajia.
Ja miksi hankitaan divariulkkareista tähän pallonhallintaan sopimatonta vaihtopenkkikamaa, jopa minä näen että tällä mstdkulla ei pyöritä parsaa, vaan ropsi umpisolmuun. Vielä olisi aikaa reagoida!
peksi88

Poissa Poissa


Vastaus #1379 : 09.02.2018 klo 23:46:10

Tämä. Materiaalin ja muun sösssötyksen taakse on turha yrittää piiloutua. Viime kauteen lähdettäessä lähtökohdat olivat huonommat.

Nämä pallonhallinnat ei vie suomalaisia pelaajia ulkomaille. Maailmalta löytyy kollektiiviseen hierontaan parempia osaajia.
Samaa mieltä. Ei tuo pelaajamateriaali mikään aivan surkea ole. Siellä pitäisi olla viimeisten kausien perusteella ihan liigatason pelaajia: Reguero, Okkonen, Muinonen, Roiha, Lappalainen, Hyvärinen, Väisänen, Hämäläinen ja Järvenpääkin. Hankinnat ja testisopimuksella olijoista kukaan ei ole vielä kyllä vakuuttanut. Joka tapauksessa tuo materiaali on varmasti parempi kuin Ropsia pelillisesti vieneiden Kemin ja Acon. Joukkue vain alisuorittaa pahasti tällä hetkellä. Toki yksittäiset pelaajat ovat nytkin pelanneet kokonaisuudessaan ihan hyvällä tasolla: Reguero, Okkonen, Roiha, Muinonen ja Lappalainen.

En osaa kyllä sanoa, että voiko tuo taktinen ja henkinen puoli pompata yhtäkkiä paria pykälää ylöspäin, jotta oltaisiin pelillisesti liigatason joukkue lähiaikoina. On aivan varma, että Ropsin valmennuksessa ja taustoissa mietitään nyt kovasti keinoja parempaan peliin. Eihän siellä täysin sokeita omalle toiminnalle voida olla.

Tuo sopivan pelitavan pohtiminen ei ole tällä hetkellä kovin yksinkertaista. Varmasti 99% Ropsia kannattavista ja katsovista toivoo, että pelattaisiin perinteistä Ropsin pelitapaa eli suoraviivaista, aggressiivista ja äijämäistä jalkapalloa. Nyt kuitenkin valmentaja-Koskela on pelien ja puheiden perusteella pallonhallintaa ja lyhytsyöttöpeliä tuova valmentaja. Luulisi, että tämä tiedettiin seurajohdossa, kun miehelle lyötiin useamman vuoden soppari kouraan (muistetaan valmentajavalinnan ja sopimuksen pituuden riskin pohdinnassa, että palkka kaiken järjen mukaan puolet Malisen palkasta). Valmentajavalinnan yhteydessä seurajohto kuitenkin ilmoitti, että Ropsin pelitapa pysyy, mutta pieniä mausteita siihen tulee uuden valmentajan mukana. Se hieman ihmetyttää. Sitten hankinnat on tehty tämän uuden valmentajan ja hänen pelitapansa mukaan, eli pientä ja näppärää noin 170 cm ja fyysisesti heikkoa Segawaa, Lingmania, Calimania ja Agnaldoa (yksi toppari lisäksi pakkohankintana). Tämän hetken materiaali on fyysisesti ja kooltaan niin heikko ja pieni, että mikä tälle porukalle on se paras pelitapa? Toki tietääkö kukaan, kuinka tiukasti Koskela on sitoutunut tähän tämän hetken pelitapaan? Tietääkö tästä joustavuudesta kukaan, jos Koskela on valmentanut miesten tasolla päävalmentajana vain vuoden Kakkosessa Klubi04:sta (poikia)?

Sekavasta ja vaikeasta tilanteesta huolimatta uskotaan parempaan.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018 klo 00:18:26 kirjoittanut peksi88 »
alarima

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juntti rasisti


Vastaus #1380 : 10.02.2018 klo 00:00:59

Materiaali vieläkin riittäisi liigaan, mutta...toivotaan että valmennuksella riittää rohkeutta toteuttaa itseään. Malinen pystyi siihen ja siitä kiitän malista, kuin myös rahapussia. Nyt toivon myös samaa resurssia kuin malinen saisi/olisi saaaneet muutkin.
alarima

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juntti rasisti


Vastaus #1381 : 10.02.2018 klo 00:15:31

Nyt vedetään virtas karo vaateilla, eli  että budjetti on ok, mutta pelaajia ei saa. toivoisin etä ei näin kokemattomat valmentajat joutuisi ikinä samaan liemeen kun nyt joutuvat. Toki jostain on aloitrttava, mutta...
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #1382 : 10.02.2018 klo 00:36:55

Totuushan on se että AC Oululla on vähintään saman tasoinen materiaali tai oikeastaan parempi kuin RoPSilla. Keskellä Jair ja Tangko taitavempia kuin Okkonen ja Muinonen. Kymppipaikalla Josue Soto vähintään saman tasoinen jos ei parempi kuin Lingman. Hyökkäyksessä Morin selvästi parempi kuin Roiha. Topparit Heikkinen ja Nurmos selvästi parempia kuin Väisänen ja Geffrard. Laidat ropsilla ehkä sitten vähän paremmat. Tällä hetkellä veikkaisin että suora putoamista vastaan kamppailee RoPS ja TPS.

Onkohan Koskela ollut vähän naiivi tai aliarvioinut liigan tasoa kun hommannut kakkos divari pelaajan segawan avauksen pelaajaksi ja vaatimattoman kauden ykkösessä pelanneen geffrardin. Vähän sellanen tunne että pelaajat on hankittu sellasella fiiliksellä että toivotaan nyt vaan että ihme tapahtuisi pelaajien kehityksessä ja pistetään kaikki toivo sit siihen ilman mitään varmuutta oikeastaan mistään. Vaikea kausi tulossa
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018 klo 00:50:42 kirjoittanut laitakoira »
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #1383 : 10.02.2018 klo 00:39:02Hyvää pohdintaa, kyllä muutos tulee olemaan iso. Koskela ei ole varsinaisesti tunnettu kokemuksesta eikä joustavuudesta, vaan yksityiskohtiin ja pimputteluun niin tiukasti sitoutunut valkku ettei nähnyt vuoden liigatulokkaassa Kakkosen pelaajaa kun hän ei oikein sopinut systeemiin. Valitettavasti RoPSissa ideologiseen haihatteluun ei ole varaa yhtään. Malinen otti kaiken irti siitä mitä oli käytettävissä ja sai nipun pidettyä ylhäällä, jopa ylemmässä puolikkaassa. Pitkälti persoonallaan ja suhteilla + johdolta vaatimallaan rahalla houkutteli tarvittavat pelaajat. Nyt ei ole kuitenkaan vielä aika lynkata Koskelaa, olisi melkein uskomatonta jos peli isojen muutosten jälkeen nyt toimisi. Juhannuksena sen kuitenkin pitäisi toimia tai tulee pitkä ja sateinen kesä.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018 klo 00:44:11 kirjoittanut supstanssi »
alarima

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juntti rasisti


Vastaus #1384 : 10.02.2018 klo 01:32:28

Surkeat brassit pois nyt aluksi ja aikaa olisi hankkia hyödylliset ulkkarit tilalle. Segawa ja kefferi nyt jälleen on niitä vaihtopenkkiturhakkeita, mutta vielä olisi aikaa kunnon scouttaukselle. Osataanko?
Niistaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kusitauko!


Vastaus #1385 : 10.02.2018 klo 07:17:25

Totuushan on se että AC Oululla on vähintään saman tasoinen materiaali tai oikeastaan parempi kuin RoPSilla. Keskellä Jair ja Tangko taitavempia kuin Okkonen ja Muinonen. Kymppipaikalla Josue Soto vähintään saman tasoinen jos ei parempi kuin Lingman. Hyökkäyksessä Morin selvästi parempi kuin Roiha. Topparit Heikkinen ja Nurmos selvästi parempia kuin Väisänen ja Geffrard. Laidat ropsilla ehkä sitten vähän paremmat. Tällä hetkellä veikkaisin että suora putoamista vastaan kamppailee RoPS ja TPS.


 Nurmos voi kait olla parempi mitä Geffrard, ??? Mako nyt on Morjes, Väisänen hyvä avaava puolustaja. Morin on varmasti kovempi mitä Roiha, teki vaikutuksen. Suken, Edun ja Lingmanin tilanteista jännää ajatelmaa, Antti tietenkin voi hidastua vanhoilla päivillään, Muinonenhan tais tulla vähän Saniaisten takaa, että oli vielä Liigassa tekijä, eikait Lingman oo uus Freda Lassas?
Ray79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS. Kaikki suomen eurotiimit


Vastaus #1386 : 10.02.2018 klo 10:19:33

En vielä painais paniikkinappulaa näiden talvihöntsien perusteella. Pari laadukasta hankintaa vielä niin hyvä tästä vielä tulee. Vähän itsellänikin epäilyttää tuo Koskelan taktiikka, mutta annetaan miehelle aikaa vielä.
alarima

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juntti rasisti


Vastaus #1387 : 10.02.2018 klo 10:27:33

Mitä me muuta voisimme tehdä kuin antaa aikaa? Malinenkaan ei missään nimessä ollut mikään suosikkivalmentajani,mutta hänkin pystyi muuntautumaan. Toivottavasti hinkkausduokin, jos tämä vepsuimitaatio ei toimikaan sarjan alkaessa. Pari-kolme pelaajaa tarvitaan ehdottomasti lisää tai muuten hukka perii, vaikka Karo olisi puikoissa.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #1388 : 10.02.2018 klo 11:20:06

Surkeat brassit pois nyt aluksi ja aikaa olisi hankkia hyödylliset ulkkarit tilalle. Segawa ja kefferi nyt jälleen on niitä vaihtopenkkiturhakkeita, mutta vielä olisi aikaa kunnon scouttaukselle. Osataanko?
Jotenkin tuntuu että seuralla on olllut vähän liiankin turha kiire päällä hankkittaessa näitä ulkkareita. Yleensähän ajatellaan että jos ulkomaalisia hankitaan niin pitää olla selkeitä vahvistuksia, muuten voi yhtä hyvin ottaa suomalaisia junnuja täytemiehiks tai ringinleventäjiks. Kukaanhan näistä puolustajista ei ole selkeitä vahvistuksia. Jos verrataan, niin viime vuonna hankittiin laitapakiksi David Addy ja toppariks Ivan Tatomirovic. Tänä vuonna siellä on Segawa ja Geffrard alasarjoista... Eroa on kuin yöllä ja päivällä.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018 klo 11:22:54 kirjoittanut laitakoira »
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #1389 : 10.02.2018 klo 11:42:10

Viime vuoden löydöt tulivat (tuurilla) huhtikuun alussa ja nyt valmennusjohto on varmaan halunnut joukkueen ajoissa kasaan. Okkosen selkeä turhautuminen toisaalta pelottaa, mutta toisaalta antaa uskoakin. Joku uskaltaa sanoa ja kaivaa sitä taistelua vaikka väkisin.
Woland

Poissa Poissa


Vastaus #1390 : 10.02.2018 klo 11:55:01

Onhan sinne nytkin kaavailtu paria myöhäisempää ulkomaalaista, joskin uusi brassi taisi olla se toinen. Segawa ja Geffrard ovat enemmän Cem Felek -osastoa.

Ja kannattaa muistaa, että Addyn debyytti oli aivan täydellinen katastrofi Kupittaalla.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #1391 : 10.02.2018 klo 13:12:20

Onhan sinne nytkin kaavailtu paria myöhäisempää ulkomaalaista, joskin uusi brassi taisi olla se toinen. Segawa ja Geffrard ovat enemmän Cem Felek -osastoa.

Ja kannattaa muistaa, että Addyn debyytti oli aivan täydellinen katastrofi Kupittaalla.
Ei näytä siltä että olisivat Cem Felek osastoa koska eivät ole arpoja. Koskela on näitä pelaajia katsastanut koko viime kauden ja nyt pistänyt koko luottonsa näihin miehiin. En usko että on realistista ajatella että sinne tulee enää jotain kovempia nimiä puolustukseen vaan se osasto on nyt siinä. Viime vuonna oli Nurmela, Järvenpää, Addy, Hyvärinen laidalla ja Väisänen, Tatomirovic ja Hämäläinen toppareina. Tänä vuonna siellä on Segawa, Järvenpää ja Hyvärinen laidalla ja toppareina Hämäläinen, Väisänen ja Geffrard. Eli Geffrard korvaa suoraan Tatomirovicin. Toki on mahdollista Myös että Segawa on Nurmelan korvaaja ja Addyn tilalle voi sit vielä tulla joku vaikka eihän viime vuonnakaan häntä korvattu millään uudella pelaajalla. Mielestäni brasseissa on kuitenkin potentiaalia. Caliman teki ihan pirteän sisääntulon eilen ja Agnaldo vaikutti aika taitavalta ja maali vielä siihen päälle eilen.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018 klo 13:14:28 kirjoittanut laitakoira »
perde

Poissa Poissa


Vastaus #1392 : 10.02.2018 klo 14:07:15

Valmennus vaihtui, mutta luokattomien ulkomaalaispelaajien virta jatkuu. Geffrard on löysä, kömpelö ja hidas. Segawan puutteet pelikäsityksessä ja sijoittumisessa ovat niin suuria, ettei niitä pysty paikkaamaan pelkällä nopeudella. Brassit onneksi koeajalla.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #1393 : 10.02.2018 klo 17:28:20

Nyt kun tuota peliä katsoo tallenteelta, niin onhan siinä tekemistä, mutta on siinä ihan hyviäkin elementtejä. Eilisen pelin kannalta on olennaista, että segawa, jeffrard ja lingman epäonnistuivat. Kun kolme kaveria pelaavat sinne päin, niin vaikea on peliä voittaa. Segawalla on paljon tekemistä pallolisessa pelissä, kun siellä ois paljon hyviä mahdollisuuksia ja silti löytyy huono syöttö huonoon paikkaan tai sitten joku alibisyöttö maalivahdille.

Sinällään ymmärtää näiden hankintojen peluutuksen, kun ei sitä peliä oikein opi kun pelaamalla. Toivoa sopii, että taso nousee parissa kuukaudessa. Geffrard seilaili välillä ihan ulapalla ja se loi taas muulle linjalle pahasti paikattavaa.

Toisaalta taas kaikki kolme cupissa päästettyä maalia on olleet helppoja virheitä ja ne on korjattavissa. Lisäksi kahdessa edellisessä pelissä pelin lopussa on ollut hyvät tekopaikat ja jos ja jos.. Toinen jännempi juttu on, että Kemi-pelin jälkeen Okkonen kertoili, että ei tässä hätää ole kun on jauhettu vain pelin avaamista ja kyllä se siitä paranee ja nyt eilisen jälkeen oli turhautunut ja kertoili, että vielä opetellaan toisten nimiä. Mitä siellä on viikko tehty? Oliko se vain pettymyksen aiheuttamaa turhautumista vai onko takana jotain muutakin?

Kenellekään tuskin tuli yllätyksenä, että cupin peleissä ollaan keskeneräisiä, mutta kyllähän tuo munalla hieronta kyrsii. Tosin ei se vuosi sitten juuri paremmalta näyttänyt tässä vaiheessa.
kuntohiihtelijä

Poissa Poissa


Vastaus #1394 : 10.02.2018 klo 18:08:36

Jos Lapin Kansan tiedot pitää paikkansa, niin viikon päästä pelataan AC Kajaania vastaan Ounashallin hornankattilassa. Pääsee ainakin omin silmin näkemään, onko edistystä tapahtunut.
tulostaulu

Poissa Poissa


Vastaus #1395 : 10.02.2018 klo 18:22:35

Nyt kun vielä on aikaa niin kaikki ulkkarit Regueroa lukuunottamatta vaihtoon. Kyl osaava ulkkari näyttää taitonsa tai edes yhden vahvuutensa 1-2 eka pelissä oli sit vastassa huippu tai huonompi joukkue. Regueroa lukuunottamatta kukaan näistä veljistä ei ole näyttänyt yhtään mitään.
Krannan Valderrama

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS #äimänkäki


Vastaus #1396 : 10.02.2018 klo 18:25:07

Toivottavasti ei päädytä samaan tilanteeseen kuin toissa kaudella, kun ulkkarit miehitti käytännössä koko vaihtopenkin.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #1397 : 11.02.2018 klo 01:27:54

Toivottavasti ei päädytä samaan tilanteeseen kuin toissa kaudella, kun ulkkarit miehitti käytännössä koko vaihtopenkin.
Siihen on kyllä suuri riski tänäkin vuonna mutta parasta voi toivoa. Olis myös ollu toivottavaa että näihin ulkkareihin oltais panostettu vähän enemmänkin aikaa kun mikään kiire ei missään vaiheessa ollut. Nyt on tarjottu sopimusta heti kaikille jotka suoriutuivat edes sinne päin parissa treenissä.. On mahdollista että yksi koskelan haasteista näkyy tässä kun ei ole liigassa ennen valmentanu eli on vaikeampi arvioida minkä tasoisia pelaajia sarja oikeasti vaatii. Varsinkaan pelkästään treenien perusteella harvoin pystyy arvioimaan onko pelaajasta oikeasti hyötyä tosi paikassa. Kaita ja moni muu hyvä esimerkki tästä.

Jos Lapin Kansan tiedot pitää paikkansa, niin viikon päästä pelataan AC Kajaania vastaan Ounashallin hornankattilassa. Pääsee ainakin omin silmin näkemään, onko edistystä tapahtunut.
Et kyllä siellä pysty mitään arvioimaan, aivan liian pieni kenttä.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2018 klo 01:40:50 kirjoittanut laitakoira »
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #1398 : 11.02.2018 klo 10:08:32

Brassit on koeajalla helmikuun loppuun eli siinä suhteessa ei riskiä liiemmälti ole. Sen sijaan haitijapani-akseli on se ongelma, kun kummastakaan ei oikein tahdo olla avauksen kaveriksi. Kaverit itsekin tietävät, että on näytön paikka pärjätä liigassa eli osa voi olla yliyrittämistä, mutta on se huolestuttavaa, jos ei ACOn kaltaista nippua vastaan tahdo pärjätä.

Toki perjantaista täytyy vielä sanoa, että ACO pelasi fiksusti ja antoi kaverin tehdä työt.
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #1399 : 11.02.2018 klo 17:20:55

Nyt kun tuota peliä katsoo tallenteelta, niin onhan siinä tekemistä, mutta on siinä ihan hyviäkin elementtejä. Eilisen pelin kannalta on olennaista, että segawa, jeffrard ja lingman epäonnistuivat. Kun kolme kaveria pelaavat sinne päin, niin vaikea on peliä voittaa. Segawalla on paljon tekemistä pallolisessa pelissä, kun siellä ois paljon hyviä mahdollisuuksia ja silti löytyy huono syöttö huonoon paikkaan tai sitten joku alibisyöttö maalivahdille.

Tähän osin eri.

Katsoin juuri tallenteelta eka puoliajan ja ainakaan siinä Segawalle ei yhtään virhettä, kaikki syötöt omille pelaajille, pari hyvää palloa kärkimiehelle, 3 omaa nousua joista 2 päätyi keskitykseen ja maalipaikkaan. Totta se että moni syöttö oli topparille mutta sitä se pallonhallintapeli osin on.

Hyväriselle oikeana pakkina paljon virheitä ja harhasyöttöjä.

Pallonhallintapeli vaatii keskikentältä paljon hakuja ja jos niitä ei ole, menee peli pyörittelyksi alhaalla.

Sinällään ymmärtää näiden hankintojen peluutuksen, kun ei sitä peliä oikein opi kun pelaamalla. Toivoa sopii, että taso nousee parissa kuukaudessa.

Juuri näin.

 
Sivuja: 1 ... 55 [56] 57 ... 278
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines