FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.06.2019 klo 05:43:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 65 [66] 67 ... 75
 
Kirjoittaja Aihe: JJK 2018 - Me tultiin takas!  (Luettu 402448 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
JiiPee

Poissa Poissa


Vastaus #1625 : 30.09.2018 klo 22:48:57

Kajaanissa haetaan ratkaisua kuherruskuukausikiimasta, valmentaja sai kenkää kolme kierrosta ennen loppua. Ennustan, että kausi päättyy hyvin, huonosti, tai jotain siltä väliltä.
Lenko

Poissa Poissa


Vastaus #1626 : 01.10.2018 klo 11:03:14

Valmennus ei tällä kaudella onnistunut. Kysymys ei edes ole, onnistuttiinko vaan se, olisiko kukaan muukaan onnistunut noista lähtökohdista. Tuskin. Mannisen pitäisi jatkaa, koska hän noista kahdesta on valmentajana kypsempi. Korhonen voi toimia oikeana tai vasempana kätenä. Vaihtaa ei kannata tässä vaiheessa.

03:t eivät ole vielä valmiita kantamaan vastuuta Kakkosessa, eivät edes 02:t yksittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta. 01- ja 00-ikäluokat ovat jo fyysisesti pystyviä miesten peleihin ja vastuuseen, mutta hekin tarvitsevat niitä kokeneita pelaajia pääosan kentällisestä, jotta homma pysyy kasassa.

On kyllä helpottava uutinen, jos JJK:n talous on edes siinä kunnossa, että Kakkoseen lähdetään eikä laiteta lappua luukulle.
51 days

Poissa Poissa


Vastaus #1627 : 01.10.2018 klo 11:48:13

Säilyttiin tai tiputtiin, suuria ja kovia ratkaisuja joutuu tekemään kulukurin kanssa joka tapauksessa. Palkka vaihtuu monella talkoohengeksi ja löytyykö sitä enää nykymaailmassa, moniko kokee seuran niin rakkaaksi, jää nähtäväksi.
Urpo Tomera

Poissa Poissa


Vastaus #1628 : 01.10.2018 klo 14:01:17

Joukkueen pelissä on ollut taktisesti niin paljon pielessä koko kauden ajan, että melkein toivoisin Manun saavan jonkun ulkopuolelta tulevan valmentajan kaverikseen ensi kaudelle. Mieluummin vielä niin, että Manu jatkaa pelaajana ja toimii samalla kakkosvalmentajan roolissa. Toki Manu ja Korski joutuivat kusiseen paikkaan ja loukkaantumisia on ollut ihan riittävästi, mutta kyllä peruspelaamisen tason olisi pitänyt olla huomattavasti korkeammalla tasolla. Ongelmat olivat nähtäsissä jo harjoituspeleissä, mutta samat typerät virheet toistuvat pelistä toiseen. Selkeällä pelitavalla ja ohjeistuksella olisi voitu välttyä monelta takaiskulta, esimerkkinä HIFK:n avausmaali lauantaina.
lipunostaja
Vastaus #1629 : 01.10.2018 klo 14:17:14

Urpo Tomera, tästähän on juuri kysymys. On yksi hailee kahden-kolmen-neljän ala kerralla, josta mikään ei saa palloa edes keskikentälle. Tämänhän pitää sanoa oikea, paikallinen asiantuntija eikä muualta tullut.
Höpöketjua voi jatkaa loputtomiin, mutta mikään ei muutu. Oli mikä sarjataso ensi vuonna tahansa, mutta homma ansaitsee kunnon potkun perseelle ja valmentajan. Ei mitään kylän miehiä. Hallinnosta joutaa eläkeikäiset muihin töihin.
alle3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pitkässä juoksussa luonnollinen liigapaikkakunta.


Vastaus #1630 : 02.10.2018 klo 13:46:53

Onko kenelläkään tietoa mihin Honar Abdi on mennyt,muualle kuin JPY:n pelaajapörssiin?

Edit.Vika peli 25.8 ja sen jälkeen en ole tietoa saanut ainakaan JJK:n julkaisuista. Ajattelin että olisi tietoa onko pahakin vaiva ja milloin mahdollisesti on palaamassa. Mutta odotellaan.
« Viimeksi muokattu: 02.10.2018 klo 13:52:40 kirjoittanut alle3 »
Mestarin Jerkku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, UEFA 3, "on vain yksi"


Vastaus #1631 : 02.10.2018 klo 13:48:05

Onko kenelläkään tietoa mihin Honar Abdi on mennyt,muualle kuin JPY:n pelaajapörssiin?
Eikös tuo viime pelissä siellä vemppaosastolla ollut. Ei, en tiedä syytä, jotain vaivaa varmaan.
Sirahvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylän meininki


Vastaus #1632 : 02.10.2018 klo 16:36:38

On kyllä helpottava uutinen, jos JJK:n talous on edes siinä kunnossa, että Kakkoseen lähdetään eikä laiteta lappua luukulle.

Jos JJK:n kokoisella yrityksellä on kuusinumeroinen summa ostovelkaa, niin konkurssi voi tulla ihan koska tahansa. On aivan eri asia laittaa lappu luukulle, kuin että joku laitattaa sen. Ilmeisesti tällä hetkellä velkojien tahtotila on sellainen, että seuraa ei haeta konkurssiin. Se on varmaan sitten sitä hyvää yhteisöllisyyttä ja seurahenkeä. Toisaalta sopii miettiä, että olisiko konkurssin tekeminen strategisesti järkevää jos kakkonen lopulta kutsuu?
Thalian

Poissa Poissa


Vastaus #1633 : 03.10.2018 klo 07:59:50

Ilmeisesti tällä hetkellä velkojien tahtotila on sellainen, että seuraa ei haeta konkurssiin. Se on varmaan sitten sitä hyvää yhteisöllisyyttä ja seurahenkeä.

Eiköhän kyse ole ihan pragmatismista. Ei JJKlla ole mitään omaisuutta, minkä realisoimalla saisi rahojaan takaisin. Niinpä ei kannata hakea seuraa konkurssiin, sillä se tarkoittaa, että silloin ei ainakaan saada niitä rahoja takaisin. Nyt on sentään pieni mahdollisuus sille, että joskus noustaan takaisin liigaan ja maksellaan velat pois.
Sirahvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylän meininki


Vastaus #1634 : 03.10.2018 klo 09:18:11

Eiköhän kyse ole ihan pragmatismista.

Varmasti näinkin.

Operatiivisen toiminnan näkökulmasta tuon kokoinen ostovelka ei varmasti ole kovin pragmaattinen.
Robin Food

Poissa Poissa


Vastaus #1635 : 04.10.2018 klo 09:17:56

Eiköhän kyse ole ihan pragmatismista. Ei JJKlla ole mitään omaisuutta, minkä realisoimalla saisi rahojaan takaisin. Niinpä ei kannata hakea seuraa konkurssiin, sillä se tarkoittaa, että silloin ei ainakaan saada niitä rahoja takaisin. Nyt on sentään pieni mahdollisuus sille, että joskus noustaan takaisin liigaan ja maksellaan velat pois.

Tuo nykyinen velkataakka harteilla ei taida liiganousua KOSKAAN tulla. Ykkösessä velkataakka harteilla voi säilymisestä taistella, mutta aikas maksimissa ollaan. Uuteen nousuun on mahdollisuus vain pöytä putsaamalla. Kysymys yleisesti, haluaako joku uusi ulkopuolinen tukija lähteä tukemaan seuraa kasalla euroja kun tietää, että loppujen lopuksi "kannettu vesi" päätyy vanhojen velkojien "kaivoon" jos toiminta plussalle saadaan vai haluaisiko joku uusi ulkopuolinen tukija lähteä tukemaan seuraa kasalla euroja, kun tietäisi uuden rahan päätyvän seuran kehittämiseen. En jaksa uskoa että kukaan normaalin ÄÖ:n omaava ensimmäistä vaihtoehtoa valitsee. Silti Ykkösen paikka on pelaamalla ihan realismia saavuttaa joten toivotaan nyt parasta. Pelaajat on tehny rajallisilla resursseilla niin kovaa työtä, että mielestäni paikan Ykkösessä ansaitsisivat.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #1636 : 04.10.2018 klo 09:52:38

Onhan tuo varmaan seuralta aika epätoivoista pyristelyä, jos matkaa taitetaan ja niskassa on velkavuori, jota ei koskaan saada maksettua. Jokainen euro, jonka keräät on vain hetken henkäisy ennenkuin olet taas pinnan alla. Tulevaisuuden rakentamiseen ei jää energiaa, kun jokainen hetki on vain taistelua selviämisestä, tässä ja nyt.

Jos kerran nämä taustarahoittajat ovat niin suuria JJK:n ystäviä, kuin on annettu ymmärtää ja siinä mielessä reiluja, että eivät seuraa konkurssiin ole hakemassa niin onko heidän kanssaan yritetty neuvotella velkojen supistamisesta, luulisi heidän lähtökohtaisesti ymmärtäneen, että sijoituksellaan eivät todennäköisesti taloudellista voittoa olisi tekemässä vaan tappiot olisivat se oletetuin lopputulos. Mutta, rahoillaan ovat toivottavasti saaneet muuta hyötyä ja iloa.

Näin ulkopuoliselle tilanne näyttää toivottomana, jossa pitäisi joko roikkua löysässä hirressä seuraavat 50 vuotta ellei joku Red Bull tule ja pelasta tai sitten seuralle pitäisi tarjota jokin toinen realistinen reitti tulevaisuuteen. Yksi vaihtoehto on konkurssi ja pöydän putsaus, enkä edelleenkään pidä tuota täysin huonona vaihtoehtona, varsinkaan jos kävisi niin, että joukkue putoaisi Kakkoseen. Toinen vaihtoehto kai voisi olla, että nämä rakkaudesta lajiin rahoittajat istuisivat JJK:n kanssa pöytään, hyväksyisivät sen, että takkiin tästä touhusta tulee, mutta sellaista on elämä. Ja yhdessä neuvottelisivat velat sellaiselle tasolle, joka antaisi seuralle mahdollisuuden ulospääsyyn. Toivon paremmasta huomisesta.

Nämä rahoittajat ja JJK:n hengissä pitäjät menettäisivät rahaa, mutta samalla heidät voisi korottaa pyhimyksiksi JJK:n seurahistoriikkiin.

Ja kaiken tämän kirjoitin ilman mitään oikeaa tietoa mistään, mutta miten olen tilanteen nähnyt ja ymmärtänyt.
joku roti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: "guaranteed orgy of bullshit"


Vastaus #1637 : 04.10.2018 klo 14:09:06

Korjatkaa viisaammat ja asioista enemmän tietävät, jos olen väärässä, mutta nyt viimeisimmiltä kirjoittajilta taitaa mennä termit sekaisin. Ostovelka on ymmärtääkseni sitä, että esim. ostetaan hyödykkeitä velaksi (tai hyödykkeissä on maksuaika) ja sitten kun hyödykkeet saadaan myytyä, saa niiden alkuperäinen myyjä omansa. Eli vaikkapa Makkaratukun kohdalla tulee velkojan toivoa, että JJK saa tehtyä makkaramyyntiä. Jos usko JJK:n loppuu, ei JJK:lle enää myydä nakin nakkia, mutta myös saatavat jäävät velkojalta 100% varmasti saamatta, koska rahaksi muutettavaa omaisuutta ei konkurssitilanteessa ole.

Sitten erikseen on olemassa jaloja ihmisiä, lajiniiloja ja seurarakkaita kenties, jotka ovat rahoittaneet ja rahoittavat JJK:n toimintaa. He tietävät, että heidän rahoituksensa tukee kuninkuuslajin Jyväskylän ykkösseuraa. En usko, että he kaipaavat rahoilleen tuottoa, koska suomalaisen jalkapallon (ja urheilun) tietäen sellainen olisi järjetöntä.

Jos siis JJK:n koko ostovelka pyyhittäisi pois esimerkiksi onnistuneella osakeannilla, helpottaisi se varmasti tilannetta huomattavasti. Silti niitä makkaroita sun muita tarvitaan sinne matseihin myyntiin, mikä kerryttää jälleen ostovelkaa, ellei kassassa ole rahaa valmiiksi.

Konkurssi siis pyyhkisi ostovelan, mutta sama Makkaratukku tuskin myisi makkaroita FC Jyväskylän Muovi -seuralle velaksi? Entä lähtisivätkö JJK:n rahoittajat FC Jyväskylän Muovi -seuran mukaan vai oltaisiinko loppujen lopuksi siinä tilanteessa, että FC Jyväskylän Muovi tekee ostovelkaa, jotta saa toimintaansa pyöritettyä, mutta muuta rahoitusta ei ole?

(Harmi muuten, että Jyväskylässä ei tailla olla mitään isompaa muovialan yritystä. Pois alta paperifirmojen rahoittamat seurat, täältä tulee kaikkien ironisten hipstereiden suosikki FC Muovi!)
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #1638 : 04.10.2018 klo 14:15:56

Korjatkaa viisaammat ja asioista enemmän tietävät, jos olen väärässä, mutta nyt viimeisimmiltä kirjoittajilta taitaa mennä termit sekaisin. Ostovelka on ymmärtääkseni sitä, että esim. ostetaan hyödykkeitä velaksi (tai hyödykkeissä on maksuaika) ja sitten kun hyödykkeet saadaan myytyä, saa niiden alkuperäinen myyjä omansa. Eli vaikkapa Makkaratukun kohdalla tulee velkojan toivoa, että JJK saa tehtyä makkaramyyntiä. Jos usko JJK:n loppuu, ei JJK:lle enää myydä nakin nakkia, mutta myös saatavat jäävät velkojalta 100% varmasti saamatta, koska rahaksi muutettavaa omaisuutta ei konkurssitilanteessa ole.

Sitten erikseen on olemassa jaloja ihmisiä, lajiniiloja ja seurarakkaita kenties, jotka ovat rahoittaneet ja rahoittavat JJK:n toimintaa. He tietävät, että heidän rahoituksensa tukee kuninkuuslajin Jyväskylän ykkösseuraa. En usko, että he kaipaavat rahoilleen tuottoa, koska suomalaisen jalkapallon (ja urheilun) tietäen sellainen olisi järjetöntä.
Jälkimmäisestä tosiaan puhuin ja näille kai velkaa ollaan. Jos tosiaan näille ollaan velkaa, mutta näille ei tarvitse velkoja lyhennellä, koskaan, eikä näistä veloista tarvitse murehtia lainkaan niin sitten, kirjoitukseni oli turha. En kuitenkaan usko, että tilanne ihan tälläinen on.

Ostovelkojakin toki on, mutta jotenkin fiilikseni on, että nämä eivät ole niin valtavia ja näistä kyllä selvitään, ihan kunhan saadaan homma pyörimään.

Mutta jos tilanne on se, että sinä hetkenä kun saadaan vähän enemmän rahaa sisään niin sillä lyhennetään velkoja noille henkilöille, mutta se velka on niin suuri, että realistisesti ajatellen niitä ei ikinä saada maksettua niin..joo.
juzzz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #1639 : 04.10.2018 klo 15:56:18

Jos Sirahvin (kusilaaritieto) kuusinumeroisesta ostovelasta pitää paikkansa niin liisterissä ollaan.
neroblu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1908


Vastaus #1640 : 04.10.2018 klo 16:06:18

Jos Sirahvin (kusilaaritieto) kuusinumeroisesta ostovelasta pitää paikkansa niin liisterissä ollaan.
No siis sehän voi olla 100 000 tai 900 000, mikä tekee tuostakin aika ison haitarin. Kusilaareilta on huudeltu, että se on nimen omaan lähempänä tuota isompaa lukua kuin pienempää.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #1641 : 04.10.2018 klo 16:12:44

No siis sehän voi olla 100 000 tai 900 000, mikä tekee tuostakin aika ison haitarin. Kusilaareilta on huudeltu, että se on nimen omaan lähempänä tuota isompaa lukua kuin pienempää.
Jos näin on niin tilanne on toivoton.
Furu

Poissa Poissa


Vastaus #1642 : 04.10.2018 klo 17:09:30

Mitenhän tuo korkopolitiikka menee? Esim. 500 000€ summaan 5% korko tekisi 25 000€ vuodessa. Ei ehkä realismia kakkosessa ja hyvä, jos edes ykkösessä. Toki veikkaan, että korkoa ei peritä.
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #1643 : 04.10.2018 klo 17:38:42

No siis sehän voi olla 100 000 tai 900 000, mikä tekee tuostakin aika ison haitarin. Kusilaareilta on huudeltu, että se on nimen omaan lähempänä tuota isompaa lukua kuin pienempää.
No ei taatusti ole ostovelkoja satoja tuhansia.
Thalian

Poissa Poissa


Vastaus #1644 : 04.10.2018 klo 17:59:15

No ei taatusti ole ostovelkoja satoja tuhansia.

Vaikea nähdä, että JJKlla olisi ostoja edes sataa tonnia kaudessa. Jos nuo velat eivät ole tyyliin viiden viimeisen vuoden bussikyydit, niin ei millään kyllä ole ostovelkaa tuota määrää.
MajoneesiMasa

Poissa Poissa


Vastaus #1645 : 04.10.2018 klo 18:10:03

Jostain kuulin että PS Kemi ei olisi saamassa ensi kauden Ykköseen lisenssiä. Mitä tämä tarkoittaa JJK:n kannalta? Vaikka jäätäis toiseksi viimeiseksi säilytettäisiin sarjapaikka?
JiiPee

Poissa Poissa


Vastaus #1646 : 04.10.2018 klo 18:46:43

Jostain kuulin että PS Kemi ei olisi saamassa ensi kauden Ykköseen lisenssiä. Mitä tämä tarkoittaa JJK:n kannalta? Vaikka jäätäis toiseksi viimeiseksi säilytettäisiin sarjapaikka?

Tätä edellä vähän pohdiskelin optimistisesti, mutta tarkistin asian ja täydennysmenettelyssä Ykkösen 9. sija on vasta kolmantena, edellä molempien Kakkosen nousukarsintaparien hävinneet. Toisin sanoen vaikka JJK olisi 9s, kolme joukkuetta JJK:n yläpuolelta pitäisi mennä konkurssiin, kieltäytyä sarjapaikasta ymv. ennenkuin sarjapaikka säilyisi tätä kautta. Eli käytännössä sitä oljenkortta ei ole.
Sirahvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylän meininki


Vastaus #1647 : 04.10.2018 klo 18:50:32

No ei taatusti ole ostovelkoja satoja tuhansia.

Kolmen viimeisen vuoden aikana Oy on tehnyt persnettoa 558 000€, josta 288 000€ viime tilikaudella. Tilikaudella 2017 Oy:n omavaraisuusaste oli -904%. Lehdessä on kirjoitettu että pankkilainaa ei ole euroakaan.

Joko sä et tajua jotain tai sitten minä olen tyhmä.

Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #1648 : 04.10.2018 klo 19:02:04

Kolmen viimeisen vuoden aikana Oy on tehnyt persnettoa 558 000€, josta 288 000€ viime tilikaudella. Tilikaudella 2017 Oy:n omavaraisuusaste oli -904%. Lehdessä on kirjoitettu että pankkilainaa ei ole euroakaan.

Joko sä et tajua jotain tai sitten minä olen tyhmä.


Valitse jälkimmäinen. ;) Velkaa seuralla on varmasti rajusti, mutta ostovelkoja ei varmasti ole satoja tuhansia.
Sirahvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylän meininki


Vastaus #1649 : 04.10.2018 klo 19:09:59

Valitse jälkimmäinen. ;) Velkaa seuralla on varmasti rajusti, mutta ostovelkoja ei varmasti ole satoja tuhansia.

Mitä velkoja ne sitten on? Vieraan pääoman määrä Oy:ssa on huomattavan suuri, eikä pankkilainaa ole. Kyllä se että lainaat kaverilta 1000€ makkaraan etkä maksa takaisin, on ihan sama asia kuin se että ostat laskulle palvarilta makkaraa etkä maksa laskua. Sama pätee muihinkin hyödykkeisiin. Niin ja kerro toki kun tiedät tarkempia summia, seurahan ilmoitti jo joskus alkuvuodesta että aikoo noudattaa avoimen tiedottamisen linjaa myös talousasioissa.

 
Sivuja: 1 ... 65 [66] 67 ... 75
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines