FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2019 klo 00:53:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 91 [92] 93 ... 212
 
Kirjoittaja Aihe: Kuopion Palloseura 2018 - Syksyllä kaikki kellastuu  (Luettu 947096 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
rukkanen

Poissa Poissa


Vastaus #2275 : 16.04.2018 klo 09:51:46

Keskiviikkona kaks pohjapelaajaa ja Toivomäki Vaihto Rexhepi. Eikä hierota liikaa vaan suoraviivaisempaa peliä. Kärjen suhteen ei voi mitään mutta katsoisin vielä vappuun saakka ennenkuin ryhtyisin Irakin tiedotusministeriksi.

Muuten asiaa, mutta boldattu pisti ikävästi silmään. Juuri kun ollaan viimein pääsemässä eroon peksa-/rapapallosta ja joukkueen repertuaarissa on kuin onkin myös jonkinlainen pitkä hyökkäys, pitäisi alkaa suoraviivaistaa? Juu, varmaankin pallo menetettiin jokusen kerran, kun yritettiin syöttää eikä vaan roiskaistu hevonvittuun, mutta rapatessa roiskuu. Paitsi että katson tuhat kertaa mieluummin pelaamista, jossa maalipaikat pyritään rakentelemaan järkevästi palloa siirtelemällä, kuin suoraviivaisempaa puskemista, jollaiseksi peli ajoittain toisella puoliajalla taantuikin, myös uskon, että pitkällä aikavälillä edellinen tapa tuottaa paremman tuloksen.

Pallollinen pelaaminen oli omiin silmiin varsinkin sen ensimmäisen puolituntisen erittäin hyvää. Mieluummin sitä lisää eikä mitään "suoraviivaisempaa".

Tämän kaiken jälkeen on toki todettava, että sen lisäksi, miten itse haluaa pelata, kentällä on valitettavasti myös vastustaja, joka asiaan vaikuttaa, ja eilisessä pelissä tuo ekan puoliajan "seksikaruselli" oli osittain mahdollista siksi, että Ipan kolmen linja jätti laidoille varsin mukavasti tilaa, jota sitten hienosti hyödynnettiinkin. Kun Wiss vaihtoi neljän linjaan, oli laidoilta eteneminenkin tuskaisempaa.
maranpaja

Poissa Poissa


Vastaus #2276 : 16.04.2018 klo 09:56:58

Mikäpä siinä, mutta ei täällä niin paniikki vielä ole. Täällä saa ja pitääkin arvostella ja purnata jos maksaa pääsylipun. Paniikissa vaihdettaisiin valmentaja ja puolet jengistä, niin kun jossainpäin Suomea.
Jos lippu ei ole ostettu, niin tyydy ...

Eiköhän toi lähinnä ollut sarkasmia näille Kuopiolaisten mestaruuspuheille kauden alussa..
Gheddafi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ne, jotka ei koskaan pärjää


Vastaus #2277 : 16.04.2018 klo 10:25:51

Matukkaa voisi nyt ainakin kokeilla siellä piikissä, vai eikö kuntopohja(/taso) riitä avaamaan.
Istuin eilen toisen puoliajan noin viiden metrin päässä KuPSin penkistä, josta oli mielenkiintoista seurata valmennuksen ja vaihtopelaajien käyttäytymistä (puheet, ilmeet, eleet jne) näiden ollessa penkillä tai sen läheisyydessä, mutta myös pelaajien ottaessa lämpöä. Matun body language niin penkillä, lämpöä ottaessa kuin kentälle mennessäkään ei kyllä henkinyt sellaista "tappamisen meininkiä" tai keskittyneisyyttä. Tiedä sitten onko tämä vain persoonalle ominaista vai ei, mutta jotenkin henkisesti poissaolevan fiiliksen jätti.

Loppuvihellyksen kajahdettua ilmoille kaveri lähti kävelemään suoraan kohti pukukoppia, mutta Honsu poimi miehen matkalta seisomaan riviin muiden pelaajien kanssa loppukättelyihin.

Tarkoituksena ei ole dumata miestä, lähinnä kertoa omia subjektiivisia havaintoja.
Hynyrules

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #2278 : 16.04.2018 klo 10:39:59


Muotoilin ehkä hieman huonosti, tarkoitin siis nimenomaan ettei liiallista hieromista, vaan välillä voisi yrittää edetä nopeammin, ja ehkä laukauksia voisi lisätä. Rohkeammin vaan kuteja, totuus on että jos et lauo niin et saa maaleja.
TeukkaS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miikka Ilon kultakutrit ja kiimainen katse


Vastaus #2279 : 16.04.2018 klo 10:42:13

Oma juttunsa on sitten kärkipelaaja. Ats ei riitä ja Matuleviciuksessa tunnutaan iskettäneen kädet oikein syvälle lietealtaaseen. Matin vahvuudet (mitkä?) eivät tunnu osuvan lainkaan KuPS:n pelaamiseen. Honsu vaiheili pitkään ennen kauden alkua kärkipelaajan profiilia, eikä ilmeisesti oikein osannut päättää, halutaanko joukkueeseen target, vai nopeampi hyökkääjä.

Tuo kyllä pistää miettimään. Jos oletetaan, että Salamin lähtö oli vähintäänkin todennäköistä jo ennen kuin mitalit viime syksynä kaulaan ripustettiin, niin onhan tuohon järjettömän huolimattomasti valmistauduttu. Ainakin luulisi olleen aikaa miettiä hyvinkin tarkkaan korvaavan hyökkääjän profiili valmiiksi. Hulluimmat olisivat jo ehkä kiinnittäneet jonkun täsmävahvistuksen Rassen malliin. Sen sijaan lähdettiin naaraamaan maailmalta ehkä seurastatukseen nähden turhankin isoa kalaa, joka ei sitten missään vaiheessa katiskaan uinut. Julkisuudessa ehdittiin Honsun suulla jo julistaa, että haetaan kärkeen juoksuvoimaa seisoskelijan sijaan. Ja kaiken jälkeen saaliiksi jäi varmaan näistä kaikista ehdokkaista ainakin toistaiseksi tyhjimmältä arvalta näyttävä "seisoskelija".

Onhan se perkele kummallista, ettei joukkueen valmentaja saa puolessa vuodessa päätettyä edes sitä, minkälainen palanen hänen systeemiinsä tarvitaan. Ilkeämielisenä voisi kysyä, että onko tuollaista systeemiä edes olemassakaan, koska se selittäisi noiden erimuotoisten palasten jääräpäisen sovittelun puulaatikon kannen koloseen. Tietysti sieltä merestä voi tulla hyvällä tuurilla arvokalaa, mutta toisaalta kuten Rassen tapauksessa nähtiin, myös tässä oltaisiin voitu katsoa turvallisempaa ja helpommin saatavissa olevaa täsmähankintaa. Kyllä minä ainakin jotain Etockia katselisin nyt ihan mielellään tuolla, vaikka tietysti omat rajoitteensa on hänelläkin.

Jotenkin tuollainen selkeä punainen lanka puuttuu edelleen KuPSin pelaajapolitiikasta. Tervehdin ilolla näitä parin viime vuoden aikana nähtyjä täsmähankintoja, joista tietysti ei kaikki ole (Duah) onnistunut, mutta niissä on jonkunlaista ajatusta ollut takana. Sitten vastaavasti meillä tuntuu olevan edelleen näitä perstuntumalla tehtyjä kaappauksia, joista tulee mieleen meikäläinen pokeripöydässä. Manga haluttiin ja kiinnitettiin aikaisin pallollisesti vahvana topparina, joka pärjää myös kaksinkamppailuissa. Kun tämä valitettavasti loukkaantui, korvaaja on Rexhepi, joka taas edustaa täysin toisen profiilin pelaajaa. Väistämättä syntyy epäilyksiä johdonmukaisuudesta systeemissä. Pikkuisen samaa linjaa jatketaan tässä El Saidin tapauksessa. Tuo saattaa tietysti olla ihan järjettömän hyvä veto seurajohdolta, enkä edes yritä väittää etten itse olisi vastaavassa tilanteessa tuohon täkyyn tarttunut, mutta silti: ketään ei oltu hankkimassa, mutta sitten lootaan paukkunut sähköposti saa kääntämään kelkan. Onko meillä oikeasti joku selkeä suunnitelma, jota yritämme noudattaa vai ollaanko vaan adhd-reppana, jonka huomio irtaantuu fokuksesta vähän turhan helposti? Ajatellaanko näissä vastaavissa caseissa koskaan sitä vaihtoehtoa, että perkele meillä on jo sapluuna, jota ei tarvitse ehdoin tahdoin rikkoa? Vaikka tässä El Said-hommassa osuttaisiinkin kultasuoneen niin väittäisin, että tässä tempoilevassa kulttuurissa on se jokin, mikä meidät vielä erottaa todellisesta mestaruuskamppailusta.

Keskikentällähän meillä on Gabrielin loukkaannuttua taas tällainen epäjohdonmukaisuudesta kertova ongelma. Tietysti Gabrielia on hankala korvata, mutta onhan suorastaan älytöntä, että meillä ei ole yhtään tuollaista isompaa kamppailijaa ringissä hänen lisäkseen. Jos se systeemi vaati viime vuonna toimiakseen tuollaisen ison rouhijan, niin miksi ihmeessä meillä ei tuolle paikalle ole vastaavaa profiilia edustavaa pelaajaa? Sen sijaan mennään mikkihiirillä ja ihmetellään, miksi puolustus vuotaa (todellakin eilisen eka takaisku myös keskikentän avointen ovien vika). Väittäisin, että juuri tuo pelipaikka olisi meillä ollut se, johon joku nuorempi isokokoinen afrikkalaislupaus olisi sopinut rotaatiokaveriksi kuin nenä poskelle. Sen sijaan meillä on kuusi pelaajaa nyt topparin paikalle (okei jotkut pystyvät pelaamaan myös pakkina) ja silti heistäkään jollekin Kytilälle tai Pitkäselle ei tule siunaantumaan minuuttiakaan peliaikaa, koska loukkaantumisia tullessa tilalle hankitaan uusia ykköstason jamppoja.

En edes tiedä kenen syytä tämä tempoilu ja epätasapaino on. Shipulinin myötä olisin odottanut enemmän järjestelmällisyyttä toimintaan, mutta edelleen on sellanen fiilis, että seuran tähän maahan kovat resurssit saavat valmennus- ja seurajohdon tekemään yhtä fiksuja päätöksiä kuin teinipissis laukkukaupassa isin luottokortti taskussa.

elekrepie

Poissa Poissa


Vastaus #2280 : 16.04.2018 klo 11:44:09

Eiköhän toi lähinnä ollut sarkasmia näille Kuopiolaisten mestaruuspuheille kauden alussa..

Peukku!
Rust

Poissa Poissa


Vastaus #2281 : 16.04.2018 klo 11:50:18

Tuo kyllä pistää miettimään. Jos oletetaan, että Salamin lähtö oli vähintäänkin todennäköistä jo ennen kuin mitalit viime syksynä kaulaan ripustettiin, niin onhan tuohon järjettömän huolimattomasti valmistauduttu. Ainakin luulisi olleen aikaa miettiä hyvinkin tarkkaan korvaavan hyökkääjän profiili valmiiksi. Hulluimmat olisivat jo ehkä kiinnittäneet jonkun täsmävahvistuksen Rassen malliin. Sen sijaan lähdettiin naaraamaan maailmalta ehkä seurastatukseen nähden turhankin isoa kalaa, joka ei sitten missään vaiheessa katiskaan uinut. Julkisuudessa ehdittiin Honsun suulla jo julistaa, että haetaan kärkeen juoksuvoimaa seisoskelijan sijaan. Ja kaiken jälkeen saaliiksi jäi varmaan näistä kaikista ehdokkaista ainakin toistaiseksi tyhjimmältä arvalta näyttävä "seisoskelija".

Onhan se perkele kummallista, ettei joukkueen valmentaja saa puolessa vuodessa päätettyä edes sitä, minkälainen palanen hänen systeemiinsä tarvitaan. Ilkeämielisenä voisi kysyä, että onko tuollaista systeemiä edes olemassakaan, koska se selittäisi noiden erimuotoisten palasten jääräpäisen sovittelun puulaatikon kannen koloseen. Tietysti sieltä merestä voi tulla hyvällä tuurilla arvokalaa, mutta toisaalta kuten Rassen tapauksessa nähtiin, myös tässä oltaisiin voitu katsoa turvallisempaa ja helpommin saatavissa olevaa täsmähankintaa. Kyllä minä ainakin jotain Etockia katselisin nyt ihan mielellään tuolla, vaikka tietysti omat rajoitteensa on hänelläkin.

Jotenkin tuollainen selkeä punainen lanka puuttuu edelleen KuPSin pelaajapolitiikasta. Tervehdin ilolla näitä parin viime vuoden aikana nähtyjä täsmähankintoja, joista tietysti ei kaikki ole (Duah) onnistunut, mutta niissä on jonkunlaista ajatusta ollut takana. Sitten vastaavasti meillä tuntuu olevan edelleen näitä perstuntumalla tehtyjä kaappauksia, joista tulee mieleen meikäläinen pokeripöydässä. Manga haluttiin ja kiinnitettiin aikaisin pallollisesti vahvana topparina, joka pärjää myös kaksinkamppailuissa. Kun tämä valitettavasti loukkaantui, korvaaja on Rexhepi, joka taas edustaa täysin toisen profiilin pelaajaa. Väistämättä syntyy epäilyksiä johdonmukaisuudesta systeemissä. Pikkuisen samaa linjaa jatketaan tässä El Saidin tapauksessa. Tuo saattaa tietysti olla ihan järjettömän hyvä veto seurajohdolta, enkä edes yritä väittää etten itse olisi vastaavassa tilanteessa tuohon täkyyn tarttunut, mutta silti: ketään ei oltu hankkimassa, mutta sitten lootaan paukkunut sähköposti saa kääntämään kelkan. Onko meillä oikeasti joku selkeä suunnitelma, jota yritämme noudattaa vai ollaanko vaan adhd-reppana, jonka huomio irtaantuu fokuksesta vähän turhan helposti? Ajatellaanko näissä vastaavissa caseissa koskaan sitä vaihtoehtoa, että perkele meillä on jo sapluuna, jota ei tarvitse ehdoin tahdoin rikkoa? Vaikka tässä El Said-hommassa osuttaisiinkin kultasuoneen niin väittäisin, että tässä tempoilevassa kulttuurissa on se jokin, mikä meidät vielä erottaa todellisesta mestaruuskamppailusta.

Keskikentällähän meillä on Gabrielin loukkaannuttua taas tällainen epäjohdonmukaisuudesta kertova ongelma. Tietysti Gabrielia on hankala korvata, mutta onhan suorastaan älytöntä, että meillä ei ole yhtään tuollaista isompaa kamppailijaa ringissä hänen lisäkseen. Jos se systeemi vaati viime vuonna toimiakseen tuollaisen ison rouhijan, niin miksi ihmeessä meillä ei tuolle paikalle ole vastaavaa profiilia edustavaa pelaajaa? Sen sijaan mennään mikkihiirillä ja ihmetellään, miksi puolustus vuotaa (todellakin eilisen eka takaisku myös keskikentän avointen ovien vika). Väittäisin, että juuri tuo pelipaikka olisi meillä ollut se, johon joku nuorempi isokokoinen afrikkalaislupaus olisi sopinut rotaatiokaveriksi kuin nenä poskelle. Sen sijaan meillä on kuusi pelaajaa nyt topparin paikalle (okei jotkut pystyvät pelaamaan myös pakkina) ja silti heistäkään jollekin Kytilälle tai Pitkäselle ei tule siunaantumaan minuuttiakaan peliaikaa, koska loukkaantumisia tullessa tilalle hankitaan uusia ykköstason jamppoja.

En edes tiedä kenen syytä tämä tempoilu ja epätasapaino on. Shipulinin myötä olisin odottanut enemmän järjestelmällisyyttä toimintaan, mutta edelleen on sellanen fiilis, että seuran tähän maahan kovat resurssit saavat valmennus- ja seurajohdon tekemään yhtä fiksuja päätöksiä kuin teinipissis laukkukaupassa isin luottokortti taskussa.Hyvä kirjoitus! Samanlaisia ajatuksia itselläkin, enkä niitä noin hyvin olisi pystynyt sanoiksi tuottamaan.
Tuo pelaaja rosterin epätasapainoisuus on ihmeellistä, jos tuohon lisää myös tilanteen maalivahtien osalta. Virtanen pelaa kunnossa ollessaan aina, mutta mitä jos hän loukkaantuu - tuskin saa Töyräs vastuuta vaan tilalle hankittaisiin joku jostain. Lähinnä siis itseäkin ihmetyttää tietynlaisen punaisen langan puuttuminen joukkueen kasaamisessa tai no ehkä sellainen on, mutta välillä se tuntuu olevan pahasti hukassa.
gv39

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomarit sekä kyläjoukkueet


Vastaus #2282 : 16.04.2018 klo 12:28:07

...
Keskikentällähän meillä on Gabrielin loukkaannuttua taas tällainen epäjohdonmukaisuudesta kertova ongelma. Tietysti Gabrielia on hankala korvata, mutta onhan suorastaan älytöntä, että meillä ei ole yhtään tuollaista isompaa kamppailijaa ringissä hänen lisäkseen. Jos se systeemi vaati viime vuonna toimiakseen tuollaisen ison rouhijan, niin miksi ihmeessä meillä ei tuolle paikalle ole vastaavaa profiilia edustavaa pelaajaa? Sen sijaan mennään mikkihiirillä ja ihmetellään, miksi puolustus vuotaa (todellakin eilisen eka takaisku myös keskikentän avointen ovien vika). Väittäisin, että juuri tuo pelipaikka olisi meillä ollut se, johon joku nuorempi isokokoinen afrikkalaislupaus olisi sopinut rotaatiokaveriksi kuin nenä poskelle. Sen sijaan meillä on kuusi pelaajaa nyt topparin paikalle (okei jotkut pystyvät pelaamaan myös pakkina) ja silti heistäkään jollekin Kytilälle tai Pitkäselle ei tule siunaantumaan minuuttiakaan peliaikaa, koska loukkaantumisia tullessa tilalle hankitaan uusia ykköstason jamppoja.
...
Kertoimella 1,01 voi odottaa, että päivän Pallokerho taas toteaa, että Gabriel olisi poiminut pois maaliin johtaneet vaaralliset tilanteet.
Game

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomalainen jalkapallo


Vastaus #2283 : 16.04.2018 klo 12:37:02

Kertoimella 1,01 voi odottaa, että päivän Pallokerho taas toteaa, että Gabriel olisi poiminut pois maaliin johtaneet vaaralliset tilanteet.

Kauankos Gabriel on vielä sivussa?
KuPS Mediatiimi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #2284 : 16.04.2018 klo 12:40:45

Ottelukooste eiliseltä: https://youtu.be/bjoCKUaPLPw
gv39

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomarit sekä kyläjoukkueet


Vastaus #2285 : 16.04.2018 klo 13:05:16

Mitähän on tapahtunut Coulibalylle? Ok, pelaat päin honkia, mutta täytyisi kuitenkin huolehtia että yrittää parhaansa. Nyt kanavoi turhautumistaan esimerkiksi näin:

(kuvat poistettu)

Tätä en soisi näkevän koskaan kannattamassani joukkueessa. Mitä vittua?

Tuokin vielä.

Paikan päällä tätä ei livenä nähnytkään, mutta koosteen perusteella molemmissa maaleissa Coulibaly lönkytteli parin metrin päästä vieressä hyökkääjästä, ei edes yritystä mennä runkoon kiinni. Nuorempien junnupeleissä noita vieressä juoksuja nähnyt, mutta että tälläkin tasolla...

Ehkä oli vaan hidas eikä kyennyt.
KPK

Poissa Poissa


Vastaus #2286 : 16.04.2018 klo 13:42:57


Pelaajia on helppo syytellä paskoiks mutta mikä on Honsun vastuu? Ois kiva kuulla jonkun peliä ymmärtävän kuopiolaisen kertovan, miks Jarkko Wiss pyyhkii toistuvasti pöytää Honsulla?

Rapan aikaan siinä kymppialueella oli mystinen tyhjä kohta, johon ei saanut juosta. Nyt se kohta on vähän alempana, jolloin Kups yrittää ikään kuin hypätä yhden pelinrakenteluvaiheen yli.

Wissin pojilla oli jatkuvia ylivoimia esim. laitakaistoilla, jolloin Kupsin syöttävä pelaaja jäi usein yksin. Voittomaalikin tuli siitä, että Upi ajoi kolmeen Wissin miinaan keskellä, kun Honsun pelinrakentelussa ei tarjoa tarpeeksi syöttövaihtoehtoja pallolliselle.

Ja kun Saxman joutuu hoitamaan tasapainon alhaalla yksin, jälki on just tuollaista, topparit joutuu liian kovaan paineeseen ja juoksukisoihin.

Ei oo mitään järkeä lähteä pelaamaan sapluunalla, jossa nostetaan 5-6 ukkoa ylös oottelemaan sitä, että pallo tulis sinne. Kun tulee pallonmenetys (kuten Upille tuli), on vaan 2-3 äijää alhaalla ottamassa vastaiskua vastaan.

Ainut mahollisuus on Ruben Gabriel, joka yhessä Saxmanin kanssa tois tasapainon tuonne alas. Tai sitten Honsun pitäis opetella vielä enemmän pelinrakentelun organisointia.

Jos taktiikka on sama europeleissä, tulee turpaan niin että tukka lähtee.
Gheddafi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ne, jotka ei koskaan pärjää


Vastaus #2287 : 16.04.2018 klo 13:46:37

Voittomaalikin tuli siitä, että Upi ajoi kolmeen Wissin miinaan keskellä, kun Honsun pelinrakentelussa ei tarjoa tarpeeksi syöttövaihtoehtoja pallolliselle.
Tämän jälkeenkin Upilla oli vielä mahdollisuus pysäyttää hyökkäys rikkomalla ja ottamalla keltaisen, mutta ei jostain syystä näin tehnyt.
elekrepie

Poissa Poissa


Vastaus #2288 : 16.04.2018 klo 14:18:07

Tämän jälkeenkin Upilla oli vielä mahdollisuus pysäyttää hyökkäys rikkomalla ja ottamalla keltaisen, mutta ei jostain syystä näin tehnyt.
Onko tosiaan näin, ettei näiden nuorempien toppreiden edes anneta kokeilla?
No,ei muuta kun topparien kommunikointi kuntoon ja uutta matoa koukkuun. Tai poroa...
rissas-olli

Poissa Poissa


Vastaus #2289 : 16.04.2018 klo 15:22:51

Niin.  Honsun ihannekokoonpanosta puuttuu kaksi äärettömän tärkeää lenkkiä, Manga Ja Gabiel, jotka vastaavat tasoltaan neljää toivomäkeä-coulibalia.   Honsun vika ei ole ettei noiden taitotaso vaan riitä.  Ennenkuin sairastupalaiset saadaa peliin, pitää pelistrategia muuttaa puolustuvoittoiseksi ja luopua (toistaiseksi) pallonhallintaan perustuvasta taktiikasta. Samalla voitais kokeilla Kytilää, Pitkästä, Rexhepiä.  Olen varma etä ainakin yksi näistä on keskiviikkona avauksessa.
Gheddafi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ne, jotka ei koskaan pärjää


Vastaus #2290 : 16.04.2018 klo 15:26:46

Eiköhän se Rexhepi ole, on fyysinen ja vahva kaksinkamppailuissa. RoPSilla on piikissä Roiha tai Ivanovski, joista molemmat ovat vahvoja päällä. Keskikentällä on molemmilla joukkueilla teknisiä ja taitavia pelaajia, tulee hyvää vääntöä siinä.
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #2291 : 16.04.2018 klo 15:44:57

Niin.  Honsun ihannekokoonpanosta puuttuu kaksi äärettömän tärkeää lenkkiä, Manga Ja Gabiel, jotka vastaavat tasoltaan neljää toivomäkeä-coulibalia.   Honsun vika ei ole ettei noiden taitotaso vaan riitä.  Ennenkuin sairastupalaiset saadaa peliin, pitää pelistrategia muuttaa puolustuvoittoiseksi ja luopua (toistaiseksi) pallonhallintaan perustuvasta taktiikasta. Samalla voitais kokeilla Kytilää, Pitkästä, Rexhepiä.  Olen varma etä ainakin yksi näistä on keskiviikkona avauksessa.

Gabrieliin sama, mutta millä helvetin näytöillä Manga on joku "äärettömän tärkeä lenkki"? Kokemusta ainoastaan heikkotasoisesta Viron liigasta eikä yhtään Veikkausliigapeliä alla missä olisi tasoaan osoittanut. Olkoonkin että on tilastojen mukaan laadukas. Voihan se olla että Manga osoittautuu todella hyväksi hankinnaksi mutta tässä vaiheessa ei ole millään tavalla korvaamaton kun ei ole edes tasoaan todistanut.

Kytilää ja Pitkästä nyt ei varmaan kokeilla koska kumpikaan ei ole vielä tarpeeksi hyvä liigaan, varsinkin Kytilällä sinne taitaa olla vielä aika pitkä matka. Tuohon pelistrategiajuttuun nyt en viitsi tarttua tämän enempää, mutta ei mielestäni olisi mitään järkeä siinä että kun joukkueessa on paljon Pennasen, Nissilän, El Saidin, Karjalaisen, Murillon jne kaltaisia tälle tasolle huipputaitavia pelaajia niin lähdettäisiin heittämään tämä hukkaan luovuttamalla pallonhallinta ja pelaamaan puolustusvoittoisella taktiikalla jotain RoPSia vastaan kotona...
rissas-olli

Poissa Poissa


Vastaus #2292 : 16.04.2018 klo 15:52:21

Gabrieliin sama, mutta millä helvetin näytöillä Manga on joku "äärettömän tärkeä lenkki"? Kokemusta ainoastaan heikkotasoisesta Viron liigasta eikä yhtään Veikkausliigapeliä alla missä olisi tasoaan osoittanut. Olkoonkin että on tilastojen mukaan laadukas. Voihan se olla että Manga osoittautuu todella hyväksi hankinnaksi mutta tässä vaiheessa ei ole millään tavalla korvaamaton kun ei ole edes tasoaan todistanut.

Kytilää ja Pitkästä nyt ei varmaan kokeilla koska kumpikaan ei ole vielä tarpeeksi hyvä liigaan, varsinkin Kytilällä sinne taitaa olla vielä aika pitkä matka. Tuohon pelistrategiajuttuun nyt en viitsi tarttua tämän enempää, mutta ei mielestäni olisi mitään järkeä siinä että kun joukkueessa on paljon Pennasen, Nissilän, El Saidin, Karjalaisen, Murillon jne kaltaisia tälle tasolle huipputaitavia pelaajia niin lähdettäisiin heittämään tämä hukkaan luovuttamalla pallonhallinta ja pelaamaan puolustusvoittoisella taktiikalla jotain RoPSia vastaan kotona...
Parempi opetella taktiikkaa ennen klubi-peliä.  Ilves-matsin perusteella  Annanit, Klaussit ja Valencicit repivät tuon "puolustuksen" niin hajalle, ettei moista ole Veikkausliigassa nähty.
Yaya

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #2293 : 16.04.2018 klo 16:03:36

Kytilää ja Pitkästä nyt ei varmaan kokeilla koska kumpikaan ei ole vielä tarpeeksi hyvä liigaan, varsinkin Kytilällä sinne taitaa olla vielä aika pitkä matka.
Kytilään sama mutta mikä on se mitä Toivomäki tuo puolustukseen topparin paikalla mitä Pitkänen ei? Kokemusta ja varmuutta varmaan ihanne tilanteessa mutta kahden ekan pelin perusteella ei. Pitkänen avaukseen RoPS matsiin ja Henri sitten vaikka oikealle, rotaatiota varmaan kuitenkin jonkin verran tulossa kun näin tiukalla aikataululla mennään.

Matulle nyt se näytönpaikka kun Atsia lienee pakko lepuuttaa?
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ennakollinen näkemys


Vastaus #2294 : 16.04.2018 klo 16:07:46

Kovaa kritiikkiä puolustuslinjaa kohtaan (toki olisivat voineet pelata paremmin), mutta maaleissa 'pahin terroristi' oli eeppinen säxmän (tai Honsuhan tämän laittoi liian kovaan paikkaan), joka 'puolustavana kk:na' oli aivan kuutamolla noissa molemmissa maaleissa. Helppohan siitä on sitten juosta toppareita vastaan ja tulos näkyi taululla.

Toi 'Mölymäen möhlijän'=Nissilä tilanne on kyllä kummallinen (katsokaa vaikka klippi hidastettuna). Katse on ylhäällä ja havannoi ympäristöä ennen kuin pallo tulee ja siinä on ainakin pari hyvää syöttösuuntaa käytössä. Sitten jotain aivan käsittämätöntä 'möhlimistä' tapahtuu, vihu riistää pallon ja kääntää nopeasti pystyyn, jossa vieläpä Säxmän kierretään aivan liian helposti ... maali.

Rexhepin kun laittaa samoihin tilanteisiin, niin siinä kyllä polvilumpiot paukkuu puolin jos toisin - voi pojat. KuPSilla ei ole tällä hetkellä yhtään mitat täyttävää puolustavaa kk:ta (kun G. on telakalla) ja jälki on rumaa jos tolla taktiikalla lähdetään ketä tahansa vastaan. Ammattivalmentaja Wissillä oli eilen tilipäivä.
Eemeli Rummukainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #2295 : 16.04.2018 klo 16:48:23

Kovaa kritiikkiä puolustuslinjaa kohtaan (toki olisivat voineet pelata paremmin), mutta maaleissa 'pahin terroristi' oli eeppinen säxmän (tai Honsuhan tämän laittoi liian kovaan paikkaan), joka 'puolustavana kk:na' oli aivan kuutamolla noissa molemmissa maaleissa. Helppohan siitä on sitten juosta toppareita vastaan ja tulos näkyi taululla.

Toi 'Mölymäen möhlijän'=Nissilä tilanne on kyllä kummallinen (katsokaa vaikka klippi hidastettuna). Katse on ylhäällä ja havannoi ympäristöä ennen kuin pallo tulee ja siinä on ainakin pari hyvää syöttösuuntaa käytössä. Sitten jotain aivan käsittämätöntä 'möhlimistä' tapahtuu, vihu riistää pallon ja kääntää nopeasti pystyyn, jossa vieläpä Säxmän kierretään aivan liian helposti ... maali.

Rexhepin kun laittaa samoihin tilanteisiin, niin siinä kyllä polvilumpiot paukkuu puolin jos toisin - voi pojat. KuPSilla ei ole tällä hetkellä yhtään mitat täyttävää puolustavaa kk:ta (kun G. on telakalla) ja jälki on rumaa jos tolla taktiikalla lähdetään ketä tahansa vastaan. Ammattivalmentaja Wissillä oli eilen tilipäivä.

Saman siinä Martinjukin kanssa noteerasimme paikan päällä kun aika lähellä tapahtumaa istuimme. Ainakin Abdallalle oli hyvä syöttöreitti auki.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018 klo 17:19:32 kirjoittanut Eemeli Rummukainen »
Magus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Juventus


Vastaus #2296 : 16.04.2018 klo 17:14:07

Veikkauksen todennäköisyysarviot ylihuomiselle on yllättävän(?) paljon KuPSin puolella:

1: 52,49 %
x: 26,63 %
2: 20,88 %

Unibetin vastaavat:

1: 53,46 %
x: 25,28 %
2: 21,26 %
Micky Fitz

Poissa Poissa


Vastaus #2297 : 16.04.2018 klo 17:42:12

Kytilään sama mutta mikä on se mitä Toivomäki tuo puolustukseen topparin paikalla mitä Pitkänen ei? Kokemusta ja varmuutta varmaan ihanne tilanteessa mutta kahden ekan pelin perusteella ei. Pitkänen avaukseen RoPS matsiin ja Henri sitten vaikka oikealle, rotaatiota varmaan kuitenkin jonkin verran tulossa kun näin tiukalla aikataululla mennään.

Matulle nyt se näytönpaikka kun Atsia lienee pakko lepuuttaa?

Ennemmin laittaisin Culin penkille, kuin Toivomäen. Eilen Culilta nähtiin todella halutonta ja ylimielistä neppailua, kun taas Honkaa vastaan vuorostaan herra sinkoili raketin lailla ympäri kenttää aiheuttaen mm. rangaistuspotkun vastustajalle.

Tällä lähtisin RoPS:a vastaan:

Murillo-Toivomäki-Rexhepi-Nissinen

Nyt jos koskaan Matu avaukseen, sillä Atsin paikka on lähtökohtaisesti laidassa tai sitten ottelun loppupuolella piikissä.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018 klo 17:45:45 kirjoittanut Micky Fitz »
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #2298 : 16.04.2018 klo 18:02:12

Jos joltain meni ohi ja kiinnostaa, eilisillan Urkkaruudussa oli vähän juttua El Saidista (08:00 -->). Selvisi muun muassa se, että ukko ymmärtää ihan hyvin englantia, muttei osaa sitä älyttömästi puhua.
Pallonivel

Poissa Poissa


Vastaus #2299 : 16.04.2018 klo 18:21:11

Nyt vasta ehdin pelin katsomaan ja ihan oman vitutuksen purkamiseksi kirjoitan tähän pari juttua.

Puolustuslinja oli tosiaan yhtä kujalla kuin ekassa pelissä. Se Coulibalyn temppu, jossa jätti tilanteen kesken, on kyllä penkityksen arvoinen. Tietysti Honsu valmentajana voi olla toista mieltä ja yrittää hoitaa asiaa keskustelulla. Joka tapauksessa se rexheppi ensi peliin, ei se voi huonommin mennä.

Olen kyllä ihan samaa mieltä, että puolustuslinja jää liian yksin pelkästään Saxin huseeratessa linjan edessä. Toisin sanoen, Saksmanin vahvuudet eivät tule esille, koska joutuu peittämään liian isoa aluetta. Hän on taistelija ja hyvä tappelupalloissa, nyt hänen läheltä on liian helppo karata tyhjiin tiloihin. Olisiko se Saku sitten sopiva keskiviikolle?

Pete, Upi ja tämä Sheikki. Joku niistä penkille! Rässe on huikean hyvä, kärkeen nyt alusta lähtien se Matu.

Pelillistä johtajuutta tuo jengi huutaa näin alkukaudesta. Kuka ottaa joukkueen reppuselkään vai odotellaanko vaan Gabrielia? Joukkoja johdetaan tekojen kautta myös kentällä, ei puheella.

Mutta että ei menisi liian negailuksi. Maalipaikkoja oli eilenkin riittävästi, ja vastaavasti valitettavan kovalla prosentilla Ilves teki omansa. Näen kyllä KuPS:n suosikkina myös huomiseen peliin, joten vedonlyöntikertoimet ovat mielestäni ihan oikein.

edit. kuume sotkee päivätkin, ei se peli sentään taida vielä huomenna olla.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018 klo 18:24:51 kirjoittanut Pallonivel »

 
Sivuja: 1 ... 91 [92] 93 ... 212
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines