FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.06.2019 klo 08:30:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 50
 
Kirjoittaja Aihe: Esport Honka 2018 - Espoon futiksen puolesta  (Luettu 346188 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #25 : 05.11.2017 klo 22:24:35

Voi olla, poislukien toki Heiskanen joka siirtyi jo aikaisemmin Saksaan.
idänihme

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: suurseura


Vastaus #26 : 05.11.2017 klo 23:48:34

Levänen olisi tervetullut, mutta Maanojasta en hirveästi innostu. Murray on hyvä torjuja ja riittävän raamikas, heikkoutena on tietysti jalalla pelaaminen.

Periaatteessa ensi kaudenkin voisi ihan hyvin vetää nykyisellä maalivahtikaksikolla, jos se onnistuu.

Periaatteessa nykyryhmä olisi riittävä yhdellä kovalla vahvistuksella sekä hyökkäys että puolustuspäähän(+Tammilehdolle ehjät jalat). Lähtijöiden tilalle sitten vähintään nykyrosterin tasoisia pelaajia.
Axo

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 06.11.2017 klo 01:28:14

Hienoa että Honka on taas liigajoukkue! Nousumatseissa oli upea kiima vaikka jouduinkin molemmat katsomaan TV:n välityksellä. Hienoa nähdä että joukkuetta liigaan nostamassa oli myös vanhoja Hongan liigajyriä. Onnittelut joukkueelle ja taustoille noususta!

Henkilökohtaisesti seurailin vähän etäämpää nämä alasarja-ajat. Jokkesirkuksen viimeinen vuosi karkoitti minut katsomoista ja jonkinlainen apatia jäi siitä päälle vuosiksi. Alasarjapelejä ei tullut niitä paria vuosittaista kiintiömatsia enempää seurattua mutta sanoisin että teen kyllä paluun TUPin liigakatsomoihin ja tähän liigatopiciin. Uskoakseni kaltaisiani on muitakin, joten eiköhän TUPiin saada liigakatsomoihin väkeä edellisen liigataipaleen alun tapaan.

Ehkä saamme myös stadiontopicciin samalla tavalla sisältöä ja toivottavasti nyt hieman viimekertaisia asiallisempia hankkeita :).
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #28 : 06.11.2017 klo 01:40:14

Gloryhunttaus pelattu läpi Ylos
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #29 : 06.11.2017 klo 07:30:56

Periaatteessa nykyryhmä olisi riittävä yhdellä kovalla vahvistuksella sekä hyökkäys että puolustuspäähän(+Tammilehdolle ehjät jalat).

Juuri näin. Koodinimet "henriaalto" ja "timväyrynen". Niillä pärjättäisiin jo ihan kohtalaisesti. Tietysti oletetaan, että koko runko haluaa jatkaa. Kaufman näytti jo loppukaudesta sen tason pelimieheltä, että ottajia voisi olla jo paljon muuallakin. Toivottavasti jatkaa.
« Viimeksi muokattu: 06.11.2017 klo 07:34:05 kirjoittanut Smicer »
ackaz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GCM, Tapiola


Vastaus #30 : 06.11.2017 klo 10:27:17

Jaahas, modet näkivät parhaaksi poistaa aiemman viestini ja seurantaanoton täältä, joten kokeillaas uiudestaan. :)

Krapula/väsymys ei vain tunnu hellittävän, mutta sen takana lymyilee äärimmäisen onnellinen ihminen. Kaksi vuotta korpivaellusta Kakkosessa ja (kaikella kunnoituksella vastustajia kohtaan) aivan totaalisia haista-vittu -pelejä läpi näiden kahden kauden sekä jäätävän dramaattinen yksi kausi Ykköstä ja lopulta vihdoin siellä missä meidän kuuluukin olla.. Liigassa!

Kuten täällä jo tuumailtu, niin joukkueen runko on hyvissä kantimissa. Kriittisinä osa-alueina, jota tulisi vahvista, näen keskuspuolustuksen, keskikentän rotaation ja Maskille tasavertaisen kilpailijan peliajasta piikissä. Keskuspuolustuksessa toki kapteeni Saarinen ja Rasimus ovat luutineet ihan hyvin läpi kauden, mutta faktahan on se, että Liigassa ei enää pysty vetämään läpi kauden kahden topparin kanssa (okei, tarpeen tullen on käytetty monitoimimies-Ivanovia alakerrasskin). Vähän samaan vetoan keskikentän rotaation kanssa. Joel kellotti aika älyttömät minuutit ja kilsat tällä kaudella. Ensi kaudella kuitenkin pelit kovenee ja pelien määrää kasvaa, joten lienee itsestääkin selvää, että lisää jalkoja tarvitaan.
idänihme

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: suurseura


Vastaus #31 : 06.11.2017 klo 10:38:27

Tietysti oletetaan, että koko runko haluaa jatkaa. Kaufman näytti jo loppukaudesta sen tason pelimieheltä, että ottajia voisi olla jo paljon muuallakin. Toivottavasti jatkaa.

Tässä on tosiaan sellainen juttu että liigatason pelaajille lienee pakko maksaa parempia korvauksia kuin divaripelaajille, jotta joku muu ei tarjoa parempaa diiliä. Rosterissa on aika iso läjä pelaajia joita pidettiin divaripelaajina vuosi-pari sitten, mutta ei enää. Eli pelaajabudjetin täytyy nousta vaikkei vaihtuvuutta niin hirveästi tulisikaan. Sehän tässä on jännää että Esportin ansiosta ensi kaudella voi periaatteessa olla joko liigan halvin tai toiseksi kallein pelaajisto.
bluewhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #32 : 06.11.2017 klo 10:48:33

Tässä on tosiaan sellainen juttu että liigatason pelaajille lienee pakko maksaa parempia korvauksia kuin divaripelaajille, jotta joku muu ei tarjoa parempaa diiliä. Rosterissa on aika iso läjä pelaajia joita pidettiin divaripelaajina vuosi-pari sitten, mutta ei enää. Eli pelaajabudjetin täytyy nousta vaikkei vaihtuvuutta niin hirveästi tulisikaan. Sehän tässä on jännää että Esportin ansiosta ensi kaudella voi periaatteessa olla joko liigan halvin tai toiseksi kallein pelaajisto.

Hexi Arteva manageri(?) sanoi, että palkkabudjetti ei kasva merkittävästi riipumatta siitä millä sarjatasolla Honka pelaa. Eli pelaajien palkat ovat olleet ilmeisesti liigatasoa?
Carsten Wanker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Filipino diving team


Vastaus #33 : 06.11.2017 klo 11:21:59

Duunipaikan it-olmi kävi sentään onnittelemassa noususta, mut eihän nää muut tajua hyvän päälle mitään. En mä edes tiedä mikä noita ylipäätään kiinnostaa, varmaan jotku junttisäpinät. Topikki seurantaan..
Kuosi Modo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honsu


Vastaus #34 : 06.11.2017 klo 12:30:14

Uskomattoman onnellinen olo, vaikka kroppa aivan runneltu kahden päivän juhlista. Kausi tarjosi kyllä kaikki mahdolliset tunteet, mitä futiksesta voi saada. Nyt vaan kääritään hihat ja aletaan rakentamaan vankkaa tulevaisuutta.

Tää on Honka!
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #35 : 06.11.2017 klo 12:46:10

Tuolla aiemmin kirjoitin, että kaksi tärkeintä hankintaa olisivat keskikentän keskustan pelaaja ja hyökkääjä (nimenomaan piikkiin). Ivanov voisi olla kolmas toppari Saarisen ja Rasimuksen lisäksi, joten topparille ei siksi olisi tarvetta. Mikäli käytössä keskikentän keskustaan olisivat Perovuo, Portela ja Tammilehto, niin olisi ensiarvoisen tärkeää saada heidän lisäkseen juoksuvoimainen ja kovaa taklaava pelaaja, jonka parhaat avut olisivat puolustussuuntaan, mutta joka voisi pystyyn juoksuillaan myös tukea hyökkäyksiä. Liigassa vastustajat ovat viime kautta kovempia eikä Honka saa välttämättä pallonhallintaa vaikka se sitä haluaisikin, ja edelleen Honka joutuu miettimään ehkä taktisia vaihtoehtoja enemmän vastustajan vahvuuksien mukaan, kun pelaajamateriaali on useasti vastustajaa lähtökohtaisesti heikompi. Perovuo ja Portela ovat molemmat taitavia, näkevät hyvin kentän ja osaavat antaa hyökkäyksiä edistäviä syöttöjä, mutta pelkään että liigassa molemmilla on ongelmia kovuuden ja tempon kanssa, kun vastustajan keskikenttä antaa enemmän painetta. Tammilehto on hyvä taklaaja, mutta ei pelintekotaidoiltaan eikä juoksuvoimaltaan ihan liigan kärkeä. Ivanov olisi liigassa mielestäni suhteellisesti parempi topparina, koska mielestäni hän on turhan verkkainen liigajoukkueen keskikentälle. Menneellä kaudella maalintekovastuu jakautui Hongassa monen pelaajan harteille ja se oli jopa joukkueen vahvuus, mutta yhtä kaikki viimeistely ei ollut kovin tehokasta rakennettuihin maalipaikkoihin nähden, joten olisi hyvä saada piikkiin varma viimeistelijä. Tietysti myös kaikki muutkin liigaseurat haluavat yllä kuvatun kaltaisia pelaajia, joten heidän hankkimisensa ei välttämättä ole helppoa. Honkaa auttaa tietysti jonkin verran se, että yllättävän monet haluavat asua pääkaupunkiseudulla, ja tällaisista pelaajista eivät kaikki mahdu HJK:n (jolla valitettavasti seuran rahatilanteen, menestysmahdollisuuksien ja europelien takia on ensi kaudella etulyöntiasema Honkaan verrattuna), ja useimmalle heille Honka on se toiseksi paras vaihtoehto. Nykyisestä IFK:sta esimerkiksi en kelpuuttaisi ketään Honkaan, mutta sekä kehityskelpoisia että valmiita pelaajia tietysti on myös pääkaupunkiseudulla, joten ehkä jotain löydetään läheltäkin. Maakunnan liigaseuroista pääkaupunkiseudulle palaavat voisivat olla se todennäköisin vahvistuksien lähde. Ulkomaalaisten suhteen toivoisin, ettei Honka lähtisi arpoja etsimään, sillä vaikka jotkut arvat ovat voittavia, on tärkeämpää saada yhtenäinen ja sitoutunut joukkue jo tasonsa todistaneista pelaajista.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 06.11.2017 klo 13:49:46

Hexi Arteva manageri(?) sanoi, että palkkabudjetti ei kasva merkittävästi riipumatta siitä millä sarjatasolla Honka pelaa. Eli pelaajien palkat ovat olleet ilmeisesti liigatasoa?

Honkahan veti jo Kakkosessa melkein liigatason satsauksilla.
Runko on aika hyvin kasassa ja tekemisen tason pitäisi olla liigan mukaista, joten tuskin tällä kertaa lähdetään henkselit paukkuen rikkomaan budjettiennätyksiä. Honka pääsee kuitenkin hyödyntämään PK-seudun mahdollisuudet niin junnuissa, opiskelijoissa kuin jopa puoliammattilaisissa, joten tolkullisella budjetillakin pärjää.
donggarit

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 06.11.2017 klo 15:09:24

Tuolla aiemmin kirjoitin, että kaksi tärkeintä hankintaa olisivat keskikentän keskustan pelaaja ja hyökkääjä (nimenomaan piikkiin). Ivanov voisi olla kolmas toppari Saarisen ja Rasimuksen lisäksi, joten topparille ei siksi olisi tarvetta. Mikäli käytössä keskikentän keskustaan olisivat Perovuo, Portela ja Tammilehto, niin olisi ensiarvoisen tärkeää saada heidän lisäkseen juoksuvoimainen ja kovaa taklaava pelaaja, jonka parhaat avut olisivat puolustussuuntaan, mutta joka voisi pystyyn juoksuillaan myös tukea hyökkäyksiä. Liigassa vastustajat ovat viime kautta kovempia eikä Honka saa välttämättä pallonhallintaa vaikka se sitä haluaisikin, ja edelleen Honka joutuu miettimään ehkä taktisia vaihtoehtoja enemmän vastustajan vahvuuksien mukaan, kun pelaajamateriaali on useasti vastustajaa lähtökohtaisesti heikompi. Perovuo ja Portela ovat molemmat taitavia, näkevät hyvin kentän ja osaavat antaa hyökkäyksiä edistäviä syöttöjä, mutta pelkään että liigassa molemmilla on ongelmia kovuuden ja tempon kanssa, kun vastustajan keskikenttä antaa enemmän painetta. Tammilehto on hyvä taklaaja, mutta ei pelintekotaidoiltaan eikä juoksuvoimaltaan ihan liigan kärkeä. Ivanov olisi liigassa mielestäni suhteellisesti parempi topparina, koska mielestäni hän on turhan verkkainen liigajoukkueen keskikentälle. Menneellä kaudella maalintekovastuu jakautui Hongassa monen pelaajan harteille ja se oli jopa joukkueen vahvuus, mutta yhtä kaikki viimeistely ei ollut kovin tehokasta rakennettuihin maalipaikkoihin nähden, joten olisi hyvä saada piikkiin varma viimeistelijä. Tietysti myös kaikki muutkin liigaseurat haluavat yllä kuvatun kaltaisia pelaajia, joten heidän hankkimisensa ei välttämättä ole helppoa. Honkaa auttaa tietysti jonkin verran se, että yllättävän monet haluavat asua pääkaupunkiseudulla, ja tällaisista pelaajista eivät kaikki mahdu HJK:n (jolla valitettavasti seuran rahatilanteen, menestysmahdollisuuksien ja europelien takia on ensi kaudella etulyöntiasema Honkaan verrattuna), ja useimmalle heille Honka on se toiseksi paras vaihtoehto. Nykyisestä IFK:sta esimerkiksi en kelpuuttaisi ketään Honkaan, mutta sekä kehityskelpoisia että valmiita pelaajia tietysti on myös pääkaupunkiseudulla, joten ehkä jotain löydetään läheltäkin. Maakunnan liigaseuroista pääkaupunkiseudulle palaavat voisivat olla se todennäköisin vahvistuksien lähde. Ulkomaalaisten suhteen toivoisin, ettei Honka lähtisi arpoja etsimään, sillä vaikka jotkut arvat ovat voittavia, on tärkeämpää saada yhtenäinen ja sitoutunut joukkue jo tasonsa todistaneista pelaajista.

Aika pitkälle samoilla linjoilla paitsi:

- toppari osasto ei tule välttämättä pärjäämään enkä näe Ivanovissa vielä liigapelaajaa ja Saarinenkin saattaa olla vaikeuksissa
- mv-osasto lienee myös pieni kysymysmerkki
- 1 liigakriteerit täyttävä laitapakki joka pystyy pelaamaan kumpaa reunaa tahansa kuten myös laituri olisi plussaa
Toldo

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 06.11.2017 klo 15:15:03

Onko Tapiolan Urheilupuisto tarkoitus päivittää taas liigatasolle? Toisellekin sivustalle kuppi-istuinkatsomo lienee selviö, mutta entäs päädyt?

Hongan ensimmäisellä liigakaudella 2006 alkukauden ottelut olivat järjestään (lähes) loppuunmyytyjä, onko samanlainen yleisöryntäys odotettavissa myös ensi kaudella?
Peltsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HooGee T-08


Vastaus #39 : 06.11.2017 klo 22:23:27

Honkahan veti jo Kakkosessa melkein liigatason satsauksilla.
Runko on aika hyvin kasassa ja tekemisen tason pitäisi olla liigan mukaista, joten tuskin tällä kertaa lähdetään henkselit paukkuen rikkomaan budjettiennätyksiä. Honka pääsee kuitenkin hyödyntämään PK-seudun mahdollisuudet niin junnuissa, opiskelijoissa kuin jopa puoliammattilaisissa, joten tolkullisella budjetillakin pärjää.
Aikamoinen  nousu vuodesta 2016 vuoteen 2017. Esport Honka Oy liikevaihto vuonna 2016 oli 84 000 euroa.
idänihme

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: suurseura


Vastaus #40 : 06.11.2017 klo 22:39:52

- 1 liigakriteerit täyttävä laitapakki joka pystyy pelaamaan kumpaa reunaa tahansa kuten myös laituri olisi plussaa

Itsekin olen miettinyt joko tällaista tai sitten topparina ja pakkina pärjäävää pelaajaa.
Hongalla on lähinnä Ivanov ja Perovuo sellaisia joita voi kierrättää eri pelipaikoilla ja hekin molemmat keskilinjan pelaajia. Monipuolisille pelaajille olisi tarvetta ellei haluta todella isoa rosteria.

Nykyporukasta Huhtalan tilanne harmittaa. Pelasi hyvin silloin kun pääsi kentälle, mutta minuutteja tuli ihan ymmärrettävistä syistä tosi vähän. Ensi kaudella edessä olisi todennäköisesti taas kaksi selvästi nimekkäämpää kärkeä.
hatepallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka, Deportivo La Coruña


Vastaus #41 : 06.11.2017 klo 23:50:44

Täytyy kompata muutamaa edellista kirjoittajaa että monipuolinen puolustaja olisi paikallaan. Mieleen tulee esimerkiksi Henri Aalto, hän pystyy pelaamaan niin laidalla kuin topparinakin. Olisiko kiinnostusta palata Suomeen?

Muutamia pelaajia lähtee ja muutama tulee tilanne, mutta runko tulee pysymään kasassa ja jo pelkästään sen takia Hongalla on etumatkaa useaan toiseen joukkueeseen nähden ensi kaudella.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 07.11.2017 klo 09:07:59

Aikamoinen  nousu vuodesta 2016 vuoteen 2017. Esport Honka Oy liikevaihto vuonna 2016 oli 84 000 euroa.

Kakkosen ajoilta kaikki ei näy Oy:n talousluvuissa.
KeskikokoV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Keltamusta espoolainen & violetti stadilainen


Vastaus #43 : 07.11.2017 klo 13:55:17

Olen kyllä sillä kannalla, että tuo joukkue kaivannee joka pelipaikalle vahvistuksen, eli 5-6 jannua vähintään (laitapakki, toppari, kk:n pohja, linkki, hyökkääjä/ylempi kk, myös ehkä veskariosastolle). Nykyinen avaus on ihan ok. Kilpailua pelipaikoista ei liikaa ole, lisäksi taso hiipuu liikaa vaihdoissa. Kiivas pelitahti kostautuu, jos rinki on liian kapea. Kokoonpanossa on nytkin sellaisia pelaajia, joille ei käyttöä ykkösessäkään ollut. Tuskin heillä tulee olemaan roolia liigassakaan.
leppäperttu

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 07.11.2017 klo 14:39:30

Seurantaan..

Mikäs on Antti Mäkijärven tilanne? TM:n mukaan saanut vastuuta kolmessa ottelussa tällä kaudella, "suomalaiset ulkomailla"- osion mukaan toipunut kesällä loukkaantumisistaan. Lisäksi katsoisin HIFK:n Andbergin tilannetta mielenkiinnolla, 19v eikä tuntunut paljon huimaavaan kun debytoi derbyssä.
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #45 : 07.11.2017 klo 14:41:37

Olen kyllä sillä kannalla, että tuo joukkue kaivannee joka pelipaikalle vahvistuksen, eli 5-6 jannua vähintään (laitapakki, toppari, kk:n pohja, linkki, hyökkääjä/ylempi kk, myös ehkä veskariosastolle). Nykyinen avaus on ihan ok. Kilpailua pelipaikoista ei liikaa ole, lisäksi taso hiipuu liikaa vaihdoissa. Kiivas pelitahti kostautuu, jos rinki on liian kapea. Kokoonpanossa on nytkin sellaisia pelaajia, joille ei käyttöä ykkösessäkään ollut. Tuskin heillä tulee olemaan roolia liigassakaan.
Toki näkisin mielellään vahvistuksen jokaiselle pelipaikalle, mutta haluaisin ensin tietää miten paljon omistajataho on valmis satsaamaan joukkueeseen. Jos tuo satsaus ei mahdollista viiden runkopelaajan hankintaa, niin mennään mielestäni niin että hankitaan kaksi todellista vahvistusta (keskikentän keskusta ja kärki) kuin viisi edullisempaa jannua (joista lähinnä tulee ringin leventäjiä eri pelipaikoille). Vaikka monet liigapelaajat ovat jo tehneet sopimuksen tulevalle kaudelle, niin kyllä Hongalla pitäisi vetovoimaa sopimuksettomien keskuudessa jonkin verran olla myös siksi että harjoitusolot ovat Suomen huippua. Osa viime kaudella ringissä olleista on nuoria pelaajia, ja voi olla että he kehittyvät liigapelaajiksi, kuten Laevuo ja Ivanov kehittyivät Kakkosen ja Ykkösen kautta. Onneksi Akatemia on ensi kaudella Kakkosessa, joten siinä on kehityskelpoisille hyvä sarjataso pelata.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2017 klo 14:55:18 kirjoittanut Erkki Kantonen »
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #46 : 07.11.2017 klo 19:36:41

Olisiko ensi kauden Honka jotakin tämänkaltaista?

                                          Ömer/X (Huhtala)

Korhonen (X)                                                                Liikonen(X)
                                           Kaufmann (Tolonen)

                                Portela(Tammilehto) Perovuo (X)

Äijälä/X (Uimis/X) Rasimus (Ivanov)  Saarinen (X) Laevuo (Böckerman)

                                        Murray(Hursti, Paunio)


Yllättyisin myös, jos HIFK:sta ei tulisi ketään.

@EsportHonka: Toimistolla ja testiasemalla täysi tohina päällä. Kehityskeskustelut hyvässä vauhdissa. To kauden päätös. Pe infoa tulevasta. #meollaanhonka

https://twitter.com/esporthonka/status/927951821871730688
« Viimeksi muokattu: 07.11.2017 klo 22:44:40 kirjoittanut ohiveto1 »
Tonton Drozdowski

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 08.11.2017 klo 02:23:49

Yllättyisin myös, jos HIFK:sta ei tulisi ketään.

Jep, kyllähän tuossa ainakin Miklun ja Väykän mentävät aukot on. ;)
Druidid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sjk


Vastaus #48 : 08.11.2017 klo 07:16:31

Aikamoinen  nousu vuodesta 2016 vuoteen 2017. Esport Honka Oy liikevaihto vuonna 2016 oli 84 000 euroa.

Niin, eihän se toki liikevaihdossa näy, vaikka Esportti olis dumpannu 2 miljoonaa pelaajabudjettiin.
TUP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #49 : 08.11.2017 klo 09:24:37

Tim, Henkka, Mägis, Demba...sitten heräsin.
Oishan se mukava saada osa vanhoista liigaa Hongassa pelanneista takaisin. Toivottavasti Esport kuitenkin nyt etenee järkevämmin kuin edelliset omistajat eikä hötkyile. Siihen luotetetaan.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 50
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines