FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
01.06.2020 klo 19:09:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Riveiro tulee. Mitä miehen pitäisi tuoda mukanaan?
HJK:sta lupaavia nuoria
HJK:n nykyrosterista joitain pelaajia
Kotimaastaan lupaavia nuoria
Kotimaastaan joitain vahvistavia pelaajia

Sivuja: [1] 2 ... 151
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter 2018 - Jatkuuko tuska vai alkaako uusi aika?  (Luettu 703479 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 05.11.2017 klo 00:35:54Alkuun muutama sananen viime kaudesta...

Kauden 2017 piti olla Interin kasvojen perusteellisen pesun kausi. Joukkue oli häpeällisesti romahtanut liigakarsintoihin asti kaudella 2016 ja tämä oli asia jota ei pelaajisto kuin seuran johtokaan halunnut enää ikinä kokea joten kaudelle 2017 alettiin jo juuri ja juuri voitokkaaksi kääntyneen liigakarsinnan jälkeen luomaan perustaa ja aihiota. Seuraan tuotiin pitkälle tulevaisuuteen ajattelevaa junnuosaajaa sekä maailmalla meriittejä kerännyttä fysiikkaosaajaa. Kentän puolella talven isoin saalis oli legendaarisen Timo Furuholmin paluu miehen kakkoskotiin ja muutenkin siirtotalvi oli suotuisa kun toinenkin sinimustassa paidassa menestystä niittänyt konkari, Mika Mäkitalo, palasi pohjoisesta takaisin maan entiseen pääkaupunkiin. Ainoastaan valmentaja-asioissa hommat ei ehkä aivan menneet kässärin mukaan kun seuran "ulkopuolisista syistä" sopparin allekirjoittamista vaille valmis diili hollantilaisosaajan kanssa kariutui viime metreillä ja puolipaniikissa joutui seura värväämään uusiksi Shefki Kuqin joka oli toki saanut pidettyä Interin liigassa karsintojen jälkeen mutta meno ei sitä ennen ollut kovinkaan kaksista.

Kuqin mukana Interiin saatiin talven aikana lisää väkeä niin verkkaripuolelle kuin pelaajistoonkin. Merkittävimmät Kuqin hankinnat olivat kakkosluotsiksi hommattu italialaisherrasmies Fabrizio Piccareta sekä maailman kovimmissa futissarjoissa hienon uran tehnyt Julien Faubert. Kausi alkoikin kivasti kun talvella pelatuissa cupin peleissä Inter pelasi hyvällä sykkeellä ja peli näytti maaliskuun kohdilla jo paremmalta kuin kertaakaan viime kaudella. Vaikka cupissa tulikin oman huolimattomuuden takia noutaja SJK:ta vastaan, alkoi kausi sen sijaan totaalisella dominanssilla hieman ehkä vielä sekaisin talven jäljiltä ollutta RoPS:ia vastaan. Njazi Kuqille knalli, uudelle topparihankinnalle ensimmäinen liigamaali ja paluumuuttajille (Mäkitalo ja kapteeniksi nostettu Furuholm) maalit kotiyleisön edessä... mannaa oli luvassa.Huuma jäi kuitenkin lyhyeksi kun Kuqin alaisuudessa Interin otteet heilahtelivat kuin Dannyn kuuluisaksi tekemä tuuliviiri. Ennen kesäkuun maaottelutaukoa joukkue oli äärimmäisen tasaisen sarjataulukon myötä kuitenkin erittäin hyvissä iskuasemissa mutta maaottelutauon jälkeen alkoi korpivaellus joka maksoi mm. erinomaisesti kauden aloittaneen laitapakki Niko Markkulan pelit sekä Shefki Kuqin työpaikan. Kuqi lähti hämärissä olosuhteissa ja Piccareta nimitettiin vastuuvalmentajaksi kauden loppuun asti. Italialaisen alaisuudessa Inter pelasi pisteiden valossa kuitenkin vielä enemmän päin helvettiä mitä se oli Kuqin valvovan silmän alla ollut ja loppukaudesta joukkue valui sarjataulukossa entistä alemmas kohti putoamisviivaa. Sarjapaikka kaudelle 2018 varmistui niinkin myöhään kuin lokakuussa ja oli sanomattakin selvää että isoista satsauksista huolimatta kausi oli lähestulkoon edellisen kauden kaltainen pannukakku.

Kausi 2018

Interin organisaatioon viime talvena tullut Vesa Mäki painotti jo ihkaensimmäisissä haastatteluissaan että mies haluaa muuttaa asioita Interin organisaatiossa. Seuran pitää jatkossa olla omavarainen, laadukasta junioriosaamista tuottava ja oman identiteetin omaava turkulaisseura joka olisi yhtä lailla instituutio urheilun (etenkin jalkapallon) puolella kuin monilajiseura TPS. Nämä olivat tiivistettynä Mäen visiot ja prosessi on selkeästi alkanut jo toisen peräkkäisen fiaskokauden jälkeen. Seurassa tehtiin pelaajiston puolella melkoinen suursiivous kun kauden 2017 miehistöstä peräti yksitoista nimeä jättää seuran. Lähtijöistä ehkä se merkittävin on seurassa koko jalkapalloikänsä pelannut Henri Lehtonen poistui enemmän tai vähemmän, ehkä jopa vähemmän, yhteisymmärryksessä pois seurasta jonka mies oli nauha kädessään johtanut sen suurimpiin urotekoihin vuosikymmenen vaihteessa. Muiden lähtijöiden joukossa oli sekalainen seurakunta vanhempaa palkkasoturia ja tasoltaan vähän niin ja näin jo pitkään seurassa pelanneita mielialapelaajia joista harvemmin iloa oli kentällä edes kymmenen ottelun verran kaudessa. Seuralla oli ennen tätä suursiivousta jo paperilla 17 pelaajan nimet joten ihan täysillä ei trippimittaria tarvinnut lyödä nollille.Inter tulee Mäen ja ykkösvalmentajana jatkavan Piccaretan mukaan nuorenemaan ensi kaudelle reippaalla kädellä ja myös hetipikaa kauden 2017 päätöksen jälkeen tehdyt pelaajahankinnat puoltavat tätä tarinaa. Joukkue hakee vielä talven aikana pelaajia neljälle eri pelipaikalle mutta nähtävissä on että Interissä haetaan sitä samaa menestyskaavaa nuoresta menestysrungosta joka teki kovan tempun kauan sitten. Tarkalleen ottaen kymmenen vuotta sitten.FC Interin kauden 2008 mestaruudesta tulee ensi kaudella kuluneeksi kymmenen vuotta ja kun tuo mestaruus hankittiin aikoinaan sekoituksella omia logolle pelaavia junnuja sekä onnistuneita ulkomaan arpoja, näyttää siltä että Inter pyrkii tulevaisuudessa olemaan halukas toistamaan tämän kaavan ja mikäs siinä sillä mestaruudesta seurasi monta hienoa vuotta jolloin tuli mitalia ja cupin voittoa ovista ja ikkunoista. Mäki on houkutellut Interiin niin lähialueen kovia talentteja kuin myös jo valmiita junnumaajoukkuepelaajiakin ja onnistuessaan voivat nämä nuorikot tehdä vielä sinimustassa paidassa hienoja asioita. Sitä ennen on kuitenkin laitettava katseet lähitulevaisuuteen ja kauteen 2018.


Joukkue

Kuten tuli aiemmin todettua, jatkaa heikohkolla menestyksellä aiemmalla kaudella ohjakset käsiinsä ottanut Piccareta joukkueen valmentajana. Voiko miehen sysimusta pistekeskiarvo olla peruja vain Shefkin sirkuksen sauhunneista raunioista ja saako mies staffeineen ihan erilaisen Interin jalkeille kuin alavireisen 2017 loppukesän ja syksyn aikana? Muuan Claudio Ranieri aikoinaan todisti että kokonainen off-season joukkueen kanssa voi tehdä aiemman kauden synkkyydestä kullankirkasta joten toivoa sopii että Piccareta yltää samanlaiseen urotekoon kuin rillipäinen maanmiehensä isoissa liigoissa. John Allen jatkaa kakkosena David Mooren keräillessä tötsiä ja liivejä treenien jälkeen. Jani Meriläinen luotsaa veskoja samalla kun jatkaa loistavaa työtään jojona, Edu Rodriguez sai anatomiahuoltopuolelleen avuksi Simone Lucchesin. Sepi jatkaa pyykeissä.Pelaajiston puolella kausi 2017 oli melkoista alakuloa mutta mukaan mahtui myös muutama valonpilkahdus. Laitapakkiosastolla ison vaikutuksen tehnyt Ykkösestä naarattu Niko Markkula, oli saamassa jo maajoukkuekutsun kesäkuussa kun sitkeä kantapäävamma tuhosi miehen loppukauden. Länsinaapurimaasta saapunut Tatu Varmanen puolestaan aloitti kauden JJK-lainalla, loukkaantui, palasi kylmiltään kehiin Interin paidassa elokuussa ja valtasi samalla sekunnilla laitapakin paikan avauksessa itselleen. Myös kautta 2016 enemmän vastuuta saanut hyökkääjälupaus Benjamin Källman alkoi vähitellen lunastelemaan niitä massiivisia lupauksia joita junnua kohtaan on jo parin vuoden ajan rahvaan keskuudessa heitelty ja vaikka vielä ei ihan osuttu napakymppiin, on luvassa varmasti vielä enemmän tältä suomifutiksen tulevaisuudentoivolta (mitä puhtaaseen maalintekoon tulee).

Pelaajiston isoimmat alapeukut kaudelta 2017 voidaan surutta osoittaa ikonisten paluumuuttajien, Furuholm ja Ojala, suuntaan. Miesten panos ei ollut sitä mitä olisi voinut odottaa ja molemmilla on näytön paikka kaudella 2018. Tehoja pitää tulla enemmän ja esimerkkiä pitää alkaa näyttämään joukkueen uusille nuorille. Myös kolmas paluumuuttaja, toppari Tero Mäntylä, saa repiä erittäin paljon enemmän itsestään irti ensi kaudella.

Tässä pieni läpikäynti tämän hetken (3.11.2017) sopimuspelaajista kaudelle 2018.


Maalivahdit

12. Henrik Moisander
Moisander pelasi olosuhteisiin nähden ihan mukiinmenevän kauden ja peleihin mahtui muutama "Henkan" totaalitöhöily mutta vastineeksi saatiin myös lähes yksin joukkueen pystyssä pitämistä. Ensi kaudellakin ykkösveskari jos ei talvella jotain todella kriittistä tapahdu.

1. Jere Koponen
Yksi kauden 2017 lukuisista paluumuuttajista ja myös trendin mukaisesti yksi isoimmista epäonnistujista. "Koppi" on koko aikuisuransa soitellut kakkosviulua edustamissaan joukkueissa ja viime kaudella otteet oli ajoittain sen verran surullista katsottavaa (pl. liigan parhaat rankkarialueen ulkopuolelle tehdyt vastaantulot) että ensi kaudella saattaa soida jopa Nummelinin Timon opeilla kolmosviulu. Taistelee kakkoskassarin paikasta nuoren Marttisen kanssa.

13. Aati Marttinen
A-junnujen viime kauden ykkösveska pääsi jälleen esittelemään taitojaan liigapeleissä ja vieläkin tuntuu siltä että Aati makseli vähän sieltä ja täältä oppirahoja. Vuosikausia on vielä kuitenkin aikaa kehittyä ja ensi kausi menee mitä luultavimmin vielä opetellessa mutta ei olisi ihme jos veisi Koposelta kakkosveskan paikan.


Puolustajat

2. Niko Markkula
Kuqin pidemmän aikaa tutkailema pelaaja joka aloitti Inter-uransa mahtavilla otteilla omalla laidallaan. Hyökkäyssuuntaan ehkä jopa hyödyllisempi kuin puolustussuuntaan ja taistelijan luonne on pelkkää plussaa. Toivottavasti pääsee tervehtymään vammastaan niin voidaan kauden alussa laskea melkein "like a new signing"-kategoriaan.

5. Tero Mäntylä
Paljon pitää tapahtua talven aikana jotta syksyn alisuorittaminen unohtuu. Ominaisuuksia ja taitoa olla liigan eliittitopparien joukossa mutta pitkä pelaamattomuus taisi vielä painaa jaloissa kun palasi Veikkausliigaan. Tulee olemaan ison suurennuslasin alla läpi talven ja alkukevään.

7. Ari Nyman
"Arska" jatkaa kausi toisensa perään tasaisen varmaa suorittamista ja vanheten on mies alkanut ottamaan myös isompaa roolia kentällä ja kopissa. Seuraikoni ja legenda isoilla alkukirjaimilla ja ensi kausi tulee olemaan taas kerran tasaisen varmaa laatusuorittamista mutta millä pelipaikalla?

22. Arttu Hoskonen
Alkukauden loukkaantuminen pilasi hieman viime kauden suunnitelmia joten Hoskonen ei päässyt ottamaan sitä seuraavaa askelta kohti avaavan liigatopparin statusta. Opettelua on vielä edessä ja paljon mutta opetus tapahtuu parhaiten tositoimissa kentällä joten toivon mukaan Hoskonen saa ehjän treenikauden alleen ja sitä myötä ainakin rotaatiopaikan ensi kaudeksi.

33. Tatu Varmanen
Ensimmäisen sopimuskauden piti olla opettelua Veikkausliigaan JJK:n riveissä mutta kausi päättyikin erittäin pätevään suorittamiseen Interin riveissä. Nuoresta iästään huolimatta kypsiä otteita omalla laidallaan ja erittäin väsymätöntä raatamista pelistä toiseen. Ensi kaudella toivottavasti jatkaa siitä mihin lopettikin... ei siis SJK-peli vaan ns. bigger picture.

??. Arttu Kotanen
Lappeenrannasta saapunut U18-maajoukkueen laitapakki.

??. Wille Öhman
Naapuriseura TPS:n riveistä loikannut U18-maajoukkueen laitapakki.

??. Daniel Kamy Ntankeu
21-vuotias kamerunilaistoppari jolla on vyöllään jopa junnumaaotteluita maansa väreissä. Viime kaudella operoi kivikovassa Montenegron pääsarjassa joten taso on vielä kysymysmerkki.

??. Teemu Penninkangas
Kaiken mahdollisen kotimaan kentillä voittanut honkkeli joka hessuhopomaisesta rungostaan huolimatta on erittäin atleettinen ja pallovarma. Hallitsee hyvän tekemisen puolustushommien lisäksi myös hyökkäyspään erikoistilanteissa.

??. Abdoulie Mansally
PS Kemissä viime kaudella mainiosti pelannut Gambialainen omaa kovan MLS-CV:n ja on hyödyllinen etenkin hyökkäyssuuntaan pelipaikka onkin papereissa laitapuolustaja.

Hakusessa on Vesa Mäen mukaan vielä toppari ja vasen laitapakki. Viime kauteen verrattaessa isoimmat kehityskohteet on Mäntylässä ja tasaisuudessa.


Keskikenttäpelaajat

23.Lucas Garcia
Laput silmillä pelaava tekniikkaihme. Tulee varmasti tekemään ensikin kaudella paljon hyvää pallon kanssa mutta kun se viimeinen ratkaisu on 99 kertaa sadasta aivan luokaton, ei voida odottaa ensi kaudellakaan kovin suuria oman joukkueen peliä edistäviä asioita tältä pieneltä argolta.

27. Yoonis Muse
Teki liigadebyyttinsä kauden päättäneissä raiskajaisissa. Joulun ihme ei varmaan riitä siihen että olisi ensi kaudella vielä edarin täysipäiväinen pelaaja.

28. Mika Mäkitalo
"Muksulta" sellainen perinteinen Mäkitalon kausi eli löytyi kaikkea aina erinomaisesta, näkymättömän kautta huonoon asti. Täyttää paikkansa mutta aina sitä vaan jotenkin odottaa Mäkitalolta niitä muutaman vuoden RoPS-dominoinnin kaltaisia superotteita.

32. Elias Mastokangas
Ison luokan talentti joka pääsi väläyttelemään muutamia minuutteja viime kaudella. Fysiikka on vielä lastentarhan pihapelaajan luokkaa mutta taitoa ja sydäntä löytyy keskivertoa paremman liigapelaajan mittoihin asti. Ensi kausi menee varmasti vielä A-junnuja auttaessa mutta varmasti tulee saamaan enemmän minuutteja kuin viime kaudella.

??. Niilo Mäenpää
Nuoresta iästään huolimatta kasapäin Ykkösen otteluita pelannut keskikenttäpelaaja. Onko tässä jopa aineksia ensi kauden "nikomarkkulaksi"?

??. Mikko Kuningas
Lahdessa hankinnat alkoi ajamaan ohi joten Kuningas saapui Aurajoen kupeeseen. Liigatason keskikenttäpelaaja joka on vieläpä erittäin kehityskelpoinen tapaus.

??. Ivan Sesar
DMC:tä pelaava slaaviliigojen kiertolainen omaa kokemusta myös Bosnia-Hertsegovinan maajoukkueesta. Höntsissä hyvä ja talven treeneissä kuulemma erittäin edukseen esiintynyt.

Vesa Mäki kertoi että vielä on keskikentälle haussa ankkuripelaaja. Eniten kehitettävää viime kaudesta on ehdottomasti pohjapelaajan pelinrakentamisessa sekä fyysisyydessä.


Hyökkääjät


8.. tai siis 17. Mika Ojala
Iso pettymys paluunsa jälkeen joten toivottavasti kaivaa sisimmästään sen tutun Ojalan. Jos pääsee edes lähelle huippuvuosien meininkiä, tulee "Moukku" olemaan yksi Interin avainpelaajia kaudella 2018. Jos sama taaperrus jatkuu, tulee Inter antamaan Ojalan myötä yhden pelaajan verran vastustajalle tasoitusta.

9. Benjamin Källman
Toisella liigakaudella enemmän vastuuta ja loogisesti enemmän tehoja. Ensi kaudella toivottavasti nuorukaisella kehityskäyrä pysyy samassa suunnassa, mielellään jopa hieman jyrkemmällä nousulla. Rahkeita ja osaamista moiseen temppuun ainakin on.

11. Albion Ademi
Ademin osakkeet näyttivät olevan vihdoin nousussa kun entinen ongelmanuori esitti talvikaudella erittäin lupaavia otteita. Kuqi ei kuitenkaan liigapelien alkaessa nähnyt junnulle käyttöä ja PS Kemi otti Ademin lainalle. Laina meni hyvin ja ekat maalit tuli Ademille merkattua Kemin riveissä ihan vaan noin muutenkin hyvien hyökkäyspään otteiden myötä. Onko ensi kausi Interissä jo avauskokoonpanossa?

15. Timo Furuholm
Joukkueen sisäisen tehopörssin voittaja ja kapteeni, jolta olisi kuitenkin uskaltanut odottaa enemmän. Kärsi viime kaudella ehkä hieman liikaa roolin löyhyydestä joten ensi kaudella pitää ympäri kenttää juoksemisen loppua ja fokus oltava vain ja ainoastaan siellä isoimmassa osaamisalueessa, hyökkäämisessä.

24. Lassi Viholainen
Nuorukainen pääsi haistelemaan liigaminuutteja viime kaudella ja lupa on odottaa hyvää. Ei vielä likimainkaan mikään liigatason pelaaja mutta saattaa saada enemmänkin minuutteja jo ensi kaudella vyöllensä?

??. Joona Järvistö
Kolmosessa KaaPolle mieletöntä tahtia maaleja paukutellut ja jo viime kaudella Interin treeneissä menemään painanut hyökkääjä. Talven treenimatseissa esiintynyt edukseen mutta riittääkö taso vielä liigaan?

Vesa Mäki sanoi haastattelussa että hakusessa on vielä yksi laitahyökkääjä. Isoimmat kehityskohteet viime kaudelta on Mika Ojalassa, viimeistelyssä sekä hyökkäyksien suunnitelmallisuudessa.Paljon tulee vielä off-seasonilla tapahtumaan mutta on selvää että Inter on aloittamassa ison luokan muutostyötä. Pelaajarunkoa ollaan nuorentamassa mutta tehdäänkö tämä kaikki mahdollinen lähiaikojen liigamenestys uhraten? Valmentajisto ei tosiaan herätä isoa luottamusta mutta jos monivuotisista vapaamatkustajista tyhjennetty joukkue hitsautuu aiempia vuosia paremmin yhteen, nuoret ja nälkäiset junnut paljastavat piilevän potentiaalinsa ja hankinnat (ulko- tai kotimaiset) osuvat nappiin, on aina toivoa paremmasta. Siihen mennessä voidaan me kannattajat ja fanit vaan yrittää käydä kiltisti siellä terapiaistunnoissa ja ehkä talven aikana on kaksi viime kautta saatu pyyhittyä alitajunnasta pois sinne pieneen mustaan laatikkoon jota ei enää ikinä avata.

Loppuun vielä ensi kauden "Katso ainakin nämä"-suositukset:

1. Maan kaunein futisderby palaa liigakartalle ja taas saadaan täyttää Veritas Stadion ja luoda kaupunkiin kunnon jalkapallokiimaa.
2. Toimistolle on luvattu muutamia vahvistuksia jotka toivottavasti näkyvät parantuvassa myynnissä ja markkinoinnissa.
3. Tuleeko Piccareta muuttamaan formaatiota tästä kaudesta nyt kun mukaan tulee uudenlaisia pelaajatyyppejä?
4. Furulta puuttuu 25 nyyttiä Tero Forssin seuraennätyksestä joten ensi kaudella olisi jo korkea aika nousta tilaston kärkeen.


Suunta on vain ja ainoastaan ylöspäin. Esitetään me kaikki muut oma osamme Interin uudessa tulemisessa!
« Viimeksi muokattu: 07.02.2018 klo 12:28:50 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #1 : 05.11.2017 klo 00:59:01

https://www.youtube.com/watch?v=GpuTG4Mmd6w&feature=youtu.b
Piccaretan haastis tulevasta (kestää noin puoli tuntia) ja samalla ketju seurantaan.
Zlatanic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GPR FC, futsal, Marcus "Mace" Forss ja Sirbi.


Vastaus #2 : 05.11.2017 klo 01:07:12

Varmasen kypsästä pelistä vähän eri mieltä, paikkasi sen toki hyvin nuoruuden innolla.

Furkallekaan en hirveästi moitteita anna.

Kauden pelaaja oli Pänä, mut oikeasti Kuqi.
 
Piccareta saa todistaa aika paljon.
Ravi-Paisti

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 05.11.2017 klo 10:14:26

Topic seurantaan.

Synkkä kausi on takana ja pelolla odottelen seuraavaa.

You can't win anything with the kids, niinhän se kuuluisa lausahdus taisi kuulua. Toivottavasti toimii myös Suomessa.
sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #4 : 05.11.2017 klo 10:52:34

Tatu on ihan kuningas!
Nelson Mandela

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 05.11.2017 klo 12:10:14

Piccareta on kaikin puolin sympaattinen jannu ja puhuu fiksuja. Toivottavasti muutokset vievät seuraa parempaan suuntaan. Joulukuun harkkamatseille ja tammikuun AIK-matsille Ylos mukava muutos "reenit joskus tammikuussa"-menolle.

KSPlle avauksesta Tuoppi
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #6 : 05.11.2017 klo 12:41:34

Tosiaan, kuten tossa haastiksessa Fab toteaa, niin 27.1.2018 on AIK away. Varatkaahan kalentereihinne tilaa. Joudutte vaihtamaan OAJ:n sinkkuoperisteilyn nyt tähän.
Räpymies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Kontu, TPS


Vastaus #7 : 05.11.2017 klo 13:16:35

Ymmärrän oikein hyvin tiukan kritiikin seuraa ja pelaajia kohtaan, koska kaikille mittareilla heikompia porukoita oli taas turhan monta edellä sarjataulukossa 33 pelin jälkeen.

Yhtä asiaa en kuitenkaan ymmärrä ja se on Furuholmin ankara ruoskiminen. Mies oli illasta toiseen se kaveri, joka teki liikaakin kun kaverit vierellä ei oikeen jaksanu. Raataminen toki vei tehoja hyökkäämisestä, se on selvää. Mitä enemmän kapteeni voi joukkueelleen tehdä kuin pyrkiä johtamaan esimerkillään omien tehojensa kustannuksella? Sen perusteella mitä kauden aikana ehdin joukkueen otteita näkemään Furkka on ainoa joka ansaitsee täysin puhtaat paperit, vaikka roolituksen ja muiden pelaajien toimesta hänet asettettiin tekemättömään paikkaan.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #8 : 05.11.2017 klo 15:21:00

Furkka on ainoa joka ansaitsee täysin puhtaat paperit, vaikka roolituksen ja muiden pelaajien toimesta hänet asettettiin tekemättömään paikkaan.
Kyllä mä nostaisin kuitenkin isoimmaksi onnistujaksi, ehkä jopa ainoaksi, Ari Nymanin. Furkka siinä vanavedessä, mutta Arska oli omalla tasollaan. Ensin Sheriffin koirankopissa, jonka hän otti kuten kunnon ammattilainen tekee. Sen jälkeen, kun vastuuta alkoi tulla, pelasi aina muuta joukkuetta paremmaksi tehden. Se, ettei muut kantaneet vastuuta ei ole Arskan vika. Monena kautena olen miettinyt miksi Arska pelaa vain sinnepäin muuttui totaalisesti tällä kaudella. Hän joutui raatamaan pohjalla, laidalla ja topparina, eikä todellakaan Arskan takia matseja hävitty. Kauden ylivertainen Inter-pelaaja 2017, ja osoitti Håkansin olleen oikeassa jatkosopimuksen hänelle sorvatessaan.
Baxer

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 05.11.2017 klo 15:41:45

Lyhyt referaatti Piccaretan haastattelusta ?
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #10 : 05.11.2017 klo 15:49:55

Lyhyt referaatti Piccaretan haastattelusta ?
- Kauteen ei lähdetä junnuilla. Hakusessa usean kauden pääsarjakokemusta omaavia noin 25-27 vuotiaita pelureita
- Lucchesi tulee vahvistamaan staffia, jotta Piccaretan ei tarvitse itse suunnitella fysiikkavalmennusta, koska hänellä ei ole osaamista siihen
- Faubertilla ei ole saumoja jatkosopimukseen, vaikka treenasikin tämän viikon Interin kanssa
- Treenit alkavat joulukuussa ja tammikuussa AIK-away.
- Edu, Mertsi ja Allen jatkavat rooleissaan edarissa
sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #11 : 05.11.2017 klo 15:56:38

Varmasti ollaan seuraavan harjoitus jakson jälkeen viisaampia.
Mitä uutta tuo uusi Simone Lucchesin valmennus ryhmään.
Saadaanko tuoreita ukkoja jokaiseen matsiin?
Tuntuu että siinä on se akilleen kantapää.
On myös tärkeä huomion. Ryhmästä saattaa parhaimmillan olla 10 ukkoa jossakin maajengissä...
Koska se kausi oikein alkaa? Ei jaksa kuunnella: Laine tehnyt maalin, Laine ei tehnyt maalia tai Laine on lyönyt mailalla jotakin toista tyhmään...
Kalervo Kummila taas toinen juttu.
Perlenbacher

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajahtanut hinaajayrittäjä


Vastaus #12 : 05.11.2017 klo 16:10:30

Mitä uutta tuo uusi Simone Lucchesin valmennus ryhmään.

Tästä miehestä olisi kiva saada kanssa jonkinlainen haastattelu. Todella hienoa työtä olette tehneet noiden haastisten kanssa. Ylos
renti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pyyteettömän rakkauden akatemia


Vastaus #13 : 05.11.2017 klo 16:27:25

Hyvä avaus Ylos

Jännä silly season tulossa ja odotukset ensi kauteen on tällä hetkellä ihan 0. Mielenkiintoista nähdä mitä tulee varsinkin kun Fab ei suurta luottamusta täällä herätä.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #14 : 05.11.2017 klo 16:45:19

Hyvä haastattelu, kiitos siitä.
Puhua Italiaano osaa, nyt vaaditaan sitten tekoja.
Ja mitä tulee Furkkaan niin monessa pelissä se raataminen oli sitä, että juostiin kitisemään tuomarille milloin mistäkin ja omille siitä kun syötöt ei osu sentilleen kohdilleen.
Vastapainoksi oli joissain peleissä todella hyvä.
Furkasta saataisiin enemmän irti jos annetaan kapteenin hommat jollekin toiselle, taisi tuoda vähän liikaa paineita moinen Furkalle.
DiggerDaggerDog

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turku, Arsenal, (Atlético, Dag&Red. Lazio)


Vastaus #15 : 05.11.2017 klo 17:11:54

Yhtä asiaa en kuitenkaan ymmärrä ja se on Furuholmin ankara ruoskiminen.

Samoin. Enkä kyllä oikeastaan ruoskisi ketään pelaajaa viime kaudesta, aika kamalaa varmaan siellä kentällä oli olla, kun kenellekään ei ollut sorvattu minkäänlaista järkevää roolia. Saati sitten että joukkueella olisi ollut joku pelityyli tai mitään valmiita avaus- ja ratkaisumalleja. Peli näytti juuri siltä, että missään tilanteessa kukaan ei tiedä valmiiksi mitä seuraavaksi pitäisi tehdä, vaan se pitää keksiä omasta päästä.

Arska oli silti päälikkö. Varmanen paras laitapuolustaja pallottomana, mitä Veikkausliigassa nähnyt. Huikeita pystyjuoksuja pelistä toiseen, viimeisissä peleissä niitä tuli vähemmän, ilmeisesti koska oppi ettei sitä syöttöä kuitenkaan ikinä tule.. Kunhan saa lisää kokemusta, tekniikkaa ja pallollista rohkeutta, niin eiköhän sieltä huippupelaaja tule. Jos oppivat Ojalan kanssa hyvin pelaamaan yhteen, pitäisi Interin oikean laidan olla ensi kaudella liigan paras.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #16 : 05.11.2017 klo 17:22:04

Varmanen paras laitapuolustaja pallottomana, mitä Veikkausliigassa nähnyt. Huikeita pystyjuoksuja pelistä toiseen, viimeisissä peleissä niitä tuli vähemmän, ilmeisesti koska oppi ettei sitä syöttöä kuitenkaan ikinä tule.. Kunhan saa lisää kokemusta, tekniikkaa ja pallollista rohkeutta, niin eiköhän sieltä huippupelaaja tule. Jos oppivat Ojalan kanssa hyvin pelaamaan yhteen, pitäisi Interin oikean laidan olla ensi kaudella liigan paras.

Eiköhän Marsu Markkula palaa takaisin oikealle laitapakin paikalle jahka joskus paranee vammoistaan jolloin Varmanen siirtyy takaisin vasemmalle? Inter kuitenkin etsii Vesku Mäen sanojen mukaan nimenomaan vasenta laitapakkia joten jos sinne löytyy joku kunnon tekijämies, on Interillä positiivinen ongelma pelipaikkojen suhteen.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #17 : 05.11.2017 klo 18:29:43

Diggerin kommentti kuvastaa hyvin Interiä, ei pitäisi pelaajia syytellä mistään. Niinhän seurassa toimitaan, ei mitään tulosvastuuta. Vähän käydään neppailemassa silloin tällöin, tulee turpaan tai ei palkka tulee ajallaan. Jos oikein huonosti menee, vaihdetaan valmentajaa. Pelaajissahan ei ole mitään vikaa.  Se on valmentaja joka käskee Ojalan  kentällä syöttämään ekaan mieheen, ampumaan vaparit katsomoon. Se on valmentajan vika kun mikä tahansa yksinkertainen asia ei kentällä onnistu kentällä. Pelaajat saa vaan olla ja voi hyvin.
ZZlatan

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 05.11.2017 klo 19:01:07

Diggerin kommentti kuvastaa hyvin Interiä, ei pitäisi pelaajia syytellä mistään. Niinhän seurassa toimitaan, ei mitään tulosvastuuta. Vähän käydään neppailemassa silloin tällöin, tulee turpaan tai ei palkka tulee ajallaan. Jos oikein huonosti menee, vaihdetaan valmentajaa. Pelaajissahan ei ole mitään vikaa.  Se on valmentaja joka käskee Ojalan  kentällä syöttämään ekaan mieheen, ampumaan vaparit katsomoon. Se on valmentajan vika kun mikä tahansa yksinkertainen asia ei kentällä onnistu kentällä. Pelaajat saa vaan olla ja voi hyvin.

Tämähän se Interin ydinongelma on jo pitkään ollut. Resurssiensa puolesta kyseessä on todellisuudessa suomalainen suurseura, jonka pitäisi pelata joka vuosi mitaleista ja olla vähintään Euroopassa. Kaikki muu on selittelyä.
SuperL

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: San Iker


Vastaus #19 : 05.11.2017 klo 21:36:53

Tämähän se Interin ydinongelma on jo pitkään ollut. Resurssiensa puolesta kyseessä on todellisuudessa suomalainen suurseura, jonka pitäisi pelata joka vuosi mitaleista ja olla vähintään Euroopassa. Kaikki muu on selittelyä.

Topic seurantaan ja tämä on fakta. Muitakin ongelmia organisaatiosta toki löytyy mutta tätä ei olla saatu korjattua eikä piilotettua
nilkki187

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 06.11.2017 klo 11:05:18

Nerazurri ja ZZlatanMutta joo, varovaisen positiivisesti kohti uutta kautta. On se ainakin uusi kausi.

Furuholmista vielä: Täällä ollaa vähän kahta mieltä selvästi: Joko kaveri oli pahimpia alisuorittajia tai kovimpia onnistujia. Ite oon kans dumannu kaveria kauden aikana kovasti. Nyt tarkastelin tilastoja neutraalissa mielentilassa ja kaveri näyttää olevat Interin kärjessä monessa tilastossa: Maalit, syötöt, laukausten määrät yht., laukaukset kohti maalia & paitsiot. Eli kauden aikana laukoi paljon, paljon kohti maalia, oli paljon paitsiossa ja teki eniten maaleja (yhdessä Källmanin kanssa) ja antoi eniten maaliin johtaneita syöttöjä. Tilastot tukevat perinteisen nälkäisen maalintekijän statseja ja sellainen Furuholm edelleen on. Nyt rooli pitää saada kuntoon, että pääsee sinne kärkeen toteuttamaan sitä mitä parhaiten osaa, muuten menee ihan hukkaan. Källman taas laukoi kovemalla prosentilla ja oli paitsiossa huomattavasti vähemmän.

Ehdottomasti pitäisi siis saada Källman ja Furu samaan aikaan kentälle ja molemmat kärkeen. Näin saadaan Interin hyökkäyksestä/hyökkääjistä eniten irti. Laidalla molemmat menevät hukkaan. Italiaanon 4-3-3 romukoppaan kiitos.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #21 : 06.11.2017 klo 11:12:18

Ehdottomasti pitäisi siis saada Källman ja Furu samaan aikaan kentälle ja molemmat kärkeen. Näin saadaan Interin hyökkäyksestä/hyökkääjistä eniten irti. Laidalla molemmat menevät hukkaan. Italiaanon 4-3-3 romukoppaan kiitos.

4-3-3 on kyllä aika kökkö järjestelmä ja ensi kaudella toivottavasti näkyy jotain muuta kuin tämä loppukaudesta paskeeksi osoittautunut formaatio.

Itse lähtisin näillä tämän hetken ukoilla pienen pohdinnan jälkeen seuraavanlaisella:


4-4-2 keskikentän timantilla

                  BK9      Furu
                      Garcia
       Ademi                     Ojala
                     Arska(c)
Varmanen  Mäntylä  Hoskonen  Markkula
                     Henkka

Ademille ja Ojalalle jäisi kyllä iso tontti puolustusvelvoitteisiin joten liekö tuo sitten kovin fiksu veto mutta joo, kunhan mitä tahansa muuta kuin 4-3-3
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #22 : 06.11.2017 klo 11:16:10

Toisaalta Markkuöa ja Varmanen omaa hyvät ominaisuudet wingbackeiksi ja huhut on tuomassa kovaa topparia Turkuun niin miksei 3-5-2 ja sen variantit?
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #23 : 06.11.2017 klo 11:21:30

Toisaalta Markkuöa ja Varmanen omaa hyvät ominaisuudet wingbackeiksi ja huhut on tuomassa kovaa topparia Turkuun niin miksei 3-5-2 ja sen variantit?

3-5-2 vaatii toimiessaan äärimmäisen yhtenäisesti ja telepaattisesti kommunikoivan topparikolmikon joka huipputasollakin kärsii siitä jos yksi tästä kolmikosta on sivussa ja ns. uusi kaveri stunttaa. Kahdella topparilla vahingot ei ole niin suuret jos (tai siis "kun" Interin rekordilla) loukkeja tulee alakertaan ja kahta topparismiestä joutuu vaihtelemaan.

Siihen toki sama että Marsusta ja Varmasesta saisi nähdyn perusteella eniten irti nimenomaan wingbackeina.
« Viimeksi muokattu: 06.11.2017 klo 11:26:10 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 06.11.2017 klo 11:48:55

4-3-3 nyt voi olla käytännössä vaikka 4-2-3-1 myös, joka se ns. suosituin muodostelma on ja johon esim Ojala sopisi. Toistaalta Interillä on 2 hyökkääjää, jotka pitäisi molemmat saada kehiin, joten ehkäpä se muodostelma voisi olla vaikka epäortodoksinen 4-4-2, toisaalta sitten Garcia ja Ojala eivät samaan aikaan oikein kentälle menisi.


                 BK9   Furuholm
                                            Ojala
Laituri        KK
                            Nyman
Varmanen Hoskonen Mäntylä Markkula
                       Henkka

Eli Ojalalla oli vähemmän puolustusvelvotteita ja Nyman pelaisi samalla puolella keskikentän keskellä varmistavammassa roolissa. Toki Ademikaan ei välttämättä tuolloin kentälle menisi.

Mutta kyllä itse nykyisillä sopimuspelaajilla menisin puhtaasti 4-2-3-1(tai toki se vaatisi toisen varmistavamman pelaajan KK:n pohjalle


                   BK9/Furu
Ademi             Garcia              Ojala

                  Nyman      KK
Varmanen Hoskonen Mäntylä Markkula
                       Henkka

Tässä toki voisi Furkka tai BK9 pelata myöskin ns. shadow strikerina korvaten Garcian. Samalla tapaa kun TPS esim tällä ja viime kaudella veti välillä Hyyrynen-Ääritalo/Jakonen kaksikolla.


 
Sivuja: [1] 2 ... 151
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines