FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.06.2019 klo 01:28:46 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Riveiro tulee. Mitä miehen pitäisi tuoda mukanaan?
HJK:sta lupaavia nuoria
HJK:n nykyrosterista joitain pelaajia
Kotimaastaan lupaavia nuoria
Kotimaastaan joitain vahvistavia pelaajia

Sivuja: 1 ... 141 [142] 143 ... 151
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter 2018 - Jatkuuko tuska vai alkaako uusi aika?  (Luettu 694226 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #3525 : 11.10.2018 klo 13:58:41

Minusta Mäki oli ihan asiallinen ja poliitikkotausta näkyy vastauksissa. Huomasi myös, että hän on lukenut foorumia kun osasi itseironisesti ottaa kantaa muutamaan täällä pyörineeseen juttuun. Olen kyllä luottavainen, että meillä toimistolla työskentelevä ryhmä tietää mitä tekee.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #3526 : 11.10.2018 klo 15:07:53

Budjetti on toivottavasti sellainen, että voi odottaa muutakin kuin kahta euroopan peliä.

Toivottavasti tarkoitit pelaajabudjettia sillä eräältäkin lähistöltä löytyvältä jalkapallojoukkueelta voi kysyä lisätietoa siitä miten budjetoidaan "takuuvarmat 2-3 europelikierrosta" ja siihen päälle vielä "pari takuuvarmaa lihaisaa pelaajakauppaa".

Hienoa myös että Vesku jämptisti kertoi videolla että kuluvan kauden budjettia on jopa oikeasti varjeltu eikä lähdetty Stefulta ruinaamaan rahaa uuteen hyökkääjähankintaan, etenkin kun rahat oltiin jo poltettu uuteen myyntiin ja markkinointiin josta tulikin mieleeni...

Muuttuiko tällä kaudella vielä mikään merkittävästi Cartsulin päiviltä? Ekaan derbyyn nollamainonnalla juuri ja juuri 5500 katsojaa, on sellainen temppu että koko toimisto pitäisi polttaa. Niin monta vuotta ollaan liigaderbyjä kaupungissa odotettu ja sitten kun niitä saadaan, ei asian eteen tehdä hevon vittuakaan, ja järjestelyt olivat lähinnä tasoa Tapiolan putki-inferno. Muutoinkin meno oli ihan yhtä ankeaa kuin ennenkin. Nettisivut ja nettikauppa on edelleen naurettavan huonot, Kapa & co. vastaa yhteydenottopyyntöihin edeltäjänsä tarmolla ja tehokkuudella, matsitapahtumiin tuli muutosta Olympiakatsomon kautta mutta sekin tuntui vähän juosten kussulta. Somessa tiedottaminen parani hieman ja etenkin Twitter-giffit kesken pelin oli kivaa nykyaikaistumista. Sen enempää kuitenkaan forum-nickejä nuoleskelematta, on aika surullista että edelleen parasta jälkeä ns. toimiston hommissa, saa organisaatiossa aikaan talkootyöläiset (muutama jopa samasta perheestä), samalla kun oikeaa kuukausipalkkaa nostelevat vetelevät seiftiä ja takuuvarmasti pohtivat tulevaa.

Enemmän yhdessä on nyt brändätty ja valmis liitämään omilla siivillään, nyt on rahanteon vuoro.
« Viimeksi muokattu: 11.10.2018 klo 15:11:44 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
katsomotreenari

Poissa Poissa


Vastaus #3527 : 11.10.2018 klo 15:11:46

teknistaktista pelaamista on jo koko viime vuosisadan kutsuttu PELISILMÄKSI
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #3528 : 11.10.2018 klo 16:09:14

Kävin dialogia Veskun kanssa tänään, ja hän selvensi tuota ensi kauden budjettiasiaa, joka kiinnosti mm. Perpenbacheria (huhujen mukaan äärimmäisen hieno ihminen livenä). Vesku sanoi seuraavaa:

”Suunnitelma ja talousarvio ovat kasassa. Myynti tulee seurassa erittäin vahvasti lisääntymään.”

Itse ymmärrän tämän tarkennuksen niin, että konserniavustuksen suuruus on ”lyöty lukkoon” ja loput budjetista tehdään raa’alla duunilla. Yksi mitä voisi koittaa olisi vuokralaisten hintojen indeksikorotus...
Niistaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kusitauko!


Vastaus #3529 : 11.10.2018 klo 16:10:28

Ai jotain EKKONO-juttuu? Toimii kyl junnuis, mitä te ootte mieltä, onks jollaa mitää? Varioikse mitenkää edariajattelun kaa? Must siin on asiaa. ???

Kapa on tehny helvetisti hyvää, ja osaa kuunnella ihmisii ja aattei. Vesku on mukava ihminen, ei mitään ongelmaa. Toivottavasti Rive ei oo liian analyyttinen, ite diggaan Simeone, Kuqi, Van Eck, John Allen B-junnuis -tyylisistä valkuista, mut jokasel oma jätskimaku, kuhan vaan pääsee toisten rahoil valitsee, jos omal ni ennemmi menee Lidl, Oisko siin muuten ainesta, jos paitaan tulis isolla LIDL THE MPK?

Marraskuus on taas herukkaa tiedos, en malttais oottaa!!
Miten spanskiks sanotaa "tämä on ilon ja onnen päivä"?
Morchen

Poissa Poissa


Vastaus #3530 : 11.10.2018 klo 16:24:15

Itse ymmärrän tämän tarkennuksen niin, että konserniavustuksen suuruus on ”lyöty lukkoon” ja loput budjetista tehdään raa’alla duunilla. Yksi mitä voisi koittaa olisi vuokralaisten hintojen indeksikorotus...

Mitäs vuokralaisia FC Inter Turku Oy:llä on? Jos konserniavustus on kerran lyöty lukkoon, niin Kiinteistöyhtiö Kupittaan Stadion Oy:n vuokrakorotukset ainoastaan pienentävät Interin jalkapallotoimintaan käytettäviä tuloja.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #3531 : 11.10.2018 klo 16:42:39

Mitäs vuokralaisia FC Inter Turku Oy:llä on? Jos konserniavustus on kerran lyöty lukkoon, niin Kiinteistöyhtiö Kupittaan Stadion Oy:n vuokrakorotukset ainoastaan pienentävät Interin jalkapallotoimintaan käytettäviä tuloja.
Sori, unohdin avata naapuriseuraan tuon raa’an duunin merkitystä. Interissä se tarkoittaa konsernille lisääö rahaa, joka sitten koitetaan perustella jalkapallon käyttöön.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #3532 : 11.10.2018 klo 20:20:32

Fiksuja jutteli, mutta nyt tarvitaan näyttöjä.
Eikös se ihan hyvin tue, vai ymmärsinkö väärin. Tuloksista päätellen ihan tarpeeksi kova taso. Lahjakkaimmat toki saatava ylemmäs lainadiileillä, jos ei taso vielä riitä Veikkausliigaan.
Eikun itse ymmärsin väärin. Kuvittelin et 3.divarin ja Interin edarin välillä olis isokin kynnys. Mutta tosiaankin hyvät näytöt kolmosessa on annettu kun kerran säilyivät!
Hank Da Silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #3533 : 11.10.2018 klo 20:30:54


Siitä oon Mäen kanssa samaa mieltä että valmentaja se on ketä ratkaisevan eron tekee eikä pelkät nimet paidan selässä. Nykyjoukkueessa on paljon potentiaalia mikä vaan pitäis pystyä mittaamaan ulos osaavassa valmennuksessa. Se että esim. Järvistöllä, Ademilla tai Viholaisella taso heittelee ei kuitenkaan tarkota että tän kauden taso on parasta mitä he urallaan tulee ikinä esittämään. Samaa huudellu ennenkin mutta ei Klubia lukuunottamatta kärkijengit todellakaan mitään rahalla kasattuja tähtinippuja ole.

Simone on muuten tainnut tehdä aika hyvää duunia vai koska on ollu viimeksi näin vähän loukkaantumisia? Onks esim. yhtään takareisivammaa ollut?

pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #3534 : 11.10.2018 klo 20:35:59

No kuka  ne valkut on valinneet?
Hank Da Silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #3535 : 11.10.2018 klo 20:40:11

No kuka  ne valkut on valinneet?

Piccaretan jatko osottautu pahaksi virheeksi mut ei maailma siihen lopu ja montako urheilujohtajaa tiedät jotka ei ole tehnyt virheitä valmentaja tai pelaajavalinnoissa?
weissberg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: En oo puolesta tai vastaan,pikemminkin päinvastoin


Vastaus #3536 : 11.10.2018 klo 21:19:50

Aika vähissä se markkinointi ja mainonta tietysti on, kun touhu siirrettiin Åbo Båtvarvin ja Eero Lehtisen  kontolle, jolle Inter on vain yksi monista huomioitavista asioista (ja varmasti monin verroin Alfons Håkansia pienempi kokonaisuus). Kapan aikakin taitaa mennä suurelta osin myyntitouhuissa, joskin painopiste siirtyi käsittääkseni hänen johdollaan koko seuran  markkinointiin eikä pelkkään edariin. Cartsulin tilalle olisi tarvittu joku osaavampi henkilö, jolla on vastuu koko Interin brändistä ja siihen liittyvistä toimenpiteistä. Kun siellä ei ole johdossa yhtä osaajaa, joka pitäisi langat selkeästi käsissään, lopputulema on tämä.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #3537 : 11.10.2018 klo 21:35:24

Piccaretan jatko osottautu pahaksi virheeksi mut ei maailma siihen lopu ja montako urheilujohtajaa tiedät jotka ei ole tehnyt virheitä valmentaja tai pelaajavalinnoissa?
Virheitä tapahtuu kun tehdään asioita. Tekemättömälle harvemmin.
Pointtini oli, että ei ole olemassa mitään Ínterin identiteettiä, sen näkee juurikin näistä valmentajavalinnoista. Lisäksi Mäen johdolla irtauduttiin SHAsta = ekkonosta joka nimenomaan olisi antanut identiteetille työkaluja... Sikäli mikäli Riveiro on se Ínterin Identiteetti. Toinen pointti on, että Mäki heitti valkut bussin alle. Olisko voinut todeta, että olen tehnyt virheen valkku valinnoissa?

Aika näyttää, mutta nykyinen materiaali ja Riveiron pelikirja/vaatimustaso ei ihan täsmää.

Mutta olen mielelläni väärässä tässä.
aadee-hoodee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki turkulaiset, jotka pelaavat Veritaksella!


Vastaus #3538 : 11.10.2018 klo 22:00:06

Toinen pointti on, että Mäki heitti valkut bussin alle. Olisko voinut todeta, että olen tehnyt virheen valkku valinnoissa?
Nooh... tuskinpa Mäki heitä ihan itsekseen ole valinnut.
Tämä pelaajien ja valmentajien valinta on vähän kuin kävisi kiinalaisessa nettikaupassa. Tuote näyttää hyvältä ja hinta/laatusuhde näyttäisi olevan kunnossa, mutta mikä se oikeasti on, selviää vasta kun paketti tipahtaa postiluukusta kotiin ja kun olet käyttänyt sitä viikon verran...
futismies

Poissa Poissa


Vastaus #3539 : 11.10.2018 klo 22:45:19

Ens kaudella Inter 4 joukossa. Kiitos Riveiron ja hänen pelitapansa. Moni uninen täällä ei tajua että pelitapaa ei aina pidä tehdä pelaajien mukaan vaan osaava vaativa koutsi joka näkee pelin selkeästi opettaa ja "alistaa" pelaajat pelaamaan kollektiivisesti sitä futista jota koutsi haluaa. Nykyisistäkin pelaajista monista saisi irti paljon enemmän oikealla pelitavalla.
Hjallis1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MÓ


Vastaus #3540 : 11.10.2018 klo 22:46:48

Virheitä tapahtuu kun tehdään asioita. Tekemättömälle harvemmin.
Pointtini oli, että ei ole olemassa mitään Ínterin identiteettiä, sen näkee juurikin näistä valmentajavalinnoista. Lisäksi Mäen johdolla irtauduttiin SHAsta = ekkonosta joka nimenomaan olisi antanut identiteetille työkaluja... Sikäli mikäli Riveiro on se Ínterin Identiteetti. Toinen pointti on, että Mäki heitti valkut bussin alle. Olisko voinut todeta, että olen tehnyt virheen valkku valinnoissa?

Aika näyttää, mutta nykyinen materiaali ja Riveiron pelikirja/vaatimustaso ei ihan täsmää.

Mutta olen mielelläni väärässä tässä.
Aika kova väite ettei ole identiteettiä kun 7vuotta oli sama valmentaja, joka peluutti alkuvuodet Suomen moderneinta futista ja jota spekuloitiin ihan huuhkajiin saakka. Kugi oli paniikkiratkaisu ja jatkosoppari virhe kun ykkösvaihtoehto meni sivusuun. Piccaretatta aidosti yritti pelata Eurooppalaista modernia futista vaikka epäonnistuikin. Nyt yritetään Riveirolla samaa.

Ja mitä tarkoitat, ettei materiaali kohtaa Riveiron vaatimustasoa? Pelaavaa futista ja tuo pelaajalista koostuu lähinnä nopeisto ja hyväjalkaisista nuorista miehistä, jotka mielestäni juuri sopii sellaiseen futikseen.

Hyvin organisoitu futis on helppoa eikä vaadi läheskään niin paljoa yksilötaitoa kuin huonosti organisoitu futis. Katsokaa vaikka Ilvestä.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: el 7, Raul


Vastaus #3541 : 11.10.2018 klo 23:27:56

Lisäksi miten voidaan valittaa materiaalin riittämättömyydestä kun aika iso osa joukkueesta on vielä avoinna. Aloitetaan synkistely sitten kun on aihetta.
Niistaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kusitauko!


Vastaus #3542 : 11.10.2018 klo 23:39:09

Outoo, ettei Hoskonen oo 21-majussa. Kaan varmaan kapu taas, huomennahan niil on matsi. Jotenki noi Kunkku, Öhman ja Varmanen on pudonnu majuringeistä, Lassi ollu varasijoilla ja Ademi vaihto maata. Mäenpäähän siirtys melkeen Bresciaan Hakassa ollessaan, ja Kuningas ois haluttu Brasseihin, ku oli Lahessa.
weissberg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: En oo puolesta tai vastaan,pikemminkin päinvastoin


Vastaus #3543 : 12.10.2018 klo 12:11:57

Pointtini oli, että ei ole olemassa mitään Ínterin identiteettiä, sen näkee juurikin näistä valmentajavalinnoista.

Sä mietit nyt ehkä vähän liikaa edaria. Interin identiteetti koskee koko seuraa.
tuuppari

Poissa Poissa


Vastaus #3544 : 12.10.2018 klo 15:39:33

Ehkä mahtavinta on, että scout/pelaajakoordinaattori/sportchef on nyt poistunut ilmeisimmin seuran toiminnasta. Tähän asti ollut seuran sivuilla, mutta ei enää. Jospa tuo antaisi työrauhaa muillekin ja ko. henkilöllä ei olisi esim. Koko joukkueen henkkoht puhnumeroita yöllisiä soittoja varten.

Itse uskon Riveiroon.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #3545 : 12.10.2018 klo 17:56:14

http://fcinter.fi/uutiset/2018/10/12/tiedote-fc-interin-toiseksi-valmentajaksi-sergio-almenara

Joku espoolaisversio Diogo Nobresta remmiin.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #3546 : 12.10.2018 klo 18:01:17

Edulla (jos jatkaa, toivottavasti jatkaa... ihan molempien aikuisten jengien kannalta) on varmaan vesi kielellä kun pääsee kohta kommunikoimaan epsanjaksi treeneissä ja penkillä.
Öljy

Poissa Poissa


Vastaus #3547 : 12.10.2018 klo 22:30:10

Kyllä minä ihmettelen tuota Interin edustuksen valmentaja rulettia pitkin vuosia.Nykyiset ja toivottavasti ei menetetyt Interin kasvatit jotka pelaavat nykyisin esim. Kaapossa tai muissa seuroissa, niin heille ei anneta mahdollisuuksia näyttä taitoja peleissä,harkoissa toki saavat käydä mutta  se on sitten siinä, joka sopassa on kuitenkin sattumia et saavat peliaikkaa edes vähän. Nyt tilanne on se että Inter on ottanut uusia ulkomaalaisa valmentajia  joten ns. pelaaja vahvistukset tulevat  varmaan ulkomailta ja  Interin omat junnut ja  kasvatit kuluttavat vain  Inter penkkiä.Suomalaista seuroista kannustaisin junnujen hakemaan peliaikaa esim. Ilves,Sjk,Rops. Käykää siellä näytillä niin katsotaan mihin oma taso sitten riittää. Penkilllä ei ainakaan taito ja peli junnuilla kehity.Liiialinen rahallinen käyttö Interissä on johtanut siihen että moni  lupaava Interin lahjakas nuori on joko lopettanut tai lähtenyt seurasta pois.

tämä on kopioitu toisesta paikasta ja toiselta kirjoittajalta, kirjoitus aiheuttaa päänvaivaa!

Kaapossa  varmasti Mikke Louhela ja Juho Salminen ovat pelaajia, joilla olisi voinut olla annettavaa liigassa...  ennemmin kuitenkin hankittiin tuhma kaveri sarjan hännänhuipusta, tai keskikenttäpelaaja joka ei ole yhtään vahvisus! mistä sitä voi enää tietää mihin heistä olisii ollut!


seura on tainnut vaihtaa myös talenttivalmentajaa kun Erol Ates mainittiin talenttivalmentajana ... vai onko näitä useampi nykyisin?

Satavarma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turusta


Vastaus #3548 : 12.10.2018 klo 22:43:18

Juho salminen sai kyllä mahdollisuuden. Oli usein avauksessakin kun muita ei ollut. Ei missään nimessä liiga tason pelaaja.
Lipiäinen8

Poissa Poissa


Vastaus #3549 : 12.10.2018 klo 22:51:40

Vihdoin ja viimein, rukouksiini on vastattu. Pate vihdoin ulostettu. Nyt seura voi vihdoin hengittää vapaasti ja mennä eteenpäin. Turhakkeet pois seurasta niin kuin pitääkin! Nyt on oikeasti taas mahdollisuudet menestyä. Ja mikäli halutaan mestaruus, niin voin tehdä listan henkilöistä jotka pitää seuraavaksi ulostaa. Kiitos! Koska muuten suomen cupin lohkot mahdetaan arpoa?

 
Sivuja: 1 ... 141 [142] 143 ... 151
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines