FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.09.2020 klo 20:17:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 27 [28] 29
 
Kirjoittaja Aihe: IF Gnistan 2018 - Hei, me sekoillaan... Kakkonen on ykkönen ensi kaudellakin.  (Luettu 200637 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #675 : 29.09.2018 klo 10:48:17

Tänään se sitten päättyy, kausi 2018. Ehkä hieman haikein fiiliksin valmistaudutaan tähän koitokseen mutta kuitenkin sisimmässä tunnelma on huojentunut, vaikka tavoite jäi tällä kaudella saavuttamatta niin isossa kuvassa kaikki on hyvin. Junnupuolella on otettu askeleita eteenpäin, organisaatiossa on imua ja elämä hymyilee muutenkin.

Ysiysiburgerin jonosta kuultuna tänään nähdään myös yhden aikakauden loppu. On ollut etuoikeus nähdä sitä sametinpehmeää kosketusta keskikentällä, jollaista tullaan tuskin ikinä enää Oulunkylässä näkemään. Jäädyttämisseremoniat eivät ehkä kuulu jalkapalloon mutta onhan se nyt sanomattakin selvää ettei Gnistanin edareissa kukaan tule enää pelaamaan numerolla kahdeksan, ikinä.

Hattua päästä. Tuoppi
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #676 : 29.09.2018 klo 11:23:23

Todennäköinen avari tänään:


                  Hakala
Mahanen Kaukomaa Koskinen Tirkkonen
                Cassiano  Tiihonen
Ahonen                                            Akbar
                       Yamazaki
                        Ristola

Kyttä penkillä, eli Kuninkaan viimeinen esiintyminen nähtäneen nähtäneen tänään. Yllä kollega lateli niin kauniita sanoja Kytästä, ettei niihin ole mitään lisättävää.

Pastila ikävä kyllä on joutunut loukkaantumisen vuoksi pois pelistä eli se kuuluisa hattutemppu siirtyy ensi kaudelle. 8)
jeddy

Poissa Poissa


Vastaus #677 : 29.09.2018 klo 11:36:31

Kyttä tehnyt paljon Kipinän eteen. Mutta tämän kesän puolen joukkueen verran paniikkihankintoja jotka meni pieleen jätti ikävän leiman managerin toimintaan.
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #678 : 29.09.2018 klo 11:55:12

Kyttä tehnyt paljon Kipinän eteen. Mutta tämän kesän puolen joukkueen verran paniikkihankintoja jotka meni pieleen jätti ikävän leiman managerin toimintaan.

Niin, tämä on taas tätä jälkiviisautta... Jos heinä-elokuussa hankitut vahvistukset ovat johtaneet Kipinän nousukarsintoihin niin Kyttää olisi ylistetty maasta taivaisiin. Edelleen, suurin osa kesken kauden tulleista hankinnoista halusivat nimenomaan itse tulla Kipinään. Jos Ndiayen, Ahadin ja Ristolan tasoiset ukot tarjoavat itse palveluksiaan seuralle niin jättäisitkö sinä tässä tapauksessa tilaisuuden käyttämättä hyväksesi? Mun mielestä tämä kaikki on vain osoitus siitä, että seurassa on tehty viime vuosina jotain oikein. Tästä kuuluu iso kiitos Kytälle. Tämän vuoden floppi on monen tekijän summa enkä usko tuloksen siitä paljoa muuttuneen ilman hankintoja. Siitä kuitenkin sen verran pyyhkeitä Kytälle, että Taavi Lauritsin kaltaiset hankinnat tulisi jatkossa jättää väliin.
Pohdiskeleva tunnelma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, Jokerit FC, AIK, West Ham


Vastaus #679 : 29.09.2018 klo 13:07:47

Kausi on ehdottomasti ollut pettymys odotuksiin nähden mutta keskittykäämme tänään toivomaan, että joukkue hoitaa homman kunnialla loppuun ja ottaa voiton Gnistan-legendan mitä todennäköisimmin viimeisestä esiintymisestä edustusjoukkueessa. Valitettavasti kannattajien vaatima Pastilan hattutemppu jäi tällä kaudella näkemättä. Mutta onneksi edessä on jo se kuuluisa seuraava kausi jolloin tämäkin päästään todistamaan.
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #680 : 29.09.2018 klo 20:54:17

Kausi päätettiin kunniakkaasti 4-2 voitolla. Viihdyttävä avauspuoliaika piti sisällään 4 maalia ja olisi voinut tulla muutama lisääkin, 3-1 tilanteessa oli mukava lähteä taukokaljoille(joskin tätä elämän eliksiiriä nautittiin koko ajan...). Toisella puoliajalla Gnistan hieman vetäytyi kuoreensa pyrkien vain asetelmien säilyttämiseen MP:n yrittäessä satsata kaiken hyökkäykseen. Don Santosin kavennusmaali olikin erittäin näyttävä ja hetken aikaa näyttikin siltä, että Gnistan onnistuu tämänkin töpeksimään. Ristola pääsi lopulta sinetöimään pelin pilkulta, Abun sanoin kysyttäessä miksei käynyt laittamassa kolmatta "Oli annettava Ristolan tehdä pitkästä aikaa". Abulle diili, hieno mies!

Kausi on nyt taputeltu. Viritellään päätösrapsaa ensi viikolla...
Guti Haz, hala madrid!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid, If Gnistan


Vastaus #681 : 30.09.2018 klo 00:22:34

Päivän pelistä parhaat Tiihonen ja kuuluttajan hassutteluille iso peukku. Kausi kiteytyi hyvin tifoon gnistanille niin tyypilleseen tapaan. Seura/Kausivihkosessa otsikko 'loppusyksyn sulaminen' toimii aika hyvin myös kuluneeseen kauteen 2018.... aina sama homma. Lisäksi vaikka Kyttä on LEGENDA ja kosketus kultainen toivon, että ei vie enää yhtään peliaikaa junnuilta tulevalla kaudella.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2018 klo 00:33:47 kirjoittanut Guti Haz, hala madrid! »
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #682 : 30.09.2018 klo 01:23:37

Tiihoselle kehut ovat paikallaan. Kundi on kehittynyt valtavasti tämän kauden aikana ja on ensi kaudella runkopelaaja edarissa!

Ei hemmetti, tästä se piitkä odotus taas alkaa. No onneksi tammikuussa alkavat taas lepakot lennellä Talissa...
« Viimeksi muokattu: 30.09.2018 klo 02:02:10 kirjoittanut Jack the Ripper »
Zlatan69

Poissa Poissa


Vastaus #683 : 30.09.2018 klo 12:54:20

Kausi oli juuri sellainen kun ennen kauden alkua sen ajattelinkin. Tiedossa oli, että nousukarsintoihin ei nykyisellä taustalla ole asiaa. Junnut laitettiin luiskaan kauden edetessä ja "vahvistettiin" joukkuetta kokeneilla pelaajilla. Miten niin tuntuu, että näin on tehty ennenkin? Tulos on nähtävissä.

A-junnut ovat hoitaneet kautensa hienosti ja toiveissa on, että näitä junnuja nähtäisiin jatkossakin G:n riveissä. Jännä nähdä jatkuuko homma samalla koutsilla ja managerilla?
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #684 : 30.09.2018 klo 15:53:52

Haastattelussa Roberto Nuccio: https://www.gnistan.fi/2018/09/haastattelussa-paavalmentaja-roberto-nuccio/

Zlatan69:lle sen verran, että aiemmista vuosista poiketen Gnistanilla on nyt oma a-juniorijoukkue. Edarissa tällä kaudella pelanneet Aatu Hakala, Elias Lappalainen, Jonathan Ndongala ja Onni Tiihonen ovat kaikki a-juniorien avainpelaajia, joten on hyvin loogista antaa heidän keskittyä sm-nousukarsintoihin selviämiseen. Näemmä kannatti!
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #685 : 02.10.2018 klo 19:53:00

https://www.gnistan.fi/2018/10/if-gnistan-kiittaa-tukijoitaan-kaudesta-2018/

"Kausikorttien myynti ensi kaudelle alkaa marraskuussa. Kortit myydään Tiketin kautta ja tiedotamme myynnistä lähiviikkojen aikana."

Muurisen EOM-pallo oli pientä tämän EOM:n rinnalla! Menneinä vuosina Gnistan piti kauden jälkeen radiohiljaisuutta yleensä vähintään lokakuun ajan ja kausikortit saatiin myyntiin keväällä sillä seurauksella, ettei toimitus ehtinyt kauden alkuun.. :D Hieno pöhinä seurassa!

Vielä kun saataisiin sitä Wotkinsia jauhon sijasta grilliin. Tämänkin päivänpolttavan asian suhteen on ihan positiiviset fibat! 8)
« Viimeksi muokattu: 02.10.2018 klo 19:55:58 kirjoittanut Jack the Ripper »
Sakallio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rauno Ojasen puoliaikaomena


Vastaus #686 : 02.10.2018 klo 23:26:19

Lainaus
61 / 1.10. Kurinpitovaliokunnan puheenjohtajan päätös
Asia: Miesten Kakkosen ottelu MYPA – Gnistan 15.9.2018 / Rangaistusmääräysten rikkominen
Päätöslauselma: Gnistanin pelaaja Gullit Zolamesolle määrätään pelikieltoa viisi (5) ottelua kentältäpoistosta seuranneen automaattisen pelikiellon lisäksi.
Gnistanin pelaaja Cherif Ndiayelle määrätään pelikieltoa kaksi (2) ottelua kentältäpoistosta seuranneen automaattisen pelikiellon lisäksi.

https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/saannot-ja-maaraykset/kurinpito/kurinpitopaatokset
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #687 : 02.10.2018 klo 23:48:35


Anna kakkua, anna sakkoa saatana... Tuu hymyilee...

Onneks noita saa kuitattua Cupin höntsämatseissa...
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #688 : 06.10.2018 klo 12:08:36

Gnistan 2018 - Edari organisaation musta lammas. Raportti Kipinän kaudesta

Suurin toivein kauteen lähteneen Gnistanin edustusjoukkueen kausi päättyi lopulta mahalaskuun. Edarin hapuilevista peliotteista huolimatta kausi oli organisaatiotasolla menestys

Kauteen lähdettiin Kipinäleirissä odottavin mielin: Jo varhain syksyllä uutisoitiin Roberto Nuccion jatkavan edarin koutsina ottaen haltuunsa myös A-juniorien valmennustehtävät sekä seuran UTJ:n roolin. Optimismia lisäsi HIFK-yhteistyön kuoppaaminen sekä puheet oman pelaajapolun luomisesta junioreista edustukseen. Tästä oltiin paasattu tällä forumilla jo pitkään, joten muutokset otettiin vastaan luonnollisesti erittäin positiivisesti. Hankintapolitiikka viittasi vahvaan junioreihin panostamiseen. Kokeneiden jermujen Temo Apriamashvilin ja kumppanien kiinnittämisen lisäksi sopimukset tehtiin lukuisten nuorien pelaajien kanssa. Kirkkaimpina helminä TiPSistä tulleet mv Aatu Hakala sekä hyökkääjä, Suomen Messiksikin forkalla tituulerattu Oliver Antman. Oli kannattajan näkökulmasta imartelevaa, että tällaiset ulkomaille tähtäävät talentit halusivat kehittymään juuri Gnistaniin.

Talvikausi taputeltiin kasaaan vaihtelevin esityksin. Suomen Cupissa otettiin rajusti kuokkaan HJK:lta ja Hongalta, mutta helmikuinen voitto PEPO:sta näytti, että oikealla tiellä ollaan. Treenipeleissä PKKU ja TiPS kaatuivat näytöstyyliin ja GrIFK vaivoin pitkälti nuorten vahvan panoksen turvin. Treenipeleissä vahvaa roolia otti etenkin tammikuussa HIFK 2:sta tullut nuori Arttu Heikka, johon kohdistui suuria odotuksia kauden alla.

Ennen kauden alkua Gnistan nimitettiin lohkon ennakkosuosikiksi. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan...

MYPA kaatui sarja-avauksessa näytöstyyliin 3-0, tuskin kukaan osasi kauden lopputulemaa vielä tässä vaiheessa arvailla. Seuraavalla kierroksella kentällä jatkettiin vahvoin ottein Mikkelin Kissojen kaatuessa, mutta samalla tultiin luoneeksi pohja sille isolle pannukakulle, joka valmistui syksyllä. Ottelussa pelannutta ja maalinkin tehnyttä Zakaria Kibonaa ei oltu merkitty pöytäkirjaan laisinkaan. Kissat teki tästä odotetusti protestin Palloliittoon, mutta Gnistanin leiristä tehtiin alusta lähtien selväksi, että kentällä voitettujen pisteiden edestä tultaisiin taistelemaan loppuun asti vaikka oikeusteitse. PKKU, LPS ja JIPPO vielä kaatuivat, mutta voittoputkesta huolimatta ailahtelevat peliesitykset antoivat aihetta huoleen...

Toukokuun lopun kohtaamiset sarjan kärkikastin Viikinkejä sekä PEPOa vastaan palauttivatkin tehokkaasti maanpinnalle. Viikinkejä vastaan saavutettiin nuhaisen peliesityksen jälkeen vielä piste, mutta Kimpisen hornankattilassa Keltainen jäi täysin kotijoukkueen jalkoihin. Heikolla peliesityksellä tulleen 3-0 tappion jälkeen ihmetystä herätti Nuccion suhteellisen positiivissävytteiset kommentit otteluraportissa. Ailahtelevat esitykset jatkuivat tulevilla kierroksilla NJS:n kaaduttua vahvan 2. puoliajan ansiosta Ogelissa, mutta JäPS palautti joukkueen sekä kannattajat rivakasti maanpinnalle jyräämällä Kipinän Jäken metropolissa tylysti 4-1.

Keskikesän juhlan alla vedettiin jälleen uusi kierros keltasinistä vuoristorataa FCV:tä vastaan vahvan ensimmäisen puoliajan vaihduttua 1-1 tasatuloksen aiheuttamaan pettymykseen. Heinäkuun peräkkäiset vierailut päämajakaupungissa tuottivat tyydyttävästi 4p peliesityksien oltua Kissat-pelin ensimmäistä puolaikaa lukuunottamatta kohtalaisen hyvällä tasolla. Tässä vaiheessa alkoi Uusitalon satsaukset joukkueeseen Hollannin kakkostasolla maaleja mättäneen japanilaisen Naoyuki Yamazakin liittyessä joukkueeseen. Lisäksi alkukauden mv-valmentajan roolissa ollut Alessando Marzuoli palasi maalinsuulle tuomaan monien mielestä kaivattua kokemusta sille tontille. Tälläkään saralla kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, sillä Gnistan kärsi 13. kierroksella shokeeraavan 2-3 kotitappion PKKU:lle Marzuolin heikon esityksen oltua isossa roolissa. Yamazakin debyytti oli sentään kahden tehdyn maalin ansiosta komea.

LPS:n kaaduttua vaivoin päätti Kyttä satsata miehistöön vielä lisää. Ensin kiinnitettiin Viron lahja jalkapalloilevalle maailmalle Taavi Laurits sekä Saloum Faal Kiffenistä, mutta JIPPOa vastaan koetun tasuripettymyksen jälkeen Uusitalo toi sisään vielä kolme Kakkosen tasolle kovaa nimeä: Cherif Ndiyen, Faraz Ahadin sekä Aleksi Ristolan. Onnahtelevat peliesitykset kuitenkin jatkuivat, eikä edes elokuinen kärkiottelun voitto PEPO:sta siivittänyt Kipinää riittävään lentokeliin. Syyskuussa saatiin lopulta päätökseen surullinen pöytäkirja-saaga urheiluoikeusturvalautakunnan määrättyä ottelun päättyneeksi 0-3 Kissoille. Farssi sai huipennuksensa saman viikon lauantaina Janne Sjögren-show:ssa Mylsällä. Punaista oli ilmassa enemmän kuin joulupyhinä konsanaan ja MYPA vei kärkipelistä pinnat 2-1 voitollaan.

Tämän pettymyksen jälkeen mahdollisuudet olivat käytännössä menneet, joten jäljellä olleet FCV ja MP-pelit vietiin läpi ilman suuria tunteita Jesse Ahosen näyttävän maalin jäädessä päätöskierroksien kohokohdaksi. MyPa jyräsi nousukarsintoihin Gnistanin sijoitus ollessa lopulta kuudes.

Edustuksen pettymykseen päättynyt kausi oli monien tekijöiden summa. Nuccion luoma pallonhallintaan perustuva pelitapa ei tuntunut johtavan onnistumisiin riittävän usein. Pallonriiston päätteeksi pyrittiin lähtemään hyökkäykseen nopeasti, mutta ratkaisut viimeisellä kolmanneksella olivat liian usein heikkoja. Pelaajien mukaan pelitapaa harjoiteltiin koko kauden ajan tehokkaasti, mutta tämä ei realisoitunut kentällä.
Toinen iso tekijä flopille oli kokeneiden pelaajien epätasaiset otteet. Kauden selkeät onnistujat ovat nopeasti lueteltu: Aatu Hakala, Onni Tiihonen sekä pääosin Teemu Pastila.

Jälkikäteen ajaltuna keväisen pöytäkirja-keissin valitusprosessi ei voinut olla vaikuttamatta joukkueeseen ainakaan henkisesti. Pistemenetys oli alusta lähtien todennäköinen, jonka varmasti jokainen Kipinän pelaajakin tiedosti alitajunnassaan. Tämä lisäsi jo valmiiksi kovia menestyspaineita lohkon muotouduttua jo hyvissä ajoin erittäin tasaiseksi. Otteluita oli pakko voittaa, koska yksikin väärä tulos saattaisi johtaa isoon pettymykseen. Esimerkkinä käyköön syyskuinen JäPS-kotipeli, jolloin kahden maalin tappioasemasta tasoihin noususta huolimatta Kipinä-leirissä oltiin pelin jälkeen vakavalla naamalla.

Forumilla on usein tuotu esiin kesken kauden tehdyt "paniikkihankinnat" pääsyynä huonoon tulokseen. On totta, että esimerkiksi Taavi Lauritsin kaltaiset hankinnat olisi voinut jättää tekemättäkin, mutta muut hankinnat olivat hyvin perusteltuja sekä lähtökohtaisesti selkeitä vahvistuksia. Aina voidaan spekuloida vahvistusten vaikutuksesta joukkueen sisäiseen harmoniaan, kun yhtäkkiä koko kauden samalla porukalla vetäneeseen nippuun pölähtää useampi uusi nimi. Toivottavasti tästä otetaan opiksi ja ensi kaudella joukkue kasataan jo ajoissa niin vahvaksi, ettei siihen tarvitse tuoda useampaa uutta nimeä kesken kauden.

Edustuksen heikosta kaudesta huolimatta Gnistan meni organisaatiotasolla valtavasti eteenpäin kuluneella kaudella. Ollaan Nucciosta mitä mieltä tahansa, niin seuratasolla italiaanon merkitys on ollut valtava. Viime syksynä käyntiin polkaistu a-juniorijoukkue nousi pikavauhtia Ykköseen ja taistelee nyt SM-sarjapaikasta todella nuoresta joukkueesta huolimatta. UTJ:n roolissa Roberto on onnistunut kehittämään koko seuran valmentajien tasoa. Tästä osoituksena B-juniorien nousu Ykköseen ja ovat tällä hetkellä hyvissä asemissa säilymään sarjassa kovasta tasosta huolimatta.
Kentän ulkopuolella seuran markkinointi otti valtavan kehitysharppauksen kuluneella kaudella. Talvella nimitetyn viestintävastaavan sekä seuran johtavien toimihenkilöiden yhteistyön ansiosta Gnistan-yhteisöä on saatu kehitettyä ennennäkemättömällä tavalla. Esimerkkeinä FCV-pelissä ensimmäisenä suomalaisena seurana toteutettu "Maksa mitä haluat"-kampanja sekä heinäkuun lopussa Ogeli-kauppakeskuksessa toteutettu promo-tilaisuus, jossa oli paikalla seuran nuoria pelaajia sekä jaossa seuran fanituotteita sekä lippuja naisten sekä miesten seuraavaan otteluun. Tähän päälle rajusti kasvanut some-näkyvyys sekä yhteistyö Tiketin kanssa, niin yli 400 katsojan keskiarvo ei ole mikään ihme. Gnistan-yhteisön kehittäminen on pitkä prosessi ja työ jatkuu tulevalla kaudella. Onneksi viestintävastaava jatkaa toimessaan, joten pohja kehitykselle on olemassa.

Summasummarum: Huono kausi edarilta, hyvä kausi koko seuralta. Ensi kausi poikaseni, ensi kausi...

ETEENPÄIN YLPEÄ GNISTAN
« Viimeksi muokattu: 06.10.2018 klo 13:29:19 kirjoittanut Jack the Ripper »
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #689 : 06.10.2018 klo 18:16:29

Takana on rankka kausi. Opettavainen kausi. Kausi joka olisi voinut olla niin paljon enemmän. Lopputulema on nyt kuitenkin se että jatkamme kotoisessa Kakkosessa ensikin kaudella. Nyt pitää ottaa hetki happea, analysoida missä tehtiin virheitä, kuinka ne korjataan ja alkaa hyvissä ajoin rakentamaan tulevan kauden ryhmää.

Yö on pimeimmillään juuri ennen aamunkoittoa, mutta se aamu sarastaa vielä.

Tämän joukkueen seuraaminen on kuin katselisi kasvavaa lasta. Se menee kouluun, se oppii uusia asioita, se tuo kotiin todistuksen josta tulee joskus kiitettäviä arvosanoja ja joskus taas ei niin mairetteliva. Se ihastuu tyttöön joka särkee sen sydämmen. Ja vaikka maailma tuntuu murenevan niin aina tulee se uusi aamu. Ja uudet särkyneet sydämmet...

Kaikesta huolimatta, ETEENPÄIN ULJAS GNISTAN!
emilkostadinov

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Pool, HIFK, Hammarby, Gnisu, Mypa..


Vastaus #690 : 07.10.2018 klo 15:29:16

Mitä nämä Nuccion valmentaja veivaukset junnupuolella oikein tarkoittavat? Kovaa liikehdintää valmentajapuolella kuulopuheiden perusteella ja jos vanhat merkit pitää paikkansa niin myös pelaajapuolella alkaa seuranvaihtoviikot, näyttää olevan Gnistan italialaisten koutsien kokoontumispaikka jossa kotimaiset väistyvät.

Onko sisäpiirintietoa missä oikein mennään?
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #691 : 09.10.2018 klo 19:08:01

Tiihonen jatkaa: https://www.gnistan.fi/2018/10/onni-tiihonen-jatkaa-gnistanissa/

Itse luulin sopimuksen löytyvän ja omast takaa, mutta nytpä ainakin löytyy. Näin aikaisin tehty jatkodiili indikoi Tiihosen olevan ensi kaudella edarin runkopaloja ja ansaitusti. Hyvää duunii Kyttä!
chaos

Poissa Poissa


Vastaus #692 : 15.10.2018 klo 22:08:40

Kelläs on potentiaalisesti sopimus plakkarissa Tiihosen ja Lappalaisen lisäksi?
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #693 : 16.10.2018 klo 19:37:54

Kelläs on potentiaalisesti sopimus plakkarissa Tiihosen ja Lappalaisen lisäksi?

Ainakin mv Hakalalla on monivuotinen diili. Lähestulkoon kaikki junnut on kiinnitetty monivuotisilla, mutta kolmikon Hakala, Lappalainen ja Tiihonen sopii odottaa olevan edarikamaa ensi kaudella.
Micky Lee

Poissa Poissa


Vastaus #694 : 20.10.2018 klo 08:53:38

Soisi kyllä nyt ensi kautta varten rakentaa sen jengin sellaiseksi ennen kauden alkua, että ei tarvitse kauden edetessä hommata puolta avaria uusia pelaajia.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #695 : 20.10.2018 klo 08:58:29

Mihinpä se koira karvoistaan pääsisi, eiköhän siellä ole taas se 30-40 pelaajan rinki kasassa. Omalla valitulla linjalla vaan loppuun asti. Onhan toi pelaajaliikenne Kakkosessa muutenkin verrattain tiheää.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2018 klo 09:00:38 kirjoittanut insignificance »
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #696 : 20.10.2018 klo 09:04:47

Soisi kyllä nyt ensi kautta varten rakentaa sen jengin sellaiseksi ennen kauden alkua, että ei tarvitse kauden edetessä hommata puolta avaria uusia pelaajia.

Totta tuokin. Täytyy tosin muistaa että mennellä kaudella pari viikkoa ennen kauden avausta kaksi avauksen keskikentän kulmakiveä ilmoitti ripustavansa nappikset naulaan. Ei tämä tietenkään mikään yksiselitteinen selitys saisi olla mutta osasyy tämäkin.
Micky Lee

Poissa Poissa


Vastaus #697 : 20.10.2018 klo 20:26:57

No tottakai joo tilanteet voi muuttua nopeastikin, mutta näin pari kautta tuoreena ogelilaisena lähemmin touhua seuranneena on ollut niin, että kauden alussa pelannut jengi on ollut melkein täysin eri siihen mitä sitten kauden päättyessä on ollut. Ei kuulosta hirveän hyvältä joukkueen rakentamiselta.
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #698 : 20.10.2018 klo 20:51:06

No nyt menee taas hieman liioittelun puolelle.

Gnistanin sarja-avaus sarja-avauksessa 28.4.

                             Hakala
Roivainen  Kaukomaa  Koskinen  Tirkkonen
                 Tiihonen  Apriamashvili
Heikka                                     Zolameso
                 Pastila          Akbar

Vaihdossa: Ahonen(mv), Mahanen, Uusitalo, Forsén, Smidtslund, Lappalainen

Loukkaantuneena Zakaria Kibona ja Elias Lappalainen.

Gnistanin avaus sarjan päätösottelussa 29.9.

                       Hakala
Mahanen  Kaukomaa  Koskinen  Tirkkonen
              Tiihonen   Cassiano
Ahonen                                    Akbar
                  Yamazaki
                   Ristola

Vaihdossa: Senghore(mv), Roivainen, Ndongala, Ahadi, Uusitalo, Laurits, Faal

Sivussa olivat pelikieltojen vuoksi Zolameso ja Ndiaye sekä loukkaantumisen vuoksi Pastila, Aprimashvili sekä Kibona.

Onhan tuossa jokunen uusi nimi, mutta "melkein täysin eri" on kyllä vahvaa liioittelua. Siitä olen samaa mieltä, että joukkue olisi syytä kasata jo kauden alkuun niin tasokkaaksi, ettei täsmähankintoja tarvitsisi tehdä useampia kauden mittaan. Se ei joukkueen sisäisen harmonian kannalta ole ikinä hyvä homma.

Jesse Ahosesta sen verran, että käytännössä Jessellä oli suullinen diili jo kauden alkaessa, mutta julkaistiin vasta pitkäaikaisen loukkaantumisen oltua taaksejäänyttä elämää. Sengore on A-junnujen maalivahti ja Aleksi Ahonen puolestaan pelannu lähinnä B-pojissa. Eli omia junnuja kaikki tyynni...
« Viimeksi muokattu: 20.10.2018 klo 20:54:53 kirjoittanut Jack the Ripper »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #699 : 20.10.2018 klo 21:03:51

Montako ukkoa sinne kesän aikana naarattiin?

 
Sivuja: 1 ... 27 [28] 29
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines