FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.06.2019 klo 02:49:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 20 [21] 22
 
Kirjoittaja Aihe: FF Jaro 2018 - Kolmas kausi toden sanoo  (Luettu 176975 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #500 : 27.08.2018 klo 21:31:32

No kyllähän Mandiangulla oli paikkoja vaikka 3 maaliin, mutta kelpo esitys toki! Hermostunut alku joukkueelta, mutta eihän tuossa loppujen lopuksi suurta hätää ollut.
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #501 : 27.08.2018 klo 22:52:42

FF Jaro - Klubi 04 ma 27.8.2018 - Ottelukooste

https://youtu.be/gx1G9yYgr2U

1 - 0 9 De Bona Felix 30'
2 - 0 7 Kula Thomas 63'
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #502 : 28.08.2018 klo 20:06:15

FF Jaro - KPV la 1.9.2018 - Otteluennakko

https://youtu.be/cNvdpswUeDM
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #503 : 01.09.2018 klo 20:26:56

FF Jaro - KPV la 1.9.2018 - Ottelukooste

https://youtu.be/_m0lZbYi48I

1 - 0 11 Mandiangu Christopher 33'
2 - 0 9 De Bona Felix 57'
3 - 0 11 Mandiangu Christopher 60'
Kvartalnov

Poissa Poissa


Vastaus #504 : 03.09.2018 klo 08:46:33

Olipa kyllä kiva katsoa Jaron peliä lauantaina, oikeastaan ensimmäistä kertaa koko sarjan aikana. Samaan aikaan oli turhauttavaa nähda vasta tähän aikaan vuodessa, mihin tämä joukkue parhaimmillaan pystyy.

Mandiangu keräsi ihan ansaitusti suurimmat otsikot pelin jälkeen, mutta pakko on hehkuttaa myös Chavezia. Aivan ylivoimainen suoritus omalla laidallaan. Nyt kun mies on päässyt fyysisesti hyvään kuntoon, niin puolustamisen lisäksi hän dominoi vähän joka puolella kenttää. Kaikesta näkee, että hän on pelannut aivan eri tasolla aiemmin, mutta silti pelaa nöyrästi joukkueen eteen. Upea pelaaja!
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #505 : 03.09.2018 klo 10:31:22

Mandiangu kyllä vain parantaa ja parantaa. Jatkosoppari olisi varmaan hyvä homma sekä Jarolle että pelaajalle itselle. Uskon että tuo journeyman-elämä on vain tehnyt hallaa hänen uralleensa ja Jarossa olisi nyt mahdollisuus hieman rauhoittaa tilannetta. Hyvä treenikausi alle ja sitten seuraavaan kauteen joukkueen avainpelaajana.
Chavez nyt on sellainen joka valmentajan unelma, joka hoitaa hommansa ottelusta toiseen. Jatkosoppari olisi lottovoitto Jarolle, mutta valitettavasti en usko että jatkaa. Meksikossa tiedetään miten kova pelaaja Chavez on parhaimmillaan, ja nyt kun on saanut pelata suht ehjän kauden niin uskon että joku jengi sieltä myös uskaltaa hänet palkata. Lisäksi hänellä on edelleen perhe Meksikossa ja hänen vaimonsa on suht tunnettu TV-juontaja sielläpäin. Hänellä saattaisi olla vaikeaa löytää täältä töitä mikäli ei jotain seuraavaa "Survivor de Méxicoa" päätetä kuvata jossain Lapissa tai Merenkurkun saaristossa.
tommiman

Poissa Poissa


Vastaus #506 : 22.09.2018 klo 19:51:22

Uskon että enää ei tarvi pelätä putoamista :) Mandiangulle äkkiä jatkopahvi käteen...
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #507 : 24.09.2018 klo 10:51:40

Nyt kun HIFK meni ja voitti niin tässä muutama huomio:

Jäljellä olevat ottelut: EIF (v), Oulu (k), KTP (v), Haka (k)
- EIF:llä kolmen ottelun tappioputki ja HIFK:ta vastaan ei kyllä näkynyt mitään merkkejä ett kurssi kääntyisi.
- Oulu melkein yhtä kovassa vireessä kuin Jaro. Ennakolta haastavin vastustaja ja ovat edelleen myös mukana nousukamppailussa.
- KTP on ennakolta heikompi jengi ja ovat todennäköisesti tässä vaiheessa jo varmistaneet sarjapaikan ja syysvire on ollut heikko.
- Hakaan muuten sama mutta kuntopuntari on kuitenkin parempi kuin KTP:llä.
- Teoriassa 7p jäljellä olevista 4 pelistä riittäisi. Käytännössä kuitenkin todennäköisyydet on jo niin Jaroa vastaan että tarvitaan täydet 12p ja senkin jälkeen tilanne on aika 50-50, ehkä jopa huonompi.
Oulun ja EIF:n ohittaminen on vielä omissa käsissä
- Oululla vain 2p kaula Jaroon ja maaliero vain +1 Oulun hyväksi
- EIF:n ero on 3p, mutta heidänkin maaliero on vain +1 Jaroon verrattuna.
KPV ja/tai HIFK on alisuoritettava
- KPV 7p karkumatkalla, toisaalta maaliero on vain +2 Jaroon verrattuna. Tarvitsevat siis vielä 6p, jotta Jaro ei varmuudella mene ohi.
- KPV voi hyvinkin hävitä vielä Oululle ja HIFK:lle. Mutta vaikeaa nähdä että eivät voittaisi Klubi-04:n ja KTP:n kotikentällään.
- HIFK 6p karkumatkalla, mutta maaliero +13 Jaroon nähden. Heillekin käytännössä siis riittää 6p, koska tasapisteissä HIFK on edellä.
- HIFK voittanee KTP:n. HIFK ennakkosuosikki myös JJK:ta ja Kajaania vastaan, mutta vieraskenttä ja vastustajan taistelu sarjapaikasta hankaloittaa. HIFK-KPV ottelu on taas ihan avoin.


"Unelmaloppu"
EIF-JARO 2
ACO-KPV 1
JJK-HIFK X

JARO-ACO 1
ACK-EIF X
KPV-K04 1
HIFK - KTP 1

KTP-JARO 2
HIFK-KPV X
EIF-ACO 2

JARO-HAKA 1
ACK-HIFK 1
KPV-KTP X
ACO-JJK 1
EIF-K04 1

Lopullinen sarjataulukko:
1. JARO 48p +12
2. ACO 48p +11
3. KPV 48p +9
4. HIFK 47p
5. EIF 43p

Ja sit mä heräsin...

Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #508 : 24.09.2018 klo 11:43:49

Ja sit mä heräsin...

Voittamalla loput 4 matsia Jarålla 7% tsäänssi nousta suoraan ja yhdellä tasurilla no tsääns
http://www.sportsclubstats.com/Finland/Jaro.html
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #509 : 24.09.2018 klo 13:00:42

Voittamalla loput 4 matsia Jarålla 7% tsäänssi nousta suoraan ja yhdellä tasurilla no tsääns
http://www.sportsclubstats.com/Finland/Jaro.html
Tai 25% ja 7% jos tuota 50-50 mallia käyttää. Tuo Weighted-mallin suurin ongelmahan on että se ei osaa ennustaa selkeitä trend breakejä (sori en nyt keksi mikä tämä on suomeksi). Sehän painottaa nimenomaan kaikkia aikasempia otteluita sekä kotietua. Jaron osalta kahden ensimmäisen kierroksen PPO (Piste per ottelu) oli Jarolla 1,67 ja kotikentällä jopa surkeat 0,89. Jos vain viimeinen kierros huomioidaan niin tällä hetkellähän nuo luvuthan on 3,0. Eli aivan selkeä trend break. Jos tuon saisi huomioitua niin Jaron prosentit olisivat varmaan jotain luokkaa 10-15% ja 1-3%.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #510 : 30.09.2018 klo 20:33:44

Se siitä kaudesta sitten. Näin siinä käy kun on väärä mies puikoissa suurimman osan kaudesta ja siitä voidaan kiittää vain ja ainoastaan seurajohtoa. Toivottavasti myöntävät virheensä ja ottavat tästä fiaskosta täyden vastuun.

Toivotaan että nyt ei jäädä taas puheltelemaan muniin jonnekin ens vuoden puolelle, vaan saadaan lähiviikkoina kuulla valmentaja- ja jatkosopimusuutisia. Nykyinen joukkue on näyttänyt että kun vaan päästään sille omalle tasolle, ja siellä myös pysytään, niin tämä sarja voitetaan helposti. Eli toiveissa on että mahdollisemman moni jatkaa. Alla hieman spekulaatiota.

Sopimus ensi kaudelle
Jusa Ihalainen (2020)
Axel Vidjeskog (2019)
Severi Kähkönen (2020)
Anthony Olusanya (2020)

Kaikki ovat omia junioreita ja vain Olusanya on tähän mennessä vakiinnuttanut paikkansa edustuksessa. Toivotaan että Ihalainen, Vidjeskog ja Kähkönen pystyvät vähintään toistamaan Olusanyan tämän vuotisen tempun ja heidät nähdään säännöllisesti kentällä ensi kaudella. Olusanyan osalta taas toivotaan sitä lopullista läpimurtoa Ykkösen hyökkääjä elittiin.

Optio ensi kaudesta
Samba Sillah
Tomas Kula
Felix De Bona

Kula selvä jatkaja. Joukkueen kapteeni on heikon alkukauden jälkeen palannut omalle tasolleen ja on tärkeä osa Jaron keskikenttää myös ensi vuonna. Sillahn kausi ei mennyt toivotulla tavalla ja välillä tuli todella heikkoja suorituksia. Ikää kuitenkin vasta 20-vuotta seuraavalla kaudella, joten ehkä option kannattaa käyttää jos valmennusjohto näkee potentiaalia. De Bona ei ollut mikään sateentekijä ja vaikka muutaman maalin on onnistunut tekemään niin ei ole tarpeeksi vakuuttava Ykkösen kärkijoukkueen ykköshyökkääjäksi. Jos on halpa niin ehkä rotaatiopelaajana ensi vuonna, muuten ulos.

Ehdottomasti jatksopimusta
Emil Öhberg,
Darvin Chavéz,
Johan Brunell,
Tpni Takamäki,
Anthony Dafaa,
Christopher Mandiangu

Joukkueen avainpelaajia kaikki. Toivottavasti mahdollisimman moni jatkaa sillä näitä pelaajia on vaikea korvata.

Jatkosopimusta
Pavle Milosavljevic
Kareem Moses
Jim Myrevik

Pavlelta sekä loistavia että huonompia suorituksia. On kyllä kova pelaaja Ykköseen mutta ehkä kuitenkin helpommin korvattavissa kuin Brunell tai Takamäki. Moses ollut myös hyvä ja plussana monipuolisuus. Voisi myös olla ylemmässä kategoriassa mutta laitetaan nyt tähän. Myrevik ollut myös positiivinen yllätys ja onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa joukkueessa.

Ehkä/Ehkä ei jatkosopimusta
Jonas Edström
Toni Sjöstedt
Kevin Peth
Viktor Strömbäck
Kazuki Takahashi
Jonas Emet

Edström olisi varmaan ihan hyvä selkeäksi kakkosveskariksi. On kuitenkin helposti korvattavissa, toisaalta oma kasvatti joten ehkä antaisin mahdoliisuuden. Sjöstedt meni ihan hukkaan kun Kärde jääräpäisesti peluutti häntä laitapakkina. Laiturina sai liian vähän näyttöjä että voisin antaa rehellisen arvion. Peth ei vakuuttanut viime eikä tänä vuonna. Toisaalta hän liigavuosina näytti että taso pitäisi riittää ainakin Ykköseen. Strömbäck ei oikeastaan saanut mitään näytön paikkaa kuluneella kaudella. Ennen kauden alkua uskoin että olisi ollut kovin haastajista. Ikää ensi vuonna 21-vuotta joten siinä ja siinä pitäisikö sopimusta antaa vain potentiaalin takia. Takahashi tekee kovaa työtä joukkueen eteen ja vaikuttaa todella sympaattiselta pelaajalta. Mutta ei ole ulkomaalaisena ehkä tarpeeksi kova vahvistus ja uskon että korvaaja löytyisi varmaan ihan kotimaasta. Jos Emet jatkaa toimistolla myyntihommissa niin samanlainen järjestely kuin tänä vuonna ehkä olisi järkevä. Tuo kuitenkin todella paljon rutiinia joukkueeseen ja kunnossa pysyessä on todella kova pelaaja. Epäilen kuitenkin että pysyisi ensi vuonnakaan ehjänä.

Ei jatkosopimusta
Johannes Wentin
Ilari Antila
Denis
Kim Böling

Wentin oli hätäratkaisu maalviahtiongelmaan ja en usko että olisi itsekkään valmis jatkamaan. Antilan taso ei vaan riitä tälle sarjatasolle. Denis ei ole saanut yhtään mitään aikaa ja jäänyt jopa ei niin vakuuttavan De Bonan taakse. Böling näytti taas että se oma taso on Kakkosessa. VPS-j, JBK tai GBK seuraavaksi?
tommiman

Poissa Poissa


Vastaus #511 : 16.10.2018 klo 22:01:08

Keskiviikkona klo 15 ilmeisesti joku tiedotustilaisuus... eiköhän Käckon jatko sieltä tulossa.. tai sit hallitus taas perseilee, ja 6-10 Boström ensi kauden valmentaja.

Toivottavasti myös tärkeimmän pelaajan, eli Empun jatkosoppari
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #512 : 17.10.2018 klo 09:32:04

Eiköhän sieltä Käcko päävalmentajaksi tule. Sen sijaan yllätysnimi saattaa nousta apuvalmentajan paikalle.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #513 : 17.10.2018 klo 15:06:21

http://ffjaro.fi/fi/uutiset/niklas-kacko-ja-jonas-portin-jaron-valmentajiksi
Vähemmän yllättäen niin Käcko jatkaa kahden vuoden sopparilla. Kakkosvalmentaja vaihtuu kun tilalle nousee entinen seuralegenda Jonas Portin.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #514 : 17.10.2018 klo 18:33:30

Hyvältä vaikuttaa kyllä! Luottavaisin mieliin kohti ensi kautta Ylos
Svennis

Poissa Poissa


Vastaus #515 : 17.10.2018 klo 20:06:20

http://ffjaro.fi/fi/uutiset/niklas-kacko-ja-jonas-portin-jaron-valmentajiksi
Vähemmän yllättäen niin Käcko jatkaa kahden vuoden sopparilla. Kakkosvalmentaja vaihtuu kun tilalle nousee entinen seuralegenda Jonas Portin.

Vaikuttaa hyvältä ratkaisulta. Kunhan suurin osa avainpelaajista jatkaa niin Jaro voi haastaa Ykkösen oletetut kärkijoukkueet (Oulu, KPV/HIFK/liigan 11. joukkue, tod. näk. TPS) ihan kunnolla kaudella 2019.

PS. Mielestäni seuralegenda-status on ikuinen. "Entisiä" seuralegendoja ei ole olemassa kuin poikkeustapauksissa.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #516 : 23.10.2018 klo 13:36:49

http://ffjaro.fi/fi/uutiset/emil-ohberg-jatkaa-jarossa-0
Empulle 2 vuoden jatkosoppari Ylos
Hyvä uutinen. Tärkeä uutinen, ja näin
tommiman

Poissa Poissa


Vastaus #517 : 23.10.2018 klo 14:36:08

Paras uutinen!! Ylos
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #518 : 24.10.2018 klo 10:38:38

http://ffjaro.fi/fi/uutiset/kausikorttikampanja-2019
Jaro polkaisi sitten käyntiin oman kausarihaasteensa. 1500 kausaria 15.1 mennessä ja hinta on 75€. Jos haluaa oman paikan + hallihöntsät ja cupin pelit niin hinta 150€.
Itse olen vähän skeptinen näitten kausarikampanjoitten suhteen. Vaikea nähdä että kukaan enää lähitulevaisuudessa suostuu maksamaan vanhaa 225€ hintaa tämän jälkeen. Toivottavasti toimistolla ollaan laskettu että tästä ei persnettoa tule pitkällä aikavälillä.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #519 : 24.10.2018 klo 12:08:06

http://ffjaro.fi/fi/uutiset/myos-toni-takamaki-jatkosopimukseen-jaron-kanssa

Kvartalnov

Poissa Poissa


Vastaus #520 : 24.10.2018 klo 12:40:10

Kaikki kolme uutista on erinomaisia! Varmasti noissa kausarikampanjoissa on omat riskinsä tulevaisuuden suhteen, mutta Pietarsaaressa yleisö alkaa olla niin ikääntynyttä, että tämä taitaa olla ainoa tapa saada nuorempaa porukkaa lisää katsomoihin. Mielestäni seurajohdolta juuri sellainen liike, mitä tarvitaan.
kapten

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki suomalainen jalkapalloilu


Vastaus #521 : 24.10.2018 klo 17:35:29

Kaikki kolme uutista on erinomaisia! Varmasti noissa kausarikampanjoissa on omat riskinsä tulevaisuuden suhteen, mutta Pietarsaaressa yleisö alkaa olla niin ikääntynyttä, että tämä taitaa olla ainoa tapa saada nuorempaa porukkaa lisää katsomoihin. Mielestäni seurajohdolta juuri sellainen liike, mitä tarvitaan.

Samaa mieltä kaikista kolmesta asiasta, hienoa! Takamäen ja Öhbergin varaan on hyvä rakentaa alakertaa, joukkueen parhaimmistoa molemmat tällä kaudella ehjänä ollessaan. Toivottavasti vain saadaan ensi vuodeksi rakennettua paremmin terveenä pysyvä alakerta.
tommiman

Poissa Poissa


Vastaus #522 : 27.10.2018 klo 19:46:38

http://www.ffjaro.fi/fi/uutiset/dafaa-ja-milosavljevic-jatkavat-jarossa?fbclid=IwAR2vR5IaSPRg7doedZ_1XlX4gwIq2iBvVbOiqivrqo4nQay_BeMMqwAEDFQ Ylos
tossu

Poissa Poissa


Vastaus #523 : 28.10.2018 klo 08:04:06

Kyllä joukkueen rakentaminen on alkanut vahvasti. Kaikki nyt kausikortteja ostamaan, jokainen voisi vielä houkutella vähintään yksi kaveri mukaan, joka ei ennen ole seurannut Jaron matseja aktiivisesti paikan päällä.
kapten

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki suomalainen jalkapalloilu


Vastaus #524 : 28.10.2018 klo 11:21:48

Kyllä joukkueen rakentaminen on alkanut vahvasti.

On alkanut kyllä! Nyt on siis sopimukset seuraavien kanssa:
Öhberg, Takamäki, Pavle, Ihalainen, Dafaa, Emet, Olusanya ja Kähkönen. Oliko myös Vidjeskog?

Luulen, että 2-3 tän vuoden pelaajaa kiinnitetään vielä tämän vuoden puolella ja sitten tulee hiljaisempaa.

Toiveissa:
Kula ja Myrevik: Joukkuepelaajia isolla J:llä.
Strömbäck: Uskon, että pystyy kokemuksen myötä vielä nostamaan tasoaan.

Haaveissa:
Chavez: tasaisen kova kun pääsi kuntoon.

En oikein tiedä:
De Bona: Vaikea sanoa toivoisinko jatkoa vai en. Jotain tässä kaverissa on, kuten ne pari maalia ja Haka-pelin saksipotku näytti, mutta kyllä vastapainoksi on tullut paljon turhauttavaa löntystelyä.
Takahashi: Hienon oloinen mies, mutta ei mielestäni esittänyt mitään sellaista mihin esim. Strömbäck ei pystyisi
Mandiangu: Korkea korkein taso, mutta romahtaa välillä totaalisesti. Ei tee töitä joukkueelle.
Brunell: Hienoja esityksiä seurasivat totaaliset nukahdukset, ja lisäksi kunnossa sen 10 peliä kaudessa. Ei liene myöskään ihan halpa.

Kiitos ja näkemiin:
Denis: Laiskasti työtä ja viimeistely heikkoa
Moses: Ailahteleva, aiheuttaa paljon turhia rikkeitä ja pelikieltoja holtittomalla pelaamisellaan.
Antila: Väärä taso
Peth: Pallolliset taidot ok, mutta hidastunut entisestään. Pethistä tultiin usein ohi kuin pujottelukepistä.
Böling: Laiska, hidas ja flegmaattinen
Aiemmin jo ilmoitettu Sjöstedtin ja Sillahin poistuvan.
« Viimeksi muokattu: 28.10.2018 klo 14:12:47 kirjoittanut kapten »

 
Sivuja: 1 ... 20 [21] 22
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines