FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.10.2019 klo 23:25:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: Klubi 04 2018 - Nuoret sankarit  (Luettu 180428 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maakato

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Farak


: 06.11.2017 klo 03:59:05

Kaikkien suureksi iloksi HJK:n reservijoukkue Klubi 04 nousi maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle seitsemän Kakkosessa vietetyn kauden jälkeen.

KAUSI 2017

Klubi 04:n kausi oli erittäin onnistunut kokonaisuudessaan. Nuoreen joukkueeseen lisättiin muutamia kokeneempia täsmäpalasia talven aikana, kuin Joel Paatelainen sekä Valeri Minkenen siirtyivät Klubiin. Paatelaisen rooli jäi lopulta pieneksi, osittain myös loukkaantumisten takia, ja mies poistuikin takaisin Viikinkeihin kesken kauden. Minkenen vuorostaan oli nappihankinta Klubin keskikentän johtohahmoksi ja mies valittiinkin Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi, ollen samalla Klubin paras maalintekijä osuen maalipuiden väliin peräti 14 kertaa. Muuten nollanelosen runko oli lähinnä -99 ja -00 syntyneitä nuoria talentteja.

Kuten nuoria joukkueita yleensäkin, myös Klubia vaivasi ajoittainen epätasaisuus ja monien hyvien otteluiden jälkeen tuli eteen huonompi ottelu. Kuitenkin, Klubi hävisi kauden aikana vain kaksi ottelua, mutta useat tasapelit olivat viedä Klubin unelman nousukarsinnasta. Liiton pojat saunoivat pari viikkoa ennen kauden loppua säännöt uusiksi, joita en sen enempää jaksa käydä enää läpi, mutta lopulta Klubin karsintoihin pelasti elokuinen tasapeli Susia vastaan. Toki dramaattiselta viimeiseltä kierrokselta voinee lähettää omat kiitoksensa, niin Kiffenille, PK-37:lle, EsPalle, kuin myös TPV:lle. Ilman näiden joukkueiden urotekoja Klubi olisi jäänyt ulos nousukarsinnoista.

Nousukarsinnat olivat sitten oma lukunsa ja B-lohkon voittoon yllättävästi noussut FC Viikingit oli totaalisen jyrän alla, niin Heteniityllä, kuin myös Töölössä. Ottelupari ratkaistiin jo ensimmäisen osan avauspuoliajalla, kuin Klubi mätti 35:ssa minuutissa tauluun 4-0 lukemat. Valeri Minkenen piti tahtipuikkoa kädessään iskiessään kahdesti pallon verkkoon, Eetu Vertainen pamautti todellisen eurogoalin ja Tommi Jäntti iski myös kertaalleen pallon verkon perille. Edariapuna mukana ollut Evans Mensah iski toisella jaksolla vielä 5-1 maalin. Toinen osa oli enää lähinnä tuloksen kaunistelua, kuin Valeri Minkenen takoi silloinkin kahdesti pallon nuottaan, Eetu Vertaisen ja Enoch Banzan iskiessä kertaalleen pallon Viikinkirysään. Tulos 9-1 ja Nollanelonen komeasti takaisin maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Toni Koskela kertoo vielä oman näkemyksensä kaudesta HJK TV:n haastattelussa.

PELAAJISTO

Tärkeistä palasista vain Valeri Minkenen on varma poistuja, kuin mies päätti jalkapallouransa kilpatasolla viime kauteen.

Klubin ykkösmaalivahtina toimi suurilta osin viime kaudella Robin Källman (-99), joka solmi juuri 2+1-vuotisen sopimuksen Klubin kanssa ja voisi olettaa hyvinkin, että nuori mies tulee olemaan isossa roolissa tulevalla kaudella. Ollut myös paljon U19-maajoukkueen mukana. Markus Uusitalo (-97) tuli pelaamaan karsintaotteluissa, mutta uskoisin, että Uusitalo tulee olemaan ensi kauden kokonaisuudessaan Liigassa edarin mukana. Jesse Koivistoinen (-97) pelasi myös kuusi ottelua viime kauden Kakkosessa, mutta itselle mies on aika iso kysymysmerkki, kun en Jesseä tositoimissa ole koskaan nähnyt. Sopimusta ei myöskään ensi kaudelle ole. Muita nuoria veräjänvartijoita, joiden tulevaisuudesta ei sen enempää itsellä ole tietoa ovat mm. Nooa Sipilä (-99) sekä Elias Mattila (-99). Sipilä oli lainalla männäkaudella PuIussa, Mattila POHU:ssa. Nuorten kundejen otteista itsellä ei hajuakaan.

Nollanelosen kapteenina toiminut Valtteri Vesiaho (-99) sai syyskuusta lähtien peliaikaa myös Liigan puolella, kun edarin topparitilanne oli mitä oli. Vesiaho täytti paikkansa mitä parhaiten kuudessa ottelussa, ja onkin mielenkiintoista nähdä mikä on Vesiahon rooli ensi kaudella. Vesiahon toppariparina pelasi Kalle Katz (-00) joka solmi myös pitkän sopimuksen HJK:n kanssa jo keväällä. Tulee olemaan ensi kaudella isossa roolissa tässä joukkueessa. Laitapuolustajina suurimmat minuutit pelasivat Henrik Ölander (-97) sekä Kevin Kouassivi-Benissan (-99). KKB jatkanee nollanelosen mukana, mutta Ölanderin tilanne lienee mielenkiintoisempi. Ikää on jo sen verran, että luulisi kiinnostavan jo pelit jossain muualla, kuin "junnujoukkueessa" ja myös näyttöjen perusteella Liigasopimus johonkin Kemiin tai Tepsiin olisi hyvinkin mahdollinen ja peliaikaa luulisi myös löytyvän. Itse näkisin Ölanderin mielellään jatkavan Klubin organisaatioissa, pelaten nollanelosessa sekä tarvittaessa myös Pirisen stunttina Liigassa. Edustuksen puolella talvella debyyttinsä tehnyt Samu Laitinen (-99) kärsi koko kauden loukkaantumisista. Tulevaisuus hämärän peitossa. Pienimmillä minuuteilla puolustuksessa pelasivat Jasper Tommila (-00), Ilmari Hieta (-98) sekä Anton Lindblad (-99). Tommila vaikuttaa nähdyn perusteella ihan kelpo kaverilta myös Ykköseen, mutta Hiedan ja Lindbladin otteista itsellä ei niin suurta otantaa ole, että voisin sanoa juuta tai jaata jatkamisesta.

Keskikentältä löytyy kaksi timanttia. Minkesen vierellä loistavan kauden pelasi Jaakko Oksanen (-00), jonka edesottamuksia oli erittäin nautinnollista katsoa. Pitkää jatkosopimusta toivon kyllä Jaakolle. Liigadebyyttikin syntyi RoPSia vastaan kauden päätöksessä. Hieman ylempänä kentältä löytyy saman ikäluokan Tommi Jäntti (-00). Kuusi (6) maalia viime kaudella tehneelle Jäntillekin toivon kyllä pitkää jatkosopimusta. Toivottavasti Oksanen-Jäntti kaksikko saa kaverikseen keskikentälle tulevaksi kaudeksi Minkesen tapaisen johtajan, jolta kundit voivat niellä oppia (koodinimi: Ramadingaye). Laidoilta mainittava toki Enoch Banza (-00), joka pelasi minuutteja jo edarinkin puolella, mutta kehityksen kannalta näkisin parhaimmaksi isot minuutit divarissa. Jusif Ali (-00) tippui penkin puolelle kauden loppuhetkillä, ja kundin otteet sitä ennen olivat heikomman puoleisia. Sopimus jatkuu, joten toivottavasti kehitystä tapahtuu.

Hyökkäyspään monipuolisena pelaajana mainittava Eetu Vertainen (-99). Pelasi, niin laidalla, kärjessä, kuin kymppipaikalla kauden aikana. 11 maalia kauden aikana ja liigadebyytti RoPSia vastaan. Uskallan pedata tälle röyhkeälle ja taitavalle pelaajalle valoisaa tulevaisuutta. Didis Lutumba-Pitah (-98) saapui Klubiin talvella Hongasta ja pelasi oman makuun erittäin hyviä pelajä, vaikka tippuikin penkin puolelle nousukarsinnoissa. Iski kahdeksan (8) osumaa kauden aikana. "Kakkoskärki" Tuukka Kurjesta (-99) ei itsellä oikein minkäänlaista kuvaa ole jäänyt. Iski kuusi (6) osumaa kauden aikana, mutta niistä peräti neljä syntyi kauden alun murskavoitossa Legirusta vastaan.

KAUSI 2018

Tulevasta kaudesta on vielä hyvin vaikea sanoa mitään, mutta kuten todettua samalla rungolla lähdetään taistelemaan Ykköseen, höystettynä muutamalla kokeneemmalla täsmävahvistuksella. Toni Koskela saanee uuden apurin, kun Teemu Tainio siirtyy Hakan organisaatioon. Tästä kuulemme varmaan myöhemmin. Koskelaa oltiin kysytty joidenkin huhujen mukaan RoPSin peräsimeen, mutta mies oli kieltäynyt ja haluaa jatkaa töitään nuorten talenttien kanssa.

Suomen Cupissa on toki Nollanelonen mukana. Samasta lohkosta löytyy Liigan IFK Mariehamn, Inter sekä TPS, samalta tasolta löytyvä EIF ja vielä Hongan akatemia Kolmosesta. Otteluohjelma tulee myöhemmin.

Yritetään jonkinlainen ihannekokoonpano saada aikaiseksi, josta varmaan paremmin hahmottuu myös Klubin pelaajatilanne.

                                                   Hankinta/Didis

                       Vertainen(?)               Jäntti                   Banza

                                        Oksanen                Hankinta

                 Ölander(?)   Vesiaho/Hankinta         Katz         KKB/Laitinen

                                     Källman/Koivistoinen(?)/hankinta(?)

Jos mietitään mahdollisia pelaajia ensi kauden joukkueeseen, niin ensimmäisenä mieleen tulee, jo mainittu, David Ramadingaye, mutta huhut ovat viemässä miestä Tepsiin. Toinen AC Oulusta ilman sopimusta oleva pelaaja Matias Lindfors (-97) pelaa Klubin riveissä futsalia, joten miksei olisi myös mahdollinen pelaaja Nollaneloselle. Toisi hyvää leveyttä keskikentän eripaikoille ja myös kokemusta Ykkösestä. Roni Peiposen (-97) ura on ollut loukkaantumisten runtelema ja yksi kausi isossa roolissa Ykkösessä saattaisi tehdä terää. Sopimusta toki Moldessa jäljellä, mutta vaikea nähdä hirveän kirkasta tulevaisuutta Norjassa. Karim Zine (-96, viime kaudella Gnistan) sekä Omar Khary (-95, Haka) tulevat myös mieleen mahdollisina paluumuuttajina.


Korjataan typoja ja muitakin (todennäköisiä) ajatuskatkoksia myöhemmin, mutta nyt on topic auki.
« Viimeksi muokattu: 23.04.2018 klo 18:19:47 kirjoittanut Bootlegger »
Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 06.11.2017 klo 09:23:39

Zine on junnukoutsina Klubissa. Ei välttämättä olisi kaukaa haettu haku, mutta toisaalta vähän nuori kaveri "tutor" pelaajaksi Vallun paikalle. En tosin tiedä mitä itse kelailee uran jatkosta.
P1nt0

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #2 : 06.11.2017 klo 10:55:41

Kestäisiköhän Miklun polvet vielä yhden kauden? Sopivassa roolituksessa olisi mainio kiinnitys ensi kauden 04:n. Samalla voisi aloitella valmennushommia, jos kiinnostaa.
Shaft!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #3 : 06.11.2017 klo 11:45:42

Seth Saarinen taitaa tulla Zürichista KKB:n paikalle/sparraajaksi.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Höpsismi


Vastaus #4 : 06.11.2017 klo 17:45:35

Seth Saarinen taitaa tulla Zürichista KKB:n paikalle/sparraajaksi.

Vastahan Saarinen lähti sinne, ja Zürich oli ilmeisesti maksanut jonkinlaisen korvauksenkin ???
Röytän Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 06.11.2017 klo 18:47:26


Lainalle tulee.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #6 : 06.11.2017 klo 22:58:28

Väykkä voisi tulla keskikentälle ja aloittaa valmennusuran Koskelan tiimissä samalla.
lutra lutra

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #7 : 07.11.2017 klo 00:02:31

Kiitokset maakadolle hyvästä ja tärkeästä avauksesta! Mielenkiinnolla odotan miten nuoret sankarit tulee ykkösessä pärjäämään. Luulisi, että tulevaisuuden stavitskit ja kumppanit on helpompi sitouttaa vielä ylimääräiseksi vuodeksi ressuihin nyt, kun taso on astetta korkeammalla.

Olisi hienoa jos ykköseen saataisiin muutamia kokeneita ja klubitaustaisia pelaajia, jotka suostuvat jakamaan peliaikaa vielä eteenpäin pyrkivien junnujen kanssa. Miklu ja Väykkä olisivat kovia sainauksia, mutta ottaisin myös esim. Lassasin takaisin harharetkeltään.

Lisäksi ykkösestä pudonneesta Gnistanista ja Granista saattaisi löytyä sopivia rotaatiomiehiä. Hongastakin voisi löytyä joku väliinputoaja, jolla ei ihan vielä riitä liigassa, mutta kakkonen akatemiassa ei enää napostele?

Mikäli ykkösen paikka vakiintuu, olisi jatkossa hieno nähdä 04:ssä myös ulkomaisista akatemioista lupaavia (suomalais)junnuja, joilla tie edustukseen on katkennut syystä tai toisesta.

E. Propsit oikealle nimimerkille
« Viimeksi muokattu: 07.11.2017 klo 09:14:13 kirjoittanut lutra lutra »
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Höpsismi


Vastaus #8 : 07.11.2017 klo 00:59:02

Kiitokset Chiefille maakadolle hyvästä ja tärkeästä avauksesta!

Pienellä korjauksella sama.

Miklu ja Väykkä olisivat kovia sainauksia, mutta ottaisin myös esim. Lassasin takaisin harharetkeltään.

Varoittavaksi esimerkiksi?
lutra lutra

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #9 : 07.11.2017 klo 09:22:43

Varoittavaksi esimerkiksi?

Kokemusasiantuntijathan on nyt terveydenhuollossakin trendikkäitä. Siellä esim. vanhat alkoholistit kertoo nykyisille, miten päästä kuiville ennen kuin ura menee pilalle ja perhe hylkää.
Patjantekijät

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK & Atleti


Vastaus #10 : 07.11.2017 klo 13:41:59

Honka kysellyt kanssa Sethin perään.

Seth Saarinen taitaa tulla Zürichista KKB:n paikalle/sparraajaksi.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2017 klo 16:12:30 kirjoittanut Patjantekijät »
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #11 : 08.11.2017 klo 10:25:27

Hongan Huhtala voisi olla sopiva nuori kaveri hyökkääjäksi.

https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-4022
Oksanen jatkaa!
Nimimerkitön

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kontrollipallo


Vastaus #12 : 08.11.2017 klo 10:46:43


Hienoa Ylos Erittäin lupaavan oloinen pelaaja.
rojadirecta

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 08.11.2017 klo 10:56:32

Twitterissä huudeltiin että Ali olisi puolestaan lähdössä Ilvekseen.

Oksasen jatkolle Ylos
maakato

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Farak


Vastaus #14 : 08.11.2017 klo 11:27:44

Hongan Huhtala voisi olla sopiva nuori kaveri hyökkääjäksi.

https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-4022
Oksanen jatkaa!

Jep, Huhtala olisi erittäin hyvä lisä hyökkäykseen ja toisi myös hieman kokemusta jo Ykkösestä. Myös täältä Oksasen jatkodiilille Ylos ja toki alkoholiton Tuoppi
Bacchus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomo Saarnio Loyals


Vastaus #15 : 08.11.2017 klo 11:33:28

Twitterissä huudeltiin että Ali olisi puolestaan lähdössä Ilvekseen.
Ali olisi iso menetys, vaikka tämä kausi ei mennytkään ihan putkeen. Alin nopeus on kuitenkin ihan kansainvälisen tason ominaisuus ja muutenkin ihan kaikki mahdollisuudet aikanaan lähteä ulkomaille tekemään uraa.

Oksasen jatkolla tosiaan Ylos Hyvä, että näitä nuoria saadaan sitoutettua useammaksi vuodeksi seuraan.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008


Vastaus #16 : 08.11.2017 klo 12:55:22

Alkusyksystä tuli käytyä katsomassa JäPS-ottelu, kun hyvin pelannut joukkue täynnä nuoria Huuhkajia oli jo aikaisemmin herättänyt kiinnostukseni.
Hienosti peliä avanneen toppariparin (Vesiaho-Katz) lisäksi eniten huomiota keräsi kärjessä (sekä laidalla) vakuuttanut Eetu Vertainen.
Mielenkiinnolla seuraan siis joukkueen nuoria lupauksia jatkossakin.
Lihamuuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ...uudet suosikkijoukkueet...


Vastaus #17 : 08.11.2017 klo 14:20:59

Ne tärkeimmät rekrytoinnit taitavat olla kokenut hyökkääjä ja keskikenttä eli unelmissa Miklu ja Väykkä johtamaan nuoria pelaajia kentällä. Molemmille voisi antaa myös jotain valmennusvastuuta junnuissa, sillä heillä taitaa olla jo vähintään UEFA B valmennuslisenssi.  

Itse olen myös Alin menetyksestä hieman huolissani, koska tasoltaan näyttöpaikka pitäisi Veikkausliigasta olla jo holilla, mutta jotenkin ei onnistunut Kakkosessa niin hyvin, eikä penkillä ollessa ole varmasti kehitynyt niin paljon kuin pitäisi. Pelaajan kannalta voisi olla parempi vaihtaa maisemaa, mutta Klubin kannalta mielellään pidettäisiin kiinni. Ominaisuudet huipputasolle ovat olemassa, mutta miten taas tuntuu tapaukselta Soisalo, että valmennus ei tunnista todellista talenttia samalla tavalla kuin foorumisti tai Wiss?
« Viimeksi muokattu: 08.11.2017 klo 14:23:29 kirjoittanut Lihamuuri »
Shaft!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #18 : 08.11.2017 klo 20:59:41

Koskela lähtee Rolloon :o https://www.is.fi/veikkausliiga/art-2000005441669.html
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #19 : 08.11.2017 klo 21:05:12


Ensin Tainio ja nyt Koskela. Prle.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Höpsismi


Vastaus #20 : 08.11.2017 klo 21:05:41


Toivottavasti ei tarkoita joukkopakoa 04:stä jonnekin vitun RoPSiin.

Alillahan on vielä ensi kauden lisäksi optio sitä seuraavasta vuodesta, joten luulisi että Klubilla on ainakin ihan hyvät kortit kädessä mahdollisia siirtoneuvotteluja ajatellen.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #21 : 08.11.2017 klo 21:19:00

Ali on potentiaalinen pelaaja, mutta kun ei dominoinut edes Kakkosta, niin vaikea nähdä että olisi vielä käyttöä liigassa. ja kyseessä ei todellakaan ole mikään Soisalo.

Koskelan lähtö jättää 04:n kuseen.
Bacchus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomo Saarnio Loyals


Vastaus #22 : 08.11.2017 klo 21:21:43

Jaa, että käytännössä koko valmennus uusiksi. Organisaatiossakaan ei taida oikein sopivaa miestä olla Rantalan lisäksi valmiiksi. Toki B-junnujen Mikko Mannila tai sitten palloliiton piirivalmentajaksi siirtynyt Samu Koski voivat jonkinlaisia vaihtoehtoja olla. Taitanee ainakin kokeneiden pelaajien merkitys kasvaa entisestään, jos joku ulkopuolinen päävalmentajaksi tuodaan.
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visio 2020


Vastaus #23 : 08.11.2017 klo 21:22:36

Haiskahtaa Mursu&Rantala -kombolta 8)
Erityistapaus

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 08.11.2017 klo 21:23:58

Mursuhan on vapailla markkinoilla.

 
Sivuja: [1] 2 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines