FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.08.2020 klo 13:50:38 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: FC Viikingit 2018 - Baranovin pojat, katse itäänpäin!  (Luettu 117322 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


: 06.11.2017 klo 16:05:04
Kotisivut: http://www.fcviikingit.fi
Facebook: www.facebook.com/fcviikingit
Twitter: https://twitter.com/Viikingit
YouTube: http://www.youtube.com/user/viikinkikanava
Instagram: https://www.instagram.com/fcviikingit/

Lempinimet: Viikkarit, Idän punaiset

Perustettu: 1965

Kotikenttä: Heteniityn urheilukenttä

Legendaarisia pelaajia: Ilkka Jäntti, Slava Malakeev, Joonas Sarelius, Losa Zhukov, Jukka Hirvonen, Jussi Peteri, Markus Maunu

Historiaa:

1966-1972 5. ja 6. divisioonassa
1973-1983 4. divisioonassa
1984 3. divisioonassa
1985-1992 4. divisioonassa
1993-1995 3. divisioonassa
1996 2. divisioonassa
1997 3. divisioonassa
------------ 1998 jalkapallo eriytetään omaksi seurakseen ------------
1998-2000 3. divisioonassa
2001 2. divisioonassa
2002 1. divisioonassa. Viikingit karsi paikastaan mutta selvisi.
2003 1. divisioonan 3. sija
2004 1. divisioonan 4. sija
2005 1. divisioonan 6. sija
2006 1. divisoonan voittaja ja liiganousija
2007 liigakarsinnassa ja putosi RoPS:aa vastaan
2008 1. divisioonan 2. sija ja liigakarsinnassa, mutta KuPS piti paikkansa
2009 1. divisoonan 3. sija
2010 1. divisoonan 2. sija ja liigakarsinnassa, mutta JJK piti paikkansa
2011 1. divisioonan 5. sija
2012 1. divisoonan 3. sija
2013 1. divisioonan 7. sija
2014 1. divisioonan viimeinen sija ja putoaminen Kakkaseen
2015 Kakkosen Itälohkon 3. sija
2016 Kakkosen B-lohkon 8. sija
2017 Kakkosen B-lohkon 1. sija, nousukarsinnassa muistaakseni niukahko tappio Klubi-04:lle

Jämptin varsin ansiokas yhteenveto kaudesta 2017:
Kausiyhteenvetoa

Hommahan meni taas talvella viikinkimäisesti uusiksi, kun Pasi Hyyhö vaihtoi maisemaa ja pelastustalkoisiiin napattiin nopealla aikataululla tuttu mies: Alexander Baranov. Silloin ajatukset menivät siihen suuntaan, että joko taas menee koko juttu uusiksi ja opetellaan pelaamaan kauden verran. Lopulta muutos oli kuitenkin onneksi. Kokenut Baranov otti homman haltuun ja jo harjoituskaudella Idän punaiset repi aika hyviä tuloksia, vaikkei peli aina niin kaunista ollut.

Pelitapa vaihtui melkein peilikuvaksi aiemmasta, kun hyyhöläinen hieronta korvautui toppareiden heittämillä palloilla linjan taakse ja vauhdikkailla suunnanmuutoksilla. Kaikki eivät uuden luotsin suoraviivaisesta tyylistä  niin kentällä kuin palautteen antamisessakin pitäneet, ja mm. Alaeddin Alaeddine pakkasi kamppeensa ja suuntasi Vantaalle. Toisaalta ennen pienessä roolissa olleista Jan Eklundista ja Jere Pulkkisesta kuoriutui aivan uudet pelaajat, uusi topparihankinta Pierre Nlate näytti vakuuttavalta ja Emongo Osongo näytti harjoituskaudella juoksevan läpiajoon pari kertaa pelissä vastustajaa kuin vastustajaa vastaan.

Kauden avaus MuSa:a vastaan toi voiton, mutta sen jälkeen näytettiin juuttuvan tasapeleihin, kun kolme seuraavaa ottelua päättyi pistejakoon. Loppuhetkien draamaakaan ei puuttunut, kun välillä Denis Pervov pelasti tasurin viime hetkien rankkaritorjunnalla, välillä voitto karkasi viime hetkillä ja välillä taas Viikingit puristi väkisin rinnalle. Sitten palaset alkoivat loksahdella, ja seuraavat viisi peliä toivat neljä voittoa. Vastustajina oli toki kevyen pään EsPa, Peimari ja NuPS mutta myös kautta ennen lohkon selvänä ykkössuosikkina pidetty TPV. Baranovin hioman pelin ideat alkoivat kirkastua. Pelaajat tiesivät, mitä odottaa toisilta ja mihin palloa koetettiin toimittaa. Puolustus pysyi hyvin paketissa, ja Viikingit kesti vastustajan luomaa painetta usein päästämättä maaleja.

Lohkossa pelattiin paljon ristiin, ja Viikingitkin hävisi kahdesti BK-46:lle ja kerran SalPa:lle, joiden kanssa se taisteli kärkikastin paikoista. Jotenkin kuitenkin aina näillekin tuli pistemenetyksiä, ja vaikka viisi peliä ennen kauden loppua SalPa näytti marssivan selvään lohkovoittoon, toi Viikinkien viiden voiton putki kesken kauden mukaan tulleen Joel Paatelaisen mättäessä maaleja Idän punaiset kauden lopussa rinnalle ja ohi. Viimeisellä kierroksella kaiken piti vielä mennä aivan nappiin, mutta niin vain toteutui sekin, että SalPa ja BK-46 hävisivät viimeiset pelinsä Viikinkien voittaessa Pierre Nlaten survomalla maalilla Jazzin 3-2. Odottamaton toteutui ja nousukarsinta odotti. Samalla oli edetty cupissakin viimeiselle kierrokselle, eikä viimeisellä pelillä olisi Viikinkien kannalta väliä vaan talven lohkovaiheeseen selvittiin siinäkin.

Itse karsinta jäikin sitten aika torsoksi. Palloliiton viimeisen cupin pelin kanssa harrastama itsensä nolaaminen ja oman kilpailunsa päälle kuseminen kuumensi tunteita, mutta taisi enemmän sekoittaa pakkaa kuin luoda taistelutahtoa. Koko nousukarsinta meni yliyrittämiseksi, ja Klubi-04 otti lopulta yllättävänkin helpon voiton Viikinkien lahjoitellessa tukun maaleja ja sekoillessa samalla, kun Klubi-junnut pelasivat todella mallikasta jalkapalloa. Lopputulos 9-1 ja opittavaa jäi.

Koko kausi oli kuitenkin huikea menestys, kun ennen kauden alkua saattoi taas pitää sarjapaikan säilyttämistä sopivana tavoitteena. Valmennusduo Baranov & Suetov jatkavat ensi kesään (ellei talvella tule taas viikinkimäisiä käänteitä) ja nyt tuntuisi olevan tilaisuus rakentaa rauhassa upean kauden päälle. A-juniorien SM-karsintapaikka tuo ryhmään varmasti kiinnostuneita nuoria pelaajia ympäri Helsinkiä, ja huhut kertovat, että myös kiinnostavia paluumuuttajia olisi tarjolla.

Joukkuetta lienee siis mahdollista maltillisesti vahvistaa, ja hyvää silmää hankinnoille tähän asti osoittanut Baranov on epäilemättä hyvä mies tätä tekemään. Nuoret Vuoripelto, Abdi, Chydenius, Torala, Talka ja Viljanen ovat taas vuoden vanhempia, ja ehkä jo valmiita lunastamaan paikkansa Kakkosen tasolla.

Tärkeimmistä jatkosopimuksista Teemu Honkaniemi pisti jo nimensä paperiin ja sekä Jesse Mutikainen että Ville Varila jatkavat. Joel Paatelainen pitäisi ehdottomasti saada jatkamaan, samoin Thurlingin veljekset, puolustuksen Nlate ja Eklund sekä Hussein Mohamed ja Nemanja Biga laidoilla. Ennen muuta joukkue tarvitsee leveyttä, sillä varsinkin nousukarsinnoissa pari kriittistä poissaoloa teki aivan liian ison loven joukkueeseen. Suorilta tämän kauden jälkeen ei mielestäni kenellekään tarvitse näyttää ovea. Erityisesti tarvitaan parikin selkeää hyökkääjää, jottei olla ihan niin paljon Paatelaisen varassa.

Seuran organisaatio taas kaipaa edelleen kipeästi vahvistamista, ja kaikkien vapaaehtoisten kannattaakin olla yhteydessä, sillä kaikille käsille, aivoille, tunneille ja sponsorieuroille löytyy varmasti käyttöä, ja mitä enemmän meitä on, sen paremmin voi Viikingit.

Kauden suurimmat onnistujat:
+++ Valmennus: Baranov ja Suetov
++ Puolustuksen ydin: Eklund, Nlate ja Mutikainen
+ Hyökkäyksen tehoduo: Mohamed ja Paatelainen

Epäonnistujia en tämän kauden ryhmästä löydä.

Nyt hetki hengähdystaukoa, ja vuodenvaihteen jälkeen painetaan taas A:n SM-karsintaa ja pianhan se cupin lohkovaihekin jo häämöttää edessä. Ylos

Tuleva kausi:

Kauteen 2018 lähdetään viime vuosiin verrattuna erikoisista asetelmista. Valmennus on huipputikissä, talous huhujen mukaan vihdoinkin joten kuten balanssissa, pelaajia tunkee ovista ja ikkunoista, A-junnut karsinnassa kohti SM-sarjaa jne. Perustojen valaminen on siis hyvällä mallilla, enkä pidä täysin pahana asiana, ettei nousua Ykköseen vielä tullutkaan.

Pre-seasonilla on tiedossa kovia pelejä monella rintamalla. Kakkosen lohkovoiton myötä Suomen Cupin lohkovaiheeseen mentiin että heilahti ja A-juniori-ikäiset pääsevät karsimaan SM-sarjaan. Näiden lisäksi varmasti vielä useampia harjoitusotteluita Kakkosen jengejä vastaan. Aikataulut eivät tietenkään vielä tätä kirjoittaessa ole tiedossa, lisäillään kunhan varmistuu.

Suomen Cupin lohko:
Uutinen
Ilves
FC Lahti
JJK
FC Haka
GrIFK
Viikingit


Kakkosen lohkoarvonta-onnenpyörän viisari pysähtyi tällä kertaa itäisen A-lohkon kohdalle. Vielä vahvistamattoman jaon mukaan vastaan astelee toinen toistaan mielenkiintoisempia jengejä, paikalliskamppailija Kipinästä (Kake takasin >:( ) perinteikkäiden futispaikkakuntien KTP:n ja MyPan kautta Itä-Uusimaan bermudankolmikkoon PKKU, JäPS ja Inter Vantaa (Legirus) (?) Joku jo ehti luonnehtia lohkon koostuvan pelkästään nousijasuosikeista, joten tiukkaa vääntöä tulee olemaan.

Miesten Kakkonen 2018, lohko A:
http://www.fcviikingit.fi/kakkosen-lohkojako-tulevalle-kesalle-vahvistettu/
JIPPO
PEPO
MiPK
MP
FC KTP
MYPA Juniorit
PK K-U
FC Legirus
JäPS
NJS
FC Viikingit
Gnistan
LPS


Sopimustilanne:
Teemu Honkaniemi (C)
Ville Varila
Jesse Mutikainen (A)
Joel Chydenius
Riku Vuoripelto
Rasmus Ranta
Joonatan Parpala
Ayuub Abdi
Konsta Kesti
Aleksi Torala
Aku Talka
Pierre Nlate
Jan Eklund
Jere Pulkkinen
Joel Paatelainen
Nemanja Biga
Simon Thurling (A)
Julius Remes
Tomi Honkaniemi
Patrik Ahonen
Nico Orenius
Karim Jmaali
Denys Pervov
Benjamin Thurling
Vincent Emeka
Samir Bouroussi
Tomi Kurvinen
Cheikh Toure

Sopimusuutiset:
http://www.fcviikingit.fi/honkaniemi-jatkosopimukseen-joukkueelle-nuori-pohja-koossa/
http://www.fcviikingit.fi/pierre-nlate-jatkaa-viikinki-paidassa/
http://www.fcviikingit.fi/jan-eklund-jatkaa-ensi-kauden-viikingeissa/
http://www.fcviikingit.fi/jere-pulkkinen-jatkaa-idan-punaisissa/
http://www.fcviikingit.fi/joel-paatelainen-iskee-maaleja-viikingeille-myos-ensi-kesana/
http://www.fcviikingit.fi/nemanja-biga-jatkaa-viikingeissa-kesalla-2018/
http://www.fcviikingit.fi/kapteeni-simon-thurling-jatkaa-viikinki-paidassa/
http://www.fcviikingit.fi/julius-remes-palaa-edustuksen-riveihin/
http://www.fcviikingit.fi/viikingit-sopimukseen-tomi-honkaniemen-kanssa/
http://www.fcviikingit.fi/patrik-ahonen-palaa-viikinkeihin/
http://www.fcviikingit.fi/nico-orenius-uusin-sopimuspelaaja/
http://www.fcviikingit.fi/karim-jmaali-jatkaa-idan-punaisissa/
http://www.fcviikingit.fi/denys-pervov-jatkaa-valmennuksessa-ja-kentalla/
http://www.fcviikingit.fi/jatkosopimus-myos-benjamin-thurlingille/
http://www.fcviikingit.fi/uusin-sopimuspelaaja-on-vincent-emeka/
http://www.fcviikingit.fi/samir-bouroussille-sopimus-tulevasta-kaudesta/
http://www.fcviikingit.fi/tomi-kurvinen-vahvistaa-viikinkeja-ensi-kesana/
http://www.fcviikingit.fi/cheikh-toure-viikinki-paitaan/Taustat:
<3
Päävalmentaja: Aleksander Baranov
Valmentaja: Vitali Suetov
Manageri: Mikael Forsman
MV-valmentaja: Angelo Cotogno (?), Denys Pervov
Huoltaja: Jari Rytkönen
Fysioterapeutti: Peetu Lehmus
http://www.fcviikingit.fi/baranov-ja-suetov-luotsaavat-viikingit-kauteen-2018/Pre-seasonin uutisia:
http://www.fcviikingit.fi/suomen-cupin-lohkot-selvilla/
http://www.fcviikingit.fi/kakkosen-lohkojako-tulevalle-kesalle-vahvistettu/
http://www.fcviikingit.fi/cupin-otteluohjelma-julkaistu/
http://www.fcviikingit.fi/ensimmaiset-harjoituspelit-sovittu/
http://www.fcviikingit.fi/sunnuntain-harjoituspelissa-kiinnostavia-nimia/
http://www.fcviikingit.fi/kakkosen-otteluohjelma-julki-spartakin-sarjapaikka-viikingeille/
http://www.fcviikingit.fi/viikinkien-kapteenisto-valittu/

Suomen Cup:

27.1. Ilves - FC Viikingit klo 14.30 Pirkkahalli 3-0 | Raportti | Baranovin kommentit | Ilveksen raportti | Kooste
3.2. FC Viikingit - FC Lahti klo 15.00 Talin halli 2-2 | Raportti | Baranovin kommentit | FC Lahden raportti | FCLahtiTV-Kooste
10.2. FC Haka - FC Viikingit klo 14.30 Saharan tn 5-1 | Raportti | Baranovin kommentit | Hakan raportti | Kooste | Kuvia
17.2. FC Viikingit - JJK klo 16.30 Talin halli 0-1 | Raportti | Baranovin kommentit | JJK:n raportti | Kuvia
10.3. GrIFK - FC Viikingit klo 14.00 VW-halli 2-1 | Raportti | Baranovin kommentit | Kuvia

Harjoitusottelut:

10.12. FC Viikingit - FC Espoo klo 21.00 Pallomylly 2-0 | Raportti | Baranovin kommentit
13.1. FC Espoo - FC Viikingit klo 18.00 Laaksolahti 3-2 | Raportti
21.1. FC Viikingit - FC Kiffen  klo 21.00 Pallomylly 2-0 | Raportti | Baranovin kommentit
23.3. FC Viikingit - HIFK/2 klo 21.00 Pallomylly
7.4. FC Viikingit - Kiffen klo 14.00 Pirkkola
21.4. TPV - FC Viikingit klo 14.00 Kaupin tn, Tampere

Liput:
Kausikortti: 90€ (sis. Suomen Cup + Kakkonen)
« Viimeksi muokattu: 03.05.2018 klo 11:06:30 kirjoittanut Pie-O-My »
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #1 : 06.11.2017 klo 16:06:44

Varaus vielä tähän!

Näillä mennään, huudelkaa vaikka privana jos jotain puuttuu tai on päin honkia.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #2 : 06.11.2017 klo 16:43:12

Hienoa työtä! 17.11. pitäisi ilmeisesti tulla cupin otteluohjelma.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #3 : 08.11.2017 klo 20:17:37

Myös Biga jatkaa:

http://www.fcviikingit.fi/nemanja-biga-jatkaa-viikingeissa-kesalla-2018/

Thurlingeja, Pervovia ja Husseinia vaille on viime kauden avaus koossa. En olisi kovin yllättynyt, jos Husseinille löytyisi paikka korkeammalta sarjatasolta, sen verran pitelemätön oli parhaimmillaan viime kesänä. Muiden voisi odotella vielä jatkavan.
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 09.11.2017 klo 06:43:36

Onkohan Pahkasalon kanssa avattu keskustelua? Voisi olla hyvä hankinta meille ?
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #5 : 09.11.2017 klo 08:48:35

Onkohan Pahkasalon kanssa avattu keskustelua? Voisi olla hyvä hankinta meille ?

Ottaisin Ylos Tosin ottajia voi olla maksukykyisemmissäkin porukoissa.
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #6 : 13.11.2017 klo 16:33:04

Ensi kauden lohkojako tosiaan lyötiin lukkoon männäviikolla, siitä uutinen kotisivuilla: http://www.fcviikingit.fi/kakkosen-lohkojako-tulevalle-kesalle-vahvistettu/

Tässä kohtaa voisi hassutella taas pelaajaspekuloinneilla. Hogen soppariuutisen mukana kerrottiin että saattaisi olla jotain mielenkiintoisia paluumuuttajia tarjolla.

Ekana tulisi mieleen muutaman seuran lähiaikoina kiertänyt laituri Patrik Ahonen, joka jäi menneellä kaudella Hakassa lähes ilman peliminuutteja, muutamia matseja taisi vääntää Kolmosessa. Oma kasvatti.

Toisena puolustuspään lukko Mahdi Ali. Opiskelujen takia muutti Tampereen suunnille ja pelasi viime kauden TamUssa. Nyt näköjään skulaa futsalia SC Pakassa, joten kaiketi on palannut kaupunkiin? Oma kasvatti ja Viikinkien eka maajoukkuepelaaja. Ylos

Toppariosasto on kyllä jo aika hyvässä tikissä, mutta kyllähän toki Jani Kaukomaan ottaisin silti takaisin Gnistanista avosylin. En oikeastaan keksi yhtään syytä miksei palaisi, idässä on parempi valmennus, tyylikkäämpi peliasu, äänekkäämmät kannattajat ja tärkeimpänä ylivertainen makkaratarjonta ottelutapahtumissa. Oma kasvatti.

Hyökkäyspäähän tarvitaan lisää leveyttä ja ainakin fyysistä leveyttä plus voimaa toisi Vuosaaren kasvatti Kron Rexhepi. Riittääkö vauhti vielä avaukseenkin? Riittää.

Bubbling water under the bridge tjsp: Denis Abdulahi, Hassan Sesay, Dudu, Sebastian Veijola, Seferit.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #7 : 13.11.2017 klo 18:18:18

Ensi kauden lohkojako tosiaan lyötiin lukkoon männäviikolla, siitä uutinen kotisivuilla: http://www.fcviikingit.fi/kakkosen-lohkojako-tulevalle-kesalle-vahvistettu/

Tässä kohtaa voisi hassutella taas pelaajaspekuloinneilla. Hogen soppariuutisen mukana kerrottiin että saattaisi olla jotain mielenkiintoisia paluumuuttajia tarjolla.

Ekana tulisi mieleen muutaman seuran lähiaikoina kiertänyt laituri Patrik Ahonen, joka jäi menneellä kaudella Hakassa lähes ilman peliminuutteja, muutamia matseja taisi vääntää Kolmosessa. Oma kasvatti.

Toisena puolustuspään lukko Mahdi Ali. Opiskelujen takia muutti Tampereen suunnille ja pelasi viime kauden TamUssa. Nyt näköjään skulaa futsalia SC Pakassa, joten kaiketi on palannut kaupunkiin? Oma kasvatti ja Viikinkien eka maajoukkuepelaaja. Ylos

Toppariosasto on kyllä jo aika hyvässä tikissä, mutta kyllähän toki Jani Kaukomaan ottaisin silti takaisin Gnistanista avosylin. En oikeastaan keksi yhtään syytä miksei palaisi, idässä on parempi valmennus, tyylikkäämpi peliasu, äänekkäämmät kannattajat ja tärkeimpänä ylivertainen makkaratarjonta ottelutapahtumissa. Oma kasvatti.

Hyökkäyspäähän tarvitaan lisää leveyttä ja ainakin fyysistä leveyttä plus voimaa toisi Vuosaaren kasvatti Kron Rexhepi. Riittääkö vauhti vielä avaukseenkin? Riittää.

Bubbling water under the bridge tjsp: Denis Abdulahi, Hassan Sesay, Dudu, Sebastian Veijola, Seferit.

Missäs Emil Conti menee? Loukkaantumista alla, mutta meno oli Futurassa varsin vakuuttavaa ja siteet ovat tiukat Viikkareihin sielläkin.
valloittaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFC Ajax & Idän Punaiset


Vastaus #8 : 13.11.2017 klo 22:11:05

Sopimustilanne alakerrassa alkaa olla kohdallaan, mutta keskikenttä on ammottava aukko. Toisin sanoen pelin tekemisessä ratkaiseva pala puuttuu vielä. Jatkuvuuden kannalta suotavinta olisi, jos entinen runko jatkaisi, mutta kivikovassa lohkossa se ei välttämättä riitä, jos halutaan taistella lohkovoitosta. Sanoisin, että kolme kovaa ja/tai kokenutta vahvistusta ovat tarpeen.

Oma lukunsa sitten, millä nimillä voidaan spekuloida. Ja iso kysymysmerkki, millä resursseilla heidät saadaan.

Mainitut Ahonen, Conti ja Abdulahi olisivat hyvinkin kova kolmikko. Myös Mahdi alakertaan, Rexhepi kärkeen maittaisivat.

Granista ja Gnisusta voi irrota itään jokunen hyvä pelaaja, miksei myös Espoon putoajista ja Korsosta. Klubi-04:stä on ennenkin saatu dumpattuja pelaajia, ja nyt on tilaisuus taas tarjolla. Taatusti lempataan useampia nuoria lahjakkuuksia, joita virheellisesti ei pidetä riittävän taitavina.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #9 : 13.11.2017 klo 23:33:26

Sopimustilanne alakerrassa alkaa olla kohdallaan, mutta keskikenttä on ammottava aukko. Toisin sanoen pelin tekemisessä ratkaiseva pala puuttuu vielä. Jatkuvuuden kannalta suotavinta olisi, jos entinen runko jatkaisi, mutta kivikovassa lohkossa se ei välttämättä riitä, jos halutaan taistella lohkovoitosta. Sanoisin, että kolme kovaa ja/tai kokenutta vahvistusta ovat tarpeen.

Oma lukunsa sitten, millä nimillä voidaan spekuloida. Ja iso kysymysmerkki, millä resursseilla heidät saadaan.

Mainitut Ahonen, Conti ja Abdulahi olisivat hyvinkin kova kolmikko. Myös Mahdi alakertaan, Rexhepi kärkeen maittaisivat.

Granista ja Gnisusta voi irrota itään jokunen hyvä pelaaja, miksei myös Espoon putoajista ja Korsosta. Klubi-04:stä on ennenkin saatu dumpattuja pelaajia, ja nyt on tilaisuus taas tarjolla. Taatusti lempataan useampia nuoria lahjakkuuksia, joita virheellisesti ei pidetä riittävän taitavina.

Sanoisin, että viime kauden ykkösavaus kyllä riittää, mutta leveyttä tarvitaan, jos halutaan taistella kärkisijoista myös ensi kaudella, koska lohko ennakoidusti on kovempi. Toinen puoli tässä on se, että meillä on noita lupaavia junnuja, jotka ovat pari kautta odottaneet kunnon tilaisuutta - Vuoripelto, Talka, Abdi, Chydenius, Torala ainakin. Joko näille pitäisi löytää peliaikaa? Riittääkö taso? Vieläkö tyytyvät junnuissa vääntämään ja jatkuuko kehitys enää siellä?
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 15.11.2017 klo 08:57:14

Pahkasaloa kannattaisi Korsosta pyytää ja myös paria muuta. Toiminta kuulemma seuran puolelta jäähtymässä, jollei löydy uutta rahoittajaa.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #11 : 15.11.2017 klo 19:06:07

Pahkasaloa kannattaisi Korsosta pyytää ja myös paria muuta. Toiminta kuulemma seuran puolelta jäähtymässä, jollei löydy uutta rahoittajaa.

Kuvittelisin kyllä, että yhteyttä on otettu. Varmaan on kuitenkin kyselijöitä muuallakin.
valloittaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFC Ajax & Idän Punaiset


Vastaus #12 : 18.11.2017 klo 01:32:20

Suomen cupin alustava otteluohjelma julkaistu. Viikinkien pelit:

27.1. Ilves - FC Viikingit klo 14.30 Pirkkahalli
3.2. FC Viikingit - FC Lahti klo 15.00 Talin halli
10.2. FC Haka - FC Viikingit klo 14.30 Saharan tn
17.2. FC Viikingit - JJK klo 15.00 Talin halli
10.3. GrIFK - FC Viikingit klo 14.00 VW-halli

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/suomen-cupin-2018-lohkovaiheen-otteluohjelma-julkaistu
« Viimeksi muokattu: 18.11.2017 klo 01:34:31 kirjoittanut valloittaja »
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #13 : 18.11.2017 klo 14:12:07

Suomen cupin alustava otteluohjelma julkaistu. Viikinkien pelit:

27.1. Ilves - FC Viikingit klo 14.30 Pirkkahalli
3.2. FC Viikingit - FC Lahti klo 15.00 Talin halli
10.2. FC Haka - FC Viikingit klo 14.30 Saharan tn
17.2. FC Viikingit - JJK klo 15.00 Talin halli
10.3. GrIFK - FC Viikingit klo 14.00 VW-halli

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/suomen-cupin-2018-lohkovaiheen-otteluohjelma-julkaistu


JJK onneksi kotona, muutenkin kiva ohjelma Ylos
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #14 : 18.11.2017 klo 19:12:14

http://tampereunited.fi/opinnot-vievat-matti-saaren-valiaikaisesti-helsinkiin/

Kelpaisi!
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #15 : 18.11.2017 klo 22:01:56


Näytti muuten Pervov kommentoivan Twitterissä, että tervetuloa meille Ylos
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 24.11.2017 klo 18:53:23

Nyt olisi kyllä todella kova vahvistus jos punaisiin siirtyisi.
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #17 : 04.12.2017 klo 13:35:59

Hiljaista on...

Oliskohan harkkamatseista mitään hajua? Näköjään tänä vuonna ei osallistuta JäPSin talvisarjaan, mikä ei sinänsä ihme, kun pitäisi Cuppiakin pelailla. Cupin matsit aika kovatasoisia, varmaan muutama matsi Kakkosen jengejä vastaan lienee mietinnässä...
Gelmeri

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 04.12.2017 klo 23:32:48

Minä uskoisin, että ensivuoden tavoite on nousu, ja reippaasti enemmän katsojia. Siihen tarvitaan todellisia varmoja vahvistuksia.
Ei siis riitä peruskakkosen pelaajat. Alusta alkaen piikkipaikka tuo katsojia ja vahvistukseksi tarvitaan kolme tai neljä vähintään hyviä ykkösen tason pelaajaa.
Kyllä tähtäin pitää heti olla enemmän, kuin kakkosen keskikastissa pyöriminen. Varmaan hommaavat kovia vahvistuksia.
Itä-Helsinki tarvitsee vähintään ykkösdivarijoukkueen ja seuran. Ei kai koko lohkossa ole, kuin kaksi varteen otettavaa paikkakuntaa, missä ykköstä käytännössä voisi tai pitäisi pelata.     
valloittaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFC Ajax & Idän Punaiset


Vastaus #19 : 05.12.2017 klo 00:26:53

Minä uskoisin, että ensivuoden tavoite on nousu, ja reippaasti enemmän katsojia. Siihen tarvitaan todellisia varmoja vahvistuksia.
Ei siis riitä peruskakkosen pelaajat. Alusta alkaen piikkipaikka tuo katsojia ja vahvistukseksi tarvitaan kolme tai neljä vähintään hyviä ykkösen tason pelaajaa.
Kyllä tähtäin pitää heti olla enemmän, kuin kakkosen keskikastissa pyöriminen. Varmaan hommaavat kovia vahvistuksia.
Itä-Helsinki tarvitsee vähintään ykkösdivarijoukkueen ja seuran. Ei kai koko lohkossa ole, kuin kaksi varteen otettavaa paikkakuntaa, missä ykköstä käytännössä voisi tai pitäisi pelata.     

Kaikkea voi uskoa ja tavoitella, mutta toisin kuin Pohjois-Vantaalla pari kautta takaperin, tavoitteisiin pääsyä jarruttaa sellainen seikka kuin raha. Minäkin julistaisin mielellään, että kovia vahvistuksia tarvitaan, tähtäin pitää olla tasolla X, ja että alue tarvitsee Ykkösen seuran. Mutta mistä massit? Lipputuloista on turha haaveilla. Yrityksiä urheilusponsorointi nollanäkyvyydellä ei paljon kiinnosta. Mikään pankki ei ojenna pätäkkää suomalaiselle jalkapalloseuralle, vaikka kuinka tulisi lakki kourassa vannomaan, että pian ne velat on maksettu, kun noustaan sarjaportaita ylemmäksi.

Käytännössä ainoa ja samalla halvin ratkaisu on luottaa tuuriin. Sitä pitää olla pelaajahankinnoissa ja valmentajan velhontaidoissa. Valmennuksen tehtävänä on jalostaa tarjolla olevasta aineksesta nousukelpoinen nippu ja ohjastaa se nappaamaan riittävä määrä pisteitä. Sitten jos lohkovoitto tai parhaan kakkosen sijoitus onnistuu, lopuksi tarvitaan tuuria karsintaparissa.
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 05.12.2017 klo 11:32:59

Pitäisikö lähteä liikkeelle ja käydä seuraamassa sopivia nuoria pelaajia? Nyt voisi olla oikea aika myydä tuo idea töölön suntaan?
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #21 : 06.12.2017 klo 10:35:36

Minä uskoisin, että ensivuoden tavoite on nousu, ja reippaasti enemmän katsojia. Siihen tarvitaan todellisia varmoja vahvistuksia.
Ei siis riitä peruskakkosen pelaajat. Alusta alkaen piikkipaikka tuo katsojia ja vahvistukseksi tarvitaan kolme tai neljä vähintään hyviä ykkösen tason pelaajaa.
Kyllä tähtäin pitää heti olla enemmän, kuin kakkosen keskikastissa pyöriminen. Varmaan hommaavat kovia vahvistuksia.
Itä-Helsinki tarvitsee vähintään ykkösdivarijoukkueen ja seuran. Ei kai koko lohkossa ole, kuin kaksi varteen otettavaa paikkakuntaa, missä ykköstä käytännössä voisi tai pitäisi pelata.     

Minkäslaisilla lupauksilla meinaat niitä hyviä ykkösen tason pelaajia haalia pelaamaan kakkoseen? Jospa nyt ihan maltillisilla odotuksilla lähtisit kauteen ettei tulisi sitä vauhtisokeutta...
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #22 : 06.12.2017 klo 18:33:25

Nousun pitää toki olla tavoitteena ennen pitkää, mutta sen tullessa kohdalle pitää myös maltti säilyä päässä. Hyviä, nuoria pelaajia voi haalia rahan lisäksi sillä, että on laadukasta valmennusta ja iso rooli hyvätasoisissa peleissä. Siihen Viikinkien pitää panostaa. Nyt valmennuksen luulisi olevan nuorille melko houkutteleva ja kun lisäksi A-junnujoukkue pääsi taas SM-karsintaan, alkaa lupaavalle nuorelle pelaajalle olla hyvätasoisia pelejä mukavasti tarjolla. Vielä tarvitaan läpimurto tai kaksi junnujen kautta sarjassa isoon rooliin, niin se poikii taas. Toivotaan, että ensi kaudella joku junnuryhmästä ottaisi jo ison roolin. Potentiaalia on Parpalassa, Toralassa, Vuoripellossa, Chydeniuksessa, Talkassa ja monessa muussakin.
Vidal Jr.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Grifk, Juventus


Vastaus #23 : 06.12.2017 klo 19:09:49

Hiljaista on...

Oliskohan harkkamatseista mitään hajua?

Nähtävävästi ensi sunnuntaina 21:00 pallomyllyssä olis Fc Viikingit-Fc Espoo peli.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #24 : 06.12.2017 klo 20:09:51

Nähtävävästi ensi sunnuntaina 21:00 pallomyllyssä olis Fc Viikingit-Fc Espoo peli.

Jep, ja tuollahan noita muitakin: http://www.fcviikingit.fi/ottelut/

 
Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines