FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.02.2019 klo 10:16:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Kirjoittaja Aihe: FC Honka Akatemia 2018  (Luettu 37205 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ackaz

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: GCM


Vastaus #50 : 26.03.2018 klo 16:06:28

Antaa olla.. Sieltä ei taaskaan tullut yhtään (pelaajan) nimeä tai mitään muutakaan todistetta tämän paatoksen tueksi.
honkapuu

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 26.03.2018 klo 16:42:09

Tämähän korkealaatuista keskustelua…että kuka on kokenut vääryyttä ja ketä siellä pitäisi olla. Eiköhän nämä ole valmentajan tehtäviä. Oletteko oikeasti sitä mieltä, että viimeisen 5 vuoden sisällä 93-97 syntyneissä ei ole yhtään kaveria onnistuttu valmentamaan niin että olisivat avuksi reserviin? Ennen oli ainakin niin kun joukkuetta koottiin että kuva viittii pestä pyykit….. ok…se poika mahtuu jengiin. Eiköhän tämä ole se yli 20-vuotias.Kaiken kaikkiaan liian helposti seurat (siis muutkin kuin Honka)  hylkäävät poikia. Jos menet armeijaan, niin historiaa olet. Nopeasti mieleen tulee toppari Haapala tapaus.  Nämä luettelemani pojat (syntymäaika) ovat vasta ensimmäisiä vuosia miesten sarjassa ja se matka alkaa vasta jos annetaan tukea.  Nyt en puhu liigasta vaan mahdollisuutta edustaa seuraansa esim. tässä tapauksessa reserviä. (ps. ottakaa jostain 93-97 luettelo Honkaa edustaneista pojista ja pohtikaa näistä jotain) Kotisivut ei kerro mitään koska niitä päivitetään muutaman vuoden välein.
Jauho

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 27.03.2018 klo 05:32:01

Hyvää analyysia. On espoolaiset ihmeissään kun honkapuu kertoo asian miten ne on.
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #53 : 27.03.2018 klo 07:18:24

Hyvää analyysia. On espoolaiset ihmeissään kun honkapuu kertoo asian miten ne on.

Tämä. Kiertelevät syytöksiä joidenkin kiäli oppi,, virheiden taakse. :D

Kolmosesta nousseesta joukkuesta ei taida enää pelata hirveän montaa kaveria tällä kaudella. Ei taida taso(ikä) riittää. Vai miten näätte asian? :)
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #54 : 27.03.2018 klo 07:34:04

Case Haapalasta samaa mieltä, sen olisi voinut hoitaa tyylikkäämmin. Muuten en oikein voi allekirjoittaa.

Ainakin liiton sivuilla olevassa pelaajalistassa on monta ”vanhaa” pelaajaa.

https://www.palloliitto.fi/joukkue/62416?category=spljp18|M2
Veslagas

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Honka, topparit laitapakkeina


Vastaus #55 : 27.03.2018 klo 09:30:50

Kolmosesta nousseesta joukkuesta ei taida enää pelata hirveän montaa kaveria tällä kaudella. Ei taida taso(ikä) riittää. Vai miten näätte asian? :)
Ei taida vai ei pelaa? Tein ihan mielenkiinnosta listausta Palloliiton sivujen avulla.

Pelaajat, jotka pelanneet viime kaudella Akatemiassa kolmosta ja tällä kaudella Suomen cupin lohkovaihetta:
Paunio Atte
Pulkkinen Niko
Kiiski Ville
Ishii Nathael Kenzo
Väätäinen Veeti
Huovila Klaus
Räsänen Simo
Rämö Joona
Di Tullio Campos Silva Marcos
Ropa Anton
Laine Jesper
Wahlman Aleksi

Pelaajat, jotka pelanneet tällä kaudella Suomen cupin lohkovaihetta ja viime kaudella Hongan junioreissa:
Hienonen Niko

Pelaajat, jotka pelanneet tällä kaudella Suomen cupin lohkovaihetta ja viime kaudella jossain muualla:
Sheikh Mohamed
Ferahyan Felix
Nivala Joakim
Veijola Sebastian
Vuornos Eemil
Hajizadeh Meysam
Pasanen Juuso
Kilic Burak
ackaz

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: GCM


Vastaus #56 : 27.03.2018 klo 09:37:35

Yleisö selvästi haluaa encore-setin.. Olkoon menneeksi.

Tämähän korkealaatuista keskustelua…että kuka on kokenut vääryyttä ja ketä siellä pitäisi olla. Eiköhän nämä ole valmentajan tehtäviä.
Korkealentoista sanoisin kuitenkin.. Aiemmin olet ilmoittanut kovaan ääneen näistä vääryyksistä, esittänyt tietäväsi jotain niistä ja samalla mustamaalannut mm. Sampo Koskista, jota et pidä edes valmentajana ja syytät (aiemmissa viesteissäsi) Hongan junioriorganisaation tuhoamisyrityksistä.. Joten todella tyhjällä sanahelinällä aloitit tämän viestisi..

Oletteko oikeasti sitä mieltä, että viimeisen 5 vuoden sisällä 93-97 syntyneissä ei ole yhtään kaveria onnistuttu valmentamaan niin että olisivat avuksi reserviin? Ennen oli ainakin niin kun joukkuetta koottiin että kuva viittii pestä pyykit….. ok…se poika mahtuu jengiin. Eiköhän tämä ole se yli 20-vuotias.
Olethan huomannut esimerkiksi, että mitä tässä viimeisen 3-4 vuoden aikana on tapahtunut? Hongan juniorimyllyltä lahosi putken pää, josta ponnahdetaan ulos liiga-ympyröihin. On kuitenkin aika absurdia väittää, että ei ole yhtään pelaajaa onnistuttu koutsaamaan kelvolliseksi reservijoukkueeseeen Kakkoseen, sillä joukkueen mukana on liuta omia nuoria pelaajia. Mitä taas tulee aiempiin vaahtoamisiin entisistä pelaajista: Olisiko mitenkään mahdollista, että nuoret pelaajat, jotka saivat vastuuta Kakkosta dominoineessa Hongassa, saattoivat ehkä avauskokoonpanon paikan menetettyään etsiä peliaikaa jostain muualta kuin sen joukkueen reserveistä, missä harjasivat vuotta-kahta nuorempana edustuksessa? Tämä on mielestäni jopa ihan kohtuullista antaa tällaisten hyvien nuorten pelaajien etsiä peliaikaa muualta. Esim. Toni Sjöstedt.

Pyykeistä en osaa sano mitään ja muutenkin viestisi loppu meni vähän ohi, koska kieliop... Eikun siis korkeatasoinen keskustelu aiheutti allergiaoireita.

Kaiken kaikkiaan liian helposti seurat (siis muutkin kuin Honka)  hylkäävät poikia. Jos menet armeijaan, niin historiaa olet. Nopeasti mieleen tulee toppari Haapala tapaus.
Tulihan se sieltä.. Potentiaalinen ongelma ei siis ole vain Hongassa? Arvostan suuresti, että sait kakistettua peräti yhden nimen ulos. Mitä tulee case Haapalaan, niin tilannehan oli äärimmäisen vaikea tuolloin. Honka pelasi miehen lyödessä läpi vielä Kakkosta. Ymmärrykseni mukaan (ainakaan tuolloin) miesten Kakkosen peleihin/treeneihin et saa vapautuksia samaan malliin kuin kahden ylemmän sarjatason. Tällöin irtaannut huomattavan pitkän jakson ajan, enemmän tai vähemmän, todella kilpailullisesta ryhmästä. Haapala siis erakoitui ryhmästä armeijasesonkinsa aikana, menetti pelipaikkansa ja lopulta kuulemma myös mielenkiinto hiipui. Näin siis pikkulinnut ovat viserrelleet Tapiolassa. Näitä tapauksia tulee aina silloin tällöin vastaan, armeija nyt on vain yhteiskunnassamme haaste (urheilijalle).

Nämä luettelemani pojat (syntymäaika) ovat vasta ensimmäisiä vuosia miesten sarjassa ja se matka alkaa vasta jos annetaan tukea.  Nyt en puhu liigasta vaan mahdollisuutta edustaa seuraansa esim. tässä tapauksessa reserviä. (ps. ottakaa jostain 93-97 luettelo Honkaa edustaneista pojista ja pohtikaa näistä jotain) Kotisivut ei kerro mitään koska niitä päivitetään muutaman vuoden välein.
Nuo mainitsemasi ikäluokat ovat valitettavasti jo (suurilta osin ainakin) historiaa ja nyt pitää rakentaa tulevaisuutta varten. Pallohonka Oy:n luhistuminen, startti Kakkosesta ja täten hetkellinen junnuputken pään tyrehtyminen ajoi lahjakkaimpia nuoria Klubiin, tosin osa oli tainnut jo lähteä vähän aiemmin. Tämän jälkeen seurassa on tapahtunut paljon, niin edustusjoukkueessa kuin junioripuolellakin. Suunta on oikea junioripuolellakin. Luotu ja/tai ylläpidetty kontakteja ulkomaisiin (suurempiin) seuroihin, on uutta valmennuspäälikkö yms. Sitten tullaan tuohon Hongan ja Esportin rakentamaan junnuputken "loppupäähän", jonne palkattiin kourallinen laadukkaita ammattivalmentajia. Et millään voi väittää tuota ylimielisyydeksi, välinpitämättömyydeksi ja junioriorganisaation romuttamiseksi.. Tuohan on nuorille pelaajille äärimmäisen houkutteleva, jo pelkästään pitkällä tähtäimellä omaa uraansa ajatellen. Suomessa, kun laadukas ammattilaisjalkapallovalmennus ei ole aina mikään itsestäänselvyys.

Näihin mainitsemiisi seikkoihin on siis jo reagoitu, että enempää ei "tuhlattaisi" ikäluokkia Tapiolassa. Sen sijaan, että voivottelet menneiden perään, mitä jos tekisit jotain mikä helpoittaa huomista?

---

Sketsiosuus:

Hyvää analyysia. On espoolaiset ihmeissään kun honkapuu kertoo asian miten ne on.
Samalla tavallahan meikäläinen voisi lähteä NASAan kertomaan, että miten maapallo on litteä.. Olisivat siinä nasalaiset kumissaan, kun ackaz kertoo miten asiat ovat..
En kuitenkaan sitä tee, koska minulla ei ole asiasta mitään todisteita. (Enkä siis usko oikeasti maapallon olevan litteä)

Espoon tyättömillä aikaa kirjotella footumille, vahvaa analyysia 👍🏻
OHHHH!! SNAP!! Terveiset Vantaan kaupungin toimintaterapiasta Espoon työttömille välittyivät perille.

Tämä. Kiertelevät syytöksiä joidenkin kiäli oppi,, virheiden taakse. :D

Kolmosesta nousseesta joukkuesta ei taida enää pelata hirveän montaa kaveria tällä kaudella. Ei taida taso(ikä) riittää. Vai miten näätte asian? :)
No johan nyt honkapuu kerää fanipoikia.. Tämä taitaa olla se teikäläisen ykkössnick, eiksni? Ensinnäkin täällä ei piilouduta mitenkään kielioppivirheiden taakse, muutaman kerran on huomautettu epäselvästä kirjoitusausta ja heikosta ulosannista, samalla kuitenkin pyytäen jonkinlaisia todisteita näiden sekavien väitteiden pohjaksi. Näitä ei kuitenkaan ole saatu, pelkkää loopilla pyörivää samaa levyä ja raskasta paatosta.

Toisekseen suosittelen tekemään taustatyöt jatkossa hieman paremmin, sillä tämän kauden Kakkosen joukkueessahan on vielä useita samoja pelaajia kuin viime kaudellakin Kolmosessa.
« Viimeksi muokattu: 27.03.2018 klo 10:04:32 kirjoittanut ackaz »
honkapuu

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 27.03.2018 klo 10:40:52

Edelleen tutki nimilistaa 93-97 syntyneitten osalta ja pistä ne tänne.  Oletko hölmö kun puhut vääryyksien tuomisesta esiin. En tiedä kuka pelaajista on sellainen joka olisi pitänyt jättää Honkaan mutta onhan se outoa että pyykkärin poika ainoa. Ymmärrän täysin sen että nuorille tehdään tilaa mutta minun ajatus se, että esim. 95-96 syntyneissäkin olisi varmuudella ollut poikia jotka olisi tuoneet  lisäarvoa tähän nuorten esiintuloon. Miten voi ola niin että aikoinaan kaikki valitut sitä tasoa että ei mahdu oman seuran reservijoukkueeseen???? Haapala sanoi, ettei kukaan ollut Hongasta yhteydessä koko armeija olon aikana ja varsinkaan sen jälkeen. Outoa että mielenkiinto lopahti .  Näitä tapauksia on ja luonnollisesti osa lopetti ihan ok syistä. Osa huomasi , ettei Honka ole kiinnostunut ja menivät muihin seuroihin. Pelaaja huomaa sen , kun nuori tulee kentälle ja itse istuu penkillä. Näissä muissakin seuroissa ajetaan väkisin osa pois. Niin tulee tapahtumaan myös näille nyt niin tärkeille nuorille. HJK:n ajettiin tämä tumma helmi ja pelaa nyt jo ykkösdivaria, Toni istui penkillä ja meni Käpään…..onhan näitä. Tosin kaikkia ei pysty pitämään mutta ajatukseni on että ne jotka ovat parhaimmillaan ykkös-kakkos divarin tasoa niin eikö niitä olisi voinut pitää???? Tämä on myös mielenkiintoinen heitto…..nehän ovat jo osin historiaa…. 94-97 syntyneet. Kaverit jotka kohta vasta parhaassa iässä jos heihin osaan edes vähän uskottaisiin.
Valmentajista voin sanoa, että mitkä olivat Lehtinen-Kaasalainen_Sampo saavutukset Hongassa. Siis silloin kun A SM, kakkosdivari ym. Muistaakseni Lehtinen vei HJK:n koko 96 Honka ikäryhmän ja pudotti sitten A-junnut SM sarjasta ja tuli Honkaan takaisin. Honka  Hongassa oli IFK A valmentaja ja Espan kautta Honkaan. Oliko valmentaja? 
Myönnän seuraavat: Honka on mennyt olosuhteiden osalta mainioon suuntaan. Esportin tulo kuin lottovoitto ja hienosti pelasivat myös reservijoukkue viimevuonna. Tosin nousivat kabinetti päätöksellä ei pelaamalla.  Esporti latoo rahaa mutta tyhjän päällä Honka kun se jossain vaiheessa vetäytyy. Toivottavasti junnuorganisaatio ei ole ihan leimasimen alla. KIITOS Honka (ps. laittakaa taas korjaukset kieliopin osalta niin kehityn)

ackaz

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: GCM


Vastaus #58 : 27.03.2018 klo 10:56:27

Oletko hölmö kun puhut vääryyksien tuomisesta esiin.

Meikäläinen on nyt niin servattu, että en enää saa mitään kirjoitettua.
Veslagas

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Honka, topparit laitapakkeina


Vastaus #59 : 27.03.2018 klo 11:02:13

Edelleen tutki nimilistaa 93-97 syntyneitten osalta ja pistä ne tänne.
Eikös nyt ainakin Pulkkinen (95), Rämö (93), Ropa (94), Veijola (93), Vuornos (97) ja Pasanen (94) mene tohon ikähaarukkaan?

edit: Minkäs ikäinen Di Tullio on?
« Viimeksi muokattu: 27.03.2018 klo 11:07:16 kirjoittanut Veslagas »
Steve Marcos

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 27.03.2018 klo 11:05:09

Nyt on tekemisen meininkiä Espoossa, ainakin keskustelusta päätellen. Mietaa kauden jälkeen ihmeissään, kun Espoossa nostellaan mestaruuspatsasta. C’mon Honka!
siskosbroidi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Suomifutis


Vastaus #61 : 27.03.2018 klo 21:12:39

Honka Akatemia - VJS (3d) 2-4 tänään TUPissa.
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 27.03.2018 klo 23:53:14

Eikös nyt ainakin Pulkkinen (95), Rämö (93), Ropa (94), Veijola (93), Vuornos (97) ja Pasanen (94) mene tohon ikähaarukkaan?

edit: Minkäs ikäinen Di Tullio on?

Di Tullio on -97. Tuohon vielä Lappalainen ja Räsänen -94 syntyneitä. Vuornos on -98, mutta 8 löytyy noista mainituista ikäluokista.
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #63 : 28.03.2018 klo 06:58:09

Honka Akatemia - VJS (3d) 2-4 tänään TUPissa.

Tasainen peli, jossa VJS karkasi ekalla jaksolla jo 0-4 johtoon vastahyökkäyksistä ja Hongan yksittäisistä virheistä. Molemmilla oli kyllä avopaikkoja vaikka muile jakaa.
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 28.03.2018 klo 09:39:12

Vaikutti pelaajien yliyrittämiseltä, jossa virheiden määrä oli liikaa ainakin kakkosen tasolle ja näytti että kolmosessa olisi vielä haastetta. Mutta nuorelle joukkueelle täytyy aikaa antaa ja siihen nähden potentiaalia on. Honkan tulee lisätä kokemusta kentälle sarjapeleissä ja ehkä valmennuksen selkeyttää peliä?
Ara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Käpa


Vastaus #65 : 09.04.2018 klo 10:03:51

Eilisen Hps pelin perusteella pitkä kausi tulossa jos kapteenillakaan ei pää kestä vähää alusta ja häviää myös kolmosen jengeille harjoituspeleissä.
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #66 : 16.04.2018 klo 16:05:06

Adam Yassin näköjään siirtynyt KäPa:n paitaan.
atletico_kumpula

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 27.04.2018 klo 16:08:49

Onko Pasanen kerryttänyt minuutteja harjoituskauden lopulla? Heittämällä avariin vai vilttihommiin (ja kelien viiletessä Thaikkuihin)?
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #68 : 06.05.2018 klo 19:41:11

Onko Pasanen kerryttänyt minuutteja harjoituskauden lopulla? Heittämällä avariin vai vilttihommiin (ja kelien viiletessä Thaikkuihin)?

Avauksessa oli tänään. Kauden avausottelusta SalPaa vastaan tuloksena maaliton tasapeli. Molemmilla oli paikkansa voittoonkin, mutta maaleitta jäätiin.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 06.05.2018 klo 22:45:25

Todella hyvätasoinen Kakkosen matsi tänään Tapiolassa. Honka akatemia todella hyvä ja jos tuolla kokoonpanolla+asenteella painavat, niin helpoisti top5 joukkue tulee olemaan.

Tänään edukseen erottuivat Rämö, di Tullio, ja Paunio hyvillä esityksillä. Kruununa sitten Sejdiu, joka vaikutti aivan järkyttävän kovalta pelimieheltä. Ja ikää tosiaan se 16v.

Muutenkin nämä Hongan junnut olivat siitä suomalaisiksi todella poikkeuksellisia, että kaikki olivat miesten mitoissa jo fyysisesti. Ero esim KäPan saman ikäisiin pelaajiin on aivan valtava.
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #70 : 06.05.2018 klo 23:27:35

Tätä ehdittiin kai sivuta jo aiemminkin, mutta kuinka moni viime kauden runkomiehistä on vielä messissä (tai pelasi esim. avausmatsissa)?

Oli vaan jo Kolmoseen sen verran hyvä jengi, että säilyminen Kakkosessakin pitäisi olla kyllä realismia.
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #71 : 07.05.2018 klo 07:29:53

Tätä ehdittiin kai sivuta jo aiemminkin, mutta kuinka moni viime kauden runkomiehistä on vielä messissä (tai pelasi esim. avausmatsissa)?

Oli vaan jo Kolmoseen sen verran hyvä jengi, että säilyminen Kakkosessakin pitäisi olla kyllä realismia.

Ainakin Rämö, Paunio ja Ropa tosiaan avauksessa. Viime kaudella Akatemiassa pelasi muistaakseni lisäksi myös eilisen avauksesta Huovila, Räsänen ja Di Tullio, mutta kuinka paljon? Samaan ryhmään Kiiski, joka tuli eilen penkiltä sisään. Joukkueessa, muttei pelannut eilen ryhmään ainakin Ishii ja Pulkkinen.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 07.05.2018 klo 17:11:37

SalPan otteluraporttia matsista
http://www.salpajalkapallo.fi/edustus/artikkeli.asp?id=1212
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #73 : 19.05.2018 klo 22:41:12

Avausmatsin jälkeen 2-0 tappio Jazzin vieraana, ja sitten viime matsissa 6-2 kotivoitto HJS:stä. Huomenna sitten taas kotona vastassa HIFK 2.
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #74 : 19.05.2018 klo 23:53:21

ok

 
Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines