FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.12.2018 klo 06:12:25 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: Naisten Liiga 2018  (Luettu 102526 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Leonardo DiCapricorn

Poissa Poissa


Vastaus #100 : 07.03.2018 klo 15:45:55

Intertepsi miekkailu menossa ???
Håkansseilta voisi hyvinkin löytyä ylimääräinen 100k€. Sillä pyörittäisi naisten liigajoukkuetta yhden kauden ja summasta liikenisi pienimuotoiset kulukorvauksetkin avainpelaajille.
Ja ennen muuta matsit pelattaisiin Veritaksella, ei tarvisi enää kiivetä Yläkentälle!
Ylos Ja eikös siellä jyllää uudet markkinavoimat, jotka pystyis järkkää sponssit tollaselle ”pikku”summalle aika vaivatta.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #101 : 07.03.2018 klo 16:53:26


Ylos Ja eikös siellä jyllää uudet markkinavoimat, jotka pystyis järkkää sponssit tollaselle ”pikku”summalle aika vaivatta.


Sitten pitäis enää saada jostain se suora liigapaikka...  Nelosdivarin toimintaan taas riittää, kun löytää aikuiset tai melkein aikuiset pelaajat ja pari tonnia rahaa.

pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #102 : 07.03.2018 klo 20:11:29

Sitten pitäis enää saada jostain se suora liigapaikka...  Nelosdivarin toimintaan taas riittää, kun löytää aikuiset tai melkein aikuiset pelaajat ja pari tonnia rahaa.
Eiköhän tepsi ole kohta valmis luopumaan naisfutiksesta. Samalla tavallahan tepsi liigapaikan sai.
Inter voi muutaman tonnin maksaa.
vitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Töpselit


Vastaus #103 : 07.03.2018 klo 22:42:49

Tepsin toiminta ei edes jaksa naurattaa enää. Jos tarvit ruuan tähteitä niin voin antaa. Varo kuitenkin, ettet tukehdu kun niin naurattaa.

No Interin toimintaa ei naisfutiksessa edes ole, että ei ole mitään mitä nauraakaan. Se, että joku spämmääjä spämmiluolastaan luulee että homma on helppoa ei tarkoita että se sitä olisi. SCR:hän oli liigassa Turun alueella ennen Tepsiä (tätä kertaa) yrittämässä ja mitaleillakin taisivat olla ainakin kerran. Muutenkaan en nyt sanoisi, että hommaa ihan on kustu Tepsissä ennen tätä talvea. Kuitenkin ovat tällä yrittämällä sen 10 kautta liigaa pelanneet ja tulostakin on parin viime kauden aikana tullut.

Interhän tekee persnettoa jo miesten joukkueen kanssa kaudesta toiseen, joten tuskin naisten joukkueen budjetti siihen lisäturskana enää isoa eroa tekisi. Siinä mielessä toivottaisin tervetulleeksi, olisi mielenkiintoista nähdä mitä "todelliset ammattilaiset" saisivat aikaan "puuhastelijoiden" joukossa.
Leonardo DiCapricorn

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 08.03.2018 klo 00:44:03

Hienoa, että on tunnetta. Hieman kun käännät negatiivisen äänensävysi positiivisempaan suuntaan niin voipi se edistyskin alkaa häämöttämään.

Naisfutiksen arvostus on vielä(kin) lasten kengissä. Tuolla intohimolla mitä näytät omaavan niin eihän suunta voi olla kuin ylöspäin.

Harjoittelu tekee mestarin...ehkä.
« Viimeksi muokattu: 08.03.2018 klo 00:46:33 kirjoittanut Leonardo DiCapricorn »
RobbieRensenbrink

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, KaaPo


Vastaus #105 : 08.03.2018 klo 09:40:17

Ottaisikohan KaaPo turunseudun naisfutisvaltikan haltuunsa? Hyvät tyttöjuniorit ja laadukas seuraorganisaatio.
Mikurin Murhe

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 09.03.2018 klo 00:26:56

SCR:hän oli liigassa Turun alueella ennen Tepsiä (tätä kertaa) yrittämässä ja mitaleillakin taisivat olla ainakin kerran. Muutenkaan en nyt sanoisi, että hommaa ihan on kustu Tepsissä ennen tätä talvea. Kuitenkin ovat tällä yrittämällä sen 10 kautta liigaa pelanneet ja tulostakin on parin viime kauden aikana tullut.

Onhan TPS voittanut Suomen mestaruudenkin. Niihin aikoihin se kuului koko maan kärkiporukoitiin naisjalkapallossa.
haikaran uhri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMI, JyPK, FSV 1912


Vastaus #107 : 09.03.2018 klo 10:35:46

Miksi pitäisi uusi seura sotkea tähän hommaan? Jatkuvuutta se ei ainakaan tuo!
Mikurin murheen viesti toistaa aika lailla minunkin mielipiteen.
Haluan kuitenkin nostaa vielä seuran esiin, joka ei ole vielä mainittu: Turun Pyrkivä.
TuPy on naisjalkapallon historiassa ollut yhtä paljon kaupungin lippulaiva kuin TPS. Se olisi minusta parempi vaihtoehto Interiin tai vaikkapa "United Turkuun", jos TPS:ssa hävisi taas kiinnostusta naisjalkapalloon.
Ylipäätään on se oma riskinsä, kun seura yritä päästä sekä miehillä että naisilla lajin huipulle. HJK:n tapauksessa se on aina toiminut, Hongassa jonkun verran. Mutta otetaan esimmerkkejä Saksasta: Hamburger SV ja FSV Frankfurt ovat tiputtaneet Naisten joukkueensa kuin kuuman perunan; VfL Wolfsburgin naiset eivät saaneet juhlata mestaruuden kaupungintalon parvekkeella, koska miehillä oli Bundesliiga-karsintapeli edessä!
Suomessa ei ole ehkä vielä niin iso ongelma, koska naisten liigajoukkueet ovat suht halpa, mutta emmekö haluaa ammattilaisemman toiminan?
Siksi näen myös Pallokissojen flirtti KuPS:n kanssa kriittisesti, vaikka Pallokissoilla itse ei olekaan vielä niin pitkä perinne.

Sulje se muuten myös osaa faneja ulos, jos on miesten puolesta mainetta ja se johtuu varmaan taas alkuperäisen kysymykseen alkuperään: Voiko TPS-miesten fani olla FC Inter-naisten fani?
- Varmaan yhtä paljon tai vähän kuin toisinpäin.
« Viimeksi muokattu: 09.03.2018 klo 10:46:46 kirjoittanut haikaran uhri »
PK-35 Vantaa

Poissa Poissa


Vastaus #108 : 09.03.2018 klo 11:46:40

PK-35 TV:n Pelipaikkojen salat -juttusarjassa perehdyttiin eri pelipaikkojen erityispiirteisiin ja vaatimuksiin, kun Punamustien pelaajat pääsivät pohtimaan omaa rooliaan.

Maalivahdit - Velma Oikarinen ja Emma Immonen
https://youtu.be/sXO8xKrBoQM

Puolustajat - Ida Raustola, Mimmi Nurmela ja Roosa Toivanen
https://youtu.be/XVWwCvW8Mqw

Keskikenttäpelaajat - Vilma Väisänen, Ella Hopponen ja Roosa Bröijer
https://youtu.be/SojVfM3Q1Mo

Laitalinkit - Elli-Noora Kainulainen, Mette Barck ja Ashley Riefner
https://youtu.be/TLZcijrk2is

Hyökkääjät - Kaisa Collin, Heidi Kollanen ja Jasmin Leppioja
https://youtu.be/3lCyb5SGX-k
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 09.03.2018 klo 13:29:14

Haikaran uhreille ja muille.
Turun naisfutiksen kehitys on ollut, yhtä poikkeusta lukuunottamatta, looginen ja ennalta nähtävissä. Ainoa poikkeus, ja sekin, negatiivinen, oli tepsin romahtaminen yhdessä hetkessä. On surkuhupaisaa, että nyt ollaan ilman valmentajaa, vaikka viime kauden valmentajat olisivat olleet halukkaita jatkamaan. Yksin, erikseen tai yhdessä. Eikun hei "me kuultiin et sellanen mies porista olis vapaana et otetaan se" mitä helvetin organisaatiota oikeesti voidaan näin heikosti johtaa?
Naisfutista johtaa mies jonka tytär pelaa max 2 kautta. Sen jälkeen tepsin mielenkiinto naisfutista kohtaan on viimeistään loppu.
Siinä kohtaa kun tepsin into loppuu niin turussa ei ole yhtään uskottavampaa seuraa. Ei yhtään ainoaa. Jokaisen seuran suurin tulppa on seuran johto, joka on tehnyt seuratoiminnasta itselleen harrastuksen. Siis itselleen.

Tepsillä ei nyt ole kovinkaan montaa hyvää vaihtoehtoa valmentajaksi. Organisaation valmentajien taso on luisunut jyrkkää alamäkeä jo jonkin aikaa. Ainoa vähänkään uskottavampi ratkaisu olisi, että 'pikku' Laurikainen hoitaisi nyt valmennuksen.
Palloliiton palkkalistoilla oleva 'Leksa' ehkä toinen jollain järjestelyllä kuten näissä piireissä on tapana ollut.

Pahin skenaario olisi, että tps kierrättää toisen huti rekryn A junnuista naisiin. Loppukausi menisikin can we slide, can we slide... Yes you can.

Toivon todellakin olevani väärässä ja näen tepsin nousevan suosta takaisin kehitys polulle.
« Viimeksi muokattu: 09.03.2018 klo 13:31:21 kirjoittanut pallojalassa »
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 09.03.2018 klo 13:45:44

Miksi pitäisi uusi seura sotkea tähän hommaan? Jatkuvuutta se ei ainakaan tuo!

Ylipäätään on se oma riskinsä, kun seura yritä päästä sekä miehillä että naisilla lajin huipulle.
Siksi näen myös Pallokissojen flirtti KuPS:n kanssa kriittisesti, vaikka Pallokissoilla itse ei olekaan vielä niin pitkä perinne.
Tästä olen eri mieltä. Vaikka Suomesta löytyy ihan hyvin toimivia nais- ja tyttöjalkapallon erikoisseuroja, kuten esimerkiksi JyPK, näen isoissa molemmat sukupuolet huomioivissa seuroissa enemmän potentiaalia. Suuret massat, seurahenki ja vahva brändi takaavat HJK:lle, Ilvekselle, TPS:lle ja kumppaneille paljon hienoja mahdollisuuksia, jos niitä osataan hyödyntää. HJK:ssa on tapahtunut kehitystä jo muutaman vuoden ajan ja myös Ilveksen toiminta vaikuttaa sekä miehissä että naisissa päällisin puolin mallikkaalta. TPS:n tilanne on toki tällä hetkellä masentava, mutta sekin johtuu lähinnä lyhytnäköisestä toiminnasta.

Henkilökohtaisesti uskon, että Pallokissojen ja KuPSin fuusioituminen palvelisi oikein hyvin savolaista naisjalkapalloa. Ymmärrän toki tuohon liittyvät epäilykset, mutta KuPSin alla kuopiolaisella naisjalkapallolla olisi todennäköisesti paljon paremmat toimintaedellytykset ja suurempi kehityspotentiaalia.

Sama kaava näkyy selkeästi myös maailmalla. Ei se ole sattumaa, että ne seurat, joilla on menestyvä miesjoukkue, pitävät valtaa myös naisten puolella. Naisjalkapallon erikoisseurojen on vaikea kilpailla FC Bayernin, Juventuksen, Barcelonan, Manchester Cityn, Lyonin ja PSG:n kanssa. Tuo trendi tulee jatkumaan myös tulevina vuosina.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 09.03.2018 klo 14:20:08

Kuten forssi tuossa kirjoittaa, se on juuri näin: suomi on maa jossa jalkapallo keksitään joka vuosi uudelleen ja mennään muun maailman trendejä ja kehitystä vasten.
Visio naisjalkapallon-erikoisseurasta on sanansa mittainen. Idea joka on erikoinen. Nykymaailmassa mennään täsmälleen toiseen suuntaan.
Ne seurat joissa on lähdetty tekemään yhdessä töitä, takovat nyt taloudellista tulosta exponenttialisella vaudilla. Suomi tippui myös tästä kelkasta eikä siihen kelkkaan ehditä edes ensi talvena.
« Viimeksi muokattu: 09.03.2018 klo 15:09:33 kirjoittanut pallojalassa »
Ultrabra

Poissa Poissa


Vastaus #112 : 09.03.2018 klo 17:41:34

Kuopiossa homma tais olla Kupsin aloitteesta tehty hyvin kevyt aloite joka karkasi julkisuuteen.

Liigajoukkueelle tuollaisesta voisi olla hyötyä jos joku antaa rahaa. Mutta junnujen näkökulmasta myös Kuopiossa ei hyötyä olisi, päin vastoin.

Ihmiset jotka katsoo asiaa teoreettisesti näkee suuria mahdollisuuksia. Suomessa on rajalliset raharesurssit, rajalliset kenttävuorot, rajalliset talkoovanhemmat. Todellla teoreettista edes verrata rahaseuroihin suomalaista jalkapalloa.

Jos naisseura yhdistetään miesseuraan, vaaditaan naisseuralta todella kovaa johtamisosaamista ja isoja voimia jotta kaikkea ei jyrätä maan tasalle.
haikaran uhri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMI, JyPK, FSV 1912


Vastaus #113 : 09.03.2018 klo 18:54:30

No voi, onhan se oma syyni, että tämä keskustelu käänsi tähän suuntaan, että verrataan moraalitommiin ja osittain perveissiin konserniin kuten City, PSG jne. Niissä se ei ole todellakaan se maine, miksi he voittavat mestaruuksia naisfutiksessa!
Se on tosi eri juna, josta pitää olla onnellinen, että on jääty pois!
Olen kyllästynyt, että syytemme Suomalaisena itsemme, ettemme pysyy sen perässä. Siksi emme pysyy myös muidenkaan (esim. Norjan), koska on väärät esikuvat ja masenemme, ettemme ole samanlaisia.

Uskon muuten, että tuo konserninimimerkkien mukaantulo naisten puolelle menee ohikin, mutta en ole ennustaja.

Kun määrätään muuten onnistuminen yleisömäärällä ja kannattajien kuva voi olla muuten täys eri. Tietoni mukaan Turbine Potsdam on tässä selkeä Ykkönen Saksassa - naisten jalkapallon erikoisseura.
Mutt kokonaiskuvassa voi olla, ettei se oikea resepti löytyy sillä kysymyksellä, onko erikoisseura vai ei. Paikkakunnasta paikkakuntaan voi olla eroja. Ja se on varmaankin isomman lajin eli miesten jalkapalloseuran isentiteetistä ja mainesta kiinni. Sekä aina ja joka paikasta niistä ihmisistä, jotka tekevät sen seurakultturin.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #114 : 09.03.2018 klo 20:07:43

Liigajoukkueelle tuollaisesta voisi olla hyötyä jos joku antaa rahaa. Mutta junnujen näkökulmasta myös Kuopiossa ei hyötyä olisi, päin vastoin.

Ihmiset jotka katsoo asiaa teoreettisesti näkee suuria mahdollisuuksia. Suomessa on rajalliset raharesurssit, rajalliset kenttävuorot, rajalliset talkoovanhemmat. Todellla teoreettista edes verrata rahaseuroihin suomalaista jalkapalloa.

Jos naisseura yhdistetään miesseuraan, vaaditaan naisseuralta todella kovaa johtamisosaamista ja isoja voimia jotta kaikkea ei jyrätä maan tasalle.
Esimerkiksi Espanjassa ja Italiassa kannustin on ollut nimenomaan se, että seurat kokevat naisjoukkueen tuottavan selkeää lisäarvoa ja jollain aikajänteellä mahdollisesti jopa rahaa. Niissä jo lähtökohtana on se, että nais- ja tyttöjoukkueilla on arvonsa. Suomessa suuntaus on toivottavasti samanlainen, jotta yhä useampi seura panostaa myös naisten jalkapalloon. Isossa seuran hyödyissä ei ole kyse ainoastaan rahasta, vaan myös osaamisesta ja vaikuttamismahdollisuuksista. Jostain syystä naisten jalkapallon parissa toimijat kuitenkin näkevät tässäkin enemmän uhkia ja pyörivät mieluummin omassa pienessä piirissään. Se voi olla mukavaa, mutta toimintaa se ei kehitä.

No voi, onhan se oma syyni, että tämä keskustelu käänsi tähän suuntaan, että verrataan moraalitommiin ja osittain perveissiin konserniin kuten City, PSG jne. Niissä se ei ole todellakaan se maine, miksi he voittavat mestaruuksia naisfutiksessa!
Se on tosi eri juna, josta pitää olla onnellinen, että on jääty pois!

Uskon muuten, että tuo konserninimimerkkien mukaantulo naisten puolelle menee ohikin, mutta en ole ennustaja.

Kun määrätään muuten onnistuminen yleisömäärällä ja kannattajien kuva voi olla muuten täys eri. Tietoni mukaan Turbine Potsdam on tässä selkeä Ykkönen Saksassa - naisten jalkapallon erikoisseura.
Mutt kokonaiskuvassa voi olla, ettei se oikea resepti löytyy sillä kysymyksellä, onko erikoisseura vai ei. Paikkakunnasta paikkakuntaan voi olla eroja. Ja se on varmaankin isomman lajin eli miesten jalkapalloseuran isentiteetistä ja mainesta kiinni. Sekä aina ja joka paikasta niistä ihmisistä, jotka tekevät sen seurakultturin.
PSG ja Manchester City voivat olla huonoja esimerkkejä, mutta yhtä hyvin voisi mainita Lyonin ja Atletico Madridin. Myös ne menestyvät naisjalkapallossa, koska hyödyntävät osaamistaan yli sukupuolirajojen. Isoon seuraan kuuluminen tuo merkittäviä etuja.

Sille löytyy monia syitä, miksi esimerkiksi ruotsalaisseurat valuvat hiljalleen alas Euroopan huipulta, mutta uskon yhden syyn olevan juuri erikoisseuroissa. FC Rosengårdin tai Eskilstuna Unitedin rahkeet eivät enää riitä, kun pitäisi kilpailla eurooppalaisia suurseuroja vastaan. Toki Rosengårdilla on myös miesjoukkue, mutta pääpaino on kuitenkin vahvasti naisissa. Valitettavasti nuo seurat ovat niin pieniä toimijoita, että niillä ei ole  pitkässä juoksussa mitään realistisia mahdollisuuksia haastaa esimerkiksi kovaa nousua tekevän Englannin joukkueita.

Näkyvyyden, yleisöpotentiaalin ja lajikulttuurin kannalta yhteisseurat ovat huomattavasti parempi vaihtoehto. Sillä tavalla luodaan myös vahvempaa seurahenkeä.
« Viimeksi muokattu: 09.03.2018 klo 20:16:58 kirjoittanut Vorssander »
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #115 : 09.03.2018 klo 20:29:09

Viisaita sanoja forsanderilta. Se on juuri näin. Suomalaisten uppiniskaisuus ja sulkeutuneisuus pieniin piireihin luulisi jo ahdistavan teitä itseännekin.
Kysymys ei ole siitä montako katsojaa saadaan naisten otteluihin lyhyellä tähtäimellä. Kyse on laajemmasta näkökulmasta.
HJK on Suomessa ainoa seura jolla näyttää olevan vähän hajun aavistus mistä tässä on kyse. Ultrabran mielipiteet edustaa juuri sitä kapeakatseisuutta joka ylettyy nippa nappa hallivuorojen jako-ongelmiin.
Leonardo DiCapricorn

Poissa Poissa


Vastaus #116 : 09.03.2018 klo 21:32:39

Olisiko tuo ison yleisön aliarvostus naisfutista kohtaan enemmänkin mielikuvan kuin kokemuksen aiheuttama?

Joskus tullut ”eksyttyä” katsomaan naispalloilua ja viihde arvoltaan (kunhan ei mitään 10-0 teurastusta) pääsee kyllä ihan miesten tasolle, toki omasta mielestä.

Viimeksi tuli ”eksyttyä” naisten pääsarjamatsiin salibandyssa ja täytyy sanoa, että naiset/tytöt ainakin tuossa keppimiekkaulussa olivat tasoltaan yllättävän korkealla, niin miksei olisi myös futiksessa.
SoS

Poissa Poissa


Vastaus #117 : 09.03.2018 klo 21:51:12

Esimerkiksi Espanjassa ja Italiassa kannustin on ollut nimenomaan se, että seurat kokevat naisjoukkueen tuottavan selkeää lisäarvoa ja jollain aikajänteellä mahdollisesti jopa rahaa. Niissä jo lähtökohtana on se, että nais- ja tyttöjoukkueilla on arvonsa.

Italiasta en tiedä, mutta naisten tason nousun lienee mahdollistanut sääntö, jonka takia La liga -porukoiden PITÄÄ tukea myös naisjoukkuetta taloudellisesti tietyn kaavan mukaan, siksi esimerkiksi tiedän yhden Suomessa pelanneen naispelaajan palanneen kotimaahansa ja pelaamaan real Sociedadiin sen jälkeen, kun RS nousi La Ligaan eli oli velvollisuus tukea naisia ja pelaajista tuli ammattilaisia,

Suomessahan tuo ei toimi, kun mispelaajatkin, joita kutsutaan ammattilaisiksi, saavat 200 € kuussa ja kimppakämpän.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #118 : 09.03.2018 klo 22:23:58

Italiasta en tiedä, mutta naisten tason nousun lienee mahdollistanut sääntö, jonka takia La liga -porukoiden PITÄÄ tukea myös naisjoukkuetta taloudellisesti tietyn kaavan mukaan, siksi esimerkiksi tiedän yhden Suomessa pelanneen naispelaajan palanneen kotimaahansa ja pelaamaan real Sociedadiin sen jälkeen, kun RS nousi La Ligaan eli oli velvollisuus tukea naisia ja pelaajista tuli ammattilaisia,

Suomessahan tuo ei toimi, kun mispelaajatkin, joita kutsutaan ammattilaisiksi, saavat 200 € kuussa ja kimppakämpän.
Tuollaisilla säännöillä voi olla vaikutusta, mutta eiköhän Espanjassakin kyse ole pitkälti asenneilmapiirin muutoksesta. Puhuin aiheesta pari vuotta sitten erään espanjalaisen mieshuippupelaajan kanssa, ja hänenkin mielestään naisten jalkapallo oli Espanjassa vielä 2000-luvun alkupuolella täysin lapsenkengissä. Asenteiden muututtua kehitys on ollut vauhdikasta. Tuo mainitsemasi sääntökin on todennäköisesti enemmän seuraus kuin syy.

Suomessa naisjoukkueet eivät voi saada miesten puolelta merkittävää suoraa rahallista tukea, mutta markkinointiapua varmasti. Näkyvyyden ja varainhankinnan näkökulmasta näen tuon ehdottomasti voimavarana.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #119 : 09.03.2018 klo 22:45:08

Espanjassa kehitys on ollut erittäin nopeaa viimeisen kahden vuoden aikana.
Päivittäin saa lukea kuinka uusia sponsoreita tulee mukaan tukemaan naisten joukkueita.
Pelin taso on myös kehittynyt vauhdilla.
Paljon on työtä vielä tekemättä, mutta se pohjatyö mitä suomessa ei ole vielä edes aloitettu on tehty ja nyt nautitaan jo ensimmäistä satoa.

Italia tulee kaukaa perässä. Asenneilmasto ei ole lähelläkään Espanjaa.
PK-35 Vantaa

Poissa Poissa


Vastaus #120 : 10.03.2018 klo 10:59:22

Otteluennakko: PK-35 Vantaa kohtaa huomenna AIK:n Ruotsissa
https://pk35vantaa.fi/2018/03/10/pk-35-vantaa-kohtaa-huomenna-aikn-ruotsissa/
Epeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lupi


Vastaus #121 : 10.03.2018 klo 14:11:36

Harjoitusottelun pelasi Klubi Ilvestä vastaan. Yhden maalin saivat emännät tehtyä per puoliaika, mutta muuten peli ei näyttänyt kovin hyvältä. Vauhti ei päässyt päätä huimaamaan eikä kumpikaan puoli kummoisesti maalipaikoille ehtinyt. Ipalla varsinkin oli hyökkäykset aika harvassa.

Elikkä Klubi - Ipa 2-0 (1-0)
PK-35 Vantaa

Poissa Poissa


Vastaus #122 : 10.03.2018 klo 16:32:22

PK-35 TV: Pasi Jaakonsaari ja Vilma Väisänen ennakoivat huomista AIK-ottelua.
https://youtu.be/Dbw2sdFeju4
PK-35 Vantaa

Poissa Poissa


Vastaus #123 : 12.03.2018 klo 15:32:25

Otteluraportti: Punamustille maalirikas tasapeli AIK:n vieraana
https://pk35vantaa.fi/2018/03/12/punamustille-maalirikas-tasapeli-ruotsissa/
hamitu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #124 : 14.03.2018 klo 14:53:18

Harjoitusottelut on tältä kaudelta pelattu. Niistä en kuitenkaan löytänyt mitään tietoa.

Täällä helmikuun alussa pelattu JyPK-ONS päättyi 1-1. Silloin pohdiskelimme että tämä ONS on parempi kuin viime kesän ONS ja tuolta pohjalta toiveikkuutesi on ihan aiheellista.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines