FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.04.2019 klo 18:50:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 53 [54] 55 ... 58
 
Kirjoittaja Aihe: EIF 2018  (Luettu 297135 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rusty Dambler

Poissa Poissa


Vastaus #1325 : 14.09.2018 klo 06:01:12

Tämä on kyllä yksi älyttömämpiä keskusteluita ikinä täällä. Miten ihmeessä ihmiset saa apina-sanasta edelleenkin väännettyä rasistisen? Koska se sattui kohdistumaan tummaihoiseen pelaajaan? Koska joku joskus jossain on saattanut käyttää sitä rasistisessa tarkoituksessa?

Minun maailmassa apina-termiä on käytetty enemmän/vähemmän leikkimielisesti lähinnä riehuviin lapsiin, eikä ikinä ole tullut mieleen yhdistää sitä tummaihoisiin tai rasismiin. Mutta hyvä tietää, että nykymaailmassa jopa tiettyjen neutraalien sanojen käytön hyväksyttävyys riippuu siitä kenelle ja missä sen sanoo.

Kyse ei olekaan sinun maailmastasi.

EDIT:
Linjanmukainen päätös rasistisesta solvauksesta olisi ollut esim 2 ottelun pelikielto, josta EIFin oman pelikiellon jälkeen olisi jäljellä yksi ottelu. Ihmeellistä miten samantyyppisistä rikkeistä voi saada täysin erilaisia kurinpitopäätöksiä aikaan.

Mä en ihan ymmärrä sitä, miten EIF:n antaman pelikiellon pitäisi vaikuttaa Palloliiton päätöksentekoon. EIF teki omat suoraselkäiseltä näyttäneet päätökset, jotka sitten olivat lopulta jotain muuta. Palloliitto teki omansa, jotka eivät sovi ainakaan tähän rasisminvastaiseen taisteluun, jota tässä on jo ihan hyvän aikaa käyty.

Yksi farssi koko keissi kaikinpuolin. Toistaiseksi ainoa, joka on toiminut edes jossain määrin johdonmukaisesti ja suoraselkäisesti on Jäntti itse.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2018 klo 06:03:54 kirjoittanut Rusty Dambler »
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #1326 : 14.09.2018 klo 12:23:17

Uutinen
Kuukauden @MiestenYkkonen pelaajaksi valittiin @EIFfotboll Akseli Ollila! Onnittelut!
#Ykkönen #Veikkaus
Bollan

Poissa Poissa


Vastaus #1327 : 14.09.2018 klo 13:47:05

Uutinen
Kuukauden @MiestenYkkonen pelaajaksi valittiin @EIFfotboll Akseli Ollila! Onnittelut!
#Ykkönen #Veikkaus

Loistava homma! Ollila ollut todella hyvä viime aikoina. "Pelko" siitä ettei häntä nähdä EIF:n paidassa enää ensi kaudella kasvaa koko ajan.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #1328 : 14.09.2018 klo 13:52:04

Loistava homma! Ollila ollut todella hyvä viime aikoina. "Pelko" siitä ettei häntä nähdä EIF:n paidassa enää ensi kaudella kasvaa koko ajan.
Varsinkaan jos EIF ei nousisi, niin aivan varmasti iso osa tärkeimmistä pelaajista vaihtaisi maisemaa.

Mutta eikös Ollilalla ollut ensi kaudeksi vielä soppari? Ei nyt sentään niin hyvä ole ollut, että joku tuon EIFfiltä ostaisi. Jollei ulkomaille suoraan mene.
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #1329 : 14.09.2018 klo 14:35:36

Varsinkaan jos EIF ei nousisi, niin aivan varmasti iso osa tärkeimmistä pelaajista vaihtaisi maisemaa.

Mutta eikös Ollilalla ollut ensi kaudeksi vielä soppari? Ei nyt sentään niin hyvä ole ollut, että joku tuon EIFfiltä ostaisi. Jollei ulkomaille suoraan mene.
joo, Ollilalla on sopimus ensi kaudeksi. Kuten myös Boakailla ja el Moutacimillä.
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #1330 : 14.09.2018 klo 19:11:52

Kyse ei olekaan sinun maailmastasi.

Meidän kaikkien maailmat heijastelevat toisiaan. Toimimme ikään kuin peileinä, joista kokemamme asiat heijastuvat myös muiden maailmoihin.

T. Leibniz
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #1331 : 15.09.2018 klo 20:23:32

Minä haluan EIF:n nousevan. Veikkausliiga kotikunnassa olisi jotain eeppistä.

Jos lukisit näitä kirjoituksia edes hiukan muutenkin kuin "kaikki vastaan me" asenteella, niin huomaisit, etten ole kertaakaan väittänyt Jänttiä rasistiksi. En kertaakaan.

Ainoa kaksi asiaa, jota olen kritisoinut on Palloliiton linjattomuus ratkaisussaan ja EIF:n johdon julkinen "linjattomuus" kyseisessä tapauksessa. Jälkimmäiseen tarttui myös mm. Uheilulehti jos et sattunut huomaamaan.

Kaikki joukkueen lähellä olevat ovat koko kauden heidän kanssaan jutellessani korostaneet, että tällä kaudella koossa on nimen omaan erittäin yhteinäinen JOUKKUE. Ei tähtiä, mutta kaikki antaa kaikkensa joukkueelle. Tämän vuoksi EIF on järjestäen kääntänyt tiukatkin ottelut edukseen. Kun näin vahvasti pärjätään nimenomaan henkisellä tasolla, ollaan nimen omaan koko ajan veitsenterällä, että joku piene kupru aiheuttaa ulospäin jopa näkymättömän pienen särön yhteisöön. Kaikki on näennäisesti ihan niinkuin ennenkin, mutta silti tulokset muuttuu. Tätä minä ajan takaa, ja kritisoin edelleen miten tämä asia hoidettiin. Osittain sen vuoksi en ehkä näe Veikkauliigaa kotikunnassani. Se vituttaa. Jos kukaan ei kritisoi vaan kehutaan miten hyvin taisteltiin ja vähätellään ulkopuolisia mielipiteitä, niin mikään ei muutu ja samat virheet toistetaan ennen pitkää uudestaan.
Vastaan tähän nyt tässä topikissa kun se ei oikeastaan kuulu ottelutopikkiiin. Tiivistän vielä omat ajatukseni koko tästä viime viikkojen jupakasta. Se että tässä on katseltu tätä "kaikki vastaan me" ajattelutavalla on kai kuitenkin jotenkin ymmärrettävää kun paskakirjoitukset täyttivät foorumin viime viikolla.

Käsittääkseni ollaan alusta asti oltu yhtä mieltä siitä että tämä keissi on EIF:n puolelta hoidettu huonosti. Itse hyväksyin että EIF "vapautti" Jäntin kesken pelikiellon, kun tilanne sen vaati, eikä kolmen pelin pelikieltoa olisi mielestäni alusta asti kuulunut antaakaan. Kun sitä kuitenkin annettiin niin olisi pitänyt varmuudella tietää miten asiat hoidetaan jos Mehdille sattuu jotain, tässä tapahtui se suurin virhe. Suurin syypää koko tähän jupakkaan on tietysti Jäntti itse, jos herra olisi vain ymmärtänyt pitää suunsa kiinni Kotkassa niin tästä ei edes tarvitsi keskustella. Kun Jäntti teki mitä teki niin seuralla oli mahdoton tehtävä pitää koko jengiä tyytyväisenä. Vaikka miten sanotaan että "pelikielto oli koko joukkueen yhteinen päätös" niin komppaan tässä Etelä-Uusimaan toimittajaa ja totean että "tuskin oli niin yksimielinen päätös kun on annettu ymmärtää". Tässä vaiheessa oli jo selvää että joukkuehenki kärsii. Joukkueessa on kuitenkin niin paljon kilpailuhenkisiä tyyppejä että väitän että mikäli EIF olisi lähtenyt Jyväskylään junnuveskarilla ja kärsinyt tästä pelillisesti (tämä nyt on puhdasta spekulaatioita kun tappio sieltä tuli kuitenkin) niin tämä olisi myös saattanut vaikuttaa hyvinkin negatiivisesti joukkuehenkeen (mikäli päätös pelikiellosta ei ollutkaan täysin yksimielinen).

Mitä peliesityksiin tulee niin olen edelleen sitä mieltä että suurin syy tappioon Jyväskylässä oli Selanderin ja Sihvosen poissaolot. Sen verran voin tulla vastaan että siinä pelissä on voinut näkyä koko peliä edeltänyt härdelli mutta suurin syy siis mielestäni muuttuneesta keskikentän koostumuksesta. Tänään sen sijaan en edelleenkään näe että tämä asia olisi vaikuttanut olenkaan. EIF pelasi todella hyvin ottelun ja oli lähellä johtomaalia kun peliä oli noin kymppi jäljellä. Lopussa sitten KPV rankaisi ja tämä johtui mielestäni siitä että kotijoukkueella on serran verran laaja rinki että vaihdot auttoivat kun taas EIF:n penkiltä ei löytynyt riittävän hyvää korvaajaa Sihvoselle. Pienet on marginaalit eikä ensi viikonlopulla on taas tärkeä peli edessä. Nousua toivomme molemmat mutta pahoin pelkään että EIF ei loppujen lopuksi tähän junaan mahdu.

« Viimeksi muokattu: 15.09.2018 klo 20:25:40 kirjoittanut Grönvita Ekenäs »
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #1332 : 15.09.2018 klo 20:28:16

KPV - EIF la 15.9.2018 - Lehdistötilaisuus

https://youtu.be/7dqdDu2HSN8
Semiseppo

Poissa Poissa


Vastaus #1333 : 15.09.2018 klo 21:15:45

Näin vain toisen puoliajan kunnolla tänään. Sen perusteella toiveikas HIFK matsin suhteen. Tasainen kärkikamppailu, joka tällä kertaa kääntyi KPV:lle. Oikeastaan toisinto viimekohtaamisesta, joka silloin päättyi Tammisaarelais juhliin. Tälläistä on urheilu välillä. Kaikki edelleen omissa käsissä ja loppuohjelmakin helpottuu, kun 5 ottelusta vain 2 vieraissa ja nekin häntäpään Kajaania ja pikkuklubia vastaan. Iso kiitos joukkueelle kovasta taistelusta. Sama meininki loppukauteen, niin ainakin karsinnoissa ollaan.

Hieman huolettaa Sihvosen tilanne. Joukkueesta on tällä kaudella noussut hienosti paikkaaja. Esimerkiksi Akpini hoiti hommansa jälleen mallikkaasti, mutta korvaajia keskikentän kolmikolle Bushue-Selander-Sihvonen ei tunnu löytyvän. Tämä pelitapa tuntuu vaativan heidän panoksensa kentällä. Positiivista tänään oli peli-ilmeen lisäksi Ekströmin hieno paluu avaukseen. Hänestä on vielä paljon iloa. Luottavaisena alavireisen Hifkin kaatoon. Luotto joukkueeseen on kova. Vaikeuksissa ne mestarit punnitaan. Kom igen EIF!
kaljakuski

Poissa Poissa


Vastaus #1334 : 15.09.2018 klo 21:22:35

Joukkueelta hyvä esitys tänään, vaikka tuli tappio. Vähän ihmetyttää Hocinen ja uuden ranskalaistopparin poissaolo. Loukkaantumisia vai...
Nyt on vaan unohdettava tämä tappio. Hifki vaan kaadetaan seuraavaksi !!!!  Go EIF!!!
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #1335 : 15.09.2018 klo 21:35:24

KPV - EIF la 15.9.2018 - Ottelukooste

https://youtu.be/yzC3oxU7wf8
silmä64

Poissa Poissa


Vastaus #1336 : 15.09.2018 klo 22:02:21

Grönvitalle ja muillekkin !! Kyllä Eiffin pitää mahtua liigaan. Joukkue on hyvä ja olisi varsin terve näpäytys aivan kuin KPV:n mukana olo liigassa. Varmasti olisi koko maan futikselle vain eduksi, että joukkueita on eri puolilta maata ja myös  pienemmiltä paikkakunnilta. Silloin junnujen määrät kasvaa ja mahdollisuudet maajoukkueella ja isoissa sarjoissa Euroopan kentille pääseviä pelaajia mahdollisesti alkaa tulla enemmän. Tsemppiä jatkoon täältä Kokkolasta!!
mjanders

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BK-46 P10, EIF, BK-46, FC HIK


Vastaus #1337 : 21.09.2018 klo 23:37:28


Otteluennakko sunnuntain matsiin.

Tämä on EIF:in kannalta ottelu jota ei saa hävitä, jos mielii vähintään liigakarsintaan. Tasuri ei ole vielä katastrofi kun HIFK:lla ja KPV:lla on viimeinen keskinäinen ottelu pelaamatta, jossa jompikumpi (tai molemmat) tulee pudottamaan pisteitä. Voitto olisi tietenkin mieluisin vaihtoehto.

Ennakon mukaan EIF:illä pitäisi olla kaikki pelaajat pelikunnossa (paitsi Mehdi), joten siltä osin näyttää hyvältä.
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #1338 : 23.09.2018 klo 20:48:36

Kauden ylivoimaisesti kovin vastustaja keskuskentällä kävi hakemassa ansaitun vierasvoiton. HIFK pelasi valtavalla energialla ja EIF:llä oli vaikeuksia ehtiä mukaan pelinrakenteluun. Boakai oli taas paljon pallossa kiinni mutta omasta mielestäni hän valuu tällä hetkellä usein liian alas jolloin ei aiheuta vaaraa vastustajan puolustukselle. HIFK:lta Sihvolan työmäärä (varsinkin toisella puoliajalla) on varmaan huikeinta mitä olen keskuskentällä hyökkääjältä koskaan nähnyt. EIF:n saumat top2 sijoitukseen taisivat mennä tähän ja nyt on sitten keskityttävä varmistamaan edes top5 sijoitusta jotta saadaan ensi kaudelle ylimääräinen kotiottelu. Pienet on marginaalit ja EIF alkaa hyytyä kun avainpelaajille tulee kolhuja. On myös täysin selvää että kun samat nimet on pelistä toiseen oikeastaan pakko pelata 90min niin jossain vaiheessa se voi näkyä väsymyksenä. Hyvä taistelu kuitenkin jälleen kerran ja nyt vaan keskittyminen kohti Jaro peliä. Huikeaa kautta on tää jengi vetänyt ja tätä oli tänään seuraamassa 1683 katsojaa, valtava peukku tälle!
Malmivuori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #1339 : 23.09.2018 klo 22:01:34

Idag blev det ett riktig bottenapp. Inga skott mot mål ens. Det är bara så att EIF inte är ett lag av ligaklass. Vore det nu läge att ge föreningens egna duktiga juniorer en chans i herr ettan när avancemanget runnit iväg, börja bygga på nästa säsong tillsammans med föreningens träningchef och övriga intressenter.
Bollan

Poissa Poissa


Vastaus #1340 : 23.09.2018 klo 22:13:58

Idag blev det ett riktig bottenapp. Inga skott mot mål ens. Det är bara så att EIF inte är ett lag av ligaklass. Vore det nu läge att ge föreningens egna duktiga juniorer en chans i herr ettan när avancemanget runnit iväg, börja bygga på nästa säsong tillsammans med föreningens träningchef och övriga intressenter.
Kuka mahtaa nämä "övriga intressenter" olla? Ja "träningschefenin" tehtävät on käsittääkseni ry. puolella ja edustuksen joukkueen suunnittelu ei taida hänelle kuulua. Junnujen paikka on vielä akatemiassa eikä täällä. Joku Simon Lindholm on tällä hetkellä ainoa poikkeus.
mjanders

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BK-46 P10, EIF, BK-46, FC HIK


Vastaus #1341 : 23.09.2018 klo 22:21:18

Idag blev det ett riktig bottenapp. Inga skott mot mål ens. Det är bara så att EIF inte är ett lag av ligaklass. Vore det nu läge att ge föreningens egna duktiga juniorer en chans i herr ettan när avancemanget runnit iväg, börja bygga på nästa säsong tillsammans med föreningens träningchef och övriga intressenter.

Har nog lite svårt att se dagens resultat som "ett riktigt bottennapp". Det var ändå ett av seriens absoluta topplag som man spelade mot.

Visst skulle också jag gärna se föreningens egna duktiga juniorer på plan, men det är ingalunda så att det inte längre finns något att spela för.

Å ena sidan är det bara tre/fyra poäng upp till kvalplats ännu och båda lagen framför i tabellen spelar ännu mot varandra, samt kan mycket väl tappa poäng också mot andra lag i serien. Det skulle verkligen vara något att grämas över om man slutar spela för vinst och någondera av KPV eller HIFK tappar poäng så att man kunde kommit ikapp.

Å andra sidan är Oulu (1 poäng) och Jaro (3 poäng) så nära i tabellen att åtminstone en av dem ännu kan komma förbi, då EIF ännu behöver möta båda (och så spelar de en match sinsemellan också). Haka ligger bara 6 poäng efter på sjätte plats, och det skulle säkert sitta bra med en extra hemmamatch nästa säsong. Även om det ser osannolikt ut att det skulle bli avancemang så skall man helst inte falla ut ur topp-5.

Föreningens träningschef har för övrigt väldigt lite att göra med representationslaget, som är ett eget bolag. Men visst lönar det sig att börja bygga på laget för nästa säsong. Bland annat skulle det vara viktigt att få fortsatta kontrakt med tränaren och diverse nyckelspelare. Några av spelarna (åtminstone Ollila och Boakai) har redan kontrakt för nästa år, men Bushue, Selander och Sihvonen skulle vara trevliga att se i grönvitt också nästa säsong.
46-64

Poissa Poissa


Vastaus #1342 : 23.09.2018 klo 22:25:40

 Nej Malmberg, de e nu som "man" ska gå in för att fixa rostfritt så e allt ännu öppet.
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #1343 : 24.09.2018 klo 18:03:24

Har nog lite svårt att se dagens resultat som "ett riktigt bottennapp". Det var ändå ett av seriens absoluta topplag som man spelade mot.

Visst skulle också jag gärna se föreningens egna duktiga juniorer på plan, men det är ingalunda så att det inte längre finns något att spela för.

Å ena sidan är det bara tre/fyra poäng upp till kvalplats ännu och båda lagen framför i tabellen spelar ännu mot varandra, samt kan mycket väl tappa poäng också mot andra lag i serien. Det skulle verkligen vara något att grämas över om man slutar spela för vinst och någondera av KPV eller HIFK tappar poäng så att man kunde kommit ikapp.

Å andra sidan är Oulu (1 poäng) och Jaro (3 poäng) så nära i tabellen att åtminstone en av dem ännu kan komma förbi, då EIF ännu behöver möta båda (och så spelar de en match sinsemellan också). Haka ligger bara 6 poäng efter på sjätte plats, och det skulle säkert sitta bra med en extra hemmamatch nästa säsong. Även om det ser osannolikt ut att det skulle bli avancemang så skall man helst inte falla ut ur topp-5.

Föreningens träningschef har för övrigt väldigt lite att göra med representationslaget, som är ett eget bolag. Men visst lönar det sig att börja bygga på laget för nästa säsong. Bland annat skulle det vara viktigt att få fortsatta kontrakt med tränaren och diverse nyckelspelare. Några av spelarna (åtminstone Ollila och Boakai) har redan kontrakt för nästa år, men Bushue, Selander och Sihvonen skulle vara trevliga att se i grönvitt också nästa säsong.
Täysin samaa mieltä koko tästä tekstistä. Toivon todellakin että ensi kauden suunnitelmat ovat jo täydessä käynnissä mutta vaikeaa se tietysti on solmia sopimuksia avainhenkilöiden kanssa ennen kun ensi kauden sarjataso on täysin varma. Kova urakka on edessä koska nyt on ykkösen aikana ensimmäinen kerta kun kotiyleisö on tottunut siihen että on mahdollista taistella muusta kun sarjapaikasta. EIF:n resursseilla on melko toivoton tehtävä rakentaa tätä kautta paremmin menestyvää jengiä ja kuitenkin pitäisi pystyä näyttämään että kehitystä tapahtuu, jotta yleisömäärät pysyvät nykytasolla. Itse toivon ennenkaikkea nyt että valmennuspuolelle ja pelaajistoon saataisiin vihdoin jotain jatkumoa mutta tätähän on toivottu joka syksy ja turhaan.
Bollan

Poissa Poissa


Vastaus #1344 : 24.09.2018 klo 20:18:52

Täysin samaa mieltä koko tästä tekstistä. Toivon todellakin että ensi kauden suunnitelmat ovat jo täydessä käynnissä mutta vaikeaa se tietysti on solmia sopimuksia avainhenkilöiden kanssa ennen kun ensi kauden sarjataso on täysin varma. Kova urakka on edessä koska nyt on ykkösen aikana ensimmäinen kerta kun kotiyleisö on tottunut siihen että on mahdollista taistella muusta kun sarjapaikasta. EIF:n resursseilla on melko toivoton tehtävä rakentaa tätä kautta paremmin menestyvää jengiä ja kuitenkin pitäisi pystyä näyttämään että kehitystä tapahtuu, jotta yleisömäärät pysyvät nykytasolla. Itse toivon ennenkaikkea nyt että valmennuspuolelle ja pelaajistoon saataisiin vihdoin jotain jatkumoa mutta tätähän on toivottu joka syksy ja turhaan.
Valmennuksesta toi mielestäni lhtee eli mikäli valmentajakaksikko jatkaa niin uskon että myös pelaajiston suhteen löytyy paljon jatkajia. Monellako tästä jengistä on rahkeita liigaan ensi kaudeksi? Varmasti löytyy muutamia mutta en usko että esimerkiksi Bushue, sihvonen, Selander, Limnell ja Honkasalo ovat hyvin mahdollisia jatkajia mikäli valmennus jatkaa. Jäntin kohdalla tämä syksyn kohu aiheutti kenties haittaa hänen liigauralleen, muutoin uskon että hän olisi sinne lähtenyt ensi kaudeksi. Omista Estlander ura alkaa varmasti lähennellä loppuaan mutta Ekström, Sevón ja Lindqvist pitäisi saada jatkamaan. Nyströmille, Akpinille (varauksin) ja ennenkaikkea Tabelle kiitos ja heippa. Kauber saisi myös jatkaa jos ei ole kallis, on näyttänyt potentiaalia vaikka tehot eivät ole vakuuttaneet. Ahadi palannee Honkaan ja Hocine mahdollisesti myös kovempiin sarjoihin?
bambino

Paikalla Paikalla


Vastaus #1345 : 25.09.2018 klo 14:11:33

Valmennuksesta toi mielestäni lhtee eli mikäli valmentajakaksikko jatkaa niin uskon että myös pelaajiston suhteen löytyy paljon jatkajia. Monellako tästä jengistä on rahkeita liigaan ensi kaudeksi? Varmasti löytyy muutamia mutta en usko että esimerkiksi Bushue, sihvonen, Selander, Limnell ja Honkasalo ovat hyvin mahdollisia jatkajia mikäli valmennus jatkaa. Jäntin kohdalla tämä syksyn kohu aiheutti kenties haittaa hänen liigauralleen, muutoin uskon että hän olisi sinne lähtenyt ensi kaudeksi. Omista Estlander ura alkaa varmasti lähennellä loppuaan mutta Ekström, Sevón ja Lindqvist pitäisi saada jatkamaan. Nyströmille, Akpinille (varauksin) ja ennenkaikkea Tabelle kiitos ja heippa. Kauber saisi myös jatkaa jos ei ole kallis, on näyttänyt potentiaalia vaikka tehot eivät ole vakuuttaneet. Ahadi palannee Honkaan ja Hocine mahdollisesti myös kovempiin sarjoihin?

Ilmeisesti yrität sanoa, että Bushue, Sihvonen, Selander, Limnell ja Honkasalo voisivat hyvinkin jatkaa, mikäli valmennus jatkaa? Tuo lauseesi siis antaa ymmärtää, että eivät jatka mikäli valmennus jatkaa...

Itse uskon, että ainakin Bushue saattaa yrittää siipien kestävyyttää ylemmälläkin tasolla. Ja saattaapa jopa onnistua. Samoin en yllättyisi, mikäli Sihvonen löytyisi TPS:n try-outeista tämän tykkikauden jälkeen, mikäli TPS liigassa säilyy. Selander nyt varmaankin on hyvin mahdollinen jatkaja, tosin miksei hän yrittäisi esim. HIFK:n kelkkaan, jos siellä liiga-paikka olisi mahdollinen? Limnell ja Honkasalo ovat ilman muuta kykyjensä ylärajoilla ykkösessä. Tiedä sitten mitä esim. Limnell miettii siitä, että peliaika näyttää olevan käytännössä nolla, mikäli Ekström on pelikunnossa? Tuohan on nyt melkoisen selvästi tullut esiin, kun valmennus teki vaihdoksen jopa kauden tärkeimpiin peleihin, vaikka puolustuslinja oli sitä ennen hitsaantunut erittäin hyvin yhteen ja pelannut lähes virheettömän kauden. Honkasalonkin peliaika on ollut vähenemään päin, mutta olen saanut sen käsityksen, että pelaaja on kuitenkin melkoisen tyytyväisen oloinen Tammisaaressa.

Kyllä se Jäntti sinne liigaan otetaan seurajohdon kauden pilanneista koomailuista huolimatta, jos vaan jollain joukkueella tarve on maalivahdille. EIF:lle tuo ei edes ole suuren suuri ongelma, kunhan vain Mehdi pysyy kunnossa. Ja Mehdiä kilpailuttamaan voidaan aina ottaa vaikka Portugalilaista verta naapurista.
Palloilija57

Poissa Poissa


Vastaus #1346 : 25.09.2018 klo 15:47:52

Var är Melekes ersättare Gassama? Han har inte spelat många minuter varken i ettan eller tillsammans med EIF Akademin. Tidigare år brukade man se en hel del av spelare med mindre speltid i Akademin, men i år verkar det vara mindre av dem.
FCSTOKE

Poissa Poissa


Vastaus #1347 : 25.09.2018 klo 16:55:44

Bambino. Jäntti ei ole liigatason maalivahti.
bambino

Paikalla Paikalla


Vastaus #1348 : 25.09.2018 klo 18:17:10

Bambino. Jäntti ei ole liigatason maalivahti.

Olen eri mieltä. Riippuu tiestysti miten korkeaksi "liigataso" määritellään. Kyllä siellä liigassa on pelaavana maalivahtina Jänttiä huonompia tälläkin hetkellä.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #1349 : 25.09.2018 klo 18:39:24

Olen eri mieltä. Riippuu tiestysti miten korkeaksi "liigataso" määritellään. Kyllä siellä liigassa on pelaavana maalivahtina Jänttiä huonompia tälläkin hetkellä.
Sama!

Maalivahtien tasoa on todella vaikea muutenkin vertailla. Mutta esim Viscosi ei kyllä millään muotoa ole Jänttiä (tai edes Santeri Aaltosta) parempi maalivahti.

 
Sivuja: 1 ... 53 [54] 55 ... 58
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines