FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.09.2018 klo 05:55:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 53 [54]
 
Kirjoittaja Aihe: EIF 2018  (Luettu 253146 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Rusty Dambler

Poissa Poissa


Vastaus #1325 : 14.09.2018 klo 06:01:12

Tämä on kyllä yksi älyttömämpiä keskusteluita ikinä täällä. Miten ihmeessä ihmiset saa apina-sanasta edelleenkin väännettyä rasistisen? Koska se sattui kohdistumaan tummaihoiseen pelaajaan? Koska joku joskus jossain on saattanut käyttää sitä rasistisessa tarkoituksessa?

Minun maailmassa apina-termiä on käytetty enemmän/vähemmän leikkimielisesti lähinnä riehuviin lapsiin, eikä ikinä ole tullut mieleen yhdistää sitä tummaihoisiin tai rasismiin. Mutta hyvä tietää, että nykymaailmassa jopa tiettyjen neutraalien sanojen käytön hyväksyttävyys riippuu siitä kenelle ja missä sen sanoo.

Kyse ei olekaan sinun maailmastasi.

EDIT:
Linjanmukainen päätös rasistisesta solvauksesta olisi ollut esim 2 ottelun pelikielto, josta EIFin oman pelikiellon jälkeen olisi jäljellä yksi ottelu. Ihmeellistä miten samantyyppisistä rikkeistä voi saada täysin erilaisia kurinpitopäätöksiä aikaan.

Mä en ihan ymmärrä sitä, miten EIF:n antaman pelikiellon pitäisi vaikuttaa Palloliiton päätöksentekoon. EIF teki omat suoraselkäiseltä näyttäneet päätökset, jotka sitten olivat lopulta jotain muuta. Palloliitto teki omansa, jotka eivät sovi ainakaan tähän rasisminvastaiseen taisteluun, jota tässä on jo ihan hyvän aikaa käyty.

Yksi farssi koko keissi kaikinpuolin. Toistaiseksi ainoa, joka on toiminut edes jossain määrin johdonmukaisesti ja suoraselkäisesti on Jäntti itse.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2018 klo 06:03:54 kirjoittanut Rusty Dambler »
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #1326 : 14.09.2018 klo 12:23:17

Uutinen
Kuukauden @MiestenYkkonen pelaajaksi valittiin @EIFfotboll Akseli Ollila! Onnittelut!
#Ykkönen #Veikkaus
Bollan

Poissa Poissa


Vastaus #1327 : 14.09.2018 klo 13:47:05

Uutinen
Kuukauden @MiestenYkkonen pelaajaksi valittiin @EIFfotboll Akseli Ollila! Onnittelut!
#Ykkönen #Veikkaus

Loistava homma! Ollila ollut todella hyvä viime aikoina. "Pelko" siitä ettei häntä nähdä EIF:n paidassa enää ensi kaudella kasvaa koko ajan.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #1328 : 14.09.2018 klo 13:52:04

Loistava homma! Ollila ollut todella hyvä viime aikoina. "Pelko" siitä ettei häntä nähdä EIF:n paidassa enää ensi kaudella kasvaa koko ajan.
Varsinkaan jos EIF ei nousisi, niin aivan varmasti iso osa tärkeimmistä pelaajista vaihtaisi maisemaa.

Mutta eikös Ollilalla ollut ensi kaudeksi vielä soppari? Ei nyt sentään niin hyvä ole ollut, että joku tuon EIFfiltä ostaisi. Jollei ulkomaille suoraan mene.
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #1329 : 14.09.2018 klo 14:35:36

Varsinkaan jos EIF ei nousisi, niin aivan varmasti iso osa tärkeimmistä pelaajista vaihtaisi maisemaa.

Mutta eikös Ollilalla ollut ensi kaudeksi vielä soppari? Ei nyt sentään niin hyvä ole ollut, että joku tuon EIFfiltä ostaisi. Jollei ulkomaille suoraan mene.
joo, Ollilalla on sopimus ensi kaudeksi. Kuten myös Boakailla ja el Moutacimillä.
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #1330 : 14.09.2018 klo 19:11:52

Kyse ei olekaan sinun maailmastasi.

Meidän kaikkien maailmat heijastelevat toisiaan. Toimimme ikään kuin peileinä, joista kokemamme asiat heijastuvat myös muiden maailmoihin.

T. Leibniz
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #1331 : 15.09.2018 klo 20:23:32

Minä haluan EIF:n nousevan. Veikkausliiga kotikunnassa olisi jotain eeppistä.

Jos lukisit näitä kirjoituksia edes hiukan muutenkin kuin "kaikki vastaan me" asenteella, niin huomaisit, etten ole kertaakaan väittänyt Jänttiä rasistiksi. En kertaakaan.

Ainoa kaksi asiaa, jota olen kritisoinut on Palloliiton linjattomuus ratkaisussaan ja EIF:n johdon julkinen "linjattomuus" kyseisessä tapauksessa. Jälkimmäiseen tarttui myös mm. Uheilulehti jos et sattunut huomaamaan.

Kaikki joukkueen lähellä olevat ovat koko kauden heidän kanssaan jutellessani korostaneet, että tällä kaudella koossa on nimen omaan erittäin yhteinäinen JOUKKUE. Ei tähtiä, mutta kaikki antaa kaikkensa joukkueelle. Tämän vuoksi EIF on järjestäen kääntänyt tiukatkin ottelut edukseen. Kun näin vahvasti pärjätään nimenomaan henkisellä tasolla, ollaan nimen omaan koko ajan veitsenterällä, että joku piene kupru aiheuttaa ulospäin jopa näkymättömän pienen särön yhteisöön. Kaikki on näennäisesti ihan niinkuin ennenkin, mutta silti tulokset muuttuu. Tätä minä ajan takaa, ja kritisoin edelleen miten tämä asia hoidettiin. Osittain sen vuoksi en ehkä näe Veikkauliigaa kotikunnassani. Se vituttaa. Jos kukaan ei kritisoi vaan kehutaan miten hyvin taisteltiin ja vähätellään ulkopuolisia mielipiteitä, niin mikään ei muutu ja samat virheet toistetaan ennen pitkää uudestaan.
Vastaan tähän nyt tässä topikissa kun se ei oikeastaan kuulu ottelutopikkiiin. Tiivistän vielä omat ajatukseni koko tästä viime viikkojen jupakasta. Se että tässä on katseltu tätä "kaikki vastaan me" ajattelutavalla on kai kuitenkin jotenkin ymmärrettävää kun paskakirjoitukset täyttivät foorumin viime viikolla.

Käsittääkseni ollaan alusta asti oltu yhtä mieltä siitä että tämä keissi on EIF:n puolelta hoidettu huonosti. Itse hyväksyin että EIF "vapautti" Jäntin kesken pelikiellon, kun tilanne sen vaati, eikä kolmen pelin pelikieltoa olisi mielestäni alusta asti kuulunut antaakaan. Kun sitä kuitenkin annettiin niin olisi pitänyt varmuudella tietää miten asiat hoidetaan jos Mehdille sattuu jotain, tässä tapahtui se suurin virhe. Suurin syypää koko tähän jupakkaan on tietysti Jäntti itse, jos herra olisi vain ymmärtänyt pitää suunsa kiinni Kotkassa niin tästä ei edes tarvitsi keskustella. Kun Jäntti teki mitä teki niin seuralla oli mahdoton tehtävä pitää koko jengiä tyytyväisenä. Vaikka miten sanotaan että "pelikielto oli koko joukkueen yhteinen päätös" niin komppaan tässä Etelä-Uusimaan toimittajaa ja totean että "tuskin oli niin yksimielinen päätös kun on annettu ymmärtää". Tässä vaiheessa oli jo selvää että joukkuehenki kärsii. Joukkueessa on kuitenkin niin paljon kilpailuhenkisiä tyyppejä että väitän että mikäli EIF olisi lähtenyt Jyväskylään junnuveskarilla ja kärsinyt tästä pelillisesti (tämä nyt on puhdasta spekulaatioita kun tappio sieltä tuli kuitenkin) niin tämä olisi myös saattanut vaikuttaa hyvinkin negatiivisesti joukkuehenkeen (mikäli päätös pelikiellosta ei ollutkaan täysin yksimielinen).

Mitä peliesityksiin tulee niin olen edelleen sitä mieltä että suurin syy tappioon Jyväskylässä oli Selanderin ja Sihvosen poissaolot. Sen verran voin tulla vastaan että siinä pelissä on voinut näkyä koko peliä edeltänyt härdelli mutta suurin syy siis mielestäni muuttuneesta keskikentän koostumuksesta. Tänään sen sijaan en edelleenkään näe että tämä asia olisi vaikuttanut olenkaan. EIF pelasi todella hyvin ottelun ja oli lähellä johtomaalia kun peliä oli noin kymppi jäljellä. Lopussa sitten KPV rankaisi ja tämä johtui mielestäni siitä että kotijoukkueella on serran verran laaja rinki että vaihdot auttoivat kun taas EIF:n penkiltä ei löytynyt riittävän hyvää korvaajaa Sihvoselle. Pienet on marginaalit eikä ensi viikonlopulla on taas tärkeä peli edessä. Nousua toivomme molemmat mutta pahoin pelkään että EIF ei loppujen lopuksi tähän junaan mahdu.

« Viimeksi muokattu: 15.09.2018 klo 20:25:40 kirjoittanut Grönvita Ekenäs »
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #1332 : 15.09.2018 klo 20:28:16

KPV - EIF la 15.9.2018 - Lehdistötilaisuus

https://youtu.be/7dqdDu2HSN8
Semiseppo

Poissa Poissa


Vastaus #1333 : 15.09.2018 klo 21:15:45

Näin vain toisen puoliajan kunnolla tänään. Sen perusteella toiveikas HIFK matsin suhteen. Tasainen kärkikamppailu, joka tällä kertaa kääntyi KPV:lle. Oikeastaan toisinto viimekohtaamisesta, joka silloin päättyi Tammisaarelais juhliin. Tälläistä on urheilu välillä. Kaikki edelleen omissa käsissä ja loppuohjelmakin helpottuu, kun 5 ottelusta vain 2 vieraissa ja nekin häntäpään Kajaania ja pikkuklubia vastaan. Iso kiitos joukkueelle kovasta taistelusta. Sama meininki loppukauteen, niin ainakin karsinnoissa ollaan.

Hieman huolettaa Sihvosen tilanne. Joukkueesta on tällä kaudella noussut hienosti paikkaaja. Esimerkiksi Akpini hoiti hommansa jälleen mallikkaasti, mutta korvaajia keskikentän kolmikolle Bushue-Selander-Sihvonen ei tunnu löytyvän. Tämä pelitapa tuntuu vaativan heidän panoksensa kentällä. Positiivista tänään oli peli-ilmeen lisäksi Ekströmin hieno paluu avaukseen. Hänestä on vielä paljon iloa. Luottavaisena alavireisen Hifkin kaatoon. Luotto joukkueeseen on kova. Vaikeuksissa ne mestarit punnitaan. Kom igen EIF!
kaljakuski

Poissa Poissa


Vastaus #1334 : 15.09.2018 klo 21:22:35

Joukkueelta hyvä esitys tänään, vaikka tuli tappio. Vähän ihmetyttää Hocinen ja uuden ranskalaistopparin poissaolo. Loukkaantumisia vai...
Nyt on vaan unohdettava tämä tappio. Hifki vaan kaadetaan seuraavaksi !!!!  Go EIF!!!
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #1335 : 15.09.2018 klo 21:35:24

KPV - EIF la 15.9.2018 - Ottelukooste

https://youtu.be/yzC3oxU7wf8
silmä64

Poissa Poissa


Vastaus #1336 : 15.09.2018 klo 22:02:21

Grönvitalle ja muillekkin !! Kyllä Eiffin pitää mahtua liigaan. Joukkue on hyvä ja olisi varsin terve näpäytys aivan kuin KPV:n mukana olo liigassa. Varmasti olisi koko maan futikselle vain eduksi, että joukkueita on eri puolilta maata ja myös  pienemmiltä paikkakunnilta. Silloin junnujen määrät kasvaa ja mahdollisuudet maajoukkueella ja isoissa sarjoissa Euroopan kentille pääseviä pelaajia mahdollisesti alkaa tulla enemmän. Tsemppiä jatkoon täältä Kokkolasta!!

 
Sivuja: 1 ... 53 [54]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines