FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.06.2019 klo 01:02:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 374 [375] 376 ... 417
 
Kirjoittaja Aihe: HJK 2018 - Hyökkäävät tuplamestarit  (Luettu 1923540 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
eepahh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #9350 : 10.10.2018 klo 19:58:21

Tämä. Nyt aletaan panostamaan Tanskan junnuturnausten voittoon, Olimpijan ja Shkendijan uusinnat ovat täysin hyväksyttäviä.
Onneksi tämä on nyt vihdoin aloitettu, kovin oli vaikeaa löytää tietoa junnujen Turkin reissusta.
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ennakollinen näkemys


Vastaus #9351 : 10.10.2018 klo 19:59:44

e-sportsissa on tulevaisuus - Arbeit macht ... ja niin poispäin.

e. Kun tässä topikissa kerta ollaan, niin edarikärki edellä mennään vahvasti ja tunteella!

No jos liigan kakkonen on vauhdissa, jolla päästään kaikkien aikojen kakkoslistan kärkipaikoille, niin taso ei voi mitenkään olla erityisen huono. Päin vastoin, sarjan kakkonenhan on silloin antanut poikkeuksellisen kovan vastuksen.
Vai muut sarjan 'suurseurat' antaneet poikkeuksellisen paskan vastuksen? Mene ja tiedä.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2018 klo 20:04:03 kirjoittanut Kosmoksen Härkä »
Hiiritin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #9352 : 10.10.2018 klo 20:02:07

e-sportsissa on tulevaisuus - Arbeit macht ... ja niin poispäin.

e. Kun tässä topikissa kerta ollaan, niin edarikärki edellä mennään vahvasti ja tunteella!

Hongan topicissa jatkot? >:(
Ehis

Poissa Poissa


Vastaus #9353 : 10.10.2018 klo 20:08:57

Ja sekö on Banan ainoa työnäyte?

Ei toki, mutta edellisestä "uskottavasta" jatkoonmenosta on jo tovi vierähtänyt.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa


Vastaus #9354 : 10.10.2018 klo 20:25:44

e. Pelle-Wermannia tässä jo odottelee maalailemaan piruja seinille Bana & Sarajärvi kombosta.

Myönnetään, että vielä vuosi sitten vaasalaisten keskuudessa eli vahva optimistinen luottamus siihen, että Vepsun taktiikan ylimaallisen paskuuden suurin syyllinen olisi ollut Sarajärvi, mutta tuo usko meni kyllä tällä kaudella, kun Vuorinen osoitti ihan itse olevansa the syyllinen.

Eli käytännössä Sarajärven kyvykkyydestä ei pysty sanomaan mitään, joten suht luottavaisesti teidän kannattaa tuohon komboon uskoa, ellei totuus myöhemmin toista osoita (Banan kohdalla on toki jo tavallaan osoittanut, mutta jos mestaruus tulee taas, sehän riittää).
forza juve

Poissa Poissa


Vastaus #9355 : 10.10.2018 klo 20:43:48

Turvallinen ratkaisu pitää Bana ruorissa. Itse olen kyllä sitä mieltä että jostain on se askel vielä löydettävä , mikäli klubi OIKEASTI haluaa olla se suomi fudiksen suunnan näyttäjä. Kotimaassa ei vastusta löydy ja europelit ovat liian kovia lukuunottamatta noita kausia kun lohkoon on päästy. En tiedä onko Bana se henkilö joka pystyy ottamaan sen kehittävän askeleen, mutta Suomalaisista hän on varmasti paras vaihtoehto jatkamaan. Toivottavasti tulevalla kaudella joukkue on hyvissä ajoissa valmis ja pelaamiseen tulisi erinlaisia variaatioita aina puollustamisesta hyökkäämiseen. Jotain samanlaista olisi kiva nähdä kuin Liverpoolissa joka aloittaa puollustamisen jo omassa hyökkäys päässä.
Jarkka

Poissa Poissa


Vastaus #9356 : 10.10.2018 klo 21:09:17

Sarajärvestä en tiedä mitään, mutta sinällään hyvä, että hankitaan oppinut kaveri organisaatioon.

Banan jatko ei varsinaista kiimaa aiheuta, mutta jos vaihtoehdot on kunnolla selvitetty ja häneen on päädytty, uskon sen olleen oikea valinta. Erityisen ymmärrettäväksi sen tekee Riveiron ja Rantalan lähdöt.

Mursumaisen lyhyt vuoden jatkosoppari on yllätys. Nähtävästi kartoitus ja haku jatkuu edelleen molemmin puolin.
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #9357 : 10.10.2018 klo 21:09:36

No jos liigan kakkonen on vauhdissa, jolla päästään kaikkien aikojen kakkoslistan kärkipaikoille, niin taso ei voi mitenkään olla erityisen huono. Päin vastoin, sarjan kakkonenhan on silloin antanut poikkeuksellisen kovan vastuksen.

Se, että tuollaisella materiaalilla/budjetilla operoiva Ropponen on mahdollisesti sarjakakkonen tällä kaudella perustelee jo varsin vahvasti kehnoa kokonaistasoa. Sen lisäksi siis, että ei-niin-erinomainen HJK vetelee täysin ylivoimaiseen mestaruuteen ilman haastajia.
sauhunen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: juhlan robben


Vastaus #9358 : 10.10.2018 klo 22:49:50

Banan eurosuorittamisessa ei häiritse niinkään edes menestyksen puute, vaan se miten aivan liian monta kertaa euro-otteluihin on lähdetty jo valmiiksi hävinneenä, alistuneena ja paskat housussa. Tai vähintään se miten noissa kauden kovimmissa peleissä ei järjestäen pelata omalla tasolla vaan huonommin. Kun itse ainakin odottaisin joukkueelta kauden kovinta suoritusta (tai edes jonkinasteista venymistä) noihin paikkoihin.

Lohkovaiheessakin peli aukeni vasta kun kaikki paineet olivat jo karisseet kolmen ekan matsin huonoihin esityksiin ja tappioihin.

TJEU: Köpis away, Brugge kotona, Torino away, Krasnodar away, Göteborg kotona, Skhendija-ottelupari, Ljubljana-ottelupari, osittain myös Astana-ottelupari jne...
Glorious

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Tottenham


Vastaus #9359 : 10.10.2018 klo 23:09:03

Banapallo - tehnyt veikkausliigasta "mielenkiintoisemman" jo vuodesta 2014.
Jallu0312

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi, Suomifutis, Lazio


Vastaus #9360 : 10.10.2018 klo 23:24:06

Banan haluaisin ulos ehdottomasti. Silti ostan sen 3v kausarin, klubi on klubi vaikka pelais kolmosessa. Suurin pettymys klubiin koskaan oli se olimpija peli. Siinä pelissä ei ollu mitään yritystä eikä kiimaa. Jos klubi ois hävinny 10-0 mutta taistellu ois positiivisemmat sävelet.

Vielä klbin häpeästä kun joutuvat banan kanssa jatkamaan :https://www.suomifutis.com/2018/10/nakokulma-mika-lehkosuolta-vedettiin-heti-matto-jalkojen-alta-hapeaako-hjk-jatkosopimusta/

Natsa

Poissa Poissa


Vastaus #9361 : 10.10.2018 klo 23:34:15

Kyllä Lehkosuon näytöt kotimaassa riittävät. Ensi vuonna odotellaan sitten viimein myös niitä kansainvälisiä...
AleksisKivi

Poissa Poissa


Vastaus #9362 : 10.10.2018 klo 23:41:19

Kyllä Lehkosuon näytöt kotimaassa riittävät. Ensi vuonna odotellaan sitten viimein myös niitä kansainvälisiä...

Bana on kuitenkin ainut suomalaisen joukkueen valmentaja, joka on vienyt joukkueen lohkoon Euroopassa tämän vuosituhannen puolella. Ei varmaan se seksikkäin vaihtoehto, mutta silti ammattitaitoisin suomalainen valmentaja tällä hetkellä. Ei tämä nyt mikään maailmanloppu ole.
Fanni

Poissa Poissa


Vastaus #9363 : 10.10.2018 klo 23:41:27

MVNT? :D
Sympaattinen ropponen on onneksemme ylisuorittanut, nautin tästä. Ne hyvin pienet marginaaliset erot, hyvä puolustus/Reguero ja pallot pomppineet välillä hieman "onnekkaasti" vrt. TPS, ainakin alkukaudesta kaikki jalkapallojumalat tuntuivat olevan heitä vastaan.

Kärkikamppailu 21.09.2018 HJK-ROPS 3-0 ja tämä aikalailla läpsytellen. ;)
HJK:lla ei ole sellaista ongelmaa kuin monella muulla joukkueella Veikkausliigassa, klubin rosteri sallii useammankin pelaajan poissaolon optimiavauksesta: RoPS parhaana päivänään, parhaalla seurasta löytyvällä kokoonpanolla pystyy tuloksellisesti tasaiseen otteluun klubin kanssa.
Realistista taitaa olla että ropsi voi voittaa 1-3 peliä kymmenestä klubia vastaan.
Sanoisin että rops ylisuorittaa tämän kauden lähtökohdat huomioon ottaen. Klubia vastaan tätä ylisuorittamista ei tullut.
hyökkäävä pakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: On vain yksi klubi!


Vastaus #9364 : 11.10.2018 klo 00:13:31

Banan haluaisin ulos ehdottomasti. Silti ostan sen 3v kausarin, klubi on klubi vaikka pelais kolmosessa. Suurin pettymys klubiin koskaan oli se olimpija peli. Siinä pelissä ei ollu mitään yritystä eikä kiimaa. Jos klubi ois hävinny 10-0 mutta taistellu ois positiivisemmat sävelet.

Ei ollut Bana omassa listassani kärjessä, mutta mutta,  näillä nyt mennään, Sarajärvi on ihan tuntematon suuruus, uskon ja luotan että tulosta tulee!
1v soppari... kuten Mursulla loppuvuosinaan, vuosi kerrallaan....katsotaan...
Ostin 3v kausarin, päätyyn, kuitenkin tänään, on vain yksi klubi!!!!
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #9365 : 11.10.2018 klo 00:46:45

Jos valmentaja ja pelitapa valitaan markkinoinnillisilla perusteilla, on seura hukassa.
Jos kuluttajien miellyttäminen on tuossa lyhyen aikavälin tavoitteena, olet oikeassa. Jos pelitapa ja sitä tukeva valmentaja edustavat seuran ideologista jatkumoa, siihen voi ihan hyvin olla myös markkinoinnilliset perusteet. Esimerkiksi Barcelonalle tai Ajaxille pelitapa on aika vahva bränditekijä, josta on pidetty kiinni, vaikka joissain tilanteissa erilaiset valinnat olisivat voineet tuottaa lyhyellä aikajänteellä parempaa tulosta. Toisessa ääripäässä myös Stoke menee samaan jollain tavalla samaan kategoriaan.

Toisaalta voisi myös kysyä, millä perustein valmentaja pitäisi valita? Mahdollisimman hyvä urheilullinen menestys on totta kai tärkeä peruste, mutta samalla HJK on myös viihdetuotteen tarjoaja. Menestyksen lisäksi tuotteen pitää olla riittävän kiinnostava, mutta tällä hetkellä HJK ei sitä ole.

Ymmärrän hyvin Lehkosuon jatkosopimuksen, mutta ymmärrän todella hyvin myös turhautuneet mielipiteet. Olen käynyt tänä vuonna katsomassa vähemmän HJK:n pelejä kuin vuosikausiin. Osa selittyy päällekkäisillä tapahtumilla, mutta aika usein olen jättänyt pelejä väliin jo tylsän ennakkoasetelman ja puuduttavan pelitavan takia.

Veikkausliigan kannalta on lohdullista, että jollain aikajänteellä HJK:lle nousee varmasti varteenotettava kilpailija, joka nousee ensin rinnalle ja sitten ainakin hetkellisesti ohi. Se on oikeastaan jopa väistämätöntä. HJK:n asemaa Suomen ykkösseurana ei uhkaa kukaan, mutta yksittäisiä mestaruuksia joku tulee viemään helsinkiläisten nenän edestä. Esimerkiksi FC Kööpenhamina ja Rosenborg ovat jo saaneet huomata, että mikään dynastia ei ole ikuinen. HJK:ssakin tiedostetaan tuo tilanne ja myös seuran sisällä toivotaan uutta vahvaa kilpailijaa. Tällä hetkellä SJK näyttää todennäköisimmältä vaihtoehdolta.
« Viimeksi muokattu: 11.10.2018 klo 00:55:02 kirjoittanut Vorssander »
Rehellinen mustalainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anti-FA


Vastaus #9366 : 11.10.2018 klo 01:46:14

Jos valmentaja ja pelitapa valitaan markkinoinnillisilla perusteilla, on seura hukassa.

Jos seuran toimisto kommentoi joukkueen asioita keskustelupalstalla nimimerkin takaa, on seura hukassa.

Vorssan miehen kanssa vähemmän yllättäen samaa mieltä pl. SJK hassuttelu.
Sinkkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool since 2018


Vastaus #9367 : 11.10.2018 klo 06:48:42

Banan jatko kyllä iso pettymys, koska tämä ei ole lupaus, että mikään tulisi muuttumaan kentällä. Aina voi tehdä hienoja powerpoint-analyyseja, 13 minuutin videoita, jossa jauhetaan jargonia ja asettaa pukukoppiin parempaa valaistusta, mutta se ei poista sitä asiaa, että tuote on tällä hetkellä epäkunnossa monilta osin. Näkyvin osa on pelitapa, josta on vain valmentaja vastuussa.
Isä-Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #9368 : 11.10.2018 klo 07:08:15

Etsittiin uutta mutta tyydyttiin sit vanhaan...
Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa.
Patjantekijät

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK & Atleti


Vastaus #9369 : 11.10.2018 klo 08:56:31

Etsittiin uutta mutta tyydyttiin sit vanhaan...
Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa.

No huhujen mukaan Valakaria on yritetty saada mutta kieltäytynyt.
Arabialainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi 04


Vastaus #9370 : 11.10.2018 klo 09:07:01

Ehkä odotukset ovat turhan korkealla. Täysin ylivoimainen liigan voitto kuitenkin otettu. Jos katsoo pelaajistoa, niin ei sieltä paljon enempää olisi saatu irti. Ehkä odotuksiin nähden Mosa ja Dale alisuorittivat kun olisi odottanut täydellistä domininointia. 😁 Tämän lisäksi kentällä itseään etsiviä entisiä lupauksia, ulkomaan arpoja ja jäähdyttelijöitä. Obilor toki omaa luokkaansa. Filip, Gamal, Chrisu fiaskot sitten vielä päälle.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #9371 : 11.10.2018 klo 09:09:58

Banapallo - tehnyt veikkausliigasta "mielenkiintoisemman" jo vuodesta 2014.

Ehkä mieluummin näin: paskat vastustajat ovat tehneet Veikkausliigasta 'mielenkiintoisemman' jo vuodesta 2011.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #9372 : 11.10.2018 klo 09:19:09

Ehkä mieluummin näin: paskat vastustajat ovat tehneet Veikkausliigasta 'mielenkiintoisemman' jo vuodesta 2011.

Voisitteko pikku hiljaa laittaa sitä siirtoa vireille rapakon toiselle puolelle, kiitos. Tai Venäjän liigaan, kuten siellä päin on tapana. Alkaa tuo jatkuva vammainen mussutus jonkin verran kyllästyttää.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #9373 : 11.10.2018 klo 09:36:02

Ehkä odotukset ovat turhan korkealla. Täysin ylivoimainen liigan voitto kuitenkin otettu. Jos katsoo pelaajistoa, niin ei sieltä paljon enempää olisi saatu irti. Ehkä odotuksiin nähden Mosa ja Dale alisuorittivat kun olisi odottanut täydellistä domininointia. 😁 Tämän lisäksi kentällä itseään etsiviä entisiä lupauksia, ulkomaan arpoja ja jäähdyttelijöitä. Obilor toki omaa luokkaansa. Filip, Gamal, Chrisu fiaskot sitten vielä päälle.

Tuco & Savage? Muistelen, että Jaakko Oksasesta piti tulla keskikentälle yksi vaihtoehto, ja keskikenttäpelaajaa haettiin kai aivan loppuun asti. Dalehan taisi olla aika loppuunpeluutettu kesällä johtuen osittain kahden muun pelaajan korttiherkkyydestä (Mosalla 5 ottelua pelikieltoa, Annanilla 4). Oliko Riku Riski jossain cupin matsissa keväällä yksi pohjapelaaja?

Hyökkääjätilannehan olisi ollut aivan kauhea, jos Klauss olisi loukkaantunut jossain vaiheessa tai muuten vaan osoittautunut paskaksi vedoksi.

Laitureita olisi voinut olla yksi lisää. Alkukaudestahan - ehkä myös pelillisistä syistä - siellä pelasi Mosa.

Vertaisella ja Vesiaholla oli myös EM-kisat kesken kauden, vaikka heitä ei alkukaudesta ihan hirveästi peluutettu, niin ainakin vaihtoehtoja oli vähemmän joukkueessa.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #9374 : 11.10.2018 klo 09:44:51

Voisitteko pikku hiljaa laittaa sitä siirtoa vireille rapakon toiselle puolelle, kiitos. Tai Venäjän liigaan, kuten siellä päin on tapana. Alkaa tuo jatkuva vammainen mussutus jonkin verran kyllästyttää.

Kun nyt kuitenkin tätä keskustelua olet seuraillut muutaman sivun, niin kenties näiden vieraisiin pöytiin huutajille voi olla soveliasta vastailla, varsinkin kun anti on ollut yhtä rakentavaa kuin vastaukseni.

 
Sivuja: 1 ... 374 [375] 376 ... 417
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines