FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.03.2019 klo 08:50:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 45 [46] 47 ... 85
 
Kirjoittaja Aihe: MM-kisat Venäjällä 2018 - Pääsylippukeskustelu  (Luettu 210436 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
boller

Poissa Poissa


Vastaus #1125 : 09.04.2018 klo 21:10:59

No niin, mites minä saisin FAN-ID:n, jos ostan lipun kolmannelta osapuolelta ja hän on käyttänyt sen lipun tickets request -numeron omaan FAN-ID:hensä?

Ei ole itsellä siis muita lippuja. Venäjälläkin olen tottunut viisumilla matkaamaan, niinkuin nytkin olen kisojen aikaan.

Useimmat kai hankkivat silloin FIFA:n kautta lipun esim. Panama-Tunisia cat3. Vaikka ilman aikomustakaan mennä sitä katsomaan. Saa Fan ID:n, pääsee maahan. Sitten vaan lippu jostakin tai jos ei muuten niin stadionin ulkopuolelta. Pieni riski toki sisältyy.
Olsen

Poissa Poissa


Vastaus #1126 : 09.04.2018 klo 21:20:58

Useimmat kai hankkivat silloin FIFA:n kautta lipun esim. Panama-Tunisia cat3. Vaikka ilman aikomustakaan mennä sitä katsomaan. Saa Fan ID:n, pääsee maahan. Sitten vaan lippu jostakin tai jos ei muuten niin stadionin ulkopuolelta. Pieni riski toki sisältyy.

No kävishän se noinkin.
Isoveivi

Poissa Poissa


Vastaus #1127 : 09.04.2018 klo 22:31:50

FANID:n saa tilattua ilman että nimeä on lipputilauksissa, kunhan on tuo ticket request numero
Lisättäköön tähän vielä että on olemassa tahoja joiden ei tarvitse hankkia lippuja tuolta FIFAn sivujen kautta vaan saavat ne toisilta virallisilta tahoilta mutta tarvitsevat silti Fan ID:n.
Tällöin tuota ticket request numberia ei tietenkään löydy joten näihin lippuihin on luotu yksilöllinen self registration code jonka voi siis käyttää vain kertaalleen koska se on linkitetty tiettyyn lippuun.
Oikealla tollaisella koodilla saa hommattua Fan ID:n ihan virallisesti oli sitten menossa johonkin tiettyyn matsiin tai ei.
Olsen

Poissa Poissa


Vastaus #1128 : 09.04.2018 klo 22:38:36

Eli sellaisen lipun ticket request numberia voi käyttää FAN-ID:n hankkimiseen, jota ei ole vielä käytetty FAN-ID:n hankkimiseen?
Isoveivi

Poissa Poissa


Vastaus #1129 : 09.04.2018 klo 22:53:33

Eli sellaisen lipun ticket request numberia voi käyttää FAN-ID:n hankkimiseen, jota ei ole vielä käytetty FAN-ID:n hankkimiseen?
No jos joku on ostanut vaikka neljä lippua johonkin peliin yhdellä hakemuksella niin sillä request numberilla voi neljä henkilöä hakea Fan ID:tä.
Kulttuurilasagne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Endnu ukendt


Vastaus #1130 : 09.04.2018 klo 23:49:47

Mun request numerolla (neljä lippua samaan matsiin) ollaan nyt hommattu kaikkinensa 6 Fan-IDtä, kaikki approved, 5 taitaa olla jo kotiutunut. Kolme niistä eri nimillä kun tossa lippuhakemuksessa.
Lungi

Poissa Poissa


Vastaus #1131 : 10.04.2018 klo 01:48:54

Onko kelläkään tietoa voiko lippuhakemuksen tekijän nimeä vaihtaa tieyttyihin peleihin? Meille siis on neljään peliin liput ja hakemuksen tekijä pääsisi niistä vain kahteen.
Huoltra

Poissa Poissa


Vastaus #1132 : 10.04.2018 klo 08:42:34

Onko jollain jäänyt saamatta esim. viagogon kautta hommaamat liput? Esim. Brassit - Costa Rica peliin lippuja oli muutama ko. lafkassa.
Sese

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, Pukki, Lod, Hradecky, Suomifutis


Vastaus #1133 : 10.04.2018 klo 09:46:08

Onko kelläkään tietoa voiko lippuhakemuksen tekijän nimeä vaihtaa tieyttyihin peleihin? Meille siis on neljään peliin liput ja hakemuksen tekijä pääsisi niistä vain kahteen.
Varmaan ihan hyvä linkki monelle kysyjälle: https://tickets.fifa.com/FAQ/en?platform=desktop&lang=en

Kohdasta: XVIII.Ticket Transfer and Resale

1.Can I transfer or resell my Tickets to somebody else?
You may not sell, offer for sale, resell, offer at auctions, donate, act as a commercial agent for another party or otherwise transfer your Ticket in any way without the specific prior written consent of FIFA.
You cannot transfer your own Ticket, but you can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests. Transfer requests will be considered in accordance with the Ticket Transfer and Resale Policy, which will be available on www.FIFA.com/tickets. The purposes for the rule limiting Ticket transfers and resales include (a) event security, (b) consumer protection, (c) avoidance of counterfeit tickets and (d) protection of a fair pricing scheme.
Please note that according to Russian Laws, it is an administrative offense to transfer or resell without FIFA’s consent.

8.Can I allow one of my Guests to become the main Ticket Applicant of my application?
No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April.

Ja tätäkin täällä kysellään paljon:

4.Can I transfer the Tickets of my Guests?
You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April.
aijaha

Poissa Poissa


Vastaus #1134 : 10.04.2018 klo 09:58:08

Onko kenelläkään mitään ideaa tai tietoa onko tuolla fanid mitään rajaa kuinka monta kertaa menee tuoda voimassaoloaikana rajan yli? Asun kohtuu lähellä rajaa niin voisi käväistä tankilla Venäjän puolella yms.
Isoveivi

Poissa Poissa


Vastaus #1135 : 10.04.2018 klo 10:59:38

Ei ole mitään rajaa eli siitä vaan ramppaamaan.
Se Fan ID:n "viisumivoimassaolo" alkaa muistaakseni joku viikko-kaks ennen skaboja ja päättyy about saman verran kisojen jälkeen ja rajoituksetta voi siis hengata tuolla jos huvittaa tai käydä välillä himassa niin usein kuin maistuu jne.
PSH

Poissa Poissa


Vastaus #1136 : 10.04.2018 klo 11:09:22

Confederations cupissa viime kesänä ei kuulemma vertailtu lippujen nimiä ja FANID:n nimiä toisiinsa, vaan ne tarkastettiin eri aikaan eri pisteillä.

Confederations cupissa ei oltu kuulemma pahemmin kateltu. Kesäkuun puolivälissä olemme varmasti viisaampia.

Olikos tuohon jotain muutakin lähdettä kuin "asiantuntija" veikkopl:n mutuilu? Oma kokemus viime kesältähän oli tämä:

Viime kesän Confederations cupissa Pietarissa lukijaan syötettiin lippu JA Fan ID. Sitten vielä kamera vertasi kasvokuvaan tai lisäsi huligaanirekisteriin, mene ja tiedä. Sen jälkeen mekaaninen pyöröportti vasta laski läpi.

En tiedä miten toimii tänä kesänä Pietarissa saati muilla stadioneilla, mutta yhden pelin kokemuksella lippu ja FanID verrattiin kyllä.
Ainoa totuus

Paikalla Paikalla


Vastaus #1137 : 10.04.2018 klo 11:44:29

En tiedä miten toimii tänä kesänä Pietarissa saati muilla stadioneilla, mutta yhden pelin kokemuksella lippu ja FanID verrattiin kyllä.

Ei niitä verrata toisiinsa. Olen kuullut tämän tiedon useammalta eri henkilöltä. Lisäksi esim.
Uutinen
7. Can I enter the stadium with a ticket that has someone else’s name?
For example, if you buy World Cup tickets from a 3rd party website like Viagogo or you want to use your friend’s tickets.

From my personal experience of attending the Confederations Cup last year, it is possible. But every person attending the game have to have their own Fan-ID (they are very strict with Fan-ID’s – you can’t use someone else’s Fan-ID). And to be able to apply for Fan-ID, you must purchase at least one ticket through FIFA.

Does it make sense?

As an example, let’s say, I really want to attend the World Cup Final game. I wasn’t able to get the ticket on FIFA’s website but I bought one from a 3rd party. Technically, it’s not my ticket and it has someone else’s name on it. Will they let me in because I paid a hell of a lot of money for this ticket?

For it to work out, I’ll need to purchase a ticket to any other game on FIFA’s website. Doesn’t matter what game it is, anything available will do it. Because once you purchased the ticket on FIFA.com, you’ll be able to apply for your Fan-ID. Once you’ve got Fan-ID, there should be no problem using someone else’s World Cup ticket.

At the stadium entrance, they will scan your ticket and a Fan-ID. As long as both are legit, there should be no problems. They don’t even look at names on tickets and don’t match them with your ID as it will really slow down the whole process.

https://russianblogger.me/2018-world-cup-tickets-infomation/#7_Can_I_enter_the_stadium_with_a_ticket_that_has_someone_else8217s_name

Virallisesti FIFA ei tule tätä koskaan myöntämään, joten heiltä on turha odottaa vahvistusta asiaan. Itse olisin kuitenkin valmis ostamaan lippuja suoraan yksityiseltä henkilöltä, jos tuo Fan-ID-asia on kunnossa. Viagogon kaltaiset palvelut sen sijaan kiertäisin kaukaa, koska mikään ei takaa niiden pystyvän noita myymiään lippuja saamaan. Kaiken kaikkiaan tässä vaiheessa on vielä turha alkaa panikoida lippujen suhteen, kun niitä tulee olemaan saatavilla läpi lähes koko viimeisen myyntivaiheen. Sen sijaan majoituksen hankkiminen voi monen kaupungin osalta osoittautua varsin työlääksi prosessiksi.
Huoltra

Poissa Poissa


Vastaus #1138 : 10.04.2018 klo 12:59:23

Eli siis käytännössä viagogon tai muun kolmannen osapuolen myymä lippu on ihan ok kunhan siinä on tuo Fan-id puoli on kunnossa eikä käytetty jo?.. jännää sinänsä että joku sanoo että on hommannut esim. 2 lippua mutta voinut tehdä vaikkapa 4 id:tä samoilla lipuilla.. Eli vaikka lipun myyjä olisi itselleen tehnyt id:t samoilla lipuilla jotka myy niin silloinhan pitäisi onnistu id:n teko myös ostajan taholta.. ? Mikä tuossa viagogossa muuten mättää muuta kuin se että ne pyytävät ylihintaa? Onko kellään kokemuksia sieltä ostetuista lipuista?
nakkimuusi

Poissa Poissa


Vastaus #1139 : 10.04.2018 klo 14:38:54

Eli siis käytännössä viagogon tai muun kolmannen osapuolen myymä lippu on ihan ok kunhan siinä on tuo Fan-id puoli on kunnossa eikä käytetty jo?.. jännää sinänsä että joku sanoo että on hommannut esim. 2 lippua mutta voinut tehdä vaikkapa 4 id:tä samoilla lipuilla.. Eli vaikka lipun myyjä olisi itselleen tehnyt id:t samoilla lipuilla jotka myy niin silloinhan pitäisi onnistu id:n teko myös ostajan taholta.. ? Mikä tuossa viagogossa muuten mättää muuta kuin se että ne pyytävät ylihintaa? Onko kellään kokemuksia sieltä ostetuista lipuista?
No tässä tapauksessa nimenomainen ongelma on, että FIFA on lähtenyt suoraan sotajalalle Viagogoa vastaan, jolloin on odetettavissa että FIFA myös pitää huolen, ettei näitä lippuja tulla markkinoilla näkemään ja luultavasti Viagogo ei näiden lippujen rahoja tule koskaan palauttamaan. Ymmärtämäni perusteella mitään muuta varsinaista ongelmaa Viagogossa ei ole, pyytävät toki runsasta ylihintaa, mutta tämä on sitten ihan maksajan oma ongelma.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #1140 : 10.04.2018 klo 14:44:03

Eli siis käytännössä viagogon tai muun kolmannen osapuolen myymä lippu on ihan ok kunhan siinä on tuo Fan-id puoli on kunnossa eikä käytetty jo?.. jännää sinänsä että joku sanoo että on hommannut esim. 2 lippua mutta voinut tehdä vaikkapa 4 id:tä samoilla lipuilla.. Eli vaikka lipun myyjä olisi itselleen tehnyt id:t samoilla lipuilla jotka myy niin silloinhan pitäisi onnistu id:n teko myös ostajan taholta.. ? Mikä tuossa viagogossa muuten mättää muuta kuin se että ne pyytävät ylihintaa? Onko kellään kokemuksia sieltä ostetuista lipuista?
Tämä onkin mielenkiintoista nähdä, että miten ihmeessä pystyvät tuon FANID vs ticket request numero homman pitämään kasassa.
harri.lundell

Poissa Poissa


Vastaus #1141 : 10.04.2018 klo 19:41:39

Morjensta kaikille! Huomattiin, että ollaan la 16.6. CRO-NIG matsin aikoohin Gdanskissa, eli aika lähellä Kaliningradia. Eihän tässä puutukkaan enää kuin pari lippua matsiin:-) Eli jos sulla on ylimääräisiä lippuja, niin laitahan viestiä.
Huoltra

Poissa Poissa


Vastaus #1142 : 10.04.2018 klo 19:43:46

Toi on meinaa tosi mielenkiintonen juttu..koska jos yhellä lipulla saa useamman id:n ja id:llä voi olla maassa niin miten ne muka voi pitää lippuja id kohtaisina..ei mitenkään.. eikä siinä voi edes Fifa yhtään mitään vaikka pitäisi ketä kolmatta osapuolta pannassa..Fifa ei esimerkiksi voi mitenkään seurata myydäänkö lippuja vaikka viagogon kautta..eikä näin ollen voi myöskään mitätöidä yhtäkään lippua..
m87turku

Poissa Poissa


Vastaus #1143 : 10.04.2018 klo 20:42:11

Onko kukaan miettinyt miten pystyy hankkimaan fanid:n,  jos hommaa lipun Viagogon kautta? Katselin lippuja sieltä ja ilmeisesti lipun saa vasta edellisellä viikolla kun peli on. Siis jos saa...  Eli id:tä ei pysty millään hankkimaan kun et saa lipun numeroa tietoon.
Täyttä huijausta.
Huoltra

Poissa Poissa


Vastaus #1144 : 11.04.2018 klo 07:11:50

Onko kukaan miettinyt miten pystyy hankkimaan fanid:n,  jos hommaa lipun Viagogon kautta? Katselin lippuja sieltä ja ilmeisesti lipun saa vasta edellisellä viikolla kun peli on. Siis jos saa...  Eli id:tä ei pysty millään hankkimaan kun et saa lipun numeroa tietoon.
Täyttä huijausta.

Itsehän uskon että liput kyllä aikaisemmin tulee mutta eikös fani id:ssä ollut se digitaalinen versiokin eli pahvista ei tarvitse odotella kun digitaalinen tuli jotenkin ladattavaksi tms..sehän tulee ymmärtääkseni nopeammin kunei kustin tarvitse polkea.. itehän otan tuon digi version jokatapauksessa..

Yksi juttu mikä ihmetyttää tässä myös on se että viimeisen vaiheen lipun myynnissähän ne liput ei ymmärtääkseni tule edes kotiin vaan ne pitää noutaa ko. kaupungin fifa pisteestä.. mitenkäs silloin toimitaan?? jos kerran id:n tekoon tarvitaan lippu ja lippu on jo päämäärässä :D
Perkele kun menivät antamaan kisat itä-naapurille kun pitää näiden helvetin viisumien ja id härpäkkeiden kanssa pelleillä!
« Viimeksi muokattu: 11.04.2018 klo 07:14:37 kirjoittanut Huoltra »
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #1145 : 11.04.2018 klo 07:33:17

Itsehän uskon että liput kyllä aikaisemmin tulee mutta eikös fani id:ssä ollut se digitaalinen versiokin eli pahvista ei tarvitse odotella kun digitaalinen tuli jotenkin ladattavaksi tms..sehän tulee ymmärtääkseni nopeammin kunei kustin tarvitse polkea.. itehän otan tuon digi version jokatapauksessa..
Itse kun tuota FANid-hakemusta tein, niin ei siellä mitään digitaalista vaihtoehtoa tässä kohtaa ainakaan tarjottu.
Ainoa totuus

Paikalla Paikalla


Vastaus #1146 : 11.04.2018 klo 08:32:18

Ei siihen Fan-ID:hen tarvita lippua fyysisesti vaan pelkkä Ticket Request ID riittää. Mitään digitaalista Fan-ID:tä ei ole olemassakaan, mutta maahan toki taisi Confederations Cupin aikana päästä jollain sähköisellä dokumentilla, jos Fan-ID:tä ei ehditty toimittaa ajoissa perille. Tällöin kuitenkin tuli Fan-ID noutaa itse perillä. Luultavasti myös MM-kisojen aikana tullaan toimimaan jotenkin näin. En tiedä, miten Viagogo on ajatellut hoitaa asiat Fan-ID:n hankkimisen suhteen, mutta olisin joka tapauksessa varovainen heidän kanssaan tässä vaiheessa, kun lippuja tulee vielä olemaan saatavilla suurimpaan osaan otteluista virallisiakin reittejä pitkin. He kun myyvät loppujen lopuksi sikaa säkissä luottaen siihen, että oikeasti lopulta saavat tuon lipun, jonka joku on luvannut heille toimittaa.
Lasse Tikka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West Ham, pk-seudun jengit


Vastaus #1147 : 11.04.2018 klo 11:23:29

Sellainen huomio vielä FAN ID:n ja ottelulipun nimien suhteen, että lipun ostajahan voi vaihtaa guestinsa milloin vain 18.4. jälkeen. Eli, jos vaihtaa guestin/guestit suht myöhään, liput ovat jo tulleet niiden alkuperäisten guestien nimillä, eikä uusia lippuja enää uusien guestien nimillä tule. Pakkohan niiden on siis hyväksyä sisään sellaisen, joka tulee omalla FAN ID:llä ja jonkun muun nimellä kirjoitetulla lipulla portille.
Huoltra

Poissa Poissa


Vastaus #1148 : 11.04.2018 klo 11:54:21

Tämä varmaan jossain kanssa täällä sanottu mutta kysytään nyt kuitenkin.. eli jos hommaa viisumin venäjälle ja saa lipun niin voiko silloin mennä peliin ilman id:tä? vai onko se id aina pakollinen.. ite kun ekaa kertaa menossa ko. tapahtumaan :D
Huoltra

Poissa Poissa


Vastaus #1149 : 11.04.2018 klo 12:03:12

Ei siihen Fan-ID:hen tarvita lippua fyysisesti vaan pelkkä Ticket Request ID riittää. Mitään digitaalista Fan-ID:tä ei ole olemassakaan, mutta maahan toki taisi Confederations Cupin aikana päästä jollain sähköisellä dokumentilla, jos Fan-ID:tä ei ehditty toimittaa ajoissa perille. Tällöin kuitenkin tuli Fan-ID noutaa itse perillä. Luultavasti myös MM-kisojen aikana tullaan toimimaan jotenkin näin. En tiedä, miten Viagogo on ajatellut hoitaa asiat Fan-ID:n hankkimisen suhteen, mutta olisin joka tapauksessa varovainen heidän kanssaan tässä vaiheessa, kun lippuja tulee vielä olemaan saatavilla suurimpaan osaan otteluista virallisiakin reittejä pitkin. He kun myyvät loppujen lopuksi sikaa säkissä luottaen siihen, että oikeasti lopulta saavat tuon lipun, jonka joku on luvannut heille toimittaa.

sain tällaisen infon kymenmatkoilta joilta lippuja saa mutta todella tyyriiseen hintaan:
"Viisumivapautta varten jokainen matkustaja tarvitsee joko laminoidun FAN ID:n sekä voimassa olevan passin (passinnumeron tulee täsmätä FAN ID:ssa olevan passinnumeron kanssa) tai elektronisen FAN ID:n sekä passin. FAN ID tarvitaan myös maasta poistuttaessa. Venäjälle voi matkustaa FAN ID:n kanssa ilman viisumia 4.6-15.6.2018 ja maasta voi poistua FAN ID:n kanssa 4.6-25.7.2018. "

"If you apply for a Fan-ID at a later stage in April-May or even June, they won’t send it over by postal service. Instead, you will receive an electronic version of the Fan-ID by email. You’ll have to print a copy of it which will be good enough to enter Russia visa-free. Then, once you are in Russia, you’ll be required to visit one of the Fan-ID distribution centers where you’ll get an actual Fan-ID."
« Viimeksi muokattu: 11.04.2018 klo 12:08:59 kirjoittanut Huoltra »

 
Sivuja: 1 ... 45 [46] 47 ... 85
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines