FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.01.2019 klo 02:41:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 126
 
Kirjoittaja Aihe: PS Kemi 2018 - Kiitos 2016–2018  (Luettu 673087 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
CarlesP

Poissa Poissa


Vastaus #1450 : 09.06.2018 klo 20:41:14

Mihin se Mosnikov muuten meni viime kauden jälkeen?
Puolan divariin.
Eisseleez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ps Kemi Kings, Huuhkajat, Helmarit,


Vastaus #1451 : 09.06.2018 klo 21:10:13

Mihin se Mosnikov muuten meni viime kauden jälkeen?
Gornik Leczna

https://www.transfermarkt.com/sergei-mosnikov/profil/spieler/111552

    Contract until:30.06.2018
Wanha fani

Poissa Poissa


Vastaus #1452 : 10.06.2018 klo 12:51:23

Olis!


Kabyn rooli pääasiassa istua vaihtopenkin lämmittäjänä tai ei ollenkaan kokoonpanossa.  Peliaikaa tuli hyvin niukasti. Ehkä hakee työpaikkaa saarivaltiosta, mutta sopisihan hän meille heittämällä, kuten edellä on mainittu.  Taitaa olla vaan toiveajattelua vai onko ?

https://www.livetulokset.com/pelaaja/djalo-aliu/tShwmlw4/
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #1453 : 10.06.2018 klo 13:09:17

Vielä täytyy vähän muistella edellistä peliä.
Paikat oli ottaa voittokin, mutta pisteeseenkin voi olla tyytyväinen.
Vähän kyllä petyin toisen jakson esitykseen. Penkillä taas nukuttiin, kun matsi olisi ollut jopa voitettavissa onnistuneilla vaihdoilla. Sen sijaan tunnin kohdalla torkuilta herättiin siksi aikaa, että Moilanen laitettiin kentälle juoksentelemaan kiintiöminuuttinsa. Viimeisellä minuutilla herättiin ja heitettiin Araba sisään, viimeistä vaihtoa ei viitsitty edes käyttää. En väitä että karpaasi olisi mitään saanut aikaan, mutta vaikka vartti enemmän peliaikaa olisi antanut edes mahdollisuuden. Kaksi minuuttia lopusta ja lisäaika ei hyödytä yhtään mitään. Täysin käsittämättömästi myös edellisen ottelun tähti Vanha jätettiin penkille ja vielä yksi vaihto käyttämättä. Ipille ja Hakeemille parikymmentä minuuttia, viimeiselle kympille vielä viimeinen jokerikortti penkiltä sisään. Pistettä tuskin olisi näillä menetetty, mutta kaksi olisi voitu saada.

Guevara oli hyvä. Abubakar haukuttu sen yhden virheen takia, mutta ihan kohtalaisestihan se pelasi. Eikä siinä kyllä oma maali ollut lähelläkään. Kirurgi oli pimennossa tällä kertaa.

Perinteinen ketsuppipullo kun napsahtaa auki niin tästä tulee helvetin hyvä.
Ennemminkin sanoisin, että jos napsahtaa ja sekin melko iso jos. Judea kehuttiin vuolaasti ja ihan hyvinhän se pelasi, mutta tuloksena kuitenkin vain kiikaritehot. Sama Tanoon, Mäksä nyt ei tällä kertaa kovin hyvä ollutkaan. Lehto on ollut avauksessa neljästi, Tepsiä vastaan oli pari paikkaa ja osuikin kerran, Tapiolassa ei upottanut avopaikasta, Ilvestä vastaan kolautti tolppaan ja Lahti-pelissä tuhlasi kaksi avopaikkaa. Pasi Rautiaista lainaten: riittääkö taso? Joukkueen avaukseen toki tällä hetkellä, mutta joukkue tarvitseekin vahvistuksia.

Kabyn soppari loppu Englannissa. Oisko pikku portugalilaisesta vahvistusta nykyisee Kemin rosteriin?
Vuoden 2018 aikana 0 pelattua peliä. Lähtiessäänkään ei suuremmin dominoinut, joten en nyt suorilta kävelyttäisi avariin. Paluumuuttajathan ovat aina kivoja, mutta paljon ennemmin vaikka Mosse, jos olisi tyrkyllä.

hyökkäyksessä on riittävästi ruutia.
Täytyy olla eri mieltä. Hyökkäyspään pelaajista Mäksällä ja Keatonilla 3 maalia sarjassa, Judella 1 ja Tanolla 0. Materiaali melkoisen kevyttä ja eiköhän Araban lähdön myötä vahvistusta ole tuloillaan. Karpaasi floppasi melkoisesti, vaikkakin itse olisin antanut vielä viimeisen mahdollisuuden edellisessä tai seuraavassa kotipelissä. Lipin varmasti pyritään ulostamaan myös, kun peluuttaminen lopetettu kokonaan. Jorginho on selvä tapaus enkä kyllä Espositoakaan jäisi kaipaamaan. Tanollakaan ei varsinaisesti mitään tee, mutta keikkuu varmasti mukana kauden loppuun. Maalin- ja pelintekijät kun saisi hankittua niin ai että.
Kirves

Poissa Poissa


Vastaus #1454 : 10.06.2018 klo 15:27:09

Araba olisi pitänyt laittaa jo aikaa sitten pois. Kaikkihan sen näki ettei ole käyttöä. Abubakar ollut yhtä maaliaan lukuunottamatta kamala riski alakerrassa. Mäkelä kuitenkin viime pelissäkin voitti kiitettävällä tasolla pääpalloja. Se on sitten toinen tarina kuka ne osaa juosta kiinni ja tehdä kuulan kanssa jotain järkevää. Siitä olen samaa mieltä ja ihmettelen edelleen miksi Vanha istui koko pelin penkillä eikä sitä kolmatta vaihtoa edes käytetty. Mutta maailmassa on monta ihmeellistä asiaa. Tiistaina Interin kaatoon kun siellä on taas valmentajaa vaihdettu tällä kertaa omasta pyynnöstään.

Eikä kannata penkillä tai katsomossa istunutta pelaajaa tänne haalata jos edes haluaisikaan. Eikä mitään youtube tähteä. Pelimiestä kaivataan.
NorthKemi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pohjoisen Joukkueet, Liverpool


Vastaus #1455 : 10.06.2018 klo 17:01:32

Ollaampas rehellisiä ja katsotaan joukkueen hyökkäyskalustoa Araban ulostamisen jälkeen. Siitä samaa mieltä lähes kaikkien kanssa että oikea ratkaisu purkaa sopimus, kun todnäk palkkabudjetistakin haukkasi yhden suurimmista siivuista.

Mäkelä, Lehto. Siinäpä ne. Isomäki loukkaantunut eikä missään nimessä liigatason hyökkääjä vielä.

Heinäkuussa ensimmäisenä puhdas hyökkääjä ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja hankintaan. Isaksson on osoittanut pystyvänsä pelaamaan useammassa roolissa keskikentällä ja ylempänä keskikenttänä. Mitäs sitten kun kaveri loukkaantuu...

Puolustukseen pitäisi ´paperilla´olla jo riittävästi miehiä. Jorginhoa haluaisin nähdä myös henk.koht. liigakentällä. Jos 3 topparin systeemillä mennään, niin sitten yksi topparikin olisi toiveissa, mikäli Jorginhosta ei liigatasoiseksi pelaajaksi ole.
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #1456 : 10.06.2018 klo 17:40:48

Laitahyökkääjä on akuutein tarve.
Sösse

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, Huuhkajat


Vastaus #1457 : 10.06.2018 klo 19:48:46

Ollaampas rehellisiä ja katsotaan joukkueen hyökkäyskalustoa Araban ulostamisen jälkeen. Siitä samaa mieltä lähes kaikkien kanssa että oikea ratkaisu purkaa sopimus, kun todnäk palkkabudjetistakin haukkasi yhden suurimmista siivuista.

Heinäkuussa ensimmäisenä puhdas hyökkääjä ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja hankintaan. Isaksson on osoittanut pystyvänsä pelaamaan useammassa roolissa keskikentällä ja ylempänä keskikenttänä. Mitäs sitten kun kaveri loukkaantuu...

Puolustukseen pitäisi ´paperilla´olla jo riittävästi miehiä. Jorginhoa haluaisin nähdä myös henk.koht. liigakentällä. Jos 3 topparin systeemillä mennään, niin sitten yksi topparikin olisi toiveissa, mikäli Jorginhosta ei liigatasoiseksi pelaajaksi ole.

Toivoisin, että nämä nykyiset pelaajat ei vittuuntus ja niistä nyt pidettäs kiinni ja samalla valmennettas kaikin puolin nykyiseen joukkueen pelisysteemiin pelaamaan.
Se on helkkarin kallista yhden kauden aikana ottaa pelaajia ja sitten ulostaa torsot, siis jos haluavat lähteä ja taas ottaa uusia pelaajia ja sit ulostaa tai sit ne jää eleleen muuten vaan tänne jne. Pliis vähän pitemmälle kantavampia ratkaisutoiveita joskus.
Tai jos täällä on jollain niin paksu lompakko, niin laittaa hynää tiskiin ja hommataan muutama maailmanluokan pelaaja, vaikka Chelsean tyyliin, niin kyllä täällä varmaaan kaikki tykkäis ja syvään kumartas.
Ps. Raha ei kasva näillä leveysasteilla puissa
Ps2. Tsemppiä nykyiselle joukkueelle Turun matsiin ja kunnon rähinä vaan päälle
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi


Vastaus #1458 : 11.06.2018 klo 05:26:10

Minulta näyttää löytyvän luottoa nykyiseen hyökkäykseen muita enemmän. En pistä vastaan, jos sinne uusi "törnros" löydetään, mutta joukkue on kuitenkin tehnyt suht kivasti maaleja kun vertaa pahimpiin kilpailijoihin. Maalipaikkojakin pystytään luomaan paremmin kuin alkukaudella. Hyökkäykseen voitaisiin hommata halpa rotaatiomies tuohon Araban jättämään rooliin. Omiin on sen sijaan mennyt ihan liikaa ja monen puolustajan yllä on kysymysmerkkejä. Onneksi kahdessa viime pelissä on ollut kuitenkin nouseva trendi. Topparivahvistus tai se pelintekijä olisivat omat toiveet siirtoikkunaan.
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #1459 : 11.06.2018 klo 07:18:16

Ite näkisin että rosterissa on muutama jätkät jotka tulee parantamaan otteita kunhan saisivat pelata muutaman matsin. Ölander, Heinolainen, Vanha, Moilanen ja Vidjeskog etunenässä tämmöisiä alasarjoista tulleita jotka voivat parantaa kun tulee lisää minuutteja. Jos nuo pelaajat pystyy hieman nostamaan tasoaan joukkuekin paranee. Hyökkäykseen tarvii kuitenkin vielä yhden laiturin kun Tano ei näytä siltä että pystyisi auttamaan joukkuetta tehojen muodossa.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #1460 : 11.06.2018 klo 08:39:04

Hyvät keskustelut päällä Ylos

BeckDolin kanssa liityn hyökkäykseen luottavaisten bandikseen muutamastakin syystä. Ensinäkin kärjessä on jo meritoitunutta kokemusta sekä uusi läpimurtovalmis "prospect" jonka marinointi liigavalmiiksi tekijämieheksi on ottanut hyvän lähtölaukauksen. Peluutus on kärjessä pelikirjaan soveltuvalla tasolla ja koska osumia kihahtelee ainakin toistaiseksi enemmän kuin Töpseleillä, niin varannot voisi keskittää mielummin tätä syksyä kohti hiipuvaa Gaussin käyrän omaista maalimäärän kehityskaarta tukevaa hankintaa varten. Silloinhan puhutaan laiturista tai kympistä.


Mosse oli kulisseista saatujen tietojen mukaan talvella pitkällä neuvotteluissa Kemin kanssa tästä kaudesta ja nimet eivät kaukana paperista olleet. Puolan Ekstraklasasta Liga 1:een tipahtanut Górnik lienee kuitenkin virolaisen vinkkelistä se houkuttelevampi toimeksiantaja, minuutteja tuntuu tulevan nyt mukavasti huhtikuussa palkatun uuden valmentajan alaisuudessa (olkoonkin että välillä näkyy formaatiossa olleen piirrettynä merkillisen lähelle keskikentän pohjaa jota on kyllä vaikea käsittää). Vaikkei joukkue ole täksi kaudeksi takaisin pääsarjaan ponnistamassa niin eiköhän Mosselle tulla jatkoa tarjoamaan Puolassa, koska nykyinen päävalmentaja Baniak tuntuu selvästi näkevän Mosnikovin selkeänä osana Górnikin kokoonpanoa. En tunne seuran talouspuolta tai organisaatiota sen enempää, mutta eiköhän siellä rahaa ole antaa vastineeksi ansiokkaasta palvelusajasta. Jos jostain syystä mies jää kuun vaihteessa ilman jatkosopimusta, niin ehdottomasti puhelin käteen.

Minusta tämä kärjen takaa löytyvä tontti on Isakssonin paikka edelleen, joskin ymmärrän kyllä senkin miksi miestä ei sillä tällä hetkellä peluuteta. Jos laidalta meinataan yhtään viimeistelyvalmista palloa saada lennätettyä boksiin/saada puhkovia matalia laidalta sisään niin Keaton on ainoa vaihtoehto. Siispä:

Laitahyökkääjä on akuutein tarve.

Moni muukin on kysellyt sen "x-factorin" perään tässä joukkueessa ja terävä, haastava liike laidalta toisi mukavasti peloitetta vastahyökkäyksiin. Saataisiin sitä vanhaa kunnon terävyyttä takaisin, jos vain Ootsi malttaa palauttaa pallonhallintapastissin takaisin pöytälaatikkoon. Vinttikoirapallon sydänystävänä harras toive on nopeita jalkoja ja ahnasta kuskaamista sekä juoksukilpailuja vastustajan puolustusten kanssa. Kunnon vauhtihurlumhein keskeltä meiltä löytyy kyllä riittävän hyvät viimeistelijät etsimään ne hedelmät koriin, että sarjassa säilytään.
Elttoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, muut pohjoisen seurat sekä Watford.


Vastaus #1461 : 11.06.2018 klo 22:36:10

Inter -ottelun ennakkoa: http://www.pskemi.fi/saako-ps-kemin-pisteputki-jatkoa-turussa/
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi


Vastaus #1462 : 12.06.2018 klo 20:22:36

Nihkeä esitys Turussa tänään. Pelattiin jotain hemmetin tikitakaa omalla alueella eikä hyökkäyssuuntaan tapahtunut mitään, vaikka Inter pelasi edessä todella passiivisesti. Lopussa syntyi heti tilanteita, kun pelattiin suoraviivaisemmin. Åhmanilta surkeaa reagoimista pelitapahtumiin. Pelaajistakaan ei löytynyt tänään johtajia. Pisteitä oli taas otettavissa, mutta ei ollut ottajia.
Sösse

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, Huuhkajat


Vastaus #1463 : 12.06.2018 klo 20:41:21

Positiivista pelissä oli, että lopussa saatiin paine vastustajan päätyyn, mentiin nopeammin keskikentän yli ja päästettiin kuitenkin vain yks omiin.
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ei oo muutako peeäskemi


Vastaus #1464 : 12.06.2018 klo 20:44:26

Nihkeä esitys Turussa tänään. Pelattiin jotain hemmetin tikitakaa omalla alueella eikä hyökkäyssuuntaan tapahtunut mitään, vaikka Inter pelasi edessä todella passiivisesti. Lopussa syntyi heti tilanteita, kun pelattiin suoraviivaisemmin. Åhmanilta surkeaa reagoimista pelitapahtumiin. Pelaajistakaan ei löytynyt tänään johtajia. Pisteitä oli taas otettavissa, mutta ei ollut ottajia.
sama :(
Elttoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, muut pohjoisen seurat sekä Watford.


Vastaus #1465 : 12.06.2018 klo 21:57:59

Otteluraportti antaa hiukan selitystä kokoonpanoon ja nihkeään peli-ilmeeseen. Joukkue flunssa-aallon kourissa.

http://www.pskemi.fi/influenssa-aalto-taittoi-ps-kemin-otteista-parhaan-teran/
Pohjoisen Hagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, Birmingham City FC


Vastaus #1466 : 13.06.2018 klo 07:39:16

Joukkueen terveenä pitäminen on yksi aika tärkeä juttu, jotenkin tuntuu turhalta menettää pointseja tuollaisen takia. Eihän sille aina mitään voi, mutta silti. Arabasta, ehkä enemmän target-pelaaja jolle ei nyt sitten tullut palloja tarpeeksi. Jos Kemptonin peli nojaa yhä vastaiskuihin niin liikkuvuutta pitäisi saada lisää. Päästettyjen maalien määrää kun katsoo niin ei se puolustuskaan mikään varma ole, en nyt sinänsä kritisoi maalivahteja mutta ehkä puolustuslinjaa voisi vähän miettiä.
Maukka53

Poissa Poissa


Vastaus #1467 : 13.06.2018 klo 09:41:59

Joo, aivan liian helposti Källman pääsi keskeltä paikalle. Onneksi ei sentään päässyt pistään siitä suoraan Oskun seläntaakse. Mombilo oli mies paikallaan-onneksi.
No lopputulos oli kuiten sama, kun Furkka osas mennä tuikkaan sisään. Huonosti puolustettu koko tilanne. Vielä pitää puolustusta hioa. Abubaakari ja Ölander lauantaina kehiin? Lehto myös. Cheltä lähti loistavat syötöt ja muutenkin oli pirteämpi esitys pitkään aikaan.
Minusta kelpo peli vaikka surulliset 0p :(
Maukka53

Poissa Poissa


Vastaus #1468 : 13.06.2018 klo 09:44:28

Tuon Araban tuominen tuohon peliin oli aivan turhaa :)
Elttoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, muut pohjoisen seurat sekä Watford.


Vastaus #1469 : 15.06.2018 klo 19:45:00

SJK -kotimatsin ennakko: http://www.pskemi.fi/ahman-sjk-kotiottelun-alla-meilla-hirvea-usko-omaan-tekemiseen/

Joku voisi joutessaan laittaa ottelutopicin tulille.
Kerubi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #1470 : 16.06.2018 klo 12:55:37

Eipä ole kauheasti kemiläisillä kiinnostusta illan peliin.
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi


Vastaus #1471 : 16.06.2018 klo 20:23:38

Hieno taisteluvoitto ja mikä voittomaali. Aikahyppy divariaikoihin ja niin puhdasta meijän futista. Ölander näyttää peli peliltä paremmalta. Muutenkin onnistujia joukkue täynnä. Espositolta ja Kaljumäeltä ainakin kauden parhaimmat pelit. Ainoastaan Lehto saa tästä lampaan perseen. Joku olisi antanut vain keltaisen, mutta ei noin holtittomasti voi ajella veskaa. Onneksi Kemi syttyy pelaamaan vajaalla. Nyt on hyvä lähteä derbyyn. Toivottavasti ei vain tullut isompia kolhuja Mombilolle ja Shevchenkolle.
Ray79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS. Kaikki suomen eurotiimit


Vastaus #1472 : 16.06.2018 klo 20:28:02

Hieno voitto tänään Kemilltä! Varmasti nähdään torstaina huikea derby!
Eisseleez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ps Kemi Kings, Huuhkajat, Helmarit,


Vastaus #1473 : 16.06.2018 klo 20:41:53

Hieno voitto tänään Kemilltä! Varmasti nähdään torstaina huikea derby!

kyllä.. varsinki kun koko ottelu melkein alivoimalla.. :D Hetemaj tuntui käyvän kuumana ku hellankoukku viel pelin jälkeenki.
MaximTsigalko

Poissa Poissa


Vastaus #1474 : 16.06.2018 klo 20:58:56

Lauantai, kelpo keli, takana kausikorttikampanja ja pelejä evakossa. Katsojia 1344.
Toki vaikuttaa, että pienen seuran kaikki voimavarat on laitettu tulevan konsertin mainostamiseen. Olisi hyvä kuitenkin kertoa kansalle, että joukkue pelaa myös jalkapalloa toisinaan, myös tuolloin torstaina.

Vaikka tällä kaudella jouduttaisiinkin karsimaan, niin mitään hätää tuollaisella pelaamisella ei ole.

 
Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 126
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines