FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.04.2019 klo 23:20:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 106 [107] 108 ... 126
 
Kirjoittaja Aihe: PS Kemi 2018 - Kiitos 2016–2018  (Luettu 678170 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
suofutari

Poissa Poissa


Vastaus #2650 : 31.08.2018 klo 22:52:35

Lindros sanoi hyvin, voi jollekin amatöörille näyttää että puolustetaan tiiviisti kun ei nousta puolen kentän yli kuin erikoistilanteissa. Mitä tapahtuu sitten kun vastustaja menee johtoon. Tänään se nähtiin aika kokonaisvaltaisesti. Onneksi on pari viikkoa aikaa vetää juoksutreenejä ennen Ropsin peliä.
Voi janutski, nämä asiat ne helpottaa tätä tappion vitutusta
Takakentän Beckham

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #2651 : 31.08.2018 klo 23:07:27

Koitin tässä myötäillä samalla vähän tätä viimepäivien ja viikkojen (hyvin läpeensä läävättyä, kyllä) keskustelua Hannahin ammattitaidosta ja pätevyydestä. Pelaahan hänkin valmennusuransa mahdollisesta seuraavasta osoitteesta, joten panokset ratkaisuille kasvavat sitä mukaa. Tänään ei ollut siltäkään osin paras mahdollinen ilta.

Ehkä tarpeetonta ajatusleikkiä, mutta olisikohan Ootsin aikana ripuloituja pelejä kerennyt kertyä sen hetkisissä veitsenterän tilanteissa jos Pasanen olisi piilotellut jo silloin Hannahia nurkan takana.
Juuri siksi vastasin, kun kaltaisesi asiakirjoittajatkin taantuvat myötäilemään trollien kohinaa. Lähtökohtiin, vallitseviin olosuhteisiin, pelaajamateriaaliin ja järjettömiin mittasuhteisiin nousseeseen ulkoiseen myllytykseen nähden valmentajanvaihdos on ajanut asiansa. Siitäkin huolimatta, että Hannah kiroilee ja suomijuntit eivät ymmärrä miehen aksenttia.
hiippari

Poissa Poissa


Vastaus #2652 : 01.09.2018 klo 00:32:41

Ei paljon selittelyn sijaa jäänyt eilisillan matsissa. Ruscu tosin vaikutti pelimieheltä,kaksi erinomaista yritystä. Uudella turkkilaisella on kova laukaus.  Noille voisi jotain vielä rakentaa,kun hyökkäyspeli on muuten avutonta.Vaikeaksi pyristely nyt meni.
Vihtapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, AS Roma, CSCA Buiucani


Vastaus #2653 : 01.09.2018 klo 03:41:21

Jos Kemi tippuu, niin suurin häviäjä on PS. Kemi on kuitenkin perinteinen porvareiden työläiskaupunki. Ihan höpöä muut puheet :-)
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi


Vastaus #2654 : 01.09.2018 klo 07:09:08

Kuka täällä on puhunut että Hannah on saanut puolustuksen kuntoon...

Kaksi nollapeliä putkeen. Harvemmin niitä on näkynyt näillä leveyspiireillä. Harmi vain, että Hannahin ajan huonoin peli osui kauden tärkeimpään kohtaan. Valmennus ja pelaajat katsokoot peiliin. Nyt sitten nähdään, mistä tämä joukkue on tehty. Alkoiko viimeinen alamäki vai kaivetaanko sotakirveet esiin. Henkisesti voi jo alkaa varautua putoamiseen, mutta onneksi kautta on vielä jäljellä.
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suomifutis


Vastaus #2655 : 01.09.2018 klo 21:16:07


Suuri pettymys eilinen peli ja Kemin tekemisen taso. Yksi kauden pahimmista sukelluksista. Jotenkin tuntui että ei lopulta oltu ollenkaan valmiita pelin vaatimaan sykkeeseen. Ei jalat eikä pää. Joukkueen ei auta kuin nollata tämä täysin ja kanavoida tämä pettymys oikealla tavalla kaikkiin tuleviin peleihin, on aivan selvä että tuolla pelillä ei oteta tarvittavaa määrää pisteitä.

Tilannehan on tosiaan myös se että Hannahilta tässä nyt todella kysytään, mitä sieltä pelikirjasta vielä voisi löytyä, kun nyt olisi saatava lähes pakonsanelemana voittoja. Luotetaanko nykyiseen ja palautetaan nollat omiin, samalla tehden itse se 1-2. Vai olisiko jotain pientä variaatiota tiedossa. Aktiivisempaa häirintää ja prässipeliä voisi ainakin  toivoa, myös jokaisen perus pallon menetyksen jälkeen.

Guntherilta myös hyvä pieni hienosäätö kenttäryhmitykseen, voisi toimia. Ehkä olisi aika nostaa Rusculleda avaukseen vaikka Kaljun pariksi, Kemin rosterilla toimisi siinä ehkä parhaiten.                   Mäkelä/Demiri

      Özder/Laguerre   Vanha   Imeri

               Kaljumae  Rusculleda

Ölander  Somay  Shevchenko  Jorginho

                        Vilmunen

Näillä jatkoon. Jos jatketaan nelinelikakkosella niin Luigi ja Imeri laidalle, Ipi penkille ja Özder Mäkelän kanssa kärkeen.

Niin kauan on toivoa kun pelataan
.
Näin, niin kauan kun on teoreettisesti mahdollista säilyä, ei tuumaakaan periksi. Täysillä ja keskittyen joka treenissä ja pelissä. Loppukaudesta on lähdettävä joka peliin niin kuin se olisi cupin finaali, voittoja tarvitaan.

Ja jos noutaja tulee kaikesta huolimatta, niin toivottavasti toimistolla edes joku karkea toimintasuunnitelma tällekin vaihtoehdolle ja saadaan kilpailukykyinen joukkue kasaan tulevalle kaudelle.
NorthKemi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pohjoisen Joukkueet, Liverpool


Vastaus #2656 : 01.09.2018 klo 22:10:21

Hannahin pelikirjasta ei löydy valitettavasti muuta, kuin tätä suoraviivaista pitkää palloa. Pessimistihän ei koskaan pety, mutta kyllä tämä edellinen 6- pisteen ottelu harmittaa todellakin. Tästä oli loppukaudelle budjetoitu pisteitä. TPS näytti kentällä koko 90 minuuttisen miksi he jatkavat liigassa vaikka karsintojen kautta ja miksi meidän tie on viemässä ykköseen. Valitettavasti nyt alkaa olla totuus se vauhdin hakeminen ykkösestä.

Pelejä tietysti on vielä jäljellä ja sitähän täällä fanien toimesta sanotaan. Rehellisesti, ei tällä joukkueella, ei tällä nykysysteemillä oteta todennäköisesti EDES(!) 5 pistettä jäljellä olevista otteluista. Tämä TPS matsi piti olla se vedenjakaja, josta pisteet ottamalla oltaisiin oltu täysillä mukana taistelemassa säilymisestä. Vaikkakin kaikki maalit tulivat samalle 18-vuotiaalle Keski-Afrikan Tasavallan pojalle, niin kyllä TPS joukkueenakin sen jo näytti. He taistelevat säilymisestä ja meille se nyt on vain todellisuutta, ettei materiaali riitä jatkamaan liigassa.

Jos jotain nyt täytyisi tehdä, niin vähiintäänkin se, että "Fooking Hellin" huutaminen vähemmälle ja kopissa joukkueen kanssa keskustelutuokiota miten ensiksi kapteeniston ja sitten muiden pelaajien mielestä nykymateriaalilla maksimoitaisiin jäljellä olevien matsien pistemäärä.

Rosterissa on näitä ulkomaan poikia ja yksi setä, Ruscu, joka näytti oikeata palkkasoturin mallia tuossa TPS matsissa ja yksin yritti ottaa joukkuetta reppuselkään. Hakia itsekkäästi ratkaisuja. Otti pallon ja kuljetti tyhjät pois ennen syöttöä laiturille. Teki kaikkea sitä mitä Hannah ei todnäk halunnut hänen tekevän.

Meillä on tämän Ruscun lisäksi nuo Makedonian pojat Demiri ja Imeri. Antaa poikien pitää hauskaa ja pelata sitä jalkapalloa siellä kentällä. Hävittävää ei ole, niin näitä jätkiä katsoessa säälittää tuo Hannahin taktiikka. Mäksäkin voisi avata suutansa tämän tappion jälkeen kopissa ja kyseenalaistaa Hannahin mielihalut hakea pitkää avausta aina hänen päähänsä.

Haluaisin itse nähdä loppukaudella jotain futiksen näköistä edes, joka voisi johtaa jopa tehtyyn maaliin.. Hannah voisi keskittyä nyt siihen, miten aletaan ykkösessä pelaamaan.


NorthKemi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pohjoisen Joukkueet, Liverpool


Vastaus #2657 : 01.09.2018 klo 23:04:08

18-v Turkkilainen. Kova laukaus kyllä. Tilannekovuudessa jokainen kerta menettää pallon.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2018 klo 23:07:33 kirjoittanut NorthKemi »
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi


Vastaus #2658 : 02.09.2018 klo 08:50:57

Haluaisin itse nähdä loppukaudella jotain futiksen näköistä edes, joka voisi johtaa jopa tehtyyn maaliin.

Hannah on vihkiytynyt liikaa roiskimiseen ja horjuvaan bussiin hakiessaan inhorealistisesti tasuripisteitä. Nyt pitäisi tajuta, että pitää alkaa pelata voitoista. Tasapelit eivät enää riitä. Vielä löytyy luottoa skottiin, että pelikirjaan löytyy lisää painotusta hyökkäykseen.

Onneksi jäljellä on neljä kotipeliä, joista kaikista on mahdollista ottaa pisteitä. Kausi loppuu kotipeliin Maarianhaminaa vastaan ja vieraissa Lahdessa, jota vastaan ollaan pelattu tällä kaudella hyvin. Nyt tarvitaan pari voittoa ja apua muilta, että ollaan elossa vielä silloin. Kaikki on vielä omissa käsissä, mutta muutoksia on pakko tulla.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #2659 : 02.09.2018 klo 15:03:53

18-v Turkkilainen. Kova laukaus kyllä. Tilannekovuudessa jokainen kerta menettää pallon.
Vaikutti kuitenkin kyllä ihan potentiaaliselta pelimieheltä.
Eisseleez

Poissa Poissa


Vastaus #2660 : 04.09.2018 klo 23:50:14

Kaljumäe on ilmeisemmin valittu Viron A majun mukaan,

http://jalgpall.ee/koondis/1/uudised/10-paeva-rahvuste-liigani-reim-teatas-koosseisu-mangudeks-kreeka-ja-n14471
Pohjoisen Hagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi (R.I.P.), Birmingham City FC, Kemi City FC


Vastaus #2661 : 05.09.2018 klo 16:41:08

Kaljumäe on ollut kyllä viimeisen kahden kauden osalta yksi positiivisimpia. Ei mikään tähdenlento tai yhden kauden ihme, ammattitaitoinen ja tekee joskus jopa maaleja. Olisiko Viro jatkossakin hyvä ilmansuunta hakea vahvistuksia PS Kemptoniin?
Kirves

Poissa Poissa


Vastaus #2662 : 05.09.2018 klo 19:53:05

Kalju on ollut tasaisen varma suorittaja. Tästä Lipinistä en todellakaan ole samaa mieltä. Kotisivuilla tosin kansallisuus Suomi.
Maukka53

Poissa Poissa


Vastaus #2663 : 08.09.2018 klo 11:03:10

Tänään klo 13 kentänlaidalle. Akatemia vs Kingsit. Voittoa lähdetään hakemaan ja nähdään maalejakin :)
Hyökkäyspään kuviot kuntoon ens perjantaihin mennessä. Sieltä upea voitto.

Harmittaa tämä kahden viikon majutauko. Tässä ei oo mitään järkeä. Kelit olis vielä kohdillaan mut pelejä ei ole. Toisaalta tullut hyvä treeni-/muutostauko, jos tästä hakee jotain positiivista. Palvelee ehkä juuri Kingsejä tämä tauko.
Mutta ei mitään järkeä Veikkausliigan majutauossa, kun liigasta pari ukkoa pois.
Kahden ukon vuoksi kahden viikon tauko - haloo. Sit kausi pitää aloittaa hangessa pelaten huhtikuussa, että ehditään pelit pelata.

Mut joka tapauksessa tänään voitto KOTIIN! Kävi miten kävi.
keane

Poissa Poissa


Vastaus #2664 : 08.09.2018 klo 12:31:12

Veikkausliigassa on myös muiden maiden maajoukkuepelaajia. Lisäksi nuorten maajoukkueissa on lukuisia pelaajia.
Maukka53

Poissa Poissa


Vastaus #2665 : 08.09.2018 klo 13:59:24

Sit se olisikin ”palkinto” niille joukkueille, mitkä pelaa mahdollisimman paljon kotimaisilla. Aina valitetaan että ulkkareita liikaa. Nyt kotimaiset pääsis viimein loistamaan.
Raymond Kertezc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Universidade de Lisboa


Vastaus #2666 : 08.09.2018 klo 14:57:57

Tänään klo 13 kentänlaidalle. Akatemia vs Kingsit. Voittoa lähdetään hakemaan ja nähdään maalejakin :)
Hyökkäyspään kuviot kuntoon ens perjantaihin mennessä. Sieltä upea voitto.

Mut joka tapauksessa tänään voitto KOTIIN! Kävi miten kävi.
Mukava kuulla, että jostain on saatu kaivettua vastus, joka on jopa nykynippua heikompi.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa


Vastaus #2667 : 08.09.2018 klo 20:26:48

Sit se olisikin ”palkinto” niille joukkueille, mitkä pelaa mahdollisimman paljon kotimaisilla. Aina valitetaan että ulkkareita liikaa. Nyt kotimaiset pääsis viimein loistamaan.

Paitsi ne suomalaiset nuoret, jotka on nuorten/poikien maajoukkueiden mukana.

Olet vaan yksinkertaisesti väärässä, joten opi elämään maaottelutaukojen kanssa. Liigaa ei tule koskaan eikä ikinä pelata maaotteluetaukojen kanssa.
mame17

Poissa Poissa


Vastaus #2668 : 08.09.2018 klo 21:21:16

Millä kokoonpanolla tänään pelattiin ja ketkä tekivät maalit?
Eisseleez

Poissa Poissa


Vastaus #2669 : 08.09.2018 klo 21:38:26

Millä kokoonpanolla tänään pelattiin ja ketkä tekivät maalit?

muute aikalailla lähelle normia kokoonpnoa

kokoonpanosta tais puuttua ainaki Mäkelä, Kaljumäe, Vilmunen
vastapuolen pakkina pelas jorginho

maalit teki Husein, x , Heinolainen , Moilanen

Mut peli itessää Edustus piti palloa mut pelistä ei suurimmaks osaks tullu yhtään mitään.
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: eioomuutakopeeäskemi - ja Kemi City FC!


Vastaus #2670 : 09.09.2018 klo 16:56:54

maalit teki Husein, x , Heinolainen , Moilanen
x = Rusculleda
Kirves

Poissa Poissa


Vastaus #2671 : 09.09.2018 klo 18:55:16

Lopputulos siis 4-0
Juhan Ford

Poissa Poissa


Vastaus #2672 : 09.09.2018 klo 21:51:49

Minkä takia Ölander ei siirtynyt Chicago Firen ?
Elttoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, muut pohjoisen seurat sekä Watford.


Vastaus #2673 : 14.09.2018 klo 11:50:07

Jopas täällä on hiljaista. Eikö edes illalla oleva jänkäderby herätä enää mielenkiintoa! PS Kemin sivuilta löytyy kuitenki otteluennakko: http://www.pskemi.fi/kauden-kolmannessa-jankaderbyssa-paljon-pelissa/

Panisiko joku ottelutopiikin tulille?
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #2674 : 14.09.2018 klo 11:51:02

Jopas täällä on hiljaista. Eikö edes illalla oleva jänkäderby herätä enää mielenkiintoa! PS Kemin sivuilta löytyy kuitenki otteluennakko: http://www.pskemi.fi/kauden-kolmannessa-jankaderbyssa-paljon-pelissa/

Panisiko joku ottelutopiikin tulille?
Topik on ollut jo reilun aikaa tulilla.

 
Sivuja: 1 ... 106 [107] 108 ... 126
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines