FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.04.2019 klo 11:51:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 124 [125] 126
 
Kirjoittaja Aihe: PS Kemi 2018 - Kiitos 2016–2018  (Luettu 678161 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pallopaita

Poissa Poissa


Vastaus #3100 : 27.10.2018 klo 18:51:15

Onko tämä viimeinen viesti tässä ketjussa? :)
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #3101 : 27.10.2018 klo 18:58:49

Minä ainakin väitän että TPSn edellä olisi Kemi ollut oikealla valmennuksella.
kuntohiihtelijä

Poissa Poissa


Vastaus #3102 : 27.10.2018 klo 19:02:09

Kemi aloitti loppukirin vähän liian myöhään.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #3103 : 27.10.2018 klo 19:11:50

Kemi aloitti loppukirin vähän liian myöhään.
Kemi antoi Hannahin valmentaa liian pitkään.
keane

Poissa Poissa


Vastaus #3104 : 27.10.2018 klo 19:13:57

Varsin monelle oli selvää, että kauppiaan potkut oli virhe. No, tämä on tiedetty jo pitkään.

Kemistä löytynee kourallinen liigassa jatkavia pelureita. Heinolainen, Kaljumäe, Mäkelä ja pari päälle.
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: eioomuutakopeeäskemi - ja Kemi City FC!


Vastaus #3105 : 27.10.2018 klo 19:26:10

Varsin monelle oli selvää, että kauppiaan potkut oli virhe. No, tämä on tiedetty jo pitkään.

Kemistä löytynee kourallinen liigassa jatkavia pelureita. Heinolainen, Kaljumäe, Mäkelä ja pari päälle.

Kauppiaan potkut ei ollut virhe ko. vaiheessa kautta(kaikki kunnia Ootsille forever! Ylos ) - Hannahin mukaantulo oli!

Mainituista nimistä tuskin kukaan jatkaa :(
« Viimeksi muokattu: 27.10.2018 klo 19:28:14 kirjoittanut Fred The Red »
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suomifutis


Vastaus #3106 : 27.10.2018 klo 20:37:23

(kaikki kunnia Ootsille forever! Ylos ) - Hannahin mukaantulo oli!

Tämä.
Kikkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


Vastaus #3107 : 27.10.2018 klo 20:38:53

Mukaantulo. Paremminkin mukanaolo. Ylipäätään miksi se jätkä siellä oli missään roolissa ennen ku sai valmentajan pestin.
Lapin perseilijä

Poissa Poissa


Vastaus #3108 : 27.10.2018 klo 20:53:10

Tällä hetkellä 55 tukijaa joista 54 yksityishenkilöitä.

Kiire tulee olemaan aika kova jos 100k€ meinaavat kasaan raapia.

59. Summaahan ei saa mistään selville mutta yrityksiä saatu mukaan tasan yksi - Merilapin vuokrakiinteistöt Oy. Villi veikkaus - antaa velkoja (vuokrarästejä) anteeksi ja saa näkyvyyttä sponsorina.

Paitsi, jos tuo yksi yritys sponsoroi/antoi velkoja anteeksi 99 000 €, kuten toivon. Ihan aikuisten oikeasti.

Rehellisesti, olisitte mahtava Ykkösen seura löytää läheltä halvalla vahvistuksia kuten Obilor (oli).

Ja uusi johto on todella lupaava.
MaUni95

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United


Vastaus #3109 : 28.10.2018 klo 01:07:55

Mukaantulo. Paremminkin mukanaolo. Ylipäätään miksi se jätkä siellä oli missään roolissa ennen ku sai valmentajan pestin.
Niin sitä pitäis kysyä Pasasen Antilta!?
Ulysses Mullqvist

Poissa Poissa


Vastaus #3110 : 28.10.2018 klo 01:11:32

Polack näköjään sai pelin kulkemaan. Myöhäistä toki enää hehkuttaa, kun suuntana on ykkönen. Olisko kuitenkin se oikea sarja PS Kemille tällä hetkellä?
Eisseleez

Poissa Poissa


Vastaus #3111 : 28.10.2018 klo 01:26:17

tänään kausi päätettiin voittoon!! lets go ehkä me joskus nähdään tääällä O/ kiitos kaikille..  roppoelle tsemit europeleihin...
Takakentän Beckham

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #3112 : 28.10.2018 klo 03:22:46

Mukaantulo. Paremminkin mukanaolo. Ylipäätään miksi se jätkä siellä oli missään roolissa ennen ku sai valmentajan pestin.
Miksi urheiluseurat palkkaavat urheilutoimenjohtajia?

Kemi antoi Hannahin Åhmanin valmentaa liian pitkään.
Korjasin. Jälkiviisaana voi todeta, että vuoden 2016 elokuussa tehty kahden vuoden jatko oli liian pitkä. Vuoden jatkosoppari tai 1+1 ja viime kauden jälkeen olisi voinut kätellä ja toivottaa hyvää jatkoa. Tällä sesongilla peli ei lähtenyt missään vaiheessa rullaamaan eikä silminnähden kyllästynyt ja väsynyt Å saanut jätkistä mitään irti. Hannah nyt joutui täysin mahdottomaan paikkaan, kun jo ennestään mauttomasta leetasta noukittiin viimeisetkin rusinat pois. Varmaan joku parempi valmentaja olisi kylmiltään hypännyt ruoriin ja hilannut köykäisellä materiaalilla joukkueen kuiville, mutta en lähtisi syyttämään putoamisesta vaikkei tässä onnistunutkaan. Jos syyllisen haluaa nimetä saa nimilistaan kirjata lähemmäs parikymmentä henkilöä. Toki tuostahan saa hyvän narratiivin eikä tarvitse kenenkään katsoa peiliin, kun ilkeä ja tyhmä ulkkari tuli pilaamaan kaiken. Hommahan eteni oikein kelvollisesti Tepsi-kuolemanottelun romahdukseen saakka. Skotin ansioksi täytyy nostaa ensi kaudeksi kiinnitettyjen junnujen ottaminen täysillä mukaan edustuksen toimintaan. Ensimmäistä kertaa vuosiin tie reserveistä edustukseen ja todelliseen pelaajan rooliin näytti olevan mahdollinen kemiläisille pelaajille.

Sepä siitä liigakeikasta. Kabinettivoitolla alkoi ja merkityksettömällä voitolla päättyi. Merkityksetön toki vain sarjasijoituksen kannalta, uskon ja uskottavuuden kannalta merkitystä oli kosolti. Hatunnosto Polackille vuoden ensimmäisestä voittoputkesta ja siitä, että ohjasi laivan liigaretkeltä kotisatamaan lippu korkealla. Melkoiset Odysseuksen harharetket näistä vuosista syntyikin, mutta ottelutopaasin puolella jo totesinkin etten kuluneista kolmesta kaudesta vaihtaisi mitään pois. Kaikki paikkakunnat tuli vieraskatsomossa nähtyä ainakin kerran, melko harvoin sai tuulettaa. Siksi se maistuukin niin makealta, kun kerrankin saa. Jäljelle jäi hyviä muistoja, jotainsataatuhatta velkaa seuralle ja tuulenhuuhtoma perse. Jo pelkän nousun piti olla mahdottomuus, mutta lyötiinpä siihen päälle vielä pari lisävuotta ihan etelän pellejen kiusaksi (ja omaksi iloksi). Mielestäni melko huikea suoritus, jota ei voi (eikä etelän metia tottavie haluakkaan) liikaa hehkuttaa. Iso kiitos jokaiselle matkalla mukana olleelle, pieneen ja periksiantamattomaan seuraan on mahtunut monta loistotyyppiä. Toivottavasti päästään jatkamaan Ykkösessä, mutta jos ei niin sitten Kolmosesta uuteen nousuun. Kunhan seura pysyy, jos taas vaihteeksi jotain uutta FC Monaco Dolphinsia (saa käyttää, jos hinnasta sovitaan) aletaan virittelemään, niin siihen kelkkaan tuskin riittää kiinnostus hypätä. PS Kemi Kings ohittaa teini-iän ja juhlii parikymppisiään ensi vuonna, toivottavasti ne juhlat myös pidetään ja isosti.

Ykkösen kauteen 2019 uskotaan niin kauan, kunnes vouti vie vesiskootterit ja mönkijät, joten spekuleeraus alkakoon. Päävalmentajan valinta tulee olemaan mielenkiintoinen prosessi ja tänään päättyvän haun nimet alkavat epäilemättä kaikua kusilaareilla piakkoin. Zidane tuskin hakee tai edes Wenger, mutta olihan sinne jo kymmenkunta nimeä hattuun heitetty ja paras mahdollinen niistäkin tulee löytää. Polack antoi ilmeisesti ymmärtää olevansa käytettävissä ja varmaan sitä kaliiberia ovat muutkin ehdokkaat. Vähän kaksijakoiset fiilikset miehestä, loppukauden näytöistä saa pientä plussaa, kun taas aiemmasta valmennusurasta miinusta. Realistisia vaihtoehtoja kotimaasta en kyllä montaa keksi, kaikki paikalliset hassuttelutkin rajautuu ulos jo vaaditulla A-lisenssillä. Paikallisista hassuttelijoista puheenollen, "nimekkään kilpailujaoston" nimien julkaiseminen sai aikaan epäuskoisen naurunhörähdyksen. Ennakkohypetys sai luulemaan, että menneen talven virheitä ei haluta toistaa ja taustoille halutaan vahvempaa osaamista sekä uusia näkemyksiä pelaajarekryyn ym. Sitten sinne nimitetään samat vanhat konnat, jotka urheilupuolta ovat hoitaneet tähänkin asti. Pasasen lisäksi pari vuotta sivussa ollut Kuusisto, vanhana poliitikkona kokouspalkkion tuoksun havainnut Jupe ja kaiken huippuna keväällä uppoavan laivan jättänyt ja vielä elokuussa lehdissä seuran asioista huudellut Hasse :D Alas Tuli ihan vanha Vintiöiden sketsi mieleen, boys are back in town: https://www.youtube.com/watch?v=0iDMBtkIyAo

Pelaajisto näyttänee tässä vaiheessa tältä:

Tatu Kujanpää (2020)

Victor Shevchenko (2019)
Jorginho (2019)
Jacob Esposito (2019)
Henri Korkeamäki (2020)

Adam Vidjeskog (2019)
Iiro Vanha (2018+1)
Kaapo Lepojärvi (2020)
Jani Alaperä (2020)
Justus Lehto (2019)
Ville Moilanen (2019)
Maksim Lipin (2019)
Aleksi Isomäki (2019)
Jesse Oinas (2020)

Lihavoidut ovat varmasti mukana. Vikin jatkamisen suhteen hevosmiehet ovat luottavaisia, mutta äkkiäkös miehen pää käännetään parin tonnin sopparilla ja kämpällä sopivan liigapaikkakunnan keskustasta. Lähteviksi uskaltanee sopimustilannetta katsomatta laskea nimet Ölander, Heinolainen, Kaljumäe, Mäkelä, Imeri, Rusculleda ja Demiri. Näistä kolme viimeistä on jo varmistettu. Ylhäälle listatuista Vidjeskogilla ja ilmeisesti ainakin Judella voi olla putoamispykälä sopparissa ja molemmille löytyy kotikaupungin joukkue Ykkösestä, joten heidän lähtönsä ei hämmästyttäisi tai liiemmin harmittaisikaan. Ulkkarikolmikko jatkakoon, jos ovat edullisia (tai ei eroon päästä). Moilasen poissaolo omien poikien sopparijulkaisusta herätti kysymyksiä jatkosta, toivottavasti kuitenkin nähdään mukana ensi vuonna. Ipin lähdölle en näkisi mitään syytä. Jäljelle jäävät vielä one more year Mikko, toivottavasti liigaseurojen tutkan alla liitänyt ja jatkon sorvaava Somay, ensin liigaan yrittävä Luigi, Kemiin kotoutunut ja ehkäpä paikkaa edustuksesta kärkkyvä Ajiye ja mysteerinen turkkilaisteini Özder, joka herätti toiveita vähillä esiintymisillään edussa ja kakkosporukassa.

Tulipa taas jaariteltua. Meinasin olla avaamatta ensi kauden kausitopingia, mutta jos ei innokkaita käsiä nouse niin täytynee se taas rykäistä. Ykkösen puolelta ainakin aloitetaan. Saa kyllä Gyntterikin luvan tehdä comebackin, jos vielä saataisiin kausitopicin suhde kemiläisten asiantuntija-analyysien ja ulkopuolisten huutelijoiden välillä käännettyä positiivisen puolelle. Kiitos ja anteeksi Veikkausliiga 2016-2018, kaikki muut on paperia Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 28.10.2018 klo 03:30:42 kirjoittanut Takakentän Beckham »
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi


Vastaus #3113 : 28.10.2018 klo 10:49:06

Olihan se uskomaton matka. Kolme kautta, 99 peliä, 24 voittoa, 91 pistettä. Ja millä resursseilla ja olosuhteilla! Harva tähän liiganousun yhteydessä uskoi. Iso hatunnosto menneiden kausien pelaajille, valmentajille ja taustavoimille. TB jo tuossa ansiokkaasti kertoi tästä kaudesta. Kemissä ei ole varaa tehdä virheitä perusasioissa ja nyt niitä tehtiin liikaa aina joukkueen kasaamisesta valmennussotkuihin.

Toivottavasti matka jatkuu Ykkösessä ja aletaan kirjoittaa uutta lukua kemiläiseen jalkapallohistoriaan. Jos jotakin tästä liigataipaleesta jäi käteen, niin nyt tiedetään, että liigaan voidaan nousta ja siellä jopa pärjätäkin. Tämähän oli täyttä utopiaa ennen vuotta 2015. Nyt pitää laittaa talous kuntoon ja kestäväksi. Sitten vain rohkeasti kehittämään tätä merimiesjalkapalloa eteenpäin. Vaikka se aluksi kuulosti koomiselta, niin itsehän olen tässä kuuluttanut selkeän pelillisen identiteetin perään. Hienoa, että tästä on tehty tavoite ihan seurankin toimesta. Ja nyt kun pelataan eri sarjoissa, niin olisiko aika lappilaiselle yhteistyölle Ropsin kanssa?
Hadji

Poissa Poissa


Vastaus #3114 : 28.10.2018 klo 11:24:42

Varsin monelle oli selvää, että kauppiaan potkut oli virhe. No, tämä on tiedetty jo pitkään.

Kemistä löytynee kourallinen liigassa jatkavia pelureita. Heinolainen, Kaljumäe, Mäkelä ja pari päälle.Missäs liigajoukkueessa näkisit Kirurgin jatkavan ensi kaudella, kuka huolii? Kolmena vuonna peräkkäin seuran tiputtaminen Ykköseen olisi kyllä varmaan ainutlaatuinen suoritus.

Eiköhän Mäksän ympyrä sulkeudu ja edessä paluu kotikonnuille. Vuosi tai pari AC Oulussa ja nappikset naulaan.
Sterling

Poissa Poissa


Vastaus #3115 : 28.10.2018 klo 11:30:36


Missäs liigajoukkueessa näkisit Kirurgin jatkavan ensi kaudella, kuka huolii? Kolmena vuonna peräkkäin seuran tiputtaminen Ykköseen olisi kyllä varmaan ainutlaatuinen suoritus.

Eiköhän Mäksän ympyrä sulkeudu ja edessä paluu kotikonnuille. Vuosi tai pari AC Oulussa ja nappikset naulaan.

Esimerkiksi IFK Mariehamn tai KPV voisivat olla Mäksälle mahdollisia työnantajia.
Eisseleez

Poissa Poissa


Vastaus #3116 : 28.10.2018 klo 11:38:06

Esimerkiksi IFK Mariehamn tai KPV voisivat olla Mäksälle mahdollisia työnantajia.

tai sitten hifk? uskon että hakee seuraa pk seudun ympäristöstä.
Hadji

Poissa Poissa


Vastaus #3117 : 28.10.2018 klo 12:07:33

Muistetaan kuitenkin, että Mäksällä tulee ensi kaudella 36v mittariin ja uransa käytännössä pystyjuoksuilla luonut kaveri menettää vuosi vuodelta räjähtävyyttä ja nopeutta. Viime vuosina maalimäärät ovatkin jo lähteneet laskuun ja kun muu lisäarvo joukkueillensa ollut aina vähäistä, niin Ykkösessä oman kotikaupungin nostaminen liigaan lienee sopiva haaste/projekti. Nähtäväksi jää, tulevat viikot ja kuukaudet sen kertoo. En kuitenkaan usko, että ura loppuisi tähän pettymyskauteen.
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: eioomuutakopeeäskemi - ja Kemi City FC!


Vastaus #3118 : 28.10.2018 klo 13:39:16

Muistetaan kuitenkin, että Mäksällä tulee ensi kaudella 36v mittariin ja uransa käytännössä pystyjuoksuilla luonut kaveri menettää vuosi vuodelta räjähtävyyttä ja nopeutta. Viime vuosina maalimäärät ovatkin jo lähteneet laskuun ja kun muu lisäarvo joukkueillensa ollut aina vähäistä, niin Ykkösessä oman kotikaupungin nostaminen liigaan lienee sopiva haaste/projekti. Nähtäväksi jää, tulevat viikot ja kuukaudet sen kertoo. En kuitenkaan usko, että ura loppuisi tähän pettymyskauteen.
:O - tällä kaudella Kemissä osoitti olevansa AMMATTILAINEN isoilla kirjaimilla ja toi todellakin lisäarvoa muuten aika aneemiseen joukkoon, jos ei muuta osoitetta niin mielelläni näkisin ensi kaudellakin Kemissä! Kiitos KIRURGI18 - paita on ja säilyy! Ylos
lindros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, Huuhkajat


Vastaus #3119 : 28.10.2018 klo 14:17:57

:O - tällä kaudella Kemissä osoitti olevansa AMMATTILAINEN isoilla kirjaimilla ja toi todellakin lisäarvoa muuten aika aneemiseen joukkoon, jos ei muuta osoitetta niin mielelläni näkisin ensi kaudellakin Kemissä! Kiitos KIRURGI18 - paita on ja säilyy! Ylos

Kyllä. Joukkueen esimerkillisin pelaaja. Ei vingu, eikä levittele käsiä, jaksaa painaa pallottomanakin hommia vaikka tälläkin kaudella palkinto tuosta näkymättömästä puurtamisesta oli aika pientä. Silti maalimäärä edelleen kohtuullinen. Ja sen vähän mitä oppi miestä pelikentän ulkopuolelle tuntemaan, niin hieno mies ja oikea ammattilainen.

Olisi käyttöä vielä monessa liigan alemman kastin joukkueessa. Jos tarjoilu pelaisi vähänkään paremmin kuin tämän kauden sysipaskassa pelinrakentelussa, niin 10 maalia olisi edelleen mahdollinen. Toki siirto AC Ouluun olisi melko täsmäpommi oulululaiselle jalkapallolle ja hienosti sulkeutuisi yksi hieno futistarina.
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: eioomuutakopeeäskemi - ja Kemi City FC!


Vastaus #3120 : 28.10.2018 klo 14:49:14

Uudet tilastot(huhhuh) - virheet korjataan tarvittaessa ;) :

Kausi 2018 : http://keminwww.kemi.fi/pskemi/peluri18.html

Kaikki kaudet : http://keminwww.kemi.fi/pskemi/alplayer.html

Ottelut : http://keminwww.kemi.fi/pskemi/pelurixx.html

Maalintekijät : http://keminwww.kemi.fi/pskemi/maalarit.html
Hadji

Poissa Poissa


Vastaus #3121 : 28.10.2018 klo 14:53:58

:O - tällä kaudella Kemissä osoitti olevansa AMMATTILAINEN isoilla kirjaimilla ja toi todellakin lisäarvoa muuten aika aneemiseen joukkoon, jos ei muuta osoitetta niin mielelläni näkisin ensi kaudellakin Kemissä! Kiitos KIRURGI18 - paita on ja säilyy! Ylos


Varmasti ammattimainen ja muutenkin liigatasolla legenda, ei epäilystä. Lisäarvolla tarkoitin esimerkiksi sellaisia ominaisuuksia kuin pallon suojaaminen, jakaminen ja tiputtaminen muille, mutta hyvällä tahdollakaan ei näitä voi laskea kirurgin pallokontrollilla ja tatsilla vahvuuksiksi. Kokoisekseen melko vaatimaton target-hommissa. Mäksä pelaajatyyppinä on mielestäni nopeudestaan elävä, puhdas pystyynjuoksija ja 5-metrin alueella hyvä viimeistelijä. Ei mitään pois toki mieheltä, hienon uran luonut vahvuuksillaan.
« Viimeksi muokattu: 28.10.2018 klo 14:56:02 kirjoittanut Hadji »
Pohjoisen Hagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi (R.I.P.), Birmingham City FC, Kemi City FC


Vastaus #3122 : 29.10.2018 klo 00:28:01

Kemi aloitti loppukirin vähän liian myöhään.

Loppukirin, tai alkukirin. Olisihan niitä pisteitä voinut kerätä silloin kauden alussakin.
joninpeura

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ps Kemi


Vastaus #3123 : 29.10.2018 klo 17:04:12

Toivottavasti Kemi palaa takas liigakartalle pian. Vaikka rehellisyyden nimissä on myönnettävä että kyllähän tämä aikamoista selviytymistaistoa oli usemman vuoden. Uskoisin että jos Åhman olisi saanut jatkaa kauden loppuun niin suora putoaja olisi saattanut olla Tepsi eikä Kemi.
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suomifutis


Vastaus #3124 : 29.10.2018 klo 19:21:13

Päävalmentajan valinta on seuraava tärkein päätös. Sen osalta ei olisi varaa tehdä virhettä. Itsellä alkuun varma fiilis että Polackille ei jatkoa, nyt tämä tunne hiukan laimentunut ja enemmänkin menty TBn sanoin kaksijakoisiin fiiliksiin Polackin suhteen. Jos vaihtoehtona "tuntematon" arpa ulkomailta tai vain tuosta naapuri Ruotsista, saattaisin kallistua jopa Polackiin. Polackin ongelmana tosin voi olla myös kuinka houkuttelevana hänet nähdään kokonaiskuvassa pelaajarintamalla. Mene ja tiedä. Tiedä sitten myös kuinka paljon tulevan päävalmentajan hintalappu ratkaisee valintaa?

Pitkää sopimusta ei luulisi että lähdettäisiin tekemään, korkeintaan 1+1, toinen vuosi seuran optiolla ;) Jos pidempää muka sorvattaisiin, täytyisihän siellä ehdottomasti olla jotain tarkastelupykäliä viimeistään ensimmäisen vuoden jälkeen.

Seuraavia pelaajauutisia saatetaan kuulla vasta päävalmentaja valinnan jälkeen. Vaikka eipä tässä sen suhteen kiire olekkaan.

 
Sivuja: 1 ... 124 [125] 126
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines