FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.04.2019 klo 19:00:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 39 [40] 41 ... 50
 
Kirjoittaja Aihe: KPV 2018- VEIKKAUSLIIGAAN. KIITOS KPV  (Luettu 367968 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
KooTeeEe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Real Madrid


Vastaus #975 : 11.09.2018 klo 07:14:22

Käännältä puuttuu ainoastaan peliaika ja pelirutiini. Stä tulee ainoastaan pelaamalla. Taidoista ja kovuudesta se ei ole kiinni. Kreikkalainen saa täydet ajat joka pelissä, vaikka hyviä pelejä ei ole kuin ensimmäinen. Joskus tuntuu tosi ohmeelliseltä peluutus.                        Joka tapauksessa EIF ja HIFK kompuroivat myös, joten jopa suora nousu  on taas omissa käsissä. Nyt yleisö mukaan ja EIF-peliin tavoite 2000 päätä.
Ranskanperuna

Poissa Poissa


Vastaus #976 : 11.09.2018 klo 09:37:00

Näin kpv:n vankkumattomana kannattajana harmittaa hyvästä sarjasijotuksesta huolimatta että peli ei oo hyvää. Se ei oo parantunut ollenkaan niinkuin menestyvällä joukkueella kuuluu..poislukien tietty mannström.ilman sebua meillähän ei tällä hetkellä pelattais hyökkäävää jalkapalloa ollenkaan!! Multanen yksin kärjessä seikkailee ku ei oo tukea ja puolustetaan vaan keskikentällä ja pelataan alaspäin. Laidoissa ei uhtään haastoja ylöspäin eikä keskelläkään jos sebua ei lasketa. Maaleja tehty sarjan vähiten. Ollaanko aloitettu yhtään peliä 2 kärjellä??? Ohuet on eväät kyllä meillä loppuhuipennukseen vaikka tietty toivon parasta ja kannustan. Maksavana yleisönä toivoisin ensikaudeksi uutta modernia jalkapalloa ja valmentajaa!! Se on kuitenki lähtökohta. Tsemppiä loppukauteen ja pidetään lippu joka tapauksessa korkealla :)
Mitä mieltä tästä????
TheGreatOne

Poissa Poissa


Vastaus #977 : 11.09.2018 klo 10:11:08

Juuri näin. Sebu on KPV:lle kaikki kaikessa ylöspäin tällähetkellä... Kädet ristissä, että mies säilyy ehjänä/ilman pelikieltoja... Koska ilman Sebua ei KPV:llä ole mitään... Ei taktiikkaa, ei vaihtoehtoja ja nuo molemmat johtuu amatööristä penkin päässä. Vrt. Jaro -peli, missä Jaro ymmärsi puollustaa Sebun hienosti pois. Jos KPV nousee, on se isoksi osaksi Sebun ansiota... Ja Matin, kun hänet tänne hommas! Valmentajalla ei tämän asian/nousun kanssa ole mitään tekemistä...
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #978 : 11.09.2018 klo 11:10:40

Mutta jos se nousu nyt tulee, niin jatkaako Korhonen silti päävalmentajana? Jos nimittäin valmentajan heikkoutta pitää liigassakin kompensoida järjettömän kovalla materiaalilla ja ostelulla, niin siinä saa kyllä Laitinenkin laittaa kättä taskuun ihan tosissaan.
jalmari.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kpv, tottenham, steelers


Vastaus #979 : 11.09.2018 klo 12:31:48

Tämä ei ole mikään puolustuspuhe valmennusta kohtaan, päin vastoin, olisin itse halunnut Jamon vaihtoon jo viime kauden jälkeen. Mutta muistan kun viime vuonna täällä maristiin kun pelataan pelkää pitkää Sirbin päähän, olin itse samaa mieltä, mutta nyt sitten pallonhallintakaan ei kelpaa. Pallonhallinnan kautta pelaaminen on ehdottomasti oikea tapa nousua tavoittelevalle joukkueelle. Eri asia sitten ensikaudella kun pelataan toivottavasti sarjapaikasta, voi suoraviivaisempi pelitapa toimia. Mutta onko Jamosta valmentamaan pallonhallintaan perustuvaa pelityyliä? Minusta ei. Se että syötellään alaspäin, niin sehän kuuluu tähän pelityyliin. Jos ei ylöspäin löydy syöttösuuntia, kierrätetään pallo alakerran kautta mielummin kuin "luovutetaan" pois roiskaisemalla summittaisesti ylös.

Ranskanperunalle vastauksena että kyllä esim. kajaani pelissä Marin ja Huuhka haastoivat hyvin oikealta puolelta ylöspäin. Taisi Ville pistää yhdet längetkin!!

Tuosta paikallisten pelaajien peluuttamisesta olen täällä kirjoittaneiden kanssa täysin samaa mieltä. Kääntä varmasti hoitais oman tonttinsa jos sais mahdollisuuden, ja Harri on ollut aina hyvä kentälle päästyään!
NOPEAMUSTAMIES

Poissa Poissa


Vastaus #980 : 11.09.2018 klo 13:03:10

Mutta jos se nousu nyt tulee, niin jatkaako Korhonen silti päävalmentajana? Jos nimittäin valmentajan heikkoutta pitää liigassakin kompensoida järjettömän kovalla materiaalilla ja ostelulla, niin siinä saa kyllä Laitinenkin laittaa kättä taskuun ihan tosissaan.
Ja SJK on osoittanut ettei sekään auta.
Ranskanperuna

Poissa Poissa


Vastaus #981 : 11.09.2018 klo 13:37:13

pallonhallinta ollut todellakin näennäistä.olet oikeassa että huuhka haastoi muutaman kerran laidalla.
mutta kokonaiskuva on heikko. syötöt ja ensimmäiset kosketukset..pallonhallinta ei ole minun mielestäni
kohdallaan jos puhutaan joukkueesta mikä pyrkii veikkausliigaan, tai sit olen väärässä. Taso on sitten tämä
kauttaaltaan tällä tasolla . No..ei synkistellä liikaa mutta enemmän odotin tältä joukkueelta
jalkapalloilullisesti piste.

Täysillä tietenki tuetaan ja toivotaan parasta loppukaudelle.
Tsamorano

Poissa Poissa


Vastaus #982 : 11.09.2018 klo 14:07:39

Syötöt ja ensimmäiset kosketukset..pallonhallinta ei ole minun mielestäni
kohdallaan jos puhutaan joukkueesta mikä pyrkii veikkausliigaan, tai sit olen väärässä.

Joo, mutta valmentajan vika kun ei ole opettanut pojille pallonhallintaa... Muuten niin ihan "mielenkiintoista" seurattavaa tämä ketju kun kentällä löytyy pelaajia joilla ei selkeästi rutiinitaso riitä omiin pelikavereihin nähden, sitten syyt nähdään ihan toisaalla.

Parastahan kaikessa että vastustajan pelaaminen ohitetaan tylysti ja KPV:n taktiikka oli vaan väärä koska ei voitettu tai hallittu jatkuvasti palloa.

VMP.
silmä64

Poissa Poissa


Vastaus #983 : 11.09.2018 klo 15:09:19

Pitkästä aikaa tällä ja viime aukeamalla hyviä kannanottoja joukkueen  pelaamisersta ja valmennuksesta. Heittäisin historiasta vielä sen verran että jalkapallo on siinäkin mielessä varsin kiehtova laji, kun se vaatii niin monia osatekijöitä kohdilleen osumaan että homma toimii. Muistan hyvin aikanaan OPS menestyksen entisessä SM sarjassa kun vielä paremman menestyksen toivossa ostettiin puoli Kuopiota ja pala muuta suomea. Into valtaisa Liverpool matsin jälkeen, että ensivuonna mennä tosi pitkälle. Lopputulos oli suorastaan karmea ei takonut Kuopion maalikuninkaat tai muutkaan minkään valtakunnan tulosta ja seuraukset nähdään vielä tänä päivänäkin miten huonolla hapella kaupunki kokoon nähden on Oulun futis. OTP poissa kartalta, ACO koetaan jotenkin jonkunlaisena vieraana projektina isoilla puheilla suurista taustoista jne(oli prinssiä mukana jne). Toivottavasti nousevat vielä mukaan kartalle. Mikäli nousu tulee niin varmaankin monta asiaa menee uusiksi ja siinä mielessä Matilla on kyllä suuret saappaat kannettavana kuinka päättää tehdä muutoksia niin pelaajiston kuin valmennuksen suhteen. Muistetaan myös että osalla joukkueen pelaajista myös ikä alkaa tulla vastaan joten sitäkin kautta varmaankin muutoksia tulee. Itse myös allekirjoitan kommentit joita on varsin usein kirjoiteltu, että ei se peli kyllä mitenkään kovin kaunista katseltava ole monestikaan ollut, mutta toki pinnoja on näin pelattaessa ropissut. Toivottavasti nyt porukat tosiaan tulevat vielä sankemmalla joukolla tukemaan vihreitä lauantaina ja loppukaudesta nousu teteutuisi. Tämä nykyinen ykkönen kun tuppaa olemaan tosi kallis sarja pelata , käytännössä yhtä isoilla matkakuluilla kuin liiga, mutta tuki(liigan kertakorvaus/vuosi) murto-osan. Taitaapi olla isompi summa tukea kuin monella on pelaaja budjetti ykkösessä. Sama vikahan jääkiekon puolella Mestiksessä vaikka kuinka sitä tekohengitetään.
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #984 : 11.09.2018 klo 18:04:59

KPV - EIF la 15.9.2018 - Otteluennakko

https://youtu.be/APNAB-sg-38
John McClane

Poissa Poissa


Vastaus #985 : 13.09.2018 klo 20:35:07

Täsä kesän mittaan kattellu noita pelaajahaastatteluita ja oon melko huolestunut. Suuri osa valitsee Räpin ennen Rokkia, mitä tälle maailmalle on tapahtunut?Nikke ankara ennen Led Zeppeliniä, ei oo varmaan koppimusanakaan enää runawaytä tai eye of the tigeriä.

Noh onneks sarjassa on jännää ja ainakin itellä hyvä kutina kauden lopusta, helpottaa vähän musiikkivalinnoista sieluun hiipinyttä tuskaa
fapiti

Poissa Poissa


Vastaus #986 : 14.09.2018 klo 01:08:18

Juuri näin. Sebu on KPV:lle kaikki kaikessa ylöspäin tällähetkellä... Kädet ristissä, että mies säilyy ehjänä/ilman pelikieltoja... Koska ilman Sebua ei KPV:llä ole mitään... Ei taktiikkaa, ei vaihtoehtoja ja nuo molemmat johtuu amatööristä penkin päässä. Vrt. Jaro -peli, missä Jaro ymmärsi puollustaa Sebun hienosti pois. Jos KPV nousee, on se isoksi osaksi Sebun ansiota... Ja Matin, kun hänet tänne hommas! Valmentajalla ei tämän asian/nousun kanssa ole mitään tekemistä...

Täysin samaa mieltä! Surullista seurata valmentajan toimintaa pelin aikana...
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #987 : 14.09.2018 klo 12:23:13

ACO koetaan jotenkin jonkunlaisena vieraana projektina isoilla puheilla suurista taustoista jne(oli prinssiä mukana jne).

Nyt kirjoittelet ihan omias. ACO on hyväksytty kaupungin ykkösseuraksi jo vuosia sitten. Varsinkin Miigan poistumisen jälkeen se on selvästi saanut paikallisten tuen. Milloinkahan niitä suuria puheita on esitetty? Voi olla, että yksittäiset henkilöt on jotain heitelly, joista on jäänyt näitä tuhatlappuset lentelee heittoja. Se, että tämä prinssi oli huijari, ei ole yksin ACOn päänsärky. Kovin nuo hänen projektinsa menivät alkuun läpi koko Suomessa. Varsin uskottavia näyttelijöitä oli hommannut prokkiksiinsa. Eikä siinäkään ilmoitettu, kuin että prinssi on ostanut osakkeita ja liittyy ACOn taustoihin. En muista mitään suuria puheita ainakaan ACOn puolelta. Vähän niinkuin ei hirveästi ole huudeltu tämän viimeisimmän mukaan tulleen rahoittajan tiimoilta, joka tulee "vähän" uskottavammalla taustalla ja rahasummalla mukaan.

Voisitkin sitten luetella Prinssin lisäksi ne taustahenkilöt, jotka ansaitsee negatiivisen sävyn mukana olostaan. jne tarkoittaa, että tiedossasi on useampia nimiä. Siellä on jopa erittäin piilossa pysyneet ne nimet, jotka ovat ACOn tarinan jatkon mahdollistaneet. Nythän Meriläisen aikana seura on mennyt kokoajan taustoissa eteenpäin, harmi vaan että urheilullinen puoli junnaa paikallaan. Yleisömäärätkim divarissa kertovat, että seura on otettu niin hyvin kuin sen voi tässä kaupungissa toteuttaa. Voisitkin kaivaa Opsin ja OTP:n kulta-aikojen yleisömäärät(Myös divari), jos ne muuta todistavat.

Miigan OPS/Dreeverit projekti on se, jota täällä on katsottu suu pyöreänä ja ihmetellen, eikä koskaan otettu omaksi. Miigan tavoite oli liiga ja se, että liigapaikka kyllä tuo lampaantissit(=yleisö) mukaan.
silmä64

Poissa Poissa


Vastaus #988 : 14.09.2018 klo 18:41:28

Journeymanille sen verran että sitä tässä toivookin että ACO saisi sen aseman mikä sille kuuluu. Mutta niitä katkeroituneita kyllä löytyy katsomon ulkopuolelta. Yksi on nyt tieltä poissa ainakin toistaiseksi ja hyvä niin. Kyllä Oulusta pitää saada joukkue liigaan mahdollisimman pian ja vielä lisää taustalle massia.
HassuHanska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV


Vastaus #989 : 15.09.2018 klo 15:06:43

Mitenkähän keskuskentän nurmikko kestää nämä vesimäärät?
silmä64

Poissa Poissa


Vastaus #990 : 15.09.2018 klo 19:32:24

Hyvin kesti kenttä ja vielä pinnatkin tuli. Kiitos Vihreet ja nyt vaan Hakan ja Ac:n kimppuun henkipäällä. Lopussa kyllä kiitos seuraa jos ei yksikään anna tippaakaan periksi.
Tomppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kpv


Vastaus #991 : 15.09.2018 klo 19:35:24

Sebulla korttitili yhden päässä. Toivottavasti ei ota ainakaan Haka pelissä. Millon se Poutiainen palaa kentälle?
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #992 : 15.09.2018 klo 20:27:28

KPV - EIF la 15.9.2018 - Lehdistötilaisuus

https://youtu.be/7dqdDu2HSN8
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #993 : 15.09.2018 klo 21:32:47

KPV - EIF la 15.9.2018 - Ottelukooste

https://youtu.be/yzC3oxU7wf8
Tsamorano

Poissa Poissa


Vastaus #994 : 16.09.2018 klo 14:44:27

LA 20.10 klo 14 HIFK - KPV

Lähdettäiskö taas tuollasella 500 hengen porukalla junalla kuten viimeksi?

https://youtu.be/1qEO80nJOcs?t=16m20s
« Viimeksi muokattu: 16.09.2018 klo 14:47:37 kirjoittanut Tsamorano »
Mestarin Jerkku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, UEFA 3, "on vain yksi"


Vastaus #995 : 16.09.2018 klo 16:00:31

LA 20.10 klo 14 HIFK - KPV

Lähdettäiskö taas tuollasella 500 hengen porukalla junalla kuten viimeksi?

Mutta entäs jos sataa?
Tsamorano

Poissa Poissa


Vastaus #996 : 16.09.2018 klo 16:05:02

Mutta entäs jos sataa?

Pitää yrittää kinuta rahoja takasin! Meniskö kotivakuutukseen.
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #997 : 16.09.2018 klo 20:00:11

LA 20.10 klo 14 HIFK - KPV

Lähdettäiskö taas tuollasella 500 hengen porukalla junalla kuten viimeksi?

https://youtu.be/1qEO80nJOcs?t=16m20s

Hä? Niin vähän. 1500 pitäis saada matkaan.
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #998 : 18.09.2018 klo 19:50:33

FC Haka - KPV to 20.9.2018 - Otteluennakko

https://youtu.be/U-tIasltZ5A
« Viimeksi muokattu: 18.09.2018 klo 19:52:57 kirjoittanut Jantteri1 »
Hadji

Poissa Poissa


Vastaus #999 : 18.09.2018 klo 21:25:36

Kalliokoski höpötti ennakossa, että EIF-pelissä tullut loukkaantumisia ja poissaoloja saattaisi olla torstaina Tehtiksellä. Ketkähän viime lauantaina sai kolhuja?

 
Sivuja: 1 ... 39 [40] 41 ... 50
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines