FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.07.2020 klo 04:50:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 13
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Kolmonen 2018  (Luettu 128168 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


: 03.12.2017 klo 01:15:09

Availlaanpa uutta topicia uudelle kaudelle Tampereenkin osalta. Sarja on määrä pelata 12 joukkueen voimin ja alta löytyy ne joukkueet, joiden kaiken järjen mukaan pitäisi Tampereen Kolmosta vuosimallia 2018 pelata. Viime kauden päätteeksi nousun vei HJS ja Neloseen lähti vain PJK, kun Kakkosesta ei tippunut kumpikaan tämän piirin seura. Tilalle nousi FJK ja VaKP.

Kahtena edelliskautena nousun on vienyt sarjanousija, ensin TamU ja sitten HJS. Sitä ennen kun pelattiin vielä Satakunnan kanssa yhteistä Kolmosta, niin nousijat tuli pari kautta putkeen sieltä suunnalta. Tilastollisesta näkökulmasta nyt alkaa siis joku uusi parin vuoden aikakausi ykköspaikan suhteen, ehkä nyt sitten kakkosjoukkueet vie pari seuraavaa kautta nimiinsä? Kärkikahinoihin voi tässä vaiheessa vuotta uumoilla Ilves-Kissoja, NoPSia, Ilves/2:ta ja ehkä Härmääkin. Mukavana lisänä tälle kaudelle tulee ohjelmaan Valkeakosken paikallisottelut. Lisäksi tälle kaudelle saadaan uusi maalikuningas, kun entinen lähti sarjaporrasta ylemmäs.

Ja tässä ne oletetut joukkueet ja lyhyet tekstinpätkät. Jos löytyy virheitä, huomauttakaa, niin korjailen. Ja tietenkin kaikki analyysit joukkueista on erittäin suotavia. Valmentajaosiot on viime vuoden tapaan osa kysymysmerkillä, kun ei ole löytynyt tietoa siitä jatkaako kyseinen henkilö joukkueen peräsimessä. Lisäksi nämä joukkueiden some-tilit lisäilen tässä jossain vaiheessa paremmalla ajalla.

FJK
Perustettu: 1997
Viime kauden sijoitus: 1/11 (Nelonen)
Vastuuvalmentaja: Miika Murtolahti
Kotisivut: https://fjk.fi/joukkueet/edustus.html

Forssassa on tehty viime vuodet hyvää työtä jalkapallon saralla ja sen seurauksena FJK on noussut sarjaportaita ylöspäin hyvällä vauhdilla. Viime kaudella Nelosessa joukkue teki ylivoimaisesti eniten maaleja (85) ja myös päästi vähiten (19). Ihan vastaavanlaista dominointia FJK:lta ei Nelosessa nähty mitä HJS:lta muutama vuosi takaperin, mutta silti ykköspaikka on täysin ansaittu. FJK:n runko on nuori ja paikallisuusaste kova, joka on aina hienoa. Käsittääkseni muutamia aika pahoja menetyksiä forssalaisille on tulevaksi kaudeksi tulossa, joka ei ainakaan helpota tekemistä sarjaporrasta ylempänä. Nousijalle sarjapaikka on yleensä se hyvä tavoite, mutta uskon, että FJK voi asioiden lähtiessä rullaamaan löytää itsensä keskikastistakin.

Härmä
Perustettu: 1967
Viime kauden sijoitus: 5/12 (11-5-6 50:36 38p)
Vastuuvalmentaja: Matti Hiukka
Kotisivut: http://www.hmlharma.fi

Uudella valmentajalla viime kauteen lähtenyt Härmä jäi nuolemaan näppejään, kun tavoiteltu nousu kariutui jo hyvissä ajoin umpisurkeaan alkukauteen. Joukkueen peliä vaivasi ailahtelevaisuus ja etenkin otteluiden loput oli Härmälle murheellisia, sillä joukkue menetti eniten pisteitä lisäajalla päästetyillä maaleilla. Aika nuorihan tämä Härmänkin porukka on, mutta nyt taas yhden vuoden kokeneempi, jonka lisäksi valmentaja Hiukka jatkaa peräsimessä, joten tavoitteetkin on jälleen siellä ykköspaikalla, jonka seura paikallislehdessä jo muutamia kuukausia takaperin ilmoitti.


Ilves-Kissat
Perustettu: 1932
Viime kauden sijoitus: 2/12 (16-1-5 78:31 49p)
Vastuuvalmentaja: Jarno Soininen(?)
Kotisivut: http://ilves-kissat.fi/

Kissojen kohtalo oli sama kuin kaudella 2016 eli kakkospaikka, joka on joukkueelle luonnollisesti valtava pettymys. I-Kissat ei ole peitellyt julkisesti halua nousta takaisin Kakkoseen, mutta jälleen kerran sarjanousija veti pidemmän korren ja jätti Kissat nuolemaan tassujaan. Tulevalle kaudelle joukkue on kokenut jo kaksi isoa menetystä, kun maalikone Berat Grabovci sekä toppari Ville Puustinen lähtivät Kakkoseen TamUn riveihin. Vieläkö Kissoilla riittää panostus tapella noususta, sen näyttää tuleva, mutta ainakin Grabovcin mukanaan viemät maalimäärät on niin valtavat, että kova työnsarka Kissoilla on saada hyökkäyspää yhtä vahvaksi mitä viime kaudet.

Ilves/2
Perustettu: 1931
Viime kauden sijoitus: 3/12 (12-6-4 62:38 42p)
Vastuuvalmentaja: Topi Priha(?)
Kotisivut: https://www.ilvesjalkapallo.fi/joukkue7843

Viime kaudella Ilves/2 pelasi kenties sarjan kauneinta jalkapalloa. Nuoret pojat liikuttivat palloa ja jalkoja sellaisella vauhdilla, että katsomossakin välillä hengästytti. Vaatimustaso kentällä on kova ja siitä piti huolen valmentaja Priha, joka teki kyllä erinomaista työtä joukkueen kanssa. Väläyksiä nuorten keltapaitojen potentiaalista tuli jo kaudella 2016, mutta viime kaudella touhu otti ison askeleen eteenpäin. Ensi kaudelle jos löytyy vielä se viimeinen silaus tasaisuuteen, joka paikoin vielä kuluneella kaudella puuttui, niin Ilves/2 on vahva voittajasuosikki.

JanPa
Perustettu: 1964
Viime kauden sijoitus: 11/12 (4-2-16 23:75 14p)
Vastuuvalmentaja: Jarkko Lehtonen
Kotisivut: http://janakkalanpallo.sporttisaitti.com/joukkueet/miehet/

JanPan avauskausi pitkän tauon jälkeen Kolmosessa oli pitkä ja raskas. Liian heikon talvikauden myötä sarja-avauksesta muodostui painajainen, kun Ilves/2 kurmuutti JanPaa peräti 11-1 ja ennusmerkit hyvinkin pitkälle kaudelle alkoi realisoitumaan. Sen jälkeen pistetili karttui muutamilla pisteillä, jonka jälkeen taas kesällä mentiin pitkä pätkä tappioputkessa. Lopulta sarjapaikka varmistui päätöskierroksella, jolloin JanPa otti kauden neljännen voittonsa samalla kun PJK hävisi oman ottelunsa. Tulevalle kaudelle JanPa tulee varmasti huomattavasti valmiimpana, sillä joukkue on aloittanut jo treenaamisenkin uuden vastuuvalmentajan johdolla. Uskallan jo nyt sanoa varmaksi, että ensi kaudella JanPa on huomattavasti parempi mitä kuluneella kaudella.

Loiske
Perustettu: 1947
Viime kauden sijoitus: 8/12 (7-4-11 34:42 25p)
Vastuuvalmentaja: Jani Kangasmaa(?)
Kotisivut: http://loiske.sporttisaitti.com/aikuiset/edustusjoukkue/

Loiske tuntuu olevan melkoinen mielialajoukkue. Välillä kaatuu isoja päänahkoja, mutta sitten taas sakataan näitä ennakkoon heikompia vastaan. Kuluneen kauden sijoitus oli aikalailla oikeutettu Loiskeelle ja mikäli samalla nipulla jatkavat tulevallekin kaudelle, niin sijoitus tulee olemaan samaa luokkaa.

NoPS
Perustettu: 1968
Viime kauden sijoitus: 6/12 (10-6-6 38:27 36p)
Vastuuvalmentaja: Vesa Moilanen(?)
Kotisivut: http://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/

NoPS aloitti kautensa vahvasti, mutta loppua kohden taisi se suurin motivaatio kadota ja tuloksetkin oli sen mukaisia. Nokialaiset on suhteellisen vittumainen porukka, joka pelaa fyysisesti ja suut käy paljon. Kolikon kääntöpuoli on tosin se, että silloin kun peli ei kulje, niin se kääntyy itseään vastaan, kuten viime kaudellakin muutamissa otteluissa nähtiin. Hyvä joukkue NoPS silti on, siitä ei pääse yli eikä ympäri, ja ihan varmasti tulevat tällä kaudella tappelemaan kärkipään sijoista, ellei nyt joku mystinen pelaajakato iske kylään.

PS-44
Perustettu: 1944
Viime kauden sijoitus: 4/12 (13-2-7 39:28 41p)
Vastuuvalmentaja: Pasi Mäkinen(?)
Kotisivut: https://www.ps-44.fi/

Sepot pelasi kaikkinensa hyvän kauden ja lopullinen sijoitus oli hienosti neljäs. PS-44 on erittäin riippuvainen Hakan junioreista, sillä omia lisenssipelaajia ei seuralla ole kuin avauskentällinen + muutama vaihtopelaaja. Kautta 2018 on hyvin vaikea vielä tässä vaiheessa Seppojen osalta arvioida sen enempää, kun muuttuvia palasia on vielä niin paljon. Se on kuitenkin varmaa, että jos syystä tai toisesta yhteistyö Hakan kanssa ei jatku, niin Sepot on suuressa liemessä.

TKT
Perustettu: 1920
Viime kauden sijoitus: 10/12 (5-4-13 34:67 19p)
Vastuuvalmentaja: Pasi Sinisalo(?) / Antti Salonen(?)
Kotisivut: https://www.tampereenkisatoverit.fi/lajit/jalkapallo/joukkueet/edustusjoukkue-miehet/

TKT:n kausi oli samanlainen mitä viime vuodet eli taistelua putoamista vastaan. Tällä kertaa säilyminen varmistui jo ”hyvissä ajoin” ja viimeiset ottelut TKT pääsi pelailemaan paineettomasti. Edelleen työnsarkaa on kuitenkin paljon mikäli tällä kaudella TKT haluaa olla jossain muualla kuin putoamistaistossa. Treenaamisen joukkue näyttää aloittavan tammikuussa.

TP-T
Perustettu: 1947
Viime kauden sijoitus: 7/12 (8-3-11 38:45 27p)
Vastuuvalmentaja: Harri Sola(?)
Kotisivut: http://www.tampereenpelitoverit.net/

TP-T:n kaudesta muodostui aika pliisu ja omasta mielestä parempaan olisi pitänyt pystyä. Paikoin joukkuetta taisi vaivata tosin jonkinasteinen pelaajakato, mutta kyllä joukkue silti perustasoltaan pitäisi olla parempi. TP-T:n tavaramerkki tosin on viime kaudet ollut ailahtelevaisuus, mutta silti yllätti, että joukkue hävisi puolet kauden peleistään. Takapakkia tuli kaudesta 2016 ja tulevalle kaudelle suunta täytyy saada kääntymään.

TPV/2
Perustettu: 1930
Viime kauden sijoitus: 9/12 (6-3-13 46:63 21p)
Vastuuvalmentaja: Mourad Seddikis
Kotisivut: http://www.tpv.fi/index.php/miehet/kakkosjoukkue

Sarjanousija hoiteli lopulta sarjapaikkansa hyvissä ajoin edustuksen suosiollisella tuella. Järin montaa pistettä joukkue ei ”omilla” kerännyt, mutta nyt sielläkin suunnalla nuoriso-osasto on hieman kokeneempi. Jotenkin sellanen tunne, että kausi 2018 tulee TPV/2:n osalta olemaan samanlainen mitä 2017. Jos vertaa siihen toiseen tamperelaiseen kakkosjoukkueeseen, niin TPV/2:n kohdalla ei kyllä oikein signaaleja ole ollut siitä, että homma olisi menossa eteenpäin.

VaKP
Perustettu: 1929
Viime kauden sijoitus: 2/11 (Nelonen)
Vastuuvalmentaja: Antti Kyttälä(?)
Kotisivut: http://pallo.vakp.fi/

VaKPin kohdalla täytyy nostaa kädet pystyyn, sillä itsellä ei oikein ole minkäänlaista tietoa joukkueesta. Muutamia pelaajia kyllä tiedän, mutta noin kokonaisuutena täysi arvoitus itselleni, joten jätetään analysoinnit jollekin asiantuntevammalle kaverille.
« Viimeksi muokattu: 18.04.2018 klo 10:54:08 kirjoittanut Bamsenaattori »
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 03.12.2017 klo 01:15:43

Varataan tästä osio viime kauden tapaan otteluille jne
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 03.12.2017 klo 01:16:31

Ja otetaan tästä ny vielä varuiks toinenkin varaus mahdollisille tilastopläjäyksille tai muulle vastaavalle
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 03.12.2017 klo 02:23:43

Sarjatasot vaihtuvat sellaisella vauhdilla, että ei tässä meinaa perässä pysyä. FJK pelasi Kolmosessa edellisen kerran vuonna 2010, mutta nyt Vorssan ylpeys palaa päättyvän juhlavuotensa kunniaksi takaisin piirin ylimmälle sarjatasolle. Samalla voidaan todeta, että tapahtumarikkaiden vuosien aikana FJK on kyennyt suvantovaiheen jälkeen rakentamaan jälleen vakaan pohjan urheilulliselle toiminnalleen. Kaudella 2015 päävastuun ottanut Miika Murtolahti on onnistunut keräämään ympärilleen joukon sitoutuneita nuoria pelaajia, jotka ovat ottaneet paikkansa edustusjoukkueen vastuunkantajina muutamien kokeneiden pelaajien rinnalla.

Tulevan kauden joukkueesta tiedotetaan vielä erikseen joulukuun aikana, mutta tällä hetkellä palikat näyttävät olevan varsin mukavasti kohdillaan.

Tässä nuo FJK:n sosiaalisen median kanavat avausviestiin:

Facebook: https://www.facebook.com/FJK-143204032411168/
Twitter: https://twitter.com/FJK_ry
Instagram: https://www.instagram.com/forssanjalkapalloklubi/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLFfHSG_TlE0i3We3q3lmyQ
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #4 : 03.12.2017 klo 11:37:49

Ilves 2 ja A-nuoret. Topi Priha jatkaa valmentajana edelleen.
Se on sanottava, että Ilves 2 peleistä ei kerrota Ilveksen sivuilla. Mikä itseäni harmittaa, mutta ymmärrän toisaalta, että se on resurssikysymys.
Ilves 2 on arvoitus vielä itsellekin. Mutta se on sanottava, että Ilveksen juniorityö on parantunut tässä vuosien kuluessa ja varmasti joukkue nytkin kolkuttelee kolmosen kärkisijoja.
Hevonkorpi on pari kertaakin lähiaikoina todennut, että olisi hyvä jos Ilves 2 pelaisi kakkosessa. Mutta mitään konkreettista en ole kuullut. Se tarkoittaisi kuitenkin käytännössä, että siellä silloin pelaisi muutama kova pelimies A-junnujen mukana. Ja olisi siinä tapauksessa aika todennäköinen nousija.

Ilves-Kissat. Ilman muuta nämä kahden pelaajan lähtö TamU:un heikentää joukkuetta. Mutta toisaalta Tampereen seudulla pelaajia löytyy, joten varmaan saa kokoon ihan kilpailukykyisen joukkueen. Varmaan kärkijoukkueita.

TP-T. Viime kausi oli selkeä pettymys. Mutta kuten Ilves-Kissojen kohdalla totesin niin pelaajia Tampereen seudulta löytyy ja eiköhän vähintään keskikastissa ole ensi kaudellakin.

TPV 2. Edustuksesta löytyy sen verran apuja, että sarjapaikka säilyy ensi kaudellakin.

PS-44. Käytännössä on Hakan farmijoukkue. Hakan tilanne näyttää tällä hetkellä sekavalta, kun esim. Multanen ja Tomas eivät saaneet jatkosopimusta. Tämä tuntuu käsittämättömältä ja vetää ihan sanattomaksi. Joko Okalla ja Kekellä on hyvä plani tai taloustilanne on kerrottua heikompi. Tämä voi siis heijastua myös PS-44:n pelaajatilanteeseen, jolloin PS-44 olisi totuttua heikompi ensi kaudella.

Härmä. Jos joukkue säilyy suurin piirtein samana kuin kaudella 2017 niin sarjan kärkijoukkueita. Sillä voi olla vaikutusta, jos joku/jotkut siirtyvät HJS:aan.

FJK. Todennäköisesti nyt ainakin keskikastissa. Mielenkiintoinen joukkue ja olen nyt yrittänyt perehtyä siihen.
Muista joukkueista ei nyt ole lisättävää Bamsenaattorin mainion alustuksen jälkeen. VaKP on minullekin tuntematon tapaus, mutta toki nimi on tuttu.
Toivottavasti tämä topic ei jää pelkästään meidän kolmen keskustelukerhoksi vaan joitakin muitakin löytyisi kommentoimaan ja spekuloimaan.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 03.12.2017 klo 19:01:02

Vorssan paikallisaviisissa oli lauantaina juttu FJK:n uuteen kauteen valmistautumisesta. Korjasin tekstiä kopioidessa yhden asiavirheen ja pari räikeintä kielioppivirhettä.

Uutinen
FJK aloittaa pian harjoitusottelut
Yli 20 pelaajan rinkiin haetaan vielä muutamia vahvistuksia.

Kahdessa vuodessa Vitosesta Kolmoseen noussut Forssan Jalkapalloklubi valmistautuu uuteen sarjaan aloittamalla harjoituspelit jo puolentoista viikon kuluttua. FJK kohtaa ensimmäisessä harjoituspelissään Pullerin keinonurmella tulevan sarjavastustajansa, hämeenlinnalaisen Härmän joulukuun 12. päivänä.

FJK:lla on nyt koossa runsaan 20 pelaajan rinki, joka on muutama peluri pois lukien sama, jolla joukkue voitti viime kaudella Tampereen piirin Nelosen lohkon. Ringistä puuttuu vain kolme viime kauden peluria, mutta he olivatkin joukkueen runkopelaajia. Keskikentän työmyyrän Jarno Kemppaisen lisäksi hyökkääjä Ivo Dankov lopetti ja maalikunkku Jere Rauhansalo lähtee tammikuussa pidemmäksi ajaksi Australiaan. Rauhansalo voitti Nelosen maalintekijätilaston ylivoimaisesti lauottuaan 31 maalia. Dankov sijoittui tilaston kakkoseksi 15 maalilla.

 - Kaksikko teki FJK:lle vuosien aikana 450 maalia, joten heidän korvaaminen on vaikeaa. Olemme kartoittaneet muutamia uusia pelaajia ja ainakin yksi on tulossa näytille ensimmäiseen harjoituspeliin, kertoo FJK:ssa sekä pelaajan että joukkueenjohtajan roolissa häärinyt Janne Eerikäinen.

 - Rinkiin pitäisi saada vielä kolme tai neljä pelaajaa, jotta kokonaismäärä nousisi lähemmäs kolmeakymmentä. Kauden aikana tulee kaikenlaisia poissaoloja niin, että isoa ryhmää tarvitaan.

FJK ei ideologiansa mukaisesti lähde varsinaisesti värväämään pelaajia muualta, mutta Eerikäisen mukaan etenkin Hämeenlinnan suunnalla olisi muutamia FJK:n kasvattejakin.
 
 - Kokoonpanomme on varmaan tammikuussa jo aika selvä, Eerikäinen arvioi.

FJK on harjoitellut jo muutaman viikon, tähän asti Kuhalan keinonurmella ja ensi viikosta Eerikkilässä.

FJK pelaa Kolmosen Tampereen piirin lohkossa, joka koostuu nimensä mukaisesti pääasiassa tamperelaisjoukkueista. Niitä ovat Ilveksen ja TPV:n kakkosjoukkueet sekä Peli-Toverit ja Kisatoverit ja Ilves-Kissat. Muut joukkueet ovat Hämeenlinnan Härmä, Janakkalan Pallo, Sääksjärven Loiske, Nokian Palloseura ja valkeakoskelaiset PS-44 sekä VaKP, joka on FJK:n tavoin nousija.

Eerikäinen pystyy jo nyt määrittelemään FJK:n ensi kauden tavoitteen.

 - Tavoittelemme kärkipäähän, mutta mitään nousupaineita ei tietenkään ole. Toisaalta emme aio myöskään jäädä tappelemaan putoamista vastaan.

 -FL
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 07.12.2017 klo 17:38:02

Ensimmäinen harjoituspeli on sovittu jo ensi viikolle.

Ti 12.12. klo 19.15 Härmä - FJK, Pullerin tekonurmi
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #7 : 08.12.2017 klo 00:27:36

Käsittääkseni myös Joni Lehtonen jatkaa Ilves/2 valmennuksessa ainakin osittain vaikka onkin jatkossa myös seuran talenttivalmentaja.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 08.12.2017 klo 21:01:59

Hakan yhteistyö Pallo-Seppojen kanssa ilmeisesti myös on tullut tiensä päähän, jos huhupuheet pitää paikkansa.

Hakan topicista bongattua. Mikäli pitää paikkansa, niin Sepoilla tekee kyllä tiukkaa lähteä kauteen. Jostain pitäs haalia pelaajia joku kymmenkunta...
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #9 : 08.12.2017 klo 21:43:59

Hakan topicista bongattua. Mikäli pitää paikkansa, niin Sepoilla tekee kyllä tiukkaa lähteä kauteen. Jostain pitäs haalia pelaajia joku kymmenkunta...
samaa sarjaa kun pelaa 2 koskilaista joukkuetta niin mielenkiinnolla seurataan mistä pelaajat löytyy molempiin.
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #10 : 08.12.2017 klo 21:46:08

Jatkoksi vielä Hakan sivuilta
ei mikään ihme. Junnut tuottaa joka vuosi vähemmän pelaajia, ja edariin nousseet olleet pääosin naapurikunnista.
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #11 : 08.12.2017 klo 21:54:54

Vähän näyttää siltä, että Ilves 2:een panostetaan tänä vuonna entistä enemmän. Nimittäin Ilveksen sivulla annetaan ymmärtää, että ensi kaudella joukkue muodostuu 1996-1999 syntyneistä pelaajista sekä muutamista vanhemmista pelaajista. Vuonna 2018 A-pojathan ovat vuosina 1998-1999 syntyneitä sekä vielä kaksi yli-ikäistä vuonna 1997 syntynyttä käy. Kaudella 2017 Ilves 2 koostui pääasiassa A-pojista ja joskus joku edustuksen pelaajakin kävi pelaamassa sekä joitakin B-poikia. Ja tässä tarkoitan kentällä pääasiassa käyneitä pelaajia. Toki kaikkiaan kentällä kävi joku 40 pelaajaa.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #12 : 08.12.2017 klo 22:21:31

Lyön vasemman kiveksen pantiksi, että Sepot pelaa kolmosta ensi kaudella. Yhteistyön loppuminen Hakan kanssa ei välttämättä tarkoittaisi Seppojen kannalta mitään huonoa, vaan jopa päinvastoin.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 09.12.2017 klo 10:26:54

Lyön vasemman kiveksen pantiksi, että Sepot pelaa kolmosta ensi kaudella. Yhteistyön loppuminen Hakan kanssa ei välttämättä tarkoittaisi Seppojen kannalta mitään huonoa, vaan jopa päinvastoin.

Minä en kiveksiä viitsi peliin lyödä, mutta toivon todella että Sepot haalii riittävästi pelaajia omaan rinkiin, jos yhteistyö Hakan kanssa päättyy. Varmuutta kun asioista ei ole, niin spekulaatioiden tasolla mennään.

Näissä farmisopimuksissa tosiaan on aina kaksi puolta. Viime vuodet Sepoilla ei ole ollut väkeä riittävästi omasta takaa, joten yhteistyö on ollut äärimmäisen tärkeää. Toisaalta kun siellä on voitu laskea nuorten Haka-apujen varaan jo pidemmän aikaa, niin suurta tarvetta omille pelaajille ei välttämättä niin ole ollutkaan. Nyt jos edessä on pelaajien haaliminen, niin se ei koskaan sieltä helpoimmasta päästä oleva operaatio ole ja vaatii taustoilta paljon. Siinä on suurin uhkakuva tällä hetkellä.

Ei välttämättä ole tämän topicin asia, mutta jos Haka ei Seppojen kanssa yhteistyötä jatka, niin kenenköhän kanssa farmitouhut jatkuu? Keke kuitenkin tykkää aktiivisesti lähettää pelaajiaan hakemaan sitä pelituntumaa/aikaa, mikä on ihan fiksua. Näin tapahtui jo Ilveksen aikoina, enkä usko että Keke siihen yhtäkkiä muutosta haluaa. Se on eri asia palveleeko Kolmosen pelit sitten pelaajia.
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #14 : 09.12.2017 klo 14:18:36

Katselin Palloliiton sivuilta A-junnujen SM-karsintoja 2018, jotka alkavat tammikuussa 2018. Huomasin siinä, että SM-karsinnoissa oli pelkkä FC Haka Jumiorit. Onko yhteistyö Härmän ja Hakan välillä siis päättynyt junnuissa? En ole varma siitä, että onko pelaajalista ihan ajan tasalla, kun siinä näkyy olevan Härmän junnujakin. Pelaajat näyttää olevan pääosin viime kauden A ja B -junnuja.
Linkki
https://www.palloliitto.fi/joukkue/106664

Mielenkiintoinen aihe tuo laina, farmisopimus tai 2-joukkue.
Ilveksellä oli lainassa viime kaudella Haukioja joitakin pelejä MuSa:ssa, mutta harjoitteli silti Ilveksen kanssa. Hyvä Ilveksen kannalta, kun Haukioja sai kakkosessa kovempia pelejä kuin kolmosessa. Mutta huono MuSa:n kannalta, kun Haukioja oli vain jokusen pelin käytettävissä.
Yhteistyösopimus "farmisopimus" on Ilveksellä TPV:n kanssa junnujen osalta. Ja Ilveksen Verneri Hiilloskorpi pelasikin koko kauden TPV:ssä. Ideana on se, että jokainen junnu voisi pelata omalla tasollaan puolin ja toisin. TPV:n kannattajien pelkona näyttää olevan se, että yhteistyösopimuksen myötä TPV:stä tulisi Ilveksen kasvattajaseura. Sellaisen joukkue voisi olla parempi, joka on profiloitunut kasvattajaseuraksi ja näkee kakkosen olevan se taso, mihin taloudelliset resurssit riittävät.
2-joukkue on parempi siinä mielessä, että esim. Ilves voisi siirrellä pelaajia aivan omien halujensa mukaan. Mutta se vaatii jonkin verran panostusta seuralta. Kakkosessa nyt ei välttämättä pelkillä A-junnuilla säily, jos sattuu olemaan vähän heikompia ikäluokkia. Vaatii siis muutaman kokeneen pelaajan vielä kokoonpanoon.

Jonkinlainen pelaajapolku kuitenkin olisi hyvä olla junnuilla, että ei jää tyhjän päälle, kun junnuaika on ohi.
« Viimeksi muokattu: 09.12.2017 klo 14:22:53 kirjoittanut Arph »
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #15 : 10.12.2017 klo 21:19:36

Vähän näyttää siltä, että Ilves 2:een panostetaan tänä vuonna entistä enemmän. Nimittäin Ilveksen sivulla annetaan ymmärtää, että ensi kaudella joukkue muodostuu 1996-1999 syntyneistä pelaajista sekä muutamista vanhemmista pelaajista. Vuonna 2018 A-pojathan ovat vuosina 1998-1999 syntyneitä sekä vielä kaksi yli-ikäistä vuonna 1997 syntynyttä käy. Kaudella 2017 Ilves 2 koostui pääasiassa A-pojista ja joskus joku edustuksen pelaajakin kävi pelaamassa sekä joitakin B-poikia. Ja tässä tarkoitan kentällä pääasiassa käyneitä pelaajia. Toki kaikkiaan kentällä kävi joku 40 pelaajaa.

Edelleen, A-junnuissa pelaa 2000-1998 syntyneet ja samoilla sälleillä pelataan varmaan sit Kolmosta. Toki Kolmosessa saattaa mukana olla noita 97-syntyneitäkin vielä ja jopa vanhempia "yli-ikäisiä".

Ja Haukioja oli lainalla Jazzissa, ei Musassa.
Jondalaer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV


Vastaus #16 : 10.12.2017 klo 21:32:01

Yhteistyösopimus "farmisopimus" on Ilveksellä TPV:n kanssa junnujen osalta.
Sori OT. Olen siinä käsityksessä, että tuo sopimus koski vain mennyttä kautta. Sopimuksen jatkamisesta/jatkamattomuudesta en ole kuullut huhuja.
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #17 : 10.12.2017 klo 23:27:48

Sori OT. Olen siinä käsityksessä, että tuo sopimus koski vain mennyttä kautta. Sopimuksen jatkamisesta/jatkamattomuudesta en ole kuullut huhuja.
Ymmärsin uuden puheenjohtajanne haastattelusta videolla, että jatkuisi. Mutta voin olla väärässä.

Edelliseen viestiin liittyen minulla meni näemmä porilaisjoukkueet sekaisin. Jazzissa tosiaan Haukioja oli. A-junnujen ikäluokkakin on tuo 1998-2000, jossa vähän sekoilin.
sisuköpi

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 12.12.2017 klo 23:54:04

Itse uskon, että Ilves 2 on vahva nousija suosikki. 1999 ja 2000 syntyneet ovat tehneet niin vahvaa jälkeä viimeiset pari vuotta Junnu-SM sarjoissa. Joukossa on myös suuri osa erittäin fyysisiä ja isokokoisia pelaajia.

Ilveksen liigaringissäkin on aika paljon nuorehkoja pelaajia, joita peluutettaneen kakkosjoukkueessa, kunhan Afrikan arpapaketti saadaan kesäksi paikalle.
AB2015

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS-44 ja Haka, tässä järjestyksessä


Vastaus #19 : 19.12.2017 klo 15:13:19

Sen verran alasarjoja pelanneena ja muutenkin seuranneena, voin kyllä sanoa Seppojen olevan lirissä ilman yhteistyöseuraa. Historia on näyttänyt, että tarvitaan varovaisestikin arvioiden ainakin 25 ukkoa rosteriin, jos meinataan kahlata omin voimin koko sarja. Kummasti se sitoutuminen vaan karisee, kun kesä koittaa ja terassikelit alkaa.
fergusonni

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 19.12.2017 klo 19:11:56

Sen verran pikkulinnut ovat viserrelleet, että Ilves-Kissat jatkaa edelleen Kolmosessa, vaikka toki muutama avainpelaaja vaihtoikin paidan väriä.

Harjoitukset alkavat tammikuun 9 päivänä  ja valmentajana jatkaa edelleen Kari Sainio. Uusia pelaajia otetaan mieluusti harjoitusvahvuuteen. Mikäli veri vetää Ilves-Kissoihin, kannattaa soitella em. valmentajalle numeroon 0400 280 278.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #21 : 20.12.2017 klo 18:35:01

Sen verran alasarjoja pelanneena ja muutenkin seuranneena, voin kyllä sanoa Seppojen olevan lirissä ilman yhteistyöseuraa. Historia on näyttänyt, että tarvitaan varovaisestikin arvioiden ainakin 25 ukkoa rosteriin, jos meinataan kahlata omin voimin koko sarja. Kummasti se sitoutuminen vaan karisee, kun kesä koittaa ja terassikelit alkaa.
Pikkulinnut laulelivat, että yhteistyöseurakin saattaisi löytyä.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 21.12.2017 klo 18:30:35

FJK:n runko kasassa:
https://fjk.fi/ajankohtaisia/items/edustusjoukkueen-runko-kasassa.html

Mainittujen tuttujen nimien lisäksi muutamia uusia pelaajia liittyy vielä ryhmään. Tällä hetkellä tilanne näyttää varsin hyvältä eli jalkeille saadaan varmasti iskukykyinen ryhmä.

Tuon parin viikon takaisen Härmä-pelin peruuntuminen lumisateen takia oli tietysti harmillista, sillä FJK olisi saanut Hämeenlinnaan heti 22 pelaajaa mukaan ja joukossa oli myös muutama testipelaaja. Tammi-helmikuun harjoituspeleistä kerrottaneen myöhemmin.
fergusonni

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 03.01.2018 klo 18:14:34

Ilves-Kissojen edustusjoukkueen harjoitukset alkavat tiistaina tammikuun 9 päivänä 2018 klo 21.00 Pirkkahallissa. Valmentajana jatkaa edelleen Kari Sainio. Uudet pelaajat tervetulleita näyttäytymään. Seuraavat harjoitukset torstaina 11.1 klo 21.00 niin ikään Pirkkahallissa. Tervetuloa mukaan.
Toon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pellavatehtaan Tempaus, ei mikään vitun TKT


Vastaus #24 : 06.01.2018 klo 12:54:11

Myös Tampereen kuninkaalliset Kisatoverit (TKT) aloittaa harjoituskautensa ensi viikolla, kun harjoitukset pyörähtävät rytinällä käyntiin Pirkkahallissa ja Kaupin ulkokentällä.

Joukkueen luotseina jatkavat Pasi Sinisalo ja Antti Salonen. Joukkueen runko on säilynyt hyvin viime vuosina, mutta uusia pelimiehiä katsastetaan enemmän kuin mielellään.

Mikäli pelikokemusta ja halua aktiiviseen harjoitteluun löytyy, tule ihmeessä try-outille! Ota yhteyttä jojoon (Joonas Mäenpää - 040 8429822, joonas.maenpaa(at)outlook.com).

www.tampereenkisatoverit.fi/lajit/jalkapallo/joukkueet/edustusjoukkue-miehet/

 
Sivuja: [1] 2 ... 13
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines