FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.01.2019 klo 05:01:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 13
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Kolmonen 2018  (Luettu 124699 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
xxpotkupallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: potkupallojoukkueet


Vastaus #100 : 10.04.2018 klo 21:25:22

Arvotaan oma veikkaus, vaikka sarjassa on puolet joukkueista joiden talvehtisesta ei ole mitään tietoa.
Kolme kovaa ja keskiryhmä 5-6 ja kaksi alapäässä.  Ilves-Kissat laitetaan yllättäen keskiryhmän pohjalle.

1. Pallo-Sepot
2. Ilves2
2. NOPS
4. TKT
5. FJK
6. TPT
7. Loiske
8. Ilves-Kissat
9. TPV2
10. Vakp
11. Janpa
fc coach

Poissa Poissa


Vastaus #101 : 11.04.2018 klo 10:12:15

Muutaman harkkapelin nähneenä muotoutui lopputaulukko tällaiseksi
1. Pallo-Sepot
2. Ilves 2
3. TPV 2
4. Janpa
5. Nops
6. Ilves-Kissat
7. TKT
8. TPT
9. Loiske
10. FJK
11. Vakp
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #102 : 17.04.2018 klo 13:19:34

HJS ja JanPa farmisopimukseen.

HJS:n uutinen: https://hjs.fi/hjs-ja-janakkalan-pallo-farmisopimukseen/
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 17.04.2018 klo 19:15:17

Uusi sarjakausi potkaistaan käyntiin jo huomenna kahden ottelun voimin. Tässä avauskierros kokonaisuudessaan:

Ke 18.4. klo 19.30 TPV/2 - JanPa, Kaukajärvi
Ke 18.4. klo 19.30 PS-44 - TKT, Sahara
Pe 20.4. klo 19.00 FJK - TP-T, Kuhala
Pe 20.4. klo 19.00 Loiske - VaKP, Sääksjärvi
La 21.4. klo 11.30 Ilves-Kissat - NoPS, Kauppi
Iem

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 17.04.2018 klo 21:19:38

JanPan tilanne näyttikin hetken jo hyvältä.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 17.04.2018 klo 23:30:57

Harmittavasti on jäänyt spämmäily tänne pidemmäksi aikaa, kun vanha luottokone päätti, että meillä ei enää yhteistä taivalta ole. Kännykällä ei ole jaksanut kirjotella sen kummempia, mutta nyt oli pakko kauden avauksen kunniaks lainata yhdeksi illaks läppäri ennen kun saa tulevan oman käsiin. Sarja kun tosiaan käynnistyy jo huomenna, niin pakkohan näitä otteluita on spekuloidoida. Samalla pientä osviittaa siitä, että mitenkä joukkueet tulee omasta mielestä sarjassa pärjäämään.

Ke 18.4. TPV/2 - JanPa
Vastakkain kaksi jengiä, jotka enemmän tai vähemmän tappeli viime kaudella putoamista vastaan. TPV/2:n pelaajalista ei liiemmilti muuttunut ole ja siellä ydinrungolla mikä tällä joukkueella on, niin ei vielä välttämättä pitkälle pötkitä. Kysymys kuuluukin, että tuleeko edustuksesta apuja avaukseen ja kuinka paljon (ja ylipäätään koko kauden osalta), nyt kun TPV:n avaus Kakkosessa siirtyi vielä entisestään. JanPalla on vastuuvalmentajan titteli vaihtunut ja pelaajistossa ollut pieniä muutoksia, kun osa viime kauden porukasta ei jatka ja Härmän raunioilta on tullut uusia pelureita neljä höystettynä yhdellä ex-HJS:n kaverilla (lähde JanPan facebook). Ottelu pelataan Kaukajärven tekonurmella, joka ei koolla ole pilattu ja kun kyseessä on kauden avaus ja kotijoukkueen rosteri on arvoitus, niin tätä ottelua on aika vaikea lähteä ennakoimaan. Vedonlyöjille suosittelen suurinta kerrointa mitä kohteeseen löytyy. Noin kokonaiskuvassa kauden päätteksi uskon, että JanPa on korkealla mitä TPV/2. Riittääkö se säilymiseen? Uskosin, että kyllä.

Ke 18.4. PS-44 - TKT
Viime vuosina Hakan farmijoukkueena tunnettu PS-44 on luonut tälle kaudelle omaa identiteettiä ja haalinut kasaan kovan porukan. Seppoihin on tullut etenkin Kolmosen tasolle erittäin kovia pelimiehiä, jotka ei omien sanojensa mukaan kuitenkaan ole tullut vielä jäähdyttelemään. Parhaimmillaan Sepot tulee pelaamaan todennäköisesti aika hyvää futista, mutta tuleeko sarjan avaus miltei täysin uudistuneelle joukkueelle liian nopeesti? Se tosin on sanottava, että avausvastus ei sieltä sarjan kärkipäästä ole. TKT on viime vuodet ollut putoamistaistossa ja pikaisella vilkaisulla puhtaasti rosteria katsomalla, siihen ei tänäkään vuonna taida muutosta olla tulossa. Avausottelussa TKT:lla on toki kaikki saumat yllättää, mutta kokonaisuudessaan Sepot on kyllä niin paljon vahvempi joukkue, että mikä tahansa muu kuin kotivoitto olis tähän ylläri.

Pe 20.4. FJK - TP-T
Sarjanousija FJK on pitänyt pöhinää sosiaalisen median puolella ja valmistanut siinä ohella tunnollisesti. Sitä on vaikea mennä sanomaan, onko FJK vahvistunut vai heikentynyt viime kaudesta. Tilastollisesta näkökulmasta maalintekovoimasta uupuu aika iso pala, mutta toisaalta tällä kaudella FJK ei lähde dominoimaan pelejä pelillisesti ja mättämään maaleja, vaan nyt FJK on myös jo sellaisessa sarjassa, että sielä joutuu tekemään töitä. Kaikkinensa vorssassa pitäisi puitteet kuitenkin olla kunnossa siihen, että tällä kaudella säilyminen on ihan realistinen mahdollisuus. Avausotteluun FJK saa ehkä parhaimman mahdollisen vastustajan, tai no, jos kolikon kääntöpuolta miettii, niin ehkä kaikkein pahimman. TP-T on viime vuosina ollut täysin arvaamaton joukkue, joka pystyy parhaimmillaan voittamaan kenet tahansa, mutta vastapainoksi myös hävitä kenelle tahansa. Ailahtelevaisuus on ollut massiivista ja ilmeisen samalla rungolla siellä homma jatkuu, niin tässä vaiheessa voisin veikata, että viime kausien kaava jatkuu. Se on päivästä kiinni miten TP-T pärjää. Huomenna FJK kuitenkin taitaa ottaa kolme pistettä nousijan kiimalla.

Pe 20.4. Loiske - VaKP
Tässä on mielenkiintoinen ottelu. Loiske ei pelaajalistauksen mukaan suurempia muutoksia ole kokenut, joten se porukka on taas vuoden kokeneempi ja kyllähän he tähän otteluun ennakkosuosikkina lähtee. VaKP on itselle täysi mysteeri, vaikka nimilistassa tuttuja nimiä onkin. Täytyy kuitenkin aina kyseenalaistaa joukkuetta, joka ottaa mukaansa Yabalakin kaltaisia sankareita... Se on joko epätoivon tai tyhmyyden merkki. Ja jos moiset kaverit on oikeasti vahvistuksia, niin siinä vaiheessa kauden päätteeksi sijoitusta ei tarvi paljon veikkailla, vaan sijoitus on viimeinen. Loiskeella on rutiinia jo suhteellisen hyvin nykymiehistöllä, joka on hitsautunut koko ajan paremmin yhteen. Ennen FC Tigersin nurinmenoa Loiske oli putoamistaistossa, mutta viime vuosina joukkue on varmistanut paikkansa viivan yläpuolella jo hyvissä ajoin. Jos siellä sama huumori säilyy mitä viime vuosina, niin näin tulee käymään myös tänä vuonna. VaKPille taas ei uskalla povata mitään muuta kuin paluuta takaisin Neloseen. Tän ottelun vie Loiske.

Su 11.4. I-Kissat - NoPS
Vastakkain heti kaksi viime kauden kaksi kovaa joukkuetta. Kotijoukkue I-Kissat on menettänyt kolme kovin tärkeää pelajaa, jotka voidaan lukea viime vuosien avainpelaajiin, eli toppari Ville Puustisen, keskikentän Radwan Moussan ja viime kauden koko sarjan suvereenin maalikuninkaan Berat Grabovckin, jotka kaikki lähti Kakkoseen TamUn riveihin. Kolme äärimmäisen isoa palasta pois palapelistä on menetys, mutta sitä on vaikea vielä tässä vaiheessa arvioida, että miten se kokonaiskuvassa näkyy. Kova Kissojen rosteri edelleen on. NoPS ei ainakaan pelaajalistauksen perusteella pahempia menetyksiä ole kokenut ja koossa on sama vittumainen porukka, joka pelaa kovaa ja osaa voittaa. Näkisin tähän otteluun NoPSin jopa ennakkosuosikkina, johtuen juurikin Kissojen pelillisistä menetyksistä. Varmasti fyysinen ottelu heti tulossa, josta kumpikin lähtee hakemaan kaudelle avausvoittoa, mutta Kissojen menetykset kallistaa vaakakupin nimenomaan NoPSin puolelle. Nokialla osataan pelata tuloksesta ja sen eteen tehdään kentällä kaikki ja sitä myöden sarjasijoitus tulee olemaan kauden päätteksi myös korkea. Kissojen kohdalla en jaksa uskoa tällä kaudella kunnolliseen nousutaistoon, mutta totta kai kaikki on mahdollista, koska paska joukkue ei missään nimessä ole kyseessä. Kissoilta löytyy riveistä tälle kaudelle mielenkiintoinen pelaaja, kun Nelosen Pallosta (NePa) näyttää Olli-Pekka Toikkonen lähteneen ylemälle sarjatasolle. Muutaman kerran tuli viime kaudela mies alemmilla sarjatasoilla nähtyä ja mikäli kaveri kunnossa on, niin moni joukkue tulee olemaan ihmeissään Toikkosen taitojen kanssa. Tää ottelu päättyy 2-2.

Pariton määrä sarjassa tarkottaa tietenkin sitä, että Ilves/2 avaa kautensa vasta myöhemmin. Siellä kausi alkaa viikon päästä ke 25.4. FJK:ta vastaan. Ilves/2 onkin joukkue, kenet lasken suurimmaksi nousijasuosikiks. Materiaali tulee olemaan kova ja käsitykseni mukaan viime vuosista ei ihan liikaa muutoksia toimintaa ole tullut, eli nuoret pelaajat tulee tälläkin kaudella pyörittelemään palloa kentällä sellaisella vauhdilla, että siellä on vastustajan vaikea pysyä perässä. Uskosin myös, että Ilveksen organisaatiolla olisi haluja nostaa kakkosjoukkue Kakkoseen, koska kyllä se sarjataso palvelee nuoria huomattavasti paremmin mitä Kolmonen. Haastajia Ilves/2:lle tulee varmaan olemaan PS-44 ja NoPS, mutta se on eri asia, onko näillä kahdella kummallakaan resursseja nousta Kakkoseen. I-Kissat totta kai voi myös sekoittaa pakkaa, mutta niiden nousujuna on tainnut nyt hetkeksi mennä.

Keskikasti/putoamistaisto tulee olemaan tällä kaudella raakaa. Jo pelkästään se fakta tällekin kaudelle, että putoajien määrää ei etukäteen tiedä, tuo oman vaikeutensa siihen spekulaatioon. Käytännössä katsoen kuitenkin puolet sarjan joukkueista tulee tappelemaan keskikastin/putoamisviivan tuntumassa, tai näin ainakin minä uskon. Voi olla, että sitä ollaan täysin tuuliajolla tämän hetken ennusteiden kanssa, mutta sen näkee sitten loppukaudesta. Tähän hätään kuitenkin näin ja nyt aletaan nauttimaan sarjasta!


« Viimeksi muokattu: 17.04.2018 klo 23:37:47 kirjoittanut Bamsenaattori »
futaaja99

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 18.04.2018 klo 10:00:05

Kissat kieltämättä saanu mielenkiintoisen VAHVISTUKSEN, heittämällä kovempi pelimies kun kissojen lähtijät yhteensä. Jo pikkupoikana pyöritteli ryhdin vanhat parrat mennen tullen. Mutalan takatukka nauttii kotikonnuilla ylöjärvellä edelleen kulttipelaajan mainetta. Osanotot vastustajan laitapakeille, kiire tulee ens kesänä Oskun perässä juosten. Monesko futisseura kyseisellä pelaajalla?
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 18.04.2018 klo 20:43:19

Ensimmäisen pelipäivän tulokset:

PS-44 - TKT 1-0 (0-0)
TPV/2 - JanPa 4-1 (2-1)
Hönö

Poissa Poissa


Vastaus #108 : 18.04.2018 klo 20:49:57

Ensimmäisen pelipäivän tulokset:

PS-44 - TKT 1-0 (0-0)
TPV/2 - JanPa 4-1 (2-1)

Seppojen maalin nähtävästi tehnyt Jarno Mattila Ylos

TPV:llä näyttäisi edustuksen sopimuspelaajista olleen mukana Oksanen, Salomaa, Karimäki, Syrjänen ja Savolainen. Kaksi ensimmäistä tehneet myös maalin.
neliö

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 18.04.2018 klo 22:36:47

On toi vaan kummallista miten pitää vuodesta toiseen lähteä koittamaan ehtiikö kokonaisen futismatsin pelaamaan jos alotetaan vajaa puolitoista tuntia ennen auringonlaskua. Varmaan on joo vuoroista pulaa kun puolet kentistä on vielä jäissä ja/tai roudan murjomia, mutta luulis ny että joku yksittäinen reenivuoro ois parempi vetää sillä ajatuksella että pelataan ny siihen asti kun vielä näkee jotain. Rupee meinaan oleen jo aika vaarallista tollanen meno, kun tossa 1. puoliajan vihmoi vettä mikä sitten pelin loppupuolella alkoi höyrystymään kentän ylle. Siihen vielä päälle kun Kaukajärven jo muutenkin aika kyseenalaisen valotehon lamput napsahti pois päältä vartti ennen matsin loppua just sillon kun niille ois oikeesti ruvennu olemaan käyttöä.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 19.04.2018 klo 23:05:59

Otteluennakko: FJK isännöi perjantai-illan sarja-avauksessaan TP-T:tä
fjk.fi/edustusjoukkueen-sarja-avaus-perjantai-iltana-kuhalassa/

Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 20.04.2018 klo 21:19:47

Tänään FJK - TP-T 2-2 ja Loiske-VaKP 5-0
WerderBremen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Siniharmaapystyraita


Vastaus #112 : 21.04.2018 klo 17:25:27

Katsomosta kuultua että PS-44 - TKT matsissa kyseenalaisia punaisia. Tuomari mennyt helppoihin. Lähinnä säälittäviä kuolevia joutsenia.

pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 21.04.2018 klo 17:55:09

Loiske - VaKP tosiaan 5-0, ohessa maalikooste

https://www.youtube.com/watch?v=-beojaPWsWw
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #114 : 22.04.2018 klo 19:37:11

Otteluraportti: FJK - TP-T 2-2 (0-1)
http://www.fjk.fi/fjk-tp-t-2-2-0-1-edustusjoukkue-nousi-sarja-avauksessaan-tasapeliin/

Maalikooste:
https://youtu.be/g06EkhnePak

Hieno loppunousu jätti avauspelistä lopulta ihan hyvän maun. Useamman alemmissa sarjoissa vietetyn kauden jälkeen nämä Kolmosen pelit ovat kieltämättä aika mukavia.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #115 : 24.04.2018 klo 20:31:45

FJK:n pelit jatkuvat huomisehtoona Ilves/2:n vieraana Tampereella.

Otteluennakko:
http://www.fjk.fi/edustusjoukkue-matkaa-keskiviikkona-ilves-2n-vieraaksi/
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #116 : 25.04.2018 klo 23:31:47

Ilves/2 - FJK 2-2 (2-0)

23´ 1-0 Roope Huhtala
28´ 2-0 Elias Kuusela
61´ 2-1 Sakari Suontausta
75´ 2-2 Manu Kuisma

FJK jatkoi Tampereella avausottelusta tutulla kaavalla. Ensimmäinen jakso sujui mollivoittoisesti ja Ilves/2 pääsi tauolle jo 2-0-johdossa. Tauon jälkeen FJK kuitenkin muutti hieman pelaamistaan, hyydytti vastustajan peliä ja pääsi hyödyntämään paremmin vahvuuksiaan. Se tuotti lopulta tulosta onnistuneen kirin muodossa. FJK:lla oli ottelun lopussa muutama loistava tilaisuus jopa voittomaalin tekemiseen, mutta ne jäivät tällä kertaa hyödyntämättä. Toki myös Ilveksellä oli paikkansa.

Kaiken kaikkiaan toisesta hienosta noususta ja vaikeasta paikasta haetusta vieraspisteestä jäi hyvä maku.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #117 : 26.04.2018 klo 13:38:35

Otteluraportti: FJK nousi jälleen takaa tasoihin
http://www.fjk.fi/ilves-2-fjk-2-2-2-0-edustusjoukkue-nousi-jalleen-takaa-tasoihin/
fergusonni

Poissa Poissa


Vastaus #118 : 26.04.2018 klo 20:39:18

Jottei ny menis ihan vorssalaisyksinpuhelus, niin on toi Loiskekin aika iskussa!
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #119 : 26.04.2018 klo 21:52:32

Jottei ny menis ihan vorssalaisyksinpuhelus, niin on toi Loiskekin aika iskussa!

On! Toiveissa RoPSmainen kauden avaus
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #120 : 27.04.2018 klo 22:10:22

Yllätystulos perjantaiehtoona: JanPa - Ilves-Kissat 1-0 (0-0).

Odotetun tasaiset avauskierrokset, sillä vain Loiske ja vasta yhden ottelun pelannut PS-44 ovat enää puhtaalla pelillä. Heti alkumetreillä on pelattu paljon ristiin. Huomionarvoista lienee sekin, että vain neljä joukkuetta on tappioitta.
« Viimeksi muokattu: 27.04.2018 klo 22:12:44 kirjoittanut Vorssander »
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #121 : 27.04.2018 klo 22:25:57

Yllätystulos perjantaiehtoona: JanPa - Ilves-Kissat 1-0 (0-0).

Ilmeisesti bookkerit tarjos JanPalle neljän kerrointa, joten siinä mielessä voitto totta kai on yllätys. Pelitapahtumat ei kuitenkaan ihan kertoimia vastannu ja sitä osasin ite odottaa. JanPan avauspelissä tuli rumat lukemat, mutta ne ei vastannut pelin kulkua kyllä ihan täysin. Tänään alakerta oli pykälää paremmassa kunnossa ja se näkyi heti. Pallollinen pelaaminen JanPalla oli oikeinkin mukiinmenevää, vaikka paikoin Kissat hetkellisesti kovaa painetta sai JanPan päähän. Maata pitkin Kissat ei kuitenkaan saanu tilanteita luotua vaan ne painehetket oli keskityspalloa boksiin, jotka JanPa vei kovalla prosentilla. Jos kokonaisuutta miettii, niin ei kotivoitto mikään vääryys ole. JaPa paineli menemään tänään aika kovalla asenteella ja usko omaan tekemiseen oli enemmän kun kohdillaan ja se tänään voittajan ratkas. Kunnon maalipaikat meni kutakuinkin tasan, JanPa vaan pääsi hyödyntämään yhden maaliin asti Jukka Suhosen toimesta, joka pisti tolppalaukauksen karat sisään. Kaikkinensa vois todeta et JanPan peli otti taas askeleen eteenpäin ja tekeminen kentällä näytti hyvältä, kun taas Kissojen kohdalta kolmen tärkeän pelaajan menetys näkyy. Läheskään niin vaarallinen Kissat ei hyökkäyspäässä ollut mitä viime kaudella
xxpotkupallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: potkupallojoukkueet


Vastaus #122 : 27.04.2018 klo 22:29:56

Janpalle iso peukku, Allukin siellä on viilettänyt kentällä!
Mielenkiintoinen sarja tulossa.
Toon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pellavatehtaan Tempaus, ei mikään vitun TKT


Vastaus #123 : 03.05.2018 klo 21:14:17

Ilves-Kissat-TKT 4-2 (3-0) Kaupin iltavaloissa

Pisteet matkasivat varmasti ansaitusti iskukykyisemmän joukkueen mukaan.

Todellisen shown järjesti kuitenkin pillipiipari. Illan timanttina tuomittu epäsuora vapaapotku palautuksesta reidellä maalivahdille. Oli kuulemma tahallinen palautus, siksi rike. En tiedä voiko näillä Kolmosen taksoilla vaatia ihmeitä, mutta jotain tasoa toivoisi. Edes sen, että vaivaituisi paikalle aiemmin kuin 15 min ennen peliä...  
tre guru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Metsäkansan Kanto, Nakhon Sawan FC


Vastaus #124 : 03.05.2018 klo 22:02:50

PS-44 vei 1-0 halvalla rankkarilla. Pelissä ei mitään tunnetta, fiilistä, ei mitään. Katsomosta kuuultua, spot on : "On kun kaks saman seuran jengiä pelais treenimatsia keskenään"

Kunnas kärkeen alusta asti, kiitos.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 13
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines