FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.05.2019 klo 19:49:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 13
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Kolmonen 2018  (Luettu 126005 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #150 : 19.05.2018 klo 13:58:24

Noniin, pientä välispämmäilyä täältäkin suunnasta, vaikka edelleen edes välttävästi toimiva kone puuttuukin. Puhelimella ei psyyke kestä pidempiä analyysejä ja tää tän hetken läppäri on sellanen, jossa toimii melkein joka toinen näppäin ensimmäisellä painalluksella.... kautta on takana 4-5 ottelua per joukkue ja sarja alkanut kutakuinkin kuten odottaa sopi eli tasaisesti.

1. Ilves-Kissat 4-0-1 18:8 12p
Kissat on pelannut tuloksellisesti vahvan alkukauden. Avausottelussa kaatui NoPS, jonka jälkeen tuli toistaiseksi ainoa tappio JanPan vieraana. Sen jälkeen kolmeen otteluun Kissat on ottanut täydet pisteet ja iskenyt niissä 15 maalia, joten tulivoimaa löytyy edelleen, vaikka Grabovci riveistä pois onkin. Toisaalta kolme edellistä vastustajaa (kuten myöskään JanPa) ei niitä sarjan kärkipäähän povattuja joukkueita ole eli TKT (4-2 voitto), VaKP (0-4 voitto) ja TP-T (7-4 voitto). Yhtä kaikki, ei se mitään pois Kissoilta ota ja kovia maalimääriä joukkue on taas onnistunut naputtaan. Timor Inapshba ja Eetu Virtanen on kumpikin painanut jo viisi maalia per nenä ja on maalipörssin jaetulla kakkossijalla. Ensi viikolla vastus kovenee, kun Lamminpäässä Kissat kohtaa Ilves/2:n.

2. Ilves/2 3-1-0 14:2 10p
Omissa kirjoissa se suurin ennakkosuosikki ykköspaikkaa ajatellen ja myös tulokset puhuu sen puolesta. Ainoa tappioton joukkue ja omissa on soinut vain avausottelussa, jossa 2-0 -johto suli yllättäen FJK:ta vastaan. Sen jälkeen ei paljon sulamisia oe näkynyt ja jälki on ollut tylyä; Loiske-Ilves2 0-5 (0-3), Ilves2-PS44 2-0 (0-0) ja TPV2-Ilves2 0-5 (0-2). En ole vielä joukkuetta ehtinyt tämän kauden osalta livenä näkemään, mutta tulokset puhuu puolestaan, että tällä kaudella peli on taas entistä paremmassa uomassa. Eniten maaleja on iskenyt Santeri Kallio (neljä maalia) ja Jesse Huhtala on osunut kolmesti. Seuraavat pari peliä (I-Kissat & NoPS) antaa jo hyvää osviittaa tulevasta. Niistä jos irtoaa kuusi pistettä, niin ennakkosuosikin viitan nousun suhteen voi huoletta heittää jo tässä vaiheessa täysin Ilveksen harteille. Aika tukevasti se tosin jo keltapaitojen niskassa on nytkin...

3. PS-44 3-0-1 6:2 9p
Isosti uudistunut Sepot on aloittanut tuloksellisesti hyvin. Pelillisesti tekeminen on ilmeisesti ollut vielä vähän hakemista, mikä on ymmärrettävää suuresta vaihtuvuudesta johtuen. Kovaa pelimiestä susilaumasta Kolmosen tasolle löytyy ja kun joukkuepeliä saa vietyä pykälän pari eteenpäin, niin Sepot tulee olemaan entistä kovempi. Jo viime vuosina hyvin toiminut puolustuspelaaminen ei takapakkia ole ottanut ja 3/4 pelatusta ottelusta oma pää on pysynyt puhtaana. Kotiottelut on vedetty tyylipuhtaasti 3-0-0 6:0 maalierolla ja se tämän hetken kauneusvirhe on tullut vahvaa Ilves/2:ta vastaan. Etenkin kotipeleissä Sepot tulee tällä kaudella olemaan kova, sillä jonkunlaista Seppo-kiimaa olen havainnut mm. sosiaalisen median puolella Valkeakosken suunnalta. Ja sehän on hieno asia se, kentällä kun on hyvää peluria niin se on aina mukavaa, että se kiinnostaa myös paikallisia. Seuraavaks Sepot pelaa vieraissa Loisketta vastaan ja sitten "vieraissa" paikallisottelun VaKPia vastaan.

4. NoPS 3-0-1 7:5 9p
Kärkinelikon neljäs porukka NoPS aloitti kautensa tappiolla, jonka jälkeen on ottanut kolme voittoa putkeen. Mitään murskajaisia ei ole nähty, ensin kaatui JanPa kotona 3-1, jonka jälkeen on tullut pari vierasvoittoa peräpään joukkueista (TKT-NoPS 1-2 & VaKP-NoPS 0-1). Sinänsähän sillä ei väliä ole voittaako 1-0 vai 6-0, kun samat pisteet siitä kuitenkin saa, mutta olisin ehkä odottanut vähän enemmän verkon heiluvan näissä kahdessa viimeisessä ottelussa. Toki vieraspelit on aina vieraspelejä. Huomionarvoista on, että kaikki seitsemän tehtyä maalia on jakautunut seitsemälle eri pelaajalle. Ottelut jatkuu vielä yhdellä vieraspelillä TP-T:tä vastaan, jonka jälkeen NoPS pääsee korkkaamaan sen oikean kotikenttänsä Nokian keskuskentällä Ilves/2 vastaan.

5. Loiske 2-0-2 7:6 6p
Yllä oleva kärkinelikko tullee olemaan kärkinelikko myös loppukaudesta ja niiden jälkeen alkaakin olemaan sitten jo erittäin tasaista. Loiske aloitti kautensa kahdella voitolla niin, että oma pää pysyi puhtaana. Sitten on tullut kaksi tappiota niin, että vastustajan verkko ei ole heilunut. Näistä otteluista Ilves/2 -tappio oli sellainen, mistä ei Loiskeelle menestystä ollut luvassa, mutta muut ottelut on ollut näitä tämän kauden "päävastustajia vastaan". Näistä VaKP ja TP-T kaatui, mutta FJK puolestaan otti sitten pisteet Loiskeen kustannuksella. Ja näitä ristikkäinpelaamisia tullaan näkemään tällä kaudella paljon. Joukkueen paras maalintekijä on neljällä osumalla Tomi Mantovaara.

6. JanPa 2-0-2 8:10 6p
Kotipeleistä 6/6p ja vieraspeleistä 0/6p. Kausi alkoi tuloksellisesti huonosti 4-1 -tappiolla TPV/2:lle, jonka jälkeen kaatui I-Kissat kotona 1-0. Sitten oli vuorossa tappio Nokialla, jonka jälkeen oli taas vuoro voittaa eilen kotona TKT. Kotiotteluiden osalta tekonurmiottelut on nyt takana ja tästä eteenpäin pelit pelataan nurmella, joten toivottavasti hyvä kotivire kantaa myös Liinalammille. Kahden vieraspeliotannan perusteella kenties suurin parantamisen aihe on ottelun alut, sillä TPV/2 vastaan meni 1½min ja NoPSia vastaan vähän vähemmän, ennen kuin vastustaja iski ensimmäisen maalin...

7. TPV/2 2-0-3 11:14 6p
Joukkue, jonka kokoonpano elää aika paljon otteluista toiseen ja sitä myöden ei oikein ikinä tiedä mitenkä se kentällä näkyy. Voitot on tullut JanPaa ja VakPia vastaan selvällä erolla, mutta vastapainoksi kolmessa hävityssä ottelussa TPV/2 ei ole onnistunut tekemään maaliakaan. Kaksi edellistä ottelua on tullut kunnolla tukkapöllyä, kun ensin TP-T latoi taululle 6-0 -lukemat ja viimeksi Ilves/2 5-0. Seuraavana edessä on vieraspeli FJK:ta vastaan, jonka jälkeen toukokuussa joukkue pelaa vielä kotiottelun Loisketta vastaan. Paras maalintekijä on Hakim Belbachir, joka iski neljä maalia VaKPin verkkoon.

8. FJK 1-2-1 5:8 5p
Näennäisen putoamisviivan alapuolella ensimmäisenä on sarjanousija FJK, joka ei ole myynyt nahkaansa helpolla. Kausi alkoi kahdella tasapelillä, joista ensimmäisessä FJK nousi toisella jaksolla kahden maalin takaa tasoihin TP-T:tä vastaan ja sitten sama kaava Ilves/2 vastaan. Voitto tuli Loiskeesta loppuhetkien maalilla, mutta PS-44 oli jo liian kova pala (4-0 -tappio). Alku on kuitenkin osoittanut sen, että forssalaiset on tullut sarjaan tappelemaan tosissaan. Pari kertaa kahden maalin takaa pisteille ja voitto-ottelussa ratkaiseva maali 86'min kertoo, että FJK pelaa ottelut loppuun asti kovalla uskolla. Parannettavaa nyt tietenkin on siinä, että vastustajaa ei aina päästäisi johtoon... FJK:n kautta on takana 360minuuttia ja johtoasemassa joukkue on ollut sen 4min lopusta Loisketta vastaan.

9. TP-T 1-1-3 12:12 4p
Vastassa on ollut FJK, Loiske, PS-44, TP-T ja I-Kissat, joten ehkä neljä pistettä siihen nähden on aika vähän. Toisaalta TP-T:n kohdalla ei yllätä enää mikään. Ensimmäiset kolme ottelua oli vielä suhteellisen maltillisia maalimäärällisesti, mutta kahteen edellistä peliä onkin mätetty jo sitten 10:7 maalierolla. TP-T:n riveistä löytyy maalipörssin kärkinimi Amin Chouaib, joka on kahteen edelliseen peliin naputtanut hatullisen ja on iskenyt siis kuusi maalia. Edellinen peli Kissoja vastaan päättyi perinteisiin 7-4 (3-3) -lukemiin. Pelit jatkuu ensi viikolla kotiottelulla NoPSia vastaan.

10. TKT 1-0-4 7:12 3p
TKT:n kaudesta ei helppo ole tulossa. Kausi alkoi 1-0 -tappiolla PS-44:lle, jota seurasi 1-0 -voitto TPV/2:sta. Sen jälkeen kolme seuraavaa ei ole pistetiliä kartuttanut, vaikka eilen siihen alun perusteella ihan hyvä mahdollisuus olikin. Lopulta kuitenkin 0-2 -johtoasema kääntyi aika selvään tappioon JanPaa vastaan. Eilisen perusteella TKT:lla tulee tiukkaa pitää sarjapaikka. Alkukauden otteluohjelma ei tosin se helpoin mahdollinen ole ollut, kun TKT on kohdannut siitä top4 ennakkosuosikkien porukasta kolme. Seuraavana oliskin edessä sitten jo tavallaan pakkovoiton paikka, kun TKT pelaa kuun viimeinen päivä Hervannassa VaKPia vastaan.

11. VaKP 0-0-4 1:17 0p
Kovin ollut synkeää sarjanousijan meno. Neljä peliä, neljä tappiota ja yksi tehty maali, joka sekin tosin on TPV/2:n oma maali. Omissa on soinut runsaasti, mutta ehkä eilinen loi vähän uskoa tulevaan, kun NoPS voitti VaKPin vaan 0-1.. Kyllähän sitä VaKPille haastavaa kautta osasi odottaa, mutta en ihan näin vaikeaan alkuun uskonut. Mielenkiintoista nähdä ensi viikon perjantaina VaKP livenä.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #151 : 19.05.2018 klo 14:15:14

Ja vielä vähän havaintoja eilisestä JanPa-TKT 5-3 (1-2) maali-ilottelusta. Ottelun ensimmäinen 25-30 minuuttinen pääsi vähän yllättämään, kun JanPa oli syystä tai toisesta aika köysissä. Ei TKT sinänsä mitään ihmeellistä esittänyt, mutta oli kuitenkin parempi lähes kaikessa. Avausmaali oli komea, kun TKT:n Mikko Laaja moukutti pallon oikeaan yläkulmaan. Se nyt oli tiedossa, että Laajalta lapikas heilahtaa tarvittaessa tyylikkäästi jos tilaa on, ja nythän sitä oli riittämiin. Toisen maalin synty meni itseltä ohi, että mitenkä siihen tilanteeseen päädyttiin, mutta jostain boksista se laukaus taisi lähteä alanurkan tienoille Viljami Häkkisen toimesta. Ehkä.

JanPa alkoi 30 minuutin jälkeen päästä peliin mukaan ja painopiste alkoi siirtymään Antti Salosen vartioiman maalin puolelle. Ensin lähellä kavennusta oli Kaarle Keskitalo, jonka laukaus painui kahden tolpan kautta takaisin peliin. Lopulta vaihdosta kentälle tullut HJS-apu Santeri Stenius tälläsi pallon komeasti suoraan ilmasta sisään 39 minuutilla. Sen jälkeen tuli itselle tunne, että toisella jaksolla ei kauaa mennä, kun JanPa on vähintään tullut tasoihin. TKT rupesi ihmeellisesti väsähtämään jo avausjakson loppupuolella.

Toista jaksoahan ei tarvinut mennä kun sen vähän rapee minuutin, kun se tasotus tuli. Stenius alusti ja ottelun hahmo Jesse Nirkko pisti pallon varmasti sisään. Johtomaali tuli kymmentä minuuttia myöhemmin kulmapotkusta, joka pelattiin matalana etutolpalle ja pallo painui kaikkien läpi takatolpan tienoille, ja sieltä toppari Ilkka Turunen siirsi sen jollain ruumiinosalla sisään. Tästä kymmenen minuuttia myöhemmin TKT:n puolustaja heitti kunnon kaverisyötön veskari Saloselle ja lopulta Juuso Lindroos pääsi syöttämään pallon tyhjään maaliin. Kymppi ennen loppua Nirkko iski illan toisensa komealla nostolla ja lisäajalla TKT iski toisen jakson toisesta paikastaan vielä lohtumaalin, tekijänä Pekka Peltola.

Kokonaisuudessaan TKT oli kyllä ihan ok alusta huolimatta kovinkin heikko. Peli perustu pitkälti Laajaan, jota kautta tilanteita koitettiin rakennella. Johtoasema kun lähti sulamaan, niin TKT oli paikoin aivan sekaisin ja kun siihen ynnää yllättävän aikasin iskeneen väsymyksen, niin tulos oli tämä. JanPalla ei puolestaan hätää ollut sen 30 minuutin jälkeen ja viimeistään kavennusmaalin jälkeen oranssipaidoista huokui, että tää peli kääntyy vielä voitoksi. Näinhän siinä kävi, mutta se kääntyi huomattavasti helpommin mitä itse odotin. TKT ei toisella jaksolla tarjonnut oikeastaan enää mitään ja aikamoista rimpuilua se oli kaikin puolin. Viihdearvoa yleisölle toi TKT-vahti Salonen, jonka suu kävi tuttuun tapaan koko ajan ja usein asian sisältö oli taas keskittynyt ihan vääriin asioihin, eli tuomarin vihellyksiin tai viheltämättömyyksiin. Ehkä kannattais vähän enemmän keskittyä jatkossa ohjaamaan vaikka omaa joukkuetta sen sijaan, että käy purnaamassa tuomarille vielä minuutteja vihellyksen jälkeen asioista, se kun ei oikein johda mihinkään. Ja tuomari Aki Tauriainen oli erinomainen, tykkään kaverin varmasti ja selkeästä tyylistä.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #152 : 24.05.2018 klo 17:05:28

FJK:lla on huomenna kasvojenpesun paikka, kun TPV/2 vierailee Lamminrannan kotipyhätössä. Kyseessä on FJK:n kauden ensimmäinen peli urheilukentän nurmella.

Otteluennakko: FJK - TPV/2
http://www.fjk.fi/edustusjoukkue-pelaa-perjantaina-urheilukentan-nurmella/
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #153 : 25.05.2018 klo 22:28:47

FJK - TPV/2 0-1 (0-1)

Todella tasainen vääntö Lamminrannan nurmella, mutta yksi virhe kostautui vorssalaisille. FJK kolisutti avausjaksolla sekä ylärimaa että tolppaa, mutta sen lähemmäksi maalia palloa ei tällä kertaa saatu, vaikka avausjakson loppupuolisko olikin ihan hyvää painostusta kotijoukkueelta. Suoranaisia hienouksia ei kuitenkaan tänään nähty kummaltakaan joukkueelta.
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #154 : 26.05.2018 klo 01:13:46

Loiske voitti Sepot 2-1. Molemmilta komeat vaparimaalit ja siihen väliin yksi pusku. Linkissä parhaat palat https://youtu.be/BU8oKR5mlsY
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #155 : 26.05.2018 klo 02:56:20

Loiske voitti Sepot 2-1. Molemmilta komeat vaparimaalit ja siihen väliin yksi pusku. Linkissä parhaat palat https://youtu.be/BU8oKR5mlsY
Olisi sen Latosaaren punaisen aiheuttaneen rikkeenkin tuohon voinut laittaa.

Koosteen parasta antia katsomon kommentit, tykkään Ylos

Ilmeisen hirveä esitys Sepoilta.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #156 : 26.05.2018 klo 11:07:27

JanPa kävi lisäämässä eilen VaKPin tuskaa hakemalla pisteet Apialta 2-5 (1-2) -luvuin. VaKP meni heti alkuun johtoon sivuvaparista, joka taisi painua suoraan sisään. Se oli tuttu alku siis JanPalle, etenkin vieraspeleissä, mutta sen jälkeen alkoi vieraatkin luomaan paikkoja. Avausjakson aikana JanPa tuli vielä rinnalle ja ohi Juuso Lindroosin ja Ilkka Turusen maaleilla. Pakko mainita, että toppari Turunen paineli viime kauden ilman maaleja ja on nyt painanut viikon sisään kolmessa ottelussa neljä maalia.
   Toisen jakson alussa JanPa iski heti kolmannen Jesse Nirkon toimesta, jonka jälkeen VaKP iski kavennuksen ja viimeisen kympin aikana JaPa osui vielä kahdesti, ensin laitapuolustaja Kaarle Keskitalo ja lisäajalla rankkarista Harri Suhonen.

Ottelun taso ei päätä huimannu. VaKP oli pelillisesti juuri niin heikko, mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. JanPankaan peli ei kyllä tällä kertaa järin kaunista ollut, mutta riittävän tehokasta pisteille. Ensimmäistä kertaa alustana ollut nurmi näkyi ainakin JanPan otteissa. Takkuisesta menosta huolimatta maalipaikkoja JanPa sai luotua tuhlattavaksi asti, joka on tietenkin kiva asia, mutta samalla kyllä myös kertoo VaKPin tasosta. En usko, että tolla pelaamisella kovin montaa muuta jengiä olis niistänyt, mutta sitä nyt toisaalta ei tarvi sen kummemmin miettiä, kun pisteet lähti Turenkiin. Ja ihan ansaitusti, kahdesta huonosta porukasta JanPa oli kuitenkin eilen selvästi parempi
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #157 : 26.05.2018 klo 11:55:12

Olisi sen Latosaaren punaisen aiheuttaneen rikkeenkin tuohon voinut laittaa.

Itsehän en näitä kuvaa tai editoi, mutta kerrottakoon että Mikkiksen punikki tuli kaataessaan läpiajoon päässeen Loiskelaisen noin metri ennen boksia. Ei jäänyt tuomarille mahdollisuuksia.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #158 : 28.05.2018 klo 02:56:44

Otteluraportti: FJK kärsi perjantai-iltana niukan kotitappion
http://www.fjk.fi/25-5-2018-fjk-tpv-2-0-1-0-1-edustusjoukkueelle-niukka-kotitappio/

Pelit jatkuvat torstaina Ilves-Kattien vieraina Tampereella.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #159 : 30.05.2018 klo 22:51:53

Otteluennakko: FJK huomenna Ilves-Kissojen vieraaksi
http://www.fjk.fi/edustusjoukkue-ilves-kissojen-vieraaksi/
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #160 : 31.05.2018 klo 05:01:40

TPV/2 - Loiske 1-1
https://youtu.be/Teh6yHuJEkU
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #161 : 01.06.2018 klo 00:36:14

Ilves-Kissat - FJK 6-2 (2-2)

Vorssalaiset menivät toisella jaksolla kahdesti johtoon, mutta Ilves-Kissat karkasi lopulta toisella jaksolla. Juuri muuta en sitten pelin etenemisestä tiedäkään.
fergusonni

Poissa Poissa


Vastaus #162 : 01.06.2018 klo 10:55:20

http://ilves-kissat.fi/ilves-kissat-ei-huono/
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #163 : 03.06.2018 klo 19:12:37

Myöhäistä ja suppeaa vorssalaisraporttia torstailta:
http://www.fjk.fi/edustusjoukkueelle-torstai-illan-tappio-tampereella/
Kibevlk

Poissa Poissa


Vastaus #164 : 05.06.2018 klo 20:49:07

VaKP-PS-44 0-7 (0-1)
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #165 : 05.06.2018 klo 21:39:48

Ekan jakson pystyi Kossut ihan hyvin rimpuilemaan mukana, mutta toisella jaksolla taisi yksinkertaisesti vain loppua jalat, ja tasoero kasvoi isoksi.

Yleisömäärä ~250 pienoinen pettymys.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #166 : 07.06.2018 klo 21:21:05

Otteluennakko: FJK isännöi perjantai-iltana NoPSia
http://www.fjk.fi/edustusjoukkue-isannoi-perjantaina-nopsia/
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #167 : 08.06.2018 klo 22:00:39

Sepot vs TPV/2 FT 4-2.

Numerot mairittelee aikalailla vierasjoukkuetta, sillä kotijoukkueella oli avopaikkoja iskeä vähintään tuplamäärä maaleja. Toki vierasjoukkuekin pääsi maalien lisäksi muutamaan otteeseen paikoille, mutta Seppojen paidassa tällä kertaa ensimmäistä peliään maalivahtina pelannut Kauppinen teki muutamia paraatitorjuntoja.

Jape Mattila on edelleen aika hyvä pelaaja tälle tasolle :mietaa:
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #168 : 08.06.2018 klo 22:05:42

FJK - NoPS 1-4 (1-2)

2´ 1-0 Santeri Ketola
38´ 1-1 Hannes Varvi
43´ 1-2 Wihtori Vänttinen
51´ 1-3 Pekka Äijälä
62´ 1-4 Veeti Mikkola

Peli jäi kiireiden takia näkemättä, joten hirveästi enempää en osaa sanoa. Ei tämä viime viikkojen vire juurikaan naurata.
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #169 : 09.06.2018 klo 16:24:34

Loiske - I-Kisut 1-0
https://youtu.be/urbEi4WoQ5o

Mukavaa peliä kotijoukkueelta
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #170 : 11.06.2018 klo 17:09:16

Myöhäinen otteluraportti: NoPS haki perjantai-iltana pisteet Lamminrannasta
http://www.fjk.fi/8-6-2018-fjk-nops-1-4-1-2-edustusjoukkueelle-kotitappio/

Vorssalaisten pelit jatkuvat lauantaina JanPan vieraana.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #171 : 12.06.2018 klo 10:46:18

Loiske - I-Kisut 1-0
https://youtu.be/urbEi4WoQ5o

Mukavaa peliä kotijoukkueelta

Pallohan liikkuu ihan kivasti... Ylos
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #172 : 14.06.2018 klo 08:50:09

Otteluennakko: FJK hakee lauantaina revanssia JanPasta
http://www.fjk.fi/edustusjoukkue-hakee-lauantaina-revanssia-janpasta/
Carlos83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Giallorossi, Ilves


Vastaus #173 : 14.06.2018 klo 23:25:29

TKT kiusasi tänään pitkään sarjajohtaja Ilves/2:ta johtaen Topias Perkiön 22. peliminuutin vaparimaalilla aina viimeiselle kympille saakka, mutta lopulta Ilves nousi ohi 82. ja 86. minuuteilla syntyneillä osumilla.

Ilves/2 otti näin ollen hieman kaulaa lähimpiin uhkaajiinsa. Joukkueella on 8 ottelun jälkeen kerättynä 20 pistettä, joka on 3p enemmän kuin yhden ottelun enemmän pelanneilla Ilves-Kissoilla ja 4p enemmän kuin Ilveksen tavoin 8 peliä pelanneilla Pallo-Sepoilla.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #174 : 15.06.2018 klo 19:58:29

Milläs järkellä TKT pelaa kahtena iltana peräkkäin? Tänään sit kuokkaan selvästi TP-T:ltä...

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 13
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines